Wix vs Weebly vs WordPress: Web War III

wix vs weebly vs wordpress imagine prezentatăTu’Vrei să afli dacă Wix, Weebly sau WordPress este cel mai bun constructor de site-uri pentru tine.


Ca trei dintre cele mai faimoase platforme din lumea site-ului web, acesta’e greu de ales între ei, chiar și pentru cei mai decisivi oameni de folk. Cu toate acestea’este treaba noastră pentru a vă ajuta să luați o decizie – până la urmă, asta’de ce tu’sunt aici, nu? Ei bine, sperăm să fie oricum.

Lăsa’Încep cu elementele de bază. Wix și Weebly sunt construitori de site-uri web, folosiți de oameni care doresc să creeze ceva frumos online cu dificultăți minime.

WordPress este un CMS (Sistem de gestionare a conținutului), folosit de codificatorii profesioniști care doresc un control mai creativ. Don’nu vă faceți griji, noi’Voi discuta mai târziu diferențele în detaliu.

Pentru a vă ușura viața, noi’Nu numai că ne-am făcut cercetările pe fiecare platformă, dar am rugat o mulțime de oameni de zi cu zi să-i testăm și pe ei.

Aceasta înseamnă că știm exact ce aduc Wix, Weebly și WordPress la petrecere. În plus, noi’am comparat trio-ul în șapte domenii cheie, inclusiv ușurința de utilizare, ajutor și suport, stabilirea prețurilor și flexibilitatea designului.

După citirea acestui articol, dumneavoastră’Voi ști care să alegeți. Acum să înceapă bătălia…

Wix vs Weebly vs WordPress: pro și contra

Wix pro și contra

Wix ProsWix Cons
 • Cel mai bun constructor de site-uri web
 • Foarte ușor de utilizat
 • Nu pot schimba temele după publicare
 • Libertatea se poate simți copleșitoare

Wix este cel mai bun constructor de site-uri web. De ce? Pentru că permite oricine pentru a deveni designer web. Pierde puncte, totuși, pe baza faptului că poți’nu schimbați temele după publicare.

Pro și contra Weebly

Weebly ProsWeebly Cons
 • Cel mai bun pentru afaceri mici
 • Foarte ușor de utilizat
 • Nu puteți restaura singur site-urile web
 • Interfață relativ confuză

Weebly este un alt constructor care’este ușor de utilizat, folosind drag-and-drop ca Wix-ul său rival. Aceasta’e mai complicat să-ți găsești drumul, totuși, și tu’Va trebui să contactați echipa de asistență dacă doriți să restaurați un site web vechi.

Pro și contra WordPress

WordPress ProsWordPress Cons
 • Personalizare nelimitată
 • Acces la 54.000+ plugin-uri
 • Nu pentru începătorii tehnologici
 • Necesită cunoștințe de codare

WordPress este un tech-pro’s vis și un începător’coșmarul. Cunoașterea de codare și găzduire web este o necesitate, dar dacă aveți abilitatea, voi’Voi fi recompensat cu un control creativ total.

Ce’este diferența dintre Wix, Weebly și WordPress?

daca tu’nu sunteți sigur care este diferența, voi’Trebuie să știu pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. Aceasta’este ca și cum ai comanda mâncare într-o altă limbă – de ce să-ți asumi riscul și să alegi un lucru greșit?

Wix și Weebly sunt cunoscuți ca construitori de site-uri drag-and-drop. Aceasta înseamnă că puteți selecta și muta text, imagini, videoclipuri – întregul lot – cu doar câteva clicuri.

Pe scurt, oricine de la începători tehnologici până la regi și regine de la tastatură poate folosi construitori ca aceștia pentru a crea un site web, fără a fi nevoie să atingă niciun cod. Gândiți-vă la constructorii „drag and drop” ca pe cartea dvs. de expresii în limbi străine când comandați mâncare în străinătate.

Acestea fiind spuse, Wix este cel mai bun constructor de site-uri web Weebly este cel mai bun pentru întreprinderile mici, datorită instrumentelor excelente pentru companiile de scalare.

