11 legjobb PHP tárhely-szolgáltató

Contents

Hogyan válasszuk ki webhelyünknek a legjobb PHP web hosting szolgáltatót?

A PHP egy népszerű szerveroldali szkriptnyelv, ami azt jelenti, hogy a PHP-kódot nem a böngésző, hanem a szerveren futtatják. A PHP tárhely méretezhető, testreszabható és nagyszerű dinamikus oldalak, például bevásárlókocsik vagy bejelentkezési képernyők létrehozására.


A PHP szkriptek csak olyan kiszolgálón értelmezhetők, ahol a PHP telepítve van, tehát ha élvezni szeretné a PHP tárhely előnyeit, akkor’Ki kell választania egy olyan webhelyet, amely támogatja azt.

A 11 legnépszerűbb PHP-szolgáltató

 1. Bluehost – a legjobb általános PHP-szolgáltató.
 2. HostGator – a legjobb az üzemidőhöz.
 3. Mozgásban – a legjobb a biztonságos PHP tároláshoz.
 4. A2 tárhely – a legjobb a PHP tárhely támogatásához.
 5. SiteGround – a legjobb a PHP szolgáltatásokhoz.
 6. Hajrá apu – a legjobb az önellátó számára.
 7. Hostinger – a legmegfelelőbb a megfizethetőség szempontjából.
 8. iPage – a legjobb a PHP frissítésekhez.
 9. DreamHost – a legjobb tárolóhely.
 10. WP motor – a skálázhatóság szempontjából legmegfelelőbb.
 11. HostPapa – a legjobb online útmutatáshoz.

Mi’ve kiterjedt kutatást végzett a PHP-t támogató legnépszerűbb tárhely-szolgáltatókról, és rangsorolta az egyes szolgáltatókat’Teljesítménye számos területen, az üzemidőtől az ügyfélszolgálatig. Készen állsz arra, hogy közelebbről megvizsgálja, mi különbözteti meg az egyes szolgáltatókat? enged’s kezdjen!

1

Bluehost

A legjobb általános PHP-szolgáltató

Főbb jellemzők

PHP kezdő ár: $ 2.95 / hó
Pénzvisszafizetési garancia? Igen: 30 nap
üzemidő: 99,98%
Ingyenes biztonsági mentések? Igen

bluehost honlap

A Bluehost a PHP 7.0–7.3 verzióit támogatja. Testreszabhatja verzióját a PHP kezelőkkel, és konfigurálhatja a környezetet a php.ini használatával. A Bluehost számos nem-PHP-specifikus funkciót is kínál. Nézze meg alább a Bluehost általános áttekintését:

Tervek és árképzés

PHP tárhely a Bluehoston’s közös tervek Havi 2,95 dollárral kezdődik, és négy különböző terv közül lehet választani. A legolcsóbb az Alapcsomag, amely mérés nélküli sávszélességet és 50 GB-os SSD tárolót tartalmaz. A Pro terv a legdrágább, és mérés nélküli sávszélességet, korlátlan SSD tárolást és dedikált IP címet tartalmaz..

Bluehost támogatás

Bluehost’A tudásbázis számos hasznos cikket tartalmaz a PHP tárhelyéről. Általános segítségnyújtási és támogatási szolgáltatásai szintén robusztusak – telefonon és élő csevegéssel telefonon és a nap 24 órájában kapcsolatba léphetnek a csapattal.

Bluehost biztonság

A Bluehost kiterjedt biztonsági intézkedéseket is tartalmaz a terveivel, mint például az ingyenes SSL, a Secure Shell hozzáférés és a Spam Assassin védelme. Természetesen vannak olyan fejlett biztonsági funkciók is, amelyekért külön fizetni lehet – de ebben az útmutatóban mi’Csak az egyes szolgáltatókhoz mellékelt biztonsági funkciókat fedjük le’tervét.

Tudjon meg többet

 • Olvassa el Bluehost Review további információért
 • Tudjon meg többet a költségekről a Bluehost árképzés

2

HostGator

Legjobban rendelkezésre állásra

Főbb jellemzők

PHP kezdő ár: $ 2.75 / hó
Pénzvisszafizetési garancia? Igen: 45 nap
üzemidő: 99,99%
Ingyenes biztonsági mentések? Igen, hetente

a hostgator honlapjának nézete

A HostGator megosztott terveiben kínál PHP-tárhelyet, és kiszolgálói már olyan szokásos PHP-beállításokkal vannak konfigurálva, amelyeket a HostGator rendszergazdái a legoptimálisabbaknak találtak. Ezeket az alapértelmezett beállításokat azonban mindig felülírhatja a saját PHP.ini fájl létrehozásával.

