10 legjobb ingyenes SSL-tárhely-szolgáltató: Védelem árcímke nélkül

a legjobb ingyenes ssl-szolgáltatók kiemelt képeEz a cikk hatalommal rendelkezik arra, hogy webhelye biztonságban legyen a hackerek ellen. Az alábbiakban mi’Bemutatjuk a legjobb hosting szolgáltatókat, amelyek ingyenes SSL biztonságot is tartalmaznak a tárhelyükkel.


Az SSL (Secure Sockets Layer) az interneten keresztül továbbított információkat titkosítja. Ez megtartja a látogatót’Biztonságos és biztonságos személyes adatai, például fizetési részleteik. Az SSL-tanúsítványok biztonsági szintje és ára eltérő, évi 19,99 és 269,99 dollár között változhat.

De te nem’Az SSL-igazolásért mindig fizetnie kell. Mert ők’Annyira fontos, hogy a legtöbb tárhely-szolgáltató ingyenesen dobja be tervükbe! De mivel sokan kínálják az ingyenes SSL biztonság bónuszát, akkor hogyan kell választaniuk?

Nem minden tárhely-szolgáltatót tettünk egyenlővé, ezért felhúzta a zoknit, feltette kesztyűt és kivettük nagyító szemüvegünket, hogy megtaláljuk a legjobb szolgáltatót.. Órákig tartó kutatás után elkészítettük a legfontosabb ingyenes SSL-tárhely-szolgáltatók listáját.

Contents

10 legjobb ingyenes SSL-tárhely-szolgáltató

 1. Bluehost A legjobb általános szolgáltató.
 2. HostGator – A legjobb az üzemidőhöz.
 3. Mozgásban – A legjobb megosztott és VPS tároláshoz.
 4. A2 tárhely – A legjobb felhő tárolására.
 5. SiteGround – A legjobb megbízhatóság.
 6. GoDaddy tárhely – A legjobb kiegészítő szolgáltatásokhoz.
 7. iPage – A legjobb olcsó tervekhez, de a sebesség rovására.
 8. DreamHost – Legjobb tárolóhely.
 9. WPEngine – Legjobb segítség és támogatás.
 10. HostPapa – A legmegfelelőbb drága megújítási költségekkel.

Ez a cikk rávilágít ezekre a szolgáltatókra, részleteket nyújt a tervekről és az árakról, és természetesen néhány zamatos tippet ad az általad megjelölt SSL biztonságról.’ajánlatot kaptunk. A cikk végére nyertél’nincs kétsége árnyékában azzal kapcsolatban, hogy melyik a legmegfelelőbb a tárhely és a biztonsági igényekhez.

Azt’s egy nagy, széles világ, és ott’veszély minden fordulaton. Ott’nincs idő pazarolni – enged’Megtalálja a tökéletes ingyenes SSL-tárhely-szolgáltatót webhelyének biztonságának megőrzése érdekében!

A legjobb ingyenes SSL-tárhely-szolgáltatók

Az SSL tanúsítványok elengedhetetlenül szükségesek a sikeres webhely futtatásához. Ezt már tudod – de mit csinálnak pontosan, akkor ezek olyan fontosak?

Az SSL biztonság biztonságos kapcsolatot hoz létre az Ön weboldala között’szerverét és annak böngészőit, titkosítva a kettő között átadott adatokat. Hogy’s hogy a bejelentkezések, tranzakciók és adatátvitel biztonságban vannak-e a hackerek és a támadások ellen.

A látogatók és a keresőmotorok távol tartózkodnak az Ön webhelyétől, ha nem’nem látom “HTTPS”, vagy a kis lakat, amely megjelenik a keresősáv sarkában, amikor egy webhely SSL biztonsággal van védve.

webhely címe sslA látogatók egyértelműen láthatják, mikor egy webhely titkosítva van SSL biztonsággal a lakat szimbólummal és “HTTPS” az URL cím része.

te’Nehézségei lesznek a rangsorolása vagy a bizalom megszerzése nélkül – Ez az oka annak, hogy a tárhelyszolgáltatók fokozódnak, és ingyenesen felveszik az SSL tanúsítványokat a tárhelyterveikbe.

