Bästa Etsy-alternativ | 8 lättanvända verktyg för att diversifiera bortom Etsy

bästa etsyalternativOm du redan har en Etsy-butik, kanske du tänker etablera din egen e-butik utanför Etsy.


Varför ska du överväga detta? Vilka är några Etsy-alternativ? Och vad är några strategier för att trattra trafik från din Etsy-butik till din egen e-butik?

Den här artikeln ger dig lite mer riktning och strategi för hur du kan närma dig ditt företag för att få mer kontroll över ditt varumärke.

Det finns inga absoluta rätt eller fel svar, men det finns ett antal frågor att tänka på när man tänker på alternativ till Etsy.

Vi’Jag kommer igång med att diskutera för- och nackdelarna med Etsy. Då vi’Jag tar dig igenom hur du utnyttjar Etsy för att växa din webbutik. Och slutligen vi’Jag går i detalj om några bra alternativ till Etsy.

Här’är en snabb förhandsvisning av Etsy-alternativen vi’Jag ska diskutera. Klicka för att gå till en webbplatsbyggare om du ser något som tänker dig.

Contents

8 Etsy-alternativ för att göra din egen butik

 1. Shopify – Bästa allomfattande e-handelsplattform
 2. Wix eCommerce – Bra valuta för pengarna
 3. BigCommerce – Mest skalbar e-handelsplattform
 4. Squarespace eCommerce – Bästa designade mallar
 5. Weebly e-handel – den som ska ses
 6. Volusion – Bäst för analysfunktioner
 7. GoDaddy – Snabbast att bygga en onlinebutik
 8. 3dcart – Bra, men där’är bättre där ute

Nu vet du vem de är, titta på våra 3 främsta Etsy-alternativ i detta ögonblicksbildsjämförelsediagram för att få en mer känsla för dem:

Bästa alternativ till Etsy

När du’du vill etablera en onlinebutik, det’är lätt att gå vilse i de massor av alternativ som erbjuds. Marknadsplatser som Etsy strövar efter uppmärksamhet, och webbplatser för e-handel webbplatser finns runt varje virtuellt hörn.

Den där’varför vi gör forskningen åt dig här på webbplatsen byggare expert. Vi skär igenom bullret och ger dig svåra, användbara fakta så att du kan fatta det bästa beslutet. Vi tittar noggrant på alla de viktigaste faktorerna, från försäljningsverktyg till prissättning, support och vidare.

Vi’Vi har en mil lång lista över e-handel byggare vi’har analyserat på detta sätt, och vi’Vi har visat dem ner till de bästa åtta Etsy-alternativen.

Här’är en snabb sammanställning av våra sista åtta, följt av en djupgående titt på de fyra bästa Etsy-alternativen:

# 1. Shopify

Bästa allomfattande e-handelsplattform

Shopify är inte’t bara en e-handel webbplats byggare – det’är utformade för att hjälpa människor att etablera sin helt egen onlinebutik och lyckas på lång sikt. Den kombinerar användarvänlighet med kraftfulla försäljningsverktyg, såsom lagerhantering, för att göra din försäljningsliv så smidig som möjligt.

Shopify-prissättningen sträcker sig från $ 29 till $ 299 per månad.

Shopify för- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Sälj över flera kanaler
 • Briljant inventeringssystem
 • Har transaktionsavgifter om du inte använder Shopify Betalningar
 • Begränsande designflexibilitet vid byte av teman

# 2. Wix e-handel

Stort värde för pengarna

Medan Shopify är en dedikerad e-handelsplattform (vilket betyder det’användes bara för att skapa onlinebutiker), Wix är en webbplatsbyggare – och mycket bra på det! den’är den bästa webbplatsbyggaren med e-handelsfunktioner. Du kan använda Wix eCommerce för att skapa onlinebutiker inom några minuter och verkligen göra ditt varumärke perfekt genom att använda dess intuitiva redigeringsverktyg.

Prissättning för Wix e-handel varierar från $ 20 till $ 35 per månad.