Tervek és árképzés

HostGator’s közös tervek a PHP tárhelyre vannak optimalizálva, az árak havi 2,75 USD-tól kezdődnek.

A Hatchling terv egyetlen domaint, nem mért sávszélességet és egy ingyenes domaint tartalmaz. Az üzleti terv korlátlan tartományokat, nem mért sávszélességet, ingyenes dedikált IP-címet, ingyenes SEO eszközöket és ingyenes domaint tartalmaz.

HostGator támogatás

A HostGator kiterjedt keresési tudásbázist kínál, amely, akárcsak a Bluehosté, rengeteg információt tartalmaz a PHP tárhelyéről. Ezen felül a HostGator 24/7 élő csevegést és telefonos támogatást kínál.

HostGator biztonság

Tehát mi van a HostGator-lal?’biztonsági intézkedések? Minden terv ingyenes SSL tanúsítványt kínál, és még ennél is jobb, a HostGator’Az adatközpontok lehetővé teszik az árvízvédelmet a DDoS támadások megelőzése érdekében.

Tudjon meg többet

 • Tudjon meg többet erről a szolgáltatóról a mi oldalunkon HostGator áttekintés
 • Szerezzen be részletes leírást a költségekről HostGator árképzés

3

Mozgásban

A legjobb a biztonságos PHP tároláshoz

Főbb jellemzők

PHP kezdő ár: $ 6.39 / hó
Pénzvisszafizetési garancia? Igen: 90 nap
üzemidő: 99,97%
Ingyenes biztonsági mentések? Igen

inmotion php otthon

Mozgásban’s A PHP terveket megerősíti a suPHP eszköz, amely a tulajdonosok engedélyével végrehajtja a PHP szkripteket. Más szavakkal: a suPHP funkciók biztonságosabbá teszik az internetes tárhelyet.

Az InMotion számos más, nem PHP-specifikus funkciót is kínál, amelyeket mi is’magyarázatok alatt “Tervek és árképzés.” De először vessünk egy pillantást az InMotion pillanatkép-összefoglalójára:

Tervek és árképzés

Mozgásban’s közös tervek Kezdje 6,39 dollárral / hónap. A PHP tárhely támogatása mellett minden terv ingyenes helyátadásokat, ütemezett adatmentéseket és ingyenes szilárdtest (SSD) meghajtókat tartalmaz..

InMotion támogatás

Az InMotion 24 órás telefonos és élő csevegési támogatást, valamint kereshető Támogatási Központ tudásbázist kínál több mint 5000 cikkhez.

InMotion biztonság

A biztonság szempontjából az InMotion ingyenes SSL-t, Secure Shell-hozzáférést és DDoS-támadások védelmét tartalmaz. Ez a szolgáltató HotLink védelmet is tartalmaz a lopott sávszélesség megakadályozása érdekében.

Tudjon meg többet

 • Tudjon meg többet a InMotion áttekintés
 • Nézze meg, hogy a # 1 és a 3 PHP házigazdák milyen árakon számolnak át általában InMotion vs Bluehost általános összehasonlítás

4

A2 tárhely

Legjobban a PHP tárhely támogatására

Főbb jellemzők

PHP kezdő ár: $ 3.92 / hó
Pénzvisszafizetési garancia? Igen: bármikor
üzemidő: 99,95%
Ingyenes biztonsági mentések? Igen

a2 php otthon

Az A2 Hosting segítségével választhat a kínált PHP sokféle változat közül, a legújabb a PHP 7.4. Az A2 Hosting által biztosított további verziók a 7.0-tól 7.3-ig terjednek. Nézze meg, hogy mit tehet még ez a szolgáltató:

Tervek és árképzés

Az A2 Hosting mind a három PHP webtárhelyet kínál közös tervek: Lite, Swift és Turbo. A megosztott tervek havonta 3,92 dollárra indulnak. Ennek a spektrumnak a legolcsóbb végén a Lite terv nagyszerű azoknak, akik éppen indulnak, míg a Turbo terv nagyon gyorsan fut, és nagyszerű a sok fájl és tartalommal rendelkező webhelyek számára..

Az összes A2’A megosztott tervek korlátlan SSD tárolást és átvitelt, ingyenes webhely-migrációt és a népszerű cPanel vezérlőpanelt kínálnak.

