De kosten van het afsluiten van internet

kosten van het afsluiten van internet


Vertrouwen op het internet voor dagelijkse functies is snel een wereldwijd fenomeen geworden.

Onze afhankelijkheid van het internet der dingen zal alleen maar toenemen met de recente uitbarsting van digitale huisassistenten en het concept van het slimme huis is niet langer slechts een verzinsel van de verbeelding.

Veel mensen, zowel persoonlijk als professioneel, zouden zonder internet verloren zijn.

Bedrijven, zowel klein als groot, zouden dat niet doen’ze kunnen hun dagelijkse bezigheden niet voortzetten als het internet uitvalt.

Overheden zouden zelfs tot stilstand komen zonder de kracht van internet om ze draaiende te houden.

Een internetstoring is het moderne equivalent van een black-out, behalve dat de niet-technische persoon er niets aan zou kunnen doen. Er is geen digitaal equivalent van het aansteken van een kaars, zodat u kunt functioneren door middel van een stroomstoring.

Er is een diepe kloof tussen ons vermogen om internet te gebruiken en ons begrip van hoe het eigenlijk werkt. We zouden hulpeloos zijn bij een ramp.

Stel je de frustratie, de verontwaardiging en uiteindelijk de financiële verliezen voor als er een wereldwijde stroomstoring op internet is.

Een internetuitval, een volledig en volledig verlies van verbinding, zou het individu tot wanhoop brengen omdat hij het contact met vrienden verliest en niet kan lachen om Trump’s nieuwste blunders op Twitter.

Elk uur worden er meer dan 230 duizend zoekopdrachten uitgevoerd op Google. Dat betekent dat zonder internet slechts één uur, 230 duizend vragen onbeantwoord zouden blijven.

En wat als het internet een dag uitvalt? Dat’s meer dan 5,5 miljard vragen die de nieuwsgierige geesten een mysterie zouden blijven stellen.

Veel van die zoekopdrachten zullen van commerciële aard zijn. Dit betekent dat zonder internet vooral bedrijven en e-commercebedrijven het meest zullen lijden.

De e-commerce-industrie wereldwijd zou miljoenen verliezen als het internet zelfs maar een uur wordt afgesloten.

Wat is het risico van een internetstoring?

Het is een weinig bekend feit dat overheden in veel landen over de hele wereld in het bezit zijn van een Internet Kill Switch. Dit geeft hen de mogelijkheid om het internet uit te schakelen als ze dat nodig achten.

De Verenigde Staten zouden een programma hebben waarmee de regering in tijden van nationale noodsituaties het internet kan afsluiten als dit nodig mocht zijn.

Er wordt gespeculeerd of dit wel het geval is ‘Dodemansknop’ bestaat echt, maar als dat zo is, is het Amerikaanse internet letterlijk in handen van president Trump – wat betekent dat er van alles kan gebeuren!

In het Verenigd Koninkrijk heeft de minister van Cultuur, Media en Sport de bevoegdheid om internetdiensten op te schorten bij ernstige inbreuken op de cyberbeveiliging.

En China’s notoir volatiel internet wordt gecontroleerd en gecensureerd door hun overheid, wat betekent dat regelmatige lokale storingen niet ongebruikelijk zijn in het land.

Maar het’Het zijn niet alleen regeringen die een internetonderbreking voor een land kunnen veroorzaken’s bescherming. Verlies van verbinding kan ook het gevolg zijn van kwaadaardige middelen.

Een van de meest recente bedreigingen voor internet is het doorknippen van kabels. De overdracht van informatie via glasvezelkabels houdt het internet levend – in feite wordt 99% van alle internetgegevens via hen verzonden.

Veel van deze kabels bevinden zich onder de oceaan en werden gesaboteerd door diepzeehaakhaken, zoals gespeculeerd door militaire experts, het internet zou catastrofale gevolgen hebben..

Maar wat zijn die gevolgen precies? En hoeveel zou de wereld’s economieën lijden zonder internet?