Wix för- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Intuitiv redaktör – lätt att använda och anpassa din butik
 • Lägg till produktfilmer för att förbättra kundupplevelsen
 • Kan’t säljer över flera kanaler
 • Dåligt lagersystem

# 3. BigCommerce

Mest skalbar e-handelsplattform

BigCommerce är en annan plattform som, precis som Shopify, specialiserat sig på att bygga onlinebutiker. Det har de bästa inbyggda funktionerna på marknaden och är perfekt för företag som letar efter ett allvarligt uppsving. BigCommerce har verktygen för att stödja massiv tillväxt, inklusive imponerande flerkanalsintegration och lokal handel.

BigCommerce-prissättningen sträcker sig från $ 29 till $ 249 per månad.

Pssst! Vi ville bara meddela dig att BigCommerce för närvarande erbjuder upp till tre månader gratis när du registrerar dig för en ny plan. Gå till BigCommerce-webbplatsen för att se detta erbjudande live!

För- och nackdelar med BigCommerce

Fördelar nackdelar
 • Fler inbyggda funktioner än någon konkurrent, inklusive flerkanalsförsäljning
 • Fantastisk SEO för att ranka din butik högre i sökresultaten
 • Svårt att använda på grund av komplex terminologi
 • Ingen mobilapp att hantera butiken när du är på språng

# 4. Squarespace E-handel

Bästa designade mallar

Precis som Wix är Squarespace en webbplatsbyggare med toppklassiga e-handelsfunktioner. Om du verkligen vill låta dina produkter lysa kan du’Det gör bättre än Squarespace – det har marknadens bästa kvalitetskonstruktioner. Och det’är inte bara ett vackert ansikte – lägg till ett starkt inventeringssystem och integration i sociala medier och du’Vi har ett utmärkt val.

Kvadratområdet prissätter från $ 26 till $ 40 per månad.

Squarespace för- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Fantastiska inventeringssystem och analysverktyg
 • Bästa malldesign för alla e-handelsbyggare
 • Saknar många leveransalternativ
 • Ingen appbutik

# 5. Weebly e-handel

Den att titta på

Weebly är en webbplatsbyggare med ett särskilt fokus på e-handel – efter det’s fusion med betalningsleverantören Square, du kan förvänta dig massor av åtgärder inom det här området! Det gör det inte’t matchar ganska kraftfulla försäljnings- och dataverktyg som erbjuds av konkurrenterna, men startpriserna är de lägsta och det’är ganska lätt att använda också.

Prissättning för e-handel för Weebly sträcker sig från $ 12 till $ 38 per månad.

Weebly för- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Bästa valuta för pengarna för alla e-handel byggare
 • Erbjuder fantastiska extrafunktioner som bloggning
 • Ingen säljintegration med flera kanaler
 • Saknar big data-verktyg som lagerhantering

# 6. Volusion

Bäst för analysfunktioner

Volusion är en e-handelsplattform som generellt överträffas av sina rivaler Shopify och BigCommerce. Där det skiljer sig emellertid är analys- och dataverktygen. Om du vill ha massor av data och användbar insikt i hur ditt företag presterar är Volusion något för dig.

Prissättning på volusioner varierar från $ 29 till $ 299 per månad.

Volusion För- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Ger massor av bra data för insikt i din försäljning
 • Mobilapp för att hålla dig ansluten till din butik
 • Spelar’stödjer försäljningen av digitala produkter
 • Saknar ytterligare funktioner som bloggverktyg

# 7. Kör pappa

Snabbast att bygga en onlinebutik

Om enkelhet var din favorit sak att sälja via Etsy, så kan GoDaddy vara din perfekta match. den’är den enklaste e-handelsbyggaren att använda, vilket betyder att du kan få din butik online, konfigurera och sälja på nolltid! Dess ADI-programvara (Artificial Design Intelligence) innebär att GoDaddy faktiskt kan skapa en personlig butik för dig på några minuter. Det vann’t ger dig kraftfulla försäljningsverktyg eller massor av kreativ kontroll, men det’är ett enkelt och snabbt sätt att sälja online.

GoDaddy-priser är $ 19,99 per månad.

