Mobile Editor Review för Wix, Weebly, Squarespace och Jimdo

Mobile Editor ReviewMobile Editor Review för Wix, Weebly, Squarespace och Jimdo – What’s den stora affären?


Om du inte har det’Jag har gömt sig under en sten, du vet förmodligen att smartphones spränger.

Överallt vi ser ser vi människor på deras mobiltelefoner kontrollera e-postmeddelanden, surfa på nätet – letar efter information.

Heck, Connie och jag använder våra smartphones för att kontrollera priser när vi besöker Costco. Den där’s hur sammankopplade vi alla är till information (och även hur beroende vi är på att vara anslutna!)

Så vad betyder detta för dig och din webbplats?

Det betyder att du bättre börjar förstå hur du kan förbättra dina besökare’ upplevelser om de loggar in på din webbplats med sina mobiltelefoner.

Innan vi kommer till saken, kolla in våra högst rankade webbplatsbyggare:

Välj en webbplatsbyggare och tjäna pengar online idag

Vilken typ av webbplats vill du bygga?

bygga en webbplats bygga en onlinebutik WEBBPLATS ONLINE BUTIK

Mobiloptimerad webbplatsgränssnitt

På grund av den mindre skärmen fastigheter för mobila enheter, det’s ineffektivt för dem att visa samma webbplatslayout som vad du skulle se på skrivbordet.

Genom att känna igen den växande trenden för mobilanvändare började webbplatsbyggare att ge dig “mobiloptimerad” versioner av din webbplats för att hjälpa dig att ge dig en bättre surfupplevelse för dina besökare.

Dessa mobiloptimerade versioner av din webbplats arrangerar i princip vårt innehåll och komprimerar din webbplats till en hög, smal remsa med information så det’är lätt för dina besökare att rulla upp och ner på sina mobila enheter.

Det tar också bort navigationsmenyfältet och komprimerar det till en separat knapp så att när någon klickar på den kommer den att expandera och visa dina menyalternativ. Detta är en riktig rymdsparare.

Är alla webbplatsbyggare’ Mobilredaktörer lika?

Nej. Även om de flesta webbplatsbyggare ger dig någon form av mobiloptimering, är de inte alla byggda lika.

Vissa är bättre än andra, och i slutet av dagen beror det verkligen på vad du’åter letar efter.

I följande mobilredigerare granskar vi’Jag går igenom hur varje mobilredigerare fungerar för:

 1. Wix Mobile Editor
 2. Squarespace Mobile
 3. Weebly Mobile
 4. Jimdo Mobile

1.Wix Mobile Editor Review

Wix ger dig automatiskt en mobiloptimerad version av mallen som du använder så att du inte gör det’t måste verkligen göra mycket för att få din webbplats optimerad på en mobil enhet.

Vad vissa webbplatsbyggare gör är att de bara tar din webbplats och komprimerar den och det’s om det. Det Wix erbjuder dig är ett helt gränssnitt så att du fortfarande kan göra ändringar av mobilversionen av din webbplats, till exempel att ändra färger, bakgrund och göra andra stylingändringar direkt i mobilredigeraren..

Eftersom Wix överför allt innehåll direkt till mobilversionen av din webbplats kan du också dölja visst innehåll, så att du har kontroll över vad du ska visa och vad som inte ska visas på mobilversionen av din webbplats.

Så inte bara ger Wix automatiskt dig en mobiloptimerad version av din webbplats, du har också flexibiliteten att göra små redigeringar endast till mobilversionen av din webbplats, vilket ger dig mer kontroll och frihet över din webbplats. Vi anser att vi inte’vill inte slösa tid med att kolla runt en mobil webbplats som letar efter rätt information när vi’är utanför. Ge mig bara nyckelinformationen, och vi’re done – Wix låter dig göra detta.

Mobile Editor ReviewKlicka på bilden för att se Wix’s mobilredigerare & hur det fungerar för din webbplats.

En annan unik funktion som Wix tillhandahåller är att du kan infoga ett telefonnummer så att din besökare bara kan knacka på det så kommer det automatiskt att ringa dig – bra för företag (de andra webbplatsbyggarna’t har den här funktionen).

Wix har byggt sin mobilredigerare så att när en besökare kommer till din webbplats kommer det automatiskt att känna av om de befinner sig på en stationär dator eller använder en mobil enhet. På så sätt skickar Wix automatiskt din besökare till antingen den fullständiga skrivbordsversionen av din webbplats eller till den kondenserade mobilversionen av din webbplats.

Här är en video från Wix som visar hur du snabbt kan bygga och konfigurera en mobilsajt gratis:

(Om du’är intresserad av Wix, se vår fullständiga Wix-recension här)

2.Squarespace Mobile Editor Review

Egentligen har Squarespace inte en mobil redigerare. Varför? den’eftersom alla deras snygga teman är lyhörda.

Vad detta betyder är att deras teman är byggda på ett sätt som automatiskt kommer att reagera och anpassa sig till vilken storlek på skärmen som helst för att visa webbplatsen på ett optimerat sätt.

Så det gör det inte’Oavsett om du använder en Andriod-telefon eller en iPhone, kommer Squarespace-teman att anpassas automatiskt och du gör det inte’t måste röra någonting.

