Tinerii millennials scot Facebook pe Snapchat și Instagram

Young Millenials Facebook Snapchat-minYoung Millennials, cei născuți între 1991 și 2001, se îndepărtează masiv de Facebook.


Motivația lor principală, conform datelor sondajului?

Aceasta’s-au umplut cu prea mult text și trite fotografii pentru bebeluși și pisici postate de părinți, bunici și prieteni.

Ugh! Aceasta’este un brand vechi, oh atât de retro, ca ceva din Internetul timpuriu. Deci în anii ’90.

Aceasta’sunt decolorate din punctul lor de vedere. ei’mai degrabă împărtășesc instantanee și emoji cu prietenii lor de pe Instagram și Snapchat – total la unul cu tribul lor de adolescenți și la începutul a douăzeci de ani. Și nesupravegheat de mamă și tată.

Acesta nu este doar un octet anecdotic al datelor demografice despre generația Z. Există dovezi empirice care arată liniile de tendință..

Un raport al săptămânii trecute al firmei e-Marketer a indicat că utilizatorii din domeniul demografic de 12-17 ani au scăzut cu 9,9 la sută în 2017, sau aproape 1,4 milioane de utilizatori. Ce’s-a înrăutățit, a spus e-Marketer, că renunțarea la suportul milenar pentru site va scădea în acest an, cu un alt declin.

Aceasta a pierdut 2,2 milioane de milenii pentru câmpurile visătoare, elisești ale Snapchat și Instagram.

Rădăcinile adânci în psihic

Marketerii și experții în mass-media au multe idei asupra acestei tendințe și spun că are rădăcini psihografice profunde cu acea cohortă de vârstă.

Există, de asemenea, o serie de soluții propuse pentru brandurile care doresc să ajungă la acest grup evaziv – inclusiv reclame și alte conținut de social media de la mărci care conțin doar meme, sau emoji și imagini, fără cuvinte..

“Răspunsul la motivul pentru care milenii se aruncă pe Facebook pentru Snapchat și Instagram poate fi rezumat în trei cuvinte: narcisism și mulțumire instantanee,” observă Carole Lieberman M.D., medic cunoscut sub numele de America’s psihiatru media și un autor al multor lucrări medicale care oferă cunoștințe despre America’s psihic. “Deși puteți posta fotografii și videoclipuri pe FB, Snapchat și Instagram sunt mai potrivite pentru expresii picturale, fără a fi nevoie de cuvinte.”

Acest stil de comunicare deosebit își are rădăcinile în experiențele copilăriei acestor adulți emergenți.

“Severitatea narcisismului din milenii variază – unii au narcisism din grădină, iar unii ar beneficia de psihoterapie,” spune doctorul Lieberman. “A posta imagini cu ei înșiși pe Snapchat și Instagram este ca și zeul grec Narcis care își privește imaginea în apă. Și ca și Narcis, devenind prea fascinati de imaginea lor, îi poate ateriza și în apă.”

Acest lucru îngreunează în unele moduri să ajungă la acești consumatori potențiali în calitate de marketer.

“Narcisismul este o apărare psihologică împotriva nesiguranței și a respectului de sine precar,” spune doctorul Lieberman. “Problema cu milenialele este că părinții lor nu donează’nu le oferi o adevărată reflectare a lor înșiși. Părinții lor sunt fie prea preocupați de sine, fie sunt neglijați de ei sau îi răsfăță, oferindu-le un sentiment de drept pe care ei caută întotdeauna să-l îndeplinească.”

Mai multă confidențialitate, vă rog

Un expert în social media de la o agenție publicitară cu sediul în Baltimore, din Md, spune că Facebook este prea diversă pentru milenii, din punct de vedere al opiniilor și al punctelor de vedere disponibile și că acest grup de tineri dorește să își păstreze confidențialitatea și să-i închidă pe alții..

“Urmările mele despre Snapchat și Instagram pot fi mai închise. În timp ce Facebook înseamnă interacțiune cu un grup mult mai mare de prieteni și familie, unul singur’s Contul Snapchat poate fi limitat la ‘numai pentru prieteni,’ crearea unui sentiment mai puternic de confidențialitate,” spune Ryan Goff, care dirijează practica de social media la MGH – o agenție de publicitate și marketing cu servicii complete și este cunoscut ca unul dintre experții de top în social media din regiunea Mid-Atlantic din S.U.A..

“Acolo’De asemenea, dorința omniprezentă dintre acești adolescenți și primele douăzeci și ceva de ani – și am întâlnit asta de multe generații – de a fi considerate mișto.

“Cu toți acei oameni bătrâni de pe Facebook și ei pun mereu întrebări – “Unde te duci la facultate? Cum sunt părinții tăi? De ce refugiu’ai sunat? – aceasta’e mult mai tare să fii cu tribul semenilor.”

“percepția mărcii” a tinerilor milenii este că marca Facebook este străveche. Un geezer. Trecutul primului său. Ar trebui să fie dusă la pășune ca o iapă bătrână cu copita gammă.

“Facebook este vechi!” spune Goff. “Aceasta’este greu de crezut, dar rețeaua socială a împlinit 14 ani în acest an. Pe măsură ce tinerii milenii se gândesc unde să-și investească timpul digital, acesta’e greu să rezolv cazul pentru cel mai bătrân copil de pe bloc.”

Mai puțin critic, poate exista încă un factor în joc, unul care a fost prezent în generațiile trecute – îmbrățișarea noilor tehnologii.

