Amerikas mest elskede stater avslørt

Mest elskede amerikanske stater


Med Valentine’s dag rett rundt hjørnet, Amerika’s kjære par og lengsel singletons setter siste hånd på romantiske planer.

Fra Kansas til Kentucky, Wyoming til Wisconsin, den 14. februar, vil USA bli landet for fri kjærlighet.

Millioner er klare til å be en kjæreste om å være deres valentine, men vi ønsket å vite: hvilken amerikansk stat er den mest elskede?

Valentine’s Day kan handle om romantikk, men romantikk er big business.

Restauranter, blomsterhandlere, juvelerartikler og sjokoladebutikker gjør seg klar til den soppigste shoppingdagen i detaljkalenderen

Samlede utgifter i 2018 forventes å øke $ 19,6 milliarder dollar, med 55% av befolkningen som planlegger å feire ferien.

I fjor ble det levert over 190 millioner kort, ifølge National Retail Federation.

I år forventer NRF at godteri skal være den mest populære gaven (55%), etterfulgt av gratulasjonskort (46%) og blomster (35.6%).

Men hvis du graver deg bak tallene, hvor i USA vil Cupid’s piler finner målet sitt hyppigst?

Vi bestemte oss for å finne ut av det…

Som er den mest elskede staten i Amerika?

Vårt romantiske varmekart viser hvilke amerikanske stater som er mest elsket Hawaii kommer inn på nummer én!

Se hvor staten rangerer på vårt kart over Amerika’s mest (og minst) elskede stater. Hvis du ønsker å bruke kartet vårt, kan du sende en e-post til har blitt kronet som den mest elskede amerikanske staten.

Den polynesiske øya har en av de laveste skilsmissesatsene, en høy ekteskapsrate og en lav prosentandel av enmannshusholdninger. Ikke bare det, men Hawaiians bruker mye mer av sine hardt tjente dollar enn den gjennomsnittlige amerikaneren på partnerne deres på Valentine’s dag.

Hawaiian-par som ble kallenavnet Paradise of the Pacific, ser ut til at par i Hawaii lever i en elsket utopi.

I den andre enden av bordet’s ikke gode nyheter for par i Vermont. De kan være den ledende produsenten av lønnesirup, men med søkeordet ‘Valentine’s dag’ minst populære i Vermont under oppbyggingen til ferien i fjor, elskere i landet’s mest nordlige delstat trenger å bli litt søtere.

Den’er en lignende historie i de midt-vestlige delstatene, med bare Nord-Dakota som avslutter i topp 15.

Iowa, Minnesota, Kansas, South Dakota og Wisconsin endte alle i de 15 nederste.

Resultatene vil absolutt stave den vennlige rivaliseringen mellom Nord- og Sør-Dakota.

Mens Nord-Dakota kom i topp fem elskede stater, kom deres disenchanted sørlige fettere i bunnen av 10. Kanskje Nord-Dakotanere vil dele noen visdomperler i år?

Funnene våre tilbyr også en fascinerende innsikt i det eldgamle spørsmålet: ‘kjøper penger lykke?’

Fire av de ti rikeste amerikanske delstatene med gjennomsnittlig husholdningsinntekt – Virginia, New Jersey, California og Hawaii – alle scoret i de 10 mest elskede delstatene i vår omfattende studie.

Det kan være en stat kjent for elven sin, men i Mississippi går ikke sann kjærlighet. Magnolia-staten rangerte en likegyldig 41 på vår liste over de mest elskede amerikanske delstatene. Interessant nok har Mississippi også en av de laveste husholdningsinntektene i noen stat.

De andre bibelbelterne Louisiana og Alabama scoret også dårlig for romantikk, begge dukket opp i bunnen 10. Mange amerikanere vil bli sjokkerte over å se en slik familieorientert del av landet score så lavt i rangeringene våre for lykkeligste par.

Sjekk hvor poengsummen din ble rangert i våre fulle resultater nedenfor:

metodikk

Vi brukte offentlig tilgjengelige data fra det amerikanske folketellingen, Statista og maskinlæringsselskapet Getsidecar.com for å finne statewide data om prosentandelen av mennesker som aldri ble gift, ekteskap og skilsmisse, enmannshusholdninger og gjennomsnittlig Valentine’s dagbruk.

Google Trends-data avslørte statene der ‘Valentine’s dag’ var det mest populære søkeordet for måneden frem til Valentine’s dag 2017, som en brøkdel av det totale søket på det stedet.

Sidevogn analyserte Google Analytics-data fra 9,2 millioner brukerøkter på netthandel’ nettsteder fra 1. februar 2016 til 14. februar 2016 og fra 1. februar 2015 til 14. februar 2015 for å bestemme gjennomsnittlig valentine’dagen tilbringer av USAs stat.

Vi samlet dataene og tildelte hver stat en score mellom 1 og 10, 10 var høy og 1 var lav, for hvert datasett. Gjennomsnittet av hvert datasett blir tatt, og tilstandene rangeres fra høyeste (mest elskede) til laveste (minst elskede) for å gi de endelige resultatene.

Der to stater bundet i sluttresultatet, har staten med høyere ekteskapsrate blitt rangert høyere. Vi har valgt ekteskapsrate som den sterkeste indikatoren på en elsket tilstand på grunn av begge dataene’troverdighet (US Census records) og fordi ekteskap er allment akseptert for å være et barometer for romantisk engasjement.

kilder:

 • AmericanFactFinder, USAs folketelling – 2016
 • Getsidecar.com – 2016
 • Statista 2016
 • Google Trender

Konklusjon

Vi don’t vet om det’det er solskinn eller livstakt, men Hawaii er en klar vinner i vår analyse av de mest elskede amerikanske statene.

Det virker som der’er noe i sjøluften. Alle de tre beste – Hawaii, Texas og California – har kystlinjer.

Hvis å se din tilstand som er dårlig rangert, har tømt ut din hjerteformede ballong, don’t bekymre deg! Med Valentine’s Dagens utgifter bare satt til å øke der’Det er fremdeles alt å spille for mens vi sårer mot 14. februar 2018. Opp ante og se om du kan tro på staten din’s rykte.

Eller bare bestill en flyreise til Hawaii…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map