Wix vs GoDaddy: 10 viktiga områden du måste tänka på

Vill ha en webbplats, men kan’t har råd med blickvattenutvecklare för utvecklare?


Wix vs GoDaddy är en kollision av två lysande, billiga webbplatsbyggare.

Wix är desto mer allrounder. Det ger dig mer kreativ kontroll, fler funktioner och fler sätt att få hjälp. GoDaddy är dock en mycket snabbare lösning. Det tar hand om mycket av benarbetet för dig, vilket innebär att du kan få en webbplats live på några minuter – nej, allvarligt!

Featured Image Wix vs GoDaddy

Båda gör att skapa en egen webbplats till en enkel och stressfri process. Men vilka är de största skillnaderna mellan de två? Är det en bättre än den andra? Och, viktigast av allt, vad’är det bästa alternativet för dig?

den’är vårt jobb att svara på dessa frågor. Hos Website Builder Expert sätter vi höga standarder när det gäller att sätta ihop recensioner och jämförelser, med grundlig forskning och användartest för att ge dig expertanalys.

Under hela denna artikel, vi’Jag kommer att leda dig genom hur både Wix och GoDaddy fungerar, deras styrkor och svagheter och vilken som passar dig. Till slut bör ditt val mellan Wix och GoDaddy vara enkelt.

Vidare information

 • Jämförelsediagram för webbplatsbyggare
 • Bästa webbplatsbyggare av 2019

1

Wix vs GoDaddy: För- och nackdelar

Wix för- och nackdelar

WIX PROS# 1# 2
Nästan gränslös kreativ kontroll tack vare drag-and-drop-redigeraren
De ‘mest rekommenderas’ webbplatsbyggare från vår användartest
WIX CONS# 1# 2
Kan’t växla mallar efter att din webbplats går live
Tacky reklam på sin gratis plan

GoDaddy För- och nackdelar

GODADDY PROS# 1# 2
Skaffa en webbplats live på några minuter
Bra inbyggda SEO-verktyg
GODADDY CONS# 1# 2
Ingen appmarknad
Begränsad kreativ kontroll

2

Enkel användning

Om du’när du bygger din egen webbplats, är chansen stor att du vill ha en plattform som’är lätt att använda. Webbplatsbyggare är just det.

Enkelt uttryckt är en webbplatsbyggare en onlineplattform som du kan registrera dig för och skapa din egen webbplats på. Wix och GoDaddy är två sådana plattformar – men som är lättare att använda?

Vi fick regelbundna medlemmar av allmänheten att testa Wix och GoDaddy genom att be dem bygga en egen webbplats på var och en av plattformarna och sedan poängsätta hur lätt de hittade vissa uppgifter.

Resultaten visade Wix var den enklare plattformen att använda, men människor trodde att de kunde få en webbplats snabbare live med GoDaddy. Här är några av deras tankar:

“Wix var så enkel att använda. Du kan bokstavligen dra och släppa saker från menyn till din webbsida och sedan flytta dem runt. Ändra storlek på saker var också ganska enkelt.”

“GoDaddy var ett mycket snabbt sätt att bygga en webbplats. Det var väldigt lätt att få tag på och väldigt intuitivt. Det kom dock till priset av att ha mindre anpassning.”

Wix vs GoDaddy – Användarvänlighet: domen

Wix är lättare att använda än GoDaddy. Wix’s redaktör är mer användarvänlig än GoDaddy’s, och människor som testade det föredrog Wix’s layout. GoDaddy fick dock beröm för hur snabbt det var, så om du behöver ett snabbt alternativ är GoDaddy ditt bästa alternativ.

Vill du veta mer om Wix och GoDaddy?

 • Läs vår fullständiga recension av Wix
 • Läs vår fullständiga recension av GoDaddy
 • Ta reda på om de enklaste webbplatsbyggarna

3

Design flexibilitet

Design handlar om utseendet och användbarheten på din webbplats. Du vill ha något som’är lätt på ögat, men också enkelt att navigera.