A2 tárhely támogatás

A2 tárhely’Ügyfélszolgálati csapata – más néven Guru Crew – telefonon és élő chat-en elérhető a nap 24 órájában. E-mail jegyeket is küldhet súgókérelmekkel. A2 tárhely’A kereshető tudásközpont ugyanolyan robusztus, mint a versenytársaké, és rengeteg cikket talál a PHP-vel kapcsolatos témákról.

A2 tárhelybiztonság

Az A2 Hosting a házon belüli Perpetual Security kezdeményezést is végrehajtotta webhelye biztonságának megőrzése érdekében, amely a következőket tartalmazza:

 • HackScan védelem
 • Kettős tárhelyes tűzfal
 • Szerver edzés
 • Megerősített DDoS támadásvédelem

Tudjon meg többet

 • Olvassa el A2 tárhely áttekintés többet tanulni
 • Mennyit fizet webhely üzemeltetésének költségei? Mi’lebontottuk az általános költségvetést

5

SiteGround

Legjobban a PHP szolgáltatásokhoz

Főbb jellemzők

PHP kezdő ár: $ 0.33 / hó
Pénzvisszafizetési garancia? Igen: 30 nap
üzemidő: 99,98%
Ingyenes biztonsági mentések? Igen

siteground php home

SiteGround’s A PHP tárhely havonta lenyűgöző 33 centtel kezdődik, és ennek az árnak neked kell’Hozzáférhet a 7.0–7.4 verzióhoz. A SiteGround büszke arra, hogy rendkívül biztonságos PHP-végrehajtással és automatikus PHP-frissítéssel rendelkezik, és akkor is jól érzi magát ezzel a szolgáltatóval, ha’újra megpróbál zöldre váltani: A SiteGround 100% -ban megújuló energiát kínál a PHP megosztott terveiben.

Tervek és árképzés

A SiteGround mindegyikén PHP-tárhelyet kínál közös tervek. A StartUp terv (egyértelműen) a legolcsóbb 0,33 USD / hónap, ezt követi a GrowBig terv 5,95 USD / hó, végül a GoGeek terv 11,95 USD / hó..

Bevezető árak: azt’Nem titok a tárhelyiparban, hogy a legtöbb szolgáltató az első évben sokkal alacsonyabb árakat szeretne ajánlani. De rájöttünk, hogy mi’d emlékeztetem önöket az ideiglenes bevezető árakra, mivel ez a havi 0,33 dollár ilyen jó üzletnek tűnik. Ez jó üzlet – csak ne feledje, hogy a StartUp terv megújításkor havi 11,95 dollárra növekszik! Hasonlóképpen, a GoGeek terv 11,95 / hónap-ról 34,95 / hónap-ra ugrik.

Az összes SiteGround’A megosztott tervek tartalmaznak nem mérve adatátvitelt és korlátlan al- és parkolt domaineket. Ezen túlmenően, az SSD tárolási bontás a tervek szerint 10 GB a StartUp-en, 20 GB a Grow Big-en és 30 GB a GoGeeknél.

SiteGround támogatás

A 24 órás telefonos és élő csevegési támogatáson, valamint a saját tudásbázison kívül a SiteGround különféle feladatokhoz és eszközökhöz külön oktatóanyagokat is kínál, amelyek segítségével a webhelyet a következő szintre viheti..

SiteGround biztonság

SiteGround’A biztonsági intézkedések magukban foglalják az ingyenes SSL-t és a 24/7-es szerverfigyelést. A SiteGround egy behatolásmegelőző rendszert is futtat, amely azonosíthatja azokat a felhasználókat, akik megpróbálják megpróbálni kényszeríteni a jelszavait, majd gyorsan letilthatják a támadó hozzáférését.’s IP-cím.

Tudjon meg többet

 • a SiteGround áttekintés minden részletet megad a szolgáltatóról
 • Kezdje meg költségvetésének tervezését a teljes költségvetésünkkel SiteGround árazási áttekintés

6

Hajrá apu

A legjobb az önellátó számára

Főbb jellemzők

PHP kezdő ár: 3,99 $ / hó
Pénzvisszafizetési garancia? Nem
üzemidő: 99,97%
Ingyenes biztonsági mentések? Igen

godaddy tárhely honlapjának megtekintése

A GoDaddy kínál PHP tárhelyet, de ha te’ha célzott segítséget és támogatást keres, akkor nem biztos, hogy nyújtja Önnek. A keresés “PHP” a GoDaddy tudásközpontban 102 eredményt ad vissza, ám a közvetlen útmutatásnak kevés a módja. Ez azt mondta, ha te’ha önellátó kódoló, akkor nem bánja!

