Stor kartell vs Shopify

Shopify vinner, men Big Cartel har fortsatt fordelene

stort kartell vs shopify omtalt bildeDebatten Big Cartel vs Shopify er en viktig debatt for alle som drar seg inn i e-handelens verden. Både Shopify og Big Cartel lar brukere opprette en nettbutikk med funksjoner, inkludert markedsføring, frakt, fakturering og CRM-verktøy. Du vil ha det beste for nettbutikken din, og det gjør vi også. Og det kan vi fortelle deg akkurat nå…


Shopify er markedets beste netthandel! Den slo Big Cartel med en mil og scoret høyere i hver kategori vi testet bortsett fra verdi for pengene. Men det gjør det ikke’betyr at Shopify er den perfekte byggherren for alle.

Stor kartell er den eneste e-handelsplattformen som lar deg selge online gratis, og er best egnet til å selge individuelle produkter (for eksempel kunstverk). Shopify er en kraftigere e-handelsplattform som er egnet for skalering av alle størrelser.

Der’Det er ikke et øyeblikk å kaste bort, men før vi begynner å grave i de finere detaljene, gjør vi det’Vi har kondensert vår dyptgående undersøkelse av en rask oversikt over øyeblikksbilde av Shopify og Big Cartel:

1

Stor kartell og Shopify Fordeler og ulemper

Fordeler ulemperShopifyStor kartell
 • Selg på flere kanaler som Facebook, Instagram og Pinterest
 • Strålende lagerbeholdning
 • Topp e-handelsbygger for salgsfunksjoner og kundepoeng
 • Transaksjonsgebyrer påført alle eksterne betalingsportaler
 • Å bytte tema krever omformatering av innhold
 • Den eneste e-handelsplattformen som lar deg selge online gratis
 • Stor onboarding-prosess for å veilede nye brukere
 • Perfekt til å selge engangsprodukter og individuelle produkter, for eksempel kunstverk
 • Nettstedets funksjoner mangler reell dybde og kvalitet
 • Temautforminger er dårlige og tilbyr svært begrenset tilpasning
 • Vanskeligste e-handelsbygger å bruke – ikke nybegynnervennlig på grunn av koding

2

Som er den enkleste å bruke?

Vi’er alle kjent med frustrasjon. Fra å sette søpla ut til å kjempe deg ned i T-banen i rushtiden, blir alle møtt med irriterende oppgaver. Oppretting og drift av nettbutikken din burde ikke’t være en av dem.

At’hvorfor brukervennlighet er så viktig, og hvorfor vi tester det så grundig. Don’Ikke la virksomheten bli en oppgave – den skal ikke’t bare gi deg penger, men glede også!

Shopify slår Big Cartel i vår brukervennlighetstesting. Faktisk scoret Shopify et imponerende 4 av 5 stjerner for sin brukervennlighet.

I mellomtiden trakk Big Cartel til sist med bare 2,7 stjerner – lage det den vanskeligste netthandelsbyggeren å bruke av alle merkene vi testet.

Big Cartel starter sterkt, og tilbyr nyttige spørsmål og forslag for å veilede deg gjennom installasjonsprosessen. Men når begynnervennlig ombordstigning er over, begynner ting å bli vanskelig. For å få mest mulig ut av denne byggherren, må du vite hvordan du skal kode. For å tilpasse nettstedets tema på Big Cartel, du’Jeg må redigere HTML-en til selve temaet direkte.

Redigering av store kartell-temaer krever kunnskap om HTML-koding.

Her’s hvordan noen av våre brukere følte om Big Cartel:

“Spørsmålene var en flott tilleggshjelpfunksjon. Hver gang jeg forlot en side ga de en beskjed om å lagre, eller en rød feilrute hvis jeg’d glemte å legge til på et fraktsted. Jeg syntes dette var veldig fint – det føltes som om jeg hadde noen som holdt hånden min hvert steg på veien, som ville meg til å lykkes.”