A legjobb ingyenes SSL-tárhely-szolgáltatók: Összehasonlítás

ProviderSupportDisk SpaceUptimePénz-visszatérítési garancia * Legolcsóbb árBluehostHostGatorMozgásbanA2 tárhelySiteGroundHajrá apuiPageDreamHostWPEngineHostPapa
24/750 GB – Korlátlan99,98%30 nap$ 2.75
24/7

Korlátlan

99,99%

45 nap$ 2.75
24/7Korlátlan99,97%90 nap$ 6.39
24/7Korlátlan99,95%Bármikor$ 3.92
24/710 GB – 960 GB99,98%30 nap$ 3.95
24/7100 GB – Korlátlan99,97%Nem$ 4.99
24/7Korlátlan99,94%30 nap$ 1.99
Súgó és jegyek50 GB – Korlátlan99,95%97 nap$ 2.59
24/710 GB – 1 TB99,95%60 nap$ 35
Élő csevegés és telefon100 GB – Korlátlan99,97%30 nap$ 3.95

* Ez mutatja a szokásos időtartamot – a választott tárhelytípustól függően változhat.

# 1. Bluehost

A legjobb általános szolgáltató

Bluehost előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Ingyenes domain szerepel az éves tervekben
 • A WordPress által ajánlott első számú szolgáltató
 • Kiegészítők a pénztárnál növelik az árat, ha nem’t törölje őket

Bluehost hatalmak több mint 2 millió webhely világszerte, és a legjobb mindennapos szolgáltatást nyújtja. Különösen ragyog a WordPress tárhelyén. Valójában, azt’s a WordPress maga az első számú ajánlott tárhely-szolgáltató!

WordPress terv, akár nem, a Bluehost kiemelkedik a kiváló ügyfélszolgálat, az üzemidő és az ár-érték arány szempontjából.

Bármely tárhely típus egyik legfontosabb szempontja a biztonság, azaz a biztonság’Nem meglepő, hogy a Bluehost nagy időben lép fel ezen a területen. Ennek egyik módja egy ingyenes SSL tanúsítvány rendelkezésre bocsátása az összes tárhelyi tervében.

Ingyenes SSL tanúsítványát a Let szolgáltatja’s Titkosítás, automatizált igazolási hatóság. enged’s A Titkosításnak telepítenie kell és aktiválnia kell a tanúsítványt a nevében, így nem kell’nem kell izzadnia minden apró cucc felett. Erről bővebben később!

A WordPress webhelyek esetében egyszerűen jelentkezzen be a vezérlőpultra, és kattintson a gombra “fogj neki” a WordPress Free SSL alatt, majd kattintson a telepítésre az induláshoz. Részletes utasításokat a Bluehost webhelyen talál’s Súgó.

Az új ügyfelek megosztott tárhelyet kaphatnak mindössze havonta 2,95 dollártól a Bluehost-tal (általában 7,99 USD).

Tehát mit kapsz a 2,95 dollár / hónap alaptervével??

 • Ingyenes webhely domain & SSL tanúsítvány
 • Nem mért sávszélesség & 50 GB tárhely
 • 24 órás támogatás telefonon & élő chat

Mindegyik Bluehost’A fogadási tervek a következőkkel járnak: 30 napos pénzvisszafizetési garancia, szóval ha te’Nem vagy teljesen elégedett a kapott szolgáltatással, te’Teljes visszatérítést kapok.

Kis és növekvő vállalkozások számára’d javasoljuk mind a Plusz, mind a Choice Plus WordPress terveket kezdve mindössze 5,45 USD / hónap új ügyfelek számára. Ezek a tervek tartalmazzák a nem mérlegelt tárolást, egy ingyenes domaint és az automatikus WordPress frissítéseket az ingyenes SSL biztonság mellett.

bluehost ssl web hostingA Bluehost SSL biztonságot nyújt minden hostolási tervében, és kiemelkedő WordPress szolgáltatója.

