Jimdo pregled 2020 | Ali je to graditelj spletnih strani za vas?


Najboljše za

Najboljše za ljudi s proračunom


Skupna ocena

4 od 5 zvezdic

Jimdo ponuja najcenejši način izdelave spletnega mesta brez oglasov, a zagotovo dobite tisto, za kar plačate. Čeprav je dokaj enostavno priti do tega, bi ga 56% uporabnikov priporočilo prijatelju. "Od zunaj se je počutil precej neroden in tog", je rekel en uporabnik.

Kakšne so prednosti in slabosti Jima?

Prednosti

  • Poceni, da vaše spletno mesto ne bo oglaševalo
  • Neomejen prostor za shranjevanje v poslovnem načrtu ali višji
  • Pomoč in podpora sta jedrnata in natančna

Slabosti

  • Slabo oblikovane predloge z omejeno izbiro
  • Ni možnosti obnovitve
  • Urejanje in urejanje elementov na vašem spletnem mestu se lahko počuti nerodno

Pregled Jimda

Pa kaj v resnici je Jimdo?

Jimdo je spletna platforma, ki ponuja vse, kar potrebujete za izdelavo lastnega spletnega mesta. Iz poslovnega spletnega mesta ali bloga v trgovino za e-trgovino lahko naredite karkoli – vse, ne da bi morali uporabiti kodo!

Tukaj pri strokovnjaku za gradnjo spletnih strani,’je naša naloga, da ugotovimo, kako dobri so graditelji spletnih mest, kot je Jimdo res so.

Mi’izvedel sem več testov in raziskal vsa dejstva in statistike o Jimdu, tako da ne’ne bi smel.

V tem pregledu smo’Pregledali bomo najpomembnejša področja, ko gre za izdelavo lastnega spletnega mesta. Od tam pa ti’Izvedel bom natančno, kako se Jimdo postavlja proti konkurenci.

Razlika med Jimdo Creatorjem in Jimdoom Delphinom

Z Jimdo obstajata dva načina ustvarjanja vašega spletnega mesta: Jimdo Creator in Jimdo Dolphin.

ustvarjalec jimda ali delfinJimdo vam omogoča izbiro med ustvarjanjem spletnega mesta od začetka ali uporabo ADI.

Ustvarjalec je Jimdo’glavna platforma. Če ti’ste se seznanili z graditelji spletnih strani,’bom podoben tistemu, kar si’sem že videl.

Jimdo Creator je popoln vmesnik za urejanje. Lahko dodate svojo vsebino, spremenite velikost stvari in elemente povlečete na različne položaje.

Jimdo Dolphin je rešitev ADI (umetniške oblikovalske inteligence). Vse kar morate storiti je odgovoriti na nekaj vprašanj o vrsti spletnega mesta, ki ga uporabljate’d, in Jimdo bo ustvaril spletno mesto za vas!

Oboje je fantastičen način za izdelavo spletnega mesta, vendar poskrbi za zelo različne potrebe.

Jimdo Creator je namenjen tistim, ki želijo imeti nadzor; dobite dostojno besedo nad svojo spletno stranjo’s postavitvijo, estetsko in vsebinsko.

Jimdo Delphin je veliko hitrejši. Predmete lahko takoj potegnete s socialnih medijev ali obstoječih spletnih mest na novo spletno mesto. Vendar je omejeno glede na to, koliko lahko urejate.

Ta pregled se osredotoča posebej na Jimdo Creator.

Kako enostavno je Jimdo za uporabo?

jimdo_editor

Graditelji spletnih strani so na splošno zelo enostavni za uporabo. Ne’Ne potrebujete podatkov o kodiranju in večina jih dela z nekakšno funkcijo povleci in spusti – malo kot PowerPoint.

Jimdo ni nič drugačen. Njegov vmesnik za urejanje je čist, jasen in preprost za krmarjenje.

Začnete z izbiro predloge, ki je razdeljena po panogah. Nato se začne zabava urejanja!

Če želite urediti besedilo, morate samo klikniti razdelek, ki ga’bi radi spremenili in vtipkali stran (kot je prikazano na desni).

V nekaj klikih je mogoče slike spremeniti v velikost in povleči v položaj. Če želite dodati še en element, kot je kontaktni obrazec, lahko preprosto izberete ‘plus’ ikono in jo izberite s seznama.

To je reklo, to’Pomembno je pogledati, kako enostavno je Jimdo uporabiti v primerjavi z drugimi ustvarjalci spletnih strani.

