3 legjobb ASP.NET tárhely-szolgáltató

legjobb asp.net tárhely szolgáltatók


Fedezze fel a legjobb ASP.NET tárhelyet 2020-ra

Az ASP.NET tárhelyet a Microsoft használó fejlesztők számára tervezték’s ASP.NET nyílt forráskódú keret.

Nehéz lehet megtalálni a tökéletes ASP.NET tárhelyet, mivel nem minden szolgáltató nyújtja azt szolgáltatásként. Hogy’mert az ASP.NET általában drága, speciálisan optimalizált szerverekön fut, és különleges követelményekkel jár. Például az adatok tárolásához szüksége van egy olyan gazdagépre, amelyhez SQL szerver adatbázis tartozik (például MySQL).

Jó tudni… Ha te’nem használja a Microsoft-ot’s ASP.NET nyílt forráskódú keretrendszer, nyertél’Nem kell ilyen típusú tárhely. Don’Ne aggódj, bár – ott van’Még mindig tökéletes szolgáltató az Ön számára, és mi segítünk megtalálni. Nézd meg Webtárhely összehasonlító diagram az induláshoz!

Még mindig ott’elég választás odakinn, hogy bonyolult legyen a tökéletes szolgáltató megtalálása – ebbe a pontba érkeztünk.

Mélyreható kutatást végeztünk a piac legjobb szolgáltatói összehasonlítása céljából, mindent megnézve a szolgáltatásoktól és az áraktól kezdve a biztonságig, az uptime-ig és azon túl is. És itt vannak az eredmények…

3 legjobb ASP.NET tárhely-szolgáltató

 1. HostGator – a legjobb átfogó ASP.NET-tárhely-szolgáltató
 2. Hajrá apu – a legjobb az első ASP.NET tárhelyhez
 3. Hostinger – a legjobb nagyméretű projektekhez

Ha megtudja, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára, olvassa el tovább, miközben feltárjuk az egyes szolgáltatókat’Főbb jellemzői, árazása és így tovább.

Tudjon meg többet

 • Az ASP.NET tárhely nem az Ön számára? Nézze meg a 11 legjobb webtárhely-szolgáltatás a piac legjobb szolgáltatóinak teljes áttekintése érdekében.

1

HostGator

A legjobb átfogó ASP.NET-tárhely-szolgáltató

Kezdő ár: $ 4.76 / hó

üzemidő: 99,99%

Pénzvisszafizetési garancia? Igen, 45 napig érvényes

Korlátlan MySQL, Microsoft SQL és Access adatbázisok

Ingyenes SSL

Plesk Vezérlőpult

Támogatott programozási nyelvek: ASP, ASP.NET 2.0, ASP.NET 3.5, ASP.NET 4.0, ASP.NET 4.5, PHP

hostgator legjobb asp.net tárhelyA HostGator megbízható és megfizethető lehetőség az ASP.NET tárhelyéhez, havi ára mindössze 4,76 dollár.

Az alábbiakban csillagbesorolásokat láthat, amelyek megmutatják, hogy a HostGator hogyan teljesített a szolgáltatások, az árak és egyebek kutatása során. Ha további részletekre van szüksége, olvassa el tovább a HostGator által kínált lehetőségek részletesebb áttekintését…

Jellemzők

A HostGator ASP.NET tárhelyet nyújt a Windows szerverekre, amely a leggyakoribb megoldás. Ezzel jön egy Parallels Plesk központ’Rugalmas és könnyen használható.

Az alapokat illetően a HostGator megadja:

 • Nem mért lemezterület és sávszélesség
 • Azonnali biztonsági mentések
 • Ingyenes telepítés
 • 24/7 támogatás

Mindegyiket úgy tervezték, hogy megkönnyítse az életét, és lehetővé teszi, hogy a webhely vagy az alkalmazás futtatására összpontosítson. A HostGator a következőket ígéri: 99,9% üzemidő garancia, ami azt jelenti, hogy az idő nagy részében fel kell maradnia és futnia kell!

