Conferințe virtuale ca conținut unic

O bucată decentă a lumii se mișcă online. De la socializare la retail, internetul a deschis o lume cu totul nouă de posibilități de interacțiune. Partajarea ideilor nu este diferită. De la discuțiile TED până la evenimente complete de o săptămână, profesioniștii se mută online pentru a împărtăși informații, idei și produse.


Conferințe virtuale, ca și ele’sunt numiți, devin o alternativă viabilă (chiar de dorit) la evenimentele din lumea reală. Și cel mai bun lucru? Orice site poate găzdui unul. Desigur, o mulțime de muncă grea, dar, cu fiecare an care trece, pare din ce în ce mai mult. Atunci când conținutul este rege, fiind site-ul unde experții împărtășesc idei este foarte valoros.

Ce sunt conferințele virtuale?

Evenimentele virtuale sunt conferințele despre ceea ce Netflix este la televizor: autonomia publicului. Dand ‘participanți’ flexibilitate, îmbunătățesc implicarea generală. Cei de pe cealaltă parte a lumii pur și simplu își pornește computerul. Cei care pot’nu mă uit la trei’discuția de ceas poate doar marca marcarea evenimentului și a lua capăt ulterior.

Sunt un pas dincolo de webinarii. Există mai multe piese în mișcare, mai multe boxe și mai multe oportunități de a face rețea.

Există o mare varietate de conferințe online. Mai jos sunt doar câteva exemple:

  • BogCommerce’s Faceți-o mare
  • HubSpot’s Ziua vânzărilor de intrare
  • Conducere guvernamentală agilă

Evenimentele pot fi gratuite și deschise sau închise și exclusive. Unii păstrează imagini din discuții în direct ca un fel de arhivă, în timp ce alții, cum ar fi BigCommerce, oferă o fereastră finită în care să urmăriți discuțiile.

Pe scurt, ei’sunt incredibil de flexibili.

De ce le face?

Există o mulțime de motive pentru care oamenii optează pentru conferințe online.

Costă mai puțin. Organizarea unei conferințe în lumea reală necesită de obicei zeci de mii de dolari. Evenimentul trebuie să fie găzduit undeva. Pentru asta trebuie plătit. Vorbitorii trebuie să ajungă oriunde’sunt ținute și trebuie unde să stea. Pentru aceasta trebuie plătit. Când este găzduit online, acest lucru nu este adesea isn’nu este o problemă.

Evenimentele bine rulate cresc conștientizarea unui brand și își consolidează autoritatea într-un domeniu dat. Oamenii învață despre tine și învață de la tine. Câștigă câștig. Conferințele bine organizate pot deveni linii de bază ale unei industrii.

Un pas dincolo de creșterea conștientizării este următorul. Dacă participi la un eveniment minunat, participanții vor reveni anul viitor – și ar putea să aducă un prieten. Conferințele tind să se întâmple anual și când’au succes devin mai mari.

Numărul de persoane care pot participa la o conferință virtuală nu există o limită reală. Doar atât de mulți oameni se pot încadra într-o cameră, dar milioane pot vizita o pagină web. Conferința ta virtuală nu este’nu va fi raking în puncte de vedere de milioane de oameni (scuze), dar ea’este un logistic fantastic de care nu trebuie să vă faceți griji. Un spațiu închiriat are nevoie de numărul X de participanți plătitori pentru a plăti singur; o pagină web nu face acest lucru’nu am aceeași problemă.

Dimensiunea contează mai puțin. Acolo’este o concepție greșită că conferințele au nevoie de sute de participanți și de etape mari cu seturi personalizate. Nu este adevărat, mai ales online. Conferințele sunt întâlniri ale unor persoane care împărtășesc interese comune. Acea’este. Ideile și experiențele sunt împărtășite, conexiunile se realizează și fiecare se întoarce la viața lor.

Evenimentele virtuale costă mai puțin și pot fi mult mai ambițioase. 20 de vorbitori și 1000 de participanți este un coșmar în lumea reală – nu atât online. Aceasta’este încă multă muncă, dar probabilitatea ca lucrurile să nu fie catastrofal greșite se încetează.

David Spinks, fondatorul CMX, rezumă frumos “singurul lucru care aruncă orice altceva este conținutul de pe scena ta și modul în care îi aduni pe participanți pentru a interacționa.” Frumusețea conferințelor virtuale este că nimic din toate acestea nu trebuie pierdut. Tonul va fi diferit, energia se va schimba, dar valoarea principală a evenimentului se păstrează.

Când toate sunt spuse și făcute, un mare eveniment virtual inspiră discuții și bunăvoință în egală măsură, lăsând o mulțime de conținut unic, valoros pe site-ul tău. Atunci când’s-a făcut bine, adică.

Ce intră în ele?

Participarea la un eveniment informativ, inspirator, minunat, fără a fi nevoie să părăsiți biroul este o viziune drăguță, dar lăsați’Nu pretind că nu’nu necesită muncă grea. Online sau off, conferințele implică o mulțime de piese mobile.

Nu atât cât s-ar putea crede, mai ales în comparație cu logistica unei conferințe reale. Noi’nu voi face o lovitură completă ‘cum să-’ pe aceasta (aici’este unul grozav de HubSpot). Mai degrabă, noi’Vom analiza elementele principale ale unui eveniment virtual și cum afectează site-ul care îl găzduiește.

Logistică

Logistica de organizare a unei conferințe’nu pleci pentru că tu’o fac online – doar se schimbă. Evenimentele digitale necesită muncă digitală și multe dintre acestea se redau pe site-ul dvs. web.

Primele lucruri în primul rând: vorbitori! Conferințele trăiesc și mor după calitatea boxelor lor. Obțineți vorbitori din timp și conectați-le bine înaintea evenimentului.