Wix

Wix fungerar genom att tillhandahålla över 500 mallar som du kan välja mellan. Dessa är indelade i branscher, t.ex. ‘musik‘ eller ‘Resa & Turism‘, och kan förhandsgranskas och testas innan du förbinder dig till en.

Wix’s redaktör ger dig dra-och-släpp-funktionalitet. Tänk på detta som PowerPoint – för att flytta något runt, klicka helt enkelt och håll, dra det dit du vill och släpp.

wix redaktörWix’s drag-and-drop-redigerare gör det enkelt att anpassa designen på din webbplats.

Kör pappa

GoDaddy fungerar annorlunda. Det använder vad’kallas ADI (Artificial Design Intelligence) för att skapa din webbplats. Det låter komplicerat, men det’s inte – allt det betyder är att GoDaddy kommer att designa dig en webbplats baserad på svar du ger för att ställa frågor.

Till exempel kommer GoDaddy att fråga dig: Vad’Är syftet med din webbplats? Har du en befintlig webbplats? Finns det några sociala mediekonton du’d vill visa?

Därifrån kommer GoDaddy att sätta ihop en webbplats för dig. Ganska otroligt, verkligen.

Kör pappa’s redaktör är också relativt enkel. Det gör det inte’t fungerar med dra-och-släpp som Wix, men du kan anpassa delar av din webbplats från sidopanelen.

godaddy redaktörMed GoDaddy kan du redigera din webbplats efter att den innehåller ett exempel på hur din webbplats kan se ut

Du kan ändra ‘tema’ på din webbplats (som är samma som en mall) och ändra grundläggande saker som text, bilder och knappar.

Hur jämför de?

den’Det är viktigt att notera att Wix också har en ADI-produkt – Wix ADI. Detta fungerar på liknande sätt som GoDaddy, men du gör inte’t får samma nivå av redigeringskontroll som du gör med Wix’s huvudredaktör.

Vi pratade med en grupp experter på webbdesign som gick med på att Wix har de bättre mallarna. De tyckte att de var mer estetiskt tilltalande och mycket lättare att göra dina egna. Varna dock – en gång du’Du har publicerat din webbplats med Wix, du vann’t kunna byta mallar.

Wix vs GoDaddy – Design: the Verdict

Wix’s design är mycket överlägsen GoDaddy’s. Wix har en mer omfattande redaktör och ett bättre val av mallar som kategoriseras efter bransch. Däremot är GoDaddy mer avskalad; redigering isn’t svårt, men det är begränsat. Wix är för kontroll, medan GoDaddy är för effektivitet.

Vidare information

 • Wix Template Review – vår recension tillägnad Wix’s design

4

Funktioner och verktyg

Funktioner är det som verkligen skiljer de genomsnittliga plattformarna från eliten. Vad du kan och kan’Att göra på varje plattform är avgörande för ditt slutliga beslut.

Så, titta på några olika områden, låt’s verkligen gå in i vilken typ av funktioner både Wix och GoDaddy har.

E-handel

Wix och GoDaddy arenor’t utformad för att endast användas för att bygga onlinebutiker, men du kan sälja produkter på endera. Låta’börjar med e-handelsfunktionerna som de båda tillhandahåller:

 • Möjligheten att sälja obegränsade typer och mängder av produkter
 • Sälj både fysiska och / eller digitala produkter
 • Behandla betalningar säkert genom gateways som PayPal, Stripe eller Square
 • Inga transaktionsavgifter som debiteras av webbplatsbyggaren
 • Mobilappar för att hantera din butik när du är på språng
 • Olika leverans- och redovisningsalternativ
 • Rabatter och försäljningskoder

En viktig e-handelsfunktion som GoDaddy har över Wix är övergiven återhämtning av vagnen. Det är här du kan skicka automatiska e-postmeddelanden till kunder som har gått så långt som att placera objekt på din webbplats’s vagn, men lämnade innan du checkar ut.

Om du’är intresserad av att skapa en kraftfull onlinebutik, du’Jag vill kolla in dedikerade e-handelsplattformar som Shopify eller BigCommerce.

