7 Black Friday Tips: Don & rsquo; t Bli fast i trafiken

svarta fredagstips med bild


Black Friday kommer. Och så är miljoner kunder till e-handel butiker. Förra året köpte över 100 miljoner amerikaner online och spenderade $ 19 miljard över helgen. Läskiga siffror, rätt?

Men rädsla inte – vi’Vi har gjort vår forskning och kommer att visa dig hur du kan förbereda och blomstra denna Black Friday med 7 enkla att följa tips.

Så varför den stora väsen? Black Friday är den viktigaste dagen på året för den amerikanska ekonomin. Och majoriteten av Black Friday-fyndjägarna flyttar online för sina inköp.

Och sedan där’s Amazon, odjuret av Black Friday. 2016 kontrollerade 35% av butikerna i butiken Amazon innan de köpte, och förra året tog det en enorm 55% av Black Friday marknadsandel.

Men vi’Vi har några bra tips för dig att ta en bit av semestertjäten, som täcker allt från kampanjidéer till trafikökningar online. Så efter att ha läst den här guiden, vi’du är säker på att du’Jag kommer att spränga på Black Friday.

1

Gör dig redo för trafik

den’s varje webbplatsägare’s värsta mardröm: en enorm topp i besökare, och din webbplats kraschar. Om du’är ägaren till en e-handel, du’åter tappar pengar. Och dina konkurrenter väntar på att välkomna dina avvisade kunder.

Här’är våra tre bästa tips för att överleva Black Friday-trafiken:

 • Testa din lastkapacitet
 • Stagger e-postmeddelanden
 • Förbered dig på det värsta

Först av allt bör testa din lastkapacitet. Detta kan göras med verktyg som LoadImpact.com eller om du gör det’använder en e-handel webbplats byggare som Shopify, tänk på att öka din bandbredd.

Förvånande dina e-postmeddelanden hjälper till att få in kunder, en våg i taget. Låta’säger att du har en rabatt för bra att ignorera, och du släpper den till alla dina abonnenter på en gång. Gissa vad som händer? Klicka, klicka, krascha. Också, testa e-postmeddelanden långt i förväg. Se till att de skickar och läser ordentligt.

Slutligen, förbereder sig för katastrofer kanske låter dramatiskt, men det’är ett säkerhetsnät. Har ditt marknadsföringsteam en kommunikationsplan om det finns’är en krasch? Förklara varför det’händer, och hur du’Jag kommer att lösa det. den’är verkligen viktigt för en bra varumärkesimage, vilket ger kunderna tillbaka i framtiden.

2

Don’t glömmer gamla kunder

Ett vanligt Black Friday-misstag är att fokusera på att locka till nya kunder. Visst, det här är bra för affärer på lång sikt, men inte på Black Friday. Varför? Därför det’är dyrare.

I genomsnitt, den’s 2,6x dyrare att annonsera på Black Friday än någon annan dag. Så varför spendera mer pengar än du behöver? Istället bör du prioritera att tjäna pengar från befintliga kunder.

Inte bara sparar du på reklamkostnader, utan du kan också skräddarsy dina rabatter. Men varför bry sig? Tja, helt enkelt, genom att anpassa annonser ökar konverteringarna. En ny studie avslöjade faktiskt a 500% ökning av transaktioner när annonsen anpassades.

Du kan göra detta genom att visa köpshistorik. Till exempel, du vet vilken storlek sneaker någon har beställt, eller vilka de’Jag har nyligen köpt en gitarr. Använd den här informationen för att skicka dem saker de’Jag kommer faktiskt att läsa.

Bäst av allt, de’Vi har redan köpt dina produkter, så de’du kommer sannolikt att lita på ditt varumärke (och handla igen!).

3

Segmentera dina e-postmeddelanden

För Black Friday-marknadsföring, en storlek passar inte alla. Det kan fungera för att sälja strumpor, men inte för e-postkampanjer. Enligt Pure360.com, intäkterna per e-post är 4x lägre under Cyber ​​Weekend, så det’är viktigare än någonsin att få dina kampanjer att räkna.

Nuförtiden, det’räcker inte för att bara pumpa ut fler e-postmeddelanden eller skicka fantastiska rabatter – det’handlar om att göra dina annonser relevanta. I ett nötskal: skanna igenom din lista över kunder och försöka locka dem annorlunda.

Våra bästa tips för effektiv e-postsegmentering av Black Friday är:

 • Engagera tidigare Cyber-köpare
 • Rikta på första tidtagarna
 • Erbjuda könsspecifika rabatter

Sammanfattningsvis måste du titta på köpbeteende. Har den här personen handlat med dig tidigare? Då kan du erbjuda dem buntar, eftersom de har visat intresse. Om de inte har det’t? Don’t skrämma bort dem med massor av rabatter. Hitta en balans.

4

Hitta rätt brådska

Fortsätter du från #Tip 3, måste du hitta en balans i din brådskande. Nu vi’inga psykologer, men vi vet att brådskande får människor att agera snabbt.

Det gör detta genom att utlösa FOMO (Fear-of-Missing-Out) i din hjärna. den’s görs vanligtvis med tidsbaserade erbjudanden som ‘Boka vid midnatt för gratis leverans!’. Och de flesta av oss har fallit för det.

