12 legjobb weboldalkészítő művészeknek: A nagyobb kép

A legjobb művész weboldal készítő


Azt’Nem titok, hogy az olyan korszerű dolgokat kutatva, mint például a weboldalépítők, úgy érzi, mintha szárazra nézi a festéket. De mi’elvégezte a kutatást és megtalálta a legjobb platformokat a művészek számára, hogy Ön ugrálhasson a jó részhez – döntsön munkája számára a legjobb weboldalkészítőről.

Nem teljesen biztos benne, hogy mi a weboldalépítő? Ne aggódjon – mi’Gyors vázlatot készítek. Ezek a platformok segítenek webhelyek létrehozásában néhány órán belül, kód nélkül.

A weboldal-készítők ideálisak a művészek számára, mert ők’Vigyázni fog a műszaki dolgokra, miközben arra összpontosít, hogy munkája kiemelt figyelmet kapjon. Nem csak ez, de a legtöbb weboldalépítő is segíthet a tervek dollárra konvertálásában.

Miután megvizsgáltuk a legjobb művészek weboldal-készítőket, mi’úgy döntött, hogy két külön kategóriába sorolja őket – azok közül, amelyeknek a legjobb kirakatba a művészeted, és azok, amelyek számára a legjobbak eladási a művészeted.

Ezek a rangsorok különböznek az általános weboldal-készítői rangsorolástól, mivel mi’extra súlyt adott a művészek számára legfontosabb tényezőknek. Mi’Beszéltünk olyan valódi művészekkel, akik már folyamatban vannak az online hozzáférés folyamatában, és mi együtt’Megállapítottuk, hogy a megfizethetőség, a tervezés és a SEO a terület’A legfontosabb prioritások.

A legjobb weboldal-készítők a művészet bemutatására:

 1. Squarespace – A legjobb, mindenre kiterjedő weboldal-készítő művészek számára
 2. Weebly – Megfizethető áron
 3. Wix – A legjobb SEO támogatáshoz
 4. Duda – A legjobban megtervezett sablonok
 5. Hajrá apu – Webhely felépítésének leggyorsabb módja
 6. feltűnően – Legjobb segítség és támogatás
 7. WordPress.com – A legjobb a kreatív szabadsághoz és testreszabáshoz

A legjobb művészeti weboldal-készítők a következők:

 1. Shopify – A legjobb általános e-kereskedelmi platform
 2. Wix e-kereskedelem – A legjobb weboldal készítő e-kereskedelmi funkciókkal
 3. BigCommerce – A legjobb beépített szolgáltatások
 4. Négyzet alakú e-kereskedelem – A legjobb dizájn
 5. Weebly e-kereskedelem – Legjobb ár-érték arány

Az Ön számára fontosabb lista attól függ, hogy mit értékel többet: egy webhely, amely vizuálisan hangsúlyozza a kemény munkáját, vagy egy webhely, amely megkönnyíti a vásárlási folyamatot. Mindkettő méltó célok – olvassa el tovább, hogy megtudja, hogyan lehet ezeket elérni!

De először fel, ha te’már gondolkodik, hogy a Squarespace lehet a megfelelő platform az Ön számára, a következő lépés a megfelelő terv megtalálása. Használd a mi Négyzetterület-választó az alábbiakban láthatja, melyik a legmegfelelőbb:

A legjobb weboldal-készítő művészek: A művészet bemutatása

# 1 négyzet

A legjobb, mindenre kiterjedő weboldal-készítő művészek számára

Squarespace ProsSquarespace Cons
 • A Négyzet alakú tér sablonokat széles körben a legjobbak közül a legfontosabbnak tekintik a tervezéshez, ami különösen a művészi weboldalak számára előnyös
 • A Squarespace sablonok drag and drop funkciói hihetetlenül egyszerűen formázhatják őket
 • A Négyzet hátránya’A drag-and-drop jellegű korlátozott ellenőrzés alatt áll a webhely felett’dizájnja – lenyűgöző lesz, de nyert’nem lehet személyes
 • A Squarespace ingyenes próbaverzióval rendelkezik, így kipróbálhatja a felületet, de nincs ingyenes terv. te’Két hét után frissítenie kell a fizetett tervet, hogy kihasználhassa ennek a platformnak az összes előnyeit

A Squarespace legismertebb a lenyűgöző sablonokról, a karcsú kialakításról és a könnyű használatról. Más szavakkal, a művész számára az összes legfontosabb prioritása, amely hangsúlyozni akarja munkáját.

