Cybercriminaliteit in Amerika – Welke staat loopt het meeste risico in 2018?

cybercriminaliteit en cyberbeveiliging in de Verenigde Staten van 2018“Cybercriminaliteit is het snelst groeiende type criminele activiteiten in de Verenigde Staten – en dat ook’s raakt elk jaar meer en meer van ons!”


Of het’s creditcardfraude, identiteitsdiefstal, e-mailhacken, ransomware, het stelen van accounts of een ander aantal activiteiten – u’midden in een online oorlog weet je het misschien niet eens.

Jaarlijks worden miljarden dollars uitgegeven aan de bestrijding van cybercriminaliteit en toch nemen het aantal, de intensiteit en de ernst van de aanvallen toe.

Cybercriminaliteit is vooral zorgwekkend voor mensen die hun eigen website willen bouwen, zoals jij. U wilt niet alleen dat uw site wordt gehackt, maar u wilt ook uw bezoekers beschermen!

Als mensen dat kunnen’vertrouwt u uw site niet, dan zal uw verkeer snel verdwijnen, evenals uw website…

Bij WBE moedigen we aan om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om uzelf en anderen online te beschermen.

Niet helemaal verkocht? Om u een idee te geven van het risico dat u loopt, wij’hebben publiekelijk beschikbare gegevens gebruikt om de potentiële verliezen uit te rekenen die elke Amerikaanse staat in 2018 zal lijden door cybercriminaliteit.

OVERZICHT OVERZICHT

Klik op de volgende links om de specifieke secties te lezen:

 1. Bevindingen
  • Welke staat loopt het meeste risico voor cybercriminaliteit?
  • Welke staat wordt waarschijnlijk aangevallen?
  • Welke staat’De cybercriminaliteit groeit het snelst?
  • Welke staat verliest het meeste geld aan cybercriminaliteit (en hoeveel)?
  • Welke personen het hardst worden getroffen door cybercriminaliteitsaanvallen?
 2. Volledige dataset (tabel)
 3. Methodologie
 4. Conclusies

BEVINDINGEN

We gebruikten openbaar beschikbare gegevens van de FBI en het Insurance Information Institute om enkele vragen te beantwoorden die we hadden over cybercriminaliteit en de gevolgen ervan voor het komende jaar.

Hopelijk zal het, door u te laten zien hoe risico u werkelijk loopt, u ​​aanmoedigen om extra maatregelen te nemen om uzelf en uw websitebezoekers te beschermen.

1.Welke staat loopt het meeste risico op cybercriminaliteit?

Ons onderzoek suggereert dat Californië de komende 12 maanden de meeste cybercriminaliteitsklachten zal krijgen.

RankState Geschat aantal klachten over cybercriminaliteit in 2018# 1Californië# 2 Florida# 3Texas# 4 Michigan# 5New York
55.774
37.225
33.644
20.021
19.507

Met meer dan 18.000 meer klachten dan Florida op de tweede plaats, staat de Golden State bovenaan een lijst die niemand wil overtreffen.

Het’Het is zelfs nog verrassender als je je realiseert dat Californiërs dit jaar meer cybercriminaliteitsaanvallen zullen rapporteren dan de onderste 27 staten samen, wat gek is.

Aan de andere kant van de ranglijst ontdekten we dat Vermont de potentieel veiligste staat online is, met slechts 413 cybercriminaliteit die dit jaar door individuen wordt gemeld.

2.Welke staat wordt het meest waarschijnlijk aangevallen?

Deze figuur benadrukt de dichtheid van cybercriminaliteit, of met andere woorden, welke staat heeft meer klachten per populatie dan welke andere dan ook.

RankState Geschat aantal klachten over cybercriminaliteit per 100.000 inwoners
(ook bekend als dichtheid van cybercriminaliteit)# 1Michigan# 2 Florida# 3Delaware# 4 Missouri# 5Connecticut
201.89
176.37
175.61
153.56
152.56

Het’s slecht nieuws voor Michigan, alsof de staat heeft gewonnen’het ziet niet zoveel cybercriminelen als Californië’s bewoners hebben meer kans op een aanval vanwege een veel kleinere populatie.

