8 bästa BigCartel-alternativ: Vad är det där ute?

stor kartelllogotypDen här artikeln visar dig åtta BigCartel-alternativ och hjälper dig att bestämma vilken plattform som är bäst för dig.


BigCartel är den enda webbhandlare för e-handel som låter dig sälja gratis. I den meningen, det’är en unik produkt. Men det gjorde verkligen dåligt i vår forskning och användartestning – så dåligt faktiskt att det slutade totalt totalt.

Av alla plattformar som vi testade, det’är det svåraste att använda och kräver lite kodningskunskap. Webbplatsfunktionerna saknar också kvalitet, så du kan redan se varför BigCartel kanske inte är för dig.

Med det sagt, BigCartel passar bäst för små företag som vill hålla sig små, och det’är bra för att sälja enskilda produkter som konstverk.

Hur jämför det med andra e-handelsplattformar? För att göra saker enklare för dig, vi’Vi har gjort vår forskning och bad några vardagliga människor att prova varje plattform. Så vi’Vi har verkligen kommit under huden på varje webbplatsbyggare och hittat åtta av de bästa BigCartel-alternativen där ute. Dessa är:

 1. Shopify – bästa övergripande e-handelsplattform
 2. Wix – stort värde för pengarna
 3. BigCommerce – bästa inbyggda funktioner
 4. Squarespace – bäst designade mallar
 5. Weebly – den att titta på
 6. Volusion – fantastiska analysfunktioner
 7. Kör pappa – snabbast att bygga en onlinebutik
 8. 3dcart – bra, men där’är bättre där ute

Vi’Jag tar dig med på en visselpost-rundtur på varje plattform, ger dig snabba insikter om var och en och hjälper dig i slutändan att välja det bästa alternativet.

Glada att lära sig? Excellent. Låta’s börja turnén…

Bästa BigCartel-alternativ

Vår oberoende forskning hittade de bästa e-handelsplattformarna på marknaden. Här’s en lista över de bästa BigCartel-alternativen.

De bästa BigCartel-alternativen är:

 • Shopify – bästa övergripande e-handelsplattform
 • Wix – stort värde för pengarna
 • BigCommerce – bästa inbyggda funktioner
 • Squarespace – bäst designade mallar
 • Weebly – den att titta på
 • Volusion – fantastiska analysfunktioner
 • Kör pappa – snabbast att bygga en onlinebutik
 • 3dcart – bra, men där’är bättre där ute

Vi bör klargöra att även om vissa av dessa plattformar specifikt är för e-handel, är andra webbplatsbyggare med e-handelsfunktioner. Det senare är bäst om du vill bygga en cool webbplats först, sedan sälja några produkter, men för större onlinebutiker är de e-handelsspecifika plattformarna vad du behöver.

Shopify

Bästa allomfattande e-handelsplattform

Shopify är vår högst rankade webbhandlare för e-handel. Det tog platsen för försäljningsfunktioner och kundresultat och rankade högt inom andra områden som användarvänlighet och hjälp och support. Kortfattat, Shopify är den bästa lösningen för din onlinebutik.

Prissättning: $ 21,75 / månad – $ 299 / månad

Wix

Stort värde för pengarna

Det bästa ‘generisk’ webbplatsbyggare på marknaden, Wix är definitivt inte en snabbfix när det gäller att bygga en onlinebutik. Tack vare dess drag-and-drop design, du har också den mest kreativa kontrollen över alla plattformar.

Prissättning: $ 15,00 / månad – $ 45,90 / månad

BigCommerce

Bästa inbyggda funktioner

BigCommerce har allt du behöver för att bygga ett e-handelsimperium, allt på ett ställe. den’är den bästa plattformen för snabbväxande företag, erbjuder de mest skalbara verktygen. Om du har stora e-handelsambitioner kan BigCommerce vara precis det du behöver.

Prissättning: $ 29,95 / månad – $ 249,95 / månad

Squarespace

Bästa designade mallar

Squarespace skapar snygga, överdådiga online-butiker som ger marknadens bästa mallar. Naturligtvis det’är det bästa valet för fotografer och företagare som säljer visuellt imponerande produkter. Den har också några lysande e-handelsverktyg, så det’är inte bara ett vackert ansikte.

