Jimdo áttekintés 2020 | Ez a weboldalkészítő az Ön számára?


A legjobb

A legjobb költségvetésű emberek számára


Összesített értékelés

4 csillag az 5-ből

A Jimdo a legolcsóbb módja annak, hogy hirdetésmentes weboldalt hozzon létre, de biztosan megkapja azt, amit fizet. Noha meglehetősen könnyű megbirkózni vele, felhasználóink ​​csak 56% -a javasolja ezt egy barátjának. "Alulról meglehetősen nehézkesnek és merevnek érezte magát", – mondta egy felhasználó.

Mik a Jimdo előnyei és hátrányai??

Előnyök

  • Olcsó, hogy webhelye hirdetésmentes legyen
  • Korlátlan tárhely az üzleti tervben vagy annál magasabb
  • A segítség és támogatás tömör és lényegre törő

Hátrányok

  • Rosszul tervezett sablonok, korlátozott választékkal
  • Nincs visszaállítási lehetőség
  • A webhely elemeinek szerkesztése és rendezése nehézkes lehet

A Jimdo áttekintése

És akkor mi van valójában az Jimdo?

Jimdo egy online platform, amely mindent megtalál, amire szükség van a saját webhelyének elkészítéséhez. Bármilyen dolgot elkészíthet egy üzleti weboldaltól vagy blogtól az e-kereskedelmi áruházig – mindezt kód használata nélkül!

Itt a Website Builder Expertnél’Feladatunk annak kiderítése, milyen jó weboldal-készítők, mint Jimdo igazán vannak.

Mi’több tesztet futtatott, és minden tényt és statisztikát feltárt a Jimdóval kapcsolatban, tehát nem’nem kell.

Ebben az áttekintésben mi’Megvizsgálja a legfontosabb területeket, amikor a saját weboldala épül. Innentől te’Pontosan megtudhatja, hogy Jimdo miként áll fel a versennyel szemben.

Különbség a Jimdo Teremtő és a Jimdo Dolphin között

A Jimdo segítségével kétféle módon hozhat létre webhelyet: Jimdo Creator és Jimdo Dolphin.

jimdo alkotó vagy delfinA Jimdo segítségével választhat a webhely alapoktól való létrehozása vagy az ADI használata között.

A Teremtő Jimdo’fő platformja. Ha te’újra ismeri a weboldalépítőket’hasonló lesz hozzád’láttam már korábban.

A Jimdo Creator egy teljes értékű szerkesztő felület. Felveheti a saját tartalmát, átméretezheti a dolgokat, és húzhatja az elemeket különböző helyekre.

A Jimdo Dolphin egy ADI (mesterséges tervezési intelligencia) megoldás. Csak annyit kell tennie, hogy válaszol néhány kérdésre az Ön által használt webhely típusával kapcsolatban’szeretném, és Jimdo létrehozza az Ön számára a weboldalt!

Mindkettő fantasztikus módja egy weboldal létrehozásának, de nagyon eltérő igények kielégítésére szolgál.

A Jimdo Teremtő azok számára készült, akik ellenőrzés alatt akarnak lenni; tisztességes véleményt kap a webhelyén’elrendezése, esztétikája és tartalma.

Jimdo Dolphin sokkal gyorsabb. A közösségi médiából vagy a meglévő webhelyekről azonnal felveheti az új webhelyére. Ez korlátozott, tekintet nélkül arra, hogy mennyit szerkeszthet.

Ez az értékelés a Jimdo Creatorra összpontosít.

Milyen egyszerű a Jimdo használata?

jimdo_editor

A weboldal-készítők általában nagyon könnyen kezelhetők. Te nem’Nincs szükség kódolási ismeretekre, és a legtöbb dolgozik valamilyen drag-and-drop funkcióval – kicsit olyan, mint a PowerPoint.

Jimdo nem különbözik egymástól. Szerkesztő felülete tiszta, világos és egyszerűen navigálható.

Először kiválaszt egy sablont, amelyet ágazatok szerint bontanak fel. Ezután elkezdődik a szerkesztési szórakozás!

A szöveg szerkesztéséhez csak annyit kell tennie, hogy rákattint az Ön szakaszára’szeretne változtatni, majd írja be (a jobb oldalon látható).

A képek átméretezhetők és néhány kattintással a helyükre húzhatók. Ha másik elemet szeretne hozzáadni, például egy kapcsolatfelvételi űrlapot, akkor válassza ki a ‘plusz’ ikonra, és válasszon egyet a listából.

Ez azt mondta’Fontos megvizsgálni, milyen könnyű használni a Jimdo-t, összehasonlítva a többi weboldal-készítővel.

