The World & rsquo; s Cele mai mari cheltuieli online dezvăluite

cei mai mari cheltuitori online din lume


De la apariția internetului, cibersfera s-a transformat dintr-un simplu centru de informații într-un centru comercial digital.

În timp ce internetul funcționează în continuare ca resursă, utilizarea sa s-a diversificat enorm de-a lungul anilor.

Acum lumea este interconectată în mod inextricabil de rețelele sociale și miliarde de dolari sunt transferați zilnic zilnic.

Sir Tim Berners Lee, după ce a inventat World Wide Web, a prevăzut vreodată o astfel de multitudine de utilizări?

Și-a imaginat cantitatea mare de bani care (la figurat) trece prin mile și mile de cabluri cu fibră optică care alimentează internetul?

Mutarea banilor prin intermediul internetului nu mai este rezervată tranzacțiilor financiare în vârf ridicate efectuate de comercianți și investitori. Toți cei care au acces la acesta sunt acum capabili (și fac foarte des!) Să trimită bani prin fotografii cibernetice.

Fenomenul cumpărăturilor online este unul propulsat de consumatorii Generației X (născuți în 1966-1981). Acest lucru este contrar credinței populare că tehnologul Millennial (născut în 1982-2001) este cel care conduce o astfel de creștere a comerțului electronic strident.

Cumpărătorii digitali de la Generația X realizează de fapt cu 20% mai multe achiziții online decât omologii lor mai tineri.

Noi’acum trăim într-o epocă în care Baby Boomer (născut în 1946-1965) se trezește la comoditatea cumpărăturilor online și Millenial a crescut odată cu ea. Aceasta înseamnă că cheltuielile din comerțul electronic sunt menite să crească în anii următori.

Dar doar cât cheltuiesc oamenii online? Până în 2021, se estimează că vânzările globale de comerț electronic vor crește la 4,5 miliarde de dolari. Aceasta înseamnă că peste 3 ani, cifra se va dubla aproape față de veniturile din 2017 de aproximativ 2,2 trilioane de dolari.

Acum cunoști cifrele globale, hai’ne adâncim și vedem care țară are cel mai mare obicei de cheltuieli online!

Cine cheltuiește cel mai mult online?

Cheltuieli de rangCountryEcommerce Per capita# 1 Regatul Unit

# 2 Statele Unite

# 3 Coreea de Sud

# 4France

# 5China

# 6Australia

# 7Canada

# 8Japan

# 9Israel

# 10Germany

$ 4.201
$ 3.428
$ 2,591
$ 1,946
$ câte 1855
$ 1,764
$ 1,746
$ 1,488
$ 1.361
$ 1,283

În termeni monetari pur, britanicii cheltuiesc cel mai mult online, cheltuielile de e-commerce pe cap de locuitor la 4.021 dolari. Surprinzător, acest lucru nu face decât să îl dubleze pe cel al renumitului gigant al comerțului electronic, China.

Statisticile mai interesante au apărut atunci când am făcut referire încrucișată la aceste cifre cu salariul mediu al fiecărei țări din studiu. Asta înseamnă că am putea apoi să vedem în ce țări oamenii au cheltuit cel mai mare procent din salariul lor online.

# 9France4.69%

RankCara%% din cheltuielile salariale online# 1China

# 2Mexico

# 3Indonesia

# 4 Regatul Unit

# 5India

# 6Russia

# 7 Statele Unite

# 8 Coreea de Sud

# 10Canada

19.34%
17.31%
12.66%
11.14%
10.63%
10.55%
7,63%
6,96%
4,41%

Aici se află China’Reputația comerțului electronic o precedă. În timp ce țara ar putea să nu se afle în topul cheltuielilor monetare pure, ei cheltuiesc online un procent mai mare din salariu decât oricare altă țară din lume.

Aproape o cincime din salariul lor este cheltuit în lumea virtuală și nu în lumea fizică.

În timp ce Regatul Unit cheltuiește cea mai mare sumă forfetară, mai mult decât o dublează pe cea a Chinei, procentul din salariul pe care chinezii îl cheltuiesc online (19,34%) aproape dublează cel al Regatului Unit (11,14%).

Și proporțional cu China, cumpărătorii online din SUA își cheltuiesc de aproape 3 ori mai puțin din salariul online.

Pe locul doi se află Mexicul, care, în timp ce se apropie relativ de partea inferioară a pachetului pentru cheltuieli cu sumă forfetară (a 7-a cea mai mică, 819 USD), cheltuie online 17,31% din salariul lor.

Interesant este că, în ceea ce privește procentul de salariu cheltuit online, nu există nicio corelație între LEDC și MEDC. Mexic, Indonezia și India se află în top 5 pentru cea mai mare proporție a salariilor cheltuite în cyberspațiu.

Sud-africanii sunt cei mai economici online, cheltuind 171 dolari, ceea ce echivalează și cu cea mai mică proporție din salariul cheltuit (1,04%).

Consultați setul nostru complet de date pentru a vedea unde se află țara dvs.!

Metodologie

Am folosit date disponibile publicului de la Fundația comerțului electronic’s Raportul global B2C de comerț electronic pentru a găsi cheltuielile de comerț electronic pe cap de locuitor pentru fiecare țară.

Am folosit apoi calculatorul salariului global CNN Money Davos pentru a accesa salariul mediu pentru fiecare țară din studiu. Am transformat acest lucru din moneda locală în dolari americani și am făcut referire încrucișată la cheltuielile de comerț electronic pe cap de locuitor pentru a găsi% din salariul cheltuit online.

surse:

  1. Cheltuieli de comerț electronic pe cap de locuitor – Fundația de comerț electronic: Global B2C Ecommerce Report, www.ecommercefoundation.org/reports. Raport complet aici.
  2. Salariu mediu – CNN Money Davos 2017 Calculator de salarii globale

Concluzie

Această cercetare a fost utilă?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me