Cum să vinzi alimente online

Livrează-ți mâncarea în toată lumea cu Ghidul nostru în 7 pași pentru vânzarea alimentelor online

Cum să vinzi alimente online


Aceasta’s 2020, iar industria alimentară globală se estimează a fi în valoare de 12,24 trilioane de dolari. Fie’te alătur clubului tău local de vinuri pentru un lot lunar de probe gratuite sau primești toate ingredientele pentru acea masă vegană perfectă trimisă direct la ușa ta, se pare ca toată lumea’este în acțiune. ISN’Nu e timpul să ai o bucată din plăcintă?

Ei bine, acum poți!

Mulțumită piețelor globale și platformelor de comerț electronic, aceasta’acum este mai ușor ca niciodată să începi să vinzi alimente online. Ghidul nostru vă va parcurge totul, de la reglementările internaționale alimentare, până la alegerea platformei dvs. perfecte și comercializarea produselor.

Până la sfârșit, ai câștigat’nu aveți o idee clară despre cum puteți vinde mâncare online – voi’Voi putea să pun ceea ce tu’Am învățat în practică și ai creat propriul magazin online.

Deci, acum intrarea este pe cale, hai’săpați în cursul principal și aflați cum să vă faceți visul realitate.

1

Cunoaște Legea

Primul lucru pe care trebuie să-l știi despre legea alimentelor este că reglementările diferă în funcție de locul în care te afli’sunt din. Regulile din SUA sunt diferite de cele din E.U., de exemplu.

Dacă locuiești în SUA, tu’Va trebui să urmez ce’sunt cunoscute sub denumirea de Legile privind alimentele din cabană. Din nou, acestea pot diferi ușor de la stat la stat, dar noi’Voi parcurge unele dintre elementele esențiale pe care le aveți’Va trebui să fiu la curent cu orice parte’sunt din.

Pentru a obține aprobarea legală, dumneavoastră’Am nevoie de câteva lucruri:

 • O inspecție anuală de bucătărie realizată de departamentul de sănătate
 • O autorizație / autorizație de zonare de la departamentul de agricultură sau sănătate
 • O licență de afaceri valabilă de stat
 • Dovada magazinului dvs. respectă reglementările sanitare pentru toate spațiile de depozitare a alimentelor, la rece și la uscat
 • Nu există animale de companie în bucătărie sau în casă, dacă este cazul’e o bucătărie de casă

Fie că decideți să gătiți în bucătăria de acasă sau într-o bucătărie comercială, dvs.’va trebui să vă familiarizați cu reglementările locale pe care le aveți’am fost de așteptat să urmeze. Dacă decideți să vindeți alimentele online printr-un furnizor (mai degrabă decât să le manipulați singuri), dumneavoastră’Va trebui să cercetez lanțul de aprovizionare pentru a vă asigura că ingredientele dvs. sunt la standard.

Indiferent de planul dvs., știți că autoritățile federale, de stat și locale sunt aici pentru a vă ajuta! Aceasta’sunt meseria lor de a cunoaște legile din interior și din afară, așa că ei’e o resursă excelentă de consultat. Jennifer Irvine din serviciul de livrare a mesei Balance Box explică modul în care afacerile sale au profitat la maximum de aceste resurse:

“Când am început prima dată, lucram din bucătăria de acasă. Dar pe măsură ce afacerea a crescut, noi’m-am mutat într-o bucătărie comercială. În ceea ce privește întrebarea legală, primul lucru pe care l-am făcut a fost să sunăm la Biroul de Sănătate de Mediu și să-i invităm să vină să ne vadă și să ne sfătuiască ce trebuie să facem – și au fost strălucitori.”

bucatarie casuta de echilibruBalance Box folosește o echipă de nutriționiști și bucătari pentru a pregăti un meniu alimentar personalizat, sănătos pentru livrare.

Desigur, cerințele noi’Am enumerat aici sunt minimele necesare pentru a vă conduce afacerea alimentară. Noi’Aș fi aici toată ziua dacă am enumera totul, dar vă recomandăm să citiți corect site-ul web Cottage Foods pentru mai multe detalii și să găsiți informații despre starea dvs. specifică.

