Unga millennials dike Facebook för Snapchat och Instagram

Young Millenials Facebook Snapchat-minUnga Millennials, de som är födda mellan 1991 och 2001, flyttar bort från Facebook i massa.


Deras primära motivation, enligt undersökningsdata?

den’är fyllda med för mycket text och trite baby- och kattfoton postade av sina föräldrar, morföräldrar och deras vänner.

usch! den’är ett gammalt, åh så retro märke, som något ur det tidiga Internet. Så 1990-talet.

den’s avgjort okylt ur deras synvinkel. De’dela snarare snaps av sig själva och emojis med sina vänner på Instagram och Snapchat – helt på ett med deras tonåringstam och tidiga tjugo-saker. Och utan tillsyn av mamma och pappa.

Detta är inte bara en anekdotisk byte av demografiska data om Generation Z. Det finns empiriska bevis som visar trendlinjerna.

En rapport förra veckan av företagets e-marknadsförare visade att användare i den 12-17-åriga demografin minskade med 9,9 procent 2017, eller nästan 1,4 miljoner användare. Vad’s värre, sade e-marknadsförare, är att nedgången i tusenåriga stöd för webbplatsen kommer att glida ytterligare i år, med ytterligare en nedgång.

Detta är en förlust på 2,2 miljoner tusenår för de drömmande, Elysianska fälten Snapchat och Instagram.

Djupa rötter i Psyken

Marknadsförare och medieexperter har många insikter om denna tendens och säger att den har djupa psykografiska rötter med den åldersgruppen.

Det finns också ett antal föreslagna lösningar för varumärken som försöker nå denna svårfångade grupp – inklusive annonser och annat socialt medieinnehåll från varumärken som bara innehåller memes, eller emojis och bilder, utan några ord alls.

“Svaret på varför millennials släpper Facebook för Snapchat och Instagram kan sammanfattas med tre ord: narcissism och omedelbar tillfredsställelse,” observerar Carole Lieberman M.D., en läkare känd som Amerika’s mediapsykiater och författare till många medicinska verk som ger insikt i Amerika’s psyke. “Även om du kan posta foton och video på FB är Snapchat och Instagram mer lämpade för bilduttryck utan att det behövs ord..”

Denna speciella kommunikationsstil har sina rötter i barndomsupplevelserna hos dessa nya vuxna.

“Narcissismens svårighetsgrad i millennials varierar – vissa har narcissism i trädgården och andra skulle dra nytta av psykoterapi,” säger doktor Lieberman. “Att posta bilder av sig själva på Snapchat och Instagram är som den grekiska guden Narcissus som stirrar på hans bild i vattnet. Och som Narcissus, att bli för fascinerad av deras bild kan också landa dem i vattnet.”

Detta gör det på vissa sätt svårare att nå dessa potentiella konsumenter som marknadsförare.

“Narcissism är ett psykologiskt försvar mot osäkerhet och dålig självkänsla,” säger doktor Lieberman. “Problemet med millennials är att deras föräldrar inte gör det’t ge dem en riktig reflektion av sig själva. Deras föräldrar är antingen för självupptagna, eller försummar dem eller skämmer bort dem, vilket ger dem en känsla av rätt att de alltid försöker uppfylla.”

Mer integritet, snälla

En expert på sociala medier från en Baltimore, Md-baserad annonsbyrå säger att Facebook är för mångfaldigt för millennials, med tanke på tillgängliga åsikter och synpunkter, och att denna grupp ungdomar vill behålla sin integritet och stänga av andra.

“Mitt efterföljande på Snapchat och Instagram kan vara mer stängt. Medan Facebook betyder interaktion med en mycket större grupp vänner och familj, en’s Snapchat-konto kan vara begränsat till ‘bara vänner,’ skapa en starkare känsla av integritet,” säger Ryan Goff, som leder socialpraxis på MGH – en fullserviceannons- och marknadsföringsbyrå, och är känd som en av de ledande experter på sociala medier i U.S.A..

“där’s också den genomgripande lusten bland dessa tonåringar och tidiga tjugo-somethings – och vi har stött på detta i många generationer – att betraktas som cool.

“Med alla de gamla på Facebook, och dem ställer alltid frågor – “Var ska du på college? Hur mår dina föräldrar? Varför fristad’ringde du? – den’är mycket svalare att vara med andra tonåringar.”

De “varumärkesuppfattning” av unga millennials är att Facebook-varumärket är gammalt. En geezer. Förbi dess främsta. Bör läggas ut på bete som en gammal sto med en gammal hov.

“Facebook är gammal!” säger Goff. “den’Det är svårt att tro, men det sociala nätverket blev 14 år i år. När unga millennials tänker på var de ska investera sin digitala tid, det’det är svårt att göra fallet för det äldsta barnet på kvarteret.”

Mindre kritiskt kan det finnas ännu en faktor här, en som har funnits under tidigare generationer – omfattande ny teknik.