Odată ce mingea se rostogolește, este esențial să se stabilească o ‘Locație.’ Este posibil ca o conferință să nu se găsească pe nicio hartă, dar are nevoie de o casă pe web. Majoritatea abordează acest lucru prin crearea de site-uri (sau secțiuni de site-uri) special pentru eveniment.

BigCommerce a luat abordarea micrositei, adăpostind conferința pe site-ul principal cu următoarea adresă URL:

https://www.bigcommerce.com/ Make-it-mare / conferință /

Evenimentele s-au așezat apoi pe paginile din acea secțiune. De exemplu, o discuție despre comerțul cu ridicata ar putea fi găsită la:

https://www.bigcommerce.com/ Make-it-mare / conferinta / sesiuni / the-inima-și-știință-de-en-gros /

Lucruri destul de simple, dar acestea sunt fundamentele importante pentru un eveniment bine organizat. Proiectarea unui loc online clar structurat permite utilizatorilor să navigheze cu ușurință evenimentele. Nimanui nu-i place sa se piarda.

Videoclipurile sunt cheie. Difuzoarele tale trebuie văzute și auzite, altfel totul se destramă.

Sunt câteva decizii mari de luat cu videoclipuri. Primul este dacă să le găzduiești pe site-ul tău sau pe o platformă terță parte precum YouTube. Găzduirea la fața locului înseamnă că participanții trebuie să vă viziteze site-ul pentru a urmări discuțiile, dar, de asemenea, tinde să însemne mai puțini globi oculari..

A doua mare decizie este să înregistrezi discuțiile înainte de timp sau să le difuzi live. Discuțiile înregistrate înainte pot arăta mult mai profesioniste, dar implicarea în timp real devine mult mai grea. Poti’nu întrebați videoclipuri vechi de două săptămâni la urma urmei, fără a părea un pic ciudat.

Videoclipurile live servesc aspectele comunității unei conferințe mult mai bune în acest sens. Este posibil ca discuțiile să nu pară la fel de lustruite, dar faptul că vorbitorii răspund în timp real la întrebările audienței – fie că sunt prin intermediul unui chat de grup sau al unui apel video – merită să merită.

Promovare

Conferințe don’nu se întâmplă în vid. Aceasta’este cel mai bine să nu dai banii pe vocea zeului care le spune oamenilor despre conferința ta. Trebuie să o promovați.

E-mailul este o modalitate excelentă de a face ca persoanele să se înscrie la evenimentul dvs., mai ales dacă este’este liber. Dacă site-ul dvs. web are o listă de e-mail, acesta’este pur și simplu un caz de trimitere de e-mailuri care conectează evenimentul și încurajează oamenii să se înscrie.

Nu toată lumea are liste de distribuție mari. Cu toate acestea, aproape toată lumea are social media. Platforme precum Facebook, Twitter și LinkedIn sunt ideale pentru crearea de rețele cu profesioniști cu gânduri similare. Un eveniment bine structurat, cu vorbitori interesanți, va primi tracțiune – oamenii trebuie doar să-l cunoască’se întâmplă.

Aceasta’este crucial ca vorbitorii dvs. invitați să promoveze evenimentul pe propriile canale. Conferințele reunesc oamenii și expunerea la alte persoane’Urmărirea poate fi bună numai pentru toți cei implicați.

Aveți un scop și comunicați-l clar și constant.

Si pentru ce?

O conferință virtuală bună merită să fie difuzată de unul singur, dacă o poți scoate. Acestea costă mai puțin, pot ajunge la mai multe persoane și lasă în urmă o mulțime de conținut pentru site-ul dvs. Sunt fără echivoc mai buni decât omologii lor din viața reală? Nu. Sunt diferite, dar multe dintre aceste diferențe funcționează în favoarea unui site web care caută să-și îmbunătățească poziția.

Conferințele mari sunt inimitabile. A avea unul (sau mai multe) pe site-ul tău te face inimitabil. Acea’este valoros. Chris Coyier, cofondatorul CodePen, a pus-o recent mai bine decât am putut vreodată.

ڋ? V «­«h®ú”qäá® ?? ?? Ø ^ ® + jw_jYh ~ Z ??µú + ?? Ƨ© gzÜ ?? về (®K (?? E-jwljZ’zÈb ??) à¶èºm ?? cE ?? 8 ^ Yæì ?? x ?? r·???? eh¶?? AIEA­Ë ?? ² + ^ ?? «jÛezǮƧuÈZ ?? {0­ªIyo «¢Ey ?? Û0j + – ?? Ö¬?? (k ?? À¨E ‘ «Rà ± e2 ?? eAº¬·_6Ó_

Conținutul este mai mult decât copiere. Este expertiză, mediere, un angajament pentru ideile împărtășite și discutate. Conferințele online sunt o oportunitate uimitoare de a crea o valoare unică pentru site-ul dvs. Lucrează foarte mult, dar atunci când faceți clic, rezultatele sunt profund îmbucurătoare. Contribuiți ceva. Site-ul dvs. este un hub.

Este ușor să ridici din umeri internauții moderni, așa cum au dreptul, bătăuși leneși, cu întinderea atenției a peștilor de aur, dar nu face nimănui nimic bun. Site-ul dvs. face parte dintr-o comunitate. Oamenii din acea comunitate vor avea interese și experiențe comune. Conferințele online sunt o modalitate fantastică de reunire a acestor experiențe și puteți fi cel care o faceți.

Poate părea o sarcină cu efort mare, cu recompensă redusă, dar aceasta este modalitatea greșită de a o încadra. Elementul uman eclipsează toți ceilalți factori. Cu toții ne amintim de cei care au mers kilometrul în plus.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me