Prissättning: $ 18,00 / månad – $ 46,00 / månad

Weebly

Den att titta på

Pengar på ditt sinne? Weebly är inte bara lätt att använda, det är bara’s stort värde för pengarna. Skapa din fantastiska onlinebutik snabbt utan att bryta banken. Weebly isn’t helt upp till märket jämfört med sina e-handel konkurrenter, men det’är ett bra allround-val.

Prissättning: $ 5,00 / månad – $ 46,00 / månad

Volusion

Fantastiska analysfunktioner

Älskar att krossa siffror? Volusion har alla analysfunktioner som håller dig underhållen. Medan du skapar din Volusion-webbplats kanske inte är den smidigaste resan, kan du verkligen sjunka dina tänder i några välsmakande inventeringsverktyg, betalningsportar och datarapporter.

Prissättning: $ 13,50 / månad – $ 299,00 / månad

Kör pappa

Snabbast att bygga en onlinebutik

Don’t har tid att klicka, dra och bygga? GoDaddy är det enklaste sättet att starta din e-handelskarriär. Med GoCentral, ett ADI-verktyg (Artificial Design Intelligence), kan du ha en GoDaddy onlinebutik redo att gå live inom några minuter.

Prissättning: $ 19.99 / month

3dcart

Bra, men där’är bättre där ute

3dcart kanske rankas ganska dåligt i vår forskning, men det har en riktigt imponerande backend. Inventeringen ger dig massor av kontroll och du drar nytta av SEO (Search Engine Optimization) när du lägger till produkter. Visst, det’är svårt att använda, men om du älskar data kan du göra mycket värre.

Prissättning: 17,10 $ / månad – 229,00 $ / månad

Vi’Jag kommer nu att gå närmare in på varje BigCartel-alternativ…

# 1 Shopify

Bästa allomfattande e-handelsplattform

Shopify är den bästa plattformen för att bygga din onlinebutik. Det har inte bara det mest omfattande utbudet av försäljningsverktyg, utan det’är verkligen lätt att använda.

I själva verket märker Shopify alla lådor. Det ger kundsupport dygnet runt och låter dig sälja över flera kanaler som Facebook, Instagram och Pinterest. Plattformen tappar poäng för att genomföra transaktionsavgifter om du inte gör det’t använder sin egen betalningsport, men totalt sett kan du göra det’t gör verkligen mycket bättre än Shopify.

shopify bästa bigcartel alternativShopify är kraftfull och enkel att använda, vilket gör det till det bästa alternativet för din onlinebutik

Shopify ProsShopify Cons
 • Flerkanalsförsäljning
 • Briljant inventeringssystem
 • Ingen gratis domän för det första året
 • Tvingar transaktionsavgifter vid användning av alternativa betalningsmetoder

Varför välja Shopify istället för BigCartel?

 • Bästa övergripande e-handelsplattform
 • Mer omfattande uppsättning av försäljningsverktyg
 • Lättare att använda

# 2 Wix

Stort värde för pengarna

Wix är först och främst en webbplatsbyggare – i själva verket den bästa där ute – men det’är nu ett av de bättre alternativen för e-handelswebbplatser. Dess intuitiva drag-and-drop-design gör att bygga din onlinebutik till en lek och kan också hjälpa till att utveckla din varumärkesimage.

Det kan sakna vissa e-handelsfunktioner – som återhämtad vagnsåterhämtning, som skickar ett e-postmeddelande till kunder som lämnar din webbplats innan de slutför ett köp – men totalt sett är Wix e-handelsupplevelse en trevlig.

Wix kom också först i våra tester för kundsupport och värde för pengarna, så du kan se varför det’är så populär.

wix bigcartel-alternativWix är lämplig för tekniska nybörjare eftersom det ger dig kreativ frihet med dess drag-and-drop design

Wix ProsWix Cons
 • Riktigt enkelt att använda
 • Lägg till produktvideor
 • Ingen övergiven funktion för återhämtning av vagnar
 • Kan inte sälja på Facebook, Instagram eller Pinterest

Varför välja Wix istället för BigCartel?