Generațiile anterioare au îmbrățișat radio, apoi TV, apoi cablu și satelit, și apoi internetul. Deși Snapchat și Instagram nu sunt cu adevărat tehnologii divergente, separate de internet, ele sunt’sunt destul de diferiți pentru ca tinerii milenii să se simtă unici atunci când folosesc aceste instrumente de comunicare.

Social Media Use Millenials Facebook Instagram Snapchat-minMilenialele îmbrățișează platforme mai noi precum Snapchat și Instagram în detrimentul Facebook

“Generațiile tinere se mută întotdeauna către mass-media mai noi – ea’este modul de evoluție a mass-media. În ultimele decenii, oamenii din cei 20 de ani au condus drumul de la rețea TV la cablu și acum fac același lucru de la cablu la streaming,” spune Paul Levinson, profesor de studii media și expert în cultura pop la Universitatea Fordham, din New York. Aceasta’Prin urmare, nu este surprinzător faptul că același lucru se întâmplă în social media, cu [tineri] milenii trecând de la FB la Snapchat și Instagram.”

Tinerii milenii sunt înșiși de acord cu premisa eMarketer că vor să se îndepărteze de un an “porcos” serviciu care este unde “oamenii bătrâni stau online,” cum a spus o sursă.

“Când mergeți liniștit pe Facebook, vă roagă să vă întoarceți trimițând e-mailuri interminabile și notificări push despre ceea ce alții postează în absența voastră. Du-te liniștit pe Snapchat sau Instagram, și tu’o să ratez conversații întregi din cercul tău interior – sau persoanele pe care le-ai dori să se afle în cercul tău interior – care vor dispărea în 24 de ore,” spune Meaghan Downs, strateg de social media cu firma Phelps, într-un interviu.

Sau cum spune doctorul Lieberman, aceste tinerele milenii precum Snapchat și imaginile Instagram care se aprind repede așa cum își doresc “recompensa imediata.”

Perioada de valabilitate a fotografiilor pe Facebook face ca conținutul să pară nou pentru tinerii milenii, cu alte cuvinte, în timp ce acum îl vedeți, acum nu vă’t, aspectul imaginilor Snapchat și Instagram, face apel la acești tineri. O altă sursă, antreprenorul în vârstă de 18 ani, Vandita Pendse, dezvoltator de software în vârstă de 18 ani și co-fondator al companiei Genies Inc., spune că Snapchat și Instagram au captat atmosfera generației sale într-un mod în care Facebook pur și simplu nu poate.

“Snapchat și Instagram sunt esențiale pentru modelarea preferințelor GenZ,” spune Pendse, într-un interviu.

“Printre cele mai atrăgătoare caracteristici ale Instagram și Snapchat se numără acestea ‘eficienţă.’ Ce vreau să spun prin aceasta este că ambele platforme furnizează o cantitate masivă de informații în milisecunde – indiferent dacă’e un Instagram al prietenilor tăi într-o noapte sau un Snapchat al prietenului tău după o jumătate de durată, vezi cu cine erau, unde erau și ce s-a întâmplat uitându-te la o singură fotografie.”

“Și, după cum am menționat mai sus, faptul că aceste imagini apar și apoi dispar, sunt atrăgătoare, în timp ce Facebook’conținutul persistă și continuă, în mintea tinerilor Millennials,” Spuse Pendse.

Ea a mai indicat că companiile care se concentrează pe imagini trebuie să fie “extrem de reușită” cu generația ei deoarece pot comunica o cantitate semnificativă de informații simultan.

Pendse lucrează la tehnologie pentru tinerii Millennials, care o duce la nivelul următor – o tehnologie numită “genii,” care produc instantaneu emoji și memorii care rezumă știrile zilei cu o singură imagine grafică. Branduri de îmbrăcăminte și muzicieni care folosesc “autocolante” pentru a se introduce pe piață au inspirat ideea tehnologiei, adaugă Pendse.

Adapti, sau altfel

Intrăm într-o epocă a comercializării de imagini asemănătoare vârstei medii, în care comercianții au postat semne cu imaginea unei potcoavă pentru a relata că erau fierari sau cu o sfeșnică pentru a arăta că erau argintărie?

Poate. Poate nu.

În orice caz, tehnologia Generation X și Baby Boomers și preferințele de conținut vor începe să fie mai puțin importante pentru marketeri în următorii ani, întrucât mileniile vor câștiga putere de piață prin puterea de cumpărare, sugerează datele.

În cele din urmă, acest lucru poate face ca social media să fie mai puțin bazată pe cuvinte sau conversații cu consumatorii pentru a muta produsele și piețele.

Snapchat’Creșterea așteptată este uluitoare – eMarketer consideră că își va crește audiența americană cu 9 la sută în 2018. Aceasta ar oferi firmei aproximativ 86,5 milioane de utilizatori până la sfârșitul anului. Creșterea pentru Instagram este de așteptat să țină pasul cu această rată, în timp ce Facebook’apelul continuă să scadă cu tinerii Millennials.

Afacerea de social media va trebui să se adapteze la noua realitate demografică a generației Z înainte de aceasta’e prea târziu.

“Pe măsură ce timpul trece și industriile se vor adapta noilor generații, preferințele GenX și Baby Boomer vor deveni din ce în ce mai puțin semnificative pentru marketeri,” Sugerează Pendse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me