Az internet leállításának költségei

az internet leállításának költségei


A napi funkciók iránti igény az interneten gyorsan világszerte jelenséggé vált.

A tárgyak internetétől való függőségünk csak akkor növekszik, amikor a digitális otthoni asszisztensek nemrégiben kitörtek, és az intelligens otthon fogalma már nem csupán a képzelet képzete.

Sok ember, akár személyesen, akár szakmailag, elveszne az internet nélkül.

A kis- és nagyvállalkozások sem lennének’Nem tudja folytatni mindennapi tevékenységeit, ha az internet ki van kapcsolva.

A kormányok még az internet hatalma nélkül is megállnak, hogy folyamatosan működhessenek.

Az internetkimaradás az áramkimaradás jelenlegi egyenértékű változata, kivéve, ha a nem technikai személyiség semmit sem tehetne. Nincs digitális egyenértékű gyertyagyújtás, amely lehetővé teszi az áramkimaradáson keresztül történő működést.

Mély különbség van az internetet használó képességünk és a tényleges működésünk megértése között. Tehetetlen lenne a katasztrófa ellen.

Képzelje el a csalódást, a felháborodást és végül a pénzügyi veszteségeket, ha globális internetes áramkimaradás következik be.

Az internetes elektromos áramkimaradás, a kapcsolat teljes és teljesen elvesztése miatt az egyént megrémülné, ha elveszíti a kapcsolatot a barátaival, és nem tudna nevetni Trumpról.’A Twitter legújabb hibái.

Óránként több mint 230 ezer keresési lekérdezés történik a Google-on. Ez azt jelenti, hogy mindössze egy órás internet nélkül 230 ezer kérdés megválaszolatlan marad.

És mi van, ha az internet egy napra leromlik? Hogy’Több mint 5,5 milliárd kérdés, amelyek rejtély maradnának a kíváncsi elmék számára.

A keresési lekérdezések közül sokan kereskedelmi jellegűek. Ez azt jelenti, hogy az internet nélkül a vállalkozások és különösen az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások szenvednek a leginkább.

Az e-kereskedelem világszerte milliókat veszít, ha az internet még csak egy órára is le van állítva.

Mi az internet leállás kockázata??

Ritkán ismert tény, hogy a világ sok országában a kormányok rendelkeznek Internet Kill Switch-mel. Ez lehetőséget ad nekik az internet leállítására, ha megfelelőnek látják.

Az Egyesült Államok állítólag olyan programmal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kormány számára, hogy az országos vészhelyzet idején levágja az internetet, ha erre szükség lesz.

Van némi spekuláció arról, hogy ez-e ‘Öld meg a kapcsolót’ valójában létezik, de ha igen, akkor az amerikai internet szó szerint Trump elnök kezében van – ami azt jelenti, hogy bármi megtörténhet!

Az Egyesült Királyságban a kulturális, média- és sporttitkár jogosult felfüggeszteni az internetes szolgáltatásokat súlyos kiberbiztonsági megsértések esetén..

És Kína’a hírhedten ingatag internetet a kormányuk ellenőrzi és cenzúrázza, vagyis a rendszeres lokalizált áramkimaradások az országban nem ritkák..

Ennek ellenére’Nem csak a kormányok képesek internet-megszakítást idézni elő egy ország számára’védelme. A kapcsolat elvesztése rosszindulatú eszközökből is származhat.

Az internet legújabb fenyegetése a kábelvágás. Az információ továbbítása száloptikai kábelen keresztül tartja életben az internetet – valójában az összes internetes adat 99% -át továbbítja ezeken keresztül.

E kábelek nagy része az óceán alatt helyezkedik el, és azokat mélytengeri markolóhorgok szabotáltak, amire a katonai szakértők feltevése szerint az internet katasztrofális következményekkel járna..

De mi pontosan ezek a következmények? És mekkora lenne a világ’gazdaságai az internet nélkül szenvednek?

Az internetes áramkimaradás pénzügyi hatása

Megvizsgáltuk az eMarketer nyilvánosan elérhető adatait az e-kereskedelem éves értékesítéséről, amelyet világszerte 22 ország végez jelentős e-kereskedelemmel.