Ezt kipróbáltuk azzal, hogy a mindennapi embereket a Jimdo segítségével készítették el saját webhelyüket, majd felkérték őket, hogy mutassák meg, milyen könnyűnek találtak bizonyos feladatokat.

Ezután beszélgettünk velük, és összehasonlítottuk pontszámaikat és árajánlataikat a többi legjobb weboldal-készítővel, akikkel mi vagyunk’d tesztelt.

Jimdo az út nagyon közepén jött ki a könnyű használat szempontjából. Néhányan ezt egyértelműnek találták, míg mások Jimdo csalódást okoztak’s korlátozó sablon kialakítása.

Íme néhány gondolat:

Tetszett az elemek. Csak kiválasztja a kívánt elemet, majd csak szerkeszti azt, ami sokkal könnyebbé teszi, mint a kétségbeesetten keresés.

Én nem’Nem tetszik, hogy milyen korlátozott volt a dolgok mozgatása szempontjából. Nagyon tetszett ‘ez a sablon, és így van’meg fog nézni’.

Bár a saját tartalom hozzáfűzése a sablonhoz nagyon egyszerű volt, problémát jelent az előre beállított elrendezéssel ellentétes kísérlet.

Jimdo egy ‘out-of-the-box’ weboldal készítő. Kész kész sablonokat ad a saját tartalmának beillesztéséhez. Próbálja ki és módosítsa a sablont’A tervezés azonban előfordulhat, hogy kihúzza a haját!

Vevői elégedettség

A Jimdo-felhasználók 56% -a, akikkel beszélgettünk, azt mondta’d ajánlom egy barátjának.

Ez a stat önmagában megmutatja, hogy a megosztott emberek hogyan viselkednek Jimdo-n. Azt’Egyszerű és karcsú, de korlátozott és alapvető.

Ha korlátozások nélküli weboldal-készítőre van szüksége, akkor a legjobb választás a Wix. A Wix teljes kreatív irányítást kínál, mivel bármit bárhonnan elhúzhat (bárhol itt olvashat a Wix-ről).

Időközben a Squarespace a legjobb sablonokkal rendelkezik, kiüríti az osztályt, és kreatív típusokhoz tökéletes.

Szeretné tudni, mi más van odakint?

Weboldalkészítő összehasonlító diagram – Kattintson ide, hogy megnézze a legnépszerűbb weboldal-építők részletes összehasonlítását.

Magasra értékelt webhely-készítők – Vessen egy pillantást az interaktív cikkre, hogy mélyebben belemerülhessen a legjobb platformokba.

Ki a Jimdo a legjobb?

A Jimdo kiválóan alkalmas akár személyes, akár kisvállalkozási webhelyekre. Választhat a mobilra reagáló sablonok közül, és feltöltheti az összes saját tartalmával. Szépen lassan.

A problémák akkor fordulnak elő, ha valami többre van szükség mérték utáni, több Egyedi neked.

Mi alatt’Megtudhatjuk, mennyire jól működik a Jimdo egy bizonyos típusú webhelyen…

Jimdo a blogoláshoz

A Jimdo remek platform egy blog felépítésére. Ez lehetővé teszi az olvasók nyomon követését az elemzés segítségével, a hozzászólások kategóriákra bontását és az RSS-hírcsatorna beállítását.

Te oldalad’A felhasználók megjegyzéseket fűzhetnek a hozzászólásokhoz és társadalmi megjelöléssel is elláthatják őket. tudsz’t archívumot, de ha igen’Fontos számodra, érdemes megnézni valamit, például a Weebly-t.

Érdekel egy blog elindítása?

Blog elindítása – Ismerje meg, hogyan lehet blogot készíteni a semmiből a legfontosabb tippeinkkel.

Nézze meg a felhasználható legjobb blogplatformok végleges listáját

Jimdo üzleti célokra

Ha te’Egy kisvállalkozás, amely online jelenlétre vágyik, a Jimdo tökéletes. A professzionális megjelenésű webhelyet néhány órán belül felállíthatja, hogy segítse a márka hirdetését.

Ott’Jó mennyiségű funkció és sok harmadik féltől származó alkalmazás, amelyek mi’Később bejutok. Ezek segítséget nyújtanak a fejlett elemzőktől kezdve a szilárd e-mail marketing kampányokig.

Ha te’Nagy üzleti vállalkozásként jobban megfelelhet a WordPress.org-hoz hasonló dolgoknak. Azt’egy sokkal összetettebb platform, de az’Ez is sokkal erősebb.

Online jelenlétre van szüksége vállalkozása számára?

A legjobb öt kisvállalkozói webhely-készítő – Olvassa el arról, hogy mely platformok a legmegfelelőbbek egy kis üzleti vállalkozás webhelyének felépítéséhez.