Squarespace mobilredigerare

Detta är säkert bekvämt. Temaens stil ser fortfarande riktigt bra ut och professionell även på en liten mobilskärm. Detta är ett av Squarespace’s styrkor som webbplatsbyggare – snygga och polerade mönster.

Dessutom stöder Squarespace Google’s open source AMP (Accelerated Mobile Pages) -projekt för dina blogginlägg. Vad detta innebär är att du har möjlighet att ta bort alla “överskott” objekt på dina blogginlägg så att din blogg kommer att ladda snabbt – vilket dina besökare säkert kommer att älska.

Squarespace mobilredigerare AMPJämföra laddningshastighet mellan blogginlägg som inte är AMP och AMP

Squarespace delar en liknande nackdel som Weebly, eftersom det inte ger dig möjlighet att ha en dedikerad mobilredigerare. Men på baksidan, du inte’t måste spendera tid för att skapa en dedikerad mobilwebbplats.

(Om du’är intresserad av Squarespace, se vår fullständiga Squarespace-recension här)

3.Weebly Mobile Editor Review

Weebly skapade en ny mobilredigerare (som vid tidpunkten för denna artikel), vilket är ett stort steg framåt för dem. Inte bara får du förhandsgranska den mobila webbplatsen, den mobiloptimerade webbplatsen skapas automatiskt för dig.

Så till skillnad från Wix, du inte’t måste skapa en separat webbplats. Men nackdelen är att du vann’t få anpassa dina besökare’ mobilupplevelser som Weebly för närvarande inte gör’t erbjuder den flexibiliteten. Weebly tar i princip din skrivbordsversion av webbplatsen och komprimerar den till en mobil skärm.

Weebly Mobile Editor

En snygg funktion är att Weebly också låter dig dra och släppa element direkt till deras mobilredigerare. den’är en snygg funktion, men enligt vår mening gör det inte’t lägger till för mycket värde totalt sett eftersom det inte är annorlunda än att dra och släppa element i den huvudsakliga skrivbordets webbplatsbyggare.

Du kan välja mellan några mallar och färgscheman, lägga till sociala ikoner, ett telefonnummer (men dina besökare kan’tryck inte på den för att ringa dig – Wix tillåter detta) och det’s i princip det.

Weebly’s mobilredigerare ger dig de grundläggande verktygen och får jobbet gjort. Är det lika flexibelt som andra webbplatsbyggare’ mobila redaktörer? Inte riktigt, men det får jobbet gjort.

Här’s en kort video som vi sätter ihop som visar dig hur Weebly’s mobilredigerare fungerar:

(Om du’om du är intresserad av Weebly, se vår fullständiga Weebly-recension här)

4.Jimdo Mobile Editor Review

Liknar Weebly och Squarespace, Jimdo’s designmallar är alla mobilkänsliga. Som sådan gör du inte’Jag måste redigera din Jimdo-webbplats alls eftersom den automatiskt ser bra ut på mobila enheter.

Jimdo mobilredaktör

Jimdo brukade tidigare ha en separat mobilredigerare och erbjöd dig ett brett urval av mallar (över 120). Men de’har sedan “avlivats” detta tillvägagångssätt och erbjuder dig nu ett mycket mindre urval av mallar (endast 15 för tillfället men vi förväntar oss att Jimdo kommer att introducera mer snart).

Kom ihåg att alla dessa mallar är helt mobila och så att du vann’t måste oroa dig för hur din webbplats ser ut på mobila enheter.

(Om du’är intresserad av Jimdo, se vår fullständiga Jimdo-recension här)

5.Summary och rekommendation

Som en sammanfattning är här en sammanfattningstabell över vår jämförelse ovan. Vi’Jag har några sista tankar nedanför tabellen:

WebbplatsbyggareVår analysWixSquarespaceWeeblyJimdo
Wix har en separat dedikerad mobilredigerare som ger dig separat designkontroll över din mobilwebbplats.
Alla Squarespace-mallar är mobilkänsliga. Bloggsidor är AMP-optimerade så det kommer att ladda blixtar snabbt.
Weebly’s nyare mallar är mobilkänsliga. De ger dig en separat mobilredigerare för äldre mallar, men du kan’t redigera layouten på din mobilwebbplats som Wix.
Alla Jimdo-mallar är mobilkänsliga.

Totalt sett finns det verkligen inte’t en överlägsen mobil redaktör enligt vår åsikt. Det beror på vad du uppfattar som viktigt.

Om du till exempel tycker att förmågan att anpassa din mobilwebbplats eller ge en sömlös online-upplevelse kommer Jimdo att vara ett bra val.

Om du känner att du har en separat, dedikerad mobilwebbplats där du kan välja vad du vill infoga på webbplatsen, så är Wix ett bra val.

Squarespace har helt lyhörda teman och Weebly’s mobilredigerare är också solid.

Vet bara att alla är det “mobil redo”, och när du försöker välja en webbplatsbyggare måste du också ta hänsyn till andra viktiga faktorer – vi går igenom dem med mycket djupgående detaljer i våra fullständiga recensioner:

Läs våra expertrecensioner

Vill du se fördjupade recensioner av webbplatsbyggarna ovan? Klicka här:

 • Wix granskning
 • Squarespace-granskning
 • Weebly granskning
 • Jimdo recension

Hittade den här guiden användbar?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map