Shopify vs GoDaddy

Acest articol va diseca, va examina și va compara Shopify și GoDaddy – două dintre cele mai mari platforme de comerț electronic de pe piață…


Căutați o platformă pentru a vă construi magazinul online? Șansele sunt tu’am auzit de Shopify și GoDaddy – dar ce’este diferența dintre ele?

Shopify este una dintre cele mai mari platforme de comerț electronic din jur. Aceasta’are peste 1,2 milioane de utilizatori înregistrați și alimentează în prezent peste 600.000 de magazine online: numere impresionante pentru o platformă impresionantă.

În trecut, tu’Ați cunoscut probabil GoDaddy ca furnizor de hosting și constructor de site-uri web, dar construiește și magazine de comerț electronic puternic. Folosind un ADI (Artificial Design Intelligence) numit GoCentral, puteți crea magazine online în câteva minute, doar răspunzând la câteva întrebări simple despre nevoile dvs. de comerț electronic..

Pentru a rezuma cele două, Shopify este cel mai bun pentru utilizatorii care doresc mult controlul inventarului și caută să construiască un magazin online complex. Pe de altă parte, GoDaddy este destinat utilizatorilor care doresc să creeze unn magazin de comerț electronic rapid și don’Nu te gândești să termini cu un simplu platformă.

ei’revin ambele platforme grozave cu propriile forțe și capcane, așa că îl înțelegem’e greu să o alegi pe cea mai bună pentru ambițiile tale de comerț electronic. La Website Builder Expert, noi’revin aici pentru a ajuta – asta’de ce noi’Am făcut propriile noastre cercetări pe fiecare platformă, pentru a vă facilita procesul decizional.

Pentru o privire rapidă la compararea celor două platforme, consultați graficele noastre de mai jos…

Informatii suplimentare

 • Comparați fiecare producător de magazine online.
 • Cei mai buni producători de site-uri online pentru comerț electronic din 2019.
 • Sau consultați recenzia noastră despre Cele mai bune platforme de comerț electronic.

1

Shopify vs GoDaddy: pro și contra

Shopify pro și contra

Cumpărați proShopify Cons
 • Vânzare cu mai multe canale
 • Sistem de inventar superb
 • Perioada limitată de încercare
 • Obligă comisioane de tranzacție pe gateway-uri de plată alternative

Shopify este cea mai bună platformă de comerț electronic de pe piață – are un sistem intuitiv de inventar, iar platforma vă permite să vindeți pe numeroase canale precum Facebook, Instagram și Pinterest. Cu toate acestea, perioada de încercare oferită de Shopify este relativ scurtă în comparație cu concurenții săi, și dumneavoastră’Va trebui să plătiți comisioane de tranzacție dacă nu’nu utilizați Shopify Payments ca gateway de plată.

Pro și contra GoDaddy

Pro GoDaddyGoDaddy Cons
 • Cel mai rapid și simplu mod de a construi un magazin de comerț electronic
 • Susține mai multe industrii decât concurenții săi
 • Unele caracteristici nu au calitate
 • doesn’nu susțineți vânzarea de produse digitale

GoDaddy folosește ADI pentru a crea magazine online în clipi de ochi – it’este o soluție rapidă și ușoară. De asemenea, sprijină o gamă uriașă de industrii, ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru aproape orice ambiții de comerț electronic. Pe dezavantaj, o parte din GoDaddy’caracteristicile nu au adâncime și calitate, în timp ce, de asemenea, puteți’nu vinde produse digitale.

Informatii suplimentare

 • Pentru a compara o serie de platforme de comerț electronic, consultați site-ul nostru Grafic de comparație a constructorilor de magazine online.

2

Ușor de utilizat: care pare mai transparent?

Conducerea unei afaceri este greu. Cu atât de multe facturi, pasuri pentru clienți și alte sarcini de a jongla, construirea unui magazin online nu ar trebui’nu mă simt ca o altă provocare de adăugat la grămadă.

