Shared Hosting vs VPS Hosting

7 βασικές διαφορές που πρέπει να γνωρίζετε

Ξεκινήστε το ταξίδι φιλοξενίας σας σήμερα καθώς αποκαλύπτουμε τις βασικές διαφορές μεταξύ της κοινής και της φιλοξενίας VPS.


Η φιλοξενία μπορεί να είναι ένα εκφοβιστικό θέμα. Αν εσύ’δεν είναι υπερβολικά καταλαβαίνω την τεχνολογία, αυτό’Είναι δύσκολο ακόμη και να κατανοήσουμε πλήρως τι είναι η φιλοξενία, πόσο μάλλον να γνωρίζουμε ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι!

Το’δουλειά μας να διορθώσουμε όλα αυτά. Στο Website Builder Expert, εμείς’Έχω βρεθεί στο μπλοκ μερικές φορές, και γνωρίζω όλα τα κόλπα του εμπορίου όταν πρόκειται για web hosting.

vps εναντίον κοινόχρηστης φιλοξενίας

Όχι μόνο αυτό, εμείς’Διενεργήσαμε επίσης τη δική μας, πραγματική έρευνα για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον σωστό πάροχο φιλοξενίας για τις ανάγκες σας. Αλλά ας’ξεκινήστε με τα βασικά.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι φιλοξενίας, αλλά εμείς’θα επικεντρωθεί σε δύο από αυτές: κοινή φιλοξενία και εικονικός ιδιωτικός διακομιστής (VPS) φιλοξενία:

Σύντομη κοινή χρήση φιλοξενίας έναντι φιλοξενίας VPS

Κοινή φιλοξενία σημαίνει κοινή χρήση ενός διακομιστή – και των πόρων του – με άλλους ιστότοπους. Οτι’εύρος ζώνης, αποθήκευση… η παρτίδα. Η φιλοξενία VPS δημιουργεί ένα εικονικό περιβάλλον που μιμείται έναν ειδικό διακομιστή (όπου έχετε έναν διακομιστή, και όλους τους πόρους του, στον εαυτό σας), αλλά σε ένα κοινόχρηστο περιβάλλον φιλοξενίας.

Ένας άλλος τρόπος για να ξεφύγετε από τη διαφορά είναι να τους σκεφτείτε σαν να νοικιάσετε ακίνητα:

Με κοινή φιλοξενία, εσείς ‘μερίδιο’ χώρο σε διακομιστή με άλλους ιστότοπους. Το’σαν να νοικιάζεις ένα δωμάτιο σε ένα κοινό σπίτι – εσύ’έχετε τη δική σας μικρή περιοχή, αλλά εσείς’είναι μέρος ενός μεγαλύτερου κοινόχρηστου χώρου.

Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι ο φθηνότερος τύπος που υπάρχει. Το’έχει τα οφέλη του, αλλά φυσικά, τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο περιορισμένα κατά καιρούς.

Η φιλοξενία VPS είναι όπου έχετε περισσότερα από ένα κομμάτι διακομιστή. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί σαν να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα σε ένα οικοδομικό τετράγωνο – περισσότερα δωμάτια, περισσότερο χώρο, περισσότερη ευελιξία και λίγο πιο ακριβά. Έχετε μεγαλύτερο επίπεδο ελέγχου, αλλά εσείς’εξακολουθεί να λειτουργεί σε κοινόχρηστο διακομιστή με άλλους.

Γενικά, η κοινόχρηστη φιλοξενία προορίζεται για στατικούς ιστότοπους – με άλλα λόγια, ιστότοπους με σταθερό περιεχόμενο’αλλάξτε, ανεξάρτητα από το ποιος το επισκέπτεται. Η κοινή φιλοξενία είναι η καλύτερη για βασικούς προσωπικούς ιστότοπους, όπως ιστολόγια και για νεοσύστατες επιχειρήσεις. Δεν το κάνεις’Λάβετε πολλές δυνατότητες, ασφάλεια σιδήρου ή εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης, αλλά και πάλι, δεν το κάνετε’πραγματικά χρειάζομαι όλα αυτά.

