Jimdo Review 2020 | Er det nettstedsbyggeren for deg?


Best for

Best for folk med et budsjett


Generell vurdering

4 av 5 stjerner

Jimdo tilbyr den billigste måten å lage et annonsefri nettsted, men du får absolutt det du betaler for. Selv om det er ganske enkelt å få tak i, vil bare 56% av brukerne våre anbefale det til en venn. "Det føltes ganske klumpete og stivt fra off", sa en bruker.

Hva er fordeler og ulemper med Jimdo?

Pros

 • Billig å gjøre nettstedet ditt uten reklame
 • Ubegrenset lagringsplass på forretningsplan eller høyere
 • Hjelp og støtte er kortfattet og til poenget

Ulemper

 • Dårlig utformede maler med begrenset valg
 • Ingen gjenopprettingsalternativer
 • Å redigere og ordne elementer på nettstedet ditt kan føles klumpete

Oversikt over Jimdo

Hva så faktisk er det Jimdo?

Jimdo er en online plattform som gir alt du trenger for å lage din egen webside. Du kan lage alt fra et bedriftsnettsted eller en blogg til en e-butikk – alt uten å måtte bruke kode!

Her på Website Builder Expert, det’det er vår jobb å finne ut hvor gode nettstedbyggere som Jimdo egentlig er.

Vi’har kjørt flere tester og undersøkt alle fakta og statistikk om Jimdo, så du ikke’det må jeg.

I denne gjennomgangen, vi’Jeg ser på de viktigste områdene når det gjelder å bygge din egen webside. Derfra, du’Jeg finner ut nøyaktig hvordan Jimdo stabler opp mot konkurransen.

Forskjellen mellom Jimdo Creator og Jimdo Dolphin

Med Jimdo er det to måter å opprette nettstedet ditt: Jimdo Creator og Jimdo Dolphin.

jimdo skaperen eller delfinenJimdo lar deg velge mellom å opprette nettstedet ditt fra grunnen av eller bruke ADI.

Skaperen er Jimdo’s viktigste plattform. Hvis du’er kjent med nettstedbyggere, det’Jeg vil være lik den du’har sett før.

Jimdo Creator er et fullverdig redigeringsgrensesnitt. Du kan legge til ditt eget innhold, endre størrelse på ting og dra elementer til forskjellige posisjoner.

Jimdo Dolphin er en ADI-løsning (kunstig design-intelligens). Alt du trenger å gjøre er å svare på noen spørsmål om hvilken type nettsted du har’Jeg liker, og Jimdo vil opprette nettstedet for deg!

Begge er fantastiske måter å bygge et nettsted på, men dekker veldig forskjellige behov.

Jimdo Creator er for deg som vil ha kontroll; du får et anstendig ord om nettstedet ditt’s layout, estetikk og innhold.

Jimdo Dolphin er mye raskere. Du kan umiddelbart dra ting fra sosiale medier eller eksisterende nettsteder til det nye nettstedet ditt. Det er imidlertid begrenset når det gjelder hvor mye du kan redigere.

Denne anmeldelsen fokuserer spesielt på Jimdo Creator.

Hvor enkel er Jimdo å bruke?

jimdo_editor

Nettstedsbyggere er generelt veldig enkle å bruke. Du don’Jeg trenger kodingskunnskap, og de fleste jobber med en slags dra-og-slipp-funksjonalitet – litt som PowerPoint.

Jimdo er ikke annerledes. Redigeringsgrensesnittet er rent, oversiktlig og enkelt å navigere.

Du starter med å velge en mal, som er oppdelt etter bransjer. Så begynner redigeringsmoro!

For å redigere tekst, er alt du trenger å gjøre å klikke på seksjonen du’ønsker å endre, skriv deretter bort (som til høyre).

Du kan endre størrelse på bilder og dra dem på plass i et par klikk. Hvis du vil legge til et annet element, som et kontaktskjema, kan du bare velge ‘i tillegg til’ og velg et fra listen.

Når det er sagt, det’er viktig å se på hvor enkelt Jimdo er å bruke i forhold til andre nettstedbyggere der ute.