WordPress, între timp, este o bestie diferită în întregime.

WordPress este un CMS open-source – sau găzduit de sine stătător (Sistem de gestionare a conținutului). Acest lucru este diferit de un constructor de site-uri, deoarece înseamnă că aveți întreaga responsabilitate pentru codificare și pentru aprovizionarea unei gazde pentru site-ul dvs. web. O gazdă este ceea ce deține site-ul dvs. pe internet, precum un spațiu de închiriere. Vă recomandăm să folosiți Bluehost – it’este cea mai bine cotată gazdă WordPress și’a fost recomandat chiar de WordPress.

După cum puteți vedea, WordPress este mult mai greu de utilizat decât Wix sau Weebly, deoarece aveți nevoie de un nivel mai înalt de know-how tehnologic.

Ușurință în utilizare

Construirea unui site web ar trebui să fie ușoară. În acest fel, oricine poate construi un site web și poate avea ceva de care să fie mândru de online. Deci, lasa’aruncați o privire asupra curbei de învățare pentru fiecare platformă.

Aceasta’e ușor să-l iubești pe Wix, pentru că, bine, totul face atât de ușor. Cu Wix, puteți construi un site web cu aspect profesional în doar câteva ore. Aceasta’e ca un nav sat sat de înaltă tehnologie – ai câștigat’nu mă pierd vreodată.

wix homepage

Weebly este ca o hartă de hârtie bine desenată – ea’nu este imediat atât de ușor de navigat ca Wix, dar este totuși foarte simplu de urmărit. Aceasta’e greu de localizat butoane și bannere la început, dar după aceea, acesta’e o adiere. Și, la fel ca Wix, folosește drag-and-drop intuitiv pentru toate design-urile tale mari.

De fapt, unul dintre testerii noștri i-a plăcut Weebly, deoarece era atât de ușor de utilizat:

Era într-adevăr ușor – era chiar foarte simplu.

pagină de începutWeebly este unul dintre cei mai ușor de utilizat utilizatori de site-uri web

Sunteți confortabil cu programarea computerului? Apoi WordPress a câștigat’nu reprezintă o provocare. Cu toate acestea, dacă tu’sunt ca majoritatea oamenilor care au refugiat’nu ați atins codul înainte, vă recomandăm să direcționați. Dacă nu’nu am priceperea’este extrem de dificil de utilizat.

Va trebui, de asemenea, să faceți o sursă de găzduire web și să organizați singuri certificatele SSL (securitatea site-ului). Deci, ea’merită să vă cântăriți opțiunile dacă aveți un program de lucru ocupat.

Bine de stiut…

Utilizând un furnizor de servicii de hosting ca Bluehost, dumneavoastră’Vei primi gratuit un nume de domeniu și un certificat de securitate SSL atunci când vă înscrieți la unul dintre planurile sale de găzduire WordPress. Bluehost oferă, de asemenea, instalarea WordPress cu un singur clic (în serios, este nevoie de un singur clic!), Ceea ce face mult mai ușor și mai simplu să configurați site-ul dvs. WordPress.

Wix vs Weebly vs WordPress – Ușor de utilizat: Verdict

Wix este cu siguranță cea mai ușoară platformă de utilizat. Wix este mai ușor decât Weebly, deoarece are o interfață mai intuitivă și caracteristica drag-and-drop, deci știi exact unde și când trebuie să dai clic. În schimb, WordPress este foarte greu de înțeles pentru utilizatori fără codificarea cunoștințelor.

Proiecta

Știți acum cât de ușor este să folosiți fiecare platformă, dar cât de flexibili sunt în design? În termeni artistici, cu cât de multe vopsele, pensule și recuzită te lasă să creezi?

Wix are 510 șabloane din 16 categorii, pe care le puteți căuta cu ușurință. Ce’sunt mai multe, toate au un telefon mobil, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web arată aspectul pe ecrane de orice dimensiune.

Cu Wix, ai câștigat’Voi lupta să găsiți tema perfectă pentru visele dvs. online.