Dacă locuiți în E.U, există reguli și regulamente separate pe care trebuie să le respectați. Pentru mai multe informații despre acestea, accesați Comisia Europeană a Principiilor generale ale dreptului alimentar.

2

Găsiți-vă nișa

Este posibil ca unii dintre voi să vândă deja mâncare în persoană. Altele pot fi doar bazate pe o idee criminală. Dar daca tu’încă nu vă ungem nișa, permiteți-ne să ajutăm.

Un loc bun pentru a începe este cercetarea tendințelor alimentare. Reducerea deșeurilor este un subiect fierbinte în acest moment, astfel încât publicitatea pe care o gătești cu fructe sau legume necorespunzătoare ar putea fi un unghi frumos, de exemplu.

În continuare, trebuie să știi unde stai într-o piață aglomerată. Ești un brand accesibil, de zi cu zi? Sau un lux gastronomic? Este accentul tău sănătos de a mânca? Sau tratamente îngăduitoare?

Toate acestea vor juca modul în care vă marcați și faceți publicitate. Totul, de la alegerea unei palete de culori a companiei, până la înțelegerea textului și a designului logo-ului pentru a utiliza se va lega de modul în care doriți ca produsele dvs. să fie văzute.

După aceea, trebuie să setați un buget și câteva așteptări. Cât vă puteți permite să cheltuiți lunar? Aveți de gând să vindeți la nivel local, național sau mondial? Unde vă vedeți afacerea în trei-cinci ani?

Răspunsurile la aceste întrebări vă vor ajuta să știți câți bani pentru a investi în lucruri precum magazinul online, marketingul și ingredientele dvs., care în cele din urmă dictează prețurile pe care le percepeți clienților.

În cele din urmă, întrebați-vă – ce aduceți la masă? Pentru a ieși în evidență, tu’voi avea nevoie de un USP (punct de vânzare unic). Aici’este un exemplu.

JK GourmetJK Gourmet a găsit o piață de nișă care ajută peste un milion de americani.

JK Gourmet și-a bătut nișa producând produse fără cereale destinate persoanelor care au nevoie de ajutor în gestionarea colitei ulcerative – o afecțiune care afectează 1,6 milioane de americani. Șeful afacerii Jodi a declarat pentru Shopify:

“Noi’ne-am sculptat nișa cu produse fără cereale, ceea ce ne asigură’sunt de asemenea fără gluten. De asemenea, abordăm nevoile comunității paleo în creștere și pentru că am eliminat întotdeauna utilizarea de zahăr rafinat și îndulcitori artificiali,’fac apel la o audiență mai largă ca niciodată.” 3

Sursa Furnizorul Dvs.

Indiferent dacă gătiți alimente proprii sau cumpărați produse pre-fabricate pentru a vinde, voi’va trebui să găsesc un furnizor. Lucrul complicat este să știi care sunt credibile.

Utilizarea de site-uri precum Food Master vă poate ajuta furnizorii de surse specializate în ingredientele de care aveți nevoie. Odata ce tu’am întocmit o listă, dumneavoastră’Vreau să verific certificatele și chiar pot cere referințe.

Acest lucru este foarte comun, deci don’nu-ți este teamă să întrebi un furnizor despre datele de acreditare ale acestuia. Nu uitați, orice furnizare vă va reprezenta direct compania. Dacă furnizorul spune că produsele sale sunt organice, don’nu o luați ca evanghelie – priviți în ea.

Sfat: Multe companii mici încep prin utilizarea Costco. Aceasta’este un brand de încredere, bine cunoscut și un furnizor de încredere.

4

Creați-vă marca, ambalarea și etichetarea

În acest moment, ar trebui să aveți o idee clară despre ce mâncare doriți să vindeți și cum vă’o voi produce. Tu’V-am gândit, de asemenea, la un brand. Acum’este timpul să îți pui în practică deciziile.

Nume de afaceri

Un nume comercial trebuie să fie trei lucruri: memorabil, relevant, și ușor de vrajit.

Sigur, ‘Mary’cupcakes s’ este relevant și ușor de vrajit, dar va bloca în oameni’mintile?