A Squarespace egy drag and drop weboldal készítő, amely megkönnyíti a tervezést. De más építőktől eltérően, akkor is’Nem húzhat bármit bárhova. A négyzetterület-sablonok több szakasz-alapúak, ami kissé tovább tart, hogy kényelmesebbé váljon.

A drag-and-drop modell azt jelenti, hogy nem kell’annyi ellenőrzést nem gyakorolhat a végeredmények felett, mint a fejlettebb platformok esetén. De mi nem’Nem számoljuk el ezt a négyzetből, mivel az általa kínált sablonok a legjobbak. tudsz’Nem igazán rossz döntést hozunk, mivel minden eredeti sablon lenyűgöző – de bízunk benne, hogy művészi szemében ezt tudja!

A négyzet nem’nincs ingyenes terv, de kínál egy 14 napos ingyenes próbaverziót, hogy pontosan eldöntse, melyik tervet tervezi’szükségem lesz rá. Ha akarod a két centünket, a Személyes terv ($ 12 / hónap) kiváló választás kisebb személyes oldalak számára és egyéni domainkel és 24/7 támogatással érkezik. Hogy’mindent, amire szükség van a földre jutáshoz, és később bármikor frissíthet!

a négyzetek legjobban a művészek számáraA Squarespace rendelkezik a legjobban megtervezett sablonokkal, amelyek valóban segíthetnek abban, hogy művei kitűnjenek a tömegből

# 2 Weebly

Megfizethető áron

Weebly ProsWeebly Hátrányok
 • A Weebly egy szuper megfizethető weboldal-készítő, amely tökéletes helyszínt jelent az internetes kezdéshez
 • A Weebly nagyon könnyen használható – ismét ideális kezdőknek
 • A Weebly erős SEO funkcióival rendelkezik, amelyek elősegítik, hogy webhelye rangsoroljon a keresőmotorokban, és végül minél több látogatót vonzzon Önnek
 • Weebly’A webhelytervek nem fejlesztők’t olyan lenyűgöző, mint a versenytársak’ sablonokat. Ez határozottan képes’Ne tartson egy gyertyát a Squarespace-hez’A tervezési lehetőségek
 • Weeblynek van egy ingyenes terve, de te’Frissítenie kell egy fizetett tervet, hogy sokat tehessen a webhelyével

A Weebly a második helyen áll a művészet bemutatásában, erőteljes Search Engine Optimization (SEO) funkciói miatt. Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy több ember megtalálja webhelyét azáltal, hogy elősegíti a webhely rangsorolását olyan keresőmotorokban, mint a Google. Ez azt jelenti, hogy jobban megcsodálják a munkáját!

Nagyobb teljesítményű eszközök, például jelszóval védett oldalak és korlátlan tárhely elérése, azt javasoljuk, hogy havonta mindössze 12 dollárra frissítse a szakmai tervet.

Bár Weebly’A legolcsóbb fizetett terv 6 dollár / hónap, ezért javasoljuk, hogy frissítsen a 12 dollár / hónap szakmai tervre, mert ez a legolcsóbb terv a hirdetések eltávolítására az Ön webhelyéről. Ez létfontosságú ahhoz, hogy komolyan vesszük az internetet – különösen, ha ön’a munka újbóli bemutatása a potenciális ügyfelek számára!

Weebly’Nem tervez’t olyan lenyűgöző, mint a Squarespace vagy a Duda (amit mi’Hamarosan jön), de rendkívül könnyen használható, és ingyenes tervet kínál.

A művészet egyszerű bemutatása érdekében használhatja az ingyenes Weebly tervet, de összességében nem adjuk meg’Nem javasoljuk, hogy maradjon rajta túl sokáig, mert jellemzői korlátozottak.

weebly témákA Weebly ingyenes és könnyen használható, így szűk költségvetéssel és időkeretekkel ideális a művészek számára

# 3 Wix

Legjobb SEO támogatásra

Wix ProsWix Cons
 • A Wix ugyanolyan könnyű használatot kínál, mint a Squarespace és a Weebly
 • A Wix Art Store egy opcionális kiegészítő az Ön webhelyén, amely szép elrendezést és egyszerű értékesítési funkciókat biztosít a munkájához
 • A Wix nagyon robusztus ingyenes terveket kínál
 • tudsz’Ne kapcsolja át a sablonokat a Wix-en, tehát miután eldöntötte a tervezést, ott is megválaszthatja’Nem tér vissza
 • A Wix sok választást és funkciót kínál webhelyéhez, és hosszabb ideig tarthat, amikor online lép fel, mint néhány egyszerűbb weboldal-készítőnél, mint például a GoDaddy.

