6 pienimuotoisen yritystoiminnan muuttuvaa suuntausta vuonna 2018

Vuoden 2018 teknologiatrenditMenetätkö myyntiä ja asiakkaita jättämällä huomiotta uuden tekniikan?


Tässä artikkelissa haluamme sen sijaan, että puhumme suuntauksista etäyhteydeltä, vaan tarkastellaan kuinka tekniikan muuttuva maailma voi vaikuttaa positiivisesti yritykseesi tällä hetkellä..

Pienet yritykset eivät ole’t aina vakavimmat varhaiset adoptoijat.

Innovaatiot, kuten bitcoin, chatbots ja robotti, nähdään suurten yritysten toimialueena. Jos he tarttuvat kiinni, kaikki muut alkavat huomata. Hitaasti uudet ohjelmistot ja vempaimet tulevat valtavirtaan.

Mutta onko tämä paras tapa?

Yhden tässä viestissä kuvatun innovaation toteuttamisella on näkyvä ja joskus välitön vaikutus myyntiin ja tuloihin.

Joten anna’s kaivaa sisään.

1. Messenger Chatbots

Haluatko pizzan?

siellä’Sinun ei tarvitse poimia puhelinta tai täyttää online-tilauslomaketta.

Avaa vain Facebook Messenger -sovellus ja mene sieltä. Sinä’olemme vain tilanneet murto-osan tavanomaisesta ajasta ja pelastaneet Dominon’s myyntiedustajan kustannukset.

Yhä useammat kuluttajat käyttävät Messenger-pikaviestejä ostojen tekemiseen joko Facebookin, WhatsAppin, Slackin tai jonkin muun lukemattoman chat-sovelluksen kautta. Koska ihmiset viettävät niin paljon aikaa puhelimiinsa, sovelluspohjaisten ostovaihtoehtojen tarjoaminen voi vähentää kitkaa merkittävästi.

Ja vähemmän kitka tarkoittaa enemmän myyntiä.

Kuten Helloumin toimitusjohtaja Jiaqi Pan ehdottaa, “Ennustan vuonna 2018, että jatkamme voimakasta kasvua keskusteluliittymissä, joissa jotkut toimijat nousevat markkinoiden varhaisina voittajaina.”

Kuinka aloittaa: Joukko edullisia online-työkaluja yksinkertaistaa chatbotien luomisprosessia. Palvelut, kuten ManyChat, ChatFuel ja Chatty People, auttavat pieniä yrityksiä rakentamaan tehokkaita AI-pohjaisia ​​chat-robotteja, joilla ei ole koodauskokemusta.

2. Advanced Analytics & Insights-as-a-service

Joka päivä maailma tuottaa 2,5 kvintillin tavua dataa. Että’riittää 125 miljoonan iPhonen täyttämiseen.

Me’hukkua uudelleen megatavujen mereen. siellä’myyntitiedot, online-analyyttitiedot, asiakaskäyttäytymistiedot, mainostiedot, sitoutumistiedot.

Lista jatkuu.

siellä’s niin paljon sitä’on käytännössä mahdotonta tehdä merkityksellisiä oivalluksia.

Pienet yritykset voivat vain’Lajittele ja ymmärrä kaikki heillä olevat tiedot, puhumattakaan kolmansien osapuolten tietojen hyödyntämisestä.

Uudet SaaS (ohjelmisto palveluna) -analyysialustat yksinkertaistavat sisäisen tiedon hallintaa. Ne luovat toimivia oivalluksia, joita pienten ja keskisuurten yritysten omistajat voivat käyttää ja toteuttaa loppuun mennessä.

Samaan aikaan, “Insight-as-a-service” työkalut antavat yrityksille vallan hyödyntää paitsi omia tietojaan myös monista lähteistä peräisin olevia tietoja. Tulos voi olla merkittävä lisä ymmärrystä monilla avainaloilla.

Nic Smith, SAP: n Cloud Analytics -tuotemarkkinoinnin johtaja, sanoo, “Yhdistämällä edistyneisiin tietoverkkoihin käyttäjät pääsevät käyttämään merkityksellisiä ulkoisia lähteitä ja yhdistämään nämä oivallukset sisäiseen tietoon tarjotakseen uusia digitaalisia palveluita asiakkailleen.”

