Hvilken amerikansk stat er den største cyberbully?

Fenomenet til nettmobbing

som oss stat er den største nettmobilen“Nettmobbing defineres som handlingen om å trakassere noen på digitale enheter (mobiltelefoner, datamaskiner og nettbrett) ved å sende eller legge ut meldinger av ondsinnet, skremmende eller truende karakter.”


Mobberne på internett blir vanligvis referert til som troll: mennesker som fremmer splid og forstyrrelse på nettet ved å legge ut inflammatorisk eller nedsettende innhold til tross for andre.

Mens det digitale landskapet har utvidet horisontene våre på så mange måter, er det en mørkere side på internett.

Oppfinnelsen har gjort det mulig for mobbingen på lekeplassen å gå inn i internett-trollet og tillatt tradisjonell plage å spre seg fra skolegården til nettområdet.

Begynnelsen på internett var harmonisk og rolig, en form for tech-utopi der debatt og diskusjon ble tilrettelagt og oppmuntret. Imidlertid har den eksponentielle veksten og utviklingen av cybersfæren muliggjort at debattene kan krysse hav og tidssoner, mens de akkumulerer potensialet for grusomhet mot og mishandling av deltakerne..

Internett er ikke lenger en trygg havn, men en plattform der en kakofoni av hatefulle stemmer kan spre ondskapen sin.

Der skolebarn pleide å kunne søke tilflukt fra mobbere hjemme, blir de nå utsatt for overgrep når og hvor som helst. Den tekniske protesen som er mobiltelefonen, utvider mobberen’s rekkevidde og offeret’s faresone og etterlater dem sårbare 24/7.

Forskingssenteret for nettmobbing rapporterer det 33,8% av elever på ungdomsskolen og i videregående skole i USA har vært ofre for en form for nettmobbing, være det gjennom fiendtlige eller sårende kommentarer på nettet eller gjennom å ha mottatt trusler om vold ved hjelp av digitale enheter.

Videre har Statista nylig publisert data som indikerer at 26% av amerikanske internettbrukere har opplevd trolling i 2017, demonstrerer at nettmobbing strekker seg lenger enn i tenårene.

I følge en undersøkelse fra Pew Research Center er ikke digital dekorum og anstendighet beregnet på å gjøre forbedringer i fremtiden, er det faste internett-trollet for å bli. De undersøkte en gruppe på over 1500 eksperter, 42% av dem antydet at de ikke forventer noen skillebar endring i det nåværende, noe stoney, online klima og 39% av dem sa at fremtiden vil se en cybersphere stadig mer definert av hat og avsky.

Mens denne statistikken gir en samlet redegjørelse for nettmobbingproblemet som plager Amerika, ville vi finne ut hvilken stat som var den viktigste skyldige.

Hvilke faktorer tok vi høyde for?

Disse faktorene ble valgt da vi følte at deres kombinasjon ville gi en klar innsikt i hvilken stat som var den største gjerningsmannen av cyberbaktalder.

1.% av fiendtlige kommentarer per stat

Wired samarbeidet nylig med Disqus for å kartlegge trolltopografien i USA. Disqus’s programvare bestemte% av online kommentarer ansett som fiendtlig per stat. En fiendtlig kommentar er definert som en uhøflig, respektløs eller urimelig og vil sannsynligvis provosere en bruker til å forlate en diskusjon. Resultatene fra denne studien var en rangeringsfaktor i hvordan vi bestemte de største nettmobbingstatene.

2.% av personer som har gjort krav på trakassering på nettet (per 100 000)

Internet Crime Complaint Center har offentlig tilgjengelige data for antall klager på trakassering på nettet / trusler om vold per stat. Ved hjelp av data fra American Census Bureau angående befolkningen i hver stat, kunne vi beregne prosentandelen av mennesker i hver stat som har hevdet trakassering på nettet (per 100 000).

3.Statens lovgivning mot mobbing

Vi så på Forskningssenteret for nettmobbing’sin oversikt over hvilke stater som har en antimobbellov som spesifikt lovgiver mot nettmobbing.

verste oss stater for nettmobbing

Merk: Hvis du bestemmer deg for å bruke denne infografien på nettstedet ditt, kan du akkreditere Website Builder Expert ved å lenke til hjemmesiden: www.websitebuilderexpert.com

Interessepunkt

Nevada

Nevada rangerer samlet som Amerika’er mest uredelig cyberbully. Til tross for å ha på plass lovgivning som klassifiserer nettmobbing som en forbrytelse, rangerte Nevada fremdeles som tredje høyest i% av fiendtlige kommentarer og hadde den nest høyeste% av menneskene som gjorde krav på trakassering på nettet.

Dette betyr at Nevada’Internett-trollene lever farlig utenfor loven, og flagrer flassende for å gjøre ødeleggelser online.

