10 legjobb fényképészeti weboldal készítő | Tegye a fényképezésre a hangsúlyt még ma!

legjobb fotós weboldal készítők


Ha te’komolyan veszi a fényképezést, akkor az’Létfontosságú, hogy rendelkezzen online portfólióval a munka megosztására – így a potenciális ügyfelek megtalálhatnak, láthatnak munkádat, és akár meg is vásárolhatnak a dolgodból. A jó hír az, hogy a drag-and-drop weboldal-készítők minden eddiginél könnyebbé és olcsóbbá tették az online hozzáférést.

Saját alapos kutatást végezünk és több száz platformon teszteljük, így nem kell’nem kell. Annak érdekében, hogy a legjobb fényképészeti weboldal-készítőket eljuttassuk Önökbe, különös figyelmet fordítottunk ezekre a kulcsfontosságú területekre: a tervezésre, a SEO-ra, a blog-funkciókra és a könnyű használatra.

E kulcsfontosságú kutatási területek mellett elemeztük a költség-haszon arányt, a súgót és a támogatást, a szolgáltatásokat és az ügyfelek elégedettségét is. Megállapításaink hátterében mi’ve kiválasztottuk a legjobb válogatásainkat:

Contents

A legjobb fényképészeti weboldal-készítők:

 1. Squarespace – a legjobb fényképészeti weboldal készítő.
 2. Wix – a legegyszerűbben használható fotós weboldal készítő.
 3. SmugMug – a legjobb fotóbiztonsághoz.
 4. Weebly – a legolcsóbb fényképészeti weboldal készítő.
 5. Duda – a legjobb sablonkészítéshez.
 6. SITE123 – a legjobb háttér-támogatásra.
 7. WordPress.com – a legjobb blogoláshoz.
 8. Hajrá apu – ideális időigényes hirdetésekhez.
 9. feltűnően – ideális kis fényképészeti portfóliók készítéséhez.
 10. Jimdo – a felhasználói élmény érdekében.

A Squarespace az első helyet foglalja el lenyűgöző, kép-központú sablonjai miatt, amelyek megteremtik az egyensúlyt a művészi és a professzionális között.

Wix’A felhasználóbarát felület erõs másodpercvé teszi a SmugMug-ot’A speciális fényképész-gyártó státus miatt különösen képessé teszi a képek védelmét.

Aki siet, nézze meg az első három legjobban értékelt építőnket ebben a gyors áttekintési összehasonlító táblázatban:

A teljes egymás melletti bontásért tekintse meg a fényképezőgép-készítő összehasonlító diagramját. Vagy látogasson el a ma elérhető legjobb webhely-építési platformokról szóló cikkünkre.

Ami a többit illeti, hadd’Kezdje el, így megtalálja az Ön igényeinek tökéletes fényképezőgép-készítőt.

Legjobb fényképezőgép-webhely-készítők

enged’Vessen egy rövid pillantást a 10 legfontosabb fényképészeti weboldal-készítőnkre, és tudjon meg egy kicsit többet róluk:

Az árképzésre legmegfelelőbb építő (havonta, évente számlázva) Ingyenes próbaverzió vagy ingyenes csomag? Squarespace

Wix

SmugMug

Weebly

Duda

SITE123

WordPress.com

Hajrá apu

feltűnően

Jimdo

A legjobb általános fotós weboldal készítő 12–40 USD 14 napos ingyenes próbaverzió
A legegyszerűbben használható fotós weboldal készítő 13 USD – 49 USD Ingyenes terv
A legjobb fotóbiztonsághoz 4 USD – 30 USD 14 napos ingyenes próbaverzió
Legolcsóbb fényképészeti weboldal készítő 8 USD – 38 USD Ingyenes terv
A legjobb sablonok kialakításához 14–74 USD 14 napos ingyenes próbaverzió
Legjobb háttér-támogatáshoz 12,80 USD – 34,80 USD Ingyenes terv
A blogoláshoz leginkább megfelelő 5 USD – 45 USD Ingyenes terv
Ideális időigényes hirdetésekhez 10–25 dollár 1 hónapos ingyenes próbaverzió
Ideális kis fotós portfóliókhoz 8 USD – 49 USD Ingyenes terv
A felhasználói élmény érdekében 10 USD – 40 USD Ingyenes terv

# 1. Squarespace

A legjobb általános fotós weboldal készítő

Squarespace egy olyan weboldal-készítő, amely ismert lenyűgöző, mobilra reagáló webhelyek létrehozásáról. Kutatásunkban következetesen jól teljesített, és valóban vonzó mintákkal érkezik.

A Squarespace a legjobb választható platform, ha professzionális megjelenésű és csiszolt, csúcsminőségű webhelyet szeretne..

Ez az építőgép népszerű választás a fotósok körében, mivel prémium tervei olcsók és a platform viszonylag könnyen használható. Még a legolcsóbb havi terv szerint is (havonta 12 USD) ‘Személyes terv’), korlátlan sávszélességet és tárhelyet kap. Ez azonnal kiküszöböli az esetleges aggályait sok nagy felbontású, nagy fájlméretű fénykép feltöltésével és tárolásával kapcsolatban – nem rossz, havonta csak 12 dollárért!

Előnyök Hátrányok
A Squarespace sablonjai teljesen gyönyörűek, és különösen jól illenek a kreatívokhoz. Az elegáns fotózáshoz egyetlen építő sem jobb A Squarespace egy kicsit drágább, mint más weboldal-készítők, de alapvetően több funkciót tölt be. Ez hosszú távon kedvezőbb ár-érték arányt eredményez
A Squarespace minden funkcióját házon belül fejleszti. Míg a harmadik féltől származó pluginok melegen és hidegen fújnak, a Squarespace segítségével mindent tudsz’Az újrafelhasználás a legmagasabb színvonalú A tanulási görbe meredekebb a négyzetnél. Azt’s sokkal kifinomultabb építő, mint a legtöbb, de ez megnehezíti a megértést

Squarespace’s Árképzés

Squarespace’Négy árat tervez: Havonta 12–40 dollár – e tervek közül három lehetővé teszi az Ön webhelyén történő eladást, ami tökéletes, ha Ön’keresni szeretne pénzt eladni a fotózás oldalán található nyomatokat.

A Squarespace-en nincs ingyenes terv – ehelyett kéthetes próbaverziót kap.

A prémium tervek lehetővé teszik a saját egyedi domain (személyre szabott webhely címe) csatlakoztatását, ami webhelyét professzionálisabbá és emlékezetesebbé teszi. Extra hely, szolgáltatások és testreszabási lehetőségek állnak rendelkezésre, A Squarespace választás egy jó módszer annak biztosítására, hogy webhelye tovább bővülhessen a jövőben.

A legtöbb fotós megfelelőnek találja a személyes tervet (12 dollár / hónap), de vegye át a rövid kvízünket annak ellenőrzésére, hogy melyik terv felel meg az Ön igényeinek:

A Squarespace ajánlatkódjaHasználja az Ajánlatkódot "WBE" a pénztárnál 10% árengedményt kap

10% -ot kap minden négyzetterv

Készen állsz, hogy a Squarespace menjen? Az olvasók számára exkluzív ajánlatkód van 10% megtakarítást bármilyen Négyzetterv költségén! A kedvezmény beváltásához egyszerűen írja be:
Ajánló kód: “WBE”
a pénztárnál.

Egyszerű használat

A Squarespace építője kifinomult, így kissé nagyobb kihívást jelent, mint más építők, például a Wix és a SmugMug. Emiatt kissé esett le a könnyű használat tesztelésében, az 5 csillagból csak 3,4-et kapott.

Ennek ellenére, amíg van kevés ideje és türelme, egy rövid felfedezés után meg kell birkóznia a Squarespace-rel. Keresse meg egy kis magabiztossággal és lelkesedéssel, és te’Hamarosan profi vagyok!

Squarespace’s sablonok

Az egyik a Négyzetben’Legjobb előnye a kínált témák kiválasztása – ezek valójában a legszebb fotósablonok. Kutatásunkban, A Squarespace a tervezés rugalmasságáért kapta a legmagasabb pontszámot, és ezen a területen 5-ből 5,8 csillagot kapott.

Miért nyert ilyen magas rangot a formatervezésért? Nos, nemcsak a professzionálisan megtervezett sablonok, hanem minden téma mobilra is reagál, amely biztosítja, hogy fotói bármilyen eszközön csodálatosak legyenek. A Squarespace még egyszerűbbé teszi a sablonok váltását, ha webhelyét szeretné frissíteni’bármikor tervezhető.

négyzet alakú tér fotózás sablon példaA Squarespace jól ismert gyönyörű és professzionális sablonmintákkal

A sablonok élesek, professzionálisak és lézerorientáltak, hogy a fényképek hihetetlen megjelenését segítsék elő – függetlenül attól, hogy ez egy gyönyörű teljes képernyős háttérrel vagy egy kollázstípussal készült falfallal történik – tucatnyi vonzó tervezési stílusból áll, amelyek áthatolhatnak.

a négyzet alakú legjobb fotókészítő sablonokSquarespace’A sablonok tiszta, tiszta és minimalista. Ezek révén a fényképező webhely professzionalizmussá vált

A Squarespace nagyszerű választás személyes fotós portfóliókhoz, valamint azokhoz a szakemberekhez, akik szeretnék szenvedélyüket üzleti formává tenni. Rendelkezik a munkájának bemutatására szolgáló tervekkel, valamint a webhely táplálására szolgáló eszközökkel’növekedése hosszú távon.