Jimdo az e-kereskedelem számára

A Jimdo jelenleg lehetővé teszi az Ön üzleti tervében vagy annál magasabb szintű termékek eladását. Speciális e-kereskedelmi sablonokat kap, kuponokat és kedvezményeket hozhat létre, valamint biztonságos pénztárakat – röviden, az online értékesítéshez szükséges összes lényeges elemet.

Mi’d Javaslom a Jimdo használatát, ha nem árusítanak termékeket’t webhelye fókuszpontja.

Ha például egy kávézó lenne a tulajdonosa, a Jimdo nagyszerű lenne a menü, helyszín és nyitvatartási idő hirdetésére, sőt akár kávébab vagy szakácskönyvek eladására az oldalán.

Ha azonban’ruhaipari társaság, és fő hangsúly az online értékesítés, te’d jobb lenne egy olyan erősebb platformon, mint a Shopify vagy a BigCommerce.

Jimdo a portfólióért

Készíthet gyönyörű galériakat a Jimdo-n, de a sablonok kissé egyszerűnek tűnhetnek, ha te’újra egy művészeti iparban.

A fotósoknak, grafikusoknak és stylistáknak olyasmit kell nézniük, mint a Squarespace. A kreatív típusokhoz szabott sablonokkal a Squarespace bármilyen online portfólióhoz tökéletes.

Jimdo a skálázhatóságért

A Jimdo-nak minden, amire szüksége van egy kedves személyes weboldal összeállításához, vagy ahhoz, hogy hirdethesse üzleti szolgáltatásait.

Ha a vállalkozása úgy dönt, hogy később leszakad a sorban, ott’Szintén helyet foglal el, ha további alkalmazásokat ágyaz be a webhelyére.

A megosztó hírneve ellenére is ott él’E-kereskedelem szempontjából nem sok tere van a növekedésnek. Ha elkezdi eladni sok különféle terméket, vagy akár ömlesztve, a Jimdo küzdhet, hogy lépést tartson veled.

Jimdo eszközök és szolgáltatások

Jimdo tele van olyan funkciókkal és alkalmazásokkal, amelyek elősegítik webhelyének életét.

A szerkesztőben rákattinthat ‘elem hozzáadása’ az összes beágyazható szolgáltatás megtekintéséhez:

jimdo jellemzőiRengeteg olyan funkció van, amelyeket néhány kattintással beágyazhat webhelyére!

Ez megkönnyíti a kívánt szolgáltatás hozzáadását a webhely bármely oldalához.

Ha itt’Valami különlegesre van szüksége, amire Jimdo nem rendelkezik’T fedelet, akkor át is keresheti ‘POWr plugins’. A POWr egy független cég, amely partnerként működik a Jimdóval, hogy bővítményeket biztosítson az Ön webhelyéhez.

Ezek a bővítmények szinte bármit elfednek, amit el tudsz képzelni. Azt’Érdemes megjegyezni, hogy néhányuk használatához a kódolás ismerete szükséges.

Távol a Jimdótól’Szolgáltatásainak és alkalmazásának köszönhetően van néhány nagyon remek eszköz, amely segíthet és javíthatja webhelyét. Mi’az alábbiakban választottam ki a legfontosabbokat.

Domains

A Jimdo prémium terveihez egy évre ingyenes egyéni domaint kínál.

Lesz aldomaint a Jimdóval’ingyenes terv, de te’lesz egy ragadós ‘.jimdofree.com’ az URL hátoldalának lefagyása – aligha profi, ha megkérdezi tőlünk!

A Jimdo egyedi domain megújításának éves költsége egy év után 80 dollár – ez a legmagasabb weboldal-készítő általunk’tesztelték.

Ha már létezik webhely, akkor átviheti domainjét a Jimdo-ra. Jelenleg elfogadják a következő domaineket: .com, .net, .org, .biz, .info, .eu, .de, .at, .be, .co.uk, .ch .fr, .nl, .com .mx, .es, .it, .pl, .com, .pl vagy .se.

SEO (Search Engine Optimization)

Azt’Nem jó egy szép weboldalt felépíteni, ha senki sem találja meg, igaz?

Hogy’Ahova a SEO bekerül. Minél jobb a SEO, annál valószínűbb, hogy rangsorol egy olyan keresőmotorban, mint a Google.

A Jimdo néhány praktikus eszközzel rendelkezik, amelyek segítik webhelyének a rangsor növelését.

Szerkesztheti a metacímeket és a leírásokat, testreszabhatja az URL-eket, és hozzáadhat szöveget a képekhez. A Jimdo olyan harmadik féltől származó alkalmazásokat is támogat, amelyek segítenek az Ön webhelyén’s SEO.