Om du’är intresserad av att använda Wix och GoDaddy som en webbutik, kolla in våra recensioner:

 • Wix eCommerce Review
 • GoDaddy eCommerce Review

blogga

Wix har lite mer åt det när det gäller att skapa en blogg. Du kan kategorisera dina blogginlägg, sociala bokmärken, spåra prestanda genom analyser och till och med bädda in saker som en kommentarsektion eller sökfält.

GoDaddy har också analyser och kategorisegmentering. Du kan också skapa ett RSS-flöde för din blogg så att folk kan prenumerera på den. Du kan’lägger dock till i ett kommentarssnitt eller sökfunktion.

Starta en blogg? Kolla in vår definitiva lista över bloggplattformar

E-post marknadsföring

Med Wix kan du skapa ditt eget e-postkonto specifikt för din domän med G Suite. Det har också integrerbara marknadsföringsverktyg som är tillgängliga via appar som Wix ShoutOut. Detta gör det enkelt att skapa, skicka och dela marknadsföringskampanjer via e-post med dina användare.

Kör pappa’s e-postfunktioner är helt inbyggda. Det har också en egen e-postmarknadsföringstjänst, men det kommer till en extra kostnad ovanför den månatliga avgiften du’Jag betalar.

Integration av sociala medier

Med Wix kan du visa dina sociala medier på din webbplats i många former. Facebook, Twitter och Instagram kan alla integreras med din webbplats och visas med följeknappar, live-feeds och bildgallerier.

GoDaddy, å andra sidan, är begränsad till att bara lägga till sociala knappar som länkar till dina sidor. Det finns för närvarande inget sätt att bädda in levande sociala flöden.

Analytics

Spåra din webbplats’s besökare är ett bra sätt att övervaka hur det är’s utför. Du kan kolla in saker som sidvisningar, antal besökare och avvisningsfrekvens. Med Wix har du valet att antingen använda Google Analytics eller lägga till besökaren Analytics-appen på din webbplats. Med GoDaddy är ditt enda alternativ att lägga till Google Analytics.

Wix vs GoDaddy – Funktioner: domen

Wix har mycket bättre funktioner än GoDaddy. GoDaddy har ett par användbara funktioner som Wix inte gör’t – till exempel övergivna vagnsåterställningar och inbyggd e-postmarknadsföring – men i stort erbjuder Wix fler kvalitetsfunktioner och ett mycket större utbud att välja mellan på sin appmarknad.

5

SEO

Styrkan på din webbplats’s SEO (Search Engine Optimization) kommer att avgöra hur högt du rankar på sökmotorer som Google. Ju högre du rankar, desto fler ögon kommer att vara på din webbplats. Enkelt, rätt?

Wix

Wix hjälper din webbplats’s SEO genom att sätta dig i kontroll. Det låter dig redigera saker som kommer att påverka SEO, till exempel metatitlar och beskrivningar, URL-sniglar och rubrikod.

Om du’kämpar med att veta var jag ska börja, don’t oroa dig. Wix erbjuder sökordsstöd genom sin SEO Wiz och olika appar, till exempel Site Booster, där du kan spåra din webbplats’s SEO-prestanda.

wix seoWix’s SEO Wiz är din resurs för alla SEO-relaterade frågor

Kör pappa

GoDaddy ger dig samma kontrollnivå när du redigerar metatitlar / beskrivningar, URL-sniglar och rubrikod. Men eftersom GoDaddy inte gör det’t har en app store, det finns inga extra. Det du får är dock inbyggda sökordsförslag och SEO-spårning.

Du kan till och med skicka in ramarna för din webbplats till sökmotorer så att de kan få en bättre läsning av din webbplatsstruktur. Om du’vill jag veta mer om SEO: s bästa praxis, läs några av våra praktiska SEO-guider.

GoDaddy SEOBara några av SEO-verktygen som GoDaddy tillhandahåller

Wix vs GoDaddy – SEO: the Dict

den’är snäv, men GoDaddy slår bara Wix för SEO. Wix har några SEO-specifika appar, medan GoDaddy har fler inbyggda SEO-verktyg. Från att redigera metabeskrivningar och URL-sniglar till att få förslag på nyckelord och skicka in en webbplatskarta är allt du behöver för att ranka högt tillgängligt.

