Ecranul tactil 2.0 – Viitorul site-urilor mobile se află în design sensibil

Sunteți pregătit pentru următoarea evoluție în ecrane tactile?


Elon Musk este.

Probabil ați auzit de lansarea cu succes a Falcon Heavy, precum și de încărcarea sa specială: un nou model Tesla 3. Ce are asta cu proiectarea receptivă, s-ar putea să vă gândiți?

Ei bine, una dintre caracteristicile principale ale modelului 3 este consola sa avansată de ecran tactil. Iar tehnologia ecranului tactil este atât de importantă în lumea noastră chiar acum, mai ales când vine vorba de design-ul site-ului.

Aveți în vedere explozia dispozitivelor mobile și a ecranelor tactile din ultimii ani. Conform Statista, traficul global de date mobile reprezintă în prezent aproape 50% din toate vizualizările site-urilor din întreaga lume și este de așteptat să crească de șapte ori în următorii 5 ani..

Deci, unde te lasă asta și afacerea ta? Cât de bine credeți că poate concura în lumea mobilului?

Pentru a vă da seama cât de bine puteți concura, permiteți’analizez starea site-urilor web mobile.

Conform Studiului Clutch pentru Întreprinderile Mici, 71% dintre întreprinderile mici intervievate au avut site-uri web și dintre aceste companii 79% au declarat că site-urile lor sunt mobile.

Asta înseamnă că acele companii au investit în design receptiv: design care este programat să se adapteze și să răspundă la diverse dispozitive și dimensiuni de ecran, inclusiv dispozitive mobile și alte dispozitive cu ecran tactil.

Adevărul despre designul mobil și receptiv

Și ce dacă’este marele lucru? Poate site-ul dvs. este în regulă așa cum este. Poate că aveți destule vizualizări, share-uri, like-uri, achiziții, etc. Poate aveți un site mobil decent pe care oamenii îl folosesc destul de des.

Marea problemă este că lucrurile nu stau’așa cum erau înainte.

Timpurile se schimbă, oamenii se schimbă, la fel și site-ul dvs. web, cu excepția cazului în care doriți să fiți lăsați în urmă.

Aici’adevărul despre designul mobil și receptiv:Viitorul receptivității mobile

Acestea sunt doar câteva dintre adevărurile despre design-ul receptiv și site-urile mobile care vă vor duce la rezultate decât credeți că este posibil.

Sunteți gata să auziți despre cum puteți obține un design receptiv?

Cum se utilizează designul receptiv

Pentru a vă asigura că stelele se aliniază și site-ul dvs. web este gata pentru dispozitivele mobile și ecranele tactile de pe dispozitivele mobile, aveți nevoie de un designer bun care să trăiască, să mănânce și să respire un design receptiv.

Indiferent de locul în care utilizatorii vă văd conținutul, vor obține calitatea superioară pe care au venit să o aștepte de la dvs..

Gândește-te la unul dintre zeii internetului: Facebook.

Când accesați Facebook pe un computer desktop, telefon mobil, tabletă, smartwatch sau televizor inteligent, ei au folosit un design receptiv pentru a vă asigura că experiența utilizatorului este impecabilă pe toate dispozitivele.

Doar un avertisment.

Acest lucru nu este ușor. Proiectarea receptivă necesită mai multă planificare și gândire decât conectarea unor elemente de site-uri pe un șablon de computer desktop, mai ales atunci când este vorba de utilizarea eficientă a unui ecran tactil.

Există multe elemente care trebuie luate în considerare atunci când site-ul dvs. web face saltul pe ecranul tactil.

Un deget, nu un mouse

În primul rând, degetul nu este un mouse.

Deci, atunci când proiectați un ecran tactil, trebuie să luați în considerare modul în care un deget se mișcă pe un ecran față de modul în care un mouse se deplasează pe un ecran.

Degetele gesticulează, atinge și are mai multe intrări (adică două sau trei degete). Un mouse este o mișcare mai de bază și faceți clic pe setare.

