Mikä Yhdysvaltain osavaltio on suurin verkkokiusaaja?

Tietokiusaamisen ilmiö

jonka me sanomme olevan suurin verkkokiusaaja“Verkkokiusaamisella tarkoitetaan jonkun häirintää digitaalisilla laitteilla (matkapuhelimet, tietokoneet ja tabletit) lähettämällä tai lähettämällä haitallisia, pelottavia tai uhkaavia viestejä..”


Internetin kiusaamisia kutsutaan puhekielellä trolliksi: ihmisiä, jotka edistävät epätasapainoa ja häiriöitä kybersfäärissä postittamalla tulehduksellinen tai halventava sisältö huolimatta toisista.

Vaikka digitaalinen maisema on laajentanut näköaltamme niin monella tavalla, Internetillä on myös tummempi puoli.

Sen keksintö on antanut leikkikentälle kiusaajan morph Internet-peikkoon ja sallinut perinteisen kidutuksen leviämisen koulupihasta kyberavaruuteen.

Internetin alku oli harmonista ja rauhallista, tietynlainen tekninen utopia, jossa keskustelua helpotettiin ja kannustettiin. Kybersfäärin eksponentiaalinen kasvu ja kehitys ovat kuitenkin antaneet mahdollisuuden keskusteluille kulkea valtamereillä ja aikavyöhykkeillä, samalla kun heillä on potentiaalia osallistujien julmuuteen ja väärään kohteluun.

Internet ei ole enää turvasatama, vaan alusta, jossa vihamielisten äänien kakofonia voi levittää heidän pahuuttaan.

Siellä missä koululaiset pystyivät turvautumaan kiusaamiseen kotona, he ovat nyt alttiina väärinkäytöksille missä ja milloin tahansa. Tekninen proteesi, joka on matkapuhelin, pidentää kiusaajaa’s ulottumattomissa ja uhri’vaaravyöhyke jättäen heidät haavoittuvaiseksi ympäri vuorokauden.

Verkkokiusaamisen tutkimuskeskus raportoi siitä 33,8% Yhdysvaltain keskiasteen ja keskiasteen oppilaista on joutunut jonkin verran verkkokiusaamisen uhreiksi, olkoon sitten vihamielisiä tai vahingollisia kommentteja verkossa tai vastaanottamalla väkivallan uhkia digitaalisten laitteiden avulla.

Lisäksi Statista on äskettäin julkaissut tietoja siitä 26% yhdysvaltalaisista Internetin käyttäjistä on kokenut uistelua vuonna 2017, osoittaa, että verkkokiusaaminen ulottuu yli teini-ikäisten.

Pew Research Centerin tutkimuksen mukaan digitaalista kunnioitusta ja kunnollisuutta ei ole tarkoitus parantaa tulevaisuudessa, piilevä Internet-peikko on täällä. He kartoittivat yli 1500 asiantuntijaryhmää, Heistä 42% ilmoitti odottavansa erotettavissa olevaa muutosta nykyisessä, hieman suomalaisessa, verkkoilmasto ja Heistä 39% sanoi, että tulevaisuuden kybersfääri määrittelee entistä enemmän vihaa ja inhoa.

Vaikka nämä tilastot antavat kokonaiskuvan Amerikkaan levinneestä verkkokiusaamisongelmasta, halusimme selvittää mikä valtio oli pääasiallinen syyllinen.

Mitkä tekijät otimme huomioon?

Nämä tekijät valittiin, koska tunsimme, että niiden yhdistelmä antaisi selkeän käsityksen siitä, mikä valtio oli suurin syyllistynyt tietoverkkoon..

1.Prosenttinen vihamielisten kommenttien osavaltio

Wired on äskettäin toiminut yhteistyössä Disquksen kanssa Yhdysvaltojen peikkotopografian kartoittamiseksi. Disqus’Ohjelmisto määritteli vihamielisiksi katsottujen online-kommenttien prosenttiosuuden valtion välillä. Vihamielinen kommentti määritellään epäkohteliseksi, epäkunnioittavaksi tai kohtuuttomaksi kommentiksi ja todennäköisesti provosoi käyttäjää poistumaan keskustelusta. Tämän tutkimuksen tulokset olivat yksi tärkeä tekijä siinä, kuinka määrittelimme suurimmat verkkokiusaamistilat.

