Vilken amerikansk stat är den största cyberbully?

Fenomenet med cybermobbning

som oss stat är den största cyberbully“Cybermobbning definieras som att trakassera någon på digitala enheter (mobiltelefoner, datorer och surfplattor) genom att skicka eller posta meddelanden av skadlig, skrämmande eller hotande karaktär.”


Internetets mobbare benämns i allmänhet troll: människor som främjar oenighet och störningar i cybersfären genom att publicera inflammatoriskt eller nedsättande innehåll att trots andra.

Medan det digitala landskapet har utökat våra horisonter på så många sätt finns det en mörkare sida på internet.

Dess uppfinning har gjort det möjligt för lekplatsbullarna att förändras i internettrollet och tillät traditionella plågor att sprida sig från skolgården till cyberspace.

Internetets början var harmonisk och lugn, en form av teknisk utopi där debatt och diskussion underlättades och uppmuntras. Men den exponentiella tillväxten och utvecklingen av cybersfären har gjort det möjligt för dessa debatter att korsa hav och tidszoner, samtidigt som man samlar potential för grymhet mot och misshandel av deras deltagare.

Internet är inte längre en säker tillflyktsort utan en plattform där en kakofoni av hatliga röster kan sprida sin ondska.

Där skolbarn brukade kunna söka tillflykt från mobbingar hemma, utsätts de nu för övergrepp när och var. Den tekniska protesen som är mobiltelefonen utvidgar mobbningen’s räckvidd och offret’s farazon som lämnar dem sårbara 24/7.

Cybermobbningens forskningscenter rapporterar det 33,8% av elever i medel- och gymnasiet i USA har varit offer för någon form av cybermobbning, vara det genom fientliga eller skadliga kommentarer online eller genom att ha fått hot om våld med hjälp av digitala enheter.

Dessutom har Statista nyligen publicerat uppgifter som tyder på att 26% av amerikanska internetanvändare har upplevt trolling 2017, visa att cybermobbning sträcker sig utöver tonåren.

Enligt en studie från Pew Research Center är digital dekor och anständighet inte avsedd att göra förbättringar i framtiden, det hårda internettrollet är här för att stanna. De undersökte en grupp med över 1 500 experter, 42% av dem uppgav att de inte förväntar sig någon tydlig förändring i det nuvarande, något stoney, online klimat och 39% av dem sa att framtiden skulle se en cybersfär som alltmer definieras av hat och avsky.

Medan denna statistik ger en övergripande redogörelse för cybermobbningsproblemet som plågar Amerika, ville vi ta reda på vilken stat som var den främsta skyldigheten.

Vilka faktorer tog vi hänsyn till?

Dessa faktorer valdes eftersom vi ansåg att deras kombination skulle ge en klar insikt i vilket tillstånd som var den största förövaren av cyberblandning.

1.% av fientliga kommentarer per stat

Wired samarbetade nyligen med Disqus för att kartlägga trolltopografin i USA. Disqus’s programvara bestämde% av online kommentarer som anses vara fientliga per stat. En fientlig kommentar definieras som en oförskämd, respektlöst eller orimlig och sannolikt att provocera en användare att lämna en diskussion. Resultaten av denna studie var en rankningsfaktor för hur vi bestämde de största cybermobbningsländerna.

2.% av personer som har gjort anspråk på trakasserier online (per 100 000)

Internet Crime Complaint Center har offentligt tillgängliga data för antalet klagomål om trakasserier online / hot om våld per stat. Med hjälp av data från det amerikanska folkräkningsbyrån om befolkningen i varje stat kunde vi beräkna procenttalet av människor i varje stat som har hävdat trakasserier online (per 100 000).

3.Statiska lagar mot cybermobbning

Vi tittade på Cyberbullying Research Center’s register över vilka stater som har en anti-mobbningslag som specifikt lagar mot cybermobbning.

värsta stater för cybermobbning

Notera: Om du bestämmer dig för att använda den här infografin på din webbplats, ska du ackreditera webbplatsen Builder Expert genom att länka till hemsidan: www.websitebuilderexpert.com

Viktigt intressen

Nevada

Nevada rankas totalt som Amerika’s mest våldsamma cyberbully. Trots att det finns lagstiftning som klassar cybermobbning som ett brott, rankade Nevada fortfarande den tredje högsta i% av fientliga kommentarer och hade den näst högsta procenten av människor som gjorde anspråk på trakasserier online.

Detta betyder att Nevada’s internettroll lever farligt utanför lagen och flaggar flagrant det för att utöva förödelse online.

Vermont och Maryland

Vermont och Maryland är skyldiga till att försumma sina offer för cybermobbning. Sammantaget placerar den andra respektive femte respektive stat har ingen lag för att skydda de som lider av negativa interaktioner på cybersfären eller för att straffa dem som förolämpar andra online.