“Der’er altfor mye koding som kreves for å fullføre selv de mest grunnleggende oppgavene, for eksempel å legge til en video eller et bilde. Generelle tilpasningselementer krever koding, som ikke er’Det er altfor intuitivt eller enkelt for noen som ønsker å lage et superenkelt nettsted med fullstendig letthet.”

Selv om det kan virke lett å begynne med, hvis du ikke gjør det’Hvis du vil kode, kan du fort bli frustrert over Big Cartel’s begrensninger. Så hvis du’Hvis du er nybegynner eller ønsker å selge raskt, er ikke Big Cartel det riktige valget for deg.

Shopify derimot, gjør det enkelt å opprette og drive nettbutikken din.

Mens Big Cartel krever koding for å legge til grunnleggende tilpasninger, Shopify’temaene kommer med en “innstillinger” , som lar brukere tilpasse temaet gjennom et grensesnitt – ingen koding nødvendig. Gitt, mer avanserte redigeringer i Shopify-temaer krever kodingskunnskap, men grunnleggende endringer ikke’t.

Shopify’s temainnstillinger: ingen koding nødvendig

Shopify’grensesnittet er klart og enkelt uten å ofre de kraftige e-handelsfunksjonene. Å bygge en nettbutikk innebærer mange faktorer, men Shopify legger alt til rette for deg. Her’er hva bare et par av brukerne våre tenkte om Shopify:

“Det gjør det ikke’t later som om det er enkelt å bygge en nettbutikk. For netthandel må du være profesjonell og kjenne mye til varelager, priser og varianter. Jeg liker det med Shopify det’er bare der ute, klare til å fylle ut og begynne å drive en ekte virksomhet.”

“Jeg fant backend veldig enkelt. Spørsmålene om bord var fine og gjorde det ikke’t føles for påtrengende – mer at de ønsket å hjelpe deg med å skape en best mulig online virksomhet basert på dine behov.”

Shopify gir deg kraften og verktøyene til å opprette din nettbutikk, uansett om du’er en erfaren e-handelsproff eller en total nybegynner. Teknisk geni eller ikke, kundene dine vil aldri vite det!

Big Cartel vs Shopify – Brukervennlighet: Dommen

Shopify vinner brukervennlighet på en kilometer! Grensesnittet er klart, og dets enkelhet hjelper i stedet for å hindre brukeren – i motsetning til Big Cartel. Disse elementene bidro til å presse Shopify til en score på 4,1 av 5 i henhold til testene våre, sammenlignet med Big Cartel’s magre poengsum på 2,7. Mens Big Cartel krever kodingsferdigheter for å legge til grunnleggende elementer, gjør Shopify det enkelt å tilpasse nettbutikken din.

3

Som har de beste salgsfunksjonene?

Med en gang du’Vi har taklet den valgte byggherren, det’det er på tide å komme i gang. Og innen netthandel, hva’er viktigere enn salgsfunksjoner? Butikken din skulle tjene penger – det’det nytter ikke hvis det kan’til og med godta online betalinger.

Shopify kom øverst på resultattavlen for sitt salgsfunksjoner. Ikke bare kan den godta online betalinger, det gir deg over 100 betalingsportaler å velge mellom! Den har også en imponerende app-butikk, noe som betyr at du kan legge til hva du vil, uansett hvor du vil på e-handelssiden din!

shopify funksjonerShopify har ekstremt skalerbare funksjoner til fordel for alle brukere, fra små bedrifter til store merkenavn.

Big Cartel slet med å matche Shopify i denne avdelingen. Funksjonene er mer egnet for små bedrifter som selger individuelle produkter. Dette ligger i sterk kontrast til Shopify’s skalerbar plattform, som ivaretar alt fra små butikker helt opp til store merker som Penguin.

