5 legjobb viszonteladói szolgáltató 2020-ban

kiemelt kép a legjobb viszonteladói tárhely-szolgáltatókSzinte bárhonnan vásárolhat webtárhelyet – a személyes WordPress blogoktól, a kis- és középvállalkozások üzletfrontokjától egészen a vállalkozások webhelyein. Akár elegendő szerverteljesítményt is vásárolhat saját webtárhely-szolgáltatásának futtatásához.


Ezt nevezik viszonteladói tárhely. Azt’Ez nem valami, amit az összes tárhely-szolgáltató kínál – és még ha megtalálja is, ami ezt tudja, honnan tudja’s minden jó?

A kérdés megválaszolásához mi’Az összes főbb viszonteladói tárhelyet kínáló szolgáltatót áthelyeztük webhelyünkön kiterjedt kutatási folyamat. Mi’Már évek óta írunk arról, hogy online kapunk, és mi is’Voltál begyűjtő információkat a felhasználóinktól arról, hogy mi’fontos nekik. Ez a cikk e két folyamat eredménye: kiterjedt kutatás és felhasználói visszajelzések.

Tehát most teljes bizalommal mondhatjuk ezt ezek a mai öt legjobb viszonteladói szolgáltató a piacon. A cikk végére Ön’Viszont teljesen magabiztos abban, hogy melyik a legmegfelelőbb.

De először, mi a viszonteladói tárhely?

A viszonteladói tárhely lehetővé teszi, hogy másoknak eladja a tárhelyet, így valójában így indíthatja el saját web hosting társaságát! Fizetsz a tárhely-tervért, majd eladod a tárhelyet valakinek, akinek szüksége van rá. A legjobb azok számára, akik’10 vagy annál több webhelyet kezel, a viszonteladói tárhelyet gyakran használják webdesignerök vagy vállalkozások, akiknek otthont kell adniuk az ügyfeleknek.

5 legjobb viszonteladói hosting szolgáltatás

Kiterjedt kutatásunk szerint ezek a következők: öt legjobb viszonteladó házigazda:

 1. Mozgásban – a legjobb ár-érték arányt
 2. HostGator – a szolgáltatásokhoz legjobban megfelelő
 3. Hajrá apu – a legjobb korlátlan forráshoz
 4. A2 tárhely – a legjobb támogatás
 5. HostPapa – a legjobb viszonteladó kezdőknek

A legjobb viszonteladói tárhely-szolgáltatók az InMotion, a HostGator, a GoDaddy, az A2 tárhely és a HostPapa, olyan tényezők alapján, mint az üzemidő, szolgáltatások, segítség és támogatás, árazás és egyebek:

Az összes szolgáltató vagyunk’kiemelt:

 • Használjon cPanel irányítópultot – ez az iparági szabvány (megkönnyíti a megismerést, és szükség esetén egy másik szolgáltatóra történő átadást)
 • Hozzon létre egy márkás ügyfélpanelt – így az ügyfelek a logót és a márkát látják, nem a szolgáltatót’s
 • Korlátlan tartományokat biztosít Önnek – így beállíthatja ügyfeleit saját domainjével, plusz költség nélkül

De mindegyik saját erősségeivel és gyengeségeivel jár, amelyeket mi’Az alábbiakban részletesen ismertetjük.

Egy gyors szó az árképzésről

Ha mi’Egy dolgot megtanultunk a (sok) évben a tárhelyszolgáltatók elemzése során’s hogy áraik gyorsabban változnak, mint mondhatja ‘A tervek kezdődnek…’. Lehetnek kissé alattomosak is, alacsony bevezetési árakat (magasabb megújítási költségekkel) és kedvezményeket kínálva minél hosszabb ideig feliratkozhatnak. Mi’mindent megtettünk annak érdekében, hogy ezek az árak pontosak és közvetlen összehasonlításúak legyenek, de az’Mindig érdemes kétszer ellenőrizni közvetlenül a szolgáltatót’árazási oldal (amelyet mi’link az árakhoz).

