Bluehost vs GoDaddy Hosting: Vilket är bättre?

Bluehost vs GoDaddyBluehost mot Kör pappa, en av de stora tävlingarna i vår tid. Av all tid. Ali / Frazier, Kennedy / Nixon, Bluehost / GoDaddy. Detta kan låta hyperboliskt (eftersom det är) men de två värdleverantörerna är äkta krafter online. De är värd för miljontals webbplatser som serverar miljontals besökare över hela världen.


Med tanke på de’är båda så stora krafter på marknaden, du’frågar du förmodligen dig själv, ‘Vad’är skillnaden? Var och en kommer att erbjuda mer eller mindre samma tjänst som den andra, rätt?’ Ungefär. Bluehost och GoDaddy är ofta mycket lika, men det finns viktiga skillnader att tänka på när man väljer vilken man ska registrera sig med.

Sammantaget rankas Bluehost högre än GoDaddy i vår forskning. Även om båda är funktionsrika med utmärkta prestanda, erbjuder Bluehost något bättre support och valuta för pengarna. Kör pappa’s räckvidd för domänregistrering och webbplatsbyggnad gör det till ett bättre allt-i-ett-alternativ.

Klicka nedan för våra djupgående recensioner av varje leverantör.

  • Bluehost
  • Kör pappa

Eller, för en god gammaldags head-to-head, läs vidare. Vi’Jag bryter ner styrkorna och svagheterna hos de två och hjälper dig att bestämma vilken som passar din webbplats.

Funktioner, prestanda, & Enkel användning

Bluehost och GoDaddy är båda utmärkta när det gäller funktioner. Som ledare på marknaden kan de’har inte råd att inte vara. Därför där’Det är väldigt lite att separera dem.

BluehostGoDaddy HostingGratis domän

Kontrollpanel

Gratis säkerhetskopior

Disk utrymme

Uptime

JaJa
cPanelcPanel
JaNej
100SEObegränsat
99,98%99,97%

Båda drifttiden är utmärkt – 99,98% för Bluehost och 99,97% för GoDaddy. Den där’är mindre än tre dagar i driftstopp per år. Perfekt drifttid är helt enkelt inte’t möjligt, men dessa två kommer så nära som det är rimligt möjligt.

Båda använder cPanel-kontrollpanelen, industristandarden för att hantera din värd. Gränssnitten är rena och enkla att använda, men vi tror att Bluehost har lite extra polska.

GoDaddy erbjuder obegränsat diskutrymme, medan Bluehost kapar det på 100 GB, men då kommer mindre webbplatser sällan nära den gränsen. Det är viktigt att Bluehost tillhandahåller gratis säkerhetskopiering, vilket är en bra säkerhet för att inte något fruktansvärt hända med din webbplats.

Ironiskt nog är den stora skillnaden mellan Bluehost och GoDaddy det stöd du får för att bygga en webbplats efter att du registrerat dig för en värdplan. GoDaddy har en egen dra och släpp webbplatsbyggare, medan Bluehost integreras med Weebly och WordPress.org.

Detta är en av de viktigaste skillnaderna mellan Bluehost och GoDaddy. Om du vill bygga din egen webbplats men inte’t tekniskt kunnat ger GoDaddy den strukturerade, intuitiva upplevelsen du förmodligen behöver. För en webbplats inbyggd i WordPress vi’Jag rekommenderar Bluehost framför någon annan. Mer om det nedan.

Bluehost vs GoDaddy – Funktioner och användarvänlighet: dom

GoDaddy erbjuder något bättre funktioner och användarvänlighet än Bluehost. Kör pappa’s interna drag-and-drop-webbplatsbyggare håller installationsprocessen enkel och ger allt-i-ett bekvämlighet. Kör pappa’s obegränsat diskutrymme är också ett stort plus – även om de flesta webbplatser förmodligen vann’t även max ut Bluehost’s 100 GB gräns!

Som har bättre WordPress-integration?

Det skulle vara fel att inte ge WordPress.org sitt eget avsnitt när man jämför jämförande leverantörer. En solid tredjedel av internet är byggt på WordPress, och om du’vill du ordna dig själv där’s en anständig chans du’Jag kommer att gå med i dessa rangordningar.

Bluehost är den bästa plattformen för WordPress-integration. Den där’inte heller vår åsikt. WordPress själva rekommenderar Bluehost (tillsammans med Dreamhost och SiteGround) som “den bästa och ljusaste i värdvärlden.” De skulle veta.

Att installera WordPress.org på Bluehost är bokstavligen en enda klickprocess. Du kan ha en fungerande webbplats inom några minuter efter att du har bekräftat din värdplan om du känner dig så benägen. Bluehost förstår WordPress är deras bröd och smör, så deras styrka inom detta område kommer troligen inte att minska någon gång snart.

