Amerikas mest elskede stater afsløret

Mest elskede amerikanske stater


Med Valentine’s dag lige rundt om hjørnet, Amerika’s elskede par og længende singletons sætter sidste hånd på romantiske planer.

Fra Kansas til Kentucky, Wyoming til Wisconsin, den 14. februar, vil USA blive land med fri kærlighed.

Millioner er klar til at bede en kæreste om at være deres valentine, men vi ønskede at vide: hvilken amerikansk stat er den mest elskede?

Valentine’s-dag handler muligvis om romantik, men romantik er big business.

Restauranter, blomsterhandlere, juvelerer og chokoladebutikker er klar til den sødeste shoppingdag i detailkalenderen

De samlede udgifter i 2018 forventes at være på $ 19,6 milliarder dollars, hvor 55% af befolkningen planlægger at fejre ferien.

Sidste år blev der leveret over 190 millioner kort, ifølge National Retail Federation.

I år forventer NRF, at slik er den mest populære gave (55%), efterfulgt af lykønskningskort (46%) og blomster (35,6%).

Men hvis du grave bag tallene, hvor i USA vil Cupid’s pile finder deres mål hyppigst?

Vi besluttede at finde ud af det…

Hvilket er den mest elskede stat i Amerika?

Vores romantiske heatmap viser, hvilke amerikanske stater er den mest elskede med Hawaii kommer ind på nummer et!

Se, hvor din stat rangerer på vores kort over Amerika’s mest (og mindst) elskede stater. Hvis du gerne vil bruge vores kort, så send en e-mail til er blevet kronet som den mest elskede amerikanske stat.

Den polynesiske ø har en af ​​de laveste skilsmissesatser, en høj ægteskabsprocent og en lav procentdel af husholdninger til en enkeltperson. Ikke nok med det, men Hawaiians bruger langt mere af deres hårdt tjente dollars end den gennemsnitlige amerikaner på deres partnere på Valentine’s dag.

Hawaiian-par med tilnavnet Paradise of the Pacific, Hawaiian-par ser bestemt ud til at leve i en elsket utopi.

I den anden ende af bordet’s ikke gode nyheder for par i Vermont. De er muligvis den førende producent af ahornsirup, men med søgeudtrykket ‘Valentine’s dag’ mindst populær i Vermont i opbygningen til ferien sidste år, elskere i landet’s mest nordlige stat har brug for at blive lidt sødere.

Det’er en lignende historie i de midtvestlige stater, hvor kun North Dakota blev afsluttet i top 15.

Iowa, Minnesota, Kansas, South Dakota og Wisconsin sluttede alle i de 15 nederste.

Resultaterne vil bestemt stokke den venlige rivalisering mellem Nord og South Dakota.

Mens North Dakota kom i top fem elskede stater, kom deres forvirrede sydlige kusiner i bunden 10. Måske vil North Dakotans dele nogle perler af visdom i år?

Vores fund tilbyder også en fascinerende indsigt i det ældgamle spørgsmål: ‘køber penge lykke?’

Fire af de 10 rigeste amerikanske stater efter gennemsnitlig husstandsindkomst – Virginia, New Jersey, Californien og Hawaii – alle scorede i de 10 mest elskede stater i vores omfattende undersøgelse.

Det kan være en stat, der er berømt for sin flod, men i Mississippi løber sande kærlighed ikke glat. Magnolia-staten rangerede ligeglade 41 på vores liste over de mest elskede amerikanske stater. Interessant nok har Mississippi også en af ​​de laveste husstandsindkomster i nogen stat.

Medmennesker, Louisiana og Alabama, scorede også dårligt for romantik, begge optrådte i bunden af ​​10. Mange amerikanere vil være chokeret over at se en sådan familieorienteret del af landet score så lavt i vores placering for gladeste par.

Tjek hvor din score rangeres i vores fulde resultater nedenfor:

Metode

Vi brugte offentligt tilgængelige data fra den amerikanske folketælling, Statista og maskinindlæringsfirmaet Getsidecar.com til at finde statewide data om procentdelen af ​​mennesker, der aldrig blev gift, ægteskab og skilsmisse, en-husstande og gennemsnitlig Valentine’s dag tilbringe.

Google Trends-data afslørede de stater, hvor ‘Valentine’s dag’ var den mest populære søgeterm for den måned, der ledede op til Valentine’s dag 2017, som en brøkdel af den samlede søgning på det sted.

Sidevogn analyserede Google Analytics-data fra 9,2 millioner brugersessioner hos e-handelsforhandlere’ websteder fra 1. februar 2016 til 14. februar 2016 og fra 1. februar 2015 til 14. februar 2015 for at bestemme den gennemsnitlige valentine’s dag tilbringe af amerikanske stat.

Vi samlet dataene og tildelte hver stat en score mellem 1 og 10, 10 var høj og 1 var lav, for hvert datasæt. Gennemsnittet af hvert datasæt tages, og stater rangeres fra højeste (mest elskede) til laveste (mindst elskede) for at producere de endelige resultater.

Hvor to stater bundet i slutresultatet, er staten med den højere ægteskabsrate rangeret højere. Vi har valgt ægteskabsprocent som den stærkeste indikator for en elsket tilstand på grund af begge data’s troværdighed (US Census records) og fordi ægteskab universelt accepteres som et barometer for romantisk engagement.

Kilder:

  • AmericanFactFinder, USA’s folketælling – 2016
  • Getsidecar.com – 2016
  • Statista 2016
  • Google Trends

Konklusion

Vi don’t ved om det’er solskin eller livets tempo, men Hawaii er en klar vinder i vores analyse af de mest elskede amerikanske stater.

Det ser ud som der’s noget i havluften. Alle vores top tre – Hawaii, Texas og Californien – har kystlinjer.

Hvis det at se din tilstand, der er dårligt rangeret, har deflateret din hjerteformede ballon, don’t bekymre dig! Med Valentine’s Dagudgifter kun sat til at stige der’Det er stadig alt sammen at spille for, mens vi kæmper mod den 14. februar 2018. Op ante og se om du kan tro din tilstand’s omdømme.

Eller bare book dig en flyrejse til Hawaii…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me