# 2. HostGator

A legjobb az Uptime számára

HostGator előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Legjobb dedikált tárhely-szolgáltató
 • Legjobb üzemidő a piacon: 99,99%
 • Nem a legolcsóbb szolgáltató a piacon

A HostGator egy népszerű és nagy teljesítményű tárhely-szolgáltató, amely kiemelkedő pontszámokat végzett a dedikált tárhely kutatásában. Ez a piac legjobb üzemidejét is jellemzi (99,99%)!

Ingyenes SSL tanúsítványokat kínál minden tárhely-tervében, tehát nem számít, milyen típusú tárhelyet választott’Még mindig előnyös leszek. Az SSL tanúsítvány automatikusan megújul, így webhelye soha nem szabad biztonság nélkül.

Akár a legolcsóbb megosztott tárhelyet, akár a legfejlettebb dedikált tárhelyet választja, Ön’Az azonos szintű SSL biztonságot kap a tervében. Ez korlátlan védelmet nyújt a domainek és aldomainek számára, és ezt minden nagyobb böngésző felismeri.

Ha további szolgáltatásokra vagy erőteljesebb biztonságra van szüksége, akkor lehetősége van egy fejlettebb SSL-tanúsítvány megvásárlására. A következőkre frissítheti:

 • Pozitív SSL évente 19,99 dollárért
 • Több domain SSL évi 79,99 dollárért
 • Bővített érvényesítés (EV) SSL évente 269,99 dollárért

Noha ezek a fejlettebb funkciókkal rendelkeznek – például a TrustLogo Site Seal vagy a zöld címsor – a legtöbb webhelyen, az ingyenes SSL tanúsítványnak többnek kell lennie.

A HostGator a legjobb tárhely-szolgáltató az elkötelezett tároláshoz – Az ingyenes SSL tanúsítvánnyal 8 GB RAM-ot, nem mért sávszélességet, 1 TB HDD tárolást, teljes root hozzáférést és még sok minden mást biztosít. Mit’még ennél is’csak a legolcsóbb 119 dolláros havi Value Server tervre. Tehát, bár ez talán nem a legolcsóbb terv, tényleg megkapja azt, amit fizet!

hostgator SSL biztonságA HostGator minden felhasználó számára ingyenes SSL-tanúsítványt biztosít, függetlenül attól, hogy melyiket választja.

# 3. Mozgásban

A legjobb a megosztott és a VPS tároláshoz

InMotion előnye és hátránya

ProsCons
 • A legjobb szolgáltató a megosztott és a VPS tároláshoz
 • 90 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Olcsóbb tárhely-tervek, mint néhány versenytársnál

Az InMotion kihirdeti versenytársait kutatásaink során, amikor a megosztott tárhelyre és a VPS tárhelyre jutott – nincs’t jobb szolgáltató a piacon az ilyen típusú hostingok számára!

Mi okozta a jegesedést az InMotion-n’A torta az volt az a tény, hogy ingyenes SSL tanúsítványokat kínál szinte az összes hostolási tervében. Különös a nem kezelt felhő VPS-tárhely, amely valóban informatikai csapatok és kódolók számára szól.

Az összes többi tervhez egyszerűen be kell lépnie a beállításaiba és be kell kapcsolnia az SSL tanúsítványt. Hé presto – webhelye titkosítva van!

Az SSL biztonságának kissé eltérő szabályai vannak, attól függően, hogy melyiket tervezi’újra – például a megosztott tervnél egyszerűen ingyenesen kap egy magán SSL-t. A kezelt VPS-tervben szeretsz valami fantasztikusabb képet – ingyenesen telepítheti az AutoSSL-et a vezérlőpulton.

Az AutoSSL megkönnyíti a webhely kezelését’biztonságát, az ingyenes SSL-tanúsítvány automatikus megújításával. Ellenőrzi a szerver összes webhelyét, és telepíti az SSL tanúsítványokat minden nem védett aktív domainhez.

Hogy’nagyon praktikus!

Az ingyenes SSL, az InMotion mellett’s A VPS tervei akár 260 GB-os tárolást, ingyenes biztonsági mentéseket és legfeljebb 6 TB sávszélességet is tartalmaznak. Az árak változhat Havonta 27,99–64,99 USD a három VPS-tervben.

inmotion megosztott tervei free ssl Az InMotion a legjobb megosztott tárhely-szolgáltató a piacon, és ingyenes SSL-tanúsítványokat is tartalmaz a legolcsóbb tárhelyterveken is.