Az ASP.NET tárhely technikai tulajdonságainak vizsgálatakor a HostGator nem’nem csalódni. Túl sok van az itt felsoroláshoz, ezért kiválasztottuk a legfontosabb eseményeket:

 • Korlátlan MySQL adatbázisok – a legnépszerűbb nyílt forráskódú adatbázis; A HostGator jelenleg az 5. verziót futtatja+
 • Korlátlan MSSQL adatbázisok – egy másik adatbázis opció a MySQL tetején
 • Ütemezett feladatok – Ha a Windows automatikusan elvégzi a feladatokat a meghatározott időpontokban
 • Jelszóval védett könyvtárak – senki nem tudja megtekinteni a kiválasztott könyvtárakat jelszó nélkül
 • Előtelepített phpMyAdmin – megkönnyíti az adatbázisok kezelését
 • Több programozó modul:
  • Curl
  • GD könyvtár
  • MVC 3.0
  • AJAX

Mit adnak ezek a szolgáltatások? Röviden: választási lehetőséget nyújtanak, valamint rengeteg ellenőrzést adnak a tárhelyed és az ASP.NET alkalmazások felett.

Biztonság

A HostGator tartalmazza ingyenes SSL biztonság az összes fogadási tervében. Ráadásul automatikus, hetente elvégzendő, helyszíni adatmentéseket és 24/7 kiszolgálófigyelést is kap.

A HostGator még rendszeres ellenőrzéseket is végez, és gyenge jelszavakkal értesíti a felhasználókat!

Ha úgy érzi, hogy extra biztonságra van szüksége, akkor az’érdemes tudni erről A HostGator együttműködött a SiteLock-lal, webhely-biztonsági eszköz. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül a HostGatoron keresztül megvásárolhatja a SiteLock előfizetést, hogy automatikus webhely-megfigyelést, rosszindulatú programok ellenőrzését, riasztásokat és eltávolításokat, valamint egyebekhez kapjon..

Árazás

A HostGatornak két árai vannak az ASP.NET tárhelyéhez – a személyes terv havi 4,76 dollár, az vállalati terv pedig 14,36 dollár. Ez egyaránt eladási ár, ha három évre feliratkozik; az eladási árak az első ciklusra vonatkoznak (ebben az esetben az első három évre).

A tárhely árazása bonyolult lehet, tehát itt’s egy táblázat, amely lebontja a személyes tervet’árazás, hogy világos képet kapjon arról, hogy mi’feliratkozás a következőre:

Terv hossza Eladási ár / hónap Megújítási ár / hónap
1 hónap 6 hónap 12 hónap 24 hónap 36 hónap
$ 7.96 $ 9.95
$ 7.96 $ 9.95
$ 6.36 $ 7.95
$ 5.56 $ 6.95
$ 4.76 $ 5.95

Mint láthatja, minél tovább jelentkezik, annál olcsóbb a terv. Ennek ellenére minden ár havonta 10 dollár alatt marad, a személyes tervvel együtt, ami nagyszerű, figyelembe véve a vele járó összes szolgáltatást!

Tudtad?

Egy nemrégiben végzett felmérésünk során, 1/3 válaszadó azt mondta, hogy a fő ok’újra szeretné váltani a szolgáltatókat, mert jelenlegi házigazda túl drága. Szeretnénk boldog fogadó ügyfeleket létrehozni, ezért meghallgattuk az Ön visszajelzését!

A HostGator az egyik legolcsóbb ASP.NET-szolgáltató a környéken, a tervek kezdődnek Havonta 4,76 USD – ez’Nem a legolcsóbb, de az alacsony árak és a jó tulajdonságok ötvözése határozottan jó könyveket tartalmaz!

Mindkét terv 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár, hogy kipróbálhassa a HostGator alkalmazást’Az ASP.NET tárhely teljesen kockázatmentes.

hostgator asp.net tárhely árazásA HostGator egyszerűen és megfizethető módon tartja a dolgokat két ASP.NET tárhely-tervvel, havi 4,76 dollárra kezdve.

