10 legjobb blogplatform

Contents

Keresse meg a legjobb blog-webhely-készítőt, amely elindítja a blogírás sikerét

legjobb blogplatformok


Íráshoz egy tollra és papírra, egy adag bátorságra és a szavak érzékére van szüksége. De ha online író szeretne lenni, vehet fel egy nagyszerű blogplatformot a listához.

Rengeteg blogszerző eszköz létezik az online íráshoz és a közönség vonzásához. Akár meg akarja osztani a divat iránti szenvedélyét, kiszolgálja a házi készítésű ételek recepteit, akár vállalkozási blogot hoz létre vállalkozása számára.

A kihívás az, hogy átszitáljuk a szemetet, hogy olyan eszközt találjunk, amely kielégíti blogja igényeit.

Hogy’ezért mi ebben az útmutatóban mi’a kilenc legjobb blogplatformra összpontosítva. A listánk széles körű felhasználói tesztelésen és személyes tapasztalatokon alapul a blogszerző eszközök segítségével.

enged’Megtalálja a legjobb blog-webhely-készítőt. Legfontosabb válogatásaink a következők:

Bármelyiket kipróbálhatja, ha rákattint az alábbi listában található nevére.

 1. A WordPress szolgáltatója a Bluehost – nagyszerű az erőteljes, teljesen testreszabható blogok számára.
 2. Wix – tökéletes egy blog és egy weboldal kombinálására.
 3. Squarespace – lenyűgöző blogtervek és képek.
 4. Weebly – Első számú a blog gyors és egyszerű elkészítéséhez.
 5. WordPress.com – erőteljes beépített blogszerző eszközök.
 6. Blogger – jó választás egy nagyon alapvető bloghoz.
 7. Tumblr – ideális rövid formátumú, kattintható tartalom megosztására.
 8. feltűnően – a legjobb az egyszerű, stílusos, egyoldalas blogokhoz.
 9. SITE123 – Nagyszerű, ha segítségre van szüksége egy blog felépítéséhez.
 10. Hajrá apu – gyorsan üzembe helyezhető, de valódi minőségének hiánya.

A WordPress.org (a Bluehost működteti) jött ki a tetején: ez’Ez egy ingyenes, nyílt forráskódú platform’a szó szoros értelmében épült fel, de nem’t kezdőknek könnyen beállítható és testreszabható. Ha blogot akarsz és egy weboldal, a Wix ideális platform. Ha lenyűgöző képeket szeretne bemutatni a blogjában, a Squarespace remek lehetőség.

Tehát most már ismeri a kilenc legjobb blogplatformot, miért olvassa el az útmutató többi részét??

Mert mi’Segít megtudni, mely blogszerző eszköz az Ön számára legmegfelelőbb.

Kutatásunkban nemcsak magukat teszteltük a platformokat, és elemeztük azok jellemzőit, árait és egyebet – más, mindennapi embereket is kipróbáltunk. A visszajelzéseik meghallgatásával mi’képes bennfentes képet adni az egyes blogplatformokról.

Mikor kell megtalálni a megfelelő blogplatformot’Nincs egy mindenki számára megfelelő megoldás. Vannak, akiknek van tapasztalata a kódoláshoz. Mások pénzt akarnak keresni a blogjukból.

Bármi legyen is az álmodozás, mi’A tollat ​​a helyes irányba mutatom. Futunk keresztül a legjobb blogplatformokon’ előnye és hátránya, mennyibe kerülnek, és hogyan segítik az olvasók megtalálását.

Jól hangzik?

enged’kezdődik.

További információ:

10 legjobb weboldal-készítő – a 10 legjobb weboldal-készítő véleménye kutatásaink szerint

A Weboldal-készítő összehasonlító diagramja – egymás mellett, a legjobbakat áttekintve

Legjobb blogtárhely-szolgáltatók – derítse ki, melyik tárhelyszolgáltató a legjobban a blogjához

A legjobb olcsó weboldal-készítők – szükségük van-e egy blogra költségvetésre? Keressen egy olcsó weboldal-készítőt’s fel a feladatra.

Írás a web számára – bloggerek, copywriterek és online emberek – olvassa el az interneten való írás legfontosabb útmutatóját, annak minden formáját

WordPress 101 – mélyreható pillantás a népszerű CMS-rendszerre, és miért nem mi’Nem ajánlom kezdőknek

Hogyan készítsünk webhelyet – nyolc egyszerű lépés egy gyönyörű, funkcionális webhelyhez

Melyek a legjobb blogplatformok??

Tehát mit tehetnek ezek a blogplatformok? Azt’Valójában nagyon egyszerű – lehetővé teszik saját blogod létrehozását, hozzászólások közzétételét és a tartalom megosztását a közösségi médiában. Használhat képeket vagy videókat a bejegyzéseiben, és közvetlenül integrálhatja a közösségi hírcsatornákat a webhelyére.

Az ilyen platformok lehetővé teszik az elemzési eszközök segítségével az előrehaladás nyomon követését és a blog növelését’marketing eszközök, például hírlevelek és e-mail kampányok felhasználásával jár. Néhányuk engedte, hogy mindezt ingyen megtegye!

Tehát hogyan választhatja meg a blogolási platformot? Gondoljon arra, hogy milyen tartalmat szeretne közzétenni, és hogy nézne ki a blogja. Rengeteg kiváló minőségű kép megosztható? Mennyire szakértő vagy? Teljes mértékben ellenőrizni szeretné a blog kialakítását, vagy inkább csak egy előre elkészített sablont szabna testre?

Ezeket a szempontokat kell szem előtt tartani, amikor részletesebben áttekintjük az egyes platformokat. A cikk végére Ön’Tudom, melyik a kilenc legfontosabb blogplatform közül a legmegfelelőbb az Ön számára!