Dålig GoDaddy har faktiskt ett starkt WordPress-spel själva, men du’här är en jämförelse och Bluehost är bekvämt framöver just nu.

Bluehost vs GoDaddy – WordPress Integration: dom

När det gäller WordPress-integration är Bluehost den tydliga vinnaren. Denna leverantör har rekommenderats av WordPress själv sedan 2005 och av goda skäl. Bluehost slår GoDaddy för WordPress-integration, eftersom Bluehost helt enkelt är enklare, snabbare och mer sömlös att använda.

Bluehost Support vs GoDaddy Support

Bra hjälp och support är ovärderligt när det gäller värd. Saker inte’Det går ofta fel, men när de gör vill du ha teknikerna i ditt hörn.

Bluehost och GoDaddy båda markerar de flesta av rutorna och erbjuder kunskapscentra, livechatt och telefonsupport dygnet runt. För vanliga problem är detta allt du’kommer sannolikt att behöva. Bluehost’s kunskapscenter är lite grundligare än GoDaddy’s men där’s inte mycket för att separera dem. Båda leverantörerna används så ofta att någonstans har stött på samma problem som du och delat lösningen online.

Den stora skillnaden är att Bluehost erbjuder supportbiljetter medan GoDaddy inte gör det’t. Ibland är det bara personlig uppmärksamhet som gör det och åtminstone det’Det är bra att ha alternativet. Men i stort sett finns det bättre saker att granska än stöd när man letar efter de viktigaste skillnaderna mellan Bluehost och GoDaddy.

Bluehost vs GoDaddy – Support: dom

Bluehost har bättre kundsupport än GoDaddy. Bluehost erbjuder supportbiljetter medan GoDaddy inte gör det’t, och biljetter är ett enkelt sätt att lösa många webbplatsproblem. Bluehost’kunskapsbasen är också mer omfattande än GoDaddy’s, och du kan lära dig mycket genom att bläddra i artiklarna som publiceras där.

Prissättning & Värde för pengar

Det verkliga skälet till att många av er här är att ta reda på vilken’s billigare och rättvist nog. Bluehost och GoDaddy är båda säkra, pålitliga värdalternativ. Om du inte gör det’Jag vill tänka på dem mer än så gå för Bluehost. Det ger bättre valuta för pengarna.

BluehostGoDaddy HostingDelad värd

WordPress Hosting

VPS Hosting

Dedikerad värd

$ 2,95 – $ 14,99$ 2,99 – $ 12,99
$ 19.99 – $ 49.994,99 $ – 24,99 $
$ 19.99 – $ 59.99$ 19.99 – $ 74.99
79,99 $ – 209,99 $89,99 $ – 179,99 $

den’är ett gammalt trick för alla webbhotellleverantörer a) ha alltid en ‘försäljning’ på och b) ha ett gäng tillägg som du’Jag måste betala för ovanpå den grundläggande månadssatsen. En Lamborghini till försäljning för $ 50 låter bra tills du lär dig att du behöver köpa hjulen och motorn separat.

Varken Bluehost eller GoDaddy blir för fräcka av det här. Du borde inte’t räknar med att betala mer än några dollar i månaden för att få en webbplats från marken, oavsett vilken du väljer. På det hela taget tror vi att Bluehost erbjuder lite mer värde – särskilt med tanke på att GoDaddy’s delade värdfrekvens hoppar snart upp till $ 7,99 per månad.

Båda erbjuder 30-dagars pengarna tillbaka-garantier, vilket är ett lysande alternativ att ha om du vill testa vattnet.

Bluehost vs GoDaddy – Prissättning: dom

Bluehost erbjuder bättre valuta för pengarna än GoDaddy. Ingen av leverantörerna kommer att bränna ett hål i fickan, men Bluehost’s utmärkta kundsupport och konkurrenskraftiga förnyelsepriser gör det till den vinnande leverantören här.

Bluehost vs GoDaddy Hosting: Slutsats

Bluehost och GoDaddy är sådana etablerade, pålitliga värdplattformar som går med endera kommer att sätta dig i säkra händer. De’Vi har båda varit i en ålder på internet och vet vad de har’gör igen.

Huruvida du ska gå med Bluehost eller GoDaddy beror på dina behov. Om du vill ha stort värde för pengarna och / eller att vara värd för en WordPress.org-webbplats, Bluehost passar bättre. Om du vill ha alla dina webbplatselement på ett ställe, Kör pappa kantar det. De erbjuder båda 30-dagars återbetalningsgarantier, så där’s minimal risk att ge en av dem en snurr.

Vanliga frågor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me