Tudjon meg többet

 • Szeretne egy általánosabb pillantást a HostGatorra’az erősségei és gyengeségei? Nézze meg alaposabban HostGator áttekintés többet tanulni.
 • Fontos az Ön számára az ár? Fedezze fel a mai piacon a legjobb olcsó tárhely-szolgáltatót.

2

Hajrá apu

A legjobb az első ASP.NET tárhelyhez

Kezdő ár: $ 5.99 / hó

üzemidő: 99,97%

Pénzvisszafizetési garancia? Nem

10 – Korlátlan MySQL adatbázisok

1 – Korlátlan MSSQL adatbázisok

Ingyenes domain

Plesk Vezérlőpult

A műszaki adatok tartalmazzák: SSI, ASP.NET AJAX, CGI, ASP.NET MVC3, .NET Core, Perl, Python

godaddy legjobb asp.net tárhelyA GoDaddy Windows tárhelyet kínál az ASP.NET felhasználók számára, havi ára 5,99 dollár.

A GoDaddy egy jól ismert domain regisztrátor, számos eszköz áll a rendelkezésére – kezdve a domainektől és a hostolástól kezdve a saját weboldal készítőjéig – a GoDaddy sok mindent kínál. Az alábbiakban láthatja, hogy mennyire sikeres a szerver szolgáltatásaival kapcsolatos kutatásaink során – ez lehet a tökéletes szolgáltatója?

Jellemzők

A GoDaddy rengeteg funkciót kínál a Windows tárhelyével, de mégis’érdemes vigyázni arra, hogy melyik tervet választja – válasszon rosszul, és forrásai korlátozottak lehetnek.

Az alapok gyors lefedéséhez a GoDaddy három tervvel rendelkezik. Mindegyik nem mérhető sávszélességet, ingyenes domaint és egy éves Office 365 e-mailt kínál. A műszaki jellemzők vonatkozásában azonban a dolgok kissé összetettebbé válnak.

A legolcsóbb tervet kapod 10 MySQL adatbázis, mindegyiknek van 1GB tárolás. Ez egy an korlátlan az adatbázisok száma a legdrágább csomag mellett (mindegyik továbbra is 1 GB tárhelyet biztosít Önnek).

Hasonlóképpen, csak azzal indulsz egy MSSQL adatbázis (mindegyik 200 MB tárolóval rendelkezik) a legolcsóbb csomagban, majd frissíthet, hogy korlátlan számot kapjon.

Míg az 1 GB-os MySQL-tárolásnak a legtöbb felhasználó számára elegendőnek kell lennie, az MSSQL 200 MB-os tárolása gyorsan korlátozhatóvá válhat – különösen, ha csak egy adatbázishoz fér hozzá!

Hasonlítsa össze ezt a HostGator-tal, amely korlátlan adatbázisokat biztosít a legolcsóbb tervhez, és láthatja, hogy a GoDaddy miért jobban illeszkedik a kisebb projektekhez.

A legfontosabb dolog, amit vigyázni kell, hogy a GoDaddy csak egy ingyenes SSL tanúsítványt tartalmaz a legdrágább csomagján – és akkor is csak egy évig kapja meg ingyen. te’Ki kell rendeznie saját SSL biztonságát a többi tervében, ami szégyennek tűnik, figyelembe véve, hogy más ASP.NET tárhely szolgáltatók az SSL-t ingyen tartalmazzák az összes tervnél.

Biztonság

Mint mi’Már említettem, hogy a GoDaddy csak az ingyenes SSL biztonságot tartalmazza a legdrágább csomagján. Ha te’Az egyik olcsóbb tervnél kaphat ingyenes Let-t is’s Titkosítsa az SSL-t, vásároljon prémium tanúsítványt a GoDaddy-n keresztül, vagy adjon hozzá egy standard SSL-igazolást a pénztárnál.

