Cybercrime în America – Care stat este cel mai expus riscului în 2018?

infracțiuni informatice și securitate cibernetică în Statele Unite ale Americii 2018“Infracțiunile informatice este cel mai rapid tip de activitate infracțională din Statele Unite – și acesta’ne afectează din ce în ce mai mulți dintre noi în fiecare an!”


Fie’s fraudă cu card de credit, furt de identitate, hacking prin e-mail, ransomware, furt de cont sau orice alt număr de activități – tu’ești în mijlocul unui război online, poate nici nu-l știi.

În fiecare an se cheltuiesc miliarde de dolari pentru combaterea criminalității informatice și totuși numărul, intensitatea și severitatea atacurilor continuă să crească.

Infracțiunile informatice sunt deosebit de tulburătoare pentru persoanele care doresc să-și construiască propriul site web, ca tine. Nu numai că nu doriți ca site-ul dvs. să fie hacked, dar doriți să vă protejați și vizitatorii!

Dacă oamenii pot’nu aveți încredere în site-ul dvs., atunci traficul dvs. va dispărea rapid și la fel și site-ul dvs. web…

La WBE, vă încurajăm să luați măsurile de precauție necesare pentru a vă proteja pe voi și pe ceilalți online.

Nu este vândut în întregime? Pentru a vă face o idee despre cât de risc sunteți, noi’Am folosit date disponibile publicului pentru a calcula pierderile potențiale pe care fiecare stat american le va observa în urma criminalității informatice în 2018.

Prezentare generală

Faceți clic pe următoarele link-uri pentru a citi secțiunile specifice:

 1. constatări
  • Care stare este cel mai expus riscului infracțional?
  • Care stat este cel mai probabil să fie atacat?
  • Care stat’s infracțiunile informatice crește cel mai rapid?
  • Care stat va pierde cei mai mulți bani pentru infracțiuni informatice (și cât de mult)?
  • Care indivizi vor fi cel mai puternic loviti de atacurile informatice?
 2. Set complet de date (tabel)
 3. Metodologie
 4. concluzii

CONSTAT

Am folosit date disponibile publicului de la FBI și Institutul de Informații despre Asigurări pentru a răspunde la câteva întrebări pe care le-am avut despre infracțiuni informatice și repercusiunile sale în anul următor..

Sperăm că, arătându-ți cât de risc ești, te va încuraja să iei măsuri suplimentare pentru a te proteja pe tine și pe vizitatorii site-ului tău.

1.Care este starea de risc pentru infracțiuni informatice?

Cercetările noastre sugerează că California va avea cele mai multe plângeri informatice ale oricărui stat în următoarele 12 luni.

Numărul estimat de reclamații informatice în 2018# 1California# 2Florida# 3Texas# 4Michigan# 5New York
55774
37225
33644
20021
19507

Cu peste 18.000 de reclamații mai multe decât Florida, locul Golden se află în topul unei liste pe care nimeni nu vrea să o depășească.

Aceasta’e și mai surprinzător când îți dai seama că californienii vor raporta mai multe atacuri informatice în acest an decât cele 27 de state combinate de jos, ceea ce este nebun.

La capătul opus al clasamentului, am constatat că Vermont este cel mai sigur stat online, cu doar 413 cybercrimes prognozate a fi raportate de către indivizi în acest an..

2.Ce stat este cel mai probabil să fie atacat?

Această cifră evidențiază densitatea criminalității informatice sau, cu alte cuvinte, care statul are mai multe reclamații pe populație decât oricare alta.

Număr estimat Număr estimat de reclamații informatice la 100.000 de populații
(aka densitatea criminalității informatice)# 1Michigan# 2Florida# 3Delaware# 4Missouri# 5Connecticut
201.89
176.37
175.61
153.56
152.56

Aceasta’este o veste proastă pentru Michigan, deși statul a câștigat’Nu văd la fel de multă activitate cibernetică ca și California’rezidenții sunt mai susceptibili să experimenteze un atac din cauza unei populații mult mai mici.