Her er de viktigste e-handelsfunksjonene som er tilgjengelige fra Shopify:

 • Ubegrensede produkter
 • Ubegrenset båndbredde
 • Rabattkoder
 • Personalregnskap
 • Finansrapporter
 • Kundeservice
 • Forlatt vogngjenoppretting
 • Mobil POS

Og her er de beste e-handelsfunksjonene Big Cartel tilbyr:

 • Opptil 25, 100 eller 300 produkter, avhengig av plan
 • Ubegrenset båndbredde
 • Rabattkoder
 • Gratis temaer
 • Bulkredigering
 • Lagerstyring
 • Pakke sporing
 • Google Analytics

Betalingsalternativer

Shopify tilbyr over 100 forskjellige betalingsportaler å velge mellom, inkludert PayPal, Stripe, Amazon og Apple Pay.

Det er også Shopify’sin egen betalingsport, kalt Shopify Payments. Dette er det eneste betalingsalternativet der ekstra transaksjonsgebyr ikke blir brukt på toppen av de vanlige kredittkortgebyrene.

I kontrast har Big Cartel færrest antall betalingsportaler som tilbys. Du kan velge mellom PayPal, Stripe og Square – og det’s det. Selv om dette alle er populære betalingsalternativer, er hele prosessen mye mer begrenset enn Shopify.

Oppsiden av Big Cartel’s betalingsportaler er ingen transaksjonsgebyr blir pålagt på noen av dem, i motsetning til Shopify. Bare vanlig kredittkortgebyr belastes av selve betalingsporten.

En viktig ting å være klar over er at Big Cartel ikke er’t PCI-kompatibel (betalingskortindustri). Dette betyr deg’er ansvarlig for å følge de riktige retningslinjene når du aksepterer og behandler kortbetalinger via nettstedet ditt.

Shopify er PCI-kompatibel, noe som betyr at du ikke gjør det’t må bekymre deg – all kortholderinformasjon er beskyttet og sikret, uten at du trenger å løfte en finger.

Gjenopprettet vogngjenoppretting

Gjenopprettet vogngjenoppretting kan spare deg for mye penger. Men hvordan fungerer det?

Når en kunde legger inn detaljene sine og deretter forlater produkter “forlatt” i handlekurven i kassen, kan du sende en automatisk e-post for å engasjere dem på nytt.

Disse forlatte vogn-e-postene kan vinne opptil 15% av kundene – så du kan se hvorfor det å ha forlatt vogngjenoppretting er veldig viktig for nettbutikken din.

Shopify har denne funksjonen innebygd, slik at du enkelt kan ta tak i disse kundene og vinne tilbake det tapte salget. Du kan til og med gjennomgå forlatte kassa for å analysere hvorfor det blir igjen visse produkter, eller hvorfor kunder er det’t fullføre kassen.

Stor kartell gjør det ikke’Jeg har forlatt gjenvinning av vogna, som er en enorm ulempe for denne byggherren – og noe du virkelig bør tenke på når du tar et valg.

Produktopplastinger

Big Cartel er ideell for små bedrifter som selger enkeltstykker. Du kan selge opptil fem produkter på gratisplanen, mens det mest du kan selge på den dyreste planen er 300.

stort kartellBig Cartel er best for å laste opp enkeltprodukter i stedet for å administrere store varelager. Det er enkelt å legge til produkter, men større virksomheter vil synes det er begrensende.

Du kan’t bulk-opplastede produkter, noe som betyr at du må oppgi hver for seg. Disse to faktorene til sammen gjør Big Cartel uegnet for store eller voksende bedrifter.

På den annen side har Shopify et virkelig imponerende lager. Du kan legge til enkeltprodukter eller laste opp i bulk, og der’Det er ingen begrensning for antall produkter du kan legge til på nettstedet ditt. Dette gjør det mye mer skalerbart enn Big Cartel.

Produkttyper

Shopify og Big Cartel gir begge brukerne muligheten til å dele opp produktene sine i forskjellige butikkategorier, selv om de nøyaktige navnene og funksjonene til funksjonene er forskjellige.

Bruker “produkttyper” kan Shopify butikkeiere dele opp varene sine i kategorier som “skjorter,” “bukser,” og “sokker,” slik at potensielle kunder enkelt kan finne den type produkt de har’er interessert i med noen få klikk.