Încercați să deveniți creativi. Gândiți-vă în afara casetei și cereți celorlalți părerile lor. daca tu’reproiectezi vânzarea internațională, tu’Vreau să mă asigur și că numele nu este’nu este prezentat greșit sau pierdut în traducere.

Culori de marcă

O culoare nu este’nu este doar o umbră – ea’e o emoție. Culorile pe care le alegeți îi fac pe oameni să se simtă în anumite moduri. Puteți fi îndrăzneț și inspirat, încălzit și pasionat sau cool și inovator, prin culorile pe care le decideți.

Când vine vorba de psihologie, companiile de alimentație tind să apeleze la culori strălucitoare. ei’ești captivant, clar și poate încuraja achizițiile cu impulsuri. Gălbenii, roșii și portocalele sunt toate asociate cu mâncarea indulgentă, în timp ce verdeturile și albastrii exprimă de obicei sănătatea și vitalitatea.

Imagerie produs

Imaginile produsului dvs. sunt un client’e primul punct de contact cu mâncarea ta – și primele impresii contează!

Cu excepția cazului în care vă veți imagina ca un fotograf priceput, noi’Recomand să plătiți pentru imagini de produse profesionale. Acest lucru vă poate ajuta mâncarea să sară de pe pagina web și către un client’s. car.

Regulamente de ambalare

Acesta este unul important. Conform legii SUA, ambalajul dvs. trebuie să conțină următoarele informații:

 • O listă completă a tuturor ingredientelor utilizate în produs
 • Cantitatea sau cantitatea din pachet
 • Greutatea produsului
 • Numele companiei dvs. și orice furnizor pe care l-ați utilizat
 • ‘Folosit de’ / ‘Data expirării’ datele

Acest lucru nu ar trebui să fie doar pe toate ambalajele, dar și în descrierile produselor online. Aceasta’De asemenea, este bine să includeți informații nutriționale, astfel încât oamenii să aibă o idee despre beneficiile / preocupările pentru sănătate care vin cu alimentele dvs..

5

Preț produsele dvs.

Aceasta’este foarte bine creând un brand cool cu ​​un USP grozav, în spatele căruia se află niște delicii gustoase – dar așa cum spune vechea zicală, ‘banii vorbesc.’

Oricât de bune sunt produsele tale, trebuie să știi totuși să le prețuri. Puterea de subvalorizare sau supraalimentare pe termen lung ar putea vedea rezervorul dvs. de afaceri. Deci, cum poți să obții un preț corect?

Ei bine, Shopify are un ghid pas cu pas strălucitor, care te ajută să rezolvi asta, pe care noi’Vă voi oferi o scurtă privire de ansamblu a celor de mai jos.

Calculați costurile variabile

În primul rând, trebuie să știți cât costă mâncarea dvs. pentru a produce și vinde. Trebuie luate în considerare lucruri precum costul ingredientelor, ambalarea și transportul.

Dacă vindeți supe, de exemplu, adăugați toate costurile variabile implicate și aflați cât de mult aveți’plătiți efectiv pe cutie.

Creați o marjă de profit

În continuare, trebuie să știți cât de mult dintr-un profit doriți. Pentru a face acest lucru, gândiți-vă la valoarea profitului pe care doriți să-l generați (de exemplu, 15% profit).

Odată ce ai un procent în minte, trebuie să-l transformi în zecimal. Acest lucru se face pur și simplu împărțindu-l la 100 (de exemplu, 15/100 = 0,15).

Acum aveți o cifră pentru costurile variabile și un număr zecimal reprezentând marja de profit. De aici, calculați cât ar trebui să percepeți pe produs. Acest lucru poate obține un pic de matematică-y, dar don’nu vă faceți griji – urmați doar Shopify’ecuație simplă, prezentată mai jos:

Prețul țintă = (costul variabil pe produs) / (1 – marja de profit dorită ca zecimal)

Factor în costuri fixe

Alte costuri de luat în considerare sunt lucruri precum spațiul de închiriere pentru pregătirea alimentelor, echipament de gătit, închiriere pentru depozitare, asigurare, taxe de licență și salariile angajaților. Toate acestea trebuie luate în considerare pentru a vă asigura că afacerea dvs. are cel puțin pauze.