Harmadik helyen áll még egy könnyen használható, drag and drop weboldal készítő. Ezúttal ez’s… Wix!

Wix’A könnyű használat miatt a legtöbb webhelyhez jól illeszkedik, ám ez mégis jó’kiváló a művészek számára, különösen a Wix Art Store miatt. A Wix Art Store egy kiegészítő, amely lehetővé teszi művei eladását a Wix webhelyén, az üzleti problémák nélkül..

Kíváncsi lehet, miért’nem mentette el a “eladási” később felsorol. Hogy’azért, mert a Wix Art Store ugyanúgy hangsúlyozza az alkotásait, mint az értékesítés. Ez azt jelenti, hogy megkapja a legmagasabb képminőséget, a mobilbarát megtekintést és a művészi sablonokat – vagy más szavakkal egy szívből álló weboldalt.

A Wix ingyenes terveket kínál, így ingyenesen készíthet lenyűgöző művészeti galériát. A Wixnek azonban három fizetős terve van, amelyek több tárolót és korlátlan oldalt kínálnak. Javasoljuk, hogy kezdje meg a Combo terv, amely mindössze 13 dollárba kerül havonta – később egyszerűen frissíthet, ha oldalán szeretne eladást indítani.

wix legjobb művész weboldal-készítőA Wix a legjobb, mindenre kiterjedő weboldal-készítő, amely bemutatja a művészetet; azt’Könnyen kezelhető, és lenyűgöző sablonokat kínál

# 4 Duda

Legjobban megtervezett sablonok

Duda ProsDuda Cons
 • A Duda kreatív platformként épült, és ez gyönyörű sablonjaiban is megjelenik
 • Számos alkalmazáshoz és kütyühöz tartozik, hogy webhelye friss és vonzó legyen
 • Duda’A tervezési folyamat nagyon felhasználóbarát
 • Duda drága. A 14 napos ingyenes próbaidőszak után Ön’Legalább 14 dollár / hónap tervvel kell fizetnie
 • Duda nem’t sok SEO útmutatást kínálnak

Harcol a művészi blokkokkal? Duda segít behatolni a falba. Ez egy olyan platform, amelyet azoknak terveztek, akik művészi tehetségekkel rendelkeznek, de hiányoznak bizonyos inspirációt. Ha te’Az ötletek iránti ragaszkodáshoz a Duda beépített alkalmazásokkal és kütyükkel rendelkezik, amelyek ösztönzik az alternatív megoldásokat.

Duda-nak van néhány szép sablonja is, és ez is’nagyon egyszerűen használható. Ez volt a gólszerzőnk a rugalmasság szempontjából, lenyűgöző 4,9 / 5 pontszámot szerezve. Mindez azonban meglehetősen magas költségekkel jár – a Duda csaknem kétszer olyan drága, mint átlagosan a Wix árat tervez 14 és 74 dollár között. Dudanak 14 napos ingyenes próbaidőszakja van, de utána Ön’újra ki kell szednie.

duda honlapA Duda rengeteg beépített utasítással rendelkezik, amelyek segítenek a kreatív blokkok leküzdésében webhelyének tervezésekor

# 5 GoDaddy

Webhely felépítésének leggyorsabb módja

GoDaddy ProsGoDaddy Cons
 • A GoDaddy használata rendkívül egyszerű, ami nem csak fejfájást takarít meg, hanem lehetővé teszi a gyors online elérést is
 • 24 órás ügyfélszolgálatot nyújt – így Ön is’kétszer biztonságos a fejfájástól!
 • Nem tud versenyezni a Squarespace vagy a Duda kedvelőivel, amikor a tervezésről van szó
 • Hajrá apu’Funkciói elvégzik a munkát, de ők’nem olyan fényes és új, mint a versenytársak által kínált alkalmazások és kütyük

Legtöbbünk a weboldal-építőkhöz fordul, mert az az ötlet, hogy órákat töltsünk (vagy engedjék’Legyen őszinte – napok) a műszaki dolgok kidolgozása önmagában is nem megy. Ha az időmegtakarítás az első számú prioritás, akkor a GoDaddy olyan jó, ahogy csak kap. Azt’Szuper könnyű használni, tehát ott van’Nincs rá idő befektetése a kitalálásra, és perc alatt elérhető online.