Η φιλοξενία VPS είναι ένα βήμα προς τα πάνω και ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις, διαδικτυακά καταστήματα και μεγαλύτερους προσωπικούς ιστότοπους. Εσείς’Θα δείτε αύξηση των δυνατοτήτων, της ασφάλειας και της απόδοσης, όλα για μια πολύ λογική αύξηση του κόστους.

Η φιλοξενία VPS είναι επίσης εξαιρετική αν εσείς’ψάχνω να αναπτύξω τον ιστότοπό σας. Σκεφτείτε το ως επένδυση – θέλετε να επιλέξετε ένα σχέδιο που να ταιριάζει στις φιλοδοξίες σας, όχι μόνο ένα για το εδώ-και-τώρα.

Σε όλο αυτό το άρθρο, εμείς’Θα αντιμετωπίσετε τα κύρια πλεονεκτήματα / μειονεκτήματα και θα σας δείξουμε τους κορυφαίους παρόχους για κάθε τύπο φιλοξενίας. Εμείς’Θα μιλήσω επίσης στους κύριους τομείς που πρέπει να γνωρίζετε, να αξιολογήσετε τις βασικές διαφορές και να εντοπίσετε ποιος τύπος φιλοξενίας είναι κατάλληλος για εσάς: κοινή φιλοξενία ή φιλοξενία VPS.

1

Shared Hosting vs VPS Hosting: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ενώ η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι η φθηνότερη επιλογή, το VPS μπορεί επίσης να προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής – το κόλπο είναι να γνωρίζετε ποιος τύπος φιλοξενίας σας’Θα χρειαστεί. Οι περισσότεροι αρχάριοι και προσωπικοί ιστότοποι θα είναι περισσότερο από προετοιμασμένοι με τις δυνατότητες της κοινής φιλοξενίας. Αλλά αν εσύ’τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος ή ενός ιστότοπου που’είναι πιθανό να ξεπεράσει αυτά τα βασικά έπιπλα, τότε εσείς’Θέλω να αναβαθμίσω στις πιο επεκτάσιμες και εξατομικευμένες προσφορές της φιλοξενίας VPS.

Πλεονεκτήματα κοινής φιλοξενίαςΜειονεκτήματα κοινής φιλοξενίας
 • Ο φθηνότερος τύπος φιλοξενίας εκεί έξω
 • Σχεδιασμένο για αρχάριους και αρχάριους τεχνολογίας
 • Αξιοπρεπής απόδοση σε ιστότοπους στατικής και χαμηλής κυκλοφορίας
 • Χωρίς αποκλειστικούς πόρους
 • Υψηλότεροι κίνδυνοι ασφαλείας
 • Οι ιστότοποι με τους οποίους κοινοποιείτε έναν διακομιστή θα επηρεάσουν την απόδοσή σας
Πλεονεκτήματα VPS HostingΜειονεκτήματα VPS Hosting
 • Εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής
 • Πιο προσαρμόσιμος έλεγχος
 • Επεκτάσιμα σχέδια που αναπτύσσονται με τον ιστότοπό σας
 • Λίγο πιο ακριβό από την κοινή φιλοξενία
 • Απαιτεί βασικές τεχνικές γνώσεις
 • Εσείς’Θα πρέπει να έχω μια ασαφή ιδέα για το πόσο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης θέλετε

2

Κατανομή των πόρων

Όλοι χρειάζονται συγκεκριμένους πόρους. Το πρόγραμμα για κινητά σας, για παράδειγμα, συνοδεύεται από ένα καθορισμένο όριο στις κλήσεις, τα κείμενα και τα δεδομένα. Η φιλοξενία είναι η ίδια, εκτός του ότι οι πόροι είναι πράγματα όπως αποθηκευτικός χώρος και μνήμη.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, σε ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, μοιράζεστε πόρους με τους άλλους ιστότοπους του διακομιστή σας. Εάν ένας ιστότοπος καταναλώνει πάρα πολύ εύρος ζώνης, όλοι οι άλλοι ιστότοποι υποφέρουν. Το’Είναι σαν να θέλεις να μαγειρεύεις στην κοινόχρηστη κουζίνα σου όταν έχουν ήδη μαζέψει όλες οι εστίες.