șabloane wixWix se adresează pentru orice tip de site web, cu opțiunea sa uriașă de teme

Noi’Aș dori să observ o îmbunătățire în Wix’flexibilitate, totuși. Nu puteți schimba teme după ce ați publicat site-ul dvs. web, deci’sunt blocat cu alegerea ta. Desigur, aceasta’este ușor să reproiectați complet orice temă cu Wix, deci nu ar trebui’nu vă faceți griji prea mult.

Weebly oferă mai puține teme în comparație – sunt doar 35 dintre care să alegeți, toate fiind de asemenea gata pentru mobil – dar acoperă în continuare toate industriile pe care le’aveam nevoie de orice site web standard. Ce’s mai mult, spre deosebire de Wix, puteți schimba șabloanele după ce mergeți în direct – ideal pentru rebranduri și revambări.

șabloane plictisitoareWeebly a reînnoit recent temele sale, oferind site-ului tău un sentiment mai profesionist

Când vine vorba de proiectarea cu WordPress, lumea CMS este oja ta – cu condiția să știți cum să codați. Domeniul de personalizare este nesfârșit; puteți codifica ceea ce vă place și puteți avea acces la 54.000 de pluginuri pentru a vă personaliza și mai mult site-ul.

Wix vs Weebly vs WordPress – Flexibilitatea designului: Verdict

În ceea ce privește flexibilitatea pură, WordPress este cel mai bun pentru design. Spre deosebire de Wix și Weebly, puteți personaliza orice cu cod, de la efecte de derulare la dimensiunea formularului de captare a plumbului. Între timp, Wix nu face’Nu te las să schimbi temele după ce vei fi live, pe care îl poți face pe Weebly.

Caracteristici și instrumente

Un CMS sau un constructor de site-uri web’gama de instrumente este însăși formula de care aveți nevoie pentru crearea, creșterea și gestionarea site-ului dvs. Cu cât ai mai puține funcții, cu atât mai puțin poate face site-ul tău.

Comerț electronic

Vânzările cu amănuntul ale comerțului online au ajuns la peste 504 miliarde de dolari în 2018, și nu va face decât să crească. Deci daca tu’acum ne gândim să construim un magazin de comerț electronic’e timpul. Lăsa’văd cu ce platformă vă oferă cele mai bune instrumente cu care să vindeți.

Cercetările noastre au descoperit că Wix a fost cel mai bun ‘generic’ constructor de site-uri web cu funcționalitate de comerț electronic. Are trei planuri de prețuri specifice pentru comerțul electronic, care vin cu taxe de tranzacție zero, capacitatea de a vinde produse digitale și fizice și suport pentru 13 furnizori de plăți diferite.

Weebly are, de asemenea, trei planuri de prețuri de comerț electronic. Vă permite să vindeți produse digitale, fizice și servicii, și vă oferă posibilitatea de a crea cupoane și de a trimite e-mailuri de recuperare a coșurilor abandonate.

Cu toate acestea, Wix și Weebly sunt în primul rând constructorii de site-uri web. Adică, din moment ce donează’Nu specificați în comerț electronic, deci’nu este atuul lor cel mai puternic. daca tu’căutați să vindeți online, vă recomandăm să folosiți Shopify.

WordPress este un CMS, ceea ce înseamnă e-commerce isn’are o mare prioritate în ochii săi. Puteți integra pluginul specific pentru e-commerce, WooCommerce, care vă oferă rambursări cu un singur clic și alte câteva funcții.

caracteristici wordpressWordPress vă oferă posibilități aproape nelimitate, cu peste 54.000 de pluginuri din care să alegeți

Blogging

Pentru blog sau nu pentru blog, aceasta este întrebarea. Desigur, răspunsul este da – bloggingul îți menține publicul la curent cu cele mai recente oferte. Aceasta’este de asemenea excelent pentru SEO (optimizarea motorului de căutare), ceea ce noi’Voi intra mai târziu.

Wix este un blogger solid. Puteți adăuga comentarii, creați într-un flux RSS și puteți analiza blogul dvs.’s performanță. Pe dezavantaj, nu există nicio funcție de arhivă. Aceasta înseamnă că vizitatorii au câștigat’Nu vă pot găsi vechile postări – gândiți-vă doar la conținutul prețios pe care îl au’mi-ar lipsi!