Kuinka aloittaa: Kolmansien osapuolien analysointiympäristöt integroituvat käytännöllisesti katsoen kaikkiin ohjelmistotyyppeihin, jotka keräävät tietoja kirjanpidosta myyntiin. Esimerkiksi KissMetrics-työkalujen avulla yritykset voivat tehdä toimivia oivalluksia online-yleisönsä toiminnasta, kun taas Adobe Analyticsin kaltaiset sviitit yksinkertaistavat useiden lähteiden tietoja..

3. Markkinoinnin ja myynnin automatisointi

Hyödyntämällä automaatiotyökaluja pienet ja keskisuuret yritykset, joissa on alle 500 työntekijää (lyhyet pienyritykset), voivat tuottaa välittömiä parannuksia.

Yksi suurimmista valituksista on, että valtava määrä resursseja hukkaan meniaalisiin, mutta välttämättömiin tehtäviin.

Kun koneoppiminen ja AI laajentavat ohjelmistojen toiminnallisuutta, automaation on tarkoitus tulla entistä tehokkaammaksi. Mutta monet asiantuntijat sanovat, että vuosi 2018 on vuosi, jolloin pienemmät yritykset todella alkavat huomata.

Käytännössä automaatio-ohjelmistot voidaan integroida olemassa oleviin järjestelmiin nopeuttamaan kaikkea mainostamisesta ja liidien hallinnasta aina osakepäivityksiin ja uudelleentilauksiin.

Ann Hadley markkinointiprofiilista sanoo: “Tämä on vuosi “Kuinka voimme saavuttaa paremman automaatiokäytöllä parantaaksemme asiakasuskollisuutta?””

Kuinka aloittaa: Verkkofoorumeita, kuten Marketo ja Salesforce, voidaan käyttää automatisoimaan erilaisia ​​tavallisia markkinointi-, myynti- ja hallintatehtäviä.

Ne’helppo asentaa ja integroida saumattomasti olemassa olevaan ohjelmistoon.

4. Uudet Internet-laitteet ja no-touch-liitännät

“Esineiden internet” (Internetiin kytkettyjen laitteiden moninaisuus) kutsutaan nyt “Internet-of-kaikesta”.

Yhdistävyyden potentiaali näyttää olevan rajaton. Jos olisit kertonut minulle kymmenen vuotta sitten, että kattilani ja patterini olisivat yhteydessä Internetiin, minä’d luulin että olet hullu.

Tällä suuntauksella on kaksi puolta.

Toisaalta niitä voidaan usein käyttää oman organisaation tehokkuuden lisäämiseen nopeuttamalla vaikeita tehtäviä ja vähentämällä kustannuksia. Toisaalta ne tarjoavat uusia tapoja tavoittaa ihmiset.

Rajapinnat, joiden kautta kulutamme tietoa, mainontaa ja viihdettä, muuttuvat monipuolisemmiksi älykelloista ääniohjattuihin “avustajat” kuten Alexa.

IFTTT: n markkinointi- ja liiketoimintajohtaja Anne Mercogliano sanoo: “Katsokaa päivittäistä päiväsi ja määritä yksi alue, jolla olet’viettää enemmän aikaa kuin sinä’haluaisin, ja aloita Internet-matkasi sinne.”

Kuinka aloittaa: Ajattele kuinka älylaitteet voivat säästää kustannuksia omassa yrityksessäsi. Onko se’s säästämällä energiaa, parantamalla kommunikointia projektinhallintasovellusten kanssa tai jopa käyttämällä uusia alustoja, kuten Alexa Skills, omaan markkinointiin.

5. Digitaalinen valuutta ja lohkoketju

Blockchains ovat pääosin elektronisia pääkirjaa. Niiden hajautettu luonne tarkoittaa, että transaktiot voidaan kirjata melkein täysin luotettavasti, turvallisessa ympäristössä, vähimmäismaksuilla kolmansille osapuolille.

Vaikka näiden innovaatioiden taustalla oleva tekniikka on monimutkaista, hyödyt ovat selvät: turvallisuus, nopeus ja täydellinen hallinta.

Yksi tunnetuimmista blockchain-sovelluksista on kriptovaluutta, digitaalisen valuutan muoto, jota tallennetaan valtavaan ostajaverkkoon.’ ja myyjät’ tietokoneissa. Jos sinä’olet ottanut uutiset käyttöön äskettäin sinä’Olen kuullut Bitcoinista, tunnetuimmasta ja eniten käytetystä kryptovaluutasta. Yrityksillä on hyvin vähän menetettävää valmistautuessaan siihen, mitä jotkut asiantuntijat näkevät väistämättömänä siirtymisenä kryptovaluuttaan.