Η φιλοξενία VPS είναι λιγότερο περιορισμένη. Επειδή διαθέτετε μεγαλύτερο τμήμα του διακομιστή’υλικό, έχετε περισσότερους πόρους. Εσείς’Θα λάβετε επίσης πρόσβαση root σε περιβάλλον διακομιστή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε επιπλέον λογισμικό και να επεξεργαστείτε οποιοδήποτε αρχείο στο διακομιστή.

3

Ασφάλεια

Εμείς’Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι, ως επί το πλείστον, η κοινή φιλοξενία είναι πολύ ασφαλής. Οι πάροχοι κάνουν πολλή δουλειά για την ασφάλειά τους, αλλά δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Αυτό, πάλι, εξαρτάται από τους άλλους ιστότοπους με τους οποίους μοιράζεστε έναν διακομιστή.

Εάν ένας ιστότοπος κάνει λάθος και έχει παραβιάσει την ασφάλεια, τότε κάθε ιστότοπος σε αυτόν τον διακομιστή είναι τότε ευάλωτος. Μπορείτε να κλειδώσετε την κρεβατοκάμαρά σας, αλλά εάν ένας από τους συγκατοίκους σας αφήσει την μπροστινή πόρτα ανοιχτή, εσείς’είμαι ακόμα σε κίνδυνο!

Η φιλοξενία VPS είναι πιο ασφαλής. Για αρχάριους, εσείς’βρίσκεστε σε διακομιστή με άλλους χρήστες VPS, που σημαίνει ότι όλοι έχουν υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας. Έχετε επίσης περισσότερα λόγια για τη δική σας προστασία, όπως και εσείς’d να είστε ελεύθεροι να εγκαταστήσετε CCTV και συναγερμούς στο δικό σας διαμέρισμα. Εκεί’Δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε, ακόμα κι αν κάποιος αφήσει ανοιχτή την είσοδο στο μπλοκ σας.

4

Εκτέλεση

Μπορείτε να έχετε όλους τους πόρους και την ασφάλεια στον κόσμο, αλλά αυτό που πραγματικά ενδιαφέρονται οι επισκέπτες σας είναι η ομαλή λειτουργία του ιστότοπού σας. Πράγματα όπως το εύρος ζώνης που λαμβάνετε θα διαφέρουν από σχέδιο σε σχέδιο, ενώ ο χρόνος λειτουργίας είναι διαφορετικός ανάλογα με τον πάροχο που επιλέγετε.

Η έρευνα δείχνει ότι σχεδόν οι μισοί από τους χρήστες του Διαδικτύου αναμένουν φόρτωση ιστοσελίδων σε δύο δευτερόλεπτα ή λιγότερο. Έχοντας αυτό κατά νου, εσείς’Θέλω να είμαι σε ένα σχέδιο που μπορεί να χειριστεί μεγαλύτερα κύματα κυκλοφορίας, χωρίς συμβιβασμούς στις ταχύτητες φόρτωσης.

5

Διαμόρφωση και προσαρμογή

Η φιλοξενία σας’Η διαμόρφωση (ή με άλλα λόγια, η ρύθμιση) συνήθως φροντίζεται για εσάς. Στα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, η διαμόρφωση ταξινομείται από τον πάροχό σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε με πιο σημαντικά πράγματα.

Το VPS είναι λίγο πιο περίπλοκο. Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι φιλοξενίας VPS: Managed και Unmanaged. Τα διαχειριζόμενα σχέδια είναι τα ίδια με την κοινή φιλοξενία, καθώς η διαδικασία ρύθμισης φροντίζεται για εσάς. Με το Unmanaged, αυτό’εξαρτάται από εσάς – αν και αυτό τείνει να χρησιμοποιείται μόνο από προγραμματιστές και ειδικούς.