2.Pro% ihmisistä, jotka ovat vaatineet online-häirintää (100 000: ta kohden)

Internet-rikosvalituskeskuksella on julkisesti saatavilla tietoa online-häirinnästä / väkivallan uhasta tehtyjen valitusten lukumäärästä valtiota kohti. Käyttämällä Yhdysvaltain väestölaskentatoimiston tietoja kunkin osavaltion väestöstä, pystyimme laskemaan niiden ihmisten prosenttiosuuden kussakin osavaltiossa, jotka ovat vaatineet online-häirintää (100 000: ta).

3.Valtion verkkokiusaamisen vastaiset lait

Katsoimme verkossa tapahtuvan kiusaamisen tutkimuskeskusta’Tietoja siitä, että valtioilla on kiusaamisen vastainen laki, joka erityisesti säätelee verkkokiusaamista.

pahimmat meistä osavaltiot verkkokiusaamisesta

merkintä: Jos päätät käyttää tätä infografiaa verkkosivustollasi, akkreditoi verkkosivustojen rakennusalan asiantuntija linkittämällä kotisivulle: www.websitebuilderexpert.com

Kiinnostavat kohteet

Nevada

Nevada on kaiken kaikkiaan Amerikka’kaikkein raivokkain verkkokiusaaminen. Huolimatta siitä, että verkossa tapahtuvan kiusaamisen luokittelevana lainsäädännössä on Nevada, se oli edelleen kolmanneksi korkein vihamielisten kommenttien prosenttiosuudella ja toiseksi korkeimmalla prosentilla ihmisistä, jotka väittivät verkkomurhaan..

Tämä tarkoittaa, että Nevada’Internet-peitot elävät vaarallisesti lain ulkopuolella, räikeästi huijaten sitä huijatakseen verkossa.

Vermont ja Maryland

Vermont ja Maryland ovat syyllisiä tietokiusaamisen uhrien laiminlyöntiin. Toiseksi ja viidenneksi sijoitettuna kummassakaankään valtiossa ei ole lakia, jolla suojellaan niitä, jotka kärsivät negatiivisesta vuorovaikutuksesta kyberfäärissä, tai rangaista niitä, jotka loukkaavat muita verkossa.

Vermont sijoittui ensimmäiseksi vihamielisten kommenttien suurimmasta prosenttimäärästä ja Maryland kärjessä taulukon korkeimmasta prosenttista verkossa tapahtuvaa häirintää hakeneista ihmisistä, mutta he antoivat kyberhullien vaeltaa villinä ja ilmaiseksi.

Iowa

Huolimatta sijoituksesta paketin keskellä, Iowa sijoittui toiseksi eniten vihamielisiä kommentteja. Sitä vastoin valtio sijoittui kolmanneksi alhaisimmalle osalle ihmisistä, jotka väittävät online-häirintää.

Se tarkoittaa, että Iowan ihmiset kärsivät hiljaisuudesta ja saavat myrkyllisiä kommentteja, mutta eivät ole vielä ilmoittaneet koettelemuksestaan.

New York ja Kalifornia

New York ja Kalifornia kuuluvat kymmenen metsävimmän verkkorikollisuuden joukkoon sijoittaen kuudennen ja seitsemännen. Vaikka New York saattaa olla sopusoinnussa sen raa’an, surlyn stereotypian kanssa, Kalifornia haluaisi uskoa olevansa liberaalien ja hyväksyvien maiden maa, mutta heidän verkkokäyttäytymisensä ehdottaa muuta kuin.

Molemmat valtiot säätelevät verkkokiusaamista, mutta niiden korkeat sijoitukset tarkoittavat sitä heidän asukkaat ovat halukkaita laiminlyömään lakia luodakseen vihamielisen, haitallisen verkkoympäristön muille.