To smo preizkusili tako, da smo vsakdanjemu ljudem izdelali svoje spletno mesto s pomočjo Jimda, nato pa jih prosili, da ocenijo, kako enostavno so našli določene naloge.

Potem smo z njimi poklepetali in primerjali njihove ocene in citate z vsemi ostalimi vrhunskimi ustvarjalci spletnih strani’d preizkušen.

Jimdo se je po enostavnosti uporabe znašel na sredini ceste. Nekateri so to ugotovili naravnost, druge pa je Jimdo zapustil’s restriktivno zasnovo predloge.

Tu je nekaj njihovih misli:

Všeč so mi bili elementi. Izberete želeni element in ga nato samo uredite, kar omogoča veliko lažje kot neresno iskanje.

nisem’Všeč mi je, kako omejevalno je bil, če gre za premikanje stvari. Bilo je zelo všeč ‘to je predloga in tako je’Grem pogledat’.

Čeprav je bilo dodajanje lastne vsebine predlogi zelo preprosto, je težava v nasprotju s prednastavljeno postavitvijo.

Jimdo je an ‘izven škatle’ gradnik spletnih strani. Daje vam pripravljene predloge, v katere lahko vstavite svojo vsebino. Poskusite in spremenite predlogo’oblikovanja, čeprav, in morda boste zasledili lase!

Zadovoljstvo kupcev

56% uporabnikov Jimdo, s katerimi smo govorili, je reklo’d priporočam prijatelju.

Ta statut že sam po sebi prikazuje, kako razdeljeni so ljudje na Jimdu. To je’je preprost in eleganten, vendar omejen in osnoven.

Če potrebujete graditelja spletnega mesta brez omejitev, je vaša najboljša stava Wix. Wix ponuja popoln ustvarjalni nadzor, tako da lahko povlečete karkoli in kamor koli (preberite naš pregled o Wixu tukaj).

Medtem ima kvadrat kvadrata najboljše predloge, razred razred in je kot nalašč za ustvarjalne vrste.

Želite vedeti, kaj je še tam?

Primerjava grafikona spletnega mesta – Kliknite tukaj, če si želite ogledati podrobno primerjavo vrhunskih ustvarjalcev spletnih strani.

Najbolje ocenjeni graditelji spletnih strani – Oglejte si naš interaktivni članek, da se poglobite v najboljše platforme tam.

Kdo je Jimdo Best For?

Jimdo je odličen za osebna ali mala podjetja. Izbirate lahko iz njegove ponudbe mobilnih odzivnih predlog in ga napolnite z vso svojo vsebino. Lepo in enostavno.

Težave pridejo, ko želiš nekaj več po naročilu, več posameznik tebi.

Spodaj’Ugotovil bom, kako dobro Jimdo deluje na določenih vrstah spletnih mest…

Jimdo za bloganje

Jimdo je odlična platforma za gradnjo bloga. Omogoča vam spremljanje bralcev z uporabo analitike, razvrščanje objav v kategorije in nastavitev vira RSS.

Vaša spletna stran’uporabniki lahko komentirajo tudi objave in jih dodajo v družabne zaznamke. Ti lahko’t arhiv, čeprav, če to’Pomembno za vas, boste morda želeli preveriti nekaj takega, kot je Weebly.

Zainteresiran za začetek bloga?

Kako začeti blog – Naučite se, kako narediti blog iz nič z našimi najboljšimi nasveti.

Oglejte si naš dokončni seznam najboljših platform za bloganje

Jimdo za posel

Če ti’Ker je majhno podjetje, ki želi spletno prisotnost, je Jimdo popoln. V nekaj urah lahko dobite spletno mesto profesionalnega videza, ki bo pomagalo oglaševati vašo blagovno znamko.

Tam’s veliko količino funkcij in veliko aplikacij tretjih oseb, ki jih imamo’Bom šel kasneje. Te vam lahko pomagajo pri vsem, od napredne analitike do trdih trženjskih kampanj po e-pošti.

Če ti’Če imate veliko podjetje, boste morda bolj primerni za kaj takega, kot je WordPress.org. To je’s precej bolj zapletena platforma, vendar je’je tudi veliko močnejši.

Za svoje podjetje potrebujete spletno prisotnost?

Najboljših 5 Builders spletnih mest za mala podjetja – Preberite, katere platforme so najprimernejše za izdelavo spletnega mesta za majhna podjetja.

Jimdo za e-trgovino

Jimdo trenutno omogoča prodajo izdelkov na poslovnem načrtu ali višje. Dobite posebne predloge za e-trgovino, možnost ustvarjanja kuponov in popustov ter varne blagajne – skratka, vse bistvene za prodajo na spletu.