Met een verontrustend grote 201,89 klachten per 100.000 mensen, is Michigan een van de meest kwetsbare staten voor cybercriminelen.

Uit ons onderzoek bleek dat Hawaï het laagste aantal klachten per populatie had met een kleine 55,20 klachten per 100.000 inwoners.

En op het vasteland? West-Virginians rapporteren de minste kans op cybercriminaliteit met slechts 63,13 meldingen per 100.000 inwoners.

3.Welke staat’De cybercriminaliteit groeit het snelst?

Uitgaande van de gemiddelde jaarlijkse verandering in het aantal cybercriminaliteit dat door individuen wordt gemeld, konden we vaststellen in welke staat de cybercriminaliteit het snelst groeit.

RankState Gemiddelde jaarlijkse groei van het aantal gerapporteerde cybercriminaliteit# 1Florida# 2 Michigan# 3 Illinois# 4 Missouri# 5Californië
+1.421 per jaar
+1.295 per jaar
+562 per jaar
+551 per jaar
+515 per jaar

Uit ons onderzoek bleek dat dit zorgwekkend genoeg was’s de Sunshine State die de grootste jaarlijkse toename van klachten over cybercriminaliteit ziet met gemiddeld maar liefst 1.421 extra klachten per jaar.

Als we moesten raden, zouden cybercriminelen zich richten op gebieden met oudere populaties die minder technisch zeker zijn en die eerder ten prooi vallen aan louche online tactieken.

Aan de andere kant ontdekten we dat New York er gemiddeld in slaagt zijn cybercriminaliteit jaarlijks met ongeveer 349 klachten terug te dringen. Weg naar New York!

4.Welke staat verliest het meeste geld aan cybercriminaliteit (en hoeveel)?

Dit is de grote: het totale verlies aan dollars aan individuele cybercriminaliteitsklachten in 2018.

RankState Geschat totaal aantal dollars dat individuen in 2018 aan cybercriminaliteit hebben verloren# 1Californië# 2New York# 3 Florida# 4Texas# 5 Virginia
$ 329.062.355
$ 139.450.948
$ 111.756.654
$ 96.024.002
$ 64.313.078

Zoals te verwachten, stond Californië bovenaan de stapel in termen van potentiële kasverliezen. Dit is n’t te schokkend aangezien de Golden State het komende jaar verreweg het grootste aantal potentiële klachten over cybercriminaliteit heeft.

Meer dan $ 300 miljoen dollar verliezen aan cybercriminelen is voor niemand goed nieuws, dus Californië heeft veel werk te verzetten om deze extreme verliezen te bestrijden.

Of het’s het implementeren van landelijke initiatieven om de bevolking voor te lichten over online beveiliging, of dat nu het geval is’s geld investeren in een robuustere online architectuur, er moet iets gebeuren.

Onderaan de tafel zitten Vermont en North Dakota, van wie de bevolking in 2018 minder dan een miljoen dollar zal hebben gestolen.

5.Welke individuen zullen het hardst worden getroffen door cybercriminaliteitsaanvallen?

Deze statistiek toont het gemiddelde verlies aan dollars per individueel gerapporteerde cybercriminaliteit – it’is geen definitief cijfer, maar een goede maatstaf voor waar cybercriminaliteitsaanvallen het hardst toeslaan.

RankState Geschat gemiddeld aantal verloren dollars per gerapporteerde cybercriminaliteit in 2018# 1New York# 2 Virginia# 3Colorado# 4Californië# 5 Oklahoma
$ 7.149
$ 6.795
$ 6.106
$ 5.900
$ 5714

Laat’s hoop dat New York het aantal gerapporteerde cybercriminaliteit blijft verminderen, omdat het nu aanvallen op de Empire State betreft’s zijn de hardste slag in het hele land.

Met een gemiddelde van $ 7.149 per gerapporteerde aanval, kunnen New Yorkers er beter een nieuw jaar van maken’s resolutie om hun online beveiliging te verhogen als ze dat niet doen’wil niet gestoken worden.