A GoDaddy szintén viszonylag olcsó, de amit idővel és pénzzel nyer, elveszíti a kreativitás. Mivel egy webhely létrehozása a GoDaddy segítségével olyan gyors és egyszerű folyamat, ezért nem kell’annyit kell mondania a tervről. Ez azt jelenti, hogy nyertél’testreszabnia kell a webhelyét, hogy megfeleljen a művének, és fennáll annak a kockázata, hogy egy megjelenő webhelyre kerül “egyszerű” másokhoz képest.

A GoDaddy nem’Nem kínálunk ingyenes webhely-készítő terveket, de van egy hónapos ingyenes próbaverziója. Ha tetszik neked’Ha egy hónap múlva láttam, azt javasoljuk, hogy kezdje a GoDaddy-val’s Normál terv havonta 15 USD. Azt’nem a legolcsóbb (ez lenne az alapcsomag havonta 10 dollár), de olyan SEO szolgáltatásokat is tartalmaz, amelyekhez az alapcsomag nem vonatkozik – ami azt jelenti, hogy a művének sokkal jobb esélye van arra, hogy online megtalálja!

godaddy a legjobb művészek oldal példaA GoDaddy sablonok segítségével gyorsan és egyszerűen létrehozható egy vonzó webhely

# 6 Feltűnően

A legjobb segítség és támogatás

Megdöbbentően feltűnő hátrányok
 • Kiváló segítség és támogatás
 • Beépített blogplatform, amely nagyszerű módja annak, hogy a webhely látogatói elkötelezettek maradjanak és a ciklusban maradjanak
 • Nagyon korlátozott a tervezési rugalmasság
 • Nem olyan méretezhető, mint a nagyobb weboldal-készítők, például a Squarespace és a Wix. Ha te’a webhely jövőbeli növekedését szeretné látni, akkor a feltűnő módon nem az Ön számára

Feltűnően egy másik platform, amely a sebességet a mélyreható szerkesztés fölé helyezi előnyben, így nyertél’Nincs sok ellenőrzése a végeredmény felett, és a sablon kissé unalmas lehet. De hé, legalább a művei ellopják a műsort.

Rendkívül kitűnő a könnyű használat és az ügyfélszolgálat terén, amelyek egyaránt értékes eszközök. A tervezés és a méretezhetőség szempontjából képes’Nem versenyezhet a nagyobb nevekkel, például a Squarespace és a Wix, de ha te’gyors, megfizethető és egyszerű módszert keres az online eléréshez, akkor is’s jó választás.

Feltűnően egy ingyenes tervvel rendelkezik, így kipróbálhatja a vizet olyan funkciókkal, mint a blog, a kapcsolattartó oldal és a közösségi csatornák. Ha kinövi a szabad tervet, azt javasoljuk, hogy havonta 8 dollárra frissítsen a korlátozott tervre, amely olyan domain nevet tartalmaz, amely sokkal professzionálisabb hangulatot kölcsönöz webhelyének.

feltűnően a legjobb művészek oldalaA Strikingly ügyfélszolgálati csapata segít Önnek olyan webhely létrehozásában, amely … kitalálta, feltűnő!

# 7 WordPress.com

A legjobb a kreatív szabadsághoz és testreszabáshoz

WordPress.com ProsWordPress.com hátrányok
 • Hihetetlenül gyakorlati szintű tervezést kínál
 • Ingyenes terve van az induláshoz
 • tudsz’nem élvezheti a WordPress.com előnyeit’a tervezés testreszabása, hacsak nem tudja, hogyan kell kódolni’s fejlettebb platform, mint a többi legfontosabb választásunk
 • A WordPress.com nem a leggyorsabb módszer az online elérésre. Ha te’a sebességet és a könnyű használatot keresi, te’jobban újra a Strikingly vagy a GoDaddy segítségével

Webhelyépítő platformként a WordPress.com kiemelkedik a testreszabás terén, ami jelentős plusz a tervező gondolkodású művészek számára. Ennek ellenére’Az a fajta ellentéte a Strikinglynek és a GoDaddy-nek, abban’Kiváló a tervezéshez, de gyenge a gyorsaságért és a könnyű használatért.

