Verdens største online-spendere avslørt

verdens største nettbrukere


Siden fremveksten av internett har nettlesfæren forandret seg fra bare et informasjonssenter til et digitalt kjøpesenter.

Mens internett fremdeles fungerer som en ressurs, har bruken blitt enormt diversifisert gjennom årene.

Nå er verden uløselig sammenkoblet av sosiale nettverk og milliarder dollar overføres digitalt daglig.

Hadde Sir Tim Berners Lee noensinne forutset en slik mengde bruksområder når han fant opp World Wide Web?

Tenkte han den store mengden penger som (figurativt) går gjennom milevisene med miles av fiberoptiske kabler som driver internett?

Å flytte penger via internett er ikke lenger forbeholdt finansielle transaksjoner med stor panne utført av handelsmenn og investorer. Alle som har tilgang til det, kan nå (og gjør det veldig ofte!) Sende pengeskyting gjennom nettområdet.

Fenomenet shopping på nettet drives av Generation X-forbrukere (født 1966-1981). Dette er i strid med den vanlige troen på at det er den teknisk kunnskapsrike Millennial (født 1982-2001) som driver så voldsom e-handel med vekst.

Digitale kjøpere fra Generation X gjør faktisk 20% flere kjøp på nettet enn sine yngre kolleger.

Vi’lever nå i en tid hvor Baby Boomer (født 1946-1965) våkner opp til det praktiske med å handle på nettet og Millenial har vokst opp med det. Dette betyr at netthandel bare er satt til å fortsette å vokse i årene som kommer.

Men hvor mye bruker folk på nettet? Innen 2021 anslås det at salget av netthandel øker til hele 500 billioner dollar. Dette betyr at tallet om 3 år nesten vil ha doblet seg fra inntektene i 2017 på rundt 2,2 billioner dollar.

Nå kjenner du de globale tallene’s dypere og se hvilket land som har den største online utgifter vane!

Hvem bruker mest online?

RangLandElekonomi Utgifter per innbygger# 1 Storbritannia

# 2 USA

# 3 Sør-Korea

# 4France

# 5China

# 6Australia

# 7Canada

# 8Japan

# 9Israel

# 10Germany

$ 4201
$ 3428
$ 2591
$ 1946
$ 1855
$ 1764
$ 1746
$ 1488
$ 1361
$ 1283

Rent rent, bruker britene mest på nettet, og deres netthandel bruker per innbygger på 4 021 dollar. Overraskende nok fordobler dette mer enn den anerkjente e-handelsgiganten, Kina.

Den mer spennende statistikken kom fram da vi krysshenviste disse tallene med gjennomsnittslønnen til hvert land i studien. Dette betydde at vi da kunne se i hvilket land folk brukte den største prosentandelen av lønnen sin på nettet.

# 9France4.69%

RangLand% av lønn brukt online# 1China

# 2Mexico

# 3Indonesia

# 4 Storbritannia

# 5India

# 6Russia

# 7 USA

# 8 Sør-Korea

# 10Canada

19,34%
17.31%
12.66%
11.14%
10,63%
10.55%
7,63%
6,96%
4,41%

Det er her Kina’e-handels omdømme går foran det. Selv om landet kanskje ikke topper tabellen i rent monetært bruk, bruker de en høyere% av lønnen sin på nettet enn noe annet land i verden.

Nesten en femtedel av lønnen deres blir brukt i den virtuelle i stedet for den fysiske verdenen.

Mens Storbritannia bruker den største engangssummen, mer enn dobler den Kina, er prosentandelen av lønnen deres som kineserne bruker online (19,34%) nesten doblet i Storbritannia (11,14%).

Og i forhold til Kina bruker nettbutikker i USA nesten 3 ganger mindre av lønnen sin på nettet.

På andreplass er Mexico, som mens de kommer relativt nær bunnen av pakken for engangsbruk (syvende laveste, 819 dollar), bruker 17,31% av lønnen online.

Interessant nok, når det gjelder prosentandel av lønn brukt online, er det ingen sammenheng mellom LED-er og MEDC-er. Mexico, Indonesia og India bor alle på topp 5 for den største andelen av lønnen som brukes på nettet.

Sør-afrikanere er de mest sparsommelige på nettet, og bruker 171 dollar, noe som også tilsvarer den laveste andelen av lønnen som er brukt (1,04%).

Sjekk ut vårt komplette datasett for å se hvor landet ditt rangerer!

metodikk

Vi brukte offentlig tilgjengelige data fra E-handelstiftelsen’s Global B2C E-handelsrapport for å finne e-handelsutgifter per innbygger for hvert land.

Vi brukte deretter CNN Money Davos Global Wage Calculator for å få tilgang til gjennomsnittslønnen for hvert land i studien. Vi konverterte dette fra den lokale valutaen til amerikanske dollar og krysshenviste det med e-handelsforbruket per innbygger for å finne% av lønnen som ble brukt online.

kilder:

  1. Netthandel per innbygger – E-handel Foundation: Global B2C E-handel rapport, www.ecommercefoundation.org/reports. Full rapport her.
  2. Gjennomsnittlig lønn – CNN Money Davos 2017 Global Lønnskalkulator

Konklusjon

Fant denne forskningen nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me