Cu o plângere îngrijorător de mare de 201,89 la 100.000 de persoane, Michigan este printre cele mai vulnerabile state în fața criminalilor cibernetici.

Cercetările noastre au constatat că Hawaii are cel mai mic număr de reclamații per populație, cu un număr de 55,20 de reclamații la 100 000 de populații.

Și pe continent? Virginienii vestici sunt cel mai puțin susceptibili să raporteze infracțiuni informatice cu doar 63,13 rapoarte la 100.000 de populații.

3.Care stat’s infracțiunile informatice crește cel mai rapid?

Luând media modificării anuale a numărului de infracțiuni informatice raportate de către persoane fizice, am putut identifica starea în care criminalitatea cibernetică este cea mai rapidă.

Creșterea anuală RankStateAverage a numărului de infracțiuni informatice raportate# 1Florida# 2Michigan# 3Illinois# 4Missouri# 5California
+1.421 pe an
+1.295 pe an
+562 pe an
+551 pe an
+515 pe an

Cercetările noastre au descoperit că, îngrijorător, aceasta’este statul Sunshine care înregistrează cea mai mare creștere anuală a reclamațiilor în caz de infracțiuni informatice, cu 1.421 reclamații suplimentare în medie în fiecare an.

Dacă ar trebui să facem o presupunere, ar fi că cybercriminalii vizează zone cu populații mai în vârstă, care sunt mai puțin sigure din punct de vedere tehnic și care sunt mai susceptibile să cadă pradă tactici online umbroase.

Pe de altă parte, am constatat că, în medie, New York reușește să-și reducă criminalitatea informatică cu aproximativ 349 de reclamații în fiecare an. Mod de a merge New York!

4.Care statul va pierde cei mai mulți bani pentru infracțiuni informatice (și cât de mulți)?

Acesta este cel mai mare – totalul de dolari pierduți din reclamațiile informatice individuale în 2018.

RankStateEstimate total de dolari pierduți de către persoane fizice în caz de criminalitate criminală în 2018# 1California# 2New York# 3Florida# 4Texas# 5Virginia
$ 329.062.355
$ 139.450.948
$ 111.756.654
$ 96.024.002
$ 64.313.078

În mod surprinzător, California a depășit grămada în ceea ce privește potențialele pierderi de numerar. Aceasta nu este’este prea șocant, având în vedere faptul că Statul de Aur are de departe cel mai mare număr de reclamații potențiale informatice în anul următor.

Pierderea a peste 300 de milioane de dolari pentru infractorii cibernetici nu este o veste bună pentru nimeni, așa că California are mult de lucru de făcut pentru a combate aceste pierderi extreme.

Fie’implementează inițiative la nivel de stat pentru a educa populația despre securitatea online sau dacă nu’investesc bani într-o arhitectură online mai robustă, trebuie făcut ceva.

În partea de jos a tabelului stau Vermont și Dakota de Nord, ale căror populații vor avea ambele mai puțin de un milion de dolari sustrași în total pe tot anul 2018.

5.Care persoanele vor fi cel mai puternic lovite de atacurile informatice?

Această metrică arată media dolarilor pierduți pentru fiecare infracțiune informatică raportată individual – aceasta’nu este o cifră definitivă, ci o măsură bună în care atacurile cibernetice sunt cele mai grele.

Numărul mediu de dolari stabiliți pe rang în caz de infracțiuni informatice raportate în 2018# 1New York# 2Virginia# 3Colorado# 4California# 5Oklahoma
$ 7.149
$ 6.795
$ 6.106
$ de 5.900
$ 5.714

Lăsa’Sper că New York continuă să reducă numărul infracțiunilor informatice raportate, deoarece în acest moment atacurile asupra Empire State’s sunt cele mai grele lovituri din întreaga țară.