Vermont rankas först för de högsta% av fientliga kommentarer och Maryland toppar tabellen för de högsta% av människor som hävdar trakasserier online, men ändå låter de sina cyberbullies ströva vilt och gratis.

Iowa

Trots rankning i mitten av packningen totalt sett placerade Iowa tvåa för den högsta% av fientliga kommentarer. Omvänt rankade staten i de tre nedre för% av personer som hävdar trakasserier online.

Detta innebär att folket i Iowa lider i tystnad och tar emot strömmar av giftiga kommentarer som ännu inte rapporterar om deras prövning.

New York och Kalifornien

New York och Kalifornien hamnar bland de tio mest vilda cyberbulliesna och placerar sjätte respektive sjunde. Medan New York kanske överensstämmer med sin oförskämda, verkligen stereotyp, skulle Kalifornien vilja tro att de är det liberala och det accepterande landet, men deras onlinebeteende antyder allt annat än.

Båda staterna lagstiftar mot cybermobbning, men deras höga rangordning innebär det deras invånare är villiga att trotsa lagen för att skapa en fientlig, skadlig cybermiljö för andra.

New Hampshire

Long Hiled som en av de trevligaste staterna, New Hampshire besvikar inte, rangordnar som Amerika’s online bästa vän. Det är staten med den lägsta procenten av fientliga kommentarer och är den femte lägsta för procenten av människor som har hävdat trakasserier online.

De har till och med en lag mot mobbning som bevisar att de är symbolen för en online-allierad.

Kan artificiell intelligens tystar Cyberbullies?

Google’s Jigsaw arbetar med ett projekt som heter Perspective that utnyttjar konstgjord intelligens för att identifiera övergrepp och trakasserier online.

Perspektivet använder maskininlärning (ett område inom datavetenskap som gör det möjligt för en dator att lära sig utan att vara uttryckligen programmerad) för att förstå vilken inverkan en kommentar kan ha på en diskussion. Detta kan hjälpa forummoderatorer att filtrera kommentarer mer effektivt och därför minska antalet fientliga kommentarer som visas i cyberspace.

Google är inte ensam om att vilja återlämna internet till sin harmoniska början. Facebook och Instagram använder Facebook’s artificiellt intelligent teknologi DeepText för att förbättra användarupplevelsen för sina tjänster genom att automatisera borttagandet av grymt eller inflammatoriskt innehåll.

Medan vi väntar på att AI ska utrota giftiga kommentarer innan de ens dyker upp, ta en titt på våra bästa tips för att temma trollen i ditt liv:

Fem tips för att hantera trollen

1. Leverage Site-baserade kontroller

De flesta webbplatser, oavsett om det är sociala medienätverk, onlineforum eller diskussionsgrupper, kommer att ha funktionen så att du kan förhindra att vissa personer meddelar dig, rapporterar användare eller flaggar olämpliga eller kränkande inlägg.. Kort sagt, blockera mobbaren.

2. Ignorera dem

Precis som den genomsnittliga lekplatsbullman, internettroll och cyberbullies matar uppmärksamheten. Samma regler gäller i cyberspace som i skolgården: hämnas inte och de kommer så småningom att bli uttråkade och lämna dig i fred.

3. Bekräfta någon

Ett delat problem är ett problem som halveras. Prata med någon du litar på: en vän, partner, kollega, arbetsgivare, förälder eller lärare. Odds är de flesta människor kommer att förstå, trösta och för att hjälpa.

4. Spela in och rapportera

Spara alla texter eller e-postmeddelanden som du får, skärmdump av tweets, statusuppdateringar, kommentarer och bilder. Gör ett ärende mot din mobbing och rapportera sedan missbruket till myndigheterna. Klagomål kan lämnas in till Internet Crime Complaint Center från antingen det faktiska offeret eller en tredje part.

5. Uppdatera ditt namn och inställningar

Detta är en sista utväg, men om missbruket blir oacceptabelt, överväga att ändra skärmnamn och / eller kontaktinformation för de webbplatser där du upplever trakasserier. Uppdatera dina integritetsinställningar så att trollet inte längre kan se dina detaljer och ditt nya namn. Detta kommer att ge dig en ny leasing av kvalitetsfritt liv.

Fullständig datauppsättning

Metodik

För att komma fram till vår slutsats gav vi varje stat en rangordning för varje faktor som beaktades och tog ett genomsnitt av summan av alla tre. I fall av dubbla poäng tillskrivades högre viktning % av människor som har gjort anspråk på trakasserier online eftersom vi ansåg att denna faktor var den allvarligaste åtgärden för mobbning.

Tyckte att denna forskning var användbar?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me