Itt interjút készítettünk Alex Greene-lel, egy vezető videószerkesztővel’S mit kellett mondania a Squarespace-ről:

“Mielőtt belépett volna a jelenlegi állásaimba, szabadúszóként dolgoztam, és ezért volt egy weboldalam, amellyel a lehető legjobban hirdethetem magamat minden jövőbeli ügyfelünk számára. Használtam a Squarespace-t, ami nagyon jó volt. Amikor egyetem voltam, nagyon jók voltak arra, hogy kiemeljék, milyen jó lenne egy online jelenlét egy weboldalon keresztül, mint eszköz a munkánk és portfóliónk bemutatására. Társaim és egyetemi oktatók azért ajánlották a Squarespace-t, mert mennyire jó a galériák, videók és egyéb anyagok megjelenítése. És nem tudták’t helyesebbek voltak!”

SEO

A Squarespace hasznos útmutatókkal szolgál a kezed tartásához a webhely SEO optimalizálásához (Search Engine Optimization), valamint megkönnyíti a leírások és alt tag-ek hozzáfűzését a képekhez, ha egyszer’feltöltöttem őket.

Emellett további elemeket is beilleszthet webhelyére, például létrehozhat egy blogot a látogatók felkeltése és a munkájának népszerűsítése céljából, vagy kapcsolatfelvételi űrlapokat adhat hozzá a megkeresések elfogadásához..

További információ

 • Squarespace Review – további információ a Squarespace-ről’Átfogó kínálatát lásd a részletes fő áttekintésben.
 • Squarespace Pricing Review – a Squarespace alapos részletezéséhez’árazási tervei
 • Squarespace ajánlatkód – igényeljen 10% -ot az első vásárláskor az exkluzív kedvezménykóddal
 • Wix vs Squarespace – megtudhatja, ki nyerte meg a csatát, amikor ez a két weboldal-készítő lezárta a szarvot.
 • Hogyan készítsünk fényképészeti weboldalt – lépésről lépésre bemutatjuk a fantasztikus webhelyet.

# 2. Wix

A legegyszerűbben használható fotós weboldal készítő

A Wix felhasználóbarát és sokoldalú weboldal készítő. Azt’Könnyű felvenni, hatalmas sablonokat kínál Önnek, amelyek közül választhat, és meglepően jó a kiváló minőségű fényképek feltöltésére és tárolására.

A Wix egy újabb erős mindent magában foglaló, ám kutatásainkban kiemelkedett a népszerűségről a felhasználók számára. Az összes építő közül a legmagasabb vevői pontszámot kapta – felhasználóink ​​legalább öt csillagból 5-et adtak neki miután kipróbálták maguknak!

Wix’A másik erős pont az, hogy ez’s a legegyszerűbben használható fényképező weboldal készítő, miközben mégis csomagol egy erős ütést a forma és a tulajdonságok szempontjából. Ez nagyszerű választást jelent kezdőknek – más platformokkal ellentétben a Wix nem’t az újoncok a felhasználás megkönnyítése érdekében feláldozzák a minőséget.

Ehelyett a Wix drag and drop szerkesztő eszközöket használ, hogy bárki és mindenki számára könnyű legyen a professzionális webhely felépítése. Hogy’ezért miért készített lenyűgöző 4,3 csillagot az öt csillagból a könnyebb felhasználás érdekében kutatásunkban!

Előnyök Hátrányok
A Wix borzasztóan sok kreatív irányítást kínál. A drag and drop szerkesztő azt jelenti, hogy ha el tudja képzelni, meg tudod csinálni. A Wix rendkívül testreszabható fényképezési platformon kiválóan használható tudsz’t ne változtassa meg a sablont, amint egy webhely életre lép. Fejfájást okozhat, ha tovább akarja változtatni a fotós portfólió kialakítását
A Wix-en felépített webhelyeket automatikusan optimalizálják, hogy különféle platformon működjenek. A fényképei ugyanolyan simanak tűnnek a mobil képernyőjén, mint az asztali számítógépeken Bár a kreatív irányítás nagysága sokak számára plusz, mások számára ez túlnyomó lehet. Ha a személyre szabás nem’t Lehet, hogy egy kiemelt Wix nem a legmegfelelőbb

Wix’s Árképzés

A Wix meglehetősen nagylelkű ingyenes tervvel rendelkezik, azaz elkészítheti webhelyét – és bizalmát, ha van’Újra kezdő – mielőtt befektetne a nehezen megkeresett pénzt. Az ingyenes terv nem’t nagyon szuperprofesszusnak tűnik, szóval mi nem’Nem javasoljuk, hogy maradjon rajta túl sokáig – és a Wix-hirdetések továbbra is megjelenítheti a webhelyet, mert elég gyorsan elfogy a tárhely..

Mindent egybevetve’mindenképpen érdemes megfontolni Wix egyikét’prémium tervei egy kis havi beruházáshoz. Havonta 13 dollárért (évente számlázva) felveheti saját egyéni domainjét és URL-jét (például www.lucysphotos.com), eltávolíthatja az összes Wix-et’reklámozhat, és hozzáférhet egy sablonok és eszközök szélesebb készletéhez.

te’A megnövekedett tárolóhelynek is előnyei vannak, lehetővé téve, hogy nagyobb számú kiváló minőségű fényképet töltsön fel, és elősegítse webhelyének növekedését.

Azoknak, akik a weboldalukon keresztül akarják eladni fényképeiket, a Wixnek is van valami az Ön számára – e-kereskedelmi tervei havonta 23 USD-tól kezdődnek (évente számlázva), és az értékesítési eszközök teljes skáláját kínálja Önnek..

A prémium terv választása a legjobb döntés a webhely kiemelésére és a nagyszerű első benyomás biztosítására.

A Wix webhely felépítése

Wix’A drag-and-drop szerkesztő révén a webhely felépítése rendkívül egyszerű, és rengeteg kreatív szabadságot biztosít Önnek. Úgy működik, hogy kiválasztja az elemeket, például a szöveget és a képeket, és bárhova elhagyja őket az oldalon. Ilyen módon pontosan tudja, hogyan fog kinézni webhelye élőben, és megtervezheti webhelyét, hogy a leghatékonyabb módon mutassa meg munkáját..

A Wix-nek van egy másik szerkesztője is, a Wix ADI. Ez a Mesterséges Design Intelligencia, amely valójában egy weboldalt hoz létre az Ön számára. Egyszerűen válaszoljon néhány egyszerű kérdésre, például az Ön webhelyéről és Önről’Percek alatt automatikusan létrehozott weboldalt fogunk elérni.

Végezhet változtatásokat, és a szíve szerint szerkesztheti webhelyét’tartalma, de a Wix ADI-vel a nehéz emelők nagy része az Ön számára készült – hagyva, hogy hozzáadja a szórakoztató dolgokat!

A fényképek feltöltése, szerkesztése és kezelése hihetetlenül egyszerű – a feltöltés csak néhány kattintással jár, és az alapvető szerkesztéseket a Wix-ben is elvégezheti.’fotószerkesztő.

legjobb fotós weboldal készítőkA Wix szuper egyszerű képfeltöltést és -kezelést kínál. Ez megkönnyíti a gyűjtemények kezelését, és sok időt takaríthat meg.

A fotófeltöltési sebesség lenyűgöző, ami sok időt takarít meg tömeges feltöltés esetén, és folytathatja a szerkesztést, amíg a feltöltések a háttérben zajlanak.

A fényképek feltöltése után hozzáadhatja ‘alt címkék’ minden képhez, ezzel segítve a Google-t ‘olvas’ őket, és javítja a helyszíni SEO-t. A Wix még a weboldal szintjén is optimalizálja a SEO-t – ideális a rangsor felkeléséhez.

De ahogy mi’korábban tárgyaltunk – a találás csak a harc fele. Ragadd meg az olvasóid’ Figyelem és tartsa őket az oldalon!

Wix’s fotósablonok

Tehát az a tény, amit Wix biztosít több mint 500 professzionálisan tervezett sablon az Ön számára egy ugrópontként való felhasználás hatalmas pluszpont minden olyan kezdő fotós számára, akinek szüksége van egy weboldalra. Ez több mint 30 sablont tartalmaz, amelyeket kifejezetten fotósoknak terveztek!

wix fotózás sablonokA Wix nagyszerű választékot kínál lenyűgöző minták közül – mindegyik mobilra optimalizált és teljesen testreszabható.

Ez egy ideális időmegtakarító, mivel egyszerűen megváltoztathatja a szöveget, és frissítheti a képeket a már létező galériákban, mielőtt egy napra hívja, és az interneten közzéteszi..

Alternatív megoldásként dönthet úgy is, hogy teljesen megváltoztatja a sablont’tervezése. Megnyerte’Nem lehet olyan gyors vagy egyszerű, de a Wix megadja a kreatív szabadságot a kívánt változtatások elvégzéséhez.

legjobb fotósok weboldal készítőjeSzánjon rá időt a Wix sablon kiválasztására – egyszer nem változtathat meg’kiválasztott egyet, tehát keressen egyet, amely tükrözi az Ön stílusát ‘Városi fényképezés’ felett!

