Jimdo Review 2020 | Er det webstedsbyggeren for dig?


Bedst til

Bedst for folk med et budget


Samlet bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Jimdo tilbyder den billigste måde at oprette et annoncefrit websted på, men du får bestemt det, du betaler for. Selvom det er temmelig let at få fat i, vil kun 56% af vores brugere anbefale det til en ven. "Det føltes ganske klodset og stift fra off", sagde en bruger.

Hvad er fordele og ulemper ved Jimdo?

Fordele

 • Billig at gøre dit websted uden reklame
 • Ubegrænset lagerplads på forretningsplan eller højere
 • Hjælp og support er kort og til det punkt

Ulemper

 • Dårligt designede skabeloner med begrænset valg
 • Ingen gendannelsesindstillinger
 • Redigering og arrangering af elementer på dit websted kan føles klodset

Oversigt over Jimdo

Og hvad så faktisk er det Jimdo?

Jimdo er en online platform, der indeholder alt hvad du har brug for for at lave din egen hjemmeside. Du kan lave alt fra et forretningssted eller en blog til en e-handelsbutik – alt uden at skulle bruge kode!

Her på Website Builder Expert, det’det er vores job at finde ud af, hvor gode webstedsbyggere som Jimdo virkelig er.

Vi’Vi har kørt flere tests og undersøgt alle fakta og statistikker om Jimdo, så du ikke gør det’jeg skal.

I denne gennemgang, vi’Jeg ser på de vigtigste områder, når det gælder opbygning af din egen hjemmeside. Derfra, dig’Jeg finder ud af, nøjagtigt, hvordan Jimdo går sammen med konkurrencen.

Forskel mellem Jimdo Creator og Jimdo Dolphin

Med Jimdo er der to måder at oprette din hjemmeside: Jimdo Creator og Jimdo Dolphin.

jimdo skaber eller delfinJimdo giver dig mulighed for at vælge mellem at oprette dit websted fra bunden eller bruge ADI.

Skaberen er Jimdo’s vigtigste platform. hvis du’er bekendt med webstedsbyggerne, det’Jeg ligner det, du har’set før.

Jimdo Creator er en fuldgyldig redigeringsgrænseflade. Du kan tilføje dit eget indhold, ændre størrelse på ting og trække elementer til forskellige positioner.

Jimdo Dolphin er en ADI (kunstig design intelligens) løsning. Alt hvad du skal gøre er at besvare nogle spørgsmål om den type websted, du har’Jeg kan godt lide, og Jimdo opretter webstedet til dig!

Begge er fantastiske måder at bygge et websted på, men imødekomme meget forskellige behov.

Jimdo Creator er for dem der vil have kontrol; du får et anstændigt siger over dit websted’s layout, æstetik og indhold.

Jimdo Dolphin er meget hurtigere. Du kan straks trække ting fra sociale medier eller eksisterende websteder til dit nye websted. Det er dog begrænset med hensyn til hvor meget du kan redigere.

Denne anmeldelse fokuserer specifikt på Jimdo Creator.

Hvor nemt er Jimdo at bruge?

jimdo_editor

Webstedsbyggere er generelt meget lette at bruge. Du don’t har brug for kodningskendskab, og de fleste arbejder med en slags træk-og-slip-funktion – lidt som PowerPoint.

Jimdo er ikke anderledes. Dens redigeringsgrænseflade er ren, klar og enkel at navigere.

Du starter med at vælge en skabelon, der er opdelt efter brancher. Så begynder redigerings-sjovet!

For at redigere tekst skal du bare klikke på det afsnit, du har’d vil gerne ændre, skriv derefter væk (som det ses til højre).

Billeder kan ændres i størrelse og trækkes på plads i et par klik. Hvis du vil tilføje et andet element, som en kontaktformular, kan du bare vælge ‘plus’ ikon og vælg et fra listen.

Når det er sagt, det’Det er vigtigt at se på, hvor nemt Jimdo er at bruge i sammenligning med andre webstedsbyggere derude.

Vi testede dette ved at få hverdagslige mennesker til at oprette deres eget websted ved hjælp af Jimdo og derefter bede dem om at score, hvor let de fandt visse opgaver.