Ez az utolsó lehetőség csak akkor érhető el, ha legalább egy évre feliratkozik, és havonta 6,67 dollárba kerül. Előzetes díjként hozzáadódik a számlájához – tehát egy 12 hónapos terv esetén 79,99 dollárba kerülne.

A GoDaddy 24 órás biztonsági figyelést és DDoS védelmet nyújt, függetlenül attól, hogy melyik tervet választja, amelynek rengeteg nyugalmat kell nyújtania..

Ha további védelmet szeretne, a pénztárnál a Webhely biztonsági másolatát havonta 2,99 dollárra választhatja. Ez alapszintű extra biztonságot nyújt, automatikus napi biztonsági másolatot, napi malware vizsgálatot és folyamatos biztonsági figyelést biztosít.

Árazás

A GoDaddynek három Windows-tárhely-terve van:

 • Gazdaság: Havonta 5,99 USD – alapvető webhelyekre tervezték
 • Luxus: Havonta 7,99 USD – több webhelyre tervezték
 • Végső: Havonta 12,99 USD – összetett, nagy forgalmú helyekre tervezték

Ezek az árak a kezdeti időszakra érvényes árengedményt mutatják – a terv a szokásos árfolyamon megújul, miután az eladási időszak véget ért. Itt megismerheti, hogyan néznek ki a megújítási árak’s egy gyors táblázat a gazdasági terv lebontásáért:

Terv hossza Eladási ár / hónap Megújítási ár / hónap
3 hónap 12 hónap 24 hónap 36 hónap
$ 10.99 $ 10.99
$ 6.99 $ 8.99
$ 6.49 $ 8.99
$ 5.99 $ 8.99

Hacsak te nem’Ha csak az ASP.NET-rel kezdjük, akkor a Deluxe tervet ajánljuk annak általánosabb tulajdonságai miatt, amelyek a következőket tartalmazzák:

 • Korlátlan számú webhely
 • Nem mérhető tárolás
 • 25 MySQL adatbázis (egyenként 1 GB)
 • 2 MSSQL adatbázis (egyenként 200 MB)

Ez a terv több helyet biztosít a növekedéshez, és rugalmasabb, mivel a gazdasági terv korlátozottabb, csak egy webhelyet és 100 GB tárhelyet kínál. Ha azonban a Deluxe tervet választja, akkor feltétlenül adjon hozzá SSL tanúsítványt.

Tudtad?

Egy nemrégiben végzett felmérésünk során, Az emberek 88% -a mondta, hogy havonta kevesebb mint 25 dollárt akar költeni a fogadásukon. Nem csoda, hogy a GoDaddy olyan népszerű választás!

Ha az árak havi 5,99 dollártól kezdődnek, és a legmagasabb a havi 19,99 dollár, ez a szolgáltató határozottan pontokat szerez a megfizethetőségért.

Fontos tudnivaló az, hogy a GoDaddy nem’Nincs pénz-visszafizetési garancia, tehát győződjön meg róla’feliratkozás előtt bízhat a szolgáltatásaiban.

Összességében GoDaddy’Az árak nem’t rossz – csak vigyáznod kell az extrákra’t add fel a pénztárnál!

godaddy asp.net tárhely-tervekA GoDaddynek három ASP.NET-tárhely-terve van, mindössze havi 5,99 dollárra kezdve – ne feledje, hogy az opcionális kiegészítők növelik az árat a pénztárnál.

Tudjon meg többet

 • Szeretne többet megtudni a GoDaddy-ról? Olvassa el teljes GoDaddy tárhely áttekintés áttekintést nyújt annak jellemzőiről, árairól, előnyeiről és hátrányairól.