Όσον αφορά την προσαρμογή, υπάρχει μια σαφής διαφορά μεταξύ των δύο τύπων φιλοξενίας. Για να το εξηγήσω, ας’Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας σας ως άλλο παράδειγμα. Παρόλο που η κοινόχρηστη φιλοξενία έχει ορίσει όρια που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε, όπως λεπτά κλήσεων και ποσότητα δεδομένων, η φιλοξενία VPS σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε τα όριά σας σε μήνα με μήνα.

6

Επεκτασιμότητα

Ο τρόπος για να δείτε την κοινή φιλοξενία έναντι της φιλοξενίας VPS είναι να αποφασίσετε ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας. Εάν διαθέτετε έναν μικρό ιστότοπο που δέχεται μόνο μερικές εκατοντάδες επισκέπτες την εβδομάδα, και δεν το κάνετε’Προγραμματίστε την αναβάθμιση πάρα πολύ, η κοινή χρήση φιλοξενίας είναι τέλεια.

Τα προβλήματα αρχίζουν να σέρνονται όταν μεγαλώνει ο ιστότοπός σας. Εάν ο αριθμός των επισκεπτών σας μετατραπεί από εκατοντάδες σε χιλιάδες, η ωραία αρχική σελίδα σας θα μπορούσε να μετατραπεί σε μήνυμα σφάλματος.

Η φιλοξενία VPS μπορεί να αναπτυχθεί μαζί σας. αν εσύ’είναι μια μικρή επιχείρηση, πληρώνοντας μερικά δολάρια επιπλέον ένα μήνα σε αυτό το στάδιο σας δίνει αυτό το περιθώριο. Σίγουρα, η διαμονή σε ένα κοινό σπίτι είναι μια χαρά αν είναι’Μόνο εσείς, αλλά όταν παίρνετε έναν σύντροφο, τα πράγματα μπορεί να γίνουν λίγο περιορισμένα!

7

Τιμή

Τώρα τα τεχνικά πράγματα’είναι το δρόμο, αυτό’στο σημαντικό ερώτημα: πόσο κοστίζει όλο αυτό?

Λοιπόν, το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι η κοινή χρήση και η φιλοξενία VPS έρχονται σε διαφορετικά επίπεδα τιμολόγησης. Φυσικά, όσο πιο ακριβό είναι το σχέδιο για εσάς, τόσο περισσότερα από αυτά που έχετε (πόρος, ασφάλεια, απόδοση κ.λπ.).

κατα δευτερον, Όλοι οι πάροχοι που αναφέρονται στον πίνακα μας έχουν διαφορετικές τιμές προσφοράς. Αυτές είναι μειωμένες τιμές εγγραφής που ισχύουν για τους πρώτους μήνες (ή χρόνια) του προγράμματος σας. Το InMotion, για παράδειγμα, έχει μια εξαιρετική προσφορά όπου μπορείτε να λάβετε κοινόχρηστη φιλοξενία για 3,99 $ / μήνα για τα πρώτα δύο χρόνια και VPS για 27,99 $ / μήνα!

Έχοντας αυτό υπόψη, οι τιμές που βλέπετε παρακάτω αποκλείουν τις προσφορές και μειώνονται κατευθείαν στην πλήρη τιμή:

ΠρομηθευτήςΚοινή φιλοξενίαΦιλοξενία VPSΣε κίνησηHostGatorΜπλε ΧοστΦιλοξενία Α2
7,99-15,99 $ / μήνα39,99-144,99 $ / μήνα
6,95-14,95 $ / μήνα89,95-159,95 $ / μήνα
7,99-23,99 $ / μήνα29,99-119,99 $ / μήνα
7,99-18,99 $ / μήνα49,99-99,99 $ / μήνα

HostGator προσφέρει τη φθηνότερη κοινόχρηστη φιλοξενία, ενώ Μπλε Χοστ είναι η επιλογή εξοικονόμησης χρημάτων για χρήστες VPS. Για ποιότητα όμως, Σε κίνηση είναι ο ξεκάθαρος νικητής.