Site Builder.com Ofertă pe jumătate de preț - minPunerea în practică: Site-ul mobil Builder de site-uri utilizează multe caracteristici de design responsive pentru a vă asigura că site-ul este specific dispozitivelor mobile, ceea ce îl face mai ușor de utilizat și mai primitor. Proiectarea sensibilă are în vedere utilizarea unui glisant în sus și în jos pentru a naviga, un vârf pentru a mări, o atingere pentru a selecta și un glisant spre stânga sau spre dreapta pentru a accesa meniuri sau alte pagini, ceea ce face ca site-ul mobil să fie simplist și ușor de navigat cu un deget de pe un mic ecran.

Răspuns mobil Mobilă cursor-minPrecizie

Când utilizați un mouse pe un site web desktop, cursorul este destul de precis.

Majoritatea oamenilor au degete mult mai mari decât un cursor, ceea ce înseamnă că designul de pe un ecran tactil trebuie adaptat pentru a se potrivi cu dimensiunea unei persoane’degetul.

Punerea în practică: Când vă gândiți la proiectarea unui ecran tactil mobil, gândiți-vă cum arată versiunea mobilă a Website Builder. Butonul pentru a deschide meniul este mare și nu este prea aproape de alte butoane. Link-urile text sunt suficient de mari, cu suficient spațiu între fiecare pentru a evita un clic incorect, chiar și de la cele mai mari degete.

Website Builder.com Începeți site-ul dvs. minMișcările

Versiunea pentru desktop a unui site web necesită mouse-ul sau bara de defilare pentru a putea fi deplasate în sus și în jos pe o pagină. Dacă doriți ca pagina să se ridice, mutați mouse-ul în jos. Pe un ecran tactil, gesturile trebuie folosite pentru a vă deplasa în jurul paginii. Folosind aceste setări, pentru a muta pagina în sus, glisați în sus. Aceasta este o ușoară, dar importantă diferență atunci când vine vorba de proiectarea site-ului web.

Punerea în practică: Mișcările pe un site mobil ar trebui să fie cu câteva swipes în sus sau în jos și totul ar trebui să fie chiar acolo. Informațiile ar trebui să fie formatate astfel încât utilizatorii să nu fie nevoiți să alunece spre stânga sau spre dreapta. Totul trebuie formatat pentru a se încadra în dimensiunile ecranului. Un alt element care creează un site mobil ușor de utilizat este să așezi toate linkurile și elementele principale care pot fi făcute clic pe stânga, deoarece majoritatea oamenilor defilează folosind partea dreaptă a ecranului.

Website Builder.com Alege Șabloane-minlumină

Când proiectați ecrane tactile, trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. web va arăta bine în toate condițiile de lumină.

Lucrul cu dispozitivele mobile este că pot merge oriunde de la lumina strălucitoare la întunericul nopții și peste tot.

Punerea în practică: Echipa care a proiectat site-ul mobil Website Builder a luat în considerare și modul în care un site mobil este vizualizat în toate setările. Utilizarea unui fundal alb sau deschis, fără prea mult negru, ajută utilizatorul să vadă conținutul în diverse condiții de lumină.

TastaturăSite Builder.com Tastatură-min

Tastatura într-un aspect important al interacțiunii cu un site web.

Când utilizați un dispozitiv cu ecran tactil, destinația de plasare a tastaturii este importantă în ceea ce privește amplasarea altor elemente pe pagină.

Punerea în practică: Când apare tastatura, utilizatorul ar trebui să poată interacționa cu site-ul ușor, fără a pierde prea mult din vedere. Pe acest site, intrările de text sunt scurte și pot fi vizualizate în mod clar chiar și cu tastatura preluând o porțiune mare a ecranului. De asemenea, designerii au luat în considerare că unii utilizatori le este greu să tasteze prea mult la un moment dat pe o tastatură cu ecran tactil mobil.

