Jimdo Review 2020 | Este producătorul site-ului pentru dvs.?


Cel mai bun pentru

Cel mai bun pentru persoanele cu buget


Rating general

4 din 5 stele

Jimdo oferă cea mai ieftină modalitate de a face un site web fără anunțuri, dar cu siguranță veți obține ceea ce plătiți. În timp ce este destul de ușor să ne apropiem, doar 56% dintre utilizatorii noștri ar recomanda-o unui prieten. "S-a simțit destul de stângace și rigid din off", a spus un utilizator.

Care sunt pro și contra Jimdo?

Pro-uri

  • Ieftin pentru a face site-ul dvs. gratuit de reclamă
  • Spațiu de stocare nelimitat pe Plan de afaceri sau mai mare
  • Ajutorul și sprijinul sunt concis și la obiect

Contra

  • Șabloane prost concepute, cu o alegere limitată
  • Nu există opțiuni de restaurare
  • Editarea și aranjarea elementelor pe site-ul dvs. web vă pot simți neplăcut

Prezentare generală a lui Jimdo

Și ce dacă de fapt este Jimdo?

Jimdo este o platformă online care oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți crea propriul site web. Puteți face orice de la un site de afaceri sau blog la un magazin de comerț electronic – totul fără a fi necesar să folosiți codul!

Aici la Website Builder Expert, acesta’este treaba noastră să aflăm cât de buni producători de site-uri precum Jimdo într-adevăr sunteți.

Noi’Am efectuat mai multe teste și am cercetat toate faptele și statisticile pe Jimdo, așa că nu’nu trebuie.

În această recenzie, noi’Voi analiza cele mai importante domenii atunci când vine vorba de construirea propriului site web. De acolo, tu’Voi afla exact modul în care Jimdo se opune împotriva competiției.

Diferența dintre Jimdo Creator și Jimdo Dolphin

Cu Jimdo, există două moduri de a crea site-ul dvs.: Jimdo Creator și Jimdo Dolphin.

jimdo creatorul sau delfinulJimdo vă permite să alegeți între crearea site-ului dvs. web de la început sau utilizarea ADI.

Creatorul este Jimdo’platforma principală. daca tu’sunt familiarizat cu constructorii de site-uri web, acesta’voi fi similar cu ceea ce tu’am mai văzut.

Jimdo Creator este o interfață de editare complet dezvoltată. Puteți adăuga în conținutul dvs., redimensiona lucrurile și trage elemente în diferite poziții.

Jimdo Dolphin este o soluție ADI (artificial design intelligence). Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți la câteva întrebări despre tipul de site web pe care îl aveți’Aș dori, și Jimdo va crea site-ul pentru tine!

Ambele sunt modalități fantastice de a construi un site web, dar răspund nevoilor foarte diferite.

Jimdo Creator este pentru cei care vor să controleze; veți primi un cuvânt decent pe site’s aspect, estetică și conținut.

Delfinul Jimdo este mult mai rapid. Puteți trage lucruri de pe social media sau site-uri web existente pe noul dvs. site instantaneu. Cu toate acestea, este limitat în ceea ce privește cât poți edita.

Această recenzie se concentrează în special pe Jimdo Creator.

Cât de ușor este de utilizat Jimdo?

jimdo_editor

Constructorii de site-uri web sunt în general foarte ușor de utilizat. Tu nu’nu aveți nevoie de cunoștințe de codare, iar majoritatea lucrează cu un fel de funcționalitate drag-and-drop – un pic ca PowerPoint.

Jimdo nu este diferit. Interfața sa de editare este curată, clară și simplă de navigat.

Începeți selectând un șablon, care sunt defalcate pe sectoare. Apoi începe distracția de editare!

Pentru a edita text, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe secțiunea dvs.’Aș dori să mă schimb, apoi să tastați (după cum se vede în dreapta).

Imaginile pot fi redimensionate și glisate în poziție în câteva clicuri. Dacă doriți să adăugați un alt element, cum ar fi un formular de contact, puteți selecta doar ‘la care se adauga’ pictograma și alege una din listă.

Asta a spus’este important să analizăm cât de ușor este de utilizat Jimdo în comparație cu alți constructori de site-uri de acolo.

Am testat acest lucru prin faptul că oamenii de zi cu zi și-au construit propriul site web folosind Jimdo, apoi le-am cerut să puncteze cât de ușor au găsit anumite sarcini.

Am discutat apoi cu ei și le-am comparat scorurile și cotațiile cu toți ceilalți construitori de site-uri de top pe care noi’d testat.