Derefter chattede vi med dem efter og sammenlignede deres score og citater til alle de andre topwebbyggere, vi’d testet.

Jimdo kom ud som meget midt på vejen med hensyn til brugervenlighed. Nogle mennesker fandt det ligetil, mens andre blev frustreret over Jimdo’s restriktive skabelon design.

Her er nogle af deres tanker:

Jeg kunne godt lide elementerne. Du skal bare vælge det element, du ønsker, og derefter bare redigere det, hvilket gør det så meget lettere end panisk at søge rundt.

jeg gjorde det ikke’Jeg kan godt lide, hvor restriktivt det var med hensyn til at flytte ting rundt. Det lignede meget ‘dette er skabelonen, og sådan er det’vil kigge efter’.

Selvom det var meget enkelt at tilføje dit eget indhold til en skabelon, er det et problem at prøve at gå imod det forudindstillede layout.

Jimdo er en ‘ud af boksen’ webstedsbygger. Det giver dig færdige skabeloner til at sætte dit eget indhold i. Prøv at ændre skabelonen’s design, dog, og du kan finde dig selv at trække dit hår ud!

Kundetilfredshed

56% af de Jimdo-brugere, vi talte med, sagde de’d anbefaler det til en ven.

Denne stat viser i sig selv, hvor splittede mennesker er på Jimdo. Det’er enkel og elegant, men begrænset og grundlæggende.

Hvis du har brug for en webstedsbygger uden grænser, er din bedste indsats Wix. Wix tilbyder total kreativ kontrol, idet du kan trække alt, hvor som helst (Læs vores anmeldelse af Wix her).

Squarespace har i mellemtiden de bedste skabeloner rundt omkring, oser af klasse og er perfekt til kreative typer.

Vil du vide, hvad der ellers er derude?

Sammenligningskort til webstedsbygger – Klik her for at se vores detaljerede sammenligning af de bedste webstedsbyggere.

Bedst bedømte webstedsbyggere – Se vores interaktive artikel for at gå dybere ned i de bedste platforme derude.

Hvem er Jimdo bedst til?

Jimdo er fantastisk til enten personlige eller små forretningssider. Du vælger mellem dens række mobile responsive skabeloner og udfylder det med alt dit eget indhold. Dejligt og let.

Problemerne kommer, når du vil have noget mere skræddersyet, mere individuel til dig.

Nedenfor vi’Jeg kommer nærmere ind på, hvor godt Jimdo fungerer til bestemte typer websteder…

Jimdo til blogging

Jimdo er en fantastisk platform at bygge en blog på. Det giver dig mulighed for at spore læsere ved hjælp af analyser, opdele indlæg i kategorier og oprette et RSS-feed.

Dit websted’s brugere kan også kommentere indlæg og socialt bogmærke dem. Du kan’t arkiv, dog hvis det er tilfældet’er vigtigt for dig, kan du tjekke noget som Weebly.

Interesseret i at starte en blog?

Sådan starter du en blog – Lær hvordan du opretter en blog fra bunden med vores top tip.

Tjek vores definitive liste over de bedste blogplatforme, du kan bruge

Jimdo til erhvervslivet

hvis du’Når du er en lille virksomhed, der ønsker en online tilstedeværelse, er Jimdo perfekt. Du kan få et professionelt udseende sted på få timer for at hjælpe med at annoncere dit brand.

der’er en god mængde funktioner og masser af tredjepartsapps, som vi’Jeg kommer ind senere. Disse kan hjælpe dig med alt fra avanceret analyse til at køre solide e-mail-marketingkampagner.

hvis du’Når du er en stor virksomhed, er du måske bedre egnet til noget som WordPress.org. Det’er en langt mere kompleks platform, men det’er også meget mere kraftfuld.

Brug for en online tilstedeværelse for din virksomhed?

Bedste 5 Entreprenører til små virksomheder – Læs om hvilke platforme der er bedst egnet til at oprette et websted for mindre virksomheder.