# 4. A2 tárhely

A legjobb a Cloud Hosting számára

A2 tárhely előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Bármikor pénz-visszafizetési garancia
 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • Nincs ingyenes domain
 • Átlagos rendelkezésre állás 99,95% -on

Az A2 Hosting a Let-rel is társult’s Titkosítsa, hogy a felhasználók ingyenes, automatizált SSL tanúsítványokat hozzon létre. Ez megkönnyíti az életét, mivel azt jelenti, hogy nem’Nem kell saját maga elvégeznie a tanúsítvány telepítését vagy konfigurálását.

És ha kissé elakad az SSL biztonságának kezelése, akkor te is’jó kezekben leszel – Az A2 Hosting lenyűgöző pontszámot kapott kutatásaink során az ügyfélszolgálatért. Tehát ha valaha is felmerül a problémája, számíthat egy gyors és hasznos válaszra.

Ha további szolgáltatásokat szeretne hozzáadni, akkor megvásárolhatja az A2 Hosting által kínált négy megoldás egyikét az ingyenes Let-en kívül’s Titkosítsa a tanúsítványt. Választhat a következők közül:

 • Egy webhely SSL évi 49,95 dollártól – alapvető védelem
 • Prémium SSL évi 99,95 dollártól – szolgáltatások az üzleti oldalak számára
 • Helyettesítő karakter SSL évente 149,95 dollártól – az egyetlen tanúsítvány védi a korlátlan aldomaineket
 • Speciális SSL évente 199 USD-tól – szolgáltatások az e-kereskedelmi webhelyek számára

Ezeket az A2 tárhelyen keresztül vásárolja meg, hogy az egyszerű és biztonságos maradjon, de ez teljesen választható. Ragaszkodhat a tervbe foglalt ingyenes igazoláshoz – választása az Ön egyedi igényeitől függ.

Az A2 Hosting gyorsaságot és megbízhatóságot ígér, még a legalapvetőbb megosztott tárhely-tervnél is. Tól től 3,92 USD havonta, korlátlan tárhelyet, ingyenes webhely-átutalást, bármikor pénz-visszatérítési garanciát és többet kap!

A2 ingyenes és prémium ssl tárhelyAz A2 Hosting számos lehetőséget kínál az SSL biztonságához, az ingyenes tanúsítványoktól a prémium lehetőségekig.

# 5. SiteGround

Megfelelő a megbízhatósághoz

SiteGround előnye és hátránya

ProsCons
 • A WordPress által ajánlott
 • Nem a legolcsóbb tárhely a piacon

Számíthat a SiteGround-re – így jött ki a legmegbízhatóbb tárhely-szolgáltató kutatásunkban.

A SiteGround biztosít Let’s Az SSL-tanúsítványokat minden tervével ingyen titkosítsa, és opcionálisan fizetett extrákként prémium szintű Wildcard és Premium SSL tanúsítványokat is kínál. Ingyenes tanúsítványát automatikusan alkalmazza a domainjeire, és automatikusan megújul, időt spórolva.

Az Prémium helyettesítő karakter tanúsítvány a közepes méretű webhelyek számára készült, ingyenes telepítéssel és költségekkel jár 90 dollár évente a SiteGround-en keresztül. Ha te’Re egy nagy üzleti oldal, akkor érdemes a Prémium SSL, amely kiterjesztett validációval és költségekkel jár Évente 499 USD.

siteground ssl tanúsítványok szolgáltatásaiA SiteGround automatikusan tartalmaz egy ingyenes SSL tanúsítványt, de dönthet úgy is, hogy fizetett SSL-t ad hozzá, ha további szolgáltatásokra van szüksége.

Kiadhat annyi ingyenes Let’s Titkosítsa a tanúsítványokat, amint csak szüksége van, függetlenül attól, hogy melyiket tervezi’újra bekapcsolva – mindaddig, amíg rendelkezik SiteGround fiókjával, akkor is’újra kész!

