Sæt alle dine æg i en kurv med sociale medier

Æg i en kurv med sociale medierBillede: Francesco Moorthy


Sociale medier er mere end en kendsgerning om livet i dag; det er blevet centralt for, hvordan verden fungerer. Mere end 3 milliarder mennesker bruger sociale medier hver måned. Det var ikke’t længe siden havde du brug for at starte en verdenskrig for at få opmærksomhed fra så mange mennesker. Nu skal du kun bruge en internetforbindelse.

jeg’Vi er blevet informeret om os pålideligt’re sociale dyr, så det’det er kun naturligt for os at dykke først ind i dette nye kommunikationsrum. Facebook har nu over to milliarder aktive brugere, Instagram har en milliard, Twitter 330 millioner. Når de’bliver ikke brugt til at arrangere revolutioner, de’bruges ofte som et rum, hvor virksomheder og mærker kan nå deres publikum.

Virksomheder har ret i at dykke ind i denne verden, men de skal være på vagt med at fokusere for meget på en kanal. Sociale medier er en uredelig verden. Konger i dag er glemt i morgen, og der’det er kun så meget, vi kan kontrollere. Kampen for eksponering online bekæmpes bedst på flere fronter ved hjælp af en holistisk social-mediestrategi.

På barmhjertighed af omstændighederne

Fangsten af ​​sociale medier er det’er en historisk mulighed for at kommunikere, men du kan miste din stemme når som helst. Fra YouTube til Pinterest er vi i sidste ende alle gæster på en anden’s platform. Alt, hvad det kræver, er en algoritmeopdatering for at ødelægge dit websted’s præstation.

Husker du FarmVille? Det Zynga-støttede spil var på toppen af ​​verden i 2010 med over 80 millioner aktive brugere om måneden… på Facebook. Da Facebook skiftede sine prioriteter og begrænsede Zynga’s adgang til dets indre arbejde, FarmVille faldt – og Zynga’s aktiekurser med det. jeg kan’Jeg siger, at jeg personligt har mistet meget søvn på grund af FarmVille, men de 520 Zynga-ansatte, der blev fyret i 2013, gjorde.

Eller overvej sidste år’s YouTube ‘Adpocalypse’, hvor de opdaterede retningslinjer for annoncer efterlod kanaler, der blev rullet fra indtægtsfald på godt over 50%. Fallout fortsætter et år senere, hvor mange topkanaler flytter deres lokalsamfund til steder som Patreon for at forblive flydende.

Eller overvej Facebook’s nylige flytning fra nyheder over for venner og familie har ramt udgivere hårdt, med nogle rapporterer 50% falder i trafikken. Facebook gav en uge’s varsel om denne ændring. Ikke meget tid til at dreje strategi.

Dette er eksempler på øverste niveau, men lektionerne gælder helt ned. At være så afhængig af sociale medier sætter folk på kant, idet enhver algoritmeændring medfører en ny runde med håndsvingning. Sociale medier og indholdsdelingswebsteder er utrolige, men overdreven tillid kan sætte dig i en verden af ​​problemer.

Tag mig hjem

Sociale mediekanaler fungerer ofte bedst i kredsløb omkring et websted, en mulighed for at omdirigere interessen til dit græs. Send brugere tilbage til dit websted. Forskellen mellem at følge en konto og at følge et websted er massiv.

Websteder er det ene stykke jord på internettet, der virkelig hører til os. Overalt ellers er vi i sidste ende på andres skøn. Sociale mediekanaler begrænser dig til deres regler, mens et websted kan være, hvad du vil have det til at være. Onus er så på dig at lave et websted, der er værd at pleje, hvilket er et helt andet boldspil, men i det mindste er du’genindstilling af reglerne.

Diversificering er nøglen

Opererer på tværs af flere sociale mediekanaler gør det ikke’Det skal være en opgave. Det kan være en mulighed. Hvorfor begrænse dig til et sprog, når du kunne tale fem? Hvert netværk har sine egne subtiliteter, sine egne kulturer at bidrage til.

Forskellige kanaler er muligheder for at dele forskellige aspekter af et brand. Forskellige netværk egner sig til forskellige typer indhold. Når du begynder at nedbryde, hvad forskellige tjenester specialiserer sig i, virker det fjollet ikke at diversificere din online tilstedeværelse:

 • Visual (Instagram, Pinterest)
 • Redaktionel (LinkedIn, Medium, Flipboard)
 • Informativ (Facebook)
 • Nyheder (Twitter)

Du don’t er nødt til at gøre nøjagtigt det samme på hver social media-konto. Spil til deres styrker. Instagram er et visuelt medium, så brug det til at dele de visuelle elementer i det, du gør. Platformer som LinkedIn og Medium reagerer på intelligent kopi, så brug dem til at dele dine blogindlæg. Det er usandsynligt, at Instagram-brugere vil bry sig om dine essays, og heller ikke vil Flipboard-læsere være interesseret i, hvordan dit kontor ser ud i varm belysning. Stil ind på platformenes sprog.

Dette gør det ikke’t gælder selvfølgelig for alle. Enkeltpersoner kan og bør gøre, hvad de vil, virksomheder og mærker ville gøre det godt at se deres trin. Hvis du banker alt på en forretnings succes, kan det høste sine fordele, men risikoen er meget højere. Kommuniker, hvad du gør på forskellige områder til forskellige målgrupper, og langsigtet succes bliver meget mere realistisk

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map