Tervek és árképzés

Hajrá apu’s Linux közös tervek elején havi 3,99 USD. Minden terv tartalmaz egy kattintással történő alkalmazástelepítést, 1 GB MySQL adatbázis-tárolást és nem mért sávszélességet. A végső terv a GoDaddy’A legdrágább megosztott terv, és magában foglalja a 2X feldolgozási teljesítményt és a memóriát, az ingyenes prémium DNS-t és a korlátlan adatbázisokat.

GoDaddy támogatás

A GoDaddy kereshető tudásközpontot és 24 órás telefonos támogatást kínál, így a csapattagok mindig rendelkezésre állnak a segítséghez. Hajrá apu’Az élő csevegés funkció hétfőtől péntekig is elérhető MST-től öt-től 18 óráig.

GoDaddy Biztonság

Az összes GoDaddy terv tartalmaz egy 24 órás biztonsági figyelést és DDoS védelmet a támadások megelőzése érdekében.

Tudjon meg többet

 • Olvassa el GoDaddy tárhely áttekintés további információért
 • Tudjon meg többet a GoDaddy tárhelyárak áttekintése

7

Hostinger

Megfizethető áron

Főbb jellemzők

PHP kezdő ár: $ 0.99 / hó
Pénzvisszafizetési garancia? Igen: 30 nap
üzemidő: 99,90%
Ingyenes biztonsági mentések? Igen: hetente

hostinger php otthon

Hostinger’s A PHP tervek Git-integrációt kínálnak az alkalmazások telepítéséhez, a verzióvezérlést, hogy a PHP 5.2-től 7.4-ig váltsanak, és a szerveroldali gyorsítótárazást az oldalsebesség növelése érdekében. Nézze meg, hogyan viselkedett Hostinger kutatási kategóriáinkban:

Tervek és árképzés

A Hostinger mindegyikén PHP-tárhelyet kínál közös tervek, amelyek havi 0,99 dollárral kezdődnek. A legolcsóbb terv az egységes PHP-terv, amely 100 GB sávszélességet, 1X feldolgozási teljesítményt és memóriát tartalmaz. A spektrum másik végén az Business PHP terv korlátlan sávszélességet, 4X feldolgozási teljesítményt és memóriát, valamint napi biztonsági mentéseket tartalmaz.

Hostinger támogatás

enged’Először tisztáznia kell egy dolgot: A Hostinger nem’t jelenleg nem nyújt telefonos támogatást. Ez némelyek számára bosszantó lehet, de Hostinger’Az e-mail támogatás, a jegyek és a 24/7 élő chat elegendőek a pótláshoz, majd néhányhoz. A Hostinger tudásbázist és oktatóanyagok könyvtárát is kínálja mindenféle témában, így saját kényelme alatt tanulhat.

Hostinger biztonság

A Hostinger ingyenes SSL tanúsítványt kínál a Business PHP tervében, de az Egységes és a Prémium megosztott csomagban részt vevőknek külön SSL tanúsítványt kell vásárolniuk. Ennek ellenére, Hostinger’A kiszolgálók fejlett biztonsági modulokat is használnak, például a Suhosin PHP edzést és a PHP open_basedir védelmet a magas szintű biztonság garantálása érdekében..

Tudjon meg többet

 • Olvassa el Hostinger áttekintés további információért
 • Nézze meg a A legjobb olcsó webtárhely

8

iPage

Legjobb a PHP frissítésekhez

Főbb jellemzők

PHP kezdő ár: 1,99 $ / hó
Pénzvisszafizetési garancia? Igen: 30 nap
üzemidő: 99,98%
Ingyenes biztonsági mentések? Igen

iPage

Az iPage lehetővé teszi a PHP verziók közötti váltást, ami segít az állandó új kiadások világában való navigáláshoz. Az iPage a kényelem érdekében automatikusan elvégzi a PHP frissítéseket is. Módosíthatja a php.ini fájlt is, hogy jobban ellenőrizze, hogyan fut a PHP kód iPage-fiókján.