Shopify inkluderer også produktkoder som en annen måte å differensiere hvert produkt, samt en “produktleverandør” funksjonen, som ikke er’t synlig for kunder, men kan hjelpe butikkeiere med å holde rede på produsentene eller grossistene sine.

På sin side tilbyr Big Cartel a “produktkategori” funksjon som’ligner Shopify’s produkttyper. Når en Big Cartel-butikkeier legger til et aktivt produkt i en kategori, vil kategorilinkelen materialiseres med den butikken’s Produkter side. Big Cartel tilbyr også produktkoder.

Siden Shopify sorterer etter leverandører så vel som typer og koder, inkluderer det litt mer fleksibilitet, men eieren av den lille butikken bør være ganske fornøyd med Big Cartel’produktnavigering.

Fraktalternativer

Når det gjelder fraktfunksjoner, blåser Shopify Big Cartel bort. Shopify tilbyr Shopify Shipping-pakken, som hjelper brukerne enkelt å administrere priser og etiketter i bulk-utskrifter, og til og med inkluderer rabatter på priser ved levering via USPS, UPS eller DHL Express.

Og hvis du’betaler for den avanserte planen, inkluderer Shopify automatisk beregnet fraktpriser.

Mens det ikke gjør det’Jeg takler ikke frakt selv. Big Cartel gjør det ikke’t slipp ballen, enten: Den tilbyr appintegrasjoner som hjelper brukere med å integrere tredjeparts frakttjenester, for eksempel ShipStation.

Likevel, det’er ingen kamp for forsendelsesstøtte og evner bakt inn i Shopify’s service.

Integrering av sosiale medier

Shopify tilbyr en rekke over 80 forskjellige appintegrasjoner for forskjellige sosiale medieplattformer, inkludert Instagram, Twitter og WhatsApp. Det skal tilby noe for alle som trenger kontakt med kundene sine på sosiale plattformer så vel som gjennom et nettsted.

Stor kartell’app-integrasjonene er litt mer begrensede, men ta vare på de viktigste behovene: deg’Jeg kan sette opp en Big Cartel-integrert Facebook-butikk, samt Instagram-innlegg.

Ekstra apper fra nettautomasjonstjenesten Zapier kan også koble Big Cartel-brukere til blant annet Twitter, MailChimp og WordPress..

Big Cartel vs Shopify – Salgsfunksjoner: Dommen

Shopify vinner for salgsfunksjoner! Den’er en mye kraftigere og skalerbar byggherre enn Big Cartel, som fikk 2,9 av 5 i testene våre sammenlignet med Shopify’s imponerende 4.7. Det gjør mer for deg, noe som gir deg mer tid til å drive virksomheten. Stor kartell’s grunnleggende funksjoner betyr at det kan’t konkurrere med denne mer utviklede byggherren.

4

Som har bedre design?

Ser ut’t alt. Men når du’selger dine nøye utvalgte, kjærlig lastet opp og perfekt prisede produkter’t vondt. Så hva er bedre for å få produktene dine til å skinne? Shopify eller Big Cartel?

Svaret er unektelig Shopify.

Mens det ikke gjør det’Jeg har ganske samme fokus på design som nettstedbyggere som Squarespace og Wix. Shopify gjør en fantastisk jobb som gjør at butikken din skiller seg ut (på en god måte). Med 10 gratis temaer og over betalte 50 temaer alt fra $ 140 til $ 180, Shopify har noe for enhver smak.

shopify temaerShopify har over 60 temaer å velge mellom, og du kan bruke søkefilter for å finne det perfekte designet for butikken din.

Hele Shopify’Temaene er fullt mobiloptimaliserte, noe som betyr at butikken din vil se bra ut på hvilken som helst skjerm. Du kan redigere mobilversjonen av nettstedet ditt så vel som skrivebordsversjonen, slik at du har full kontroll over hvordan nettstedet ditt ser ut uansett hvilken modus det’er sett i.