Όπως μπορείτε να δείτε, η κοινή φιλοξενία είναι η φθηνότερη από τις δύο. Το’είναι ιδανικό για προσωπικούς ιστότοπους και επιχειρήσεις εκκίνησης που χρειάζονται απλώς διαδικτυακή παρουσία. Και εάν εσύ’Ψάχνουμε ακόμα τον καλύτερο τρόπο για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, γιατί να μην δείτε το γράφημα σύγκρισης δημιουργών ιστότοπων?

Οι δημιουργοί ιστότοπων είναι διαδικτυακές πλατφόρμες που σας βοηθούν να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χωρίς να χρειάζεται κωδικοποίηση. Κοστίζουν ένα παρόμοιο ποσό με τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, αλλά περιλαμβάνουν το σχεδιασμό του ιστότοπού σας, του τομέα και της φιλοξενίας. Οι δημιουργοί ιστότοπων είναι η τέλεια λύση all-in-one.

8

Shared Hosting vs VPS Hosting: Κορυφαίοι πάροχοι

Εμείς’ανέφερα την έρευνά μας μερικές φορές σε αυτό το άρθρο. Το’Αυτό που μας ξεχωρίζει από άλλους ιστότοπους και κάτι για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι.

Εμείς’Ελέγξαμε τόνους παρόχων φιλοξενίας, δοκιμάζοντας τις δυνατότητές τους, αναλύοντας τη βοήθεια και την υποστήριξή τους και βλέποντας αν σας δίνουν πραγματική σχέση ποιότητας / τιμής.

Επειδή διαφορετικοί τύποι φιλοξενίας καλύπτουν πολύ διαφορετικές ανάγκες (όπως γνωρίζετε τώρα), εμείς’Έρευνες σε κάθε πάροχο και δοκίμασαν κάθε τύπο φιλοξενίας που προσφέρουν. Λοιπόν, που βγήκε στην κορυφή?

Κορυφαίοι 3 κοινόχρηστοι πάροχοι φιλοξενίας

Σε κίνηση

Εσείς’Θα δουλέψω από ένα cPanel, που είναι ο κλάδος’τυπικός πίνακας ελέγχου, και λάβετε μη μετρημένη μεταφορά, δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας και δωρεάν τομέα. Τα σχέδια περιλαμβάνουν απεριόριστους λογαριασμούς email, πιστοποιητικό SSL για ασφάλεια και απεριόριστο χώρο στο δίσκο – κάτι που σπάνια προσφέρεται.

HostGator

Ενώ εσείς’Θα λάβετε επίσης ένα cPanel, μεταφορά χωρίς μετρήσεις και απεριόριστο χώρο στο δίσκο, το HostGator δεν το κάνει’Παρέχετε δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας ή τομέα. Λαμβάνετε όμως απεριόριστους λογαριασμούς email και πιστοποιητικό SSL. Το HostGator έρχεται πραγματικά στο δικό του όταν κοιτάζει την ειδική φιλοξενία.

Φιλοξενία Α2

cPanel, μη μετρημένη μεταφορά, απεριόριστος χώρος στο δίσκο – έλεγχος. Διατίθενται επίσης δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας, αλλά μόνο με το πακέτο 18,99 $ / μήνα. Η φιλοξενία Α2 αφορά τη βοήθεια που λαμβάνετε: εκεί’s 24/7 ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη, καθώς και ένα σύστημα εισιτηρίων όπου μπορείτε να εγείρετε προβλήματα. Το διαδικτυακό κέντρο βοήθειας είναι επίσης πολύ βολικό.