Weebly oferă toate caracteristicile principale ale blogging-ului dumneavoastră’aveam nevoie. Spre deosebire de Wix, totuși, vă puteți arhiva postările de pe blog. În același punct, Weebly nu are nicio funcție de analiză încorporată, deși puteți adăuga o aplicație terță parte precum Google Analytics dacă’mi-ar placea.

WordPress a început ca o platformă de bloguri pure, ceea ce îl face ceva pro. Ține minte asta’este un sistem de gestionare a conținutului, deci scopul principal este de a vă ajuta să gestionați bine conținutul. Ce’mai mult, ca platformă open-source, blogul dvs. WordPress poate fi codat pentru a arăta sau a vă simți oricum doriți.

Marketing

O gamă bună de funcții de marketing va oferi apa și lumina solară necesare pentru ca site-ul dvs. să înflorească. ei’Voi aduce mai multe clicuri și mai mulți ochi pe site-ul dvs., precum și mai mulți dolari (dacă doriți’rulează un magazin de comerț electronic).

Wix înțelege puterea de marketing. Vine cu un tablou de bord dedicat, unde puteți rula campanii de e-mail, personaliza buletine informative și proiectați frumoase postări de socializare.

Wix a introdus, de asemenea, o soluție de marketing all-in-one numită Wix Ascend. Acesta acoperă 20 de domenii de produse, inclusiv email marketing și social media, începând de la doar 9 dolari pe lună.

Puteți chiar integra un feed live de pe Facebook, Twitter și Instagram. Există o mulțime de aplicații pe care le puteți utiliza, de asemenea, dar noi’Voi intra în asta în secțiunea următoare.

Cercetările noastre au descoperit că Weebly are cele mai bune instrumente pentru a vă dezvolta afacerea. Weebly are, de asemenea, un tablou de bord de marketing, unde puteți personaliza ferestrele de e-mail și o secțiune dedicată șablonilor de e-mail, care vă permite să alegeți designul perfect al newsletter-ului pentru site-ul dvs. web.

WordPress nu face’nu oferiți multe încorporate, deci voi’Va trebui să răsfoiți piața pluginului pentru nevoile dvs. de marketing. Unele dintre cele mai populare opțiuni includ Monster Insights (pentru analitice), Yoast SEO (pentru a vă ajuta site-ul să se ridice mai ridicat pe Google) și MailChimp (pentru e-mailuri).

Wix vs Weebly vs WordPress – Caracteristici și instrumente: Verdict

Aceasta’e foarte aproape, dar Weebly doar marginea asta. Are cele mai bune instrumente pentru creșterea unei afaceri și depășește Wix permițându-vă să trimiteți e-mailuri de recuperare a coșurilor abandonate și să vă arhivați blogurile. Între timp, WordPress se bazează pur și simplu pe pluginuri de la terți pentru toate instrumentele sale.

Piața aplicațiilor și plugin-uri

Integrarea aplicațiilor poate oferi site-ului tău un plus suplimentar de care are nevoie pentru a atinge următorul nivel. Majoritatea constructorilor de site-uri web au funcții minunate încorporate, dar o mână de ajutor nu face rău niciodată nimănui, nu?

Piața de aplicații Wix are peste 200 de opțiuni pentru a ajuta la îmbunătățirea și eficientizarea site-ului dvs. web. Aceasta’este relativ mic în comparație cu Weebly și WordPress, dar nu ar putea’nu poate fi mai ușor să căutați o aplicație, apoi să o integrați – este nevoie de doar câteva clicuri!

piața aplicațiilor wixIntegrarea aplicațiilor Wix este ușoară datorită instalării sale cu un singur clic

Weebly’s App Center este mai mare, cu peste 300 de aplicații, dar nu’nu dețineți instrumentele simple de navigare pe care le face Wix. Acest lucru face mai dificil să găsiți și să instalați aplicația potrivită.