Jimdo til e-handel

Jimdo giver dig i øjeblikket mulighed for at sælge produkter på forretningsplanen eller højere. Du får specifikke e-handelsskabeloner, muligheden for at oprette kuponer og rabatter og sikre kassa – kort sagt alt det væsentlige ved salg online.

Vi’d anbefaler, at du bruger Jimdo, hvis der ikke sælges produkter’t hovedfokus på dit websted.

Hvis du for eksempel ejer en café, ville Jimdo være strålende for at annoncere din menu, placering og åbningstid og endda for at sælge kaffebønner eller kogebøger på siden.

Men hvis du’er et tøjfirma, og dit hovedfokus er at sælge online, du’d være bedre stillet med en mere kraftfuld platform som Shopify eller BigCommerce.

Jimdo til portefølje

Du kan oprette smukke gallerier på Jimdo, men dens skabeloner kan se lidt almindelige ud, hvis du’re i en kunstnerisk industri.

Fotografer, grafiske designere og stylister bør se på noget som Squarespace. Med skabeloner, der er skræddersyet til kreative typer, er Squarespace perfekt til enhver form for online portefølje.

Jimdo for skalerbarhed

Jimdo har alt hvad du har brug for for at sammensætte et dejligt personligt websted eller en for at annoncere dine forretningsservices.

Hvis din virksomhed beslutter at forgrene sig senere på linjen, der’er også plads til at skalere ved at integrere flere apps på dit websted.

At leve op til sit splittende ry, der dog’er ikke meget plads til at vokse i en e-handelsforstand. Hvis du begynder at sælge mange forskellige produkter eller endda i bulk, kan Jimdo kæmpe for at følge med dig.

Jimdos værktøjer og funktioner

Jimdo er fyldt med funktioner og apps, der hjælper med at få dit websted til live.

I editoren kan du klikke på ‘tilføj element’ for at se alle de funktioner, du kan integrere:

jimdo funktionerDer er masser af funktioner, du kan integrere på dit websted med bare et par klik!

Dette gør det super let at tilføje den ønskede funktion på en hvilken som helst side på dit websted.

Hvis der’Det er noget, du har brug for, som Jimdo ikke’t dækning, kan du søge efter det gennem ‘POWr-plugins’. POWr er en uafhængig virksomhed, der samarbejder med Jimdo for at give dig plugins til dit websted.

Disse plugins dækker næsten alt, hvad du kan forestille dig. Det’Det er dog værd at bemærke, at nogle vil kræve viden om kodning for at bruge.

Væk fra Jimdo’s funktioner og apps, det har nogle smukke smarte værktøjer, der både kan hjælpe og forbedre dit websted. Vi’Vi har valgt de vigtigste nedenfor.

domæner

Jimdo tilbyder et gratis brugerdefineret domæne i et år på nogen af ​​sine premium-planer.

Du får et underdomæne med Jimdo’s gratis plan, men du’Jeg har en klæbrig ‘.jimdofree.com’ hængende på bagsiden af ​​din URL – næppe professionel, hvis du spørger os!

De årlige udgifter til fornyelse af et tilpasset domæne til Jimdo efter et år er $ 80 – den højeste af enhver webstedsbygger vi’har testet.

Hvis du allerede har et eksisterende websted, kan du overføre dit domæne til Jimdo. I øjeblikket accepterer de domæner, der slutter på: .com, .net, .org, .biz, .info, .eu, .de, .at, .be, .co.uk, .ch .fr, .nl, .com .mx, .es, .it, .pl, .com, .pl eller .se.

SEO (Søgemaskineoptimering)

Det’Det er ikke godt at opbygge et smukt websted, hvis ingen kan finde det, rigtigt?

At’hvor SEO kommer ind. Jo bedre din SEO er, desto mere sandsynligt er det, at du rangerer højt på søgemaskiner som Google.

Jimdo kommer med nogle praktiske værktøjer, der hjælper med at give dit websted, at rankingen øger.

Du kan redigere metatitler og beskrivelser, tilpasse dine webadresser og tilføje alt-tekst til billeder. Jimdo understøtter endda tredjepartsapps, der hjælper med dit websted’s SEO.