Mi’d priporočam, da uporabite Jimdo, če prodajate izdelke isn’t glavni poudarek vašega spletnega mesta.

Če bi imeli na primer kavarno, bi bil Jimdo sijajen za oglaševanje vašega jedilnika, lokacije in odpiralni čas ter celo za prodajo kavnih zrn ali kuharskih knjig ob strani.

Vendar, če ste’ste podjetje za oblačila in vaš glavni cilj je prodajati preko spleta, vi’bi bilo bolje z zmogljivejšo platformo, kot sta Shopify ali BigCommerce.

Jimdo za portfelj

Na Jimdu lahko ustvarite čudovite galerije, vendar lahko njegove predloge izgledajo čisto preprosto’ponovno v umetniški industriji.

Fotografi, grafični oblikovalci in stilisti bi morali pogledati nekaj takega, kot je Squarespace. S predlogami, prilagojenimi kreativnim vrstam, je Squarespace kot nalašč za vse vrste spletnega portfelja.

Jimdo za razširljivost

Jimdo ima vse, kar potrebujete za sestavljanje čudovitega osebnega spletnega mesta ali enega za oglaševanje vaših poslovnih storitev.

Če se vaše podjetje odloči, da se bo pozneje ustalilo, pa tam’s prostor za vgradnjo več aplikacij na vaše spletno mesto.

Vendar živi do svojega ločenega slovesa’s področja e-trgovine ni veliko. Če začnete prodajati veliko različnih izdelkov ali celo na veliko, se bo morda Jimdo trudil, da bi bil v koraku z vami.

Jimdova orodja in funkcije

Jimdo se ponaša s funkcijami in aplikacijami, s katerimi lahko vaše spletno mesto zaživi.

V urejevalniku lahko kliknete ‘dodaj element’ za ogled vseh funkcij, ki jih lahko vgradite:

značilnosti jimdoNa voljo je veliko funkcij, ki jih lahko vstavite na svoje spletno mesto s samo nekaj kliki!

Tako lahko preprosto dodate želeno funkcijo na katero koli stran na svojem spletnem mestu.

Če obstaja’Je nekaj konkretnega, kar potrebuješ, da Jimdo ne’t ovitek, lahko iščete po njem ‘POWr Vtičniki’. POWr je neodvisno podjetje, ki sodeluje z Jimdo, da vam zagotovi vtičnike za vaše spletno mesto.

Ti vtičniki pokrivajo skoraj vse, kar si lahko predstavljate. To je’Opozoriti pa je treba, da bodo nekateri potrebovali znanje kodiranja.

Daleč od Jimda’S svojimi funkcijami in aplikacijami ima nekaj čudovitih orodij, ki lahko pomagajo in izboljšajo vaše spletno mesto. Mi’spodaj sem izbral najpomembnejše.

Domene

Jimdo ponuja brezplačno domeno po meri za eno leto na katerem koli od svojih premijskih načrtov.

Z Jimdo dobite poddomeno’s prostim načrtom, ampak ti’Imela bom lepljivca ‘.jimdofree.com’ visi na hrbtni strani vašega URL-ja – težko strokovno, če nas vprašate!

Letni stroški obnove domene po meri Jimdo po enem letu znašajo 80 dolarjev – kar je največ od katerega koli graditelja spletnih strani’sem preizkušen.

Če že imate spletno mesto, lahko svojo domeno prenesete na Jimdo. Trenutno sprejemajo domene, ki se končajo na: .com, .net, .org, .biz, .info, .eu, .de, .at, .be, .co.uk, .ch .fr, .nl, .com .mx, .es, .it, .pl, .com, .pl ali .se.

SEO (optimizacija iskalnikov)

To je’ni dobro zgraditi čudovite spletne strani, če je nihče ne najde, kajne?

To’s kamor prihaja SEO. Boljši kot je vaš SEO, večja je verjetnost, da se boste visoko uvrstili na iskalnike, kot je Google.

Jimdo ima nekaj priročnih orodij, s pomočjo katerih lahko vaše spletno mesto poveča uvrstitev.

Urejate lahko meta naslove in opise, prilagodite svoje URL-je in dodate alt besedilo slikam. Jimdo celo podpira aplikacije drugih proizvajalcev, ki bodo pomagale pri vašem spletnem mestu’s SEO.