Kutatásunkban a SiteGround a legeredményesebben elkötelezett tárhelyének köszönhetően. Megvan három dedikált tárhely-terv, ára 269-től 729 dollárig terjed. Ezeket teljesen kezelik, és számos funkcióval rendelkeznek, beleértve a 10 TB sávszélességet.

A SiteGround szintén az a WordPress által hivatalosan ajánlott az egyetlen kattintással történő telepítés és a WordPress felhasználók számára elérhető kezelt frissítések miatt.

webhely megosztott tárhely szolgáltatásaiSiteGround’A megosztott tárhely-tervekhez alapvető jellemzőik részeként ingyenes SSL tartozik.

# 6. GoDaddy tárhely

A legjobb kiegészítő szolgáltatásokhoz

GoDaddy előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Könnyen vásárolható SSL mint kiegészítő szolgáltatás
 • Ingyenes biztonsági mentések a legtöbb tervhez
 • Az SSL-tanúsítványokat nem biztosítják ingyenesen minden tervnél
 • Nincs pénz-visszafizetési garancia a legtöbb tervnél

GoDaddy nincs’t a legfejlettebb tárhely-szolgáltató, ám ennek az az előnye, hogy a tárhely mellett rengeteg extra szolgáltatást kínál. Kezelheti domainjét, marketingjét, biztonságát, e-mailjét és egyebet, mindezt egy hely kényelme alól!

A GoDaddy SSL-tanúsítványokat kínál, de az’Nem annyira nagylelkű, mint versenytársai.

A megosztott tárhely-terveken a két legolcsóbb terv nem biztosítanak ingyenes SSL biztonságot. A végső terv ingyenes SSL tanúsítványt nyújt Önnek első évre, amelyet követően a következő napon megújul Évben 79,99 USD.

Csak a legdrágább Maximum csomag tartalmaz ingyenes SSL tanúsítványt a terv teljes időtartamára.

A WordPress tárhely-tervek ugyanúgy működnek: a két legolcsóbb terv nem nyújt SSL biztonságot, az Ultimate csomag az első évre nyújt egyet, a legdrágább Pro 5+ csomag pedig egyet nyújt mindaddig, amíg ezen a tervön marad..

Az összes GoDaddy-n’dedikált és VPS-tárhely-terveivel ingyenes SSL-tanúsítványt kap az első évben. Ezután te’A tanúsítvány teljes árát fizeti a tárhelyed tetején.

godaddy ssl vásárlásA GoDaddy nem’Nem biztosítja az SSL biztonságot az összes tárhely-tervében, de megkönnyíti a kiegészítő szolgáltatások megvásárlását.

# 7. iPage

A legjobb az olcsó árakhoz, de a sebesség költségén

iPage előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Olcsó árak
 • Kiváló ár-érték arány
 • Alacsony üzemidő: 99,94%
 • Lassú szerversebesség

Az iPage a piac legolcsóbb áraival büszkélkedhet. Vele “minden egyben” megosztott tárhely-terv költségekkel jár mindössze 1,99 dollár havonta, azt’Nagyon zsebbarát tárhely-szolgáltató!

Ez a megosztott tárhely-terv tartalmaz egy ingyenes SSL-tanúsítványt. Ez meglehetősen alapvető és nyert’Nem védi a több aldomaint, mint más szolgáltatók, de ez továbbra is a feladat. Önnek is van három prémium SSL tanúsítvány közül választhat, ha magasabb szintű biztonságot kíván.

ipage ssl tervekAz iPage ingyenes SSL tanúsítványt nyújt minden tervéhez, de három prémium tanúsítványt is kínál extra funkciókkal.

Minden iPage tárhely-terv tartalmazza ezt az alapvető ingyenes SSL-tanúsítványt, így’rajtad múlik, ha külön fizetni szeretne ezekért a fejlettebb szolgáltatásokért – akárhogy is, tudjon aludni, tudva, hogy webhelye biztonságos.

ipage megosztott tárhely ssliPage’Az all-in-one megosztott tárhely-terv egyesíti az olcsó árakat a rengeteg funkcióval, beleértve egy ingyenes SSL-tanúsítványt.