3

Hostinger

A legjobb nagyméretű projektekhez

Kezdő ár: $ 26 / hó

üzemidő: 99,91%

Pénzvisszafizetési garancia? Igen, 30 napig érvényes

VPS Vezérlőpult

Ingyenes biztonsági mentések

4 központi kiszolgáló

Támogatott programozási nyelvek: .ASP, ASP.NET, MSSQL, MS Access, Net FrameWork, Visual Basic fejlesztés, C #

hostinger legjobb asp.net tárhelyA Hostinger Windows VPS tárolást kínál az ASP.NET felhasználók számára, és még a legolcsóbb tervnél is sok mindent kínál. Azt’alkalmas valamivel nagyobb költségvetésre, havonta 26 dollárra kezdve.

A Hostinger viszonylag új a Windows tárhelyének világában, ám a tesztelés során még mindig lenyűgözött minket. Vessen egy pillantást az árképzésre, az uptime-re és egyéb teljesítményére, majd olvassa el a részletesebb bontást…

Jellemzők

A Hostinger biztosítja Windows VPS tárhely ASP.NET felhasználók számára. Ez azt jelenti, hogy megvan a saját erőforrása a felhasználáshoz, és ez a gazdagép skálázható választássá teszi.

Nagy különbség a Hostinger esetében az, hogy a egyedi vezérlőpanel – az “VPS Vezérlőpult” – Plesk helyett. Azt’Még mindig rugalmas és könnyen használható, lehetővé téve, hogy néhány kattintással kezelje tárhelyét.

Íme néhány fő szempont a Hostinger-ről’s ASP.NET tárhely:

 • 4 mag
 • SSD tárolás – min. 50GB
 • Adatmentések
 • Min. 4 TB sávszélesség – a hálózati port sebessége 100 mbps
 • Dedikált IPv6 Internet protokoll minden tervhez
 • Min. 2 GB memória

Azt’Azonnal tisztában kell lennie azzal, hogy a Hostinger sokkal nagylelkűbb funkciókkal felel meg, mint például a GoDaddy – készítve tökéletes nagyvállalatokhoz és gyorsan növekvő projektekhez. Ha te’ha erőt és méretezhetőséget keres, a Hostinger minden dobozt bejelöl, még a legolcsóbb terv szerint is.

Minden terv tartalmaz egy dedikált IP-címet, ami különösen akkor hasznos, ha Ön’egyedi alkalmazások vagy szerver szkriptek futtatásához, vagy ha nagyobb irányítást szeretne a szerver felett.

Mindent összevetve, a Hostinger rendelkezik az eszközökkel a nehézsúlyú műveletek zökkenőmentes és zökkenőmentes kezeléséhez – rengeteg hely van a növekedéshez anélkül, hogy aggódnia kellene az üveges mennyezet felrúgása miatt. A legdrágább terv egy óriási 7TB sávszélességet biztosít, amelynek havonta több millió látogatónak kellene problémamentesen kezelnie.

Biztonság

Minden Hostinger ASP.NET tárhely-terv vállalati szintű adatmentéssel rendelkezik, amelyeket csak néhány kattintással kezelhet. Hostinger’A szerverek fejlett biztonsági modulokkal is rendelkeznek, hogy fenntartsák a magas szintű digitális biztonságot.

Ezen felül a Hostinger egy külön kiberbiztonsági csoporttal rendelkezik, és két tényezőjű ellenőrzést állított fel ügyfelei számára.

Árazás

A Hostingernek négy ASP.NET-tárhely-terve van:

 • Windows VPS 1: Havonta 26 USD
 • Windows VPS 2: Havonta 62 USD
 • Windows VPS 3: Havonta 120 USD
 • Windows VPS 4: havonta 250 USD

Noha a Hostinger-et nagyobb projektekhez ajánljuk, az’egyértelmű, hogy ez’Ez a legjobb a nagyobb költségvetés esetén! A Hostinger legolcsóbb, havi 26 dolláros havi tervével nagy előrelépést jelent a HostGator felé’s piszkos olcsó árak.

Minden tervhez 30 napos pénz-visszatérítési garancia tartozik, így könnyen visszatérítést kaphat, ha Ön’nem teljesen elégedett, levonva minden kockázatot vagy gondot.