A WordPress nagy része’ a tervezés testreszabása megköveteli a kód bizonyos ismereteit, amelyek a legjobb esetben időigényesek, a legrosszabb esetben pedig nehézek. Ha azonban vannak Ha hajlandó belemerülni a műszaki oldalba, az ebből adódó tervezés személyre szabása nagy jutalom!

Ha te’A kihívás előtt a WordPress ingyenes indulási tervvel rendelkezik. Ha jól érzi magát a WordPress használatában az ingyenes terv használata után, azt javasoljuk, hogy havonta 4 dollárra frissítsen a személyes tervre, évente számlázva. Jön egy egyedi domainhez és hozzáféréshez a 24/7 támogatáshoz – ami hasznos lehet egy ilyen fejlett platform használatakor!

wordpress com legjobb művészek oldal példaHa felmerül a WordPress használatának kihívása, akkor hihetetlen tervezési lehetőségek várnak rád

A legjobb művészek weboldal-készítők: A művészet eladása

Most te’Van online galéria a műveihez, miért nem keresne be extra pénzt a véréből, verejtékéből és könnyéből? Oké, ez kissé drámai lehet, de van’Nem árt a fizetésnek, ha azt csinálja, amit szeretsz.

te’valószínűleg hallottunk olyan online piacokról, mint az Etsy. Ezek nagyszerűek arra, hogy a művet odakísérjék, de annyira más művészekkel fogsz versenyezni’ munka. Ezenkívül az online piacokon a karrierjüket elindító művészeket sokkolhatják a magas jutalékok, amelyek eladásonként akár 40% -ot is elérhetnek.

Egy weboldal-készítővel azonban, minden szempáros egyedül a munkáján van. A költségeket tekintve fizethet tranzakciós díjakat, de ezek általában csak 2% körüli – ez semmi’túlságosan sokat fog tenni a költségvetésben.

Tehát itt jönnek be az e-kereskedelem weboldal-készítői. Ezek kifejezetten azért vannak, hogy segítsenek árucikkek online értékesítésében, és egyszerűbbé tegyék a teljes folyamatot azáltal, hogy az összes szükséges eszközt egy helyen biztosítják.

Olyan platformokat, mint a Shopify és a BigCommerce olyan ambiciózus vállalkozók számára alkalmasak, akik gyorsan skálázni szeretnének. Közben, Wix és a Squarespace jobban megfelelnek néhány műtárgyat árusító kis üzleteknek, mert inkább arra koncentrálnak, hogy webhelye jól néz ki, ahelyett, hogy vállalkozása növekedését segítené.

Most hadd’részletesebben megismerheti az egyes e-kereskedelem-készítőket…

# 1 Shopify

A legjobb általános e-kereskedelmi platform

Shopify ProsShopify Cons
 • Többcsatornás értékesítés a Facebookon és az Instagramon
 • Ragyogó készletrendszer
 • Korlátozott próbaidőszak
 • Végrehajtja az alternatív fizetési átjárók tranzakciós díjait

A Shopify komoly eladók számára készült. Azt’Kiváló választás, ha rengeteg különféle elem van eladásra, és azt akarja, hogy az egész értékesítési folyamat a lehető legalacsonyabb legyen. Röviden, ez’Erőteljes és könnyen használható.

A kiemelkedõkhöz szintén hozzáférhet 24 órás ügyfélszolgálat, így ha valaha is szüksége van valamilyen változtatásra – vagy bajba kerül -, könnyen megjavíthatja a dolgokat.

Val vel Shopify’mobilalkalmazásával elfogadhatja a kifizetéseket és kezelheti online galériáját’újra útközben – ideális a modern művészek számára.