 • Mycket lättare att använda
 • Mest kreativ kontroll över vilken plattform som helst
 • Bättre kundsupport

# 3 BigCommerce

Bästa inbyggda funktioner

Som namnet antyder är BigCommerce för stora onlinebutiker. den’är den mest skalbara plattformen i gruppen och erbjuder alla funktioner du behöver för att snabbt växa ditt företag, allt på ett ställe.

BigCommerce är svårare att använda än Shopify eller Wix. Dess gränssnitt är täckt med jargon, men det’s kan förväntas från en så kraftfull plattform.

där’s ingen mobilapp, så du kan’t hantera din butik när du är på språng. När du klättrar över den inledande BigCommerce-inlärningskurvan kan du emellertid dyka ned i dess djup av funktioner: dessa inkluderar flerkanalsförsäljning, 40+ betalningsportar och möjligheten att sälja digitala, fysiska och servicebaserade produkter.

bigcommerce hemsidaBigCommerce har allt du behöver för en framgångsrik inbyggd onlinebutik, vilket sparar pengar på att integrera appar

BigCommerce ProsBigCommerce Cons
 • Bästa och mest inbyggda funktioner
 • Fantastiska SEO-funktioner
 • Redigeringsgränssnittet är svårt att navigera
 • Ingen mobilapp

Pssst! Vi ville bara meddela dig att BigCommerce för närvarande erbjuder upp till tre månader gratis när du registrerar dig för en ny plan. Gå till BigCommerce-webbplatsen för att se detta erbjudande live!

Varför välja BigCommerce istället för BigCartel?

 • Bästa inbyggda verktyg på marknaden
 • Bäst för företag som vill skala
 • Endast plattformen som låter dig sälja fysiska, digitala och servicebaserade produkter

# 4 Squarespace

Bästa designade mallar

Med Squarespace-butiker är dina produkter i centrum. Byggaren har de bästa designade mallarna för alla plattformar, så du’Jag har en vacker webbplats som matchar dina produkter.

Squarespace är svårt att använda jämfört med andra icke-e-handelsspecifika byggare. Den har ingen app-butik, men totalt sett har den verklig styrka och djup i sina funktioner. Några av våra favoriter inkluderar integrationen på sociala medier och djupgående analysrapporter.

den’är inte det billigaste alternativet där ute, wmed prisplaner som börjar på $ 18 per månad, men byggaren ger en 14-dagars gratis provperiod.

e-handel med kvadratområdetMed Squarespace kan du bygga en vacker e-butik med de bästa designade mallen runt

Squarespace ProsSquarespace Cons
 • Bästa designade mallar
 • Bra lager system
 • Saknar många betalningsalternativ
 • Ingen appbutik

Varför välja Squarespace istället för BigCartel?

 • Bästa designade mallar
 • Bättre kvalitet på funktionerna
 • Integration av sociala medier

# 5 Weebly

Den att titta på

Kostnadsmedveten? Du kan sluta spendera tid och ansträngning på att leta efter en budgetvänlig webbplatsbyggare, eftersom Weebly är den för dig.

Med månatliga prisplaner från bara $ 5 kanske du oroar dig för att Weebly saknar verklig styrkamen rädsla inte. Har nyligen köpts av betalningsprocessorer Square, det’s blir en bättre spelare inom e-handeln och erbjuder några av de bästa bloggfunktionerna på marknaden.

Som sagt, Weebly gör det inte’t ger alla big data-verktyg, så du kan’t hantera ditt butiksinventar eller uppdatera lager. Du kan’heller inte sälja över sociala medier.

På den positiva sidan, Weebly är en riktigt enkel byggare att använda. Och tack vare denna klassiska kombination av användarvänlighet och stort värde för pengarna presenterar Weebly sig som ett bra val för de flesta småföretag.

weebly e-handelWeebly är det bästa värdet för pengar-plattformen, perfekt för budgetmedvetna företagare

Weebly ProsWeebly Cons
 • Riktigt enkelt att använda
 • Bästa valuta för pengarna
 • Det går inte att anpassa kassasidan
 • Kan inte sälja över flera kanaler

Varför välja Weebly istället för BigCartel?