GoDaddy För- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Det snabbaste och enklaste sättet att bygga en onlinebutik
 • Stöder fler branscher än någon av sina konkurrenter
 • Brist på kvalitet i sina försäljningsfunktioner
 • Spelar’stödjer försäljningen av digitala produkter

# 8. 3dcart

Bra, men där’är bättre där ute

3dcart är en anständig e-handelsplattform med en detaljerad och grundlig back-end, där du kan hantera allt från ditt lager, till SEO, produktinformation och mer! Det har användbara tips och instruktioner och har massor av potential. Nackdelen är att det bombades totalt i våra användartester, och kom ut som plattformen som folk var minst benägna att rekommendera. Utan mobilapp och dålig användarupplevelse tar 3dcart det bakre i vår lista över de åtta bästa Etsy-alternativen.

Priserna för 3dcart varierar från $ 19 till $ 229 per månad.

3dcart för- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Imponerande back-end med kraftfullt lager och instruktioner
 • Ändra tema när som helst
 • Dyr plattform jämfört med konkurrenterna
 • Byggaranvändarna var minst troligt att rekommendera efter användning

Alternativ nr 1 – Shopify

Bästa allomfattande e-handelsplattform

Shopify är en snabbt växande, ren e-butiksbyggare för e-handel.

Det har inte bara attraktiva mallar där’s också en App Store som du kan använda för att lägga till mycket mer avancerade verktyg i din butik när ditt företag växer.

Att lägga till dina Etsy-produkter i Shopify är snabbt och enkelt eftersom det finns dedikerade importfunktioner och till och med appar – som EasyImport – för att göra det så smidigt som möjligt.

Shopify’s verktyg inkluderar funktioner som hjälper dig att automatisera försäljning och marknadsföring, bokföring, uppfyllande, etikettutskrift och mer. Du kanske inte behöver dessa verktyg ännu, men när ditt företag växer kan du luta dig på dessa försäljningsfunktioner när du behöver.

shopify bästa etsy alternativShopify har alla verktyg du behöver för att enkelt och framgångsrikt kunna driva din onlinebutik

den’Det är mycket vanligt att online-säljare börjar på Etsy och sedan flytta till e-handelsplattform som Shopify när de behöver växa. Faktum är att en Etsy-butiksägare, LeiLei Secor, fann stor framgång att sälja genom marknaden innan hon fortsatte med att bygga sin egen e-handelswebbplats – https://www.leileisecor.com/designing-by-lei/ – med hjälp av Shopify. Hon presenterades faktiskt i en artikel på Entrepreneur.com för sina affärsinstrument!

Detta visar bara hur du kan kombinera kraften från Etsy och din egen e-handelswebbplats för att växa ditt företag.

Shopify är en mycket mer avancerad byggare av onlinebutiker än webbplatsbyggare som Squarespace och Weebly. Om du har en önskan att bygga en mycket avancerad, komplex butik för alla storlekar, är Shopify en utmärkt kandidat att överväga.

Med Shopify exporterar du dina Etsy-produkter i en CSV-fil (typ av Excel) och importerar dem sedan till Shopify. den’är inte raketvetenskap, men om du vill ha det ännu mer enkelt kan du använda EasyImport, ett gratis Etsy to Shopify-importverktyg.

Du kan också enkelt integrera och synkronisera din Etsy-butik med din Shopify-butik med appen Etsy Marketplace Integration. Varför välja mellan de två när du kan ha det bästa från båda världarna?

Alternativ # 2 – Wix e-handel

Stort värde för pengarna

Wix är en av de bästa, rena dra och släpp webbplatsbyggare på marknaden för webbplatsbyggnad idag. Det gör att du kan skapa din egen anpassade webbplats utan att veta hur du kodar alls.

wix ecommerce etsy alternativWix är den bästa webbplatsbyggaren för att bygga en onlinebutik. Den har fantastiska verktyg, attraktiva mallar och är lätt att använda!

Anledningen till att vi rekommenderar Wix är att de har ‘Etsy Shop’ app som gör att du fullt ut kan synkronisera och integrera din Etsy-butik på din webbplats.

Den största fördelen här är att om du lägger till eller tar bort produkter från din Etsy-butik kommer dessa uppdateringar automatiskt att återspeglas på din webbplats – vilket sparar massor av arbete.

Du gör inte’t måste uppdatera Etsy och sedan logga in på din webbplats för att uppdatera produkterna på din webbplats. Du kan synkronisera dina produkter med ett klick.