Lär dig hur du kan göra mer med din Wix-webbplats:

 • Wix SEO Review

6

Hjälp och support

Ingen gillar att fastna eller förvirrad, men det’Det är fantastiskt att veta att hjälp är tillgänglig om du gör det.

Wix

Wix erbjuder support via e-post och telefon måndag-torsdag från 17-17. Det har också ett användbart forum och det bästa hjälpcentret för alla webbplatsbyggare.

Wix’s Hjälpcenter är en online-resurs där du kan söka efter guider och handledning. Tänk på det lite som en sökmotor med endast Wix – du skriver in en fråga, och en lista med sökresultat dyker upp som kan hjälpa dig.

Har testat Wix’s hjälpcenter grundligt, vi’är säker på sin förmåga att hjälpa dig. Det låter dig även veta om du’Vi har sökt efter hjälp på något som Wix inte gör’t tillhandahålla!

wix hjälpcenterWix’s hjälpcenter är ett bra, snabbt sätt att få svar du’åter letar efter

Kör pappa

Kör pappa’s stora pluspoäng är dess telefonsupport dygnet runt och livechattfunktion. Att kunna få hjälp när som helst på dygnet är en enorm bonus, och det är också att prata med en riktig person utan att behöva plocka upp telefonen.

Hjälp på sidan

Wix har dock ett ess uppe i ärmen, dock – dess redaktörshjälp. Om du stöter på ett problem när du redigerar din webbplats kan du helt enkelt klicka på frågeteckenbubblan och hitta svaret utan att behöva lämna redaktören!

wix editor hjälpWix’Den praktiska redigeringshjälpen är lysande för snabba svar där och då.

Wix vs GoDaddy – Hjälp och support: domen

Wix och GoDaddy ritar för hjälp och stöd. GoDaddy har personlig hjälp dygnet runt, vilket sätter en stor fästing bredvid dess namn. Wix’s svar är dess hjälp i redaktören, vilket är oerhört bekvämt om du vill ta itu med ett problem direkt.

7

Prissättning och valuta för pengarna

Wix har en gratis plan, sedan sju betalda planer som sträcker sig från $ 13 till $ 49 per månad – de tre högsta planerna tillåter onlineförsäljning.

GoDaddy har fyra planer och en provperiod på en månad, med priser som sträcker sig från $ 10 till $ 25 per månad (när de faktureras årligen).

Billiga priser sjunker alltid bra, men vi gillar att se bortom det och verkligen se vad du får för dina pengar. Men innan vi går in på allt detta finns det några freebies?

Väl, Wix har en helt gratis plan. Nej, du hörde oss rätt – du kan bokstavligen bygga och publicera din webbplats utan kostnad. Naturligtvis kommer detta på bekostnad av att ha klibbiga Wix-annonser på din webbplats, och till och med i ditt underdomän (t.ex.. “www.mywebsite.wix.com”).

GoDaddy gör det inte’t har en gratis plan, men den erbjuder en 1 månad gratis prov. Detta bör vara god tid för dig att avgöra om det’är rätt webbplatsbyggare för dig.

Nu, låt’s spricka på och se hur mycket premiumplanerna är.

Wix prissättning

Wix har fler prissättningsplaner än du kan skaka en pinne på. Den har fyra planer som inte är e-handel och tre e-handelsplaner, som sträcker sig från $ 13 till $ 49 / månad.

wix webbplats- och e-handel prissättning planerWix erbjuder en gratis plan, plus sju premier som du kan välja mellan. De fyra billigaste planerna är bara för webbplatser, medan de fyra återstående planerna är för onlinebutiker.

Naturligtvis, ju mer du betalar, desto mer får du. Alla premiumplaner är gratis från Wix-reklam, ger dig din egen personliga domän och lovar minst 1 GB bandbredd. Den mest populära är Wix’s Obegränsad plan ($ 14 / månad).

GoDaddy-prissättning

GoDaddy har fyra prisplaner, varav endast en ger dig e-handelsfunktionalitet. Dessa sträcker sig från $ 10 till $ 25 / månad och är skräddarsydda för olika behov.