# 1. WordPress.org (a Bluehost szolgáltatója)

Nagyszerű a tech-hozzáértésű bloggerek számára, akik teljes kreatív szabadságot akarnak

A WordPress.org előnyei és hátrányai

WordPress.org ProsWordPress.org Hátrányok
 • Nagyon hatékony blogszerző eszközök – több mint 54 000 bővítmény közül lehet választani, beleértve a tervező eszközöket és a hírlevél rendszereket
 • Teljes testreszabás kódoláson keresztül
 • Merev tanulási görbe – nem kezdőbarát, mert kódolni kell
 • A tárhelyet, a domaineket és a bővítményeket saját kezűleg kell kezelnie

A WordPress.org egy ingyenes és nyílt forráskódú szoftver, amely több millió embernek segített online blogok elindításában.

Valójában a WordPress.org annyira népszerű, hogy az összes webhely 24% -át birtokolja. Hogy’Egy szar a társadalmi ajánlás!

A WordPress.org blogok jól teljesítenek a keresőmotorok optimalizálásában (rövid SEO). A SEO az a gyakorlat, hogy a blogja magas rangúvá válik a keresőmotorokban, mint például a Google. Minél magasabb rangot kapsz, annál több olvasót kapsz.

A nyílt forráskód azt jelenti, hogy játszhatsz a kóddal. Ennek előnye, hogy teljes ellenőrzést kap a blogod megjelenése és hangulata felett. Olyan lenne, mintha a betűkészlet, a szín és a kép a felelős a fizikai könyvborítón. A figyelmeztetés az, amit te’Szüksége van némi technikai készségre (vagy pénzre fejlesztő felvételére), hogy teljes mértékben kihasználhassa ezt a rugalmasságot.

Ez a rugalmasság lehetővé teszi olyan funkciók hozzáadását a blogjához, mint például:

 • Fórum
 • Online áruház
 • Tagság

Azt’Ezért a WordPress.org a piacon az egyik legnépszerűbb blogplatform. A WordPress.org különösen jó megoldás azoknak a technikai jellegű bloggereknek, akik hosszú távon bonyolultabb blogokat kívánnak kidolgozni.

Az egyik hátránya a WordPress-nek’Az a hatalom, hogy a kevésbé technikai felhasználók meredekebben találják meg a tanulási görbét, mint egy blog elindítása egy drag-and-drop weboldal készítőn, például a Wix vagy a Squarespace.

Plusz, míg a platform ingyenesen használható, a költségek, például a domain név tárolása és biztosítása felszámíthatnak.

Azért, mert’nyílt forráskódú, akkor is meg kell szüntetnie a tárhelyet és a biztonságot. A tárolás azt jelenti, hogy a blogját eljuttassa valahol online élni. Ez fejfájást okozhat a nem működő bloggerek számára’t számítógépes hozzáértésként.

A jó hír a hosting megoldás, amelyet a Bluehost egyetlen kattintással integrál a WordPress.org-lal. Ha el akarja indítani blogját a WordPress.org webhelyen, nyomja meg az alábbi gombot az induláshoz.

Ítéletünk: A WordPress.org egy nagy teljesítményű eszköz, amely alkalmas a kezdő írók és a tapasztalt bloggerek felkérésére. Minél több műszaki képzettséggel rendelkezik, annál többet szállhat ki a platformról. Jobb lehetőségek vannak a teljes kezdő bloggerek számára, vagy azok számára, akik kevésbé gyakorlati, időigényes élményt szeretnének. Mi’Bemutatjuk egymást.

wordpress.org blogpéldák a walt disney társasághozA WordPress.org az egyik legjobb blogplatform, amelyet a világ néhány része használ’legnagyobb társaságai, mint például a Walt Disney!

# 2. Wix

Ideális a blog és a weboldal összekapcsolásához

Wix előnye és hátránya

Wix ProsWix Cons
 • Nagyszerű a hosszú távú növekedéshez és a weboldallal történő integrációhoz
 • Kezdőbarát, gyors és egyszerűen felépíthető
 • Kevesebb blogfunkció, mint más platformokon, például a Weebly és a WordPress.com
 • Hiányzik a tárhely, különösen alacsonyabb tervek esetén

A Wix egy intuitív webhely-készítő, amely egyetlen kattintással lehetővé teszi a blog integrálását.

Egyszerűen fogalmazva: a Wix az egyik legjobban értékelt blogszerkesztő. Azt’Nem nehéz belátni, hogy az izraeli székhelyű vállalat miért büszkélkedhet több mint 100 millió felhasználóval.

Bármelyik tervvel elindíthat egy blogot a Wix webhelyével, az ingyenes tervtől felfelé. A domain név összekapcsolásához azonban Ön’Jelentkeznie kell a havi 13 dolláros Combo tervre. Ez lehetővé teszi azt is, hogy megszabaduljon a Wix-hirdetésektől. Mi’d javasoljuk, hogy frissítsen egy fizetett Wix csomagra. Azt’Egy kis árat kell fizetni, hogy a blog professzionális megjelenésű legyen.

Minél professzionálisabb a blogod, annál több olvasó bíz meg benne. Gondolkodj el rajta. Amikor bemegy egy könyvesboltba, felvetne egy könyvet, amelynek hirdetései az előlapon és a különböző szerzők között beragadtak’ nevek rajta?

A sablonokat illetően a Wix nagyszerű választékot kínál lenyűgöző és naprakész sablonok közül, amelyek közül választhat.

A Wix nemrégiben frissítette tartalomszerkesztőjét. Az összes meglévő funkcióval együtt:

 • Testreszabhatja a képgalériákat
 • Adjon hozzá képaláírásokat és linkeket
 • Helyezzen be videókat a YouTube-ról vagy a Vimeo-ból

A Wix gazdag szerkesztője úgy érzi magát, mint te’újragondolja a blogját a legfinomabb anyagokkal. A nagy teljesítményű testreszabás egyszerű.

A Wix mobilon is erős. Blogod mobilon történő frissítése fájdalommentes élmény. Gondolj erre, ha te’újra valaki, aki sokat utazik, és útközben is blogot tervez.