Hjælp og support

Jimdo tilbyder support via e-mail, sociale medier, dets vidensbase og FAQ-sektioner.

Imidlertid gør Jimdo ikke’t har telefon eller live chat eller en indstilling for gendannelse af websted. Men hvad du gøre få er svar, der er klare, præcise og til det punkt.

Især dens videnbase er nyttig. Det leveres med en blanding af tekst, billeder og videoer til at hjælpe med at løse dine problemer.

Jimdo-priser – er det god værdi for pengene?

Jimdo har fem forskellige prisplaner, der spænder fra gratis helt op til $ 40 pr. Måned.

Som dig’d forestil dig, jo mere du betaler, jo mere får du:

jimdo priserJimdo’s planer faktureres alle årligt. Ovenfor kan du se, hvad det fungerer pr. Måned, og hvad du får for dine penge.

Den gratis plan er en fantastisk måde at komme i gang med Jimdo. Du kan teste webstedsbyggeren og se, om det’s til dig. Ud over det, vi’d anbefaler at gå efter en præmieplan.

Den gratis plan leveres med Jimdo-annoncering i sidefoden på dit websted og et Jimdo-underdomæne. Det’det er fint, mens du’tester Jimdo ud, men det vil få ethvert seriøst sted til at se lidt klodset ud!

Jimdo’s forretningsplan er dets mest populære, og det’det er let at se hvorfor. For det første får du ubegrænset båndbredde og lagerplads. Det’s også den billigste prisplan platformen tilbyder, så du kan begynde at sælge online.

Samlet set vi’d anbefaler altid, at du prøver, før du køber, men en gang’har bygget dit websted – inden du sætter det live – skal du se på opgradering til en af ​​Jimdo’s præmieplaner.

Jimdo resume

Jimdo er en enkel, ren og brugervenlig webstedsbygger.

Det’er bedst til enten personlige eller små virksomhedswebsteder og leveres med en række gode funktioner og apps.

Jimdo’s prisplaner er overkommelige, og med en sådan række valg, vandt du’t har et problem med at finde en der fungerer for dig.

Det er ikke’Men for alle, men mellemstore til store virksomheder, der har brug for en kraftfuld online butik, ville det være bedre at se på Shopify. For kreative brancher er Squarespace bedre.

hvis du’re leder efter en dejlig, ‘ud af boksen’ websted, kan du gøre meget værre end Jimdo. Hvorfor ikke prøve det gratis i dag og beslutte, om det’det er rigtigt for dig?

Ofte stillede spørgsmål om Jimdo

Hvorfor gør det ikke’t Jimdo lader dig trække og slippe alt?

I modsætning til Wix er der grænser for, hvor du kan flytte ting på hver webside, når du redigerer. Dette er så dit websted holder sig til ‘bedste webdesign’. Jimdo gør det ikke’t vil have, at brugerne lægger indhold på tilfældige steder, der måske ikke er den bedste position, hverken æstetisk eller logistisk. Med Jimdo redigerer du inden for en struktur: du har kontrol, men ikke total kontrol. For det, dig’Jeg vil gerne se på Wix.

Hvilken type virksomhed skal bruge Jimdo?

Jimdo er bedst for små virksomheder, der opererer i brancher, der traditionelt er mere afslappede. En café eller en gartner, for eksempel, ville være i stand til at oprette deres perfekte websted på Jimdo. Revisorer eller konsulenter ville det imidlertid være bedre at undersøge 1&1 IONOS – en webstedsbygger designet til forretning med hvid krave.

Hvilket er bedre ud af Jimdo Creator og Jimdo Dolphin?

Begge er designet til forskellige typer mennesker. En’er ikke rigtig ‘bedre’ end den anden, men der vil være en, der fungerer bedst for dig.

Jimdo Creator er bedre for folk, der selv ønsker at designe et websted, og har lidt ekstra tid på deres hænder for at få det lige som de ønsker det. Jimdo Dolphin er en hurtigere, mere restriktiv mulighed, som er fantastisk til at få et websted op på en flash uden at bekymre sig for meget om at redigere det.

Fandt vores anmeldelse af Jimdo nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map