Számos galéria lehetőséget kínál a gyűjtemények bemutatására, a szűk fürtözött miniatűrökből ‘Városi fényképezés’ a minimalista keretezéshez ‘Művészeti fényképezés’. Ott’s még a galéria különböző stílusait is felfedezheti; az interaktív diavetítésektől a lightboxokig, hogy a képek popsá váljanak. Azt’Mindenképpen érdemes körülnézni, hogy megtalálják azokat a funkciókat, amelyek a legjobban ábrázolják a munkáját.

A Wix számos módja mellett, hogy fényképei kiemelkedjenek és felkeltsék a látogatókat, a Wix révén rendkívül egyszerűvé teszi a kapcsolatfelvételi űrlapok és a közösségi média kapcsolatok hozzáadását az oldalaihoz..

További információ

 • Wix Review – szeretne többet megtudni a Wix-ről? Nézze meg a teljes szakértőnk és a részletes áttekintésünket itt.
 • Wix szerkesztő vs Wix ADI – kattintson ide a Wix különbségének lebontásához’Két webhely-készítési lehetőség

# 3. SmugMug

A legjobb fotóbiztonsághoz

A SmugMug egy fényképészeti weboldal készítő, amely egyszerű módon bemutatja és eladhatja fényképeit. Speciális építőként a SmugMug kiválóan dolgozik, de korlátozottan érzi magát sokoldalúbb építőkhöz, mint például a Wix vagy a Squarespace.

A Squarespace-hez hasonlóan a SmugMug sem kínál ingyenes tervet. Kap egy 14 napos ingyenes próbaverziót, majd előfizetnie kell az egyik SmugMug-ra’Négy prémium terv, amelyek az alapterv havonta 4 dollártól a havi 30 dollárig terjednek a Pro tervnél. A terveket évente számlázják, tehát a legolcsóbb csomag évente 48 dollárba kerül.

Előnyök Hátrányok
Kiváló fotóspecifikus funkciókat kínál, beleértve a webhelyén közzétett képek széles körű biztonsági lehetőségeit Portfólió-specializációja kissé korlátozottnak érzi magát a sokoldalú weboldal-készítőkhöz képest. Nem portfóliófunkciókhoz a SmugMug nem’t elég jól tartani
A SmugMug kiválóan alkalmas a fényképek bevételszerzésére az útközben. Azt’készen áll arra, hogy segítsen a termékek és a nyomatok eladásában, amint feliratkozik A teljes portfólióprogram havi 15 dollárba kerül (évente számlázva). Ez rendben van, ha te’újra pénzt kereshet munkájával, de egy kicsit meredek azoknak, akik még csak indulnak

Mivel a SmugMug speciális fényképezőgép-gyártó, bizonyos jótékonysági jellemzőkkel és szolgáltatásokkal jár, amelyeket a listánkon szereplő többi építők nem’t. Valójában, 5 csillagot szerzett jellemzőiért, felülmúlja az összes többi építőt!

Az egyik kedvencünk az a képesség, hogy megvédje fényképeit a harmadik féltől való letöltések ellen.

Minél többet fizet a tervért, annál több lehetőséget kap a fényképek biztonsága:

 • Engedélyezze a jobb egérgombbal történő védelmet, amely személyre szabott szerzői jogi értesítést jelenít meg, amikor a látogatók jobb egérgombbal kattintanak a webhelyére
 • Adjon hozzá egyedi vízjeleket a képeihez
 • Jelszóval védett oldalak, mappák, galériák vagy akár az egész webhely

Láthatja, miért’ve a SmugMug címkével rendelkezik, mint a legjobb fotóbiztonságot!

Milyen egyéb funkciókat kínál a SmugMug, hogy különböztesse meg a sokoldalúbb platformoktól? Itt’Gyors áttekintés néhány kedvencünk közül:

 • Korlátlan kép- és videófeltöltés
 • A fotókönyvtár szinkronizálása a Lightroommal
 • Partnerség a professzionális nyomtatókkal, így a látogatók nyomtatásokat / termékeket közvetlenül a webhelyéről rendelhetnek, további integráció nélkül
 • Kiterjedt közösségi médiaintegráció, így kapcsolatban maradhat a közönségével
 • Készítsen be egy útközben, és töltse fel a képet egyenesen telefonjáról a webhelyére útközben
 • Töltsön fel fotóalbumokat több helyről, a Dropbox-ról az Apple-re

Ez csak megkarcolja a felületet, így is’Érdemes összehasonlítani a terveket szorosan, hogy megtudja, mit kap a havi díja.

A SmugMug fő hátránya’Jellemzői az ott’Nincs beépített blogkészítési lehetőség – csak valami, amit tudnia kell a fényképezési oldal összeállításakor.

Te is tudod’Ne használja a saját domainjét a legolcsóbb terv szerint – fel kell lépnie a második szintre ‘Erő’ tervezze meg ezt a lehetőséget. Ez egy kicsit bosszantó, mivel a fizetett tervek ezt általában szokásos értékesítési pontként kínálják. Másrészt, ott van’Nincs oldalakon történő reklámozás, ami nagy plusz, és webhelye rendetlenségét biztosítja. Különösen fontos egy fotós oldalon.

Értékesítés a SmugMug segítségével

A SmugMug valódi előnye a versenytársakkal szemben: kész segíteni abban, hogy egyenesen a dobozból értékesítse! Töltsön fel fotókért letöltést, egyedi árlistákat készítsen az ügyfelek számára, és nyomtatványokat és ajándékokat közvetlenül értékesítsen, anélkül, hogy további integrációra lenne szükség.

Ez fantasztikus lehetőséget kínál márkájának és láthatóságának felépítésére a látogatók körében, amelyet tovább lehet javítani, ha egyedi vízjeleket is felvesz a felvételekbe. Ehhez adjuk azt a tényt, hogy megtakaríthatjuk a nyereség 85% -át, és a SmugMug egy nagyon vonzó platform a fotózási készségek bevételszerzéséhez.

SmugMug sablonok

Miközben a SmugMug ragyogott a fotózásra jellemző tulajdonságaiban, sokkal több átlagos pontszámot kapott a terveiért. Kínálatai meglehetősen korlátozottak, főleg ha Ön’olcsó tervre – és még drágább tervekre is csak legfeljebb 21 sablon közül választhat.

önelégült fényképezés sablonA SmugMug szerény, egyszerű minták gyűjteményét nyújtja Önnek, mindezt a fényképezés megmutatására, de a funkciók korlátozottak.

Azt’Nem csak a mennyiség’korlátozott is. SmugMug’A tervek teljes mértékben a képeire összpontosítanak, ami nagyszerű – ugyanakkor azt jelenti, hogy elveszíti az olyan extra funkciókat, mint a kapcsolatfelvételi űrlapok és a térképek. Ezek nem’t alapvető fontosságú, de hozzáadnak még egy professzionális vonalot webhelyéhez.

te’A testreszabás meglehetősen alapvető és időnként még merev is – például a képdobozok magasságának és szélességének beállításakor. Ez nem’t az építő választja, ha inkább kreatív irányítást szeretne, azt’A legjobb, ha hagyja, hogy fotói magukért beszéljenek.

SEO

Az üzleti növekedést olyan SEO funkciók támogatják, amelyek lehetővé teszik a képek megnevezését leírásokkal és kulcsszavakkal, az egyes oldalak metaadatainak módosítását (a könyv hátoldalán egy elmosódáshoz hasonló weboldal leírását), és webhelytérképeket készítenek a Google felé történő benyújtáshoz. a webhely könyvtáraként működik.

További információ

 • SmugMug áttekintés – szeretne többet megtudni a SmugMugról? olvassa el teljes véleményünket, és nézd meg, mit gondol.
 • Weboldalkészítő összehasonlító diagram – alternatívaként vegye fel az összehasonlító diagramot, és nézzen meg a piacon lévő többi platformon.

# 4. Weebly

Legolcsóbb fényképészeti weboldal készítő

Weebly a legolcsóbb weboldal-készítő, amellyel professzionális fényképezőhelyet építhet.

Három fizetett terv van, kezdve a csak Havonta 6–26 dollár (évente számlázva). Ott’Ez is egy ingyenes terv, bár mint mindig nem adunk’Nem ajánlhatja ezt, ha professzionális webhelyet szeretne.

Itt’Röviden áttekintjük az egyes terveket, mielőtt felfedezzük Weebly-t’Jellemzői és kivitele:

 • Ingyenes terv: 0 USD – 500 MB tárhely, megjeleníti a Weebly hirdetéseket
 • Személyes terv: 6 USD / hó – 500 MB tárhely, csatlakoztasson egy egyedi domaint, megjelenítse a Weebly hirdetéseket, az alapvető e-kereskedelmet
 • Szakmai terv: 12 USD / hó – korlátlan tárhely, 1 év ingyenes domain, nincsenek Weebly hirdetések, fejlett e-kereskedelem
 • Üzleti terv: 26 USD / hó – korlátlan tárhely, 1 év ingyenes domain, nincs Weebly hirdetés, teljes e-kereskedelem, fejlett marketing eszközök

Mindezen tervek közül, javasoljuk a szakmai tervet a kezdéshez mivel jobb ár-érték arányt kínál, mint a Személyes terv. Korlátlan tárolás és hirdetések nélkülözhető minden professzionális fotós webhely számára!