Pomoč in podpora

Jimdo ponuja podporo prek e-pošte, družbenih medijev, svoje baze znanja in pogovorov o pogostih vprašanjih.

Vendar pa Jimdo ne’nimam telefona ali klepeta v živo ali možnosti obnovitve spletnega mesta. Ampak kaj si stori dobili so jasni, jedrni in natančni odgovori.

Zlasti je uporabna baza znanja. Na voljo je z mešanico besedila, slik in videoposnetkov, ki vam pomagajo rešiti težave.

Jimdo Cene – ali je dobra vrednost za denar?

Jimdo ima pet različnih načrtov cen, ki segajo od brezplačnih vse do 40 USD na mesec.

Kot ti’d zamislite, več ko plačate, več dobite:

cen za jimdoJimdo’Načrti se zaračunavajo vsako leto. Zgoraj lahko vidite, kaj vam uspeva na mesec in kaj dobite za svoj denar.

Brezplačni načrt je odličen način za začetek Jimda. Lahko preizkusite graditelja spletnega mesta in preverite, ali je to’je za vas. Poleg tega smo tudi mi’d priporočam, da greste za premijski načrt.

Brezplačni načrt ima Jimdo oglaševanje v nogi vašega spletnega mesta in poddomene Jimdo. To je’v redu sem, medtem ko ti’preizkusimo Jimda, vendar bo vsako resno spletno mesto videti nekoliko lepljivo!

Jimdo’s Poslovni načrt je njen najbolj priljubljen, in to’je enostavno razumeti, zakaj. Za začetek dobite neomejeno pasovno širino in prostor za shranjevanje. To je’s tudi najcenejši načrt cen, ki ga ponuja platforma, ki vam omogoča začetek prodaje po spletu.

Na splošno mi’d vedno predlagam, da poskusite, preden kupite, vendar enkrat’zgradili ste spletno mesto – preden ga postavite v živo – si oglejte nadgradnjo na enega od Jimdov’s premijskimi načrti.

Jimdo Povzetek

Jimdo je preprost, čist in enostaven za izdelavo spletnih strani.

To je’je najboljši za osebna ali mala podjetja in ponuja številne odlične funkcije in aplikacije.

Jimdo’S cenovnimi načrti so cenovno ugodni in s takšno paleto izbire ste zmagali’ne najdem težav z iskanjem tistega, ki deluje za vas.

Ne’t za vse in za srednje velika in velika podjetja, ki potrebujejo zmogljivo spletno trgovino, bi bilo bolje pogledati Shopify. Za kreativne industrije je kvadrat kvadrat boljši.

Če ti’iščeš lepo, ‘izven škatle’ spletnega mesta, lahko bi naredili veliko slabše kot Jimdo. Zakaj ne bi danes preizkusili brezplačno in se odločili, ali bo’prav zate?

Pogosta vprašanja o Jimdu

Zakaj ne’t Jimdo vam dovoli, da vse povlečete in spustite?

Za razliko od Wixa obstajajo omejitve, kam lahko med urejanjem stvari premikate na vsaki spletni strani. To je vaše spletno mesto ‘spletna zasnova najboljše prakse’. Jimdo ne’ne želim, da njegovi uporabniki vsebino postavljajo na naključna mesta, ki utegnejo biti v estetskem ali logističnem položaju najboljši. Z Jimdo urejate znotraj strukture: imate nadzor, vendar ne popoln nadzor. Za to, ti’Bom želel pogledati Wix.

Kakšne vrste dejavnosti naj uporablja Jimdo?

Jimdo je najboljši za mala podjetja, ki delujejo v panogah, ki so tradicionalno bolj sproščene. Kavarna ali vrtnar bi lahko na primer ustvaril svojo popolno spletno stran o Jimdu. Računovodje ali svetovalci pa bi bilo bolje preučiti 1&1 IONOS – gradnik spletnih strani, zasnovan za poslovanje z belimi ovratniki.

Kar je boljše od Jimdo Creatorja in Jimda Delphina?

Oba sta zasnovana za različne vrste ljudi. Eno’res ni ‘boljše’ kot drugi, vendar bo obstajala ena, ki deluje najboljši zate.

Jimdo Creator je boljši za ljudi, ki želijo sami oblikovati spletno stran in imajo na voljo malo dodatnega časa, da ga dobijo tako, kot si želijo. Jimdo Dolphin je hitrejši in bolj omejujoč način, ki je odličen za bliskovito pripravo spletnega mesta, ne da bi se preveč ukvarjal z njegovim urejanjem..

Naš Jimdo pregled je bil v pomoč?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me