Tidigare generationer har omfamnat radio, sedan TV, sedan kabel och satellit och sedan internet. Även om Snapchat och Instagram inte riktigt är olika tekniker, åtskilda från internet, de’är tillräckligt olika för att de unga millennialerna ska känna sig unika när de använder dessa kommunikationsverktyg.

Sociala medier Använd Millenials Facebook Instagram Snapchat-minMillenials omfattar nyare plattformar som Snapchat och Instagram på bekostnad av Facebook

“Yngre generationer flyttar alltid till nyare media – det’s vägen för medieutveckling. Under de senaste decennierna ledde människor i 20-talet vägen från nätverk-TV till kabel och gör nu samma sak från kabel till strömning,” säger Paul Levinson, professor i mediestudier och popkulturekspert vid Fordham University i New York. den’Det är därför ingen överraskning att detsamma händer i sociala medier, med [unga] millennials som går från FB till Snapchat och Instagram.”

Unga millennials själva håller med om eMarketerens förutsättning att de vill flytta sig från ett “uncool” tjänsten som är där “gamla människor umgås online,” som en källa sa.

“När du går tyst på Facebook ber det dig att återvända genom att skicka oändliga e-postmeddelanden och skicka meddelanden om vad andra publicerar i din frånvaro. Gå tyst på Snapchat eller Instagram, och du’kommer att gå miste om hela samtal från din inre krets – eller de personer du önskar var i din inre cirkel – som kommer att försvinna om 24 timmar,” säger Meaghan Downs, en strategi för sociala medier med företaget Phelps, i en intervju.

Eller som doktor Lieberman säger, dessa unga millennials som Snapchat och Instagram-bilder som blinkar snabbt när de längtar efter “omedelbar tillfredsställelse.”

Den långa hållbarheten för Facebook-foton gör att innehållet verkar friskt för unga årtusenden, med andra ord, medan det nu du ser det, nu’t, aspekt av Snapchat och Instagram-bilder, tilltalar dessa ungdomar. En annan källa, 18-årig entreprenör, Vandita Pendse, 18-årig programvaruutvecklare och medstifter av Genies Inc., säger att Snapchat och Instagram har fångat hennes generationens stämning på ett sätt som Facebook helt enkelt inte kan.

“Snapchat och Instagram är nyckeln till att utforma preferenser för GenZ,” säger Pendse i en intervju.

“Bland de mest tilltalande funktionerna på Instagram och Snapchat är deras ‘effektivitet.’ Vad jag menar med detta är att båda plattformarna levererar en enorm mängd information i millisekunder – oavsett om det är’är en Instagram av dina vänner på en utekväll eller en snapchat av din vän efter en mittperiod, du ser vem de var med, var de var och vad som hände genom att titta på ett enda foto.”

“Och som nämnts ovan är det faktum att dessa bilder verkar och försvinner sedan är tilltalande medan Facebook’innehållet kvarstår på och på och i tankarna till unga Millennials,” Pendse sa.

Hon indikerade också att företag som fokuserar på bilder ska vara “extremt framgångsrik” med hennes generation eftersom de kan kommunicera en betydande mängd information på en gång.

Pendse arbetar med teknik för unga Millennials som tar det till nästa nivå – en teknik som heter “Genies,” som direkt producerar emojis och memes som sammanfattar dagens nyheter med en grafisk bild. Klädmärken och musiker som använder “klistermärken” för att marknadsföra sig inspirerade idén till tekniken, tillägger Pendse.

Anpassa, eller annat

Går vi in ​​i en ålder av bildmarknadsföring som liknar medeltiden, där köpmän postade skyltar med en bild av en hästsko för att berätta att de var en smed, eller med en ljusstake för att visa att de var en silversmed?

Kanske. Kanske inte.

Hur som helst, Generation X och Baby Boomers teknik och innehållsinställningar kommer att börja bli mindre viktiga för marknadsförare under de kommande åren, eftersom millennialerna får marknadsstyrka genom köpkraft, tyder data.

I slutändan kan det göra att sociala medier är mindre beroende av ord eller konversationer med konsumenter för att flytta produkter och marknader.

snapchat’den förväntade tillväxten är häpnadsväckande – eMarketer räknar med att den kommer att växa sin amerikanska publik med 9 procent 2018. Det skulle ge företaget cirka 86,5 miljoner användare i slutet av året. Tillväxten för Instagram väntas hålla jämna steg med den takt medan Facebook’s överklagande fortsätter att avta med de unga Millennials.

Verksamheten inom sociala medier kommer att behöva anpassa sig till den nya demografiska verkligheten av Generation Z innan den’s för sent.

“Allteftersom tiden går och industrierna anpassar sig till nya generationer, kommer GenX- och Baby Boomer-preferenser att bli mindre och mindre betydelsefulla för marknadsförare,” Pendse antyder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me