Etsy-alternativ - wix-appWix har en Etsy Shop-app för att integrera din befintliga butik sömlöst och enkelt.

Medan de andra webbplatsbyggarna som vi diskuterar nedan också tillåter dig att snabbt importera dina Etsy-produkter till deras webbplatsbyggare, gör de inte’t synkroniserar kontinuerligt med ditt Etsy-konto, så när du har gjort uppdateringar till din Etsy-butik, så gör du det’Jag måste gå igenom importprocessen igen.

Med Wix är synkroniseringen kontinuerlig, vilket gör det enkelt och bekvämt för dig.

Alternativ # 3 – BigCommerce

Mest skalbar e-handelsplattform

BigCommerce är ett utmärkt val om du’planerar att driva din affärsutveckling. Om Etsy känns för liten eller kortvarig, och du vill ha friheten och kraften att sträcka dina e-handelsvingar, säg hej till BigCommerce.

Det har den bästa kvaliteten inbyggda funktioner för alla e-handel byggare, vilket betyder att du inte’t måste gå till app store var femte minut – istället’det är allt nära till hands.

bigcommerce etsy-alternativBigCommerce är en ledande e-handelsplattform utformad för att öka din verksamhet till de stora ligorna

Den andra saken BigCommerce är känd för är dess omni-channel integration. Med BigCommerce får du ett enda nav för att hantera alla dina olika försäljningskanaler; Amazon, eBay, Facebook, Pinterest och Google Shipping är alla sömlöst och enkelt anslutna till din BigCommerce-butik.

Så hur är det med Etsy? Du kan använda multikanalsappar som Sellbrite för att integrera med marknadsplatser, inklusive Etsy, vilket gör det till ett enkelt och effektivt sätt att verkligen öka din butik’s närvaro online.

BigCommerce har allt du behöver för att växa ditt varumärke, försäljning och kundbas. Den har kraftfulla e-handelsverktyg, fantastisk SEO och dess multikanalsintegration är oöverträffad. Men det’Det är inte det enklaste att använda plattformen där ute, vilket kan stråla efter Etsys enkelhet.

Om du’efter ett enklare alternativ, då är Shopify eller Wix ett mycket bättre val!

Alternativ # 4 – Squarespace e-handel

Bästa designade mallar

Squarespace är en av de bästa dra-och-släpp-webbplatsbyggarna som finns på marknaden idag.

Dess webbutiksmallar är väldigt snygga, polerade och svarar alla (så din webbutik kommer att se bra ut på alla mobila enheter). Faktiskt, Squarespace har den bästa kvalitetsmalldesignen runt!

squarespace ecommerce etsy alternativSquarespace har de bästa kvalitetskonstruktionerna på marknaden, vilket ger dig en fantastisk butik för dina produkter

Förutom att du kan skapa en mycket vacker butik för dig, gör Squarespace också möjlighet att ha full kontroll över produktvarianter, ladda upp obegränsade produkter, hantera ditt lager, kuponggenerering, ställa in och kontrollera moms, konfigurera leveransalternativ och kostnader, hantera din kund e-postlista och andra användbara försäljningsverktyg för dig att bygga en omfattande onlinebutik.

Så, inte bara låter Squarespace dina produkter lysa med stora bilder av hög kvalitet och topp design, det ger också din butik den oomph som den behöver för att främja tillväxt och långsiktig framgång.

Squarespace gör det enkelt för dig att importera dina befintliga Etsy-produkter till en Squarespace-webbplats. Här är några steg-för-steg-instruktioner (och en videohandledning) om hur du snabbt och smidigt kan göra detta.

Etsy-alternativ - Squarespace ImportDu kan enkelt importera din Etsy-butik till Squarespace, vilket sparar mycket tid och ansträngning!

Bästa Etsy-alternativ: Jämförelse mellan huvudet och mot huvud

Du’Vi har haft en nedgång på vart och ett av de fyra bästa Etsy-alternativen – men hur jämför de sida vid sida?