Hostinger nincs’t okos a megújítási áraival, mint egyes szolgáltatók esetében – itt’s a legolcsóbb Windows VPS 1 terv gyors lebontása:

Terv hossza Eladási ár / hónap Megújítási ár / hónap
1 hónap 12 hónap 24 hónap
$ 36 $ 36
$ 30 $ 36
$ 26 $ 36

Dönthet úgy, hogy havonta fizet, vagy pénzt takaríthat meg éves vagy kétéves terv alapján. A tárhelyszolgáltatók általában megpróbálják bevonni egy hároméves tervbe, tehát a Hostinger’Az előfizetések valóban elég tiszteletben tartják a szerződés hosszát.

Az összes Hostinger’Az ASP.NET tárhely-tervek négy magot tartalmaznak, egy korszerű Windows Server, SSD tárolót, egy dedikált IP címet és adatmentéseket. Végül a tökéletes terv kiválasztása az alábbiakra vezethető vissza:

 • Mennyi memória van szüksége
 • Mennyi SSD tárhelyre van szüksége
 • Mennyi sávszélességre van szüksége

Ezek a kulcsfontosságú tényezők, amelyek megkülönböztetik a különféle terveket, és azt’Ezeket szem előtt tartva érdemes választani, ahelyett, hogy döntését pusztán az árra alapozná. A két legolcsóbb terv kiváló kiindulási pont, és tele van olyan funkciókkal, amelyek támogatják a projektet’növekedése.

hostinger asp.net árképzési tervekA Hostinger különféle terveket kínál, amelyek mindegyikéhez tele van sokféle funkcióval. Az árak havonta 26 USD-tól kezdődnek, ezért ellenőrizze, hogy van-e hely a költségvetésben!

Vannak más olyan szolgáltatók, amelyek ASP.NET tárhelyet kínálnak?

Mi’ve hozta neked a három legjobb ASP.NET-tárhely-szolgáltatót, miután kipróbálta, összehasonlította és pontozta a piac legjobb gazdagépeit – de ez azt jelenti, hogy ők’az egyetlen lehetőség? Nem persze, hogy nem! Itt’Gyors áttekintés néhány alternatíváról, arra az esetre, ha meg akarja nézni azokat…

InterServer.net

 • Kikiáltási ár: 4 USD havonta
 • Windows tárhely
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Korlátlan MySQL és MSSQL adatbázisok
 • Plesk Vezérlőpult

interserver.net asp.net tárhely

Az InterServer.net – hasonlóan a HostGator-hoz – nagyszerű egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a szilárd szolgáltatások között. Az összes szokásos funkcióval, mint például a Plesk vezérlőpult és a phpMyAdmin.

te’Nagy hangsúlyt fektet a sebességre és a teljesítményre ezen a webgazdagépen. Az egyik kiemelkedő tulajdonság az, hogy kiszolgálókapacitásának csak 50% -át használja fel annak érdekében, hogy a webhely növekedésével csökkenjen a teljesítménygel kapcsolatos problémák.

AccuWeb tárhely

 • Kikiáltási ár: havonta 3,52 USD
 • Windows tárhely
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Min. 10 MySQL adatbázis
 • Plesk Vezérlőpult

accuweb asp.net tárhely

Az AccuWeb Hosting büszke modern és speciális szolgáltatására. te’Megtalálja a legújabb hardverfrissítéseket – jelenleg fut a Windows Server 2016 és az IIS 10.

Három választható terv közül lehet választani, kezdve havonta 3,52 dollárra, amelyek mindegyike 24 órás biztonsági figyeléssel, napi biztonsági másolatokkal, ASP.NET AJAX-kel, SSD tárolással és egyebekkel jár. Ez teszi az AccuWeb Hosting nagyszerű választást – tervei tele vannak funkciókkal!

Valójában szinte túl sok olyan szolgáltatás van, amely a fejét körülteszi – de egyértelmű az, hogy az AccuWeb Hosting eltökélt szándéka, hogy a felhasználók sikeresek legyenek.