WordPress este mai mult ca un outsourcer decât Wix sau Weebly, bazându-se în totalitate pe aplicații terțe pentru îmbunătățirea site-ului’s performanță. Există peste 54.000 de plugin-uri din care să alegeți, dar cu o alegere atât de largă, voi’e mai probabil să petreci timp cernând prin pluginuri secundare. Aceasta’De asemenea, este mult mai dificil să le instalați de fapt.

Deci, în cele din urmă, cu Wix și Weebly, mai puțin este mai mult.

Wix vs Weebly vs WordPress – App Market și plugin-uri: Verdict

Wix câștigă, pentru că dimensiunea nu este’totul. Are 200 de aplicații din care alege – mai puține decât Weebly’s 300, și mult mai puțini decât WordPress’s 54.000 de plugin-uri – dar are cel mai ușor de utilizat instrumente de navigare. Aceasta înseamnă că puteți căuta și integra cu ușurință aplicații puternice cu doar câteva clicuri.

SEO

Există o serie de procese care vă pot îmbunătăți site-ul’se clasează pe motoarele de căutare precum Google. Acest proces de ansamblu este cunoscut sub numele de Search Engine Optimization (SEO) și este important pentru că site-ul dvs. web este găsit mai ușor.

Ca întotdeauna, Wix face ca subiectele complicate să nu aibă probleme. Mulțumesc unui ajutor ‘SEO Wiz’, tu’nu m-am lăsat niciodată simțit pierdut în timp ce îți îmbunătățești SEO. Puteți selecta câteva cuvinte cheie (cuvinte sau expresii populare pe care le caută persoane) despre site-ul dvs. web, iar Wiz pregătește o strategie personalizată.

wix seo guide căutare de cuvinte cheieWix vă conduce prin cele mai bune practici SEO pentru site-ul dvs. web, astfel încât să nu vă simțiți niciodată pierduți

De asemenea, Weebly face subiectul SEO mai gestionabil, oferind un ghid Ultimate care vă permite să urmăriți site-ul’s performanță. La fel ca Wix, puteți integra aplicația Google Analytics pentru a genera informații și mai detaliate.

Ambele platforme au, de asemenea, o aplicație specifică SEO, astfel încât să știți exact unde să mergeți pentru toate nevoile motorului dvs. de căutare.

Din nou, cu WordPress, nu există nimic încorporat și gata de a merge în termeni de SEO. Va trebui să creați singur un plugin, precum și să îl integrați, care este mult mai greu decât pe Wix sau Weebly. Pentru a vă economisi timp, vă recomandăm cel mai popular plugin SEO, Yoast, care are peste 5 milioane de instalații.

Wix vs Weebly vs WordPress – SEO: Verdict

Wix se strecoară în față. Acesta are o gamă impresionantă de funcții SEO care fac îmbunătățirea site-ului dvs. web’clasează o bucată de tort. Spre deosebire de Weebly, puteți edita, de asemenea, etichete de imagine pentru produse, pentru a ajuta Google să identifice care este imaginea. WordPress, din nou, se bazează pe codare și pluginuri.

Ajutor si sustinere

La fel ca construirea unui grătar în timpul verii, tu’trebuie să aveți nevoie de o mână de ajutor la un moment dat atunci când faceți un site web. Ce’s mai mult, cu cât rezolvați mai repede problemele dvs., cu atât mai repede puteți reveni la creșterea minunatei dvs. pagini web.

Wix are cel mai complet suport pentru clienți. Pe lângă un centru de cunoștințe uriaș, cu cunoștințe video, oferă asistență prin telefon (luni – joi, 5:00 – 17:00 PST), e-mail, ajutor la redactor la fața locului și social media. Are aproape toate zonele acoperite, dar nu’Nu suportă în prezent ajutorul de chat live.