Vi utförde djupgående forskning för att ge dig poäng i tabellen nedan. Användarvänligheten och kundernas poäng beräknas utifrån feedback som vi har gett oss precis som du, som vi måste testa varje plattform på listan. Kolla in resultaten nedan:

Etsy AlternativShopifyWixBigCommerceSquarespaceHelhetsbetygEnkel användningEntréplan PrisVärde för pengarHjälp och supportKundpoäng
4,7 / 54,3 / 54,2 / 54,2 / 5
4,1 / 53,6 / 53,6 / 53,4 / 5
$ 29$ 20$ 29,95$ 26
3,5 / 54,5 / 53,7 / 54,4 / 5
4,1 / 54,7 / 53,2 / 53,5 / 5
4,7 / 54,5 / 53,2 / 54,0 / 5

Vad är fördelarna & Nackdelar med Etsy?

Fördelar med att använda Etsy

1) Lätt att installera din butiksfront

Etsy är en fantastisk plattform för att starta och växa din online-verksamhet. Det gör att du snabbt kan få en butik i drift och ger dig verktygen för att sälja dina produkter.

Du gör inte’t måste oroa dig för att få dina egna värdtjänster, ha din webbplats designad och byggd, att ställa in betalningsprocessorer eller någon annan teknisk mumblejumbo som’är endast reserverade för superdatoranvändare!

2) Exponering för shoppare

Dessutom besöks Etsy ofta av många besökare som potentiellt kan vara din kund – så du inte’t måste oroa dig så mycket för att köpa dina egna blivande kunder! Många av dessa besökare är redo att köpa. Ganska darn fantastisk plattform om du bara börjar, don’t tror du?

Nackdelar med att använda Etsy

1) Etsy-avgifter

Så vad är några nackdelar eller begränsningar av att använda Etsy? De flesta användare håller med om att avgifter är en av de viktigaste frågorna.

Etsy-alternativ - avgifterEnskilda avgifter är inte höga, men kommer att börja lägga till när du har fler produkter och säljer mer.

Även om du kan ställa in en butik utan kostnad, debiterar Etsy en avgift på 3,5% för varje försäljning du gör. Det finns också en $ 0,20 noteringsavgift (för varje produkt du listar) som måste förnyas / betalas igen var fjärde månad. Även om dessa avgifter individuellt är’T högt, de börjar verkligen lägga till när du börjar lägga till fler produkter och sälja mer.

Så på ett sätt, det’är inte riktigt “fri” att starta din butik med Etsy – ordstävet om “där’det finns inget som en gratis lunch” gäller här. Men det’är inte orimligt med tanke på att de ger dig en bra service och plattform.

2) Öka konkurrensen / varumärkesutmaningarna

Medan du har en butik på Etsy ger dig exponering för köpare, eftersom fler köpmän skapar butiker på Etsy, blir det mer utmanande för dig att sticker ut från andra köpmän.

Varför? Varje Etsy-butik ser nästan densamma ut, vilket gör det svårt för dig att sticker ut från dina konkurrenter!

Etsy-alternativ - Store-layoutSida vid sida jämförelse av två olika butiker

Även om en shoppare ser din Etsy-butik, det’är utmanande att verkligen få dem att komma ihåg dig (särskilt om det finns andra som säljer liknande produkter som din).

Med din egen onlinebutik (separat från Etsy) kan du styra din design, flöde, layout och i slutändan ditt eget varumärke. Design är så viktigt när det gäller marknadsföring av ditt företag, och en bra design kan hjälpa dig att få tillbaka handlare.

Låta’s anser det, de flesta köpare inte’t köper på impuls och tar några besök innan de öppnar sina plånböcker. Så vad kan du göra?

3) Etsy kan stänga av din butik utan att meddela

En av utmaningarna med att använda Etsy är att om de anser att du har brutit mot deras användarvillkor, har de möjlighet att säga upp din butik och ditt konto utan några aviseringar till dig.

Om du frågar varför de stänger din butik kan deras skäl också vara vaga, eftersom det verkligen är upp till dig att läsa och förstå deras villkor. Detta är en av riskerna med beroende på en marknadsplats för att driva ditt företag. Samma risk finns om du driver en Amazon-butik.