Sfat: Shopify’s calculatorul de pauză vă poate ajuta în acest sens.

Încercare și schimbare acolo unde este necesar

Este posibil să vă găsiți că ați lovit unghia de pe cap prima dată în jur. Șansele sunt, totuși, tu’Va trebui să vă testați prețurile țintă și să le revizuiți în fiecare lună. Poate să dureze puțin pentru a merge bine, dar odată’Ți-ai găsit poziția pe piață, tu’Voi fi pe calea cea bună.

6

Creați-vă magazinul online

Aceasta’e momentul în care tu’am asteptat… timpul pentru a-ți pune planul în acțiune!

Există trei planuri eficiente de vânzare a mâncării de acasă. Puteți profita de piețele online (credeți Amazon sau Etsy), creați-vă propriul dvs. site-ul de comert electronic (cu platforme precum Shopify sau BigCommerce) sau vinde produse curate prin intermediul unui furnizor.

Mai jos, noi’Voi parcurge cele trei opțiuni, cântăriți pro și contra fiecăruia și vă voi explica cine sunt ei’sunt cel mai potrivit pentru.

Vânzarea alimentelor online prin intermediul piețelor

Argumente pro şi contra

Pro-uriContra
 • Vânzarea printr-o platformă care atrage un public global
 • Nu este responsabil pentru administrarea propriului dvs. site web
 • Proces ușor de configurare și automatizare
 • Fără control creativ asupra modului în care sunt afișate produsele dvs.
 • Mai puțin credibil decât să ai propriul site web
 • Amazon va acorda prioritate propriilor produse asupra dvs.

Piețele de piață online, cum ar fi Amazon și Etsy, sunt site-uri web de comerț electronic în care puteți crea un cont și lista de produse pentru vânzare. Piețele online sunt cel mai bun pentru cei care doresc să înceapă să vândă rapid, pentru ca acolo’nu este implicată nicio configurare a site-ului sau personalizare. Și de când ai câștigat’Nu veți construi un site web de la zero, ați câștigat’nu trebuie să vă faceți griji cu privire la conducerea traficului pe o piață online – publicul va fi deja acolo.

Asta a spus, dacă tu’sunteți interesat să vindeți mâncare de acasă cu o piață online, dumneavoastră’Va trebui să concurez cu toți ceilalți vânzători de pe platformă pentru a atrage cumpărători’ Atenţie. Acest lucru este mai ușor spus decât făcut, mai ales când unele piețe promovează anumite produse față de altele. Tu’De asemenea, va trebui să fiu dispus să sacrifici puțină personalitate atunci când folosești o piață online. Dacă brandul și flerul contează pentru tine, ai câștigat’Nu vreau să iau acest traseu special.

Dacă decideți să mergeți pentru comoditatea unei piețe online, dvs.’Voi vinde pe un site web care’nu ești al tău – deci tu’Va trebui să studiez site-ul respectiv’regulamente. Desigur, aceste reglementări cer elementele de bază pe care le aveți’Oricum, trebuie să fii acoperit, cum ar fi documentația legală, licențiere și ambalaje adecvate.

Dar fiecare piață are, de asemenea, propriile sale standarde. De exemplu, Amazon necesită următoarele vânzări de performanță de la vânzătorii săi:

 • Având o rată de defect de comandă mai mică de 1%
 • Având o rată de anulare înainte de împlinire mai mică de 2,5%
 • Având o rată de transport cu întârziere mai mică de 4%

Aceasta’este cel mai bine să studiezi fiecare piață online’cerințele înainte de a alege platforma potrivită pentru afacerea dvs..