Det låter uppenbart, men om du bara vill ha en personlig webbplats, GoDaddy’s Grundläggande plan är idealisk. Om du’är en spirande verksamhet, du’Jag vill titta på antingen Standard- eller Premium-planerna. Dessa planer ger dig generösa funktioner, till exempel fler sociala inlägg och e-postmarknadsföringskampanjer per månad.

Alla GoDaddy’Planerna innehåller ett marknadsföringsverktyg som heter GoDaddy Insight, som använder data för att ge dig ständiga råd om hur du kan fortsätta förbättra din online-närvaro. Detta kommer inbyggt i din GoDaddy-plan, tillsammans med väsentliga funktioner som SSL-säkerhet.

godaddy prissättning planer

Jämför Wix och GoDaddy sida vid sida

Din byggmästare har basplan för avancerad plan komparaisons de createurs de site web logo wix Välj din plan Läs hela recensionen SSL-säkerhet Integration av sociala medier E-handel verktyg E-post marknadsföring SEO-verktyg 24/7 support Välj din plan Läs hela recensionen godaddy logotyp Välj din plan Läs hela recensionen SSL-säkerhet Integration av sociala medier E-handel verktyg E-post marknadsföring SEO-verktyg 24/7 support Välj din plan Läs hela recensionen

Som ni ser får du mindre funktioner på den billigaste planen än på de mer avancerade planerna. Wix erbjuder mer på sina grundläggande planer än GoDaddy, vilket innebär att du får mer för dina pengar när du börjar.

Om du’är du osäker på vad några av dessa funktioner är, eller varför de’är viktigt, don’t oroa dig. Här’s en snabb uppdelning av de viktigaste funktionerna i tabellen:

SSL-säkerhet (Secure Sockets Layer): Ett SSL-certifikat håller din webbplats säker och säker genom att kryptera all information som matats in via din webbplats – det gör det särskilt viktigt för onlinebutiker eller webbplatser som behandlar betalningsinformation! Du vet när en webbplats har SSL-säkerhet eftersom webbplatsadressen har “HTTPS” i början, och ofta visas en liten hänglås bredvid webbadressen också.

Integration av sociala medier: Detta innebär att du kan synkronisera, dela och bädda in sociala medier på din webbplats. Detta gör det enkelt att dela din webbplats över dina sociala sidor, samt att presentera dina nyhetsflöden där på din webbplats.

E-handelsverktyg: Du kan använda webbplatsbyggare för att skapa en onlinebutik, med funktioner som säker utcheckning, acceptera onlinebetalningar, skapa rabatter och mer.

E-post marknadsföring: Marknadsför din webbplats med e-postmarknadsföring! Detta är ett bra sätt att engagera sig med dina besökare, särskilt om du’driver en blogg, företag eller onlinebutik.

SEO-verktyg (sökmotoroptimering): Utan SEO-verktyg vann din webbplats’t kunna rankas högt i Google’s sökresultat, vilket gör det svårt för människor att hitta dig! Bra webbplatsbyggare ger dig en hjälpande hand med SEO, oavsett om det är’s genom guider, instruktioner eller till och med anpassade planer.

24/7 support: Internet sover aldrig, så varken borde hjälpa och stödja! Om något går fel klockan 4 vet du att du kan få den hjälp du behöver.

Wix vs GoDaddy – Value for Money: the Dict

Wix erbjuder bättre valuta för pengarna än GoDaddy. GoDaddy är billigare – dock Wix’s planer ger dig mer bang för din pengar. Wix har fler funktioner och mer total kvalitet, vilket gör sina planer bättre värde. Det har till och med en gratis plan, så om du verkligen bara vill skapa en webbplats på billigt, gör du inte’Jag måste spendera en ganska öre.

Vidare information

 • Topp 10 gratis webbplatsbyggare – ta reda på vilka andra gratisplattformar som finns där ute
 • Wix prissättning granskning – ta en mer detaljerad titt på vad du får i varje prisplan

8

Vad sägs om alternativ till Wix och GoDaddy?