Segítség és támogatás

A Jimdo támogatást kínál e-mailben, közösségi médiában, tudásalapján és a GYIK szakaszokban.

Jimdo azonban nem’nincs telefon vagy élő csevegés, vagy webhely-visszaállítási lehetőség. De mi vagy te? csinál kap egyértelmű, tömör és lényegre méltó válaszokat.

Különösen hasznos tudásalapja. Szállított szövegek, képek és videók keverékével segíti a problémák megoldását.

Jimdo árképzés – jó ár-érték arány?

A Jimdonak öt különféle árstruktúrája van, amelyek ingyen egészen egészen havonta 40 dollárig terjednek.

Mint te’d Képzelje el, hogy minél többet fizet, annál többet kap:

jimdo árképzésJimdo’A terveket minden évben számlázják. Fent láthatja, hogy ez miként működik havonta, és mit kap a pénzéért.

Az Ingyenes terv nagyszerű módja annak, hogy elinduljon a Jimdón. Kipróbálhatja a weboldal készítőjét, és megnézheti’s neked. Ezen túl, mi’d javaslom prémium terv kidolgozását.

Az ingyenes csomag a Jimdo hirdetésével jár a webhely láblécében és a Jimdo altartományában. Azt’rendben, amíg te’újra teszteljük a Jimdo-t, de ez minden komoly weboldalt kicsit ragaszkodni fog!

Jimdo’s Üzleti terv a legnépszerűbb, és ez’Könnyen belátható, miért. Kezdetben korlátlan sávszélességet és tárhelyet kap. Azt’Ez a platform által kínált legolcsóbb ár, amely lehetővé teszi az online értékesítés elindítását.

Összességében mi’d mindig javasolja, hogy vásárlás előtt próbálja ki, de egyszer’felépítette webhelyét – mielőtt elindítaná – érdemes megnéznie a Jimdo egyikére való frissítést’prémium tervei.

Jimdo összefoglaló

A Jimdo egy egyszerű, tiszta és könnyen használható weboldal készítő.

Azt’A legmegfelelőbb személyes vagy kisvállalkozói webhelyek számára, és számos kiváló funkcióval és alkalmazásával érkezik.

Jimdo’Az árazási tervek megfizethetőek, és egy ilyen választékkal nyertél’nincs probléma az Ön számára működő megoldás megtalálásával.

Nem’t, bár mindenki számára, valamint közép- és nagyvállalatok számára, akiknek szükségük van egy erős online áruházra, jobb lenne, ha a Shopify-t nézi. A kreatív iparágak számára a Squarespace jobb.

Ha te’keres egy szép, ‘out-of-the-box’ webhelyén sokkal rosszabbat tehetsz, mint Jimdo. Miért nem próbálja ki ma ingyen, és döntse el’neked igaz?

Jimdo GYIK

Miért nem?’t Jimdo hagyta, hogy mindent elhúzzon?

A Wix-szel ellentétben, korlátozások vannak arra, ahova az egyes weboldalakon mozgathatja a dolgokat szerkesztés közben. Ez így van a webhelyén ‘webdizájn bevált gyakorlata’. Jimdo nem’Azt akarja, hogy a felhasználók véletlenszerű helyeken helyezzék el a tartalmat, amely esztétikai vagy logisztikai szempontból talán nem lesz a legjobb helyzetben. A Jimdo használatával szerkeszthet egy struktúrán belül: Ön irányít, de nem teljes irányítást. Ehhez te’Meg akarom nézni Wix-et.

Milyen típusú vállalkozásnak kell használni a Jimdót?

A Jimdo a legjobb kisvállalkozások számára, akik hagyományosan nyugodtabb iparágakban működnek. Például egy kávézó vagy kertész létrehozhatja tökéletes webhelyét a Jimdón. A könyvelőknek vagy a tanácsadóknak azonban jobb lenne, ha a következőket vizsgálnák: 1&1 IONOS – webhely-készítő, amelyet fehérgalléros vállalkozások számára terveztek.

Amelyik jobban néz ki Jimdo Teremtőből és Jimdo Dolphinból?

Mindkettőt különféle típusú emberek számára tervezték. Egy’Nem igazán ‘jobb’ mint a másik, de lesz egy, amely működik legjobb neked.

A Jimdo Creator jobb az emberek számára, akik saját maguk szeretnék megtervezni egy weboldalt, és van egy kis extra idejük a kezükhöz, hogy a kívánt módon készítsék el. A Jimdo Dolphin egy gyorsabb, korlátozóbb lehetőség, ami nagyszerű, ha egy weboldalt egy pillanat alatt fel lehet állítani anélkül, hogy túl sokat aggódna a szerkesztés miatt..

Hasznosnak találta a Jimdo áttekintésünket?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me