Az elektronikus e-kereskedelem bevételeinek elosztása az egy órás órák száma alapján néhány megdöbbentő statisztikát eredményezett:

A 10 legjobb vesztes

RankCountry veszteség óránként (millió)# 1China

# 2US

# 3UK

# 4Japan

# 5Germany

# 6India

# 7France

# 8Dél-Korea

# 9Canada

# 10Russia

$ 179,04
$ 55.02
$ 15.10
$ 13.98
$ 9.43
$ 6.31
$ 6.08
$ 5.77
$ 4.54
$ 3.47

Ha a világ internet-kiesést tapasztal, Kínát állítják a legnagyobb vesztesnek. Minden órában, internet nélkül, az ország’gazdasága elveszít egy óriási 179 millió dollárt.

Kína’A veszteség több mint háromszorosára növekszik, mint az Egyesült Államoké, a második legnagyobb vesztesé, akinek 55 millió dollár óránként kifolyik a gazdaságukból a kiberfű összeomlása miatt..

Valójában Kína’A veszteség csaknem kétszeresére nő az öt legjobb öt ország összesítettével!

Ennek további kibontására, ha az internet akár egy percre is kikapcsol, Kína alig 3 millió dollárt (2,98 millió dollárt), az Egyesült Államok pedig alig egymillió dollárt (916 933) veszít..

Ez azt jelenti, hogy egy perc alatt Kína’A kataklizmikus veszteség meghaladja azt, amit az első 10 országon kívüli országok egy óra alatt elveszítenek!

Annak érdekében, hogy mélyebben bemutassuk a kibernetikus összeomlás pénzügyi hatásait, az egyes országokat keresztreferenciáinkba soroljuk’óránkénti veszteségek az éves GDP-vel. Miközben az adatok egy apró internetes nélkül elveszített GDP% -ában kifejezetten apróak, ez a kutatás érdekes rangsorot hozott.

Ki veszíti el a legtöbb GDP-t az internet nélkül?

RankCountry# 1

# 2

# 3

# 4

# 5

# 6

# 7

# 8

# 9

# 10

Kína
UK
Dánia
Dél-Korea
Finnország
Norvégia
Japán
Kanada
MINKET
Németország

Finnország és Dánia, akik az 1. és a 2. rangsorban részesülnek azokban az országokban, amelyek az internetes kiesés esetén a legkevesebbet veszítenek, valójában GDP-jük nagyobb százalékát veszítik, mint a listán szereplő legtöbb ország..

Dánia a harmadik legnagyobb vesztesnek számít a GDP százalékos aránya alapján, amikor Finnország az ötödikbe kerül.

A szláv gazdaságok nagyobb mértékben támaszkodnak az e-kereskedelemre, mint a latin-amerikai országok, Mexikóval és Brazíliával az internet nélkül a GDP-k legkisebb részének elvesztése várható.

3. és 4. helyen állnak, azokban az országokban, ahol a GDP legkisebb százaléka veszít. Ez annak ellenére, hogy Brazília csak a 10 legnagyobb átalányösszegű veszteség között helyezkedik el (11.).

Meglepő módon, annak ellenére, hogy tiszta monetáris értelemben a második legnagyobb vesztes, az Egyesült Államok a GDP-veszteség alapján a 9. helyet foglalja el. Miközben e-kereskedelemmel kapcsolatos kiadásaik a második legnagyobb a világon, gazdaságuk nem’t ugyanolyan mértékben támaszkodik az online értékesítésre, mint mások a nagy dollárért.

Nézze meg a teljes adatkészletünket, hogy megtudja, hol áll az Ön országa!

Módszertan

Ahhoz, hogy megtudjuk, mekkora veszteséget jelentenek a 22 ország mindegyike, ha egy órára leáll az internet, egyszerűen elvetjük az e-kereskedelem árbevételének éves bevételét, és elosztjuk az egy év órák számával.

Ahhoz, hogy megtudja, az egyes országok GDP-jének százaléka egy óra elvesztése nélkül internet nélkül van, eredményeinket az egyes országokkal keresztreferenciáltuk’éves GDP-jét, majd ennek megfelelően rangsorolják.

Ez a kutatás hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me