Előnyök Hátrányok
Weebly’s Az App Center páratlan. Az alkalmazások puszta változatossága azt jelenti, hogy a képzeletük korlátozza webhelyének funkcionalitását A Square nemrégiben megvásárolta a Weebly-t. Ez csodálatos hír az e-kereskedelem számára, de a kreatív webhelyektől – például a fényképészeti portfólióktól – elfordulást jelenthet.
Az épület felülete jó egyensúlyt teremt a testreszabhatóság és a szerkezet között. Ha ki akarja mutatni fényképeit a dobozból, megteheti. Ha funkciókat szeretne hozzáadni és a sablonokkal játszani, akkor ezt meg is teheti Nincs személyes visszaállítási lehetőség – ha webhelye lemerül, meg kell várnia a Weebly támogatást, hogy helyreállítsa az Ön számára

Weebly’A témák vonzóak, de egyszerűek – nyertél’Ne találjon úttörő vagy állkapocs-ejtő mintákat, ám körülbelül 50 tiszta, elegáns elrendezés szerény választékát fogja találni. Az utóbbi években határozottan javultak, de a témáik továbbra sem jelentkeznek’t megfeleljen a Wix vagy a Squarespace szemet gyönyörködtető minőségének. A formatervezés egyszerűbb és alapvető – ideális akkor, ha technikailag küzd, de ha’kicsit kiemelkedőbbet keres, mint te’Túl távolabb kell nézni.

Javasoljuk, hogy nézze meg a ‘Portfolio’ és ‘Személyes’ kategóriák a kreatív és vizuális formatervezéshez.

weebly fotósablonokWeebly’A sablonok egyszerűbbek, de könnyebben kezelhetők – nagyszerű időmegtakarítás, ha gyorsan szüksége van egy fotózási webhelyre

Weebly nincs’t a legkönnyebb építő a piacon – tesztelésünk során meglehetősen átlagosan 5 csillagot szereztek az 5 csillagból -, de a könnyű feltölteni és weblapjára fényképeket hozzáadni segít a képek elől és középpontjában.

Mindössze két kattintással elegendő egy galéria hozzáadása és a képek feltöltése, ez egyszerűvé teszi a dolgokat, és sok időt takarít meg Önnek. Ha folytatja a feltöltést a háttérben, folytathatja webhelyének szerkesztését, ami még több időt takaríthat meg, ha egyszerre sok felvételt tölt fel.

Weebly szintén nem’t nem szabhat méretkorlátozásokat a feltöltött fényképekre, tehát ott vannak’Nem kell aggódnia a 4000 képpont széles képmérete miatt. A Weebly javasolja a helyes gyakorlatot és az optimális méretet a helyszíni útmutatókban, de nem hajtja végre ezeket az ajánlásokat, és a választás rajtad múlik..

Az egyik szempont, amit figyelembe kell venni, hogy a Weebly feltöltésekor automatikusan optimalizálja a képeket az interneten. Ez kicsit kimoshatja a színpalettát, így az’Fontos, hogy a Lightroomban történő szerkesztés után exportálja a képeket az sRGB fájlba, és beágyazza a képbe egy színes profilt, hogy megakadályozzák a képek élénkülését.

weebly legjobb fényképészeti weboldal készítőA Weebly folytatja a fényképek feltöltését a háttérben, így folytathatja a munkát anélkül, hogy várnia kellene a feltöltések befejezését.

Weebly elég erőteljesen értékelte tulajdonságait kutatásaink során, és a SmugMug mögött jött, az 5-ből 4,4 csillaggal. Ennek része a Weebly minősége.’blogszerző eszközei, amelyek beépített állapotban vannak, hogy szépen üljenek a munkájához.

A SEO szempontjából sok hasznos alkalmazás érhető el a Weebly App Center-ben. Ezek többnyire csak a prémium díj előfizetők számára érhetők el, amelyek az Ön ambícióitól függően még logikusabb lépést tehetnek a fizetett csomag frissítésére. Azt’Ezenkívül egyszerűen hozzáfűzhet szöveget a feltöltött fényképekhez, és módosíthatja a webhely beállításait a webhely további optimalizálása érdekében’SEO, és segít abban, hogy magasabb rangsoroljon a keresőmotorokban.

A Weebly szilárd választás, nagyszerű előnyökkel jár – lehet, hogy nem a legizgalmasabb tervek vannak a piacon, de a fotósok számára’Ez egy okos választás.

További információ

 • Weebly áttekintés – ha fényképező vállalkozása van, akkor’Részletesebben el szeretném olvasni a Weebly-t.
 • Weebly e-kereskedelem áttekintés – ha te’Ha új helyet keres a képeinek eladásához, olvassa el a Weebly mint online áruház áttekintését.

# 5. Duda

A legjobb sablonok kialakításához

A Duda egy weboldal-készítő, amelyet web-tervezők készítésére hoztak létre’ könnyebben él. Ezt szem előtt tartva’Nem meglepő, hogy a legstílusosabb modellekkel jár a piacon.

Kutatásunkban, A Duda volt a legjobban értékelő építész a tervezési rugalmasságért, versenytársainak legyőzése az ötből lenyűgöző 4,8 csillaggal – ez az’Egy olyan pontszám, amelyet csak a Squarespace illesztett be!

Előnyök Hátrányok
A piacon a legjobb formatervezés stílusos választást jelent a munkájának bemutatására A drága árakra vonatkozó tervek azt jelentették, hogy kutatásunk során Duda a legalacsonyabb ár-érték arányt kapta
Rengeteg funkciót és modult kínál a portfólió testreszabásához Kevesebb kreatív szabadság, mint más fényképezőgép-készítőknél, vagyis a sablonon kell támaszkodnia’tervezése

Kapsz több mint 90 sablon közül lehet választani Dudában’könyvtár – és mindegyik professzionálisan megtervezett és mobilra reagáló.

Wix-szel ellentétben te is’t teljesen átalakítsa a sablont’tervezése. Ehelyett a formatervezés nagyban függ a választott sablontól, így az’érdemes kiválasztani egyet, amelyet szeretsz.

Testreszabhatja a dizájnját, de nem te’nem kap teljes kreatív szabadságot. Ta sablonjára hagyatkozása időt és energiát takaríthat meg – Egyszerűen töltse fel a saját képeit, adjon hozzá szöveget, készítsen néhány csípést itt-ott, és Duda’A munka többi részét az Ön tervei készítik. Egyszerű!

Ha kiválaszt egy sablont, és később meggondolja magát, a Duda lehetővé teszi a formaváltást a tartalom elvesztése nélkül – ami azt jelenti, hogy bármikor könnyen újratervezheti portfólióját.

duda fotózás készítő sablonokA Duda több mint 90 professzionálisan megtervezett sablonnal rendelkezik, amelyek segítenek a fényképezési webhely felépítésében.

Az egyik legjobb módszer, amellyel a Duda személyre szabhatja portfólióját, kütyü használatával. Ezek olyanok, mint az alkalmazások, amelyek extra funkciókat adnak az Ön webhelyére – például a felbukkanó ablakok, a kapcsolatfelvételi űrlapok és a letölthető fájlok mind telepíthetők.

Egyéb jellemzők:

 • Blogolás
 • Ingyenes képkönyvtár
 • Fotószerkesztő
 • Mobil szerkesztő (így útközben kezelheti portfólióját)

Tehát milyen egyszerű a Duda használata? A válasz: elég egyszerű. Azt’Ez nem a legegyszerűbb, de nem kellett volna’sem fejfájást nem okozhat – valahol a Squarespace és a Wix között helyezkedik el, attól függően, hogy mennyire barátságos a kezdő számára.

Duda’s Árképzés

Ahol Duda leesett kutatásainkban, ár-érték arány volt. Valójában ezen a területen a halom aljára került, és az ötből csak 1,2 csillag szerepelt. Duda a listánk egyik legdrágább építője, az árak Havonta 14 USD (évente számlázva).

Kap egy 14 napos ingyenes próbaverziót a havi 22 dolláros csapattervével, amelyet követően Ön megteszi’Duda közül kell választanom’Három árat tervez építeni. Ha te’az ügyfelek újratelepítése vagy a portfólió webhelyén működő csapattal való együttműködés’Szüksége van akár a havi 22 dolláros csapattervre, akár a havi 74 dolláros ügynökségi tervre.

Ott’Nem kétséges, hogy Duda’Az erőssége a terveiben rejlik. Ha elegáns fotós portfóliót szeretne,’Egyszerűen összerakható – és nem is’Ne felejtsen el külön fizetni érte – tehát a Duda jó választás. Jó egyensúlyt teremt a megjelenés és az erő között, de nem’t költséghatékony fotósok számára!

# 6. SITE123

Legjobb háttér-támogatáshoz

A SITE123 meglehetősen egyszerű gyártó, amely kiemelkedik ügyfélszolgálatában. Ha úgy érzi, hogy építéskor valamilyen útmutatásra van szüksége, a SITE123 a tökéletes választás.