Wix este mai inclusiv decât Weebly, care oferă asistență telefonică doar pentru planurile sale de preț mai mari. Cu toate acestea, puteți primi asistență de chat live, e-mail și social media pe toate planurile de preț Weebly. Weebly are, de asemenea, un centru de ajutor foarte util, în cazul în care problemele dvs. Weebly se vor spăla.

un centru de ajutor plictisitorWeebly are unul dintre cele mai bune centre de ajutor de pe piață, care vă ajută să remediați rapid problemele

Ajutor și asistență este locul în care WordPress intră cu adevărat în urmă. Aceasta’este o platformă open-source, deci nu’nu am o echipă dedicată de sprijin. Dar daca tu’folosind WordPress, experiența dvs. de calcul este probabil suficientă pentru a vă vedea fără prea multe probleme. Dacă aveți întrebări, WordPress are un forum de cunoștințe precum Wix și Weebly.

Wix vs Weebly vs WordPress – Ajutor și asistență: Verdict

Wix este cea mai suportabilă platformă. Este posibil să nu ofere ajutor live chat, așa cum face Weebly, dar Wix are un forum de cunoștințe mai bun. Cel mai important, Wix vine cu ajutorul editorului la fața locului, ceea ce înseamnă că ajutorul nu este niciodată prea departe. WordPress, între timp, nu face asta’nu am o echipă de asistență pentru clienți.

Prețuri

Lăsând lucrurile plictisitoare (dar importante) ‘până la ultima dată, ea’este timpul să vorbim despre bani. Ce platformă lasă mai mulți bănuți în buzunar? Lăsa’aflu…

Wix are șapte planuri de prețuri, pornind de la doar 5 dolari pe lună. Pentru a obține funcționalitatea comerțului electronic, dvs.’Va trebui să fie pe Business Basic sau mai mare. Celelalte planuri se concentrează pe oferirea de instrumente pentru a construi un site web, cum ar fi mai mult spațiu de stocare și lățime de bandă mai mare.

Are un plan gratuit, dar cu el vine subdomeniul ‘.wix.com’ la sfârșitul adresei URL și a anunțurilor Wix pe site-ul dvs. web.

Aceasta nu face asta’Nu arăt foarte profesionist, așa este’cu siguranță merită să vă îmbunătățiți planul pentru câțiva dolari pe săptămână. Consultați imaginea de mai jos pentru mai multe informații despre Wix’planurile.

planuri de pret wixWix vă oferă o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de stabilirea prețurilor, oferind șapte planuri la prețuri rezonabile

Weebly vă permite să construiți gratuit și oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru orice alt plan de preț, oferindu-vă liniște sufletească. Cele patru planuri de preț Weebly sunt următoarele:

 • Conectați (5 USD p / m)
 • Pro (12 USD p / m)
 • Afaceri (25 USD p / m)
 • Performanţă (38 USD p / m)

Connect vă permite să adăugați propriul nume de domeniu, dar pentru a elimina reclame, dvs.’Va trebui să fie pe Pro sau mai mare. Cele două planuri superioare vă oferă instrumente de comerț electronic și asistență telefonică. După cum puteți vedea, Weebly este una dintre cele mai bune platforme de valoare din jur.

planuri pline de prețWeebly este unul dintre constructorii de site-uri web cu cea mai bună valoare

WordPress.org este o poveste diferită. Ca platformă open-source, site-ul dvs. este ceea ce îl faceți și nu există planuri de preț. Cu toate acestea, costurile cresc în timp ce achiziționați gazduire web, certificate SSL, teme și pluginuri.

Acest lucru face dificil de judecat cât costă WordPress pentru a rula, pentru că’este diferit pentru toată lumea!

Bine de stiut…

Costă doar 7,99 USD 2,95 USD pe lună pentru a vă găzdui site-ul dvs. WordPress cu Bluehost. Planurile sale de găzduire WordPress vin, de asemenea, cu un nume de domeniu gratuit și un certificat de securitate SSL pentru un an, economisindu-vă în jur de 15 dolari.

Wix vs Weebly vs WordPress – Prețuri: Verdict

Wix este cea mai bună valoare pentru platforma de bani. Nu numai că are un plan gratuit, dar, spre deosebire de Weebly, puteți elimina anunțurile pe planul său cel mai ieftin (5 $ p / m). Planul său gratuit îl face în mod evident mai ieftin decât WordPress, ceea ce necesită să cumpărați separat web hosting, SSL și plugin-uri.