Vi testet dette ved å få folk fra hverdagen til å bygge sin egen webside ved hjelp av Jimdo, og deretter be dem score hvor enkelt de fant visse oppgaver.

Vi snakket med dem etter og sammenlignet score og sitater til alle de andre topp nettstedbyggere vi’d testet.

Jimdo kom ut som veldig midt på veien med tanke på brukervennlighet. Noen mennesker fant det greit, mens andre ble frustrert av Jimdo’s begrensende maldesign.

Her er noen av tankene deres:

Jeg likte elementene. Du velger bare elementet du vil ha, og redigerer det, noe som gjør det så mye enklere enn å febrilsk søke rundt.

Det gjorde jeg ikke’liker ikke hvor restriktivt det var når det gjelder å flytte ting rundt. Det likte veldig godt ‘dette er malen, og slik er det’kommer til å se’.

Selv om det var veldig enkelt å legge til ditt eget innhold i en mal, er det et problem å prøve å gå imot dens forhåndsinnstilte layout.

Jimdo er en ‘ut av boksen’ nettsted byggherre. Det gir deg ferdige maler du kan sette inn ditt eget innhold i. Prøv å endre malen’design, men du kan finne ut at du trekker håret ut!

Kundetilfredshet

56% av Jimdo-brukerne vi snakket med sa de’d anbefaler det til en venn.

Denne statistikken i seg selv viser hvor splittede mennesker er på Jimdo. Den’er enkel og elegant, men begrenset og enkel.

Hvis du trenger en nettstedbygger uten grenser, er det beste alternativet Wix. Wix tilbyr total kreativ kontroll ved at du kan dra hva som helst, hvor som helst (les vår anmeldelse av Wix her).

Squarespace har i mellomtiden de beste malene rundt, oser av klasse og er perfekt for kreative typer.

Vil du vite hva annet som er der ute?

Sammenligningskart for nettstedbygger – Klikk her for å se vår detaljerte sammenligning av topp nettstedbyggere.

Topp rangerte nettstedbyggere – Ta en titt på den interaktive artikkelen vår for å dykke dypere inn i de beste plattformene der ute.

Hvem er Jimdo best for?

Jimdo er flott for enten personlige eller småbedriftssider. Du velger fra sitt utvalg av mobile responsive maler og fyller det med alt ditt eget innhold. Hyggelig og enkelt.

Problemene kommer når du vil ha noe mer skreddersydd, mer individuell til deg.

Under vi’Jeg får vite nøyaktig hvor godt Jimdo fungerer for visse typer nettsteder…

Jimdo for blogging

Jimdo er en flott plattform å bygge en blogg på. Det lar deg spore lesere ved hjelp av analyser, dele innlegg i kategorier og sette opp en RSS-feed.

Din side’s brukere kan også kommentere innlegg og sosialt bokmerke dem. Du kan’t arkiv, men hvis det’Det er viktig for deg, det kan være lurt å sjekke ut noe som Weebly.

Interessert i å starte en blogg?

Slik starter du en blogg – Lær hvordan du lager en blogg fra bunnen av med topp tipsene våre.

Sjekk ut vår definitive liste over de beste bloggplattformene du kan bruke

Jimdo for virksomheten

Hvis du’Når du er en liten bedrift som ønsker online tilstedeværelse, er Jimdo perfekt. Du kan få et profesjonelt nettsted opp i løpet av timer for å hjelpe deg med å annonsere merkevaren din.

Der’er en god mengde funksjoner og mange tredjepartsapper, som vi’Jeg kommer inn på senere. Disse kan hjelpe deg med alt fra avansert analyse til å kjøre solide e-postmarkedsføringskampanjer.

Hvis du’Når du er en stor bedrift, er du kanskje bedre egnet til noe som WordPress.org. Den’er en langt mer kompleks plattform, men det’er også mye kraftigere.

Trenger du en online tilstedeværelse for bedriften din?

Beste 5 småbedrifter nettstedbyggere – Les om hvilke plattformer som er best egnet til å bygge et nettsted for små bedrifter.