Munka a Shopify-nál nagyon egyszerűen eladható, és a legalacsonyabb árú terv – költségekkel jár Havonta 29,99 USD – megfelelne a legtöbb művészi ambíciónak.

vásárolja meg a művészek legjobb e-kereskedelmi webhely-készítőjétA Shopify a legjobb e-kereskedelmi platform, mert az’Könnyen kezelhető, és kiváló értékesítési eszközökkel rendelkezik

# 2 Wix e-kereskedelem

A legjobb weboldal-készítő e-kereskedelem funkcióval

Wix e-kereskedelem ProsWix e-kereskedelem hátrányai
 • Nagyon könnyű használni
 • Termékvideók hozzáadása
 • Nincs elhagyott kosár-helyreállítási szolgáltatás
 • Nincs többcsatornás értékesítés

Szeretjük a Wix-et, mert az’olyan rugalmas és könnyen használható, és a Wix e-kereskedelem funkciói nem különböznek egymástól. Rengeteg kiváló is ‘kreatív művészetek’ sablonok közül lehet választani, amelyek elősegítik a műalkotás lehető legjobb fényben történő bemutatását.

Mint már említettük, a Wix Art Store egy all-in-one csomag művészete bemutatására és értékesítésére. A közösségi média integrációjával jön létre, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára az Ön tételeinek megtekintését olyan csatornákon, mint a Facebook és a Pinterest, és e-mail értesítéseket küld, így bárhol megmaradhat a rendelésein..

# 3 BigCommerce

A legjobb beépített szolgáltatások

BigCommerce ProsBigCommerce hátrányok
 • Fantasztikus SEO szolgáltatások
 • Többcsatornás értékesítés a Facebookon, az Instagramon és a Pinterestön keresztül
 • A felület szerkesztése kezdetben bonyolult

A BigCommerce az szuper komoly eladók. Ez a platform a következőkre összpontosít: a nagyvállalatok további növekedésének elősegítése, és a beépített funkciók lenyűgöző választékának köszönhetően segíthet egy művészeti birodalom megtervezésében.

A művészek legjobb tulajdonságai közé tartozik többcsatornás értékesítés, ami azt jelenti, hogy pénzt kereshet olyan csatornáktól, mint a Facebook vagy a Pinterest. A szállítási folyamatot nagyon egyszerűen kezelheti, míg a BigCommerce nemrégiben minden sablonját továbbfejlesztette, hogy a tervek még vonzóbbá váljanak.

A Shopify-hoz hasonló árazási tervekkel javasoljuk, hogy kezdje meg a legalacsonyabb prémium díjcsomaggal, amely költségekkel jár Havonta 27,95 USD.

nagykereskedelmi honlapA BigCommerce beépített funkcióinak köszönhetően a galéria művészeti szupermarketré válhat

# 4 Négyzet alakú e-kereskedelem

A legjobb a tervezéshez

Squarespace ProsSquarespace Cons
 • Kiváló minőségű szolgáltatások
 • Legjobban megtervezett sablonok
 • Számos fizetési lehetőség hiányzik
 • Nincs alkalmazásbolt

A Squarespace jellemzői valódi minőségűek. Ugyanakkor, ahogy korábban mondtuk, azt’a legmegfelelőbb azoknak a művészeknek, akik néhány terméket eladni szeretnének. Ha te’ennél többet szeretne eladni, te’jobban jár a Shopify vagy a BigCommerce használatával.

Az alkalmazáspiac hiányában a műalkotások eladásához szükséges összes értékesítési eszköz beépített és készen áll a használatra. Ez azt jelenti, hogy nem’Nem kell zavarnia a harmadik féltől származó plug-inek keresését és telepítését, ami egyes felhasználók számára vonzó lehet. Ha te’Az online galéria egy helyen való kezelésére törekszik, miközben a forgalmas ütemtervvel küzd, a Squarespace jó megoldás.

Az egyik legjobb Squarespace szolgáltatás lehetővé teszi az irányítást termékváltozatok. Ez azt jelenti, hogy különböző színű vagy különböző méretű árucikkeket árusíthat, így rengeteg rugalmasságot biztosítva.

# 5 Weebly e-kereskedelem

Legjobb ár-érték arány

Weebly ProsWeebly Hátrányok
 • Könnyen kezelhető
 • Legjobb ár-érték arány
 • Nem lehet frissíteni a készletek szintjét
 • Nincs többcsatornás értékesítés

Tudod A Weebly az egyik legkönnyebben használható weboldal-készítő, de hogyan viselkedik ez az e-kereskedelem világában? Hát, igaz, Weebly. A Weebly valójában lehetővé teszi, hogy eladja a szabad csomagját, amelyre érdemes kiabálni – ez’Nagyon ritka!