Előnyök Hátrányok
Hihetetlenül hasznos háttér-támogatás, amely segítséget nyújt a fotózási webhely felállításában A kreatív szabadság elég korlátozott, és te is megteheted’Nem válthat sablonokat, miután a webhely élő
Magas vevői pontszámot kapott kutatásunkban, amely azt mutatja’élvezetes és egyszerûen használható A szolgáltatások meglehetősen egyszerűek, az azt jelenti’Nem túl skálázható választás – különösen a 270 GB-os korlátozott tárhely esetén

Az induláshoz csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja az Ön webhelyének lényegét – úgy döntöttünk ‘Fényképezés’ – majd írja be webhelyének nevét, e-mail és jelszó mellett.

A SITE123 létrehoz egy webhelyet szerkesztésre, és azonnal hozzáférést biztosít a 24/7 élő chat-támogatáshoz. Ezenkívül hasznos ismertetőt is készít, így könnyen megismerkedhet a szerkesztővel.

site123 fotós készítő támogatásA SITE123 élő csevegési támogatást, bevezető turnét, súgóvideót és felbukkanó felszólításokat nyújt az építési folyamat végigvezetésére..

Mindenütt kérdőjelgombokkal – amelyekre rá tud mutatni, hogy többet megtudjon a különféle elemekről -, és hasznos útmutatásokkal segíti Önt, SITE123’Építője olyan, mintha egy barátságos mentor fogja a kezét, miközben hajlandó lesz a sikerre.

Ez a háttér-támogatás az egyik oka annak, hogy a felhasználók annyira jól osztályozták a SITE123-t, és átlagosan 4,6 csillagot kaptak az ötből. Ez az építőkészülék szintén nagyon egyszerűen használható, és teljes körű segítséget és támogatási lehetőséget kínál – már említettük 24/7 élő csevegés, de hozzá tartozik egy súgó és e-mail támogatás is.

SITE123 Design

SITE123’A tervek elég kedvesek és rendkívül egyszerűen beállíthatók. A SITE123 az ADI-t használja a webhely létrehozásához az Ön számára, a kiválasztott kategória alapján. Ezután megváltoztathatja a témát, de az’Nem olyan könnyű radikálisan újratervezni a webhelyét.

Azt’Érdemes megjegyezni, hogy megteheti’t váltson a sablonokra, miután a webhelyét közzétette.

site123 fotós összetevő beállításaA SITE123 az ADI-t használja a webhely felépítésének a lehető legegyszerűbbé tételéhez – csak válassza ki a megfelelő kategóriát, és a SITE123 összehozza az alapokat az Ön számára!

Ami nagyszerű, hogy a SITE123 automatikusan megadta nekünk a fotózáshoz szükséges összes alapvető elemet. Nagy képet kaptak, beépített portfóliót és galériát, szociális médiaintegrációt és kapcsolatfelvételi űrlapot kaptunk, anélkül, hogy ujjunkkal kellene emelnünk.

Ezeket a funkciókat jó megszerezni, de a tesztelés során azt találtuk, hogy nem megfelelőek’t nagy teljesítményű – hiányzik némi mélység, tehát ha összetett fotós portfólióra van szüksége, vagy üzleti vállalkozást akar építeni, akkor a SITE123 nem’t hosszú távú nagyszerű megoldás.

SITE123 árképzés

Első pillantásra úgy tűnik, hogy a SITE123-nak csak két árai vannak – ingyenes csomagja és 12,80 dollár havi prémium-terve. Amikor azonban feliratkozik az ingyenes csomagra, akkor ténylegesen hozzáférhet négy fizetett csomaghoz, amelyek havi 12,80 és 34,80 dollár közé esnek (évente számlázhatók)..

Míg a SmugMug és a Squarespace korlátlan tárhelyet biztosít Önnek a get-go alkalmazásból, a SITE123 segítségével csak Akár 270 GB tárhely a legdrágább tervén. Megállapíthatja, hogy a SITE123 miért csak 5,7-ből 2,7-et adott ár-érték arányért kutatásunkban!

Összességében a SITE123 egy egyszerű és barátságos építő, amely megadja az eszközöket egy egyszerű, sikeres fotózási webhely létrehozásához. Azt’s csak nem a leg skálázhatóbb lehetőség a piacon.

További információ

 • A SITE123 nagyszerű háttér-támogatást kínál – tudjon meg többet az SITE123 szakértő véleményében

# 7. WordPress.com

A blogoláshoz leginkább megfelelő

Nem szabad összetéveszteni az óriási WordPress.org-lal, WordPress.com a híres blogkészítő CMS könnyebben használható verziója. Egyesíti a WordPress.org erősségét és blogképességét a weboldal-készítő ésszerűsített és felhasználóbarát szerkesztőjével..

Az eredmény egy hatalmas, de meglehetősen nagy kihívást jelentő építő’Nem lehet megverték a blogkészítő eszközökért, és ár-érték arányt is kínál.

Előnyök Hátrányok
A blogkészítés legjobb építője, a beépített eszközök teljes választékát kínálja Nagyon nehéz használni, így kevésbé ideális választás kezdőknek
Nagyon jó ár-érték arányt kínál, mivel számos funkciót szerez a terveiben Elsősorban blogoláshoz készült, azaz a fotóspecifikus funkciók és minták nem fejlődnek ki’t olyan jó, mint a versenytársak, mint például a Squarespace vagy a SmugMug

Noha a WordPress.com minden bizonnyal könnyebben használható, mint a WordPress.org, mégis’Még mindig sokkal nehezebb, mint a legtöbb más építőnél – valójában, kutatásunkban a legalacsonyabb értéket mutatta mind a könnyű használat, mind a vevői pontszám szempontjából.

Ez azt mondta, ha te’Ha szívesen futtatna egy blogot a fotós oldalán, nyertél’Nem találhat jobb építőt a blog funkcióihoz.

wordpress.com fotózás blog készítőjeA WordPress.com a WordPress.org egyszerűbb verziója, és különösen nagyszerű blogok készítéséhez.

A WordPress.com a blogszerző eszközök teljes választékát nyújtja Önnek, a közösségi könyvjelzőktől a felhasználói megjegyzésekig. Ennek ellenére nem’A fotóspecifikus tulajdonságok – például a SmugMug-hoz képest – nem változtatják meg’ez elég szokásos. Ha te’nem fogja összekapcsolni portfólióját egy bloggal, ez nem’t a legjobb fogadás.

Ahol a WordPress.com valóban kiemelkedett, az volt az a pénz értéke. Míg a Weebly a legolcsóbb fényképészeti weboldal-készítő, a WordPress.com ennek az értéknek örült, és az 5-ből 4,5 ponttal.

Ingyenes tervvel és négy fizetett csomaggal rendelkezik, kezdve: Havonta 5–45 dollár (évente számlázva). A WordPress.com márkanév eltávolításához engedje fel a maximális 200 GB-os tárhelyet, és hozzáférjen a SEO eszközökhöz’Szüksége lesz a havi 25 dolláros üzleti tervre.

Ha nem’Nincs szükség ezekre a szolgáltatásokra, a 8 dolláros prémium terv nagyon jó a kis fényképészeti webhelyek számára, 13 GB-os tárolóhellyel és a webhely bevételszerzési lehetőségével..

WordPress.com Design

A WordPress.com rendelkezik 339 téma közül lehet választani, amely stílusok és iparágak széles skáláját fedezi fel. Kereshet az Ön által használt webhely típusán’újból létrehozza, vagy egyszerűen szűrheti az iparágak szerint, beleértve a portfóliót, magazinot, blogot és üzletet.

wordpress.com fotósablonokA WordPress.com témák százaiból áll – itt megtekintheti a portfólióterveinek válogatását.

Nem minden téma ingyenes – vannak olyan prémium témák is, amelyeket a telepítésért fizet. Ha te’A havi 5 dolláros személyi terv alapján csak ingyenes témákhoz férhet hozzá. Ha prémium témát szeretne használni, akkor legalább havi 8 dollár prémium csomagra van szüksége. 109 ingyenes téma és 183 prémium téma található.

Kutatásunkban a WordPress.com meglehetősen gyenge pontszámot kapott a formatervezési rugalmasság miatt – az 5-ből 2,8 csillag a csomag aljára irányítja. Ennek fő oka a WordPress.com’korlátozott testreszabhatóság, a drag-and-drop eszközök hiánya miatt.

A tartalmat és a formatervezést külön szerkesztheti, ami nehézkesnek és kreatívan korlátozónak érzi magát’újból megpróbálja végrehajtani a kiválasztott sablon jelentős átalakítását.

A fejjel az, hogy bármikor válthat a témák között, és minden tartalma és média automatikusan átvált az új kialakításra.

Összességében, A WordPress.com ideális, ha Ön’új blogot működtet a fényképezés reklámozása érdekében, és aren’t egy kihívás elhárítja. Azt’a listánkban a legnehezebb építő, ezért nem’Nem ajánljuk a kezdőknek.

További információ

 • Ha kérdései vannak a WordPress.com webhelyről, olvassa el ennek a nagy teljesítményű platformnak a teljes lebontását a WordPress.com áttekintésben
 • Ha te’Ha nem biztos benne a WordPress.com és a .org közötti különbségről, nézze meg a WordPress.com és a WordPress.org összehasonlításunkat

# 8. Hajrá apu

Ideális időigényes hirdetésekhez

Lehet, hogy ismeri a GoDaddy-t, mert a világ’a legnagyobb domain regisztrátor, de az’senki nem trükk póni. Van egy népszerű weboldal készítője is’Az évek során folyamatosan javult.