Shopify wouldn’Nu va fi atât de popular dacă a fost greu de folosit, nu? Adevărul este că Shopify este ușor de utilizat: înscrierea la proba gratuită necesită câteva clicuri, designul glisant și orientat face ca personalizarea magazinului să se simtă fără probleme și are o mulțime de indicii vizuale care să vă ajute de la început până la sfârșit. Dar nu se potrivește cu GoDaddy.

Când vine vorba de ușurința de utilizare, GoDaddy ia coroana. ADI-ul său poate proiecta un întreg magazin de comerț electronic în doar câteva minute – tot ce trebuie să faci este să răspunzi la câteva întrebări despre afacerea și industria ta, apoi tu’mi-a oferit un site web care’e gata de publicare.

Cu toate acestea, trebuie spus că odată cu utilizarea ADI, GoDaddy vă restricționează libertatea creativă. daca tu’Caut să întruchipezi marca ta’viziunea în magazinul dvs. online, apoi Shopify vă oferă instrumentele pentru a face acest lucru.

Shopify vs GoDaddy – Ușor de utilizat: Verdict

GoDaddy folosește ADI pentru a vă crea magazinul online în câteva minute și reprezintă cea mai rapidă și ușoară modalitate de a vă pune la dispoziție magazinul de comerț electronic. În timp ce Shopify oferă un design intuitiv drag-and-drop, acesta nu se poate potrivi cu GoDaddy’ușurința generală de utilizare.

3

Flexibilitate de proiectare: puteți obține creativitate?

Poti’nu-mi permit să creezi un magazin online care nu’nu vă impresionați vizitatorii. Într-adevăr, 75% dintre oameni își bazează credibilitatea unei afaceri pe site-ul său web.

Shopify a trecut 60 de șabloane din care să alegeți, toate fiind create de designeri independenți. Costul între 140 $ și 180 $, temele plătite sunt relativ scumpe, dar există și 10 opțiuni gratuite dacă ești’sunt legat de numerar.

În ceea ce privește funcționalitatea, Shopify’temele s includ o caracteristică de zoom a produsului, care oferă vizitatorilor o călătorie de cumpărare mai interesantă. De asemenea, conțin o pictogramă a coșului de cumpărături în colțul din dreapta sus – Shopify’șabloanele s-au conceput cu utilizatorul în minte.

magazin de temeTemele Shopify sunt create de designeri independenți, de la gratuit la 180 USD

Hai tăticu’s ADI are capacitatea de a crea peste 1.500 de tipuri diferite de site-uri web specifice industriei. Pentru fiecare industrie pentru care se ocupă, există aproximativ 19 variante de temă, dar ține cont de faptul că nu’nu mai am libertate creativă odată ce site-ul dvs. este generat.

Trebuie să recunoaștem că GoDaddy’temele sunt destul de simple. În timp ce acest lucru vă lasă produsele să vorbească, este posibil să doriți să căutați în altă parte șabloane de site-uri flashy – noi’Recomand Squarespace ca prim port de apel.

Nu în ultimul rând, ambele platforme oferă teme responsive pentru mobil. Acest lucru înseamnă că magazinul dvs. online se va reface pentru a se potrivi pe orice ecran de dimensiuni, păstrând magazinul dvs. cu aspect nou pe toate dispozitivele.

teme godaddyGoDaddy creează site-ul dvs. web în câteva minute și veți fi impresionat de rezultate

Shopify vs GoDaddy – Flexibilitatea designului: Verdict

Shopify oferă mai multă libertate creativă decât GoDaddy – are peste 60 de șabloane din care să aleagă, toate fiind dotate cu funcții axate pe vânzări, precum zoom-ul produsului și pictogramele coșului de cumpărături. Hai tăticu’s ADI generează site-ul dvs. web singur, ceea ce nu’nu lăsați mult loc flexibilității proiectării.

Informatii suplimentare

 • Vă interesează liderul de design, Squarespace? Citiți-ne Revizuirea comerțului electronic.
 • Sau, citiți Shopify vs Squarespace.

4

Instrumente și caracteristici de comerț electronic: care are cea mai mare cutie de instrumente?

Tu’ți-ai construit magazinul online, așa că acum trebuie să ajungi la partea cu adevărat importantă – vânzarea!

