Care stat american este cel mai mare cyberbully?

Fenomenul cyberbullying-ului

care ne afirmă este cel mai mare cyberbully“Cyberbullying-ul este definit ca acțiunea de a hărțui pe cineva pe dispozitive digitale (telefoane mobile, computere și tablete) prin trimiterea sau postarea de mesaje de natură dăunătoare, intimidatoare sau amenințătoare.”


Bătăușurile de pe internet sunt denumite colocvial ca troli: persoane care favorizează discordia și perturbarea în cibersfera prin postare conținut inflamator sau derogatoriu să-i înfierbântăm pe alții.

În timp ce peisajul digital ne-a extins orizonturile în atât de multe moduri, există o latură mai întunecată a internetului.

Invenția sa a permis bătăușului locului de joacă să se transforme în trollul de pe internet și a permis chinurile tradiționale să se răspândească de la curtea școlii în spațiul cibernetic.

Începuturile internetului au fost armonioase și liniștite, o formă de utopie tehnologică în care dezbaterile și discuțiile au fost facilitate și încurajate. Cu toate acestea, creșterea și dezvoltarea exponențială a cibersferei a permis ca aceste dezbateri să traverseze oceanele și zonele de timp, acumulând în același timp potențial de cruzime față de participanții lor și maltratare..

Internetul nu mai este un refugiu în siguranță, ci o platformă în care o cacofonie de voci pline de ură își poate răspândi răutatea.

În cazul în care copiii de școală obișnuiau să se refugieze de bătăi acasă, acum sunt expuși abuzurilor oricând și oriunde. Proteza tehnică care este telefonul mobil extinde bătăușul’este la îndemână și victima’zona de pericol care îi lasă vulnerabili 24/7.

Centrul de cercetare cibernetică raportează că 33,8% dintre elevii de liceu și liceu din SUA au fost victime ale unei anumite forme de cyberbullying, fie ca prin comentarii ostile sau dureroase online sau prin primirea amenințărilor de violență cu ajutorul dispozitivelor digitale.

Mai mult, Statista a publicat recent date care indică acest lucru 26% dintre utilizatorii de internet din SUA au experimentat trolling în 2017, demonstrând că intimidarea cibernetică se extinde dincolo de anii adolescenței.

Conform unui studiu realizat de Pew Research Center, decorul digital și decența nu sunt setate să aducă îmbunătățiri în viitor, trollul încăpățânat de internet este aici pentru a rămâne. Au intervievat un grup de peste 1.500 de experți, 42% dintre aceștia au indicat că nu se așteaptă la o schimbare distinctă în actualul climat, oarecum înfundat, online și 39% dintre aceștia au spus că viitorul va vedea o cibersfera definită tot mai mult prin ură și dezgust.

În timp ce aceste statistici oferă o prezentare generală a problemei ciberneticilor care afectează America, am dorit să aflăm care este statul principal vinovat.

Ce factori am luat în calcul?

Acești factori au fost aleși întrucât am considerat că combinația lor va oferi o perspectivă clară asupra stării care a fost cel mai mare autor al calomniei cibernetice..

1.The% de comentarii ostile pe stat

Wired a parteneriat recent cu Disqus pentru a cartografia topografia troll a Statelor Unite. Disqus’Software-ul s-a determinat% din comentariile online considerate ostile pentru fiecare stat. Un comentariu ostil este definit ca unul nepoliticos, lipsit de respect sau de nerezonabil și poate provoca un utilizator să părăsească o discuție. Rezultatele acestui studiu au fost unul dintre factorii de clasificare în modul în care am determinat cele mai mari state cibernetice.

2.% din persoanele care au solicitat hărțuire online (la 100.000)

Centrul de reclamații privind criminalitatea pe internet are date disponibile public pentru numărul de plângeri de hărțuire online / amenințări de violență pe stat. Folosind date de la Biroul de recensământ american cu privire la populația fiecărui stat, am putut calcula procentul de persoane din fiecare stat care au solicitat hărțuire online (la 100.000).

3. Legile anti-cyberbullying

Ne-am uitat la The Cyberbullying Research Center’înregistrările cărora statele au o lege anti-bullying care legiferează în special împotriva infracțiunilor informatice.

cel mai rău ne afirmă pentru cyberbullying

Notă: Dacă decideți să utilizați această infografie pe site-ul dvs. web, vă rugăm să acreditați Expertul pentru creatori de site-uri, făcând legătura cu pagina principală: www.websitebuilderexpert.com

Puncte de interes

Nevada

Nevada se clasează în general ca America’este cel mai feroce cyberbully. În ciuda faptului că există o legislație în vigoare care clasifică criminalitatea cibernetică ca infracțiune, Nevada a ocupat în continuare locul al treilea în topul% din comentariile ostile și a avut a doua cea mai mare% dintre persoanele care au solicitat hărțuire online..

Aceasta înseamnă că Nevada’troll-urile de internet trăiesc periculos în afara legii, făcându-l flagrant pentru a face ravagii online.

Vermont și Maryland

Vermont și Maryland sunt vinovați că și-au neglijat victimele cibernetice. În general, plasarea a doua și a cincea, niciun stat nu are o lege în vigoare pentru a-i proteja pe cei care suferă de interacțiuni negative în cibersfera sau pentru a pedepsi pe cei care jignesc pe alții online.