Előnyök Hátrányok
Szupergyors és egyszerűen használható, időt takaríthat meg – ha akarod, a webhely néhány perc alatt elérhetővé válik! Designok nem’olyan lenyűgöző, mint a legfontosabb fotóművészek, és a kreatív irányítás hiánya frusztrálóvá válhat
A GoDaddynek nem kellett volna kezdőbarátnak lennie, 24 órás, 24 órás támogatással’nem hagyhat fejfájást Annak ellenére, hogy sokféle funkció van, összességében hiányzik a valódi mélység és erő

Hajrá apu’A weboldal készítője egyszerű, de hatékony. A legjobb dolog az ADI használata – válaszol néhány egyszerű kérdésre, például a webhely nevére és céljára, és a GoDaddy a válaszai alapján személyre szabott webhelyet készít neked..

Kiválaszthatja a legjobban tetsző mintát, és egészen addig szerkesztheti’boldog vagyok, de az a mód, ahogyan a GoDaddy automatikusan elvégzi az Ön lábának nagy részét, rengeteg időt és energiát takarít meg. Azt’Ez a leggyorsabb módszer egy fényképészeti webhely felépítéséhez, így tökéletes választás, ha csak valami online ASAP-t akar.

Azt’Nem a legvilágosabb, legszebb vagy legerősebb weboldal készítő, de ha szüksége van a sebességre, a GoDaddy nyerte’nem engedlek le.

godaddy fotós weboldal készítőA GoDaddy egy tervezéssel segített építő, amely hihetetlenül gyorsan megkönnyíti a fényképező oldal létrehozását.

Azt’Nem meglepő, hogy a GoDaddy szilárd 3,8 csillagot szerez az 5-ből a könnyű használat érdekében – ott’alig van tanulási görbe, és a munka nagy része az Ön számára készül. Azért, mert’s meglehetősen egyszerű építő, akkor küzdhet, ha a fejlett testreszabásról van szó – A GoDaddy használatát a legegyszerűbb használni’újra boldog maradt a tervekhez.

A GoDaddy nem’ugyanolyan lenyűgöző tervekkel rendelkezik, mint néhány versenytársa, ám a modern, vizuális sablonok nagy választékát kínálja, amelyek kiválóan alkalmasak fényképei bemutatására.

godaddy fényképezési sablonokHajrá apu’A sablonok modern és tiszta, és általában nagy képszakaszokkal és az iparral kapcsolatos funkciókkal rendelkeznek.

Mivel a GoDaddy a válaszai alapján hozza létre webhelyét, az iparághoz kapcsolódó funkciókat automatikusan beépíti. Például az alább létrehozott GoDaddy webhely tartalmazott egy galériát, egy kapcsolatfelvételi oldalt, egy foglalási űrlapot és egy feliratkozási hírlevelet. Mindegyik anélkül, hogy felemelten kellene ujját!

godaddy fotózás építő példájaA GoDaddy automatikusan létrehozott egy fényképészeti webhelyet releváns funkciókkal, például egy galéria, kapcsolattartó oldal és a foglalási űrlap segítségével.

Ezek a funkciók nagyszerű beillesztést jelentenek, de csak messzire mennek. Te nem’nem kap ugyanolyan szintű fotóspecifikus eszközöket, mint a SmugMug, sem a teljesítményt és minőséget, mint a Squarespace. A GoDaddy elvégzi a munkát, de nem’t és túl a jellemzőivel.

Ez azt mondta’Érdemes megemlíteni a GoDaddy-t’SEO eszköz, amely nagyszerű munkát jelent az optimalizálás megkönnyítésében a kezdők számára. SEO varázslója egyszerű kérdéseket tesz fel Önnel annak érdekében, hogy hasznos tanácsokat adjon webhelyének fejlesztésére’s SEO.

GoDaddy árképzés

Tehát mennyibe kerül a GoDaddy? Nem’nincs ingyenes terv – ehelyett ad nagylelkű egy hónapos ingyenes próbaverzió hogy játszhatsz tovább. Ezt követően négy árszínvonallal rendelkezik, kezdve: 10–25 dollár havonta (évente számlázva).

godaddy árképzési webhelyA GoDaddynek négy árai vannak, 10 és 25 dollár között, ha évente számláznak. Minden tervhez egy hónapos ingyenes próbaverzió tartozik, így kipróbálhatja őket kockázatmentesen.

A legolcsóbb alapterv útközbeni szerkesztést, PayPal gombot, havonta öt közösségi hozzászólást és válaszokat, valamint 100 e-mail marketing küldést biztosít havonta. Ön nyert’t azonban semmilyen SEO eszközt nem kap, tehát ezért, inkább a havi 15 dolláros standard tervet javasoljuk.

GoDaddy nem tette’Nem árul el minket, amikor az ár-érték arányt értékelték – az 5-ből 2,9 csillagot kapott. Ennek ellenére ingyenes próbaverziója a leghosszabb, amely elérhető a listánkban, ezért azt javasoljuk, hogy minél többet használjon ki annak ellenőrzésére, hogy a GoDaddy megfelelő lehet-e te!

További információ

 • Szeretne belemerülni a GoDaddy-ba’részletek? Ne keresse tovább, mint a GoDaddy Weboldal-készítő áttekintést

# 9. feltűnően

Ideális kis fotós portfóliókhoz

Ha azt akarja, hogy a dolgok kicsik és egyszerűek maradjanak, miközben stílusosak maradnak, akkor feltűnően lehet a fényképezés építője az Ön számára. A feltűnő módon elsősorban egyoldalas webhelyek létrehozására szolgál, Ezért igazán javasoljuk csak kis alkotásokra.

Feltűnően olyan építő, amelynek célja, hogy bárki és mindenki számára lehetőséget biztosítson online jelenlétének fejlesztésére, függetlenül a műszaki tapasztalattól. Ez úgy történik, hogy megadja neked alapvető eszközök és jól megtervezett sablonok, így még a kezdők is létrehozhatnak egy lekerekített webhelyet.

Azt’s tökéletes hobbi fotósok számára akik könnyen kezelhető webhelyet akarnak, amely minden munkáját egy helyen mutatja. Megnyerte’t nem támogat egy nagy vagy összetett portfóliót, de ez szépen bemutatja egy kis fotógyűjteményt.

Előnyök Hátrányok
Nagyon kezelhető, különösen kezdőknek és azoknak, akik szeretnének bemutatni egy kis műalkotást Az egyoldalas weboldal kialakítása és az alapvető funkciók ezt nem jelentik’t jó választás nagy, összetett vagy szuperprofit portfóliókhoz
Az alapvető blogszerzési és értékesítési eszközök lehetővé teszik egy kicsi, lekerekített portfólió létrehozását a fényképezéshez A korlátozott szerszámok és tervezési lehetőségek könnyen kinőhetnek, és frusztrálóvá válhatnak, ha kinyújtani szeretnék képességeidet

feltűnően’s Designs

A feltűnő sablonválasztékkal rendelkezik, amelyek egyszer böngészhetők’létrehozta ingyenes fiókját. A sablon alatt hét sablon található ‘Kreatív’ kategória, és 17 a ‘Személyes’ kategória.

feltűnően fényképező sablonokItt’s egy kis választék a feltűnően’s sablonjai a ‘Kreatív’ kategória. Láthatja, hogy mindegyik nagy háttérképekkel rendelkezik – tökéletes a fényképezés bemutatásához!

Megtekintheti az összes sablont, mielőtt kiválasztaná, és még egyszer is’közzétette fotózási oldalát, bármikor megváltoztathatja a sablonokat.

Ott’Ez a nagy fejlécképek és a kisebb galériaszakaszok szép kombinációja, így kiválaszthatja a legjobb módszereket a munkájának bemutatására. Az ‘Sparks’ Az alábbi sablon tökéletes példa.

feltűnően fotós design nagy példaItt láthatod’Ez már egy hatalmas hely, amellyel kitöltheti saját képeivel és elkaphatja a látogatókat’ felhívja a figyelmet, és jó első benyomást kelt a webhelyéről. feltűnően fotós dizájn kis példaAz oldalon tovább, ott’Ez egy galéria rész, amely lehetőséget ad arra, hogy mutassa be a munkáinak nagyobb választékát. Ha rákattint az egyik képre, a teljes képernyős diavetítéské válik.

feltűnően’Nem tervez’t úttörő, de ők’Biztosan elég jó ahhoz, hogy mutassa meg munkáját barátainak, családtagjainak és más fotósoknak!

feltűnően’s Jellemzők

Ahol a feltűnő tényleg leesett kutatásainkban, annak jellemzői voltak.

Ha te’teljesen új webhely-készítő, akkor te’Megtalálhatóan találja meg’Szolgáltatásainak kezelhető és szórakoztató használata – de ha egyszer’szerzett némi bizalmat, vagy elkezdett egy kicsit nagyobb álmodozni webhelyéről, ön’Gyorsan megtalálod őket.

Meglehetősen jó blogszerző eszközökkel rendelkezik (bár képes’nem versenyezhet a WordPress.com-tal), és akár egy terméket is ingyenesen eladhat – tökéletes, ha van ez a kedvenc nyomtatása, úgy gondolja, hogy az emberek szeretni fogják!