Telefonon és e-mailben hozzáférhet a prémium támogatáshoz is – ez a luxus, amelyet nem szeretsz’nem szerezhet be például a WordPress.org webhelyet. Ez nagy ok, amiért a kevésbé tapasztalt bloggereknek a Wix-szel kellene járniuk a WordPress.org oldalon.

Kutatásaink azonban azt mutatják, hogy a Wix-nek nincs néhány kulcsfontosságú tulajdonsága. Például megteheti’t hozzon létre egy archívumot a Wix-ben’blogszerző eszköz. És te tudod’t nem ad hozzá RSS-hírcsatornát, megnehezítve a tartalom frissítését.

Ítéletünk: A Wix egy szuper lehetőség azoknak a bloggereknek, akik zökkenőmentesen szeretnének online hozzáférni. Hiányzik néhány alapvető blogolási funkció, de a Wix nem’Az infrastruktúra és a fejlesztési szomjúság teszi az egyik legjobb blogplatformot, ha online akar csatlakozni, de folytatni szeretné a növekedést.

wix blog példaA Wix segítségével lenyűgöző és hatékony blogot hozhat létre. Nézd csak ezt a példát a tésztát szerető Dagasztásból!

# 3. Squarespace

Lenyűgöző blogtervek és képek

Négyzetűr előnyei és hátrányai

Squarespace ProsSquarespace Cons
 • Kiváló minőségű sablonok és funkciók
 • Rengeteg kreatív szabadságot enged
 • Korlátozott számú árképzési terv közül lehet választani
 • Nehezebben használható, mint más weboldal-készítők, például a Wix és a Weebly

A Squarespace az egyik legjobb blogplatform a művészek és a tervezők számára, mert swish sablonjainak és csiszolt érzésének köszönhetően.

Ott’s nincs szabad négyzetterv; A blog létrehozásához legalább a havi 12 dolláros személyes tervnek meg kell felelnie. A blog bevételszerzéséhez Ön’Frissítenie kell a havi 18 dolláros üzleti tervet.

A Squarespace ajánlatkódjaHasználja az Ajánlatkódot "WBE" a pénztárnál 10% árengedményt kap

10% -ot kap minden négyzetterv

Készen állsz, hogy a Squarespace menjen? Az olvasók számára exkluzív ajánlatkód van 10% megtakarítást bármilyen Négyzetterv költségén! A kedvezmény beváltásához egyszerűen írja be: Ajánló kód: “WBE” a pénztárnál.

Ez dráganek hangzik, tehát megéri? A Squarespace az elmúlt években jelentősen javította blogolási funkcióit. Régebben az volt, hogy a legolcsóbb fizetett csomagban csak 20 oldalra korlátozódtak. Most azt a sapkát teljesen megemelték.

Az ár-érték arány azonban az esztétikában rejlik. A new yorki székhelyű cég jól ismert sablonjainak vizuális minőségéről. Ők’újra mi teszi a Squarespace az egyik legjobb blogplatformává a piacon.

Az iparág szerint böngészhet az ingyenes és a fizetett sablonokban, és kiválaszthatja a blogjához megfelelőt’igényei; 6 sablon közül választhat, amelyeket kifejezetten a blogokhoz fejlesztettek ki. A Squarespace nagy figyelmet fordított arra, hogy a tartalma hogyan helyezkedik el a sablonokban. A formatervezés csúcskategóriás, és olyan funkciókkal, mint a rácsos elrendezés és a 3D görgetés, egyedülálló megjelenést és érzetet kölcsönözhet blogodnak.

Időnként úgy érzi, mintha a jövőből építsen blogot!

Felhasználói tesztelésünk során a Squarespace erősen szerepelt a szolgáltatások szempontjából. Tudsz:

 • Blogging kategóriák megjelenítése
 • megjegyzések engedélyezése
 • RSS-hírcsatorna hozzáadása (ellentétben a Wix-del)

A testreszabás azonban hihetetlenebb, mint a Weebly vagy a Wix esetén. A tanulási görbe a Squarespace-nél meredekebb, mint a többi weboldal-készítőnél. Plusz, hogy további szerkesztési lehetőségeket nyithasson meg, frissítenie kell a Squarespace üzleti tervet.

A SEO-nál a Squarespace nem olyan kezdőbarát, mint a többi blogplatform. Például néhány sablon SEO-információkat jelenít meg a webhelyen. Ez egy furcsa furcsa, ami riasztást okozhat a kevésbé tapasztalt bloggerek számára. Ha te’van egy kis SEO know-how-ja, te’Annak ellenére, hogy elég könnyedén felveszi. Rengeteg hasznos, alapos SEO útmutatót tartalmaz, amelyek segítséget nyújtanak az újszülötteknek.

Ítéletünk: A Négyzet nagyon tervezés-orientált. Azt’Ideális a tervezők, művészek vagy fotósok számára. Lehet, hogy nem olyan egyszerű használni, mint a Wix vagy a Weebly, de ha blogod nagy hangsúlyt fektet a vizuális megjelenésre, akkor a Squarespace az Ön számára van..

négyzet alakú blog példaSquarespace’A lenyűgöző sablonok révén ez a legjobban értékelt blogplatform a művészek és az utazási fotósok számára

# 4. Weebly

Első számú a blog gyors és egyszerű elkészítéséhez

Weebly előnyei és hátrányai

Weebly ProsWeebly Hátrányok
 • Gyors, egyszerű és kezdőbarát
 • Széles körű blogolási funkciók, mint például a megjegyzéskezelés és az ütemezett megosztás
 • Kevesebb testreszabás, mint más platformon
 • A hosszú távú növekedés korlátozott lehet

A WordPress.org-tól eltérően a Weebly egy drag and drop weboldal készítő. Azt’Az egyik legjobb blog-webhely-építő, mivel egyszerűen használható. Ha blogot szeretne hozzáadni a webhelyéhez, és kitölteni nagyszerű tartalommal, akkor csak azt kell mutatnia és kattintania.