Wix vs Weebly vs WordPress: Concluzie

Noi’Ți-am arătat cine, ce și ce de ce ai Wix, Weebly și WordPress – acum’este timpul pentru colectarea rezultatelor.

În fiecare subiect, a apărut un câștigător clar. Pentru a facilita lucrurile, noi’am adunat toate informațiile din cercetările noastre de mai jos și am evidențiat ce platformă câștigă în fiecare secțiune.

CategoryWixWeeblyWordPressWinnerUșurință în utilizareProiectaCaracteristici și instrumentePiețele de aplicațiiSEOAjutor si sustinerePrețuri
Foarte ușor de utilizat datorită designului intuitiv de drag and dropDe asemenea, ușor de utilizat, dar’e mai greu să localizezi lucrurile pe interfață la începutNu pentru începători – în general foarte dificil dacă nu’nu știu cum să codezWix
Peste 500 de teme cu răspuns mobil, dar nu puteți comuta după publicareDoar 35 de teme, dar puteți schimba după ce ați livePersonalizare nelimitată datorită naturii sale open-sourceWordPress
Instrumente solide de comerț electronic, dar lipsesc în blogging (nu puteți arhiva postări)Cele mai bune instrumente pentru scalarea afacerii dvs. și conține o mulțime de funcții deja încorporateNu are aproape nicio caracteristică încorporată, bazându-se doar pe vasta sa piață de pluginuriWeebly
Peste 200 de aplicații puternice, care sunt foarte ușor de integratMai mult de 300 de aplicații, dar nu au instrumente de navigare, ceea ce face lucrurile mai dificile în generalPeste 54.000 de plugin-uri din care să alegeți, dar riscați să alegeți o aplicație de calitate scăzută sau greu de instalatWix
Creează SEO o briză cu ajutorul lui ‘Wiz’, ghidându-vă pas cu pas despre cum să vă îmbunătățiți site-ul’s-a clasatDe asemenea, SEO pare ușor, dar nu’Mă potrivesc destul de bine cu aspectul prietenos pentru începători al lui WixFoarte flexibil în ceea ce privește SEO, dar va trebui să găsiți și să instalați singuri toate pluginurile pentru a vă îmbunătăți clasamentulWix
Cel mai complet suport pentru clienți, care este oferit pe toate planurile de preț. De asemenea, vine cu ajutorul editorului la fața loculuiO gamă decentă de ajutor, dar asistența telefonică este oferită doar în cazul planurilor sale de preț mai mariNu are echipă de asistență, dar vine cu un forum de cunoștințeWix
Plan gratuit și șapte planuri accesibile, care furnizează tone de instrumente încorporate pentru a vă ajuta să câștigați onlineDe asemenea, are un plan gratuit, dar pentru a elimina anunțurile, tu’Va trebui să fiu pe cele trei planuri superioarePrețurile variază foarte mult, deoarece plătiți pentru ceea ce aveți nevoie, cum ar fi găzduire web, pluginuri și SSLWix

Wix a ieșit deasupra, câștigând 5/7 runde! După o performanță atât de dominantă, puteți vedea de ce’este cel mai bun constructor de site-uri web pe piață astăzi.

Weebly este cel mai bun pentru întreprinderile mici. Are cele mai scalabile instrumente încorporate și oferă funcții excelente de blogging. Trebuie să spunem că Weebly ar câștiga împotriva aproape oricărui alt constructor de site-uri, în afară de Wix.

WordPress este cel mai bun pentru utilizatorii experimentați în tehnologie, cărora le place controlul total al personalizării. Aceasta’este o platformă găzduită de sine, astfel încât să puteți face aproape orice cu site-ul dvs. – atât timp cât aveți priceperea în calcul.

Wix este câștigătorul general, deoarece păstrează lucrurile simple. Chiar dacă tu’construiești un site web puternic, nimic nu se simte niciodată complicat. Câștigând majoritatea luptelor, acesta’a câștigat războiul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map