Hvad virtuel virkelighed webbrowsing vil lade dig gøre

Microsoft lancerede sit eget svar på virtual reality sidste år og over hele verden’s største tech-show, millioner af besøgende fik hands-on med headset.


Windows Mixed Reality er et overkommelig alternativ til HTC Vive og Oculus Rift, og bortset fra en fantastisk spiloplevelse er kittet rettet mod daglig brug, såsom at arbejde med standard desktop applikationer og surfe på nettet.

I januar’s Forbrugerelektronikshow i Las Vegas, de store pc-udbydere Acer, Dell, Asus, HP og Lenovo havde alle deres enheder til rådighed til demo, og den store nyhed er, at deres popularitet er skyhøje.

I henhold til den digitale spilplatform Steam fordobles markedsandelen måned til måned. At’er delvis nede i priser, der starter på kun £ 380, sammenlignet med £ 600 for en Vive, men også på grund af støtte til de bedste VR-spil – 15 af Steam’s top 40 titler ved det sidste antal.

Omkostningerne reduceres også, fordi headsettet tilbyder bevægelsessporing uden behov for eksterne sensorer, i stedet bruger on-board kameraer og komponenter til at gøre forretningen.

Dette gør dem til gengæld bærbare og praktiske, fordi de mindre hardwarekrav betyder, at de arbejder med de fleste Windows 10-bærbare computere i modsætning til den avancerede gaming-pc’er påkrævet for at støtte den magt-sultne Vive og Rift.

Så hvad betyder dette for internettet? Det centrale i alt er Microsoft Edge – erstatningen for Internet Explorer, der er pakket sammen med Windows 10 – kombineret med WebVR, for at udnytte kraften i virtual reality for en endnu mere fordybende browsingoplevelse.

“Internettet gør det ikke’t har brug for at begrænse sig til en side i en browser længere,” Microsoft produktchef, James Guion, fortæller Website Builder Expert. WebVR hjælper med at bringe nye, fordybende oplevelser til internetbrowsing, der kun kan opleves gennem kraften i virtual reality.

“Microsoft introducerede support til WebVR-standarden til sin Windows Mixed Reality-platform med Windows Fall Creators Update til Windows 10, kompatibel med Microsoft Edge.

“Det er en åben specifikation, der gør det muligt at opleve VR i din browser. Hvis et websted implementerer WebVR-support og leverer 3D-indhold, kan det vise fordybende indhold i Windows Mixed Reality-headset, med brugertilladelse.”

Når du glider på et Mixed Reality Headset, går du ind i et virtuelt design omgivet af en fantastisk udendørs natur, kendt som Mixed Reality Cliff House. Det’s herfra kan du finde og få adgang til så mange som 20.000 applikationer, såsom den WebVR-aktiverede Microsoft Edge-browser.

Microsoft beskriver det som “det første rumlige operativsystem” hvor du navigerer dig rundt på dit skrivebord, enten ved at gå, ramme teleport på dit headset’s bevægelseskontrollere eller interagerer med AI-stemmeassistent, Cortana.

“Når du gennemser med Microsoft Edge på skrivebordet, gør det det’det er muligt kun at være et enkelt klik væk fra at lancere WebVR-indhold direkte i et Windows Mixed Reality-headset,” tilføjer Guion.

Forestil dig for eksempel at shoppe efter et nyt tøj i en virtuel high street-butik og undersøge tøjet tæt på fra alle vinkler. Eller konfigurer din nye bil i et virtuelt showroom ved at sammenligne interiørklipp fra føreren’sæde.

“Der har været enorme udviklinger for nylig, hvilket gør det muligt for enhver at opleve VR i en webbrowser,” siger Guion. “Uanset om det interagerer med websteder, følger links mellem sider eller bevæger sig mellem 2D og fordybende 360-graders videoer.”

For at låse op for det 360-graders indhold, som Guion refererer til, skal brugerne installere 360 ​​Viewer-udvidelsen til Microsoft Edge. Dette muliggør videoer og fotos fra YouTube, Facebook, Twitter og nyhedswebsteder som New York Times.

Som Guion også antyder, vil du stadig føle fordelene, selvom du’genvisning af websider i 2D. Begynd for eksempel at gennemsøge på din stationære skærm, og pop derefter på et Mixed Reality-headset, når du vil forbedre oplevelsen på et mere fordybende niveau.

Det andet område, hvor headset kan komme godt med, er uddannelse, og Microsoft kaster sin vægt bag børn, der lærer meget i Windows Mixed Reality. Dette inkluderer samarbejde med Pearson, verdenen’s største uddannelsesfirma.

Dette skyldes at spawn seks applikationer til at begynde med ankom fra marts og frem og fyldt med uddannelsesindhold, men det’det er kun et spørgsmål om tid, før fordelene begynder at sive ned til lige webbrowsing.

Så længe Windows 10 Fall Creators Update er installeret på din pc, skal du være god til at gå. Opfyldelse af de grundlæggende tekniske specifikationer for headsettet giver dig et skarpt billede af 60 billeder i sekundet, og hvis din pc tilfældigvis har oksekommeligere hjerner, kan du opnå op til 90 billeder i sekundet.

Efter at have demoedet et par headset frisk fra kassen, kan jeg fortælle dem, at de er overraskende lette at konfigurere og får fat på. hvis du’Når du er bekymret for at arbejde i et kompakt rum, kan du enten indstille headsettet til siddemode eller kortlægge det omkringliggende område, så du ikke gør det’t klapr i noget.

Det’Det er rimeligt at sige Microsoft Internet Explorer har spillet anden fede til dem som Google Chrome og Mozilla Firefox i et antal år nu, men med en ny look, der er optimeret til Mixed Reality, kunne den endelig give dem, ja, kanten.

Dette er Microsoft’s store gamble til at blive den førende platform for browsing af virtual reality-web og med yderligere udviklinger, herunder inkludering af augmented reality, der stadig kommer det’er bestemt en at se på.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me