WinHost

 • Kikiáltási ár: 3,95 USD havonta
 • Windows tárhely
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Korlátlan MySQL és MSSQL adatbázisok
 • Egyéni Vezérlőpult

Winhost asp.net tárhely

A WinHost az egyetlen ASP.NET tárhely-szolgáltató a listánkban, amely 100% -ban elkötelezett a Windows tárolásával – a többiek megosztják a figyelmüket a Linux és a Windows között. Szóval te’d elvárják, hogy az minden trükkövel és szerszámmal együtt megjelenjen a könyvben!

Bár WinHost’A legolcsóbb terv csak 3,95 dollárba kerül’csak azoknak szól, akik csak indulnak. Ehelyett a WinHost a legtöbb ASP.NET felhasználó számára javasolja havi 7,95 dolláros maximális tervét. Ez korlátlan tárhelyet és sávszélességet, 2 GB-os SQL és 2 GB-os MySQL-t, valamint ingyenes webhely-migrációt biztosít.

A legjobb ASP.NET-tárhely-szolgáltatók: Végső gondolatok

A tökéletes ASP.NET-tárhely-szolgáltató megtalálása bonyolult feladat lehet.

Mindemellett minden olyan percet érdemes felfedezni egy olyan host szolgáltatót, amely megkönnyíti az életed és beállítja a webhelyét a növekedéshez, és meghosszabbítja a megújítási árakat és a sávszélesség-csökkentéseket..

És remélhetőleg mi is’Sikerült értékes időt spórolni azzal, hogy elvégzi ezt a kutatást az Ön számára!

Mielőtt eldöntené az Ön számára legmegfelelőbb szolgáltatást, tekintse meg újra ezeket a legnépszerűbb ASP.NET szolgáltatókat…

3 legjobb ASP.NET tárhely-szolgáltató

 1. HostGator – a legjobb átfogó ASP.NET-tárhely-szolgáltató
 2. Hajrá apu – a legjobb az első ASP.NET tárhelyhez
 3. Hostinger – a legjobb nagyméretű projektekhez

Megvizsgáltuk az InterServer.net, az AccuWeb Hosting és a WinHost szolgáltatást is, mint néhány további alternatívát, amelyet érdemes megnézni..

Összességében mindazonáltal ki akarunk kiabálni azon első három házigazdáról, amelyek kutatásunk során felkeltették bennünket és írták a teljes csomagot a felhasználók számára. A HostGator a legfontosabb ajánlásunk, mivel ötvözi a megfizethetőséget a kiváló, erőteljes szolgáltatásokkal.

A GoDaddy jobban megfelel azoknak, akik csak indulnak, míg a Hostinger erőforrásokkal rendelkezik sokkal nagyobb vállalkozások támogatására.

Megtalálta a tökéletes szolgáltatót? Ha kétségei vannak, nézzen meg közelebbről a HostGator-t’Ez egy nagyszerű kiindulási pont, ahol sok hely van a növekedéshez. Mi’meghatározta a tényeket, most a többi rajtad múlik – boldog tárhely!

GYIK

Kell-e hostolnom az ASP.NET alkalmazást a Windows rendszeren? Mi a helyzet a Linuxmal??

Régebben a Windows csak ASP.NET tárhelyre használható, de manapság az ASP.NET mind Windows, mind Linux szerverekre egyaránt futtatható! te’Megállapíthatjuk, hogy a legtöbb ASP.NET tárhelyet Windows kiszolgálón futtatják, mivel ez még mindig a legoptimálisabb választás.

Szükségem van Windows megosztott vagy Windows VPS tárhelyre?

Csakúgy, mint egy normál webhely tárolása, az ASP.NET tárhelyének kiválasztása a személyes igényekhez igazodik. A Hostinger például a Windows VPS tárhelyet nyújtja, amely hatékonyabb funkciókkal és magasabb árat tartalmaz. Ha nem’Mindezen funkciókat nem használhatja, majd elindul a HostGator egyikén’A közös terveknek tökéletesen finomnak kell lenniük.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map