Blog létrehozása a Weebly bármelyikén lehetséges’árazási tervei, amelyek az ingyenes tervtől kezdődnek, és az online áruházak havi 26 dolláros teljesítménytervéig terjednek.

Ha te’új személyes vagy hobbi blog létrehozását, akkor javasoljuk, hogy ugorjon a 6 dollár / hónap személyes tervre. Ez ugyanazokkal a szolgáltatásokkal jár, mint az ingyenes csomag, azzal a további bónuszkal, hogy lehetővé teszi a saját egyedi domain összekapcsolását, hogy webhelyének professzionálisabb képet kapjon.

A Weebly hirdetések eltávolításához azonban a blogodból Önnek’Frissítenie kell a havi 12 dolláros profi tervet.

Ezt a tervet ajánljuk a legtöbb Weebly felhasználónak, mivel fantasztikus funkciókat és nagyszerű ár-érték arányt kínál. Havonta 12 dollárért köszönhetsz olyan funkcióknak, mint a korlátlan tárhely, ingyenes domain és jelszóval védett oldalak – tökéletes exkluzív tartalom felszabadításához előfizetői számára!

A szakmai terv a legjobb választás azoknak a bloggereknek, akik szeretnének ilyen blogot létrehozni’Az olvasók komolyan veszik majd – nem pedig a “a hecc kedvéért” vagy rövid távú projekt.

Összességében azt javasoljuk, hogy a bloggerek elkerülni mind az ingyenes, mind a legdrágább teljesítménycsomag, mivel egyiket sem alakítottuk ki a blogírók számára’ igények.

Bármelyik tervet is választja, létrehozhat egy weboldalt és hozzáadhat egy blogoldalt anélkül, hogy bármilyen kódot megérintne. A Weebly gondoskodik az összes technikai nehéz emelésről a háttérben. Ez biztosítja, hogy blogja gyorsan betöltődjön és elérhető legyen az olvasók számára.

Ingyenes Weebly témák állnak rendelkezésre, és bár ez is’nem olyan erős, mint a WordPress.org, és ott is’Kevesebb testreszabási potenciállal rendelkezik, azonban a Weebly lehetővé teszi, hogy lenyűgöző számú blogfunkciót adjon hozzá. Ez egy nagy oka annak, hogy annyira magas pontszámot kapott a tesztelésünk során.

Ezek a szolgáltatások a következők:

 • Részletes elemzés a blogodon’teljesítményét
 • Könnyen hozzáférhető archívum
 • Megjegyzések szakasz
 • Közösségi könyvjelzők, amelyek segítik a blog vírusosodását

Az ütemezett közzététel rendkívül egyszerű a Weebly-ben. Beállíthatja, hogy blogja egy adott időpontban megjelenjen. Tehát ha nappal írja a blogját, de a Weebly analytics azt mondja, hogy az olvasók este vegyenek részt, késleltetheti a közzétételt.

Ami a SEO-t illeti, a Weebly nem’t látványos, de vigyáz a SEO alapjaira. Egyéni URL-eket, címcímkéket és metaleírásokat hozhat létre.

Ítéletünk: A Weebly az egyik legjobban értékelt blogszerkesztő. Azt’tökéletes, ha te’gyorsan és egyszerűen keresi a weboldalt és a blogot online. De ha remél egy hosszabb távú, teljes funkcionalitású blog elkészítéséről, a Weebly korlátozottnak érzi magát. Ugyanakkor a továbbfejlesztett tervre történő frissítés további funkciókat nyit meg.

weebly blog példaA Weebly segítségével létrehozhat egy valódi karaktert tartalmazó blogot, RSS-csatornával, kategóriákkal és archívumokkal kiegészítve.

# 5. WordPress.com

Erőteljes beépített blogszerző eszközök

WordPress.com előnye és hátránya

WordPress.com ProsWordPress.com hátrányok
 • Hatékony blogszerző eszközök, ideértve a közösségi könyvjelzőket és az RSS-hírcsatornát
 • Könnyebben használható, mint a WordPress.org, fejlettebb, mint az építők, mint a Wix és a Weebly
 • Nem nagyon kezdőbarát – kódolási ismereteket igényel
 • Kevesebb testreszabás és eszköz, mint a WordPress.org

A WordPress.com egy ugyanazon vállalat, az Automattic, a blog hosting szolgáltatása’s a WordPress.org mögött.

Azt’ingyen elindíthatja blogját a WordPress.com webhelyen, de fizetnie kell az olyan kiegészítő szolgáltatásokért, mint a tárolás és a saját domain név. A Wixhez és a Weeblyhez hasonlóan a WordPress.com logó eltávolításához frissítenie kell egy fizetett csomagot, amely havonta 4 dollártól kezdődik.. A WordPress.com ugyanúgy működik, mint a drag-and-drop építők. A blogját úgy állíthatja össze, hogy kiválasztja és mozgatja az elemeket a képernyőn

A SEO a WordPress.com egyikike’Nagy erősségei vannak, mivel a webhelyek gyorsan betöltődnek, és erős infrastruktúrával vannak ellátva.

A telepítés gyors és a platform egyszerű, hogy megbirkózzon. A hátránya, hogy a testreszabási lehetőségek korlátozottak – különösen a WordPress.org-hoz képest. tudsz’t nem szerkesztheti a kódot, és nem kell’t teljes ellenőrzést gyakorol a blogod felett.

Itt’pillanatkép a WordPress.com kulcsfontosságú szolgáltatásairól, amelyek az egyik legjobb blogplatformtá teszik:

 • A mobilra optimalizált témák révén az Ön blogja minden eszközön jól néz ki.
 • A műszaki karbantartás kezelt, beleértve a szoftverfrissítéseket, a tárhelyet és a domain regisztrációt.
 • Modern site design.
 • Fejlett elemzés, amely segít megtudni, hogy az olvasók mit szeretnek.

Don’nem szabad összekeverni a név hasonlóságával a WordPress.org-val, ezek különféle platformok.