# 8. DreamHost

A legjobb tárolóhely

DreamHost előnyei és hátrányai

ProsCons
 • A WordPress által hivatalosan ajánlott
 • Sokféle szolgáltatás
 • Drága hostolási tervek
 • Kisebb segítség és támogatás, mint a versenytársaknál

A DreamHost egy szolgáltatáscsomag-szolgáltató, amely ingyenes SSL-tanúsítványokat tartalmaz a izmos eszköztárába. Azt’ő is a WordPress által hivatalosan ajánlott, tehát különös érdeklődésre számíthat a WordPress-felhasználók számára is.

Mind a DreamHost’A fogadási tervekhez ingyenes Let’s Titkosítsa az SSL-tanúsítványt, és kétféle SSL-t adhat hozzá a domainjéhez – az ingyenes Let’s Titkosítsa az SSL-t, vagyis a Sectigo évente 15 dollárral ellenőrizte az SSL-t.

A fő különbség köztük az, hogy a fizetett lehetőség bizalmi igazolást mutat, amely a látogatók számára a lehető legnyilvánvalóbbá teszi, hogy webhelye biztonságos. Emiatt, a fizetett SSL-t leginkább az online boltokban ajánlják.

DreamHost Mindegy’t támogatja a WildCard SSL-t mint más szolgáltatók esetében, ezért külön-külön SSL-tanúsítványokat kell telepítenie minden domainhez és aldomainhez, hogy védettek legyenek.

Tehát mit kínál még a DreamHost? A kezdőknek az összes főbb tárhelytípust biztosítja:

 • Közös tárhely
 • VPS
 • Dedikált
 • Felhő
 • Megosztott WordPress
 • Kezelt WordPress

Bárki számára, aki csak indul, a megosztott tárhely-tervei a legolcsóbbak, kezdve: Havonta 2,95 USD. Ez a terv ingyenes SSL-tanúsítványt, valamint korlátlan forgalmat, ingyenes domaint és az előre telepített WordPress-t biztosít.

Ha WordPress-t használ, akkor az’érdemes megnézni a Havonta 16,95 USD DreamPress terv – ez nem csak napi biztonsági másolatot és 24/7 WordPress támogatást nyújt, hanem előzetesen telepíti az ingyenes SSL tanúsítványt is!

dreamhost tervek ingyenes sslFüggetlenül attól, hogy megosztott, WordPress vagy VPS tárhelyet választ, ingyenes SSL tanúsítványt kap a tervében.

# 9. WPEngine

A legjobb segítség és támogatás

WPEngine előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Nagy segítség és támogatás
 • Rengeteg szolgáltatás az ingyenes SSL mellett
 • A promóciók elkerülése elõtt költségeket jelent

WPEngine ingyenes Let’s Titkosítsa az SSL tanúsítványokat minden tervében!

Valóban annyira egyszerű – négy árajánlatának mindegyike tartalmaz automatizált SSL tanúsítványokat, és könnyedén hozzáadhat további területeket, ha több domaint le kell fednie.

WPEngine’A fogadási terveket a következőkre tervezték: WordPress felhasználók, és kezdje a havi 35 USD indulási tervvel. A havi 115 dolláros növekedési terv a következő szint, és a havi 290 dolláros méretarányos terv a legmagasabb ár..

Ez a három terv 10–30 GB tárolást és 50–400 GB sávszélességet biztosít havonta

Itt van még az Egyéni ár terv Ajánlott: nagyméretű webhelyekhez.

A WPEngine sokféle segítséget és támogatási lehetőséget nyújt Önnek, tehát ha valaha is elakad az SSL, akkor’újra jó kezekben van.

wpengine sslA WPEngine mélyreható súgóval rendelkezik, hogy az SSL életét a lehető legkönnyebbé tegye

# 10. HostPapa

Megfelelő drága megújítási költségekkel

HostPapa előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Korlátlan sávszélesség a legolcsóbb terveknél
 • Ingyenes domain regisztráció elérhető
 • Drága megújítási költségek
 • Nincs ingyenes biztonsági mentés

A HostPapa ingyenes Let szolgáltatást biztosít’s Titkosítsa az összes domain és aldomain domain tanúsítványait. Bármely SSL szolgáltató használható a tanúsítványhoz, de maga a HostPapa biztosítja a Let szolgáltatást’s Titkosítás és GlobalSign.