Som du vet är Wix och GoDaddy arenan’t de enda webbplatsbyggarna på marknaden. Det finns många där du kan välja mellan. Om varken Wix eller GoDaddy kryssar för dina rutor, kolla in något av nedan för alternativ.

Squarespace

Om du’efter fantastiska design så vann du’Jag hittar bättre än Squarespace. Det har de bästa kvalitetsmallarna på marknaden med fantastiska kvalitetsfunktioner som matchar. Priserna börjar på $ 12 per månad, och det’är värt varje cent! den’är lite svårare att använda än Wix och tar längre tid att installera än GoDaddy, men för ren estetik är det’Det är definitivt värt den extra ansträngningen.

Vidare information

 • Squarespace Review
 • Granskning av Squarespace-prissättning
 • Wix vs Squarespace
 • GoDaddy vs Squarespace

Weebly

Weebly är en solid webbplatsbyggare med enkla, eleganta mallar och massor av funktioner. den’är en av de billigaste byggare att börja sälja på nätet, och är bra för småföretag och portföljer. Precis som Wix har Weebly en gratis plan och priserna börjar på bara $ 12 per månad. Det har mer struktur i sina mallar än Wix, så det’är perfekt om du vill ha mer vägledning om dina designval.

Vidare information

 • Weebly Review
 • Weebly prissättning granskning
 • Wix vs Weebly
 • Weebly vs GoDaddy

SITE123

Om du’igen efter ren enkelhet och utmärkt kundsupport, prova SITE123. Med lysande livechatt stöd det’är perfekt för nybörjare som behöver en hjälpande hand på vägen. Liksom GoDaddy och Wix ADI använder SITE123 designhjälp för att bygga grundläggande webbplatser snabbt och enkelt. Du kan registrera dig till den gratis planen eller $ 10,80 per månad betalad plan. Don’t förväntar sig kraftfulla funktioner eller massor av kreativ frihet, men om det’det är lätt att använda dig’efteråt är SITE123 ett bra alternativ att titta på.

Vidare information

 • SITE123 granskning

Slående

Om du vill ha bra bloggverktyg tillsammans med enkel, enkel att använda design, är Strikingly ett utmärkt val. Liksom Wix har den en gratis plan och använder drag-and-drop-design för att göra det enkelt att bygga din webbplats. Priserna börjar på bara $ 8 per månad. På ett slående sätt kan du skapa eleganta webbplatser med en sida och har ett starkt fokus på att göra webbplatsbyggnad tillgänglig för alla, oavsett dina tekniska färdigheter!

Vidare information

 • Slående recension
 • Bästa plattformar för att bygga din blogg

Shopify

Om det’s e-handeln dig’igen efter, kan du’Det blir bättre än Shopify för att sälja online! den’är ett bra alternativ till Wix om du vill ha lite mer oomph till din onlinebutik. Det betyder en högre prislapp som börjar på $ 29 per månad, men det’är en värdig investering. Shopify är en dedikerad e-handelsplattform snarare än en webbplatsbyggare, och kommer med sylt fullspäckat med specialfunktioner som hjälper dig att komma igång och sätta upp dig för framgång.

Vidare information

 • Shopify Review
 • Shopify prissättningsgranskning
 • Wix vs Shopify

9

Wix eller GoDaddy: Slutsats

Det var en fantastisk show från två topplattformar, men till slut har Wix framkommit som segrande. Som vi sa får du helt enkelt mer med Wix: fler funktioner, mer kontroll och mer värde.

Wix är en kraftfullare byggare än GoDaddy, som ger funktioner av bättre kvalitet och mer skalbara planer. GoDaddy, å andra sidan, är mer begränsad när det gäller funktioner och anpassning – men vad det saknar i kraft, det kompenserar för snabbhet!