Tervek és árképzés

Az iPage egyedülálló abban, hogy a “egy kaptafára” megosztott tárhely terv 1,99 USD / hó. Amíg nem’t sok választási lehetősége van az ügyben, a megosztott tárhelyterv összes alapját lefedik, ideértve a korlátlan lemezterületet, a méretezhető sávszélességet és az első év ingyenes domainjét is.

iPage támogatás

Az iPage csapata mindig 24 órás telefonos és élő csevegési támogatáson, valamint jegyvásárlási rendszeren és kiterjedt kereshető tudásbázison keresztül segít. Az iPage tudásbázisban csak 39 eredmény található a PHP tárhely-lekérdezésekkel kapcsolatban, de ha kérdése nincs’Ha ott válaszolt, akkor biztos lehet benne, hogy tudja, hogy a csapat készen áll a segítségére.

iPage biztonság

Az iPage tervek 24 órás hálózati megfigyeléssel és 100 dollár értékű továbbfejlesztett biztonsági csomaggal érkeznek, költség nélkül.

Tudjon meg többet

 • Olvassa el iPage áttekintés további információért
 • Nézze meg, hogy az iPage mennyit tarifál a 8 legjobb megosztott tárhelyszolgáltatás

9

DreamHost

Legjobb tárolóhely

Főbb jellemzők

PHP kezdő ár: $ 2.59 / hó
Pénzvisszafizetési garancia? Igen: 97 nap
üzemidő: 99,95%
Ingyenes biztonsági mentések? Igen

dreamhost homepage nézet

A DreamHost a PHP 7.2, 7.3 és 7.4 verzióit támogatja. Jelenleg, amikor új domaint ad hozzá a DreamHost panelen, alapértelmezés szerint a PHP 7.3 van kiválasztva. A DreamHost PHP-tárhelyet kínál közös terveiben.

Tervek és árképzés

A DreamHost kettőt kínál közös tervek: Shared Starter 2,59 USD / hó, és Shared Unlimited 3,95 $ / hó. Mindkét terv tartalmaz egy ingyenes domént, korlátlan forgalmat és SSD tárolást. A kissé drágább Megosztott Korlátlan csomag korlátlan e-mail címeket is kínál a @domaintartomány végével.

DreamHost támogatás

A DreamHost lehetővé teszi digitális támogatási megkeresések benyújtását, és válaszként visszahívásokat kínál. Ennek ellenére megteheted’Ne hívja a DreamHostot közvetlenül telefonon, ami némelyiket aggasztó lehet. Ennek ellenére telefonon keresztüli választ kaphat kérdéseire, ha igen’szeretnék egyet. Ezen felül a DreamHost élő csevegést kínál 5:30 és 9:30 PST között, 24/7 e-mail jegyeket és kereshető tudásbázist kínál..

DreamHost biztonság

DreamHost’A biztonsági intézkedések közé tartozik:

 • Ingyenes SSL
 • Malware eltávolító
 • Domain adatvédelem
 • Webes alkalmazás tűzfalai

Röviden: minden DreamHost terv keményen dolgozik, hogy megvédje webhelyét a támadásoktól.

Tudjon meg többet

 • Olvassa el DreamHost áttekintés további információért
 • Szerezd meg a teljes költségbesorolást a DreamHost árképzés

10

WP motor

A skálázhatóság szempontjából legmegfelelőbb

Főbb jellemzők

PHP kezdő ár: $ 25.00 / hó
Pénzvisszafizetési garancia? Igen: 30 nap
üzemidő: 99,98%
Ingyenes biztonsági mentések? Igen

wp motor

A WP Engine egyedülálló, mivel kifejezetten kiszolgálja a WordPress felhasználóit, és biztosítja a skálázhatóságot, amelyre több kereskedelmi webhely igényel. Nincs olyan személyes vagy nagyon kis üzleti helyekre alkalmas WP Engine terv, de a legtöbb üzleti és kereskedelmi webhely számára a WP Engine nagyszerű eszköz a növekedés ösztönzéséhez..

Tervek és árképzés

A WP Engine három lehetőséget kínál WordPress tárhely-tervek: StartUp (25,00 USD / hónap), növekedés (95,83 USD / hónap) és Scale (241,67 USD / hónap). A növekedési és méretarányos tervek jelentősen drágábbak, és ha te’hatalmas webhelyet tárolnak, ők’újra érdemes megfontolni.

Legtöbbünk azonban az olcsóbb StartUp tervre fog összpontosítani. Ez havonta akár 25 000 látogatást képes befogadni, és magában foglalja:

 • 10 GB helyi tárhely
 • 50 GB havi sávszélesség

WP motor támogatás

WP motor’s A Solution Center oktatási tanácsokat nyújt webhelyének fejlesztésével kapcsolatban. A WP Engine telefonon, e-mailen és élő csevegésen keresztül 24 órás támogatást kínál, bár be kell jelentkeznie a fiókjába annak eléréséhez..