Salausmaksujen hyväksyminen on yhtä helppoa kuin lompakon perustaminen ja integroiminen POS- tai online-maksujärjestelmään. Ymmärrys tästä pienestä toteutuksesta toimii myös ponnahduslautana tutkittaessa blockchain-laajempia mahdollisuuksia.

Lehman-yliopiston apulaisprofessori Sean Stein Smith sanoo “Tosiasia on, että Bitcoinille on tosiasiassa monia vaihtoehtoja, jotka perustuvat samaan taustalla olevaan tekniikkaan – blockchainiin. Vaikka erityiset trendit ja valuutat voivat muuttua ajan myötä, taustalla oleva tekniikka ja blockchain-vaikutukset sisältävät useita vaikutuksia, jotka vaikuttavat kaiken kokoisiin yrityksiin.”

Kuinka aloittaa: Digitaalisen valuutan maksujen hyväksyminen sellaisten palvelujen kuten bitpay avulla on yksi helpoimmista tavoista, joilla voit varautua kryptovaluutoihin liittyvien maksujen suosion jatkuvaan nousuun.

6. Erityinen SaaS-ohjelmisto ja pilvipalvelut

SaaS saattaa tuntua paikallaan tekniikan luettelossa vuodeksi 2018. Se’s ollut olemassa jo vuosikymmeniä! Mutta se’on syytä muistaa, että tämä syntyvä kenttä on vasta alkuvaiheessa.

Ja sen koko potentiaali on vielä käyttämättä.

Kaiken kaikkiaan SaaS-yritykset ovat hitaasti lähestyneet pienten ja keskisuurten yritysten markkinoita.

Ja pienet ja keskisuuret yritykset ovat jatkuvasti riippuvaisia ​​vanhoista järjestelmistä’t myöskään asioiden auttamiseen.

Mutta asiat alkavat muuttua. Tarjottava työkaluvalikoima on uskomaton. Ja monet asiantuntijat huomauttavat, että SaaS on vihdoin alkanut kohdistaa koko sydämeltään pk-yrityksiin.

Ja syyt ovat ilmeiset. SaaS: n avulla pienyritykset pääsevät huipputeknologiaan ja kaikkiin tarvittaviin päivityksiin ja parannuksiin ilman päänsärkyä joutua tosiasiallisesti hallitsemaan taustaa.

Cory Capoccia, Womplyn presidentti, sanoo: “Huolimatta markkinoista’Ruudullinen tausta tekniikan kanssa, monet historiallisista esteistä ovat menossa uskomattomassa vauhdissa, mikä luo pienille yrityksille tietä SaaS-kultakauden.”

Kuinka aloittaa: Pilvipalvelu, digitaalinen myynti, POS-järjestelmät, kirjanpito, maksujen käsittely – kaikki ovat mahdollisuuksia siirtyä verkkoon ja päästä eroon ohjelmisto-ongelmista. Pilvipalvelut, kuten Google Drive tai Microsoft OneDrive, voivat olla paras paikka aloittaa.

Kuinka voit yhdistää kaiken

Uuden tekniikan torrentti voi olla ylivoimainen.

Yrityksenä se’On vaikea tietää, mihin innovaatioihin on kiinnitettävä huomiota ja mihin jättää huomioimatta.

Mutta siellä’s tärkeä asia, joka on pidettävä mielessä.

Vaikka uuteen tekniikkaan ensimmäistä kertaa sopeutettaessa saattaa olla pieni kitka, pitkän aikavälin tulokset voivat olla merkittäviä. Mitä’Lisäksi voit mitata sen panoksen suoraan ja nopeasti’S tekemässä lopputuloksesi.

Se’Myös näiden innovaatioiden toteuttaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Elämme ohjelmistointegraatioiden ja DIY-työkalujen maailmassa, jotka yksinkertaistavat prosesseja, jotka olisivat vaatineet asiantuntijaosaamista vain muutama vuosi sitten.

Yritykset ovat huolissaan muutoksesta. Se’s normaalia. Mutta kun innovaatiot voidaan toteuttaa ja testata tämä saumattomasti, siellä’Sitä ei todellakaan tarvitse.

Nyt on aika rakentaa ensimmäinen chatbotti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map