Å velge tema er litt som å velge et hus å bo i. Du kan velge møbler og farge du ønsker at veggene skal være, men bygningens struktur og utforming forblir stort sett den samme. Visst kan du slå vegger gjennom og gjøre kjøkkenet om til et bad hvis du vil, men jo mer du endrer, jo mer krefter’det kommer til å bli.

Shopify’Alle temaene ser moderne og profesjonelle ut og tilbyr et stort nivå av tilpasning. Så du kan virkelig tilpasse temaet ditt for å gjenspeile ditt eget merke og skille seg ut fra mengden. Men det’Det er fortsatt en god ide å velge et tema som har funksjoner som fungerer med, snarere enn mot, virksomheten din.

Big Cartel er mindre sofistikert i sine design enn Shopify. Alle temaene er rene og pene – det’det er akkurat det du kan gjøre med dem’er mer begrenset. Der’s møbler du kan’passe gjennom inngangsdøren og veggene du bare kan’t slå ned.

Big Cartel tilbyr 16 temaer å velge mellom. Som Shopify, de’er alle mobiloptimaliserte, men du kan’t rediger mobilversjonen din. Det formateres fortsatt automatisk, men du gjør det ikke’t har kontroll over mobiloppsettet.

store kartell-temaerBig Cartel har 16 temaer som dekker en rekke bransjer. Du kan forhåndsvise hvert før du velger det for å se om det er riktig for deg.

Big Cartel har absolutt et mindre utvalg enn Shopify og dets andre konkurrenter. Det støtter minst mulig bransjer, men reflekterer fokuset på kunstnere og fotografer. Du kan forhåndsvise temaet før du velger det, slik at du kan se om det’er riktig stil for bedriften din.

En stor ulempe med Big Cartel’design er mangelen på funksjoner som er inkludert i temaene. For eksempel, ingen av dem tilbyr zoom, produktvideoer eller kundelogger. Dette er funksjoner som gjør kundeopplevelsen bedre, og som oppmuntrer til gjentatte kjøp.

Den’Det er også mye vanskeligere å tilpasse ditt store kartell-tema. Hvis du vil legge til og redigere dine egne bilder, du’Jeg må bruke kode. Å redigere bilder er en grunnleggende måte å gjøre ditt valgte tema unikt for ditt eget merke, så hvis du’er ukomfortabel koding, du’Jeg vil være ganske begrenset i hvor mye du kan endre butikken din.

Big Cartel vs Shopify – Design: The Verdict

Shopify vinner designrunden! Vi ga den en 3,7 for designfleksibilitet, sammenlignet med Big Cartel’s poengsum på 2,2. Det har flere temaer å velge mellom enn Big Cartel, flere funksjoner inkludert som standard, og er mye enklere å tilpasse. Big Cartel krever koding bare for å legge til og redigere bilder, mens Shopify gir deg mye mer frihet.

5

Som har flere apper og integrasjoner?

Shopify er vinneren en gang til – den tilbyr ganske enkelt flere apper enn Big Cartel, uansett hvordan du sammenligner dem.

Shopify tilbyr over 3500 separate apper i appbutikken. Av disse er 1 606 gratis og resten betales, med priser som spenner fra rundt $ 9 per måned til så mye som $ 299 per måned. Mange av disse betalte appene inkluderer også gratis prøveperioder.

Populære appkategorier fra Shopify inkluderer emner som er så varierte som markedsføring, butikkdesign og økonomi.

Dette spekteret av apper tilbyr definitivt noe for enhver smak, selv om prisene vil øke raskt nok. Når du lager opp apper, vil brukerne sannsynligvis velge å feile på siden av forsiktighet.

Selvfølgelig er ikke mengden’t det samme som kvalitet: apper i Shopify’s app store er rangert av kunder i en femstjerners skala, så sjekk for å forsikre deg om at appen du’vurderer å ha en god poengsum før du forplikter deg til det.

Big Cartel kan integreres med over 1500 apper for å automatisere forskjellige e-handelsrelaterte gjøremål, gjennom den tredjeparts app-leverandøren Zapier.