Vermont og Maryland

Vermont og Maryland er skyldige i å forsømme sine ofre for nettmobbing. Overordnet plassering av henholdsvis andre og femte har ingen av statene en lov for å beskytte de som lider av negative interaksjoner på nettet, eller for å straffe dem som fornærmer andre på nettet.

Vermont rangerer først for de høyeste% av fiendtlige kommentarer, og Maryland topper tabellen for de høyeste% av menneskene som hevder trakassering på nettet, men likevel lar de cyberbullies streife vilt og gratis.

Iowa

Til tross for rangering i midten av flokken totalt sett, plasserte Iowa nummer to for den høyeste% av fiendtlige kommentarer. Motsatt rangerte staten blant de tre beste for% av folk som påstår trakassering på nettet.

Dette betyr at innbyggerne i Iowa lider i stillhet og mottar strømmer av giftige kommentarer, men rapporterer ikke om prøvelsen.

New York og California

New York og California faller blant de ti mest vilde cyberbulliene, og plasserer henholdsvis sjette og syvende. Mens New York kan være i samsvar med sin uhøflige, virkelig stereotype, vil California gjerne tro at de er det liberale og det aksepterende landet, men deres online oppførsel antyder alt annet enn.

Begge stater lovgiver mot nettmobbing, men deres høye rangering innebærer det deres innbyggere er villige til å trosse loven for å skape et fiendtlig, skadelig cybermiljø for andre.

New Hampshire

Long Hiled som en av de hyggeligste delstatene, skuffer ikke New Hampshire, rangert som Amerika’s online beste venn. Det er staten med den laveste% fiendtlige kommentarer og er den femte laveste for% av menneskene som har hevdet trakassering på nettet.

De har til og med en lov mot nettmobbing som beviser at de er innbegrepet av en online alliert.

Kan kunstig intelligens stille Cyberbullies?

Google’s Jigsaw jobber med et prosjekt som heter Perspective that utnytter kunstig intelligens å identifisere overgrep og trakassering på nettet.

Perspektiv bruker maskinlæring (et felt innen informatikk som gjør at en datamaskin kan lære uten å være eksplisitt programmert) for å oppfatte virkningen en kommentar kan ha på en diskusjon. Dette kan hjelpe forummoderatorer med å filtrere kommentarer mer effektivt og derfor redusere antall fiendtlige kommentarer som vises i nettlesområdet.

Google er ikke alene om å ville returnere internett til sin harmoniske begynnelse. Facebook og Instagram bruker Facebook’s kunstig intelligent teknologi DeepText for å forbedre brukeropplevelsen til sine tjenester gjennom å automatisere fjerning av grusomt eller inflammatorisk innhold.

Mens vi venter på at AI skal utrydde giftige kommentarer før de til og med dukker opp, ta en titt på topp tipsene våre for å temme trollene i livet ditt:

Fem tips for å takle trollene

1.Leverage nettstedbaserte kontroller

De fleste nettsteder, enten det er sosiale medienettverk, nettfora eller diskusjonsgrupper, vil ha funksjonaliteten slik at du kan forhindre at noen personer sender deg meldinger, rapporterer brukere eller flagger upassende eller støtende innlegg. Blokker kort sagt mobberen.

2. Ignorer dem

Akkurat som den gjennomsnittlige lekeplassen mobber, triller internett-troll og nettmobbiler oppmerksomheten. De samme reglene gjelder i nettområdet som i skolegården: ikke gjengjelde og de vil til slutt bli lei og la deg være i fred.

3. Tilfredshet med noen

Et problem som deles, er et problem som er halvert. Snakk med noen du stoler på: en venn, partner, kollega, arbeidsgiver, foreldre eller lærer. Odds er at folk flest vil forstå, trøste og være til rådighet for å hjelpe.

4.Record og rapport

Lagre tekster eller e-postmeldinger du mottar, skjermbilde tweets, statusoppdateringer, kommentarer og bilder. Ta opp en sak mot mobberen din, og rapporter deretter misbruket til myndighetene. Klager kan inngis til Internet Crime Complaint Center fra enten det faktiske offeret eller en tredjepart.

5. Oppdater navn og innstillinger

Dette er en siste utvei, men hvis overgrepet blir utålelig, vurdere å endre skjermnavn og / eller kontaktinformasjon for nettstedene der du opplever trakassering. Oppdater personverninnstillingene slik at trollet ikke lenger kan se detaljene og det nye navnet ditt. Dette vil gi deg en ny leieforhold for pinefritt liv.

Fullt datasett

metodikk

For å komme frem til vår konklusjon ga vi hver stat en rangering for hver faktor som ble vurdert og tok et gjennomsnitt av summen av alle tre. I tilfeller av dupliserte score ble høyere vekting tilskrevet % av menneskene som har påstått trakassering på nettet som vi anså denne faktoren for å være det alvorligste målet på nettmobbing.

Fant denne forskningen nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me