Az összes HostPapa terv előre telepítve van egy ingyenes Let szolgáltatással’s Titkosítsa az SSL-t, és a Business Pro terv valóban lehetővé teszi a GlobalSign SSL használatát az Ön számára, extra biztonságot nyújtva. Ha GlobalSign SSL-t szeretne, de nem’A Business Pro tervben egyszerűen megvásárolhatja és engedélyezheti azt!

Vagy megvásárolhat egyetlen GlobalSign SSL-t a 19,99 USD évente, vagy helyettesítő karakter $ 69.99 ha védelemre van szüksége korlátlan aldomainekhez.

Ez azt jelenti, hogy te’meglehetősen jól lefedett, amikor a biztonságra vonatkozik – de milyen jó a HostPapa’tárhely?

Őszintén szólva’Nem a legjobb szolgáltató a piacon, de az’Még mindig az egyik legjobb. A HostPapa kapcsán legfontosabb, hogy tisztában legyen azzal, hogy miközben csatlakozik a versenytársakhoz, és remek ajánlatokat kínál új ügyfelek számára, megújítási árai becsapódhatnak a farkukba.

Mindaddig, amíg feliratkozik a HostPapa-ra, tisztában van annak hosszú távú költségeivel, akkor megfelelőnek és kielégítőnek kell lennie. a a megosztott tárhely-tervek havonta 3,95 dollárra indulnak, és ingyenes SSL tanúsítvánnyal együtt tartalmaz ingyenes webátvitelt és ingyenes egy-egy képzést.

hostpapa ssl tanúsítványokA HostPapa kétféle SSL biztonságot nyújt, amelyek vagy belekerülnek a tervbe, vagy megvásárolhatók.

Mi lenne a Let’s Titkosítás?

Mi’ve említette Let’s Titkosítsa többször a felülvizsgálat során, szóval engedje el’Gyorsan belemerül a kezdeményezésbe.

Mi az a Let’s Titkosítás?

enged’s A Encrypt egy ingyenes, automatizált igazolási jogosultság, amelynek célja, hogy az internetet biztonságosabbá tegye. Hogy’Ezért ad ingyenes SSL tanúsítványokat az emberek számára, hogy webhelyüket felhasználóbarát módon titkosítsák.

SSL-tanúsítványát a Let-ről szerezheti be’s Titkosítsa magát, így nem’támaszkodnia kell a host szolgáltatóra.

Számos típusú SSL létezik, de a három fő:

 • Domain érvényesítés (DV) – általános biztonsági szint
 • Szervezet validálása (OV) – közepes szintű biztonság
 • Kiterjesztett érvényesítés (EV) – magas szintű biztonság

enged’s A Titkosítás csak DV-tanúsítványokat biztosít Önnek. Ezek szilárd, biztonságos és alapvető – de nem rossz módon! Megvédik webhelyét, és titkosítják a feldolgozott adatokat.

Ha azonban fejlettebb biztonságra van szüksége, akkor hagyja’s A titkosítás nem a legjobb megoldás az Ön számára.

Van Let’s Titkosítson nekem?

Ha te’online üzlet üzemeltetésekor vagy nagyon érzékeny információk feldolgozásakor szükség lesz egy privát SSL-re, amely hagyja’s A titkosítás nem biztosítja az Ön számára a szolgáltatást.

Mint te’Látta, ezeket a fejlett SSL-tanúsítványokat általában közvetlenül a szolgáltatótól is megvásárolhatja, így az élet sokkal egyszerűbbé válik!

enged’s A titkosítás megadja a webhely által igényelt általános biztonsági szintet. Számos tárhely-szolgáltató ingyenes let’s Titkosítsa az SSL-t a fogadási tervük részeként, így nem kell’nem kell aggódnia, hogy beszerezte.