Shopify este liderul comerțului electronic. Nu ar trebui să surprindem că are performanțe bune în această secțiune – are tot ce ai nevoie pentru a vinde, expedia și returna produse fără a fi supărat.

Cu Shopify, puteți avea o cantitate nelimitată de produse în magazin, împreună cu mai multe variante de produse (cum ar fi culoarea și dimensiunea). De asemenea, este încorporat funcția de recuperare a coșului abandonat, care încurajează clienții să finalizeze o achiziție dacă’ai părăsit site-ul înainte de a plăti.

Rambursările fac parte integrantă a funcționării unui magazin de comerț electronic, iar Shopify a făcut procesul de expediere o briză. S-a sincronizat cu mai mulți furnizori de transport maritim, inclusiv USPS, DHL Express, UPS și Canada Post, și puteți imprima etichete dacă’te bazezi în SUA, permițându-ți să adaugi o notă de personalitate postării tale.

instrumente de vânzare magazinShopify are o gamă imensă de instrumente și funcții de vânzare care vă ajută să vă dezvoltați rapid și ușor afacerea

Cu funcțiile de comerț electronic, GoDaddy face aproape bine. Deși puteți adăuga produse nelimitate în magazinul dvs., nu puteți urmări implicarea clienților sau cheltuielile cu TVA. În ceea ce privește transportul, puteți sincroniza magazinul dvs. doar cu UPS, Shippo și DHL.

Ceea ce ne place la GoDaddy este memento-ul automat de recuperare a coșului abandonat – destul de plin de gură. Aceasta este o caracteristică utilă, deoarece puteți trimite e-mailuri automate pentru a le reaminti clienților la finalizare, la apăsarea unui buton.

Shopify vs GoDaddy – Instrumente și caracteristici de comerț electronic: Verdict

Shopify are cele mai bune instrumente de comerț electronic de pe piață și, prin urmare, câștigă destul de ușor această rundă. GoDaddy are câteva atribute decente de comerț electronic, în special prin funcția de recuperare a coșurilor abandonate ușor de utilizat, dar nu poate corespunde Shopify în ceea ce privește controlul inventarului, instrumentele de urmărire și opțiunile de expediere..

5

Opțiuni și taxe de plată: cât costă vânzarea?

Acceptând mai multe metode de plată, puteți vinde unui public mai larg și puteți câștiga mai mulți bani. După cum puteți vedea, aceasta’este important ca platforma aleasă să aibă o mulțime de opțiuni de plată, plus taxe mici de tranzacție.

Shopify este foarte liberal cu opțiunile sale de plată. Acceptă o gamă largă de gateway-uri, inclusiv PayPal, Stripe, Amazon Pay, ApplePay și chiar criptocurrency și numerar la livrare.

Cu toate acestea, când vine vorba de comisioane de tranzacție, Shopify este mai puțin inclusiv. Tu’sunteți obligat să plătiți taxe de tranzacție pe toate gateway-urile de plată, cu excepția cazului în care utilizați platforma’gateway-ul propriu, Shopify Payments. Aceasta înseamnă că plătiți tarifele obișnuite cu cardul de credit percepute de compania de credit atunci când utilizați Shopify Payments.

Acesta este un alt domeniu în care GoDaddy face aproape bine. Accepta cele trei opțiuni principale de plată – PayPal, Stripe și Square – dar nu poate suporta plățile cu portofel digital. Cu toate acestea, GoDaddy se răscumpără cu comisioane de tranzacție zero impuse pe orice gateway de plată. Ca și plățile Shopify, singura taxă pe care o veți plăti este taxa obișnuită cu cardul de credit, care este de obicei în jur de 2,2% din fiecare vânzare.

Shopify vs GoDaddy – Opțiuni de plată și taxe de tranzacție: Verdict

Aceasta’e o remiză! Shopify acceptă peste 14 gateways de plată diferite, inclusiv plăți cu portofel digital, criptocurrency și multe altele. Dar, în timp ce GoDaddy acceptă ceva mai puține gateway-uri, aceasta impune zero taxe de tranzacție pentru toate, atunci când Shopify face acest lucru numai pentru propria opțiune de plată, Shopify Payments.

6

Ajutor și asistență: care oferă cea mai mare mână de ajutor?