Jimdo for netthandel

Jimdo lar deg for tiden selge produkter på forretningsplanen eller høyere. Du får spesifikke e-handelsmaler, muligheten til å opprette kuponger og rabatter og sikre kassa – kort sagt alt det vesentlige for å selge online.

Vi’Jeg anbefaler at du bruker Jimdo hvis du selger produkter’t hovedfokuset på nettstedet ditt.

Hvis du for eksempel eide en kafé, ville Jimdo være strålende for å annonsere menyen, plasseringen og åpningstiden, og til og med for å selge kaffebønner eller kokebøker på siden.

Imidlertid, hvis du’er et klesfirma, og hovedfokuset ditt er å selge på nettet, deg’d ha det bedre med en kraftigere plattform som Shopify eller BigCommerce.

Jimdo for portefølje

Du kan lage vakre gallerier på Jimdo, men malene kan se litt slette ut hvis du’re i en kunstnerisk industri.

Fotografer, grafiske designere og stylister bør se på noe som Squarespace. Med maler skreddersydd for kreative typer, er Squarespace perfekt for alle slags online porteføljer.

Jimdo for skalerbarhet

Jimdo har alt du trenger for å sette sammen et nydelig personlig nettsted, eller et for å annonsere forretningstjenestene dine.

Hvis firmaet ditt bestemmer seg for å filialere seg senere’er også rom for å skalere ved å legge inn flere apper på nettstedet ditt.

Men å leve opp til sitt splittende rykte’Det er ikke mye rom for å vokse i en netthandel forstand. Hvis du begynner å selge mange forskjellige produkter, eller til og med i bulk, kan det hende at Jimdo sliter med å følge med.

Jimdos verktøy og funksjoner

Jimdo er full av funksjoner og apper som hjelper deg med å gi nettstedet ditt liv.

I redaktøren kan du klikke ‘legg til element’ for å se alle funksjonene du kan legge inn:

jimdo funksjonerDet er mange funksjoner du kan legge inn på nettstedet ditt med bare et par klikk!

Dette gjør det superenkelt å legge til funksjonen du ønsker på hvilken som helst side på nettstedet ditt.

Hvis det er’er noe spesifikt du trenger som Jimdo ikke’t omslag, kan du søke etter det gjennom ‘POWr-plugins’. POWr er et uavhengig selskap som samarbeider med Jimdo for å gi deg plugins for nettstedet ditt.

Disse programtilleggene dekker nesten hva du kan forestille deg. Den’Det er imidlertid verdt å merke seg at noen vil kreve kunnskap om koding for å bruke.

Bort fra Jimdo’s funksjoner og apper, den har noen fiffige verktøy som både kan hjelpe og forbedre nettstedet ditt. Vi’har plukket ut de viktigste nedenfor.

domener

Jimdo tilbyr et gratis tilpasset domene i ett år på noen av sine premiumplaner.

Du får et underdomener med Jimdo’er gratis plan, men du’Jeg har en klebrig ‘.jimdofree.com’ henger på baksiden av nettadressen din – neppe profesjonell hvis du spør oss!

Den årlige kostnaden for å fornye et tilpasset Jimdo-domene etter et år er $ 80 – den høyeste av en hvilken som helst nettstedbygger vi’har testet.

Hvis du allerede har et eksisterende nettsted, kan du overføre domenet ditt til Jimdo. For øyeblikket godtar de domener som slutter på: .com, .net, .org, .biz, .info, .eu, .de, .at, .be, .co.uk, .ch .fr, .nl, .com .mx, .es, .it, .pl, .com, .pl eller .se.

SEO (Søkemotoroptimalisering)

Den’Det er ikke bra å bygge et vakkert nettsted hvis ingen kan finne det, ikke sant?

At’s der SEO kommer inn. Jo bedre SEO din, desto mer sannsynlig er du for å rangere høyt på søkemotorer som Google.

Jimdo kommer med noen nyttige verktøy for å gi nettstedet ditt som rangeringer øker.

Du kan redigere metatitler og beskrivelser, tilpasse nettadressene og legge til alt-tekst til bilder. Jimdo støtter til og med tredjepartsapper som vil hjelpe på nettstedet ditt’s SEO.