Vânzarea produselor alimentare online printr-un producător de site-uri de comerț electronic

Argumente pro şi contra

Pro-uriContra
 • Tu’re controlul total asupra modului în care produsele dvs. sunt văzute și afișate
 • Acolo’s ajutor și asistență disponibile pentru a vă ajuta cu orice probleme’am avut
 • Arăți mai credibil și asta’e mai ușor de făcut reclamă
 • Trebuie să atragi cumpărători pe site-ul tău
 • Tu’Va trebui să petrec puțin timp proiectându-ți propriul magazin online
 • Tu’Voi fi responsabil pentru întreținerea / actualizarea site-ului’s-a aranjat

Constructorii de site-uri de comerț electronic, cum ar fi Shopify și BigCommerce, vă permit să vă creați propriul magazin de comerț electronic, fără a avea abilități tehnice necesare – alegeți pur și simplu un șablon de site, personalizați-l și începeți să vindeți. Chiar daca tu’re-vinde produse coapte de acasă sau creează lumea’este cel mai bun plan de masă keto, vor exista tone de șabloane care se potrivesc stilului tău.

șablonul magazinului de comerț electronicPopularul producător de comerț electronic Wix vă permite să vedeți cum ar putea arăta magazinul dvs. cu fiecare șablon.

Aceste instrumente sunt concepute pentru vânzătorii de zi cu zi’nu aveți tone de timp, bani sau expertiză digitală. Constructorii de site-uri de comerț electronic sunt cel mai bun pentru cei care doresc să ofere cumpărătorilor experiența completă, de la un site web de marcă frumos la un proces de verificare personalizat și cine don’Nu vreau să mă ocup de reglementările terților.

Aceste platforme vă ajută să creați o casă personalizată, de marcă pentru produsele dvs. Provocarea constructorilor de site-uri de comerț electronic este atragerea cumpărătorilor pe site-ul dvs. în primul rând – de aceea noi’am scris un ghid de promovare a site-ului web pentru a vă ajuta. Și odată ce cumpărătorii încep să vină, ai câștigat’nu trebuie să concurez cu alți vânzători așa cum ați face cu o piață online.

Dacă decideți să utilizați un constructor de site-uri de comerț electronic, dvs.’Nu am lipsa de opțiuni din care să alegeți. Pentru mai multe informații, puteți consulta clasamentul nostru al celor mai bune platforme de comerț electronic sau aruncați o privire la acest rezumat rapid al primilor trei furnizori:

Când vine vorba de plăți și transport, fiecare platformă va utiliza gateway-uri de plată diferite. Cu toate acestea, toate au tendința de a le folosi pe cele mari, cu toate acestea: gândiți-vă PayPal, Apple Pay, Stripe și Square. Shopify are chiar propria sa poartă de plată.

Odata ce tu’ați selectat metodele de plată pe care doriți să le acceptați, puteți aborda transportul. Din nou, aceste platforme au stabilit curieri pe care îi puteți folosi: FedEx, DHL etc.’Va trebui să analizez ce curieri pot livra mai întâi alimente, deși FDA (Agenția pentru Alimente și Droguri) a stabilit reglementări în legătură cu viteza și temperatura.

Vânzarea produselor alimentare online prin intermediul furnizorilor

Argumente pro şi contra

Pro-uriContra
 • Ai castigat’nu trebuie să gestionați singur un inventar mare de produse alimentare potențial perisabile
 • Ai castigat’nu trebuie să faceți ambalajul și să vă expediați singur
 • Încă trebuie să dețineți orice reclamații ale clienților, chiar dacă aveți’nu ești responsabil fizic de proces – deci tu’va trebui să-ți alegi cu atenție furnizorii!
 • Deoarece acesta este un mod convenabil de a începe vânzarea, acolo’e multă concurență acolo

Vânzarea alimentelor online printr-un furnizor înseamnă că dumneavoastră, vânzătorul cu amănuntul, nu’nu trebuie să stochez sau să manipuleze oricare dintre produsele alimentare reale. În schimb, tu’Voi folosi fie o piață online, fie un constructor de site-uri de comerț electronic pentru a crea un spațiu în care vă aflați’Voi lua comenzi și voi comunica cu clienții. Atunci tu’Vă avertizez furnizorii cu privire la fiecare nouă comandă, iar furnizorii vor livra produsele către fiecare client. În esență, tu’repetați spectacolul, fără să vă murdăriți mâinile. Un alt cuvânt pentru acest model este dropshipping.