Jimdo a ieșit ca la mijlocul drumului din punct de vedere al ușurinței în utilizare. Unii oameni au găsit-o simplă, în timp ce alții au fost lăsați frustrați de Jimdo’s proiectare restrictivă de șablon.

Iată câteva dintre gândurile lor:

Mi-au plăcut elementele. Alegeți doar elementul pe care îl doriți și apoi îl editați, ceea ce îl face mult mai ușor decât căutând frenetic în jur.

Nu am’îmi place cât de restrictiv a fost în ceea ce privește mișcarea lucrurilor. A fost foarte asemanator ‘acesta este șablonul și așa este’o să mă uit’.

Deși adăugarea propriului conținut la un șablon a fost foarte simplă, încercarea de a merge împotriva aspectului prestabilit este o problemă.

Jimdo este un ‘afara din cutie’ constructor de site-uri web. Vă oferă șabloane gata pregătite pentru a vă introduce propriul conținut. Încercați și schimbați șablonul’design-ul este totuși și s-ar putea să vă descoperiți părul!

Satisfacția clienților

56% dintre utilizatorii Jimdo cu care am vorbit au spus’l-as recomanda unui prieten.

Această statistică în sine arată cât de împărțiți sunt oamenii pe Jimdo. Aceasta’e simplu și elegant, dar limitat și de bază.

Dacă ai nevoie de un constructor de site-uri fără limite, cel mai bun pariu este Wix. Wix oferă un control creativ total prin faptul că puteți trage orice, oriunde (citiți recenzia noastră despre Wix aici).

Într-adevăr, Squarespace are cele mai bune șabloane în jurul valorii de clasă, și este perfect pentru tipurile creative.

Vrei să știi ce altceva e acolo?

Graficul de comparare a constructorilor de site-uri web – Faceți clic aici pentru a vedea comparația noastră detaliată a celor mai mari producători de site-uri web.

Producători de site-uri de rating – Aruncați o privire la articolul nostru interactiv pentru a vă aprofunda în cele mai bune platforme de acolo.

Pentru cine este cel mai bun Jimdo?

Jimdo este excelent pentru site-uri personale sau pentru afaceri mici. Alegeți din gama sa de șabloane responsive mobile și o populați cu tot conținutul dvs. Simplu și ușor.

Problemele apar atunci când vrei ceva mai mult bespoke, Mai Mult individual pentru tine.

Sub noi’Voi afla exact cât de bine funcționează Jimdo pentru anumite tipuri de site-uri web…

Jimdo pentru blogging

Jimdo este o platformă excelentă pentru a construi un blog pe. Vă permite să urmăriți cititorii folosind analize, să împărțiți postări în categorii și să configurați un flux RSS.

Site-ul tău’Utilizatorii s pot, de asemenea, să comenteze postările și marcajele lor sociale. Poti’Arhiva, totuși, dacă asta’e important pentru tine, poate vrei să afli ceva ca Weebly.

Interesat să începeți un blog?

Cum să începeți un blog – Învață cum să faci un blog de la zero cu sfaturile noastre de top.

Vezi lista noastră definitivă cu cele mai bune platforme de blogging pe care să le folosești

Jimdo pentru afaceri

daca tu’e o afacere mică care dorește prezență online, Jimdo este perfect. Puteți obține un site cu aspect profesionist în câteva ore pentru a vă ajuta să vă promovați marca.

Acolo’este o cantitate bună de funcții și o mulțime de aplicații terțe, pe care noi’Voi intra mai târziu. Acestea vă pot ajuta cu orice, de la analize avansate până la derularea campaniilor solide de e-mail marketing.

daca tu’ești o afacere mare, s-ar putea să fii mai potrivit pentru ceva de genul WordPress.org. Aceasta’este o platformă mult mai complexă, dar ea’este, de asemenea, mult mai puternic.

Ai nevoie de o prezență online pentru afacerea ta?

Cele mai bune 5 producători de site-uri pentru afaceri mici – Citiți despre ce platforme sunt cele mai potrivite pentru construirea unui site web pentru afaceri mici.

Jimdo pentru comerț electronic

În prezent, Jimdo vă permite să vindeți produse pe planul său de afaceri sau mai mare. Obțineți șabloane specifice de comerț electronic, capacitatea de a crea cupoane și reduceri și plăți sigure – pe scurt, toate elementele esențiale pentru vânzarea online.