Aan de andere kant van het spectrum ligt Maine, waar elke gerapporteerde cybercriminaliteit gemiddeld ongeveer $ 950 aan verliezen oplevert.

Het’Het is de moeite waard eraan te denken dat deze cijfers gemiddelden zijn van de totale verliezen van individuen. Dit betekent dat je wint als het ergste gebeurt’niet noodzakelijkerwijs zoveel geld verliezen als wij’heb hierboven vermeld – maar op dezelfde manier kunt u mogelijk voor veel meer worden gestoken – dus wees voorzichtig!

VOLLEDIGE GEGEVENSSET

Onder je’Ik vind de volledige reeks resultaten die we in ons onderzoek hebben gevonden.

Waarom bekijkt u uw staat niet en ziet u hoe deze zich meet?

METHODOLOGIE

Wij vinden het belangrijk om transparant te blijven met ons onderzoek. Hiermee kunt u niet alleen onze beweringen verifiëren, maar zorgt u ervoor dat iedereen ons onderzoek kan repliceren en er mogelijk van kan profiteren.

We hebben de volgende datasets gebruikt in ons onderzoek:

 • FBI Internet Crime Report (2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016)
 • Insurance Information Institute – Identiteitsdiefstal en cybercriminaliteitstatistieken (2008, 2009, 2010, 2011, 2013, 2014, 2015, 2016)

En hier’s hoe we onze resultaten hebben uitgewerkt:

Welke staat loopt het meeste risico voor cybercriminaliteit?

 • We hebben voor elke staat een gemiddelde genomen van de jaarlijkse veranderingen in individueel gerapporteerde cybercriminaliteit tussen 2008-2016
 • We hebben dit gemiddelde toegevoegd aan de gegevens van 2016 om een ​​cijfer voor 2017 te vinden
 • Vervolgens hebben we dit gemiddelde toegevoegd aan ons cijfer van 2017 om een ​​voorspelling voor 2018 te maken

Welke staat wordt waarschijnlijk aangevallen?

 • We hebben een gemiddelde genomen van de jaarlijkse veranderingen in het aantal gerapporteerde cybercriminaliteit per 100.000 inwoners tussen 2008-2016
 • We hebben dit gemiddelde toegevoegd aan de gegevens van 2016 om een ​​cijfer voor 2017 te vinden
 • Vervolgens hebben we dit gemiddelde toegevoegd aan ons cijfer van 2017 om een ​​voorspelling voor 2018 te maken

Welke staat’De cybercriminaliteit groeit het snelst?

Deze statistiek gebruikt dezelfde gegevens als ‘Welke staat loopt het meeste risico voor cybercriminaliteit’, maar sorteert de gemiddelde jaarlijkse veranderingen van hoog naar laag, in plaats van deze toe te voegen aan bestaande klachten.

Welke staat verliest het meeste geld aan cybercriminaliteit (en hoeveel)?

 • We hebben voor elke staat een gemiddelde genomen van de jaarlijkse veranderingen in de totale dollarverliezen als gevolg van individueel gerapporteerde cybercriminaliteit tussen 2011-2016
 • We hebben dit gemiddelde toegevoegd aan de gegevens van 2016 om een ​​cijfer voor 2017 te vinden
 • Vervolgens hebben we dit gemiddelde toegevoegd aan ons cijfer van 2017 om een ​​voorspelling voor 2018 te maken

Welke personen het hardst worden getroffen door cybercriminaliteitsaanvallen?

 • Dit cijfer is gevonden door de voorspelde financiële verliezen voor de hele staat in 2018 te delen door het voorspelde aantal gerapporteerde cybercriminaliteit in 2018
 • Dit geeft ons een gemiddeld verliescijfer voor elke cybercriminaliteit

Met deze figuur, het’Het is de moeite waard eraan te denken dat het een voorspeld gemiddelde is – geen garantie. Dit betekent dat u als slachtoffer van cybercriminaliteit heeft gewonnen’Het hoeft niet noodzakelijkerwijs zoveel geld te verliezen als onze gegevens laten zien, maar u kunt (als u pech heeft) meer verliezen!

CONCLUSIES

Bronnen

Vond dit onderzoek nuttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map