WP motorbiztonság

WP motor’A biztonsági intézkedések magukban foglalják a védett tűzfalat, amely automatikusan irányítja a jó és a rossz, illetve a rosszindulatú forgalmat, valamint a lemezírásvédelmet, hogy a rosszindulatú kód ne ágyazódjon be egy webhelyre – mindkettő mélyreható intézkedés a webhely biztonságának megőrzése érdekében..

Tudjon meg többet

 • Nézd meg A WP motor áttekintése többet tanulni
 • Kezdje meg a költségvetést a A WP motor árainak áttekintése

11

HostPapa

A legjobb online útmutatáshoz

Főbb jellemzők

PHP kezdő ár: $ 3.95 / hó
Pénzvisszafizetési garancia? Igen: 30 nap
üzemidő: 99,98%
Ingyenes biztonsági mentések? Igen

hostpapa php otthon

A HostPapa széleskörű adatbázis-támogatással kínál PHP-re optimalizált kiszolgálókat. Sőt, még jobb, hogy digitális tudásbázisa számos hasznos útmutatót ad otthont a PHP tárhelyéről. Vessen egy pillantást a HostPapa általános áttekintésére az alábbiakban:

Tervek és árképzés

HostPapa’s megosztott PHP tárhely A tervek havonta 3,95 dollártól indulnak, és tartalmazzák az ingyenes domain regisztrációt és a nem mért sávszélességet. A legolcsóbb terv a Starter terv, amely 100 GB SSD tárolást kínál, míg az Business és az Business Pro tervek korlátlan SSD tárolást kínálnak.

HostPapa támogatás

HostPapa’A kereshető tudásbázis számos cikket tartalmaz a PHP témáiról – és gyakorlatilag bármely más témáról is. A tudásbázis egy közösségi fórumot is tartalmaz, ahol az ügyfelek segíthetnek egymás válaszában’kérdése. A HostPapa 24 órás élő csevegést és telefonos támogatást is kínál, így kérdéseire közvetlenül a csapat válaszolhat.

HostPapa biztonság

A biztonság szempontjából az összes HostPapa’A terv jól felszerelt ingyenes SSL, DDoS támadások megelőzésével és a ModSecurity webes alkalmazások tűzfalával.

Tudjon meg többet

 • Olvassa el HostPapa áttekintés további információért
 • Nézze meg a A legjobb Linux-tárhely-szolgáltatók

Legjobb PHP-szolgáltatók: Végső gondolatok

Ott’Nem hiányzik a választás az erős PHP webgazdagépeknél, ám végül a döntés az, amit a szolgáltatóban legjobban értékelnek. Összefoglalva: ezek az első 11, és azok felső attribútumai:

Legjobb PHP-szolgáltatók

 1. Bluehost – a legjobb általános PHP-szolgáltató (2,95 USD / hó).
 2. HostGator – legjobban rendelkezésre áll (2,75 USD / hó).
 3. Mozgásban – a legjobban a biztonságos PHP tároláshoz (6,39 USD / hó).
 4. A2 tárhely – a legjobb a PHP tárhely támogatására (3,92 USD / hó).
 5. SiteGround – a legjobb a PHP szolgáltatásokhoz (0,33 USD / hó).
 6. Hajrá apu – a legjobb az önellátáshoz (3,99 USD / hó).
 7. Hostinger – a legmegfelelőbb ár (0,99 USD / hó).
 8. iPage – a legjobb a PHP frissítésekhez (1,99 USD / hó).
 9. DreamHost – a legjobb tárolóhely (2,59 USD / hó).
 10. WP motor – a skálázhatóság szempontjából legmegfelelőbb (25,00 USD / hó).
 11. HostPapa – a legjobb online tanácsadáshoz (3,95 USD / hó).

Mi’Erre a következtetésre jutottunk hetek után, amikor a legjobb tárhely-szolgáltatókat kutattam, és tudjuk, hogy ezeknek a webgazdagépeknek nagyszerű munkája van. De pontosan mit keresel??

Ha az üzemidő a legfontosabb, akkor javasoljuk HostGator. Ha értékeli a megfizethetőséget, akkor az Hostinger’s Az árak a legmagasabb. És ha te’még mindig nem döntöttek, akkor megteheted’nem megy rosszul Bluehost’s jól lekerekített tulajdonságok.

GYIK

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me