Κορυφαίοι 3 πάροχοι φιλοξενίας VPS

Σε κίνηση

Από πού να αρχίσω. Το InMotion παρέχει μεταξύ 4-8 GB μνήμης RAM (μνήμη τυχαίας προσπέλασης), προαιρετική πρόσβαση root, απεριόριστους πυρήνες CPU (Central Processing Unit) και εύρος ζώνης 4-6 TB. Λαμβάνετε επίσης απεριόριστους ιστότοπους και λογαριασμούς email και αποθηκευτικό χώρο έως 260 GB.

Φιλοξενία Α2

Το A2 Hosting ταιριάζει με το InMotion ως επί το πλείστον όσον αφορά τις δυνατότητες, αλλά δεν περιορίζεται στον αποθηκευτικό χώρο. Προσφέρει έως 150 GB αποθηκευτικού χώρου, σημαντικά μικρότερο από το InMotion, αλλά έχετε την ίδια αξιόπιστη βοήθεια και υποστήριξη και την επιλογή φιλοξενίας διακομιστή Windows.

Μπλε Χοστ

Το Bluehost έχει και πάλι εξαιρετικές δυνατότητες, αλλά ο χώρος αποθήκευσης και το εύρος ζώνης είναι χαμηλότεροι. Μέχρι 3 TB εύρους ζώνης και 120 GB αποθηκευτικού χώρου’κάτι για να γυρίσετε τη μύτη σας, αλλά όταν ανταγωνίζεστε τους γίγαντες της φιλοξενίας VPS, αυτό’αρκεί για να το χτυπήσει μερικές θέσεις στην κατάταξη.

9

Shared Hosting vs VPS Hosting: Συμπέρασμα

Θα πρέπει τώρα να έχετε καλή κατανόηση του τι είναι η κοινή φιλοξενία και η φιλοξενία VPS και οι βασικές διαφορές μεταξύ τους. Όχι μόνο αυτό, εσύ’Θα ξέρω ποιος τύπος φιλοξενίας ταιριάζει σε ποιον τύπο ιστότοπου.

Για να ανανεώσετε τη μνήμη σας, εδώ’είναι μια γρήγορη ανακεφαλαίωση της κοινής φιλοξενίας έναντι της φιλοξενίας VPS, κοιτάζοντας πίσω τις περιοχές που έχουμε’συζήτησαν και συνοψίζουν τις διαφορές τους:

Βασικές διαφορέςΚοινή φιλοξενίαΦιλοξενία VPS

Κατανομή των πόρων

Νικητής: VPS Hosting

Ασφάλεια

Νικητής: VPS Hosting

Εκτέλεση

Νικητής: VPS Hosting

Διαμόρφωση και προσαρμογή

Νικητής: VPS Hosting

Επεκτασιμότητα

Νικητής: VPS Hosting

Τιμή

Νικητής: Κοινόχρηστη φιλοξενία

Μοιραστείτε πόρους με άλλους ιστότοπους στον διακομιστή σας. Εάν κάποιος φτάσει το όριο, άλλοι θα εξαντληθούν.Οι πόροι εξακολουθούν να μοιράζονται, αλλά έχετε μεγαλύτερο λόγο στον ιστότοπό σας’προσωπικά όρια.
Γενικά είναι πολύ ασφαλές, αλλά αν ένας ιστότοπος στον διακομιστή σας παραβιαστεί, εσείς’κινδυνεύει.Μπορεί να εγκαταστήσει λογισμικό προσωπικής ασφάλειας για να σας εξασφαλίσει’προστατεύονται ακόμη και αν δεν υπάρχουν άλλοι στον διακομιστή σας’τ.
Καλό χρόνο λειτουργίας και αρκετό εύρος ζώνης για την υποστήριξη εκατοντάδων επισκεπτών την εβδομάδα (με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν άλλοι ιστότοποι’χρησιμοποιήστε πάρα πολύ!).Καλές ταχύτητες φόρτωσης σελίδας και αρκετό εύρος ζώνης για υποστήριξη χιλιάδων επισκεπτών κάθε εβδομάδα.
Ορίστε όρια στο ποσό πόρων που έχετε. πολύ λίγη προσαρμογή.Περισσότερος έλεγχος στα όρια των πόρων σας. μπορεί να προσαρμοστεί με επιπλέον λογισμικό.
Όχι πολύ επεκτάσιμη πέρα ​​από τους στατικούς ιστότοπους.Δυνατότητα ανάπτυξης με τον ιστότοπό σας, έως και μεγάλους εταιρικούς ιστότοπους.
Ο φθηνότερος τύπος φιλοξενίας στην αγορά.Πιο ακριβό από την κοινή φιλοξενία.