De financiële gevolgen van een internetuitval

We hebben gekeken naar openbaar beschikbare gegevens van eMarketer met betrekking tot jaarlijkse e-commerce verkopen door 22 landen over de hele wereld die een substantiële aanwezigheid op e-commerce hebben.

Het delen van de jaarlijkse e-commerce-inkomsten door het aantal uren in een jaar leverde een aantal schokkende statistieken op:

De Top 10 verliezers

RankCountryLoss per uur (miljoenen)# 1China# 2US# 3UK# 4 Japan# 5Duitsland# 6India# 7Frankrijk# 8Zuid-Korea# 9 Canada# 10 Rusland
$ 179,04
$ 55,02
$ 15,10
$ 13,98
$ 9,43
$ 6,31
$ 6,08
$ 5,77
$ 4,54
$ 3,47

Mocht de wereld een internetstoring ervaren, dan is China veruit de grootste verliezer. Voor elk uur zonder internet, het land’s economie zou maar liefst 179 miljoen dollar verliezen.

China’s verlies verdrievoudigt meer dan dat van de VS, de op één na grootste verliezer, die elk uur 55 miljoen dollar uit hun economie zou zien wegvloeien door een ineenstorting van de cybersfeer.

Sterker nog, China’s verlies verdubbelt bijna dat van de andere landen in de top 5 bij elkaar!

Om dit nog verder op te splitsen, als het internet zelfs maar een minuut zou uitvallen, zou China iets minder dan $ 3 miljoen ($ 2,98 miljoen) verliezen en de VS iets minder dan $ 1 miljoen (916.933).

Dit betekent dat in één minuut China’s rampzalig verlies overtreft wat de meeste landen buiten de top 10 binnen een uur zouden verliezen!

Om dieper in te gaan op de financiële gevolgen van een cybercrash, hebben we naar elk land verwezen’s uurverliezen met hun jaarlijkse BBP. Hoewel de cijfers minuscuul zijn in termen van% verloren BBP van een uur zonder internet, leverde dit onderzoek een interessante ranking op.

Dus wie verliest het meeste BBP zonder internet?

RankCountry# 1# 2# 3# 4# 5# 6# 7# 8# 9# 10
China
UK
Denemarken
Zuid-Korea
Finland
Noorwegen
Japan
Canada
ONS
Duitsland

Finland en Denemarken, die respectievelijk 1 en 2 rangschikken voor landen die het minste zouden verliezen bij een internetstoring, zouden in feite grotere percentages van hun BBP verliezen dan de meeste andere landen op de lijst.

Denemarken is de derde grootste verliezer in termen van het percentage van het BBP dat verloren is gegaan, met Finland als vijfde.

De Slavische economieën zijn meer afhankelijk van e-commerce dan de Latijns-Amerikaanse landen, waarbij Mexico en Brazilië enkele van de kleinste delen van hun BBP zonder internet zouden verliezen.

Ze staan ​​respectievelijk op de derde en vierde plaats wat betreft landen die het kleinste% van het BBP verliezen. Dit ondanks het feit dat Brazilië net buiten de top 10 van grootste verliezers van forfaitaire bedragen staat (11e).

Verrassend genoeg staat de VS, ondanks de op één na grootste verliezer in puur monetaire termen, op de 9e plaats wat betreft BBP-verliezen. Hoewel hun e-commerce-uitgaven wereldwijd de op één na grootste zijn, doet hun economie dat niet’vertrouw niet zozeer op online verkopen als anderen om het grote geld binnen te halen.

Bekijk onze volledige dataset om te zien waar uw land staat!

Methodologie

Om te bepalen hoeveel elk van deze 22 landen zou verliezen als het internet een uur zou worden stilgelegd, namen we gewoon de jaarlijkse inkomsten van hun e-commerce omzet en deelden deze door het aantal uren in een jaar.

Om erachter te komen welk percentage van het BBP elk land zou verliezen als gevolg van een uur zonder internet, hebben we onze bevindingen met elk land vergeleken’s jaarlijkse BBP en vervolgens dienovereenkomstig gerangschikt.

Vond dit onderzoek nuttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map