 • Mycket lättare att använda
 • Bättre att blogga
 • Användare är’t krävs för att koda appintegrationer

# 6 Volusion

Fantastiska analysfunktioner

Volusion sitter någonstans mitt i e-handelsplattformsparken. Det har några riktigt bra datafunktioner och analysverktyg och ger många betalningsportar, men det har ingen riktig nisch. den’är också svårt att använda.

där’s ingen bloggfunktion och du kan’t säljer digitala produkter, vilket betyder att Volusion kan’passar inte till Shopify eller BigCommerce när det gäller funktioner.

i alla fall, det erbjuder massor av analytisk insikt som hjälper dig att växa ditt företag lättare, och den har en mobilapp så att du kan sälja när du är på språng. Sammantaget är Volusion en genomsnittlig produkt med vissa återlösta funktioner.

hemsida för volusionVolusion ger dig massor av datainsikter, så att du enkelt kan hålla reda på din webbplats’s prestanda

Volusion ProsVolusion Cons
 • Massor av betalningsportar
 • Bra dataanalys
 • Kan inte sälja digitala produkter
 • Ingen nischfunktion

Varför välja Volusion istället för BigCartel?

 • Fler betalningsportar
 • Bättre dataverktyg
 • Tydligare lagersystem

# 7 GoDaddy

Snabbast att bygga en onlinebutik

Har ett behov av hastighet? GoDaddy är det snabbaste sättet att bygga en e-butik. Om du använder ADI för att skapa en webbplats med gepardliknande hastighet kan det kännas som fusk, men det’är det bästa alternativet för tidsmedvetna användare.

GoDaddy ofrar kreativ frihet för snabbhet, så om du har ett starkt öga för design bör du se till Wix eller Squarespace. Plattformen saknar också kvalitet i sina funktioner (där’s ingen bloggning eller integration i sociala medier), men för övergripande användarvänlighet gör GoDaddy att bygga ett webbplatsbarn’s spel.

där’Det är ingen förvirring när det gäller betalningar. Med ett fast pris på $ 19.99, den’är lätt att hantera dina fakturor och checkar i slutet av varje månad. Det erbjuder också en provperiod på en månad.

godaddy e-handelTack vare ADI är GoDaddy perfekt för företagare som vill komma online så snabbt som möjligt

GoDaddy ProsGoDaddy Cons
 • Lättast att använda
 • Stöder de flesta branscher på alla plattformar
 • Vissa funktioner saknar kvalitet
 • Kan inte sälja digitala produkter

Varför välja GoDaddy istället för BigCartel?

 • Lättaste plattformen att använda
 • Det snabbaste sättet att bygga en e-butik
 • Stöder ett brett utbud av branscher

# 8 3d-vagn

Bra, men där’är bättre där ute

3dcart är isberg i vår lista. den’är svårt att navigera runt och gör det inte’t ser ut som mycket på ytan, men dyk lite djupare och där’s mycket mer till det. Kortfattat, 3dcart har en riktigt imponerande backend, men det’är riktigt svårt att använda.

Men trots sina dåliga rangordningar i våra tester, 3dcart har faktiskt ett fantastiskt inventeringssystem. Du kan ändra teman när som helst, vilket ger dig massor av flexibilitet, och det kommer med ett utmärkt tredjepartsappinstallationsverktyg som heter Zapier.

3dcart hemsida3dcart har några av de bästa SEO-funktionerna på någon plattform, vilket hjälper fler människor att hitta din onlinebutik

3dcart Pros3dcart Cons
 • SEO-uppmaningar när du lägger till produkter
 • Massor av lagerstyrningskontroll
 • Svårt att använda
 • Ingen mobilapp

Varför välja 3dcart istället för BigCartel?

 • Bättre för SEO
 • Enklare att integrera appar
 • Mer omfattande backend

Vad sägs om öppen källkods e-handelsplattformar?