Ez azt mondta: mi nem’Nem javasoljuk, hogy túl hosszú ideig ragaszkodjon az ingyenes csomaghoz (gondoljon erre inkább mint hosszú próbára, mint hosszú távú eladási megoldásra). Az összes Weebly-en eladhatsz’tervei vannak, de az egyik, amelyet indulni ajánlunk, a 12 dolláros / hónap szakmai terv, ami a legmegfelelőbb nagyon kis üzletekhez.

Ha te’komolyan veszi az eladást, és szeretné bővíteni üzletét, Önnek ki kell választania a 26 USD / hó teljesítménytervet – a legjobb e-kereskedelmi funkciókkal rendelkezik, beleértve szállítási engedményeket, cikkek áttekintését és a PayPal fizetések elfogadásának képességét.

Weebly jön be ‘legjobb ár-érték arány’ kutatásaink alapján, amely megfelel a köztük lévő készpénzes művészeknek!

Mi’már említettem a hatékony SEO eszközök kapsz a Weebly-vel, de hogyan segítik az online galériát?

A SEO legjobb gyakorlata jó az Ön webhelyére, mert azt’szereti, ha van egy igazán vonzó, meggyőző és könnyen olvasható táblája, amely az üzlet mentén található az úton. Megragad az embereket’felhívja a figyelmüket, és kíváncsiságukat veszi fel – különösen, ha ők’kerestem egy művészeti galériát.

Hogyan válasszuk ki a Webhelykészítőt

Vannak bizonyos dolgok, amelyeket figyelembe kell venni egy weboldal-készítő kiválasztásakor. Neked szerencsére mi’Néhány hasznos tippet kapott alább…

 • Rengeteg rugalmasság van a tervezésben, és könnyű-e változtatásokat végrehajtani??
 • Felvehet új műalkotásokat?
 • Vajon a sablonok tényleg hagyják, hogy az Ön elemei ragyogjanak?
 • Csatlakoztassa az árai a költségvetéshez?
 • A vevőszolgálat elég átfogó??

Don’Ne felejtsük el, hogy minden platform ingyenes tervet vagy ingyenes próbaverziót kínál, tehát ott van’Nem kell aggódnia a hitelkártya-kötelezettségvállalások miatt.

9 legjobb művészi weboldal-készítő: Összegzés

Nyilvánvaló, hogy a weboldal készítői minden eddiginél könnyebbé tették a művészet digitális megjelenítését és eladását. De egyetlen weboldal-készítő sem minden üzlet csatlakozója, tehát te is’Még mindig prioritások alapján kell választania egyet: olyan platformok, mint a Wix és a Squarespace, kiválóan mutatják be művének bemutatását, míg az e-kereskedelemre jellemző platformok, mint például a Shopfiy és a BigCommerce jobban eladják azt. Emlékezik:

A legjobb weboldal-készítők a művészet bemutatására:

 • Squarespace – A legjobb, mindenre kiterjedő weboldal-készítő művészek számára
 • Weebly – Megfizethető áron
 • Wix – A legjobb SEO támogatáshoz
 • Duda – A legjobban megtervezett sablonok
 • Hajrá apu – Webhely felépítésének leggyorsabb módja
 • feltűnően – Legjobb segítség és támogatás
 • WordPress.com – A legjobb a kreatív szabadsághoz és testreszabáshoz

A legjobb művészeti weboldal-készítők a következők:

 • Shopify – A legjobb általános e-kereskedelmi platform
 • Wix e-kereskedelem – A legjobb weboldal készítő e-kereskedelmi funkciókkal
 • BigCommerce – A legjobb beépített szolgáltatások
 • Négyzet alakú e-kereskedelem – A legjobb dizájn
 • Weebly e-kereskedelem – Legjobb ár-érték arány

Ott’Nagyon sok közül lehet választani, de ezeknek a platformoknak a többsége ingyenes terveket kínál (és mindegyikük ingyenes próbaverziót kínál), tehát rengeteg lehetőség van arra, hogy egyenesen kipróbálhassanak egy centet. te’már néhány lépéssel közelebb áll a művészet megosztásához a világgal – a tökéletes webhelyen te.

Következö…

Ha egyszer’megtalálta a tökéletes weboldal-készítőt a művészet bemutatására és akár eladására is, olvassa el a 9 lépésről szóló útmutatónkat Online portfólió készítése Néhány szakértői tipp a professzionális portfólió webhely létrehozásáról.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map