Ett annat koncept kallas knapphetsmarknadsföring. Detta uppmanar kunderna att köpa med hjälp av kvantiteter. Till exempel, ‘Lager lågt, boka nu!’ (Se bara till att lagret faktiskt är lågt!)

amazon-lightning-online-erbjudandenAmazon’s ‘Lightning Deals’ antyda där’är ett begränsat antal kvar, uppmuntrar oss att köpa

Så överbelasta bara dina kunder med brådskande meddelanden, eller hur? Fel.

För mycket brådskande innebär att du tappar värde. Om du’skickar ständigt ‘Sista chansen’, eller ‘Skynda’ e-postmeddelanden kommer folk att anta att ingenting är annorlunda. När allt kommer omkring är det ingen av dem om varje produkt är speciell.

Kom bara ihåg att spara dina akuta rabatter i rätt ögonblick.

5

Rädda övergivna vagnar

Övergivna vagnsräntor ökar från 69% till 75% under Black Friday. Men det finns sätt att förvandla dessa vagnar till kontanter.

Våra tips för att minska övergivandet av vagnen är:

 • Använd ommålning
 • Lägg till en ‘önskelistan’
 • Don’t låta användare skapa ett konto

retargeting shopping cart deserters med påminnelsemails hjälper till att få dem tillbaka. Naturligtvis finns det dagliga distraktioner som får kunder att glömma, så don’t pressa dem för mycket. Tänk på att rikta om annonser på sociala medier eller skicka ett meddelande när de’loggas in på din webbplats igen.

Lägga till en önskelista betyder att köpare kan spara saker utan att köpa. Tidigare lägger de till sin kundvagn och lämnade sedan. Genom att ge dem detta val kan de lämna dessa gåvor bakom sig utan att behöva överge sin vagn.

Don’tvinga kunder att skapa ett konto: Det skrämmer de flesta av dem. På Black Friday är det tid att slösa sig på att registrera sig… ja, spendera. Erbjud a ‘Gäst’ kassan för att maximera konverteringar.

6

Vara kreativ

På denna rabattdag, hur kan du skära igenom bullret? Bli kreativ. Använd olika metoder för att få människor att stoppa, klicka och köpa.

Först bör du titta på dina konkurrenter. Hur lockar de kunder? Och för det andra, vad fungerade förra året? Kan du bygga av det?

Kontorshandelsbutiken Staples gjorde det bra genom att använda en streck kreativ humor på deras webbplats. Byt namn på kategorier (‘Tech the Halls’) för att få kunder att skratta – det fungerar. Ge det ett försök.

häftar webbplats roliga rubrikerStaples använde roliga rubriker för att locka shoppare

Eller fokusera på sociala medier. den’är en mer avslappnad plattform, så att du verkligen kan bli kreativ. Tänk på en catchy hashtag eller ett roligt foto för att få ditt meddelande.

7

Tänk långsiktigt

Black Friday är en fantastisk plattform för din webbplats eller ditt företag. Varför? Du kan få ditt namn där ute. Som vi’Vi har täckt att det kommer att finnas så många amerikaner som är villiga att spendera, spendera, spendera.

Så varför inte tänka på framtiden? I #Tip 6 pratade vi om kreativitet och vi’Jag fortsätter kort här.

Vi rekommenderar att du tänker utanför Black Friday-rutan. Istället för att avskaffa rabatter, använd onlinetrafiken för att förbättra din varumärkesimage, vilket leder till vinst på rad. Vi rekommenderar att du arbetar med välgörenhetsorganisationer.

Genom att donera 100% av Black Friday-intäkterna till välgörenhet’hjälper en värdig sak. Och det kommer att göra dig minnesvärd på lång sikt. Ja du’tjänar inte pengar, men du’hjälper andra.

patagonien svart fredagskampanjPatagonia gav bort 100% av Black Friday-försäljningen, vilket förbättrade deras varumärkesimage

En snabb sak att komma ihåg: don’t firar för tidigt. 40% av de artiklar som köps online returneras, så don’t spendera alla dina intäkter direkt.

Slutligen måste du använda marknadsföring efter köp för långsiktigt tänkande. Sändning ‘Tack’ eller ‘Rabatt på nästa köp’ e-postmeddelanden hjälper ditt varumärke att hålla fast vid kunden’s sinne. Så håll kunderna nöjda, och de’Jag kommer tillbaka igen.

Black Friday Tips: Sammanfattning

Black Friday är en fantastisk möjlighet att tjäna pengar, men du måste förbereda dig. Så låt’s sammanfatta våra praktiska tips för att se till att du inte gör det’t fastnar i trafiken i år.

 1. Förbered dig för onlinetrafik och testmeddelanden
 2. Don’t fokusera på nya kunder
 3. Segmentera dina e-postmeddelanden
 4. Balansera din brådska
 5. Spara dina övergivna vagnar
 6. Vara kreativ
 7. Tänk långsiktigt

Efter att ha läst den här guiden bör du vara upphetsad och redo att gå denna Black Friday. Var kreativ och don’t panik. Sammanfattningsvis, kom bara ihåg dessa sju tips, och låt dina rabatter räkna. Lycka till!

För mer information om Black Friday marknadsföringssiffror, besök Pure360.com i dag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map