Noi’v-aș recomanda să folosiți Jimdo dacă nu vindeți produse’este principalul obiectiv al site-ului dvs. web.

Dacă ai deține o cafenea, de exemplu, Jimdo ar fi genial pentru a-ți face publicitate meniul, locația și orele de deschidere și chiar pentru a vinde boabe de cafea sau cărți de bucate pe o parte..

Cu toate acestea, dacă tu’ești o companie de îmbrăcăminte, iar obiectivul tău principal este să vinzi online’Aș fi mai bine cu o platformă mai puternică, cum ar fi Shopify sau BigCommerce.

Jimdo pentru portofoliu

Puteți crea galerii frumoase pe Jimdo, dar șabloanele sale pot arăta un pic mai simplu dacă’revin într-o industrie artistică.

Fotografi, graficieni și stilisti ar trebui să privească ceva de genul Squarespace. Cu șabloane personalizate pentru tipuri creative, Squarespace este perfect pentru orice fel de portofoliu online.

Jimdo pentru scalabilitate

Jimdo are tot ce ai nevoie pentru a crea un site personal minunat, sau unul pentru a face reclama serviciilor tale de afaceri.

Dacă compania dvs. decide să se extindă mai târziu în linie, acolo’s, de asemenea, spațiu la scară, prin încorporarea mai multor aplicații pe site-ul dvs..

Trăind totuși reputația sa divizivă’nu prea are scopul de a crește într-un sens al comerțului electronic. Dacă începeți să vindeți multe produse diferite sau chiar în vrac, Jimdo s-ar putea lupta să țină pasul cu voi.

Instrumente și caracteristici Jimdo

Jimdo este plin de funcții și aplicații pentru a vă ajuta să aduceți viața site-ului.

În editor, puteți da clic ‘adaugă element’ pentru a vedea toate funcțiile pe care le puteți încorpora:

caracteristici jimdoExistă o mulțime de funcții pe care le puteți încorpora în site-ul dvs. web cu doar câteva clicuri!

Acest lucru face foarte ușor să adăugați funcția dorită în orice pagină de pe site-ul dvs. web.

În cazul în care există’e ceva specific de care ai nevoie pentru Jimdo’Nu acoperiți, puteți căuta prin ‘Pluginele POWr’. POWr este o companie independentă care partenerează cu Jimdo pentru a vă oferi pluginuri pentru site-ul dvs. web.

Aceste pluginuri acoperă aproape orice vă puteți imagina. Aceasta’Merită menționat, totuși, că unii vor necesita cunoștințe de codificare pe care să le folosească.

Departe de Jimdo’Caracteristici și aplicații, acesta are câteva instrumente destul de obraznice care vă pot ajuta și îmbunătăți site-ul. Noi’le-am ales pe cele mai importante de mai jos.

domenii

Jimdo oferă un domeniu personalizat gratuit pentru un an pe oricare dintre planurile sale premium.

Aveți un sub-domeniu cu Jimdo’e plan gratuit, dar tu’Voi avea o problemă ‘.jimdofree.com’ agățat de partea din spate a adresei URL – aproape profesionist dacă ne întrebați!

Costul anual al reînnoirii unui domeniu personalizat Jimdo după un an este de 80 USD – cel mai mare dintre orice constructor de site-uri pe care noi’am testat.

Dacă aveți deja un site existent, puteți transfera domeniul dvs. către Jimdo. În prezent, acceptă domenii care se termină în: .com, .net, .org, .biz, .info, .eu, .de, .at, .be, .co.uk, .ch .fr, .nl, .com .mx, .es, .it, .pl, .com, .pl sau .se.

SEO (optimizarea motorului de căutare)

Aceasta’nu este bun să construiești un site web frumos, dacă nimeni nu îl poate găsi, nu?

Acea’Este locul în care SEO intră. Cu cât SEO este mai bun, cu atât este mai probabil să fii foarte mare pe motoarele de căutare precum Google.

Jimdo vine cu câteva instrumente utile pentru a vă oferi site-ul dvs. web care îmbunătățesc clasamentul.

Puteți edita meta titluri și descrieri, vă puteți personaliza adresele URL și puteți adăuga text alt la imagini. Jimdo acceptă chiar și aplicații terțe care vă vor ajuta site-ul’s SEO.

Ajutor si sustinere

Jimdo oferă asistență prin e-mail, social media, baza sa de cunoștințe și secțiuni de întrebări frecvente.

Cu toate acestea, Jimdo nu face’nu aveți telefon sau chat live sau o opțiune de restaurare a site-ului. Dar ce tu do obțineți sunt răspunsuri clare, concise și la obiect.