Utána azonban feltűnően’Funkciói küzdenek, hogy megfeleljenek a nagyobb versenytársaknak. Például a SEO-ról nem kell kiabálni – kap egy SEO-ellenőrző listát, de nem sok speciális lehetőség van arra, hogy webhelyét a keresési eredmények tetejére állítsa.

Nem skálázható tulajdonságai és a fényképespecifikus eszközök hiánya miatt a Strikingly funkciókkal kapcsolatos kutatásaink során feltűnően a csomag aljára került, az 5 csillagból csak 2,2-et pontozva.

Megdöbbentő ár

Feltűnően egy ingyenes terv, és három fizetett terv, havonta 8–49 USD (évente számlázva).

feltűnően fotós építőipari árképzésMeglepő módon összesen négy tervvel rendelkezik, bár nem adjuk meg’Nem javasoljuk, hogy maradjon túl sokáig a szabad tervben.

Az ingyenes terv korlátozó, ezért legalább a havonta 8 USD-t ajánljuk, amely lehetővé teszi akár öt termék eladását és több helyet biztosít a látogatók számára 50 GB havi sávszélességgel. Ennek ellenére’Érdemes tudni, hogy a feltűnő hirdetéseket csak akkor távolíthatja el, ha a havi 16 dolláros Pro-tervre frissít.

Összességében a feltűnően a legjobb kis vagy hobbi fotós webhelyek számára. Ha te’nem tervezi a portfólió jövőbeli növekedését vagy szenvedélyének vállalkozássá alakítását’t a legszélesebb skálázható választás -, de ideális azok számára, akik egyszerű életmódot szeretnének tartani.

További információ

 • A feltűnően webhely-készítő áttekintésből megtudhatja, hogy ez az építője Önnek megfelelő-e

# 10. Jimdo

A felhasználói élmény érdekében

Jimdo építő, aki két szerkesztővel érkezik: Jimdo Creator és Jimdo Dolphin. A Jimdo Creator a fő platform, hasonló a Wix, a Weebly és más hasonló építőkhöz. Eközben Jimdo Dolphin az ADI-t használja, csakúgy, mint a GoDaddy, a SITE123 és a Wix ADI..

A fotós webhely felépítésekor, A Jimdo Creator több ellenőrzést biztosít a webhely felett, ezért azt javasoljuk, hogy használja ezt a munkájának bemutatására. A Jimdo Dolphin gyors és egyszerű, de a szerkesztés korlátozottabb.

jimdo fotózás weboldal készítőA Jimdo egy weboldal-készítő, amely választhat a webhely manuális létrehozása vagy az ADI használata a gyorsabb telepítés között.

A Jimdo egyik legfontosabb előnye, hogy sablonjait az UX (felhasználói élmény) szem előtt tartásával tervezték.

Az erős UX-vel való birtoklás fontos, mivel az emberek nagyobb valószínűséggel élvezik a webhely használatát. Gondoljon az Ön webhelyére’Játszottál olyan nehézkes, kínos vagy nehéz körülnézni – valószínűleg nem’nagyon hosszú ideig nem ragaszkodik ezen az oldalon!

Előnyök Hátrányok
Nagyszerű felhasználói élmény a Jimdo-ban’s tervei A Jimdo a legrosszabb tervezési rugalmasságot kapott az összes általunk tesztelt fotóművész közül
A saját technikai képességei alapján kiválaszthatja, hogy a Jimdo Creator vagy a Jimdo Dolphin alkalmazást használja-e Nyugtalanul érzi magát, és korlátozzák az építkezést

Jimdo’s Designs

Mi’Legyek őszinte – Jimdo’s sablonjai valószínűleg nyertek’nem fúj el. Természetesen nem’ne dobja le a zoknit – valójában Jimdo a legalacsonyabb pontszámot kapta a tervezésért az összes tesztelt fotóművész közül.

Ennek ellenére, annak 2.5-ből 5-ből 5 besorolása ellenére, Kudót kell adnunk Jimdonak a nagyszerű UX-hez. Mint már említettük, ha azt akarja, hogy a webhely látogatói nagyszerű időt böngészjenek a fotózási webhelyen, Jimdo’A s sablonok remek lehetőség.

jimdo fotósablonokA Jimdo gyenge pontszámot kapott a tervezés rugalmasságáért kutatásunkban, ám sablonjai kiváló felhasználói élményt nyújtanak.

A fő ok, amiért Jimdo rosszul értékelte a formatervezési rugalmasságot, az az volt, hogy ez volt’nagyon korlátozó, amikor megpróbálja szerkeszteni a sablont. Felvehet és szerkeszthet elemeket, például szövegmezőket és képeket, de ha drasztikusan meg szeretné változtatni a szakaszokat, és valóban sajátnak szeretné tenni, akkor’Elkezdek harcolni.

További hátrány az volt, hogy még a kategóriában is ‘Fotózás és portfólió’, súlyosan hiányzott a fényképezés sajátosságai. Ezenkívül a terveknek hiányzott a karcsú széle, amelyet elvárhatnak egy profi portfólióhelytől.

Más tesztelt területeken, mint például a szolgáltatások, a könnyűség és a használat, a Jimdo nem tette’t jó vagy rossz okokból sokkal kitűnő. Általában valahol a csomag közepén, te’Küzd, hogy sok kiemelkedő funkciót találjon ennek a bonyolult építőnek.

A Jimdo használata egyszerű, és még könnyebb, ha úgy dönt, hogy a Jimdo Dolphin ADI opcióval jár. A Jimdo meglehetősen népszerű sláger volt a felhasználók számára, akiknek értékelése segített Jimdonak 5-ből 4 csillagot szerezni az ügyfelek pontszáma szempontjából.

De ez az egyszerűség Jimdo is’s bukása – míg néhány felhasználó imádta, milyen egyszerű ez, mások úgy találják, hogy nehézkes és korlátozza a használatát. Javasoljuk, hogy próbálja ki a Jimdót, mielőtt elkötelezi magát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e a saját preferenciáinak.

Jimdo’s Árképzés

A Jimdo Teremtő és a Jimdo Dolphin egyaránt ingyenes tervvel jönnek. Ha a Jimdo Teremtőt választja, a fizetett tervek havonta 10 és 40 dollár között mozognak (évente számlázják). Ha Jimdo Dolphint választja, akkor te’havonta 9-39 dollárra számol (évente számlázva) – tehát ott van’nem igazán benne!

A Jimdo az egyik legolcsóbb építőelem a hirdetések eltávolításához az Ön webhelyéről – azonban SEO funkciók és korlátlan tárolás esetén Ön’Szüksége lesz a havi 20 dolláros üzleti tervre. Figyelembe véve, hogy mindkét dolgot havonta 12 dollárért megszerezheted a Squarespace segítségével, ez nagyon meredeknek tűnik.

Összességében Jimdo az, akire keres, ha el akarja hagyni webhelyét’tervezése és UX a választott sablonhoz, és ne’Nem szabad elveszítenie a kreatív irányítást cserébe.

További információ

 • Szeretne többet megtudni Jimdóról? Olvassa el a részletes Jimdo áttekintést

Egyéb fényképészeti weboldalkészítő lehetőségek

Mi’Nagyon magabiztos vagyunk a fotósok számára a 10 legjobb weboldal-készítőre vonatkozó ajánlásunkban. Mi’Sok időt és kutatást fordítottunk e platformok tesztelésére és rangsorolására. Ennek ellenére vannak olyan fotózás-specifikus weboldal-készítők, akik nem’nem elég a vágást, de még említésre méltó:

Formátum

A formátum határozottan a portfóliók szem előtt tartásával készül. A tervek mindössze 9 dollárt / hónap indulnak’Ez határozottan megfizethető lehetőség, és a szerzői jogokra és a magánéletre való összpontosítás népszerűvé teszi a fotósok körében. Azt’Még mindig kicsit hibás az ön kedvéért, de az’minden bizonnyal figyelni.

Pixpa

A Pixpa kizárólag fotósok számára készült, sima sablonokkal és havi 8 dollárral kezdődik. Úgy gondoljuk, hogy még van előttünk álló út, mielőtt megtámadja a Squarespace, a Wix és a SmugMug kedvelőit, ám általában pozitív véleményei vannak.

Zenfolio

A Zenfolio leginkább az eseményfotósok számára alkalmas, mivel lehetősége van ügyfél-bejelentkezésre és óriási tárhelyre. Ha te’új forgalmat próbál megszerezni, de a Zenfolio nem’t a semmiből – a SEO funkcionalitása gyenge, és a felhasználók panaszkodnak, hogy a tervezés szintén intuitív.

Hogyan válasszuk ki a legjobb fényképezési webhely-készítőt

Valódi kihívás lehet a fényképezőgép-webhelyhez megfelelő weboldal készítő megtalálása – oly sok lehetőség közül választhat, hogyan kezdheti el még?!

Hogy csökkentsünk egy kis nyomást, mi’meghatároztuk azokat a kulcsfontosságú dolgokat, amelyekre figyelni kell a vásárlást.

Tehát ne felejtsd el, hogy a legjobb fotókészítők:

 • Segít a fényképezés bemutatásában
 • Nyújtson megfizethető és méretezhető professzionális weboldalt
 • Könnyű felvenni és használni
 • Képes tárolni és megjeleníteni a nagyfelbontású fényképeket
 • Segítsen több ügyfelet szerezni és több pénzt keresni

Gondoskodjon arról, hogy az építő a lehető legjobbat hozza fotózásában

A weboldal készítői megkönnyítik a munkád bemutatását és az Ön webhelyének népszerűsítését, hogy mások megtalálhassák a böngészést és az élvezetet.