Etsy-alternativ - avslutande av kontonDenna online-säljares butik stängdes av Etsy (se hela berättelsen på Gowrkgrls.io)

Vi’är ganska säker på att Etsy utför korrekt due diligence vid bedömningen om en butiksägar har uppfyllt sina användarvillkor och vunnit’t slumpmässigt stänga av butiker bara för att de kan. Poängen vi’Re försöker säga, är det att om du bara förlitar dig på Etsy för ditt företag, kanske det’det är dags att tänka på vad som skulle hända med ditt företag om Etsy stänger av din butik, eller om Etsy inte längre existerade.

Hur man använder Etsy med en webbutikbyggare

Vi’säger inte att du borde ignorera Etsy helt utan ett alternativ, som vi’Vi har sett många framgångsrika Etsy-butiksägare göra, är att bygg en separat onlinebutik för att sälja dina produkter.

Så i princip kan dina kunder köpa dina produkter antingen via din Etsy-butik eller genom din egen separata onlinebutik som du skapar.

Här är några strategier för att göra detta:

1) Trattrafik från Etsy till din egen onlinebutik

En enkel strategi att dra nytta av Etsy-besökare är att se till att du gör det låt shopparna som besöker din Etsy-butik veta att du har en separat butik som de kan besöka.

Etsy Alternativ Webbplatslänkar 2Denna Etsy-säljare OneLittleStar leder kunder till sin webbplats

Du kan låta dem få veta på olika sätt:

 • Sätt i din webbutikslänk under “relaterade länkar” sektion
 • Nämn din webbutik i din “Handla om” sida
 • Nämn din webbutik i “Meddelande” sektion

Etsy Alternativ Webbplatslänkar 3Denna Etsy-butik, Designed By Lei, har länkar till både en webbplats och Facebook samt sociala delningsalternativ.

Den här Etsy-butiken “Designad av Lei” (bilden direkt ovan) presenterades på Entrepreneur.com. Hon byggde sin webbplats för e-handel utanför Etsy med hjälp av Shopify och har vuxit sin verksamhet till över 100 000 dollar i försäljning medan hon gick på universitetet. Mer om hennes berättelse nedan.

Den här vägen, du ökar chanserna för dem att gå från att shoppa på Etsy till att handla i din onlinebutik där du kan “Wow” dem med din unika webbplatsdesign, jämfört med att se dig som bara en annan kakskärbutik på Etsy.

2) Motivera trafik för att besöka din oberoende onlinebutik

Förutom att berätta för köpare att du har din egen icke-Etsy onlinebutik, ett mycket effektivt sätt att göra “uppmuntra” dem att besöka din butik är att låt dem veta att du har ett bredare produktutbud som bara är tillgängligt i din onlinebutik (produkterna finns inte på Etsy).

Detta är en solid strategi för att få sin nyfikenhet, leda dem till din egen butik och en möjlighet att bygga ditt varumärke för att stå åtskilt från dina konkurrenter.

3) Skicka e-post till dina etsy-kunder för att besöka din e-handelsbutik

En sak du kan göra är att registrera dina Etsy-kunder automatiskt till din nyhetsbrevsserie.

Bra företag har nyhetsbrev där de skickar regelbundna e-postmeddelanden till kunder (eller personer som har uttryckt intressen) för att lyfta fram kompletterande produkter, nya produkter, säsongsrabatter eller bara coola tips och tricks som en del av deras övergripande marknadsförings- och varumärkesövningar. Att hålla kontakt med människor är ett av de mest effektiva sätten att skapa nya eller upprepa affärer.

Aweber är ett mycket kraftfullt nyhetsbrevverktyg där du kan skriva nyhetsbrev och ställa in ett specifikt datum och tid när du vill att nyhetsbrevet automatiskt ska skickas ut till din lista med prenumeranter. Så de gör det mycket enkelt för dig att hålla kontakten med dina prenumeranter.

Etsy-alternativ - Aweber-integration

Aweber kan också enkelt integreras i din Etsy-butik (här’s handledning). Så när du genererar en försäljning via Etsy, kan dina kunder (om de håller med) läggas till din pool med nyhetsbrevprenumeranter. När de har lagts till kan du nu skicka ett automatiskt e-postmeddelande till dem och säga dem att besöka din fristående e-butik som ligger utanför Etsy.

Detta är ett mycket effektivt sätt att introducera befintliga kunder i din e-butik, att ytterligare bygga ditt varumärke och minska ditt ekonomiska beroende av Etsy.