Cu o medie uriașă de 7.149 de dolari per atac raportat, New York-urile ar face mai bine un an nou’rezoluția de a-și intensifica securitatea online dacă nu’Nu vreau să fiu înțepat.

Pe celălalt capăt al spectrului se află Maine, unde fiecare infracțiuni informatice raportate în medie înregistrează pierderi de aproximativ 950 USD.

Aceasta’Merită să ne amintim că aceste cifre sunt medii din totalul pierderilor de către persoane fizice. Asta înseamnă că, dacă cel mai rău se întâmplă, ai câștigat’nu pierdeți în mod necesar cât mai mulți bani ca noi’ai raportat mai sus – dar în mod similar, ai putea fi înțepat pentru mult mai mult – așa că fii atent!

SET DE DATE COMPLETE

Sub tine’Voi găsi setul complet de rezultate pe care le-am găsit în cercetarea noastră.

De ce nu verifică starea ta și vezi cum se măsoară?

METODOLOGIE

Considerăm că este important să menținem transparența în cercetarea noastră. Acest lucru nu numai că vă permite să ne verificați revendicările, dar vă asigură că toată lumea poate reproduce cercetarea noastră și poate beneficia de aceasta.

În cercetarea noastră am folosit următoarele seturi de date:

 • FBI Internet Crime Report (2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016)
 • Institutul de Informații despre Asigurări – Statistica privind furtul de identitate și criminalitatea criminalității (2008, 2009, 2010, 2011, 2013, 2014, 2015, 2016)

Si aici’cum ne-am rezolvat rezultatele:

Care stare este cel mai expus riscului infracțional?

 • Am luat o medie a modificărilor anuale ale infracțiunilor informatice raportate individual în perioada 2008-2016 pentru fiecare stat
 • Am adăugat această medie la datele din 2016 pentru a găsi o cifră pentru 2017
 • Am adăugat apoi această medie la cifra noastră din 2017 pentru a crea o predicție pentru 2018

Care stat este cel mai probabil să fie atacat?

 • Am preluat în medie modificările anuale ale numărului de infracțiuni informatice raportate la 100.000 de populații în perioada 2008-2016
 • Am adăugat această medie la datele din 2016 pentru a găsi o cifră pentru 2017
 • Am adăugat apoi această medie la cifra noastră din 2017 pentru a crea o predicție pentru 2018

Care stat’s infracțiunile informatice crește cel mai rapid?

Această metrică folosește aceleași date ca și ‘Care stare este cel mai expus riscului infracțional’, dar ordonează modificările medii anuale de la cea mai mare la cea mai mică, în loc să o adauge la reclamațiile existente.

Care stat va pierde cei mai mulți bani pentru infracțiuni informatice (și cât de mult)?

 • Am luat o medie a modificărilor anuale ale pierderilor totale în dolari din cibernetice raportate individual în perioada 2011-2016 pentru fiecare stat
 • Am adăugat această medie la datele din 2016 pentru a găsi o cifră pentru 2017
 • Am adăugat apoi această medie la cifra noastră din 2017 pentru a crea o predicție pentru 2018

Care indivizi vor fi cel mai puternic loviti de atacurile informatice?

 • Această cifră a fost constatată prin împărțirea pierderilor financiare prognozate la nivelul întregului stat în 2018 la numărul prevăzut de infracțiuni informatice raportate în 2018
 • Acest lucru ne oferă o cifră medie de pierdere pentru fiecare infracțiune criminală

Cu această cifră, ea’merită să ne amintim că este o medie prevăzută – nu o garanție. Aceasta înseamnă că dacă ești victima infracțiunilor informatice ai câștigat’nu trebuie neapărat să pierzi cât mai mulți bani după cum arată datele noastre, dar poate (dacă e foarte nefericit) să pierzi mai mult!

CONCLUZII

surse

Această cercetare a fost utilă?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map