Webbplatsbyggare är’t det enda alternativet för att skapa en onlinebutik. Det finns öppen källkodsplattformar också.

Även känd som self-hostade mjukvaror, dessa plattformar ger dig mycket mer frihet än webbplatsbyggare, men de’är svårare att använda. Varför så svårt? där’Det är bara mer att göra, och de kräver ett bra grepp om teknik – till att börja med måste du koda webbplatsen och organisera webbhotell själv.

Två av de mest populära open source-plattformarna är Magento och WooCommerce. Båda erbjuder dig obegränsad anpassning eftersom du kan koda din butik till ditt hjärta’innehåll, vilket gör dem idealiska för tekniska kunniga perfektionister.

Medan du kan bygga alla typer av e-butiker med Magento, är WooCommerce något annorlunda. den’är ett WordPress-plugin, så förvånansvärt, du’Jag behöver en WordPress-webbplats för att använda den.

Hur man väljer ett BigCartel-alternativ

När du letar efter ett BigCartel-alternativ är det några saker att tänka på:

 • Är det lättare att använda?
 • Har den fler inbyggda funktioner?
 • Är jag skyldig att koda något?
 • Hur dyrt är det?
 • Ser mallen bra ut?

Vi förstår det’är ett svårt val, särskilt med så många alternativ där ute. Så det’Det är värt att veta att varje plattform i vår lista över åtta har en gratis plan eller gratis prov, så att du kan prova innan du köper.

Är BigCartel rätt för dig?

Fortfarande obeslutet? Ingen stor sak – BigCartel kanske till och med är det bästa alternativet för dig! När allt kommer omkring har det över 250 000 betrodda användare över hela världen.

BigCartel har en lysande nisch: den’är den enda plattformen på marknaden som låter dig sälja gratis. Däremot, medan en byggare som Wix låter dig bygga en butik utan kostnad, för att faktiskt sälja produkter, måste du uppgradera till en betald plan.

Det finns dock skäl till varför BigCartel kom sist i vår oberoende forskning. Några av dessa inkluderar:

 • Svåraste plattform att använda
 • Kodningskunskap krävs
 • Dålig temadesign
 • Funktioner saknar kvalitet

Trots dessa brister, BigCartel är ett bra alternativ för små företag som vill hålla sig små. Ännu bättre, om du har lite kodningskunskap, kan du se din BigCartel-butik blomstra till något vackrare.

Bästa BigCartel-alternativ: Sammanfattning

Du’letar efter ett BigCartel-alternativ, och vi’Vi har introducerat åtta kandidater. Du bör nu ha en bättre förståelse för vad som finns där ute och vilka andra plattformar är bäst på.

Förhoppningsvis det’är fortfarande färsk, men låt’s sammanfattar snabbt de bästa BigCartel-alternativen:

 1. Shopify – bästa övergripande e-handelsplattform
 2. Wix – stort värde för pengarna
 3. BigCommerce – bästa inbyggda funktioner
 4. Squarespace – bäst designade mallar
 5. Weebly – den att titta på
 6. Volusion – fantastiska analysfunktioner
 7. Kör pappa – snabbast att bygga en onlinebutik
 8. 3dcart – bra, men där’är bättre där ute

För en mer numerisk insikt, kolla in de slutliga betygsresultaten för varje plattform enligt vår oberoende forskning.

PlatformForskning Betyg

Shopify

Wix

BigCommerce

Squarespace

Weebly

Volusion

Kör pappa

3dcart

BigCartel

94%

85%

84%

83%

83%

78%

75%

74%

57%

Du kan’Men basera ditt beslut bara på procenttal. När du väljer ett BigCartel-alternativ måste du ta hänsyn till priserna, användarvänligheten, designen och kvaliteten på tillgängliga funktioner. Varje onlinebutik är annorlunda, liksom plattformarna.

Kom ihåg att varje plattform på vår lista antingen har en gratis plan eller en gratis testversion, vilket innebär att du kan testa var och en innan du spenderar en enda dollar.

Visst, BigCartel låter dig sälja gratis, men dess kvalitet kan i slutändan kosta dig på lång sikt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map