Rendben, akkor mi van’a különbség a WordPress.org és a WordPress.com között?

Dióhéjban a WordPress.com a teljes hosztolt verzió, amely gondoskodik a blog technikai oldaláról. Úgy működik, mintha a Wix vagy a Weebly, mint a WordPress.org. A WordPress.org segítségével feláldozza a könnyű használatot, hogy hozzáférjen a kódhoz, és nagyobb testreszabási lehetőségeket kapjon. A WordPress.org és a WordPress.com közötti különbségről bővebben a WordPress Review oldalon olvashat.

A WordPress.com az egyik legjobb blogplatform. Azt’tele van azokkal a funkciókkal, amelyek szükségesek egy erős blog létrehozásához. De a Wix vagy a Weebly jobb választás marad az első alkalommal működő bloggerek számára, mivel intuitív módon használják őket. Ezen felül telefonon hozzáférhet a támogatási csoportokhoz.

A blog további kiterjesztése a WordPress.com segítségével lehetséges. Ennek oka az, hogy a prémium blogok egyedi CSS-t (Cascading Style Sheets) tartalmaznak. Az írás idején Wixben ez nem lehetséges. A CSS kódoló nyelv, és a változtatás szabadsága azt jelenti, hogy valóban átfogó változtatásokat hajthat végre a blogjában. Ne feledje ezt, ha hosszú távú ambíciói vannak a blogod iránt.

Ítéletünk: A WordPress.com nem tartalmazza a legfontosabb blogplatformok listáját. A nagy testreszabási lehetőségek, valamint a tárhely és a műszaki karbantartás a WordPress.com nagyszerű középteret tesznek a WordPress.org és a drag-and-drop weboldal-építők között. Azt’tökéletes az Ön számára, ha nem’nem akarja, hogy a keze koszos legyen a blog futtatásának mechanikai oldalával, de attól tart, hogy egy Wix-i ​​építő hosszú távon korlátozottnak érzi magát.

# 6. Blogger

Jó választás nagyon egyszerű blogokhoz

Blogger előnyei és hátrányai

Blogger ProsBlogger hátrányai
 • Könnyű és nagyon gyors a tartalom megosztása
 • Kiváló lehetőség nem technikai felhasználók számára
 • A legalapvetőbb eszközök korlátozzák a növekedést és a testreszabást
 • A karakterek száma és a lezárt blogok száma

Ismerkedés útja, visszatekintve 1999-ig, a Blogger egy olyan platform, amely megteszi, amit mond az ónról.

A blogkészítés e régi időzítője ingyenes, könnyen használható és mivel a Google 2003-ban vásárolta, nagyon megbízható. Mint más blogplatformokon, a Blogger gondoskodik a sebességről és a tárhelyigényről. Még SSL biztonsági tanúsítványt (általában 70 dollár felett) kaphat ingyen.

A blogokat a Google üzemelteti (kissé olyan, mintha megvan a világ’a legerősebb bérbeadó), kivéve, ha fizet egy egyedi domainért. Blogger-fiókod össze van kapcsolva a Google-fiókjával – nagyszerű az egyszerűség kedvéért, mivel csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik a Google adataival.

A Google-lal való együttműködés gondoskodik róla. A Blogger oldalt bevételszerzéssel a Google AdSense segítségével végezheti el, amely releváns hirdetéseket fog hozzáadni blogjához. Ez egyszerűbb út a bevételhez, mint egy weboldal készítőnél.

Sajnos a Blogger használata az alapvető eszközökre korlátozza Önt. Ez a csupasz csontú blogolás, amely visszakerül az alapvető dolgokba. tudsz’Az új funkciók hozzáadása és a tervezési lehetőségek maroknyi sablonra korlátozódnak. Egyszerűsége miatt az egyik legjobb blogplatform lehet, de az’ez is az oka’Nem a legjobb.

Olyan lehet, mint az analóg blogolás, ha más platformok digitálisak. Például ügyetlen átirányításokra van szüksége a Blogger kezdőoldalához.

A karakterek száma és a blogok száma szintén korlátozva van. Azt’Nem véletlen, hogy a Blogger alapítója elindította a végső emészthető tartalomú platformot – a Twitter-t. Ha elakad a Bloggeren, ott’kevés vagy egyáltalán nem áll rendelkezésre támogatás, kivéve egy fórumot és egy súgót.

A Bloggert nem frissítik rendszeresen, és Ön természetesen sebezhető azzal, hogy a Google gömbölyíti a platformot. Azt’múltra tekint vissza a termékek megölésében. Emlékezz a Google Olvasóra?

Ítéletünk: A Blogger egy spártai eszköz, amely jó választás a nem technikai felhasználók számára, vagy azok számára, akiknek korlátozott ideje van a kezükben. Nagyon gyorsan megoszthatja tartalmát a világgal. Azt’Ez egy nagyon rövid út a tartalom írásától a közzétételig. Mégis, az’Nehéz átnézni a korlátozásokat, és jobban lesz a Blogger’Közvetlen verseny: könnyen használható weboldal-készítők, amelyek veled növekedhetnek.

blogger blog példaA Blogger eltávolíthatja a blogolást a lényeges elemektől, de továbbra is látványos blogokat működtethet!

# 7. Tumblr

Ideális rövid formájú, kattintható tartalom megosztására

Tumblr előnye és hátránya

Tumblr ProsTumblr Cons
 • Nagyon gyors és könnyű közzétenni a blogbejegyzéseket
 • Játékos, népszerű és nagyon megosztható platform
 • Nem megfelelő hosszabb blogtartalom közzétételéhez
 • Korlátozott növekedési lehetőség

A Tumblr egy tiszta játékból álló blogszerző eszköz’s Az USP kattintható, megosztható és rövid formájú tartalom.

A New York-i mikro-blogoldalt 2007-ben alapították, és több mint 400 millió blogot tárol.