New Hampshire

Pitkävartinen yhtenä mukavimmista osavaltioista New Hampshire ei petä, sijoittaen Amerikka’s paras paras ystävä. Se on valtio, jossa vihamielisten kommenttien osuus on alhaisin, ja on viidenneksi alhaisin niiden ihmisten prosentuaalisesti, jotka ovat väittäneet häirinnän verkossa.

Heillä on jopa verkkokiusaamista koskeva laki, joka todistaa heidän olevan online-liittolaisen ruumiillistuma.

Voiko tekoäly hiljentää verkkokiusaamisia?

Google’s Palapelit työskentelevät nimeltä Perspective that hyödyntää tekoälyä tunnistaa online-väärinkäytöt ja häirinnät.

Perspektiivi käyttää koneoppimista (tietotekniikan ala, jonka avulla tietokone voi oppia ilman erillistä ohjelmointia) havaitakseen kommentin mahdollisen vaikutuksen keskusteluun. Tämä voi auttaa foorumin moderaattoreita suodattamaan kommentteja tehokkaammin ja vähentämään siten verkkoavaruudessa esiintyvien vihamielisten kommenttien määrää.

Google ei yksin halua palauttaa internetiä harmoniseen alkuunsa. Facebook ja Instagram käyttävät Facebookia’keinotekoisesti älykäs DeepText-tekniikka parantaakseen palveluidensa käyttökokemusta automatisoimalla julman tai tulehduksellisen sisällön poistamisen.

Odotamme, että AI hävittää myrkylliset kommentit, ennen kuin ne edes ilmestyvät, katsomme tärkeimpiä vinkkejämme elämäsi peikkojen kesyttämiseksi:

Viisi vinkkiä peikkojen torjumiseen

1.Leverage Site-Based Controls

Suurimmalla osalla sivustoista, olivatpa ne sitten sosiaalisen median verkkoja, verkkofoorumeita tai keskusteluryhmiä, on toiminnallisuus, jonka avulla voit estää tiettyjä ihmisiä lähettämästä sinulle sähköpostia, ilmoittamaan käyttäjille tai merkitsemään sopimattomia tai loukkaavia viestejä. Lyhyesti sanottuna, estä kiusaaja.

2.Ignore heitä

Aivan kuten tavallinen leikkikentän kiusaaja, Internet-peitot ja verkkokiusaamiset syövät huomion. Kyberavaruudessa sovelletaan samoja sääntöjä kuin koulupihalla: älä kostota ja he kyllästyvät lopulta ja jättävät sinut rauhaan.

3.Tulvaa joku

Jaettu ongelma on puolitettu. Keskustele jonkun kanssa, johon luotat: ystävän, kumppanin, kollegan, työnantajan, vanhemman tai opettajan kanssa. Kerroin on se, että useimmat ihmiset ovat ymmärtäviä, lohduttavia ja valmiita auttamaan.

4.Tietue ja raportti

Tallenna saamasi tekstit tai sähköpostiviestit, kuvakaappaukseksi tweetit, tilapäivitykset, kommentit ja kuvat. Tee tapaus kiusaajaasi vastaan ​​ja ilmoita väärinkäytöksestä viranomaisille. Valitukset voidaan tehdä Internet-rikosvalituskeskukseen joko todelliselta uhrilta tai kolmannelta osapuolelta.

5. Päivitä nimesi ja asetukset

Tämä on viimeinen keino, mutta jos väärinkäytöstä tulee sietämätöntä, harkitse näytön nimen ja / tai yhteystietojen muuttamista sivustoille, joissa häirit. Päivitä tietosuoja-asetukset niin, että peikko ei enää näe tietojasi ja uutta nimeäsi. Tämä antaa sinulle uuden vaivan, joka ei ole piinaa.

Täysi tietojoukko

Metodologia

Päätelmämme tekemiseksi annoimme jokaiselle valtiolle sijoituksen jokaiselle tarkastellulle tekijälle ja otimme kaikkien kolmen summan keskiarvon. Päällekkäisten pisteiden tapauksessa korkeampi painotus annettiin % ihmisistä, jotka ovat väittäneet häirinnän verkossa koska pidimme tätä tekijää verkkokiusaamisen vakavimpana toimenpiteenä.

Tämä tutkimus oli hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map