Sfaturi și trucuri pentru ecranul tactil

Pentru a-ți îmbunătăți munca mai ușor, aruncă o privire la acest rezumat al elementelor de design pentru un site web mobil cu ecran tactil.

Proiectarea site-urilor mobile prietenoase cu ecran tactilAcum vine partea distractivă.

Ați utilizat design-ul web receptiv pentru a îmbunătăți funcționalitatea și experiența utilizatorului site-ului dvs. web pe dispozitive mobile și ecrane tactile.

Dar vei fi gata pentru ecranul 2.0. Se pare că există mai multe proiectări înainte.

Viitorul ecranelor tactile

Așadar, site-ul dvs. funcționează și funcționează, utilizați un design receptiv și toate cele mai bune caracteristici ale unui ecran tactil.

Sunteți bine, nu? Ei bine, nu atât de repede. La fel ca orice tehnologie, ecranele tactile evoluează destul de rapid. Dacă doriți să vă mențineți site-ul la zi, trebuie să vă uitați și la aspectele tehnice ale noilor dispozitive și tehnologii, precum și la conținutul de pe site-ul dvs..

Ecrane multi-touch

Ecranele tactile au început doar ca un dispozitiv cu o singură atingere.

De-a lungul timpului, tehnologia s-a dezvoltat pentru a include răspunsuri tactile cu doi și trei degete. Utilizatorii se vor adapta la aceste funcții și vor veni să le aștepte pe toate site-urile web pe care le vizitează. Dacă doriți să rămâneți în fața concurenței, începeți să luați în considerare modul în care puteți încorpora răspunsuri multi-touch în designul site-ului dvs..

Ecrane tactile proiectate

Un alt lucru de căutat în viitor este ecranul tactil proiectat.

Ecranele AR / VR și tactile se reunesc pentru a crea un ecran tactil interactiv care poate fi proiectat pe o suprafață plană. Folosind aceste caracteristici, este posibil ca designul site-ului dvs. web să fie adaptat pentru a putea fi și mai interactiv. Imaginează-ți cum un consumator ar putea proiecta site-ul tău pe orice suprafață plană și să interacționeze cu conținutul tău. Cu AR, acestea ar putea plasa diferite obiecte pe ecranul tactil proiectat, care apoi ar apărea într-un fel pe site-ul web.

Posibilitățile sunt nesfârșite cu acest tip de tehnologie.

Ecrane tactile sensibile la presiune

Telefoanele noastre actuale și alte dispozitive nu sunt bune să detecteze câtă presiune folosim pentru a atinge.

Indiferent dacă atingem ușor ecranul în timp ce ne așezăm în pat la 3 dimineața sau atingem furios pe ecran din frustrare, ecranul răspunde în același mod.

Într-o zi în curând s-ar putea schimba asta. Poate că robinetul cu presiune ar putea închide fereastra sau faceți clic, în timp ce un robinet mai ușor ar putea deschide un meniu pop-up. Orice este posibil.

Ecran tactil de recunoaștere optică

În majoritatea, dacă nu în totalitate, dispozitivele mobile, camera și ecranul tactil sunt două caracteristici distincte.

Dar în curând, ecranul ar putea fi și o cameră foto. Folosind lumină infraroșie, ecranul va putea vedea ce atinge suprafața. Pentru ca site-urile web să poată profita la maximum de această funcție în viitor, proiectanții vor trebui să creeze site-uri web care să poată folosi acest nou “vedere”.

Sunteți pregătit pentru un design receptiv?

Tu nu’nu trebuie să fii Elon Musk pentru a profita la maxim de un ecran tactil și nu le dai’Nu trebuie să încercați să faceți modelul 4. Un site web frumos proiectat, cu experiență excelentă pentru utilizatori, este tot ce aveți nevoie. Cu puțină planificare și cu ochii pe viitor, vă puteți asigura că rămâneți mereu în fața concurenței cu un design receptiv.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map