Hjelp og støtte

Jimdo tilbyr støtte via e-post, sosiale medier, kunnskapsbasen og vanlige spørsmål.

Imidlertid gjør Jimdo det ikke’t ha telefon eller live chat, eller alternativet for gjenoppretting av nettsteder. Men hva du gjøre få er svar som er klare, konsise og til poenget.

Spesielt er kunnskapsbasen nyttig. Den kommer med en blanding av tekst, bilder og videoer for å løse dine problemer.

Jimdo Prising – er det god valuta for pengene?

Jimdo har fem forskjellige prisplaner, som spenner fra gratis helt opp til $ 40 per måned.

Som deg’forestille meg, jo mer du betaler, jo mer får du:

jimdo priserJimdo’planene blir fakturert årlig. Over kan du se hva det fungerer som per måned, og hva du får for pengene.

Gratisplanen er en flott måte å komme i gang med Jimdo. Du kan teste ut nettstedbyggeren og se om det’s for deg. Utover det, vi’d anbefaler å gå for en premiumplan.

Gratis planen kommer med Jimdo-annonsering i bunnteksten på nettstedet ditt og et Jimdo-underdomener. Den’går bra mens du’tester Jimdo ut, men det vil gjøre at ethvert seriøst nettsted ser litt klissete ut!

Jimdo’s forretningsplan er det mest populære, og det’det er lett å se hvorfor. For det første får du ubegrenset båndbredde og lagringsplass. Den’er også den billigste prisplanen plattformen tilbyr som lar deg begynne å selge på nettet.

Totalt sett, vi’d anbefaler alltid at du prøver før du kjøper, men en gang’har bygget nettstedet ditt – før du legger det live – bør du se på oppgradering til en av Jimdo’premieplaner.

Jimdo Sammendrag

Jimdo er en enkel, ren og brukervennlig nettstedbygger.

Den’er best for enten personlige eller små bedriftsnettsteder, og kommer med en rekke flotte funksjoner og apper.

Jimdo’Prisplanene er rimelige, og med et så stort utvalg, vant du’Jeg har problemer med å finne en som fungerer for deg.

Det er n’Men for alle, og mellomstore til store bedrifter som trenger en kraftig nettbutikk, vil det være bedre å se på Shopify. For kreative bransjer er Squarespace bedre.

Hvis du’re leter etter en fin, ‘ut av boksen’ nettsted, kan du gjøre mye verre enn Jimdo. Hvorfor ikke prøve det gratis i dag og bestemme om det’er riktig for deg?

Vanlige spørsmål om Jimdo

Hvorfor gjør det ikke?’t Jimdo lar deg dra og slippe alt?

I motsetning til Wix, er det grenser for hvor du kan flytte ting på hver webside når du redigerer. Dette er slik nettstedet ditt holder til ‘beste praksis for webdesign’. Jimdo gjør det ikke’t vil at brukerne skal plassere innhold på tilfeldige steder som kanskje ikke er den beste posisjonen, verken estetisk eller logistisk. Med Jimdo redigerer du innenfor en struktur: du har kontroll, men ikke total kontroll. For det, deg’Jeg vil se på Wix.

Hvilken type virksomhet skal bruke Jimdo?

Jimdo er best for små bedrifter som opererer i bransjer som tradisjonelt er mer avslappede. En kafé eller gartner, for eksempel, vil kunne lage sin perfekte webside på Jimdo. Regnskapsførere eller konsulenter vil imidlertid være bedre å se på 1&1 IONOS – en nettstedsbygger designet for hvitkrage-virksomhet.

Noe som er bedre ut av Jimdo Creator og Jimdo Dolphin?

Begge er designet for forskjellige typer mennesker. En’er egentlig ikke ‘bedre’ enn den andre, men det vil være en som fungerer beste for deg.

Jimdo Creator er bedre for folk som ønsker å designe et nettsted selv, og har litt ekstra tid på hendene for å få det akkurat slik de vil ha det. Jimdo Dolphin er et raskere og mer restriktivt alternativ, noe som er flott for å få en webside opp på et øyeblikk uten å bekymre deg for mye om å redigere den.

Fant Jimdo-anmeldelsen vår nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map