A tartalom feltöltése a képektől a tömör cikkekig nagyon gyors és egyszerű…nem is beszélve ingyen! Bár rendelkezésre áll számos fizetett sablon.

A Bloggerhez hasonlóan azonban a növekedési lehetőségek korlátozottak. Ott’Nem ugyanaz az elérhető infrastruktúra a közösségi média marketingéhez, az elrendezésekkel való játékhoz, vagy a fejlett blogoldal készítéséhez. A Tumblr blog biztonsági mentése szintén trükkös.

A rövid formájú tartalomra való összpontosítás szintén kihatással lehet a SEO-ra. A blog SEO-barátságossá tétele sokkal kevésbé könnyű vagy végrehajtható Tumblr-ben, mint egy drag-and-drop-készítőnél, vagy egy olyan platformon keresztül, mint a WordPress.org.

És bár a Tumblr szórványos megközelítése vonzó lehet, ha te’koncentrált blogötlete van (például a divat), a platform túl véletlenszerűnek érzi magát, és ‘ma még itt, holnap távol’.

Ítéletünk: A Tumblr-t érdemes megnézni, ha blogja a kattintható, megosztható tartalomra, nem pedig a szövegre összpontosít. A GIF-ek, képek, mémek, közvélemény-kutatások és vetélkedők Tumblr’kenyér és vaj. Fontolja meg Tumblr-t, ha ők’Ismételje meg azt a tartalomtípust is, amelyet a webhelyére tervez. De ha stílusos és bonyolult blogot szeretne kialakítani, válasszon egy másik lehetőséget a legjobb blogplatformok listájából.

# 8. feltűnően

A legjobb az egyszerű, stílusos, egyoldalas blogoldalakhoz

Feltűnő előnye és hátránya

Megdöbbentően feltűnő hátrányok
 • Minden építő számára a legjobb ár-érték arányt
 • Nagyon egyszerű és könnyen használható
 • Csak lehetővé teszi egyoldalas webhelyek létrehozását az ingyenes terv alapján
 • Korlátozott kreatív szabadság

A feltűnő módon egy ingyenes és nagyon könnyen használható weboldalkészítő, amely az egyszerűséget és a nagyszerű blogszerkesztő eszközöket ötvözi.

Ha elegáns, egyszerű blogot szeretne, anélkül, hogy bármilyen technikával kellene aggódnia, akkor a Strikingly kiváló választás. Célja, hogy az internet mindenki számára elérhető legyen, ahol megoszthatja ötleteit, függetlenül attól, hogy milyen hozzáértő (vagy sem)!

A feltűnő módon rendkívül könnyen használható, és a legjobb az egyoldalas webhelyek létrehozásához. Amikor hozzáadja az Egyszerű Blog funkciót a webhelyéhez, a blogszerző eszközök széles választékát is felszabadítja, beleértve:

 • Analitika
 • RSS-hírcsatorna
 • Társadalmi könyvjelző
 • Feliratkozás
 • Megjegyzések szakasz
 • Kategóriák
 • Keresés funkció

Bár csak egyoldalas webhelyeket hozhat létre az ingyenes terv szerint, nem kell’nem kell aggódnia a webhelyét elragadó blogbejegyzéseid miatt. A blogbejegyzés címsora megjelenik az Ön webhelyén, és amikor az olvasó rákattint az olvasni kívántra, a bejegyzés a saját oldalán nyílik meg. Ez tartja tisztán weboldalát és könnyen navigálható.

Be Feltűnően’Ingyenes tervvel, 5 GB-os havi sávszélességet, 24 órás támogatást, lehetőséget kap, hogy webhelyenként egy terméket értékesíthet, és korlátlan ingyenes webhelyeket építhet. A domain nevének strikingly.com beépített verziója lesz, tehát, ha a saját domainjét szeretné összekapcsolni’Frissítenie kell a Strikingly egyikre’három fizetett terv.

Azt’Könnyen integrálhatja a közösségi médiát a webhelyével, és nyomon tudja követni a webhelyet’sikere a beépített elemző eszközökkel. A testreszabás egyszerű, de meglehetősen alapvető.

Feltűnően nem’Nem úgy tesz, mintha versenyben állna a olyan bloggel kapcsolatos legendákkal, mint a WordPress.org, de kisebb, egyszerűbb alternatívát kínál azok számára, akik elindulni akarnak, vagy a dolgok kezelhetőségét szeretnék tartani..

Lehet szépség az egyszerűségben, és ez’Valami feltűnően rendkívül jól mutatja be!

Ítéletünk: Feltűnően ideális blogplatform kezdőknek, mert az’annyira könnyen használható. Ott’Nem tagadom’nem olyan erős vagy fejlett, mint a WordPress.org, és képes’Nem támogatják az igazán összetett webhelyeket. Azt’Ez nem nagyon méretezhető lehetőség, de ha te’Egy egyszerű és elegáns blog után, a feltűnően szilárd választás.

feltűnően a legjobb egyszerű blogplatformA feltűnő módon gyors, egyszerű és nagy értékű platform a blog felépítéséhez.

# 9. SITE123

Nagyszerű, ha segítségre van szüksége egy blog felépítéséhez

SITE123 Előnyök és hátrányok

SITE123 ProsSITE123 Cons
 • Ragyogó ügyfélszolgálat
 • Könnyen használható tervezési segítséggel
 • A minőség hiánya
 • Korlátozott tervezési lehetőségek

Ha kiváló segítségre és támogatásra van szüksége a blog felállítása közben, akkor a SITE123 remek választás.

Azt’S nagyon alapvető építő, tehát nem ideális a komoly vagy összetett blogoldalakhoz, de intuitív és könnyű megtartani a kezdést. Ragyogó élő csevegési funkcióval rendelkezik, amely tökéletesen alkalmas kezdőknek, akik kissé idegesek vagy igényelnek külön támogatást.