Începerea unei afaceri de tip dropshipping este cel mai bun pentru cei care doresc un mod cu risc redus de a încerca să vândă mâncare online. Dropshipping-ul printr-un furnizor înseamnă că ai câștigat’nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește păstrarea inventarului, ceea ce reprezintă o preocupare majoră pentru oricine vinde produse în bucătăria de acasă sau într-o bucătărie comercială.

Acest model de furnizor vă permite să petreceți mai mult timp pentru branding, personalizare și servicii pentru clienți. Aceasta’este important să rețineți că serviciul pentru clienți este deosebit de important cu dropshipping – din moment ce dumneavoastră’reutilizați furnizori terți ca o relație între dvs. și clienții dvs., dvs.’Vreau să te asigur’sunt întotdeauna disponibile ca punct de comunicare și clarificare.

7

Comercializați produsele dvs.

Construirea unei relații cu clienții dvs. este unul dintre pilonii succesului comerțului electronic. Marketingul este o modalitate fantastică de a nu numai să îți atragi produsele în ochii publicului, ci și să creezi un raport cu cumpărătorii și să îi faci să se simtă ca și cum’sunt parte din afacerea ta’ viziune.

Există mai multe modalități de a-ți scoate mesajul de acolo – oricum sunt prea multe pentru o secțiune dintr-un articol – așa și noi’mă vom concentra pe unele dintre cele mai de impact lucruri pe care le puteți face.

SEO

SEO (Search Engine Optimization) este procesul de a face site-ul dvs. să apară pe motoarele de căutare, cum ar fi Google și Bing. În prezent, Google are peste 200 de modalități de a decide cât de mari site-uri se clasifică în rezultatele căutării sale, dar aici sunt câteva puncte cheie pentru care trebuie să știți:

 • Cuvinte cheie – Trebuie să vă asigurați că conținutul din produsele dvs. este legat de ceea ce sunteți’vinzi. daca tu’ești o companie cu bageluri din Manhattan, Dvs.’Voi dori fraze de genul ‘Bagelele din New York’ în descrierile produsului dvs. așa’este ușor pentru Google să spună despre ce este vorba pagina ta web.
 • metadate – Acesta este textul care apare în rezultatele căutării. Trebuie să aibă o lungime optimă, să includă cuvinte cheie și să încurajeze cititorul să facă clic pe linkul dvs..
 • backlinking – Un mod de a arăta Google mâncarea dvs. este popular și bine respectat. Alte site-uri web care se conectează la dvs. sunt privite extrem de, o recomandare.
 • Reactivitate mobilă – Un lucru pe care motoarele de căutare îl urăsc sunt site-urile pe care don’nu funcționează corect pe dispozitive mobile și tablete. Din fericire, toate platformele de comerț electronic pe care le-am enumerat mai sus sunt automat complet mobile, așa că este’nu este ceva de care trebuie să vă faceți griji.

Social Media

A avea o urmărire socială puternică nu adaugă decât companiei tale’credibilitatea. Aceasta’este, de asemenea, un mod de interacțiune cu clienții dvs. și oferindu-le un punct de contact. Dacă includeți butoane de partajare socială pe site-ul dvs. web (pe care îl puteți face cu oricare dintre platformele noastre recomandate), cumpărătorii pot, de asemenea, să vă partajeze mâncarea cu adepții lor -’e literalmente publicitate gratuită!

Shopify și BigCommerce fac lucrurile un pas mai departe, permițându-vă de fapt să vindeți direct pe rețelele de socializare și pe piețe. Fie’s Facebook sau Instagram, Amazon sau Etsy, puteți utiliza site-ul dvs. ca hub în timp ce atingeți și alte piețe online.

Marketing prin e-mail

Constructorii de site-uri de comerț electronic beneficiază de un e-mail de marketing integrat. Puteți completa șabloane de e-mail pre-proiectate cu cele mai recente oferte și oferte, înainte de a le trimite tuturor abonaților.

Fie’eșantioane gustoase, gratuite de căpșuni sau cumpărați unul obține unul gratuit pe gogoși, marketingul prin e-mail este o modalitate sigură de a aduce un client’interesele și păstrați-le să revină la magazinul dvs..