Un nivel bun de asistență pentru clienți menține magazinul online funcțional, fluxurile de numerar și clienții fericiți – asta’este o parte importantă a creșterii unui imperiu de comerț electronic de succes. Dar care platformă ajută cel mai mult?

Încă o dată, Shopify scoate toate opririle. Oferă 24/7 telefon și suport pentru chat în direct, precum și ajutor de e-mail și de social media. În plus, acolo’este un forum care vă poate ajuta cu orice probleme aveți. În general, tu’nu m-am lăsat niciodată simțit neîncrezător când folosiți Shopify.

GoDaddy este de asemenea foarte util. Oferirea de asistență telefonică 24/7, ajutor de chat în direct și tutoriale online’este una dintre cele mai suportive platforme de pe piață astăzi. Are chiar un cont dedicat de asistență Twitter. Cu toate acestea, pierde puncte prin faptul că nu furnizează chat-uri în direct 24 de ore din 24, sau orice bilete tehnologice.

Shopify vs GoDaddy – Ajutor și asistență: Verdict

Shopify’mâna de ajutor este puțin mai mare decât GoDaddy’s. În timp ce ambele platforme oferă răspunsuri pe rețelele de socializare și asistență telefonică 24/7, Shopify merge la distanță suplimentară cu ajutor prin e-mail, asistență specializată pe planurile sale de preț mai ridicat și chat în direct 24/7.

7

Prețul: Care este o valoare mai bună?

Când construiți un magazin de comerț electronic, acesta’este important să ne gândim la costurile de funcționare ale platformei. Faceți Shopify’planurile de preț rămân în bugetul dvs.? Sau GoDaddy se va potrivi mai bine nevoilor tale? Lăsa’aflu.
Shopify are trei planuri principale de preț:

 • De bază – 29 USD / lună
 • Shopify – 79 USD / lună
 • Advance Shopify – 299 USD / lună

Consultați tabelul de mai jos, care detaliază ce obțineți pe fiecare plan de preț. În general, Shopify reprezintă o valoare bună pentru bani, oferind unele dintre cele mai bune instrumente de comerț electronic și asistență pentru clienți de pe piață. Aceasta’Merită menționat că există și o opțiune de plan personalizată numită ShopifyPlus, care este disponibilă doar prin ofertă.

Costul ShopifyShopify are trei planuri principale de preț, toate reprezentând o valoare bună pentru bani

GoDaddy este mult mai simplu în departamentul de prețuri decât Shopify. Are un singur plan de preț, costând 29,99 USD pe lună. În timp ce acest plan de preț face mai ușor să vă gestionați bugetul, nu există’Există suficiente caracteristici specifice vânzărilor – cum ar fi importul de produse în masă sau caracteristicile de analiză – pentru ca acesta să ofere o valoare cât mai bună pentru bani ca Shopify.

8

Shopify vs GoDaddy: concluzie

Noi’Am comparat două dintre cele mai mari nume din universul magazinului online, analizând fiecare platformă’atribute s în toate domeniile cheie necesare pentru vânzarea produselor online. Dar care constructor de comerț electronic a apărut deasupra?

Înainte de a ne dezvălui câștigătorul, permiteți’recapitulăm rapid ceea ce noi’am acoperit…