A SITE123 csak kicsi, személyes blogokhoz használható. Rengeteg funkcióval rendelkezik, de ez a mennyiség felé halad a minőség felett. Ez itt mondta’Néhány szolgáltatás, amit elvárhat a SITE123-tól:

 • Blog-specifikus sablonok
 • Megjegyzésrendszer
 • Blogbejegyzés ütemezése
 • RSS
 • Megjegyzés-válasz eszköz
 • A megjegyzés automatikus megerősítése
 • A közösségi média integrációja

SITE123’A blog-sablonok úgy vannak optimalizálva, hogy mind mobilon, mind asztali számítógépen egyaránt jól néznek ki, és teljes mértékben reagálnak. Megnyerték’Ne fújja le a zoknit, mint a Squarespace’témákat, vagy rengeteg kreatív irányítást biztosít, mint például a WordPress.org, de ők’újra egyszerű és tiszta minták.

A legfontosabb tudnivaló a SITE123-ról’s sablonjai tudod’nem válthatja át a tervezést egyszer’közzétette blogját.

A beépített blogszerző eszközökön kívül hozzáférést kap a SITE123 App Market oldalra is. Ez rengeteg extrát ad a blog javításához, a Google Analytics-től az élő csevegő alkalmazásokig. Ott’s ingyenes és prémium alkalmazások keveréke, amelyek közül választhat. Mint minden, a SITE123-hoz hasonlóan, az App Market is könnyen használható, és célja, hogy segítsen!

Ingyenesen készítheti blogját a SITE123 segítségével’ingyenes terv, amely megadja neked 500 MB tárhely és 1 GB sávszélesség. Vagy frissítheti a havi 10,80 dolláros prémium csomagot fejlettebb szolgáltatásokra, beleértve egy ingyenes domain, 10 GB-os tárhelyet és az e-kereskedelem funkcióit..

Bár nem egy blogszerző eszköz, mégis’érdemes kiemelni a SITE123-at’Kiváló 24/7 élő chat támogatás. Ez megkönnyíti a kérdések feltevését, és időt takaríthat meg, ha egy ütésbe ütközik’újjáépíti a webhelyét.

Ítéletünk: A SITE123 a tökéletes választás, ha segítségre van szüksége a blog elkészítésekor vagy a webhely felépítése közben. Kiváló a 24/7 élő csevegési támogatása’Ez egy könnyen használható platform, amely ingyenesen építhet. Ennek ellenére’csak nagyon alapvető blogokhoz alkalmazhatók, és gyorsan korlátozó jellegűvé válnak, mivel webhelye fejlettebbé válik.

site123 blogA SITE123 biztonságos választás kezdőknek, akik alap blogot szeretnének létrehozni.

# 10. Hajrá apu

Gyorsan beállítható, de valódi minőségének hiánya

GoDaddy előnyei és hátrányai

GoDaddy ProsGoDaddy Cons
 • Gyorsan élje meg blogját
 • Támogatást élvezhet a blog felépítése során
 • A blogok kissé néznek ki ‘sima Jane’
 • A szolgáltatások javulnak, de a versenytársakhoz viszonyítva továbbra is korlátozottak

A Blogging a GoDaddy-vel hosszú utat tett meg. Korábban nem tudott blogot hozzáadni üzleti vállalkozásának webhelyéhez. És ha valójában egy blogot akarsz létrehozni, akkor te is’d a funkciókat meglehetősen korlátozónak találja. Mindent egybevetve, ha egy blogot akart létrehozni, akkor a GoDaddy-t a legjobban lehetett elkerülni.

A GoDaddy azóta komoly fejlesztéseket hajtott végre, és helyet szerez a top 10-ben. Ez azt jelenti, hogy még van útja, mielőtt versenyezhet a környéken lévő legjobb blogplatformokkal -’végül is okból, elvégre.

És akkor mi van’szereti a GoDaddy-t? Először is’Nagyon gyors és könnyű létrehozni egy blogot. Mint nagyon könnyű – megfelel a GoDaddy ígéretének, hogy létezik ‘olyan könnyed volt a nagyanyád’.

A GoDaddy valóban végigvezeti Önt a folyamaton, minden fázist kis lépésekre bontva, mint például a betűkészlet kiválasztása. Valóban úgy érzed, hogy a kezed egészen fogva van.

A végtermék alapvető, de teljesíti a blog minden alapvető szükségességét: engedélyezheti a megjegyzéseket, hivatkozhat a közösségi platformokra stb. Havonta 5,99 USD-tól kezdődő tervekkel’Ez határozottan megfizethető lehetőség is.

Szóval, hol esik le a GoDaddy? Először is megtehetjük’Nem segít, de úgy érzi, hogy a GoDaddy blogok kissé keresnek ‘sima Jane’. Nyilvánvalóan vannak más építők is, akik tovább bővítik ezt a listát, és így jobban kinézhetik az oldalt.

Másodszor, a SEO eszköz nagyon korlátozott. Ez valami, amelyet határozottan lehetne javítani.

Ítéletünk: Mindent összevetve, ha te’ha nem aggódik, hogy sok kreatív szabadságot élvez, és szeretné, hogy a blogod gyorsan életbe lépjen, a GoDaddy jól működhet neked. De általánosságban elmondható, hogy a legtöbb embernek jobban sikerül egy olyan webhely-készítő, amely magasabb rangú ezen a listán.

Tippek a blogplatform kiválasztásához

Mi’megadta neked a kilenc legjobb blogplatformot – talán egy rád ugrott rád, de mi lenne, ha te’még mindig vakarja a fejét? Hogyan szándékozik csak egyet kiválasztani a blog létrehozásához?

Íme néhány felteendő kérdés, amely segít megtalálni az Ön számára a legjobb blogplatformot.

Szeretne pénzt keresni a blogoddal?

Ha azt tervezi, hogy pénzt keres a szenvedélyedből, akkor szüksége van egy olyan platformra, amely támogatni fogja Önt és fokozza a növekedést. A WordPress.org a legjobb választás a blog bevételszerzésére, a Blogger és a Weebly közeli mögött. Ha te’csak blogolsz a szerelme miatt, akkor te is’Nagyobb figyelmet fordít a platform által kínált egyéb szolgáltatásokra.