4) Bygg ditt förhållande till köpare

Så nu när de’besöker du din egen onlinebutik, vad kan du göra?

Bortsett från att imponera på dem med din webbplatsdesign och introducera dem till fler produkter du donerar’t har på Etsy (vilket också sparar en del noteringsavgifter förresten), den’det är dags att börja bygga din relation med dem.

Låta’s anser det, inte alla köpare är impulsiva och tar lite relationer att bygga till få dem att lita på dig och i slutändan köpa från dig.

Det finns två rekommenderade sätt att göra detta:

 1. Skapa en blogg och skriv om intressanta ämnen i din bransch (vilket antagligen är vad de gör)’är intresserad av). Skriv om tips för heminredning, moderåd, bröllopskontrollister eller vad som är relevant för din bransch. Skapa värde, skapa intresse och bygg förtroende hos dessa besökare. När de’om du är redo att köpa, kommer du att vara framför deras sinne.
 2. Skapa en nyhetsbrevsserie där de kan registrera sig och ta emot e-postmeddelanden från dig. Du kan skicka dem uppdateringar på din blogg (så att de vet när de ska återvända för att läsa ditt innehåll), och efter att ha byggt det förtroendet kan du börja marknadsföra dina produkter till dem.

Etsy-alternativ - E-postinspelningÄven Etsy frågar efter din e-postadress – för att bygga en bättre relation med dig

Som de säger, när någon litar på dig, gillar dig, de’Jag kommer mer troligt att köpa från dig. Behandla detta som en investering i din tid, för att förvandla besökare till kunder.

den’är så viktigt att bygga en relation med dina besökare / kunder. De kommer sannolikt att besöka din webbplats direkt nästa gång och förhoppningsvis bli upprepade kunder. För att inte nämna, om du bygger en bra relation med dem kan de till och med dela ditt företag med sina sociala kretsar!

Bästa Etsy-alternativ: Slutsats

där’Det är inget fel med att driva ditt företag helt och hållet på Etsy, eftersom Etsy är en bra plattform som gör det enkelt för dig att starta butik medan du utsätter din Etsy-butik för många potentiella kunder.

Men vi ser många användare hitta alternativ till Etsy och börjar bygga sina egna onlinebutiker bort från Etsy – och av goda skäl.

Om det låter som du, behöver du istället en plattform av högsta kvalitet.

De 8 bästa Etsy-alternativen

 • Shopify – Bästa allomfattande e-handelsplattform
 • Wix eCommerce – Bra valuta för pengarna
 • BigCommerce – Mest skalbar e-handelsplattform
 • Squarespace eCommerce – Bästa designade mallar
 • Weebly e-handel – den som ska ses
 • Volusion – Bäst för analysfunktioner
 • GoDaddy – Snabbast att bygga en onlinebutik
 • 3dcart – Bra, men där’är bättre där ute

Genom att skapa din egen onlinebutik har du mycket mer kontroll över designen och utformningen av din butik, vilket hjälper dig att bygga ett starkare varumärke. Med Etsy är din kreativa input till din Etsy-butik ganska begränsad – du’Jag kommer troligtvis att se samma ut som dina konkurrenter.

Det finns också några strategier för hur du kan trattra din Etsy-trafik till din egen onlinebutik och hur du kan engagera dem på ett mer meningsfullt sätt för att bygga ditt varumärke. Vi nämnde några av dessa strategier ovan.

Genom att bygga ett djupare förhållande är de mer benägna att köpa av dig och berättar också deras sociala kretsar om dig. På Etsy, det’det är verkligen utmanande för dig att sticker ut från dina konkurrenter (du ser ut som en annan handlare som säljer “grejer”).

Det finns verkligen snabba sätt att skapa din egen onlinebutik utanför Etsy – även om du inte gör det’Jag vet hur man kodar.

Shopify, Wix, BigCommerce, Squarespace och Weebly gör det riktigt enkelt för dig att importera dina Etsy-produkter direkt till deras plattform. Alla är dra och släpp webbplatsbyggare, så du gör inte’t behöver veta hur man kodar för att ställa in dina butiker.

Specifikt, Shopify, Wix och BigCommerce integrera och synkronisera dina Etsy-produkter med din webbplats, vilket gör dem till mycket intressanta alternativ för din onlinebutik.