Ενώ η κοινή φιλοξενία είναι καλύτερη για προσωπικούς ιστότοπους και επιχειρήσεις, Η φιλοξενία VPS κερδίζει για μεγαλύτερους ιστότοπους και μικρές επιχειρήσεις. Το VPS είναι πιο ακριβό από το κοινόχρηστο hosting, αλλά σε αντάλλαγμα έχετε μεγαλύτερη ευελιξία στα όρια των πόρων σας, καθώς και μεγαλύτερη ασφάλεια και βελτιωμένη απόδοση. Ωστόσο, τα επίπεδα απόδοσης πρέπει ακόμη’να είναι ένα πρόβλημα με την κοινή φιλοξενία, και αυτό’Σχεδόν σχεδιασμένο για αρχάριους.

Εάν η κοινή φιλοξενία ακούγεται σαν’για σένα, εμείς’προτείνω να ελέγξετε το InMotion, το HostGator ή το A2 Hosting. Ομοίως, εάν χρειάζεστε την πιο προηγμένη φιλοξενία VPS, ρίξτε μια ματιά στο InMotion, το A2 Hosting ή το Bluehost.

Shared Hosting vs VPS Hosting: Συχνές ερωτήσεις

Πότε πρέπει να αλλάξετε από κοινόχρηστη φιλοξενία σε φιλοξενία VPS?

Αν εσύ’βρίσκεστε ήδη σε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, αλλά έχετε φιλοδοξίες να κλιμακώσετε τον ιστότοπό σας, όσο πιο γρήγορα κάνετε αναβάθμιση σε φιλοξενία VPS, τόσο πιο εύκολο’Θα είμαι. Γενικά, εάν ο ιστότοπός σας αρχίζει να λαμβάνει χιλιάδες και όχι εκατοντάδες εβδομαδιαίους επισκέπτες, αυτό’ώρα για εναλλαγή.

Τι είναι η αφιερωμένη φιλοξενία?

Η αποκλειστική φιλοξενία είναι όπου ο ιστότοπός σας φιλοξενείται στον δικό του διακομιστή. Το’Θεωρείται ο πιο ολοκληρωμένος τύπος φιλοξενίας και συνοδεύεται από πολλές δυνατότητες. Εάν η κοινή φιλοξενία είναι σαν να έχετε το δικό σας δωμάτιο και η φιλοξενία VPS σαν να έχετε το δικό σας διαμέρισμα, η αποκλειστική φιλοξενία είναι σαν να έχετε το δικό σας σπίτι.

Τι’είναι η διαφορά μεταξύ ενός VPS και ενός VPN?

Παρόμοιο ακρωνύμιο, πολύ διαφορετικό νόημα. Το VPS σημαίνει εικονικό ιδιωτικό διακομιστή και είναι εκεί όπου φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας σε κοινόχρηστο διακομιστή με ξεχωριστό υλικό και λογισμικό. Το VPN σημαίνει εικονικό ιδιωτικό δίκτυο και είναι ένας τρόπος περιήγησης στο Διαδίκτυο ανώνυμα από διάφορες τοποθεσίες.

Τι προσφέρουν άλλοι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων?

Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικοί πάροχοι φιλοξενίας, αλλά μερικοί από τους κορυφαίους περιλαμβάνουν 1&1 IONOS, SiteGround και GoDaddy. 1&1 Το IONOS και το GoDaddy έχουν επίσης κορυφαίοι κατασκευαστές ιστότοπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ενώ το SiteGround είναι γνωστό για την αξιοπιστία του.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map