Mennyire magabiztos vagy technikailag??

Szeretné, hogy webhelye gyorsan, egyszerűen és minimális zavarral álljon fel? Meg akarja tanulni, hogyan kell kódolni, vagy időt vesz igénybe az oldalak tökéletesítésekor? Ez nagymértékben befolyásolja, hogy melyik platformot választja!

A három legfontosabb blogplatformunk közül, A WordPress.org nagy teljesítményű, de időbe telik, mire hozzászokik. A Wix és a Weebly rendkívül egyszerűen használható, és gyorsan beállítható, de egy kicsit kevésbé fejlett blogszerző eszközükben.

Hogyan fognak az emberek megtalálni??

A SEO (Search Engine Optimization) elengedhetetlen a Google rangsorolásához és megtalálni a keresési eredmények között. Don’Ne válasszon egy platformot rosszul működő SEO eszközökkel, vagy te’A kilencedik találati oldal árnyékában maradnak.

Vessen egy pillantást a közösségi média integrációjára és az e-mail marketingre is, így tudja, hogy platformja támogathatja a növekedést és segít a szó terjesztésében!

Mit’s Blogja fókuszpontja?

Ha te’fotós, sok képpel, vagy megduplázza a blogját portfólióként, te’Szüksége lesz egy platformon a tehetségének megmutatására! Ha olyan platformot választ, mint a Squarespace, akkor a munkája számára azt a helyet és esztétikát fogja adni, amelyre valóban ragyog.

WHO’s Célközönsége?

Ha a blogod nagyon régóta van – például egy rajongói bázis részét képezi -, akkor a Tumblrhez hasonló platform használata nagyszerű módja annak, hogy elérjék az azonos érdeklődésű embereket. tudsz felépíteni a következőket, majd lépjen tovább egy fejlettebb platformra, ahogy blogod növekszik!

Legjobb blogplatformok: Összegzés

Itt’Emlékeztető a kilenc legfontosabb blogplatformunkra és arra, hogy kik’re legjobban:

 1. A WordPress szolgáltatója a Bluehost – azok számára, akik hozzáértőek és elegáns blogot akarnak készíteni.
 2. Wix – azok számára, akik integrálni akarják blogjukat egy weboldallal (technikai know-how nélkül).
 3. Squarespace – azok számára, akik professzionálisan tervezett sablonokat és kiváló minőségű képeket szeretnének elérni.
 4. Weebly – azok számára, akik gyors és egyszerű módszert akarnak egy blog elindításához.
 5. WordPress.com – azok számára, akik technikai és hatékonyabb blogszerkesztő eszközöket akarnak, mint a Wix vagy a Weebly.
 6. Blogger – azok számára, akik nagyon alapvető blogot akarnak.
 7. Tumblr – azok számára, akiknek blogja rövid formájú, kattintható tartalommal rendelkezik.
 8. feltűnően – azok számára, akik egyszerű, elegáns, egyoldalas blogot akarnak.
 9. SITE123 – azok számára, akiknek segítő kézre van szükségük a blog felépítéséhez.
 10. Hajrá apu – gyorsan üzembe helyezhető, de valódi minőségének hiánya.

Ha a legjobban értékelt átfogó blogplatformunkat, a WordPress.org-t szeretné elérni, győződjön meg arról, hogy készen áll a kihívásra. Azt’Nem a legkönnyebben használható, de mi’azért értékelte elsőként, mert’Teljesen testreszabható és ennyi blogot készít.

Ha úgy dönt, hogy elindítja a blogját a WordPress.org segítségével, tanácsunk az, ha azt a Bluehost segítségével tároljuk. Maguk a WordPress.org ajánlják őket, szóval’S nem-bölcs.

Boldog blog!

Legjobb blogplatformok: GYIK

Mit’ez a legjobb blogplatform, amelyet portfólióhoz vagy fényképészeti bloghoz használhat?

A Squarespace a legjobb weboldal-készítőkből készíti a legjobb minőségű sablon mintákat. Ha kiváló minőségű képei vannak, a Squarespace valóban megmutatja őket! Nagyszerű beépített funkciókkal rendelkezik, mint például több közreműködő engedélyezése és a közösségi médiával történő szinkronizálás – így a blogod nyert’nem csak jól néz ki’Támogatni fogja a hosszú távú növekedést is.

Olvassa el a Négyzet alakú áttekintést további információt a design-orientált webhely-készítőről, vagy nézze meg a Négyzet alakú sablonok áttekintését a kínált minták megfelelő áttekintése érdekében.

Melyik blogplatformot kellene használni a WordPress.org helyett?

A WordPress.org a legfontosabb blogplatform, de az’Nem mindenkinek. Ha van valamilyen műszaki ismerete, akkor javasoljuk a WordPress.com alkalmazást, mivel’Ez a könnyebb platform, miközben megtartja a WordPress.org ismert hatalmas blogszerző eszközöket. Ha nem’egyáltalán nem akar kódolni, próbáld meg Weebly-t. Kiváló blogolási funkciókkal, vonzó mintákkal és jó SEO-vel rendelkezik. Azt’Nagyon kezdőbarát és skálázható.

Nézze meg útmutatóunkat a legjobb WordPress alternatívákról a weboldal-készítők listájához, amelyeket a WordPress helyett használhat.

Melyik blogplatform szolgál a legjobban pénzt keresni?

A WordPress.org a legnépszerűbb platform a blogok bevételszerzéséhez – rengeteg hatékony eszközt, testreszabást és növekedési lehetőséget kínál. Ha nem’nem akarjuk használni a WordPress programot, a jó hír a Wix, a Weebly és a Squarespace is remek lehetőség.!

Szeretne pénzt keresni online? Nézze meg útmutatóunkat, hogyan lehet pénzt keresni az Instagram-on többet megtudni!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me