Bárki, aki fényképezőgéppel és Flickr-fiókkal rendelkezik, fotósnak nevezheti magát azt’Nagyon fontos, hogy munkája kiemelkedő piacon jelenjen meg.

Ajánlott gyártóink időmegtakarító sablonokat kínálnak kifejezetten a fotósok számára, amelyekre előre vannak töltve olyan nagyszerű szolgáltatások, amelyeket azonnal használhat, mint például a galéria vagy a kapcsolattartó oldalak, vagy szerkeszthetők, ahogy tetszik!

Gondolj a sablonokra mint receptre. Az összetevőket pontosan úgy használhatja, ahogyan azt javasolja, vagy készítheti el sajátját, ha saját kreatív kiegészítéseit adja hozzá a keverékhez.

wix fotózás webhelysablonMint a Wix falfali fotógalériája’s ‘Családi fotós’ sablon (fent), de nem biztos benne a színekben és a betűkészletekben? Nos, csak válassza ki a sablont, majd módosítsa a betűtípust és a színeket a szerkesztőben – valójában ilyen egyszerű!

Integrálhat olyan alkalmazásokat is, amelyek extra funkciókat kínálnak webhelyére – akárcsak az okostelefonján! Ezek között lehetnek további galériastílusok a HD képekhez, vagy akár közösségi feed-integrációk a képek különböző platformon történő népszerűsítéséhez.

Mint tudod, az expozíció sikert hoz (bűnbocsánat!), Ami a saját webhelyének felépítését remekül szolgálja a munkájának promóciójára. Ha azonban az emberek nem találnak téged online, akkor küzdenek annyi forgalom vagy figyelem felkeltése érdekében, amennyit csak szeretne.

A legjobb fényképészeti weboldal-készítők segíthetnek webhelyének SEO (Search Engine Optimization) fejlesztésében is. Ez nagyon hasznos lehet a hozzáadáshoz ‘meta adatok’ weboldalaira is ‘címkék’ és ‘alt szöveg’ a képekhez – ezek mindegyike fontos a Google rangsorolásához és a keresőmotorok eredményeinek láthatóságának javításához.

A szemet gyönyörködtető sablon használata kiváló módja annak, hogy egy professzionális megjelenésű weboldalt egy időben el lehessen készíteni – kombinálja ezt a hatékony SEO-fejlesztő funkciókkal és Ön’Lesz egy olyan webhelyet, amelyet valószínűleg a felhasználók találnak meg, és amely biztosítja, hogy munkája felhívja a figyelmet!

Kulcsfontossagu kifejezesek

Címkék – A fényképekhez hozzáadott helyszíni címkék, amelyek segítenek rendezni a képeket, és hasznosak azoknak a látogatóknak, akiket érdekli egy bizonyos típusú fénykép (például hegyek, autók vagy villámcsapások)..

Alt szöveg – Címkék, amelyek képet írnak le a keresőmotorok számára, és hasznosak egy weboldal SEO indexeléséhez (szintén hasznos látássérültek számára, akik képernyőolvasót használnak egy webhely hangos meghallgatására).

Metadatok – Leíró információ webhelyéről, amely segít a keresőmotoroknak a releváns keresési kifejezésekhez rendezni, kategorizálni és indexelni.

Legjobb fényképezőgép-weboldal-készítők: Az ítélet

Itt vannak emberek. Összefoglalva: a fényképész készítőinek a legfontosabb területeket választottuk, és mindegyiket átvetjük a szigorú kutatási folyamatunknak. Azok a területek, amelyekre külön figyelmet fordítottunk, a tervezés, a SEO, a blogok és a könnyű használat volt.

Más fontos területek mellett, mint például a segítség és támogatás, az ár-érték arány és az ügyfelek pontszáma, minden építőt teszteltünk és rangsoroltuk őket.

A 10 legjobb fényképészeti weboldal-készítő választási lehetőségünk a következő:

 1. Squarespace – a legjobb fényképészeti weboldal készítő.
 2. Wix – a legegyszerűbben használható fotós weboldal készítő.
 3. SmugMug – a legjobb fotóbiztonsághoz.
 4. Weebly – a legolcsóbb fényképészeti weboldal készítő.
 5. Duda – a legjobb sablonkészítéshez.
 6. SITE123 – a legjobb háttér-támogatásra.
 7. WordPress.com – a legjobb blogoláshoz.
 8. Hajrá apu– ideális időigényes hirdetésekhez.
 9. feltűnően – ideális kis fényképészeti portfóliók készítéséhez.
 10. Jimdo – a felhasználói élmény érdekében.

A fotós webhelyének el kell helyeznie a képeit az első és a középpontba, megjelenítve azokat úgy, hogy az interneten kitűnjön, és vonzza a látogatókat és akár a potenciális ügyfeleket is, hogy megtekintsék munkádat.

A Squarespace a mi első fényképészeti weboldal-készítőnk mert ötvözi a lenyűgöző mintákat az erőteljes funkciókkal, a SEO-tól a blogolásig és azon túl is. Azt’Nem a legegyszerűbben használható építő, de az’elég gyorsan megbirkózni vele.

Ez az építő hatalmas kreatív szabadságot ad Önnek fényképeinek bemutatására, de valóban lenyűgöző webhely létrehozására.

Korlátlan helyet és sávszélességet kap (ami lehetővé teszi, hogy több ember látogasson el webhelyére!) Minden prémium tervnél, míg a fényképek feltöltési sebessége a leggyorsabb’látta, amely fenntartja a minőséget és nem’t csökkenti a munkáját.

Ha úgy dönt, hogy elkezdi dolgozni a sok professzionálisan megtervezett fotósablonon, akkor te’Nagyon sok időt takaríthat meg, és mégis nagyon lenyűgöző megjelenésű webhelyet eredményez.

A Wix és a SmugMug vonzóbbá teheti a vonzóbb galéria- és sablonstílusokat. A Wix használata rendkívül egyszerű, miközben továbbra is rengeteg kreatív szabadságot kínál, és A SmugMug rendelkezik a fényképezéshez szükséges összes funkcióval, amelyre szüksége lehet.

A dolgok lekerekítése, A Weebly a legolcsóbb fényképészeti weboldal-készítő – szóval ha nem’nincs szükség az összes erőteljesebb építők által kínált modern hátrányra, akkor a Weebly egy szilárd választás, hogy bemutassa és reklámozza.

A nap végén megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő fényképezési platformot, azt’Mindig érdemes kipróbálni az ingyenes próbaverziókat. Ismerkedjen meg azzal, amit csak tudsz’megteheti, a rendelkezésre álló eszközöket és sablonokat, valamint azt, hogy milyen egyszerűen méretezheti webhelyét potenciálisan – mielőtt elkötelezné magát egy platformon, és beruházna rajta.

Ha úgy találja, hogy szereti a Squarespace-t’ingyenes próbaverzió, mi’Különösen az olvasóink számára írtunk ízelítőt. Ahelyett, hogy teljes árat fizetne feliratkozáskor, írja be a kódot WBE a pénztárnál és élvezze a terv exkluzív 10% -át!

Következö…

Ha egyszer’megtalálta az Ön igényeinek tökéletes fényképezőgép-webhely-készítőt, olvassa el a kilenclépéses útmutatónkat Online portfólió készítése professzionális portfólió-webhely létrehozásának megkezdése!

Legjobb fotós weboldal-készítők: GYIK

A célzott fotós weboldal-készítők jobbak, mint a sokoldalú weboldal-készítők?

Attól függ. Ha teljes kreatív irányítást szeretne élvezni a webhely megjelenése felett, egy olyan sokoldalú építő, mint például a Wix vagy a Squarespace, ezt kínálja. Ha önkéntes játékot szeretne, a fényképezés-önmagáért önmagától érzi magát, valószínűleg jobban megfelelnek az olyan dedikált platformok, mint a SmugMug. Azt’ezért miért olyan fontos az ingyenes próbaverziók használata. Csak te igazán tudja, mi megfelel az Ön igényeinek.

Tud’t Csak az Instagram-ot használom?

Tudod, de nem tennénk’Nem ajánlom. A webhely az egyetlen olyan platform, amelyben valóban bízhat, hogy nem húzza ki a szőnyeget a többi lábától. Bárhol másutt vendég vagy valaki másnál’s platformja. Természetesen használja az Instagram – azt’Kiváló kivitel minden csíkkal rendelkező művészek számára – de ne’Csak az Instagram-ot használja.

Készíthetek ingyenes fényképészeti weboldalt?

Hacsak nem tetszik a rendetlen domainnevek és a webhelyén vakolt hirdetések, akkor Ön is’néhány dollárt kell költenie, hogy a fotós webhelyét a földre tegye. A sima fotózásra szolgáló webhelyek nem’t ingyen jönnek, de olcsók. Ha te’Ha komolyan veszi a kézművedet, néhány dollár havonta megéri.

A Website Builder Expert célja, hogy őszinte adatokat szolgáltasson az Ön számára. Hogy’Ezért végezzük el saját kutatásainkat, és közvetlen, személyes betekintést szerezzünk. További információkért kattintson ide.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me