Shopify är ett avancerat val för att bygga din onlinebutik. Detta är en mycket kraftfull, fokuserad webbutik byggare.

I slutet av dagen, vi’föreslår inte att du lämnar din Etsy-butik, eftersom det finns mycket starka fördelar att hålla din butik på Etsy. Men att grenas ut för att bygga din egen butik som inte är Etsy och växa den tillsammans med din Etsy-butik kan ha en mycket stark komplementeffekt till ditt företag.

Att studera några framgångshistorier och exempel på e-handel kan också ge dig inspiration till hur du kan imitera annan webbutik’s framgång.

Bästa Etsy-alternativ: vanliga frågor

Vad är det enklaste att använda Etsy-alternativet?

Vi rekommenderar GoDaddy om du’letar efter en riktigt enkel och lättanvänd redigerare. Med GoDaddy’s ADI-programvara, du’Jag är igång på nolltid! den’är definitivt det snabbaste och enklaste sättet att ställa in din butik, men det’s är inte heller den mest kraftfulla plattformen, så se till att prova det innan du hoppar i fötter (och plånbok) först! Kolla in vår GoDaddy-recension för att ta reda på om det’är byggaren för dig!

Vad är det billigaste Etsy-alternativet?

Weebly har den billigaste e-handelsplanen från 12 $ per månad.

Kom ihåg det’Det är värt att överväga en rad prisplaner för att se till att den du väljer inkluderar all funktionalitet du behöver.

Läs vår Weebly-prissynsöversikt för mer information!

Vad är det mest omfattande Etsy-alternativet?

Om du vill ha en ren e-handelsbyggare är Shopify den mest omfattande plattformen på marknaden. Det erbjuder allt från övergiven vagnåterhämtning till automatiserad försäljning och marknadsföring. den’är ett bra alternativ för att odla din butik.

Wix är ett annat alternativ att överväga för allround-funktionalitet. Den har en otroligt omfattande appmarknad som gör att du kan utöka kapaciteten i din butik så att du kan ta den till nästa nivå. Dess appar inkluderar saker som marknadsföring och SEO-tillägg eller sociala integrationer.

Läs vår Wix eCommerce Review för en djupgående titt på dess funktioner.

Vilket Etsy-alternativ har de bästa mallarna?

Squarespace är en designorienterad webbplatsbyggare. Den har ett imponerande utbud av mallar som har förmågan att ge din butik en vacker och professionell touch.

Om du vill ha en webbplatsbyggare som ger dig ännu mer val än Squarespace, det’är värt att kolla in Wix’s fantastiska utbud av fantastiska mallar – där’s över 510 att välja mellan!

Vilket Etsy-alternativ har det bästa tillgängliga stödet?

Shopify har ett fantastiskt supportnätverk för sina kunder. Den har ett mycket omfattande supportcenter med artiklar om nästan allt du kan behöva. Du får också telefonsupport dygnet runt, livechatt och e-postfunktioner. Läs vår Shopify-granskning för mer information.

Måste jag ge upp min Etsy-butik för att sälja någon annanstans?

Inte alls! Med e-handelsbyggare som Shopify, Wix och BigCommerce kan du synkronisera och integrera din Etsy-butik med din onlinebutik för maximala försäljningsfördelar! Detta kallas flerkanalsintegration och innebär att du kan behålla din befintliga publik samtidigt som du ökar din kundbas samtidigt.

Ta e-handel byggare ut extra avgifter?

Medan vissa e-handel byggare tar ut transaktionsavgifter, det’Det är vanligtvis lätt att undvika dessa avgifter – antingen genom att byta betalningsleverantör, uppgradera din plan eller bara genom att välja en annan byggare! Till skillnad från Etsy, e-handel byggare inte’t debiterar noteringsavgifter!

Vilket Etsy-alternativ är bäst för långsiktig tillväxt?

Om du’Om du vill växa din e-handel, rekommenderar vi definitivt BigCommerce, som det är’är den mest skalbara e-handelsplattformen runt. Om du vill ha långsiktig framgång utan snabb tillväxt, prova Shopify istället.

Hittade den här guiden användbar?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map