A legjobb ingyenes SSL-tárhely-szolgáltatók: Összegzés

Ez a cikk bemutatta a legjobb ingyenes SSL-tanúsítványokat kínáló szolgáltatókat, és bevilágított az internetes biztonság sötét sarkaiba..

Az SSL tanúsítványok nélkülözhetetlenek minden webhely számára – nélkülük, a látogatók’ nyert információ’Ne legyen titkosítva, az Ön webhelye nem lesz biztonságos, és a webhelyén feldolgozott adatok kiszolgáltatottak lehetnek a hackerek számára. Nem is említve, hogy küzdeni fog a Google rangsorában.

10 legjobb ingyenes SSL-tárhely-szolgáltató

 1. Bluehost A legjobb általános szolgáltató.
 2. HostGator – A legjobb az üzemidőhöz.
 3. Mozgásban – A legjobb megosztott és VPS tároláshoz.
 4. A2 tárhely – A legjobb felhő tárolására.
 5. SiteGround – A legjobb megbízhatóság.
 6. GoDaddy tárhely – A legjobb kiegészítő szolgáltatásokhoz.
 7. iPage – A legjobb olcsó tervekhez, de a sebesség rovására.
 8. DreamHost – Legjobb tárolóhely.
 9. WPEngine – Legjobb segítség és támogatás.
 10. HostPapa – A legmegfelelőbb drága megújítási költségekkel.

A szolgáltató kiválasztásának legjobb módja az, ha átnézi a költségvetést, eldönti, hogy mely szolgáltatások a legfontosabbak az Ön számára, és megvizsgálja, hogy mely szolgáltatók a legmegfelelőbbek az adott típusú tárhelyhez. Ha te’például a VPS tárolása után, kezdje az InMotion-tal.

A legfontosabb tipp az, hogy ne felejtsük el a megújítási árakat, mivel azok növekedni fognak, ha a promóciós időszak lejár!

Ellenőrizze azt is, hogy milyen típusú SSL-t kínálnak – sok szolgáltató tartalmazza a Let szolgáltatást’s Titkosítsa az SSL-t, ami egy jó szintű biztonság. De ha még jobb biztonságra van szükséged, akkor te is’Vagy fejlettebb tárhely-tervre van szüksége, vagy ha nem, akkor másik szolgáltatót kell választania’nem akarod kifizetni magad.

Don’Ne hagyja ki webhelyét hidegen, védelem nélkül és egyedül – válassza ki az egyik ilyen szolgáltatót, és adja meg webhelyének meleg fényét egy friss SSL tanúsítvány!

A legjobb ingyenes SSL-tárhely-szolgáltatók: GYIK

Az ingyenes SSL tanúsítványok valóban elég biztonságosak?

Vannak megbízhatatlan és nem hivatalos SSL-tanúsítványszolgáltatók, amelyekre Önnek nem kellene’Nem bízunk abban, hogy biztonságos SSL-t biztosítunk Önnek. Mindaddig, amíg egy bevált és megbízható szolgáltatót választ – például a Let’s Titkosítás, Cloudflare vagy bármelyik szolgáltatónk a listánkon – akkor egy ingyenes SSL-re bízhat webhelyének biztonságában..

Milyen típusú SSL a legjobb webhelyemre?

Az SSL három fő típusa létezik, amelyek különböző szintű biztonságot nyújtanak. Domain validációs (DV) tanúsítványok a legalapvetőbb típus, és ezt kapja ingyen. Ez a legtöbb weboldalon rendben van, de’nem ajánlott üzleti vagy e-kereskedelmi webhelyek számára. Erre te’Szüksége lesz egy szervezeti érvényesítésre (OV), vagy a még fejlettebb biztonsághoz egy kibővített érvényesítési (EV) tanúsítványra.

Meddig tart az SSL tanúsítvány??

Ez a választott szolgáltatótól függ. A legtöbb SSL-tanúsítványt évente számítják fel, de mások, mint például a SiteGround, háromhavonta megújulnak. Az automatikus megújítás remek lehetőség annak biztosítására, hogy webhelye mindig védett legyen, így nem kell’nem kell attól tartania, hogy manuálisan csinálja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map