Noen få Zapier-apper som integreres med Big Cartel

Tredjeparts til side, Big Cartel tilbyr færre enn 50 apper og integrasjoner selv. App-kategoriene som er tilgjengelige på nettstedet sitt inkluderer markedsføring & Markedsføringsapper og Store Management-apper, med bare mellom seks og åtte apper tilgjengelige i hver kategori.

Big Cartel tilbyr også integrasjoner for betalingsprosessorer inkludert Stripe, PayPal og Venmo, samt et bredt spekter av domeneleverandører.

Big Cartel vs Shopify – Apper og integrasjoner: Dommen

Shopify’s høyere antall apper hjelper tjenesten til å skille seg ut over Big Cartel i denne kategorien.

Det som imidlertid egentlig betyr noe, er om du kan finne de beste appene som passer dine behov. Heldigvis dekker begge tjenestene det vesentlige som nettbutikker trenger apper for å håndtere, fra sosiale medier til e-postmarkedsføring til CRM-administrasjon.

6

Som har bedre kundesupport?

Kundestøtte er ikke’t alltid det første du tenker på når du velger en byggmester – ideelt sett du’Jeg trenger aldri engang å bruke den. Men akkurat som bilbelter i en bil, det’det er bedre å være trygg enn beklager.

Big Cartel tilbyr en ganske hands-off tilnærming til kundesupport. Den eneste hjelpekanalen er gjennom e-post, tilgjengelig fra mandag til fredag ​​mellom kl EST. Du ser kanskje hvordan det ser ut som en live chat-funksjon, men ikke’Jeg blir for spent – den rett og slett leder deg til Big Cartel’e-poststøtte.

Hvis du ikke gjør det’Hvis du trenger direkte hjelp, kan du ta turen til Big Cartel’s Hjelpesenter. Dette er rent og enkelt å navigere, slik at du raskt og enkelt kan finne relevante hjelpeartikler.

stort kartell hjelpesenterBig Cartels hjelpesenter er lagt ut enkelt og tydelig, noe som gjør det enkelt å finne det du leter etter.

Shopify scorer full karakter for sin hjelp og støtte. Her er de forskjellige hjelpealternativene som er tilgjengelige:

 • Døgnåpen telefonsupport
 • Støtte for sosiale medier
 • 24/7 live chat
 • Forum
 • e-post
 • Videoopplæringer
 • Avansert spesialiststøtte

Dette gir deg mange valgmuligheter og betyr at du kan velge den støtten som passer deg best. Med Shopify’s Pluss plan, du’har til og med gitt en dedikert supportagent for å hjelpe deg.

shopify hjelpesenterShopifys brukerstøtte har mange forskjellige kategorier å bla gjennom. Du kan søke etter svar ved å bruke søkefunksjonen, eller følge lenkene for nyttige artikler.

I likhet med Big Cartel har Shopify også et hjelpesenter, og det er her det virkelig skinner. Tydelig lagt ut og med en nyttig søkefunksjon, vant du’Jeg må kaste bort tid på å tråle internett for å få svar. Enda bedre, når du ber om hjelp i butikkredaktøren din’henvises direkte til en relevant hjelpeartikkel.

Big Cartel vs Shopify – Kundestøtte: Dommen

Shopify tar førstepremien for kundesupport. Big Cartel har et anstendig hjelpesenter, men dets begrensede støttealternativer kan det’t konkurrere med Shopify. Fra 24/7 live chat og telefonstøtte til videoopplæringer, slår Shopify Big Cartel’s e-posttjeneste på en kilometer.

7

Noe som er bedre valuta for pengene?

Enten du’hvis du setter opp en virksomhet på siden eller bruker butikken din som din viktigste inntektskilde, bør netthandelstedet ditt være der for å tjene penger. Dette starter med at du ikke sprenger budsjettet på byggherren din.

Så akkurat hva har Big Cartel og Shopify å tilby?

Big Cartel har fire betalte planer, inkludert gratisversjonen. De betalte planene spenner fra $ 9.99 til $ 29.99 per måned, med 300 produktgrenser. Shopify har tre betalte planer alt fra 29 til 299 dollar per måned. Alle Shopify-planer tilbyr ubegrensede produkter og en gratis prøveperiode.