För att sammanfatta, låt’s titta på vem som vann varje kategori:

Wix vs GoDaddyWixGoDaddyEnkel användningDesignFunktionerSEOHjälp och supportVärde för pengar
Alternativet att använda antingen ADI eller huvudredigerarenAnvänder ADI för en snabb och enkel metod för webbdesign
Stort urval av branschspecifika teman, intuitiv dra-och-släpp-funktionalitetOlika teman du kan utforma din webbplats med, möjlighet att redigera via sidopanelen
En mängd kvalitetsfunktioner, massiv app-butik fylld med nästan allt man kan tänka sigSolida inbyggda funktioner, men ingen app-butik som hjälper till utanför det
Ger dig kontroll över metatitlar / beskrivningar, sökordsstöd och användbara SEO-apparAlla standarderbjudanden för Wix, plus inbyggd SEO-analys; skicka in din webbplatskarta för sökmotorer att läsa
Telefon- och e-poststöd, bra hjälpcenter, hjälp i redaktören24/7 telefonsupport, livechatt, praktiskt hjälpcenter
Massor av stort värde planer att välja mellan, inklusive en gratisFyra prisplaner vardera riktade mot vissa individer

Kör pappa’s ADI-redaktör gör det till ett snabbt, enkelt alternativ för totala nybörjare, medan Wix erbjuder en större kreativ frihet för alla förmågor. Med Wix kan du till och med välja om du vill använda ADI eller den traditionella redigeraren – GoDaddy är dock fortfarande den snabbaste byggaren på marknaden.

Wix är för människor som vill ha total kontroll över design och behöver en webbplats som kan växa med dem. den’Det är inte illa att sälja heller, om du vill gå ut i e-handeln.

Kör pappa är för personer som behöver en webbplats snabbt. den’är snabb, enkel att använda och har support 24/7. Du kommer att offra lite kreativ kontroll, men det erbjuder många användbara verktyg för att hantera din webbplats.

Vi rekommenderar GoDaddy för nybörjare som behöver en enkel webbplats så snart som möjligt. Det vann’t slå av dina strumpor, men det’Jag får jobbet snabbt. Wix är det starkare allround-valet – det kombinerar användarvänlighet med fantastiska mallar och kraftfulla funktioner. Välj Wix för stil och substans.

För att sammanfatta, vi’Jag rekommenderar Wix till alla som inte är det’t i en arg rusa för att få sin webbplats igång. Lägg lite mer tid på design, och du’Jag kommer att belönas med en vacker webbplats som du kan fortsätta anpassa med coola och spännande funktioner.

10

Wix vs GoDaddy: vanliga frågor

Behöver du veta hur du kodar för att använda Wix eller GoDaddy?

Nej! Varken kräver någon kodningskunskap, men du kan komma åt Wix’s-kod för att göra mer avancerade ändringar om du vill. Det finns många guider i Wix’s hjälpcenter som kan leda dig genom hur du använder Wix-kod.

Vilka andra tjänster tillhandahåller GoDaddy?

GoDaddy är världen’s största domänregistrator, och erbjuder också värdtjänster och webbplatssäkerhet. Dess webbplatsbyggare, GoCentral, är ett allt-i-ett-paket, men du kan bygga din webbplats någon annanstans och köpa element individuellt genom en av GoDaddy’s andra tjänster.

Vilket är bättre för att bygga en onlinebutik?

Vi rekommenderar definitivt att använda Wix om ditt fokus är på e-handel – det har bättre försäljningsfunktioner än GoDaddy! Wix har tre e-handelsplaner, kontra GoDaddy’det är en, vilket betyder att Wix har mer utrymme för att växa ditt företag på lång sikt. Du kan skapa en väl avrundad butik med Wix för bara $ 20 per månad.

Om du vill bygga en onlinebutik kan du läsa vår Wix eCommerce-granskning eller kolla in vår e-handelswebbplatsjämförelsediagram.

Är det snabbare att bygga en webbplats med Wix eller GoDaddy?

Detta är faktiskt oavgjort! Både Wix och GoDaddy erbjuder ADI (Artificial Design Intelligence). Det är här byggaren ställer frågor, till exempel vad som är syftet med din webbplats, och sedan använder dina svar för att skapa en personlig webbplats för dig – allt inom några minuter! Wix ger dig valet av dess manuella redaktör eller Wix ADI.

Tyckte att vår jämförelse var till hjälp?

Webbplatsbyggare-expert syftar till att ge dig ärlig information. Den där’varför vi bedriver vår egen forskning och får direkt, personlig insikt. Klicka här för mer information.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map