Vânzare la piețe alimentare / festivaluri

Cu toate aceste moduri online fanteziste de a vă comercializa afacerea, aceasta’e ușor să uiți de cuvântul bun de modă veche. Ieșiți acolo și faceți publicitate mâncării în persoană la piețele și festivalurile locale. La urma urmei, cel mai bun mod de a face publicitate mâncării trebuie să fie prin a-i lăsa pe alții să o guste, corect?

Piețele și festivalurile alimentare oferă, de asemenea, o oportunitate excelentă de a testa noi produse și arome. daca tu’ne întrebăm dacă o idee de produs nou merită lansată’nu este un loc mai bun decât un festival pentru a aduna cât mai multe opinii nepărtinitoare. Puteți oferi mostre gratuite ale celei mai recente creații dvs. și chiar puteți cere vizitatorilor să evalueze ceea ce’Am încercat pe o scară de la 1-5. Cercetările de piață nu au fost niciodată mai delicioase!

Cum să vinzi alimente online: rezumat

Industria alimentară este în plină expansiune ca niciodată. Acolo’este întotdeauna un motiv pentru a renunța la a intra online, dar dacă mâncarea este centrul afacerii tale, atunci acolo’nu e timp ca prezentul.

Urmând ghidul nostru complet, în șapte pași, pentru a vinde mâncare online, dumneavoastră’Vă voi putea transforma visul într-o realitate. Pentru recapitulare, iată din nou cei șapte pași.

7 pași pentru vânzarea alimentelor online

 1. Cunoaște legea
 2. Găsiți-vă nișa
 3. Sursa furnizorului tău
 4. Creați-vă marca, ambalajul și etichetarea
 5. Prețul produselor
 6. Creați-vă magazinul online
 7. Comercializează produsele tale

Acești pași nu sunt doar ingredientele pentru a-ți face afacerea alimentară online, ci și rețeta ta pentru succes.

Spre deosebire de mulți dintre voi, am câștigat’nu trebuie să-l adăugați cu zahăr – va trebui să investiți timp pentru a vă pune în funcțiune afacerea online. La fel cum bici un soufflé, poți’nu vă grăbiți de drum – dovada va fi întotdeauna în budincă.

Urmați pașii noștri, luați o abordare măsurată și urmăriți propriile dvs. afaceri alimentare online prind viață. Crede-ne, puține lucruri vor avea un gust mai dulce.

Cum să vinzi alimente online: întrebări frecvente

Am nevoie de o licență pentru a vinde mâncare de casă?

Dacă nu’sunt doar prăjituri pentru colectarea fondurilor de caritate pentru birou, răspunsul este da. Vânzarea comercială a oricăror alimente de casă va necesita o licență de stat valabilă. Pentru a obține unul, dumneavoastră’Va trebui să treacă o inspecție de sănătate respectând standardele locale de reglementare a sănătății.

Cât este o licență de afaceri?

Multe lucruri influențează valoarea unei licențe de afaceri, cu locația și numărul de angajați care fac parte din costul total. În general, aceasta poate fi de la 25 la 7000 USD. Cu toate acestea, cele mai multe startup-uri alimentare sau întreprinderi mici vor plăti între 50 și 200 USD.

Care este beneficiul de a avea propriul dvs. site web alimentar?

În primul rând, tu’re controlul total al afișajului și publicității alimentelor. Utilizarea constructorilor de site-uri de comerț electronic poate fi de asemenea un beneficiu masiv, deoarece creează site-ul web la dispoziția oricui. Puteți vinde chiar și pe diferite canale, cum ar fi piețele de piață și social media.

Cât costă constructorii de site-uri de comerț electronic?

Toți producătorii de site-uri de comerț electronic vor oferi o varietate de planuri de prețuri diferite. Acestea variază de la ofertele complet gratuite la personalizate. Întreprinderile mici de alimente se pot aștepta să plătească o taxă lunară între 20 și 80 USD. Aceasta acoperă designul, găzduirea și securitatea site-ului dvs. web, plus o mulțime de altele.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me