Dette er Big Cartel’det største salgsargumentet: den’er den eneste e-handelsbyggeren som lar deg selge online gratis. Du leser det riktig – du ikke’Jeg må bruke en eneste cent for å sette opp og tjene penger gjennom Big Cartel-butikken din.

Imidlertid, hvis du vil selge mer enn fem produkter, må du oppgradere til et av Big Cartel’s betalte planer. Mens disse fremdeles tilbyr billige priser, starter på bare $ 9.99 per måned, du får mindre verdi for pengene når du oppgraderer.

planer for store kartellpriser

Den billigste Platinum-planen lar deg selge opptil 25 produkter, i tillegg til å ha fem bilder per produkt. Du kan også bruke et tilpasset domene, låse opp full koding, få tilgang til Google Analytics og lagerstyring og opprette rabattkoder. Dette er nyttige, men ganske grunnleggende funksjoner.

Diamond-planen øker produktgrensen til 100 produkter for $ 19.99 per måned, og du kommer til maksimalt 300 produkter på $ 29.99 per måned Titanium-plan. Imidlertid forblir alle andre funksjoner de samme.

Stor kartell’prisplaner er’t veldig skalerbar. Du oppgraderer bare antall produkter du kan selge, i stedet for å låse opp mer avanserte funksjoner for å støtte bedriften.

Shopify har derimot dyrere priser, men mye kraftigere funksjoner. Det er billigste Shopify grunnleggende plan starter på $ 29 per måned, og tilbyr umiddelbart mye mer enn Big Cartel’s dyreste plan. Funksjonene inkluderer:

 • Ubegrensede produkter
 • Forlatt vogngjenoppretting
 • Rabattkoder
 • Flerkanals integrasjon
 • To personalkontoer
 • 24/7 support
 • Shopify POS-app

Denne planen er designet for å sette opp butikken din, og inkluderer disse funksjonene som grunnlaget å bygge virksomheten din på. Du kan oppgradere når du skaler opp virksomheten.

shopify prisplanerShopify tilbyr tre prisplaner fra $ 29 til $ 299 per måned, og gir god plass for bedriften din til å vokse når du låser opp mer avanserte funksjoner.

De 79 dollar per måned Shopify plan tilbyr best valuta for pengene og er best for voksende virksomheter. Den har alle funksjonene i Shopify Basic-planen, men låser også opp ekstra funksjoner som gavekort, profesjonelle rapporter og en rekke tilleggsutstyr for utvidelse av POS (Point of Sale) -systemet.

Spar opptil 20% på din Shopify-plan

Topp tips! Hvis du registrerer deg på en to årskontrakt med Shopify, i stedet for en månedlig rullerende kontrakt, gjør du det’Du sparer 20% på kostnadene for planen din. Hvis du registrerer deg et år i forveien, gjør du det’Jeg sparer 10%. Disse tallene høres kanskje ikke ut som mye, men for eksempel på avansert plan vil dette for eksempel bety en besparelse på $ 60 hver måned, eller $ 1.435 i løpet av to år!

Transaksjonsgebyrer

Et viktig aspekt ved å drive en nettbutikk? Avgiftene du’Jeg må betale for hver transaksjon. De’Jeg spiser fortjenesten din, og hvis du gjør det’er ikke klar for dem, du’Jeg vil uunngåelig avvikle å tjene langt mindre enn deg’Jeg forventer. Og enda viktigere er at forskjellige tjenester vil belaste forskjellige priser.

Her’s hvordan Shopify’s transaksjonspriser sammenlignet med Big Cartel’s priser. Spoiler: Shopify er vinneren sammenlagt.

Shopify tilbyr tre forskjellige transaksjonsrenter for sine tre forskjellige prisplaner. Under Basic Shopify-planen koster hver transaksjon 2,9%, pluss ytterligere 0,30 dollar. Den viktigste Shopify-planen er 2,6% og $ 0,30 per transaksjon, mens Advanced Shopify-planen belaster 2,4% og $ 0,30 per transaksjon.