CategoryShopifyGoDaddyWinnerUșurință în utilizare

Proiecta

Instrumente de comerț electronic & Caracteristici

Optiuni de plata & Taxe de tranzactie

Ajutor & A sustine

Designul drag-and-drop și indicii vizuale fac destul de ușor să-ți construiești magazinulADI generează un site web cu aspect profesional în câteva minute – nu ar putea’nu va fi mai ușorHai tăticu
Peste 60 de teme responsive pentru mobil cu funcții orientate spre vânzări, create de designeri independențiHai tăticu’s ADI creează aproximativ 19 variante pentru fiecare industrie’e tema, dar tu nu’nu am multă flexibilitate ca utilizator Shopify
Are o gamă superbă de instrumente și funcții de vânzare, cu o mulțime de opțiuni de transportAcoperă elementele de bază, dar ar putea oferi mai mult – în special cu soluțiile sale de transport limitat Shopify
Acceptă o gamă largă de gateway-uri de plată, inclusiv opțiuni de portofel digital și criptocurrency, cu zero comisioane de tranzacție la Payify Paymentsdoesn’nu suportă cât mai multe gateway-uri, dar nu există taxe de tranzacție pentru niciuna dintre cele pe care le oferă, ceea ce oferă bugetului dvs. mai multă libertate Cravată
Shopify oferă asistență excelentă non-stop cu telefon 24/7 și asistență chat live, printre alte canale precum social media, e-mail și un forumOferă chat în direct, e-mail și asistență telefonică 24/7, dar nu mult Shopify

Din tabelul nostru puteți vedea că Shopify câștigă astăzi’s luptă. Pur și simplu împachetează prea mult pumnul pentru GoDaddy în departamentul de comerț electronic, în special prin caracteristicile sale de calitate superioară, asistența clienților și gama de gateway-uri de plată acceptate. GoDaddy este un foarte bun producător de comerț electronic, dar nu’Sunt foarte potrivite cu Shopify în zonele cheie.

Shopify este cea mai bună platformă de pe piață dintr-un motiv. Aceasta’este cel mai bun pentru ambițiile magazinelor online de orice dimensiune, oferind instrumentele de care aveți nevoie pentru a construi un imperiu de comerț electronic.

GoDaddy este cel mai bun pentru utilizatorii care doresc să obțină un magazin online construit rapid, și cine nu’nu am nevoie de atât de multe instrumente de vânzare complexe. În esență, dacă nu’nu aveți timp să petreceți ore întregi proiectând un magazin online, atunci GoDaddy este o opțiune bună.

Acestea fiind spuse, noi’Recomand Shopify pentru aproape orice magazin online. Echilibrează simplitatea și complexitatea în toate zonele corecte – ea’e ușor să construiești un magazin Shopify și ai acces la unele dintre cele mai puternice instrumente de vânzare de pe piață.

De asemenea, cu o probă gratuită de 14 zile și prețuri începând de la 29 USD pe lună’este o platformă rentabilă, favorabilă bugetului.

9

Shopify vs GoDaddy: Întrebări frecvente

Pot conecta domeniul meu GoDaddy cu Shopify?

Pentru a conecta domeniul dvs. GoDaddy, faceți clic pe butonul ‘conectați domeniul existent’ butonul din pagina de administrare Shopify, apoi introduceți domeniul pe care doriți să îl utilizați. Clic ‘conectare automata’, si tu’atunci vi se va cere să vă conectați la contul dvs. GoDaddy. Conectați-vă, iar domeniul dvs. se va conecta la Shopify.

Shopify furnizează certificate SSL?

Shopify oferă protecție Secure Sockets Layer pentru toate site-urile web atunci când vă conectați domeniul. Acest certificat criptează datele transmise între clienți și magazin, pentru a face site-ul dvs. în siguranță împotriva hackerilor. Având SSL vă va ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți clasamentul pe motoarele de căutare.

GoDaddy este mai bun decât BigCommerce?

Depinde ce cauți. GoDaddy este ideal pentru utilizatorii care doresc să obțină un magazin online care să funcționeze rapid și ușor și care nu sunt’nu m-am înțepenit cu privire la controlul inventarului. În comparație, BigCommerce este destinat magazinelor mari de comerț electronic care se dezvoltă rapid, oferind instrumente încorporate puternice.

Shopify și GoDaddy oferă încercări gratuite?

GoDaddy oferă o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile, una dintre cele mai lungi din orice platformă de pe piață. Shopify oferă doar o probă gratuită de 14 zile, dar puteți testa în continuare gama impresionantă de funcții, fără să cheltuiți niciun ban.

Care platformă are o piață de aplicații mai bună?

Shopify are una dintre cele mai bune piețe de aplicații ale oricărei platforme de comerț electronic. În cadrul pieței, puteți căuta și instala cu ușurință pluginuri pentru aproape orice domeniu de comerț electronic, ajutând la consolidarea magazinului online. În schimb, GoDaddy nu face asta’nu am deloc o piață de aplicații.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me