Vermont se situează pe primul loc pentru cel mai mare% de comentarii ostile și Maryland ocupă tabelul pentru cel mai mare% dintre persoanele care reclamă hărțuire online, dar își lasă cyberbullies-ul să rătăcească sălbatic și gratuit.

Iowa

În pofida clasării la mijlocul pachetului în general, Iowa s-a clasat pe locul doi pentru cel mai mare% dintre comentariile ostile. În schimb, statul s-a clasat în primele trei locuri pentru% dintre persoanele care au reclamat hărțuire online.

Aceasta înseamnă că oamenii din Iowa suferă în tăcere, primind torenți de comentarii toxice, încă nu-și raportează calvarul.

New York și California

New York și California se încadrează în primele zece cele mai sălbatice cyberbullies, plasând, respectiv, pe locul șase și, respectiv, al șaptelea. În timp ce New York s-ar putea conforma cu stereotipul său nepoliticos și neplăcut, California ar dori să creadă că sunt țara liberalilor și a acceptantilor, totuși comportamentul lor online sugerează orice.

Ambele state legiferează împotriva intimidării cibernetice, dar clasamentul lor ridicat implică acest lucru rezidenții lor sunt dispuși să sfideze legea pentru a crea un mediu cibernetic ostil și dăunător pentru alții.

New Hampshire

Recunoscut ca unul dintre cele mai frumoase state, New Hampshire nu dezamăgește, clasându-se ca America’e cel mai bun prieten online. Este statul cu cel mai scăzut% de comentarii ostile și este al cincilea cel mai scăzut pentru% dintre persoanele care au reclamat hărțuire online.

Au chiar o lege împotriva acțiunilor informatice care le dovedește a fi epitomul unui aliat online.

Poate inteligența artificială să reducă ciberneticulele?

Google’s Jigsaw lucrează la un proiect numit Perspectiva care foloseste inteligenta artificiala pentru a identifica abuzul și hărțuirea online.

Perspectiva folosește învățarea automată (un domeniu al informaticii care permite unui computer să învețe fără a fi programat explicit) pentru a percepe impactul pe care un comentariu l-ar putea avea într-o discuție. Acest lucru poate ajuta moderatorii forumului să filtreze mai eficient comentariile și, prin urmare, să scadă numărul de comentarii ostile care apar în cyberspațiu.

Google nu dorește să întoarcă internetul la începuturile sale armonioase. Facebook și Instagram folosesc Facebook’tehnologie artificială inteligentă DeepText pentru îmbunătățirea experienței utilizatorului a serviciilor lor prin automatizarea eliminării conținutului crud sau inflamator.

În timp ce așteptăm ca AI să eradice comentariile toxice înainte ca acestea să apară chiar, aruncați o privire la sfaturile noastre de top pentru a îmblânzi trollurile din viața voastră:

Cinci sfaturi pentru a aborda trolii

1. Controluri bazate pe site-uri

Majoritatea site-urilor, fie că sunt rețele de socializare, forumuri online sau grupuri de discuții, vor avea funcționalitatea care vă va permite să împiedicați anumite persoane să vă trimită mesaje, să raporteze utilizatorii sau să semnalizeze postări necorespunzătoare sau jignitoare. Pe scurt, blocați bătăușul.

2.Imagoramul lor

La fel ca bătăușul mediu de joacă, troll-urile de internet și cyberbullies-ul alimentează atenția. Aceleași reguli se aplică în spațiul cibernetic ca în curtea școlii: nu ripostează și în cele din urmă se vor plictisi și te vor lăsa în pace.

3.Confidați-vă în Cineva

O problemă partajată este o problemă la jumătate. Vorbeste cu cineva de incredere: un prieten, partener, coleg, angajator, parinte sau profesor. Șansele sunt că majoritatea oamenilor vor fi înțelegători, reconfortante și pe îndemână pentru a vă ajuta.

4. Înregistrați și raportați

Salvați orice text sau e-mail pe care îl primiți, faceți capturi de ecran cu orice tweet, actualizări de stare, comentarii și imagini. Alcătuiește un caz împotriva bătăușului tău și raportează abuzul autorităților. Reclamările pot fi depuse la Centrul de Reclamații privind Internetul Criminalității de la victima propriu-zisă sau de la o terță parte.

5. Actualizați numele și setările

Aceasta este o ultimă soluție, dar dacă abuzul devine intolerabil, aveți în vedere să schimbați numele ecranului și / sau datele de contact pentru site-urile în care vă confruntați cu hărțuirea. Actualizați-vă setările de confidențialitate, astfel încât troll-ul să nu vă mai poată vedea detaliile și noul nume. Acest lucru vă va oferi o nouă închiriere a vieții fără chinuri.

Set complet de date

Metodologie

Pentru a ajunge la concluzia noastră, am dat fiecărui stat un clasament pentru fiecare factor luat în considerare și am luat în medie suma celor trei. În cazurile de scoruri duplicat, s-a atribuit o ponderare mai mare % dintre persoanele care au revendicat hărțuirea online deoarece am considerat că acest factor este cea mai severă măsură a acțiunii informatice.

Această cercetare a fost utilă?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me