På grunn av stor kartell’s mindre fokus, det gjør det ikke’t håndtere transaksjoner selv. I stedet du’Jeg må bruke en tredjepartstjeneste. Big Cartel samarbeider med bare to slike tjenester for online bestillinger: Stripe og PayPal.

Stripe’s transaksjonsgebyr er 2,9% av den totale transaksjonskostnaden pluss $ 0,30, mens Paypal’s transaksjonsgebyr er nøyaktig det samme: 2,9% pluss 0,30 dollar.

Siden disse prisene er de samme som Shopify’med de høyeste transaksjonsrentene, kan du forvente at Big Cartel vil koste like mye som Shopify for de minste butikkene, mens Shopify ligger foran det for de som er interessert i Shopify’s hovedplan eller avansert plan.

Big Cartel vs Shopify – Prisplaner: Dommen

Den’er uavgjort! Begge tjenestene tjente 3,5 i vår “valuta for pengene” testing kategori. Totalt sett tilbyr Shopify høyere verdi for mer penger enn Big Cartel på grunn av funksjoner av bedre kvalitet og mer skalerbare priser. Men stor kartell’s tilbud om en gratis plan, og billigere priser, gjør det til et attraktivt alternativ for små bedrifter.

Big Cartel vs Shopify: Final Tankes

Shopify og Big Cartel har noen ganske store forskjeller, men de’tar sikte på veldig forskjellige målgrupper.

Big Cartel er designet for kunstnere og små bedrifter som bare trenger grunnleggende funksjoner og bare har et lite antall produkter å selge.

Ikke ideell for butikker som leter etter skalerbarhet eller for nybegynnere som ønsker å unngå koding, Big Cartel er en grunnleggende byggherre som er bra for start, men gjør det ikke’t tilbyr mye fleksibilitet.

Shopify appellerer til et mye større utvalg av forretningstyper. Forskningen vår viste Shopify for å være den beste all-round e-handelsplattformen på markedet, som tilbyr kvalitetsfunksjoner og et stort nivå av tilpasning i designene.

Shopify er perfekt for små bedrifter som ønsker å vokse, eller store bedrifter som leter etter avanserte funksjoner.

Shopify vs Big Cartel Shopify Big Cartel Vinner Brukervennlighet Salgsfunksjoner Design Apps & integrasjoner SEO Kundeservice Priser
Et tydelig og enkelt grensesnitt bryter ned en kompleks prosess Du må kjenne HTML-koding for å redigere temaer Shopify
Robust funksjon angir alle viktige kategorier Rettferdige, men grunnleggende funksjoner som dekker forsendelse, produkter og betalinger Shopify
10 gratis temaer og over 50 betalte temaer tilbyr noe for enhver smak 16 rene, mobiloptimaliserte temaer med begrensede funksjoner Shopify
Over 2 091 apper Over 1500 apper Shopify
Flott SEO-praksis, inkludert rene URL-er, overskrifter og alt-tekst samt robots.txt-filer Også gode SEO-verktøy, inkludert enkel navigasjon og rene overskrifter, alt-tekst og ankere Tegne
24/7 telefon og live chat support, i tillegg til sosiale medier, forum og e-post E-poststøtte tilgjengelig M-F fra 9 til 18 EST Shopify
Tre betalte planer varierer fra $ 29 til $ 299 per måned, med ubegrensede produkter En gratis plan og tre betalte planer varierer fra $ 9,99 til $ 29,99 per måned, med en 300 produktgrense Tegne

Totalt sett er Shopify vinneren. Dette gjenspeiles i funksjonene, kvaliteten på design, kundesupport og prisplaner – alt sammen forklarer hvorfor Shopify fikk 4,7 i vår forskning, sammenlignet med Big Cartel’s poengsum på 2,9. Hvis du’etter langvarig suksess, velg Shopify!

Fant vår anmeldelse av Big Cartel vs Shopify nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map