Baza sa de cunoștințe este în special utilă. Vine cu un amestec de text, imagini și videoclipuri pentru a vă ajuta să vă rezolvați problemele.

Preturi Jimdo – este o valoare bună pentru bani?

Jimdo are cinci planuri de prețuri diferite, care variază de la gratuit până la 40 de dolari pe lună.

Ca tine’Îți imaginezi, cu cât plătești mai mult, cu atât primești mai mult:

preturi jimdoJimdo’Planurile sunt facturate anual. Mai sus, puteți vedea ce funcționează ca lunar și ce obțineți pentru banii dvs..

Planul gratuit este un mod minunat de a începe cu Jimdo. Puteți testa constructorul de site-uri și a vedea dacă este’s pentru tine. Dincolo de asta, noi’V-aș recomanda să mergeți pentru un plan premium.

Planul gratuit vine cu publicitate Jimdo în subsolul site-ului dvs. web și un sub-domeniu Jimdo. Aceasta’sunt bine în timp ce tu’testează-l pe Jimdo, dar va face ca orice site serios să pară un pic dificil!

Jimdo’s Planul de afaceri este cel mai popular și’e ușor de văzut de ce. Pentru început, obțineți lățime de bandă și spațiu de stocare nelimitat. Aceasta’s, de asemenea, cel mai ieftin plan de preț pe care îl oferă platforma care vă permite să începeți să vindeți online.

În general, noi’Îți sugerez întotdeauna să încerci înainte de a cumpăra, dar odată’ți-ai construit site-ul – înainte de a-l pune la dispoziție – ar trebui să te uiți la modernizarea unuia dintre Jimdo’planurile premium.

Rezumatul Jimdo

Jimdo este un constructor de site-uri simplu, curat și ușor de utilizat.

Aceasta’este cel mai bun pentru site-uri web personale sau de afaceri mici și vine cu o serie de funcții și aplicații excelente.

Jimdo’planurile de prețuri sunt accesibile și cu o astfel de gamă de alegeri, ați câștigat’nu am o problemă în a găsi unul care să funcționeze pentru tine.

Este N’Totuși, pentru toți, și întreprinderile mijlocii și mari care au nevoie de un magazin online puternic ar fi mai bine să se uite la Shopify. Pentru industriile creative, Squarespace este mai bun.

daca tu’sunt în căutarea unui frumos, ‘afara din cutie’ site web, ai putea face mult mai rău decât Jimdo. De ce nu încercați gratuit azi și decideți dacă’este potrivit pentru tine?

Întrebări frecvente Jimdo

De ce nu’Jimdo te lasă să tragi și să arunci totul?

Spre deosebire de Wix, există limite în care puteți muta lucrurile pe fiecare pagină web la editare. Acest lucru este astfel încât site-ul dvs. să păstreze ‘Cele mai bune practici de proiectare web’. Jimdo nu face’nu doresc ca utilizatorii săi să pună conținut în locuri aleatorii care s-ar putea să nu fie cea mai bună poziție, fie din punct de vedere estetic, fie din punct de vedere logistic. Cu Jimdo, editați în cadrul unei structuri: aveți control, dar nu și control total. Pentru asta, tu’Vreau să mă uit la Wix.

Ce tip de afacere ar trebui să folosească Jimdo?

Jimdo este cel mai bun pentru întreprinderile mici care operează în industrii care sunt în mod tradițional mai relaxate. O cafenea sau un grădinar, de exemplu, ar putea să-și creeze site-ul lor perfect pe Jimdo. Contabilii sau consultanții ar fi totuși mai bine să analizeze 1&1 IONOS – un constructor de site-uri conceput pentru afaceri cu gulere albe.

Ceea ce este mai bun din Jimdo Creator și Jimdo Dolphin?

Ambele sunt concepute pentru diferite tipuri de oameni. unu’nu prea sunt ‘mai bine’ decât celălalt, dar va exista unul care funcționează Cel mai bun Pentru dumneavoastră.

Jimdo Creator este mai bun pentru persoanele care doresc să proiecteze singuri un site web și au un pic de timp suplimentar pe mâinile lor pentru a-l obține exact așa cum își doresc acest lucru. Jimdo Dolphin este o opțiune mai rapidă și mai restrictivă, ceea ce este excelent pentru a obține un site web într-un bliț, fără a vă preocupa prea mult despre editarea acestuia.

Am găsit utilă recenzia noastră Jimdo?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me