1

Mozgásban

Legjobb ár-érték arány

Árazás

Ügyfélszámlák

Lemez terület

Sávszélesség

Időbeli teljesítmény

Ingyenes biztonsági mentések

Pénzvisszafizetési garancia

A mi eredményünk

29,99 USD – 94,99 USD havonta
25 – Korlátlan, a tervetől függően
80 GB – 260 GB
800 GB – 6 TB
99,7%
Igen
90 napig kínált
4.6 / 5

Mit’jó az InMotionról’viszonteladói tárhely?

Amikor saját felmérést végeztünk azokról az emberekről, akik host szolgáltatót keresnek, 55% szerint az ár volt a legfontosabb tényező döntésük során – tehát valószínű, hogy ugyanazok lesznek az ügyfelek, akik hozzád fognak fordulni a fogadási tervükhöz.

Hogy’Nagy ok, miért jött ki az InMotion a tetején – nem igaz’Nem kínálnak a legolcsóbb tervet, de a legjobb ár-érték arányt kínálják, a legnagyobb lemezterülettel és nagyon magas sávszélességgel. Ez az érték olcsóbb, vonzóbb terveket eredményez ügyfelei számára.

Az InMotion egy a ingyenes domain viszonteladói fiók az összes viszonteladói tárhely-tervvel, Szóval te’Van extra jövedelem opciója, ha szüksége van rá. A legtöbb a tervekkel, így a leg skálázhatóbb lehetőség – Könnyedén elindíthatja a legolcsóbb tervet, és szükség szerint könnyen frissítheti.

Az InMotion valóban kínál erős ügyfélszolgálat 24/7 élő csevegéssel és telefonos támogatással, e-mail és jegykezelő rendszer mellett. A minőségi segítség és támogatás értékének nem szabadnak lennie’ne hagyja figyelmen kívül – hosting viszonteladóként, ha problémája van a fiókjával, valószínű, hogy minden ügyfelének problémája lesz az övével, és Ön’Szeretnék valakit hívni az ASAP ügyre. Az InMotion a leghosszabb pénz-visszatérítési garanciaidőt is kínálja, 90 napos, ami könnyűvé teszi ‘ki’ ha nem’semmivel sem folytatódhat.

Mit lehetne javítani??

Noha az InMotion nagy értéket kínál (nézzen meg még egy másik helyet a rendelkezésre álló lemezterületen és a sávszélességen), kínál viszonylag kevés ügyfélszámla az olcsóbb tervein. A belépő szintű terve, az RS000S, havi 29,99 dollárba kerül, és akár 25 ügyfélfiókot nyújt Önnek. Hasonlítsa össze ezt a HostGator-ot, amely korlátlan kliensfiókot kínál, havonta 5 dollárért kevesebbel, és láthatja, hogy ez egy kicsit kompromisszum.

Mozgásban’s az üzemidő garancia is nem’t a legmagasabb ezen a listán, másodpercben jön a HostGator mögött. Igaz, hogy a tervezett állásidő csak néhány órát vesz igénybe – de ezt ismételje meg minden ügyfelére, és megnézheti az extra 0,01% -os rendelkezésre állás értékét.

2

HostGator

Legjobban a szolgáltatásokhoz

Árazás

Ügyfélszámlák

Lemez terület

Sávszélesség

Időbeli teljesítmény

Ingyenes biztonsági mentések

Pénzvisszafizetési garancia

A mi eredményünk

24,95 USD – 99,99 USD havonta
Korlátlan
60 GB – 250 GB
600 GB – 2500 GB
99,98%
Nem, külön kerül költségek
45 napig ajánlott
4.1 / 5

Mit’Jó a HostGatorról’viszonteladói tárhely?

A HostGator rendelkezik a legjobb rendelkezésre állás garanciával a listán szereplő viszonteladói szolgáltatók közül. Ez az extra 0,01% valószínűleg nem tűnik soknak, de még egy órányi állásidő az ügyfelek számára sok stresszt fog okozni, tehát ez egy hatalmas prof.

A HostGator szintén kínál korlátlan ügyfélfiókok, bár természetesen te’végül korlátozza a lemezterület és a sávszélesség korlátai. Ez azt mondta, te’Hatalmas értéket szerezhet a HostGator-fiókból, ha van’sok apró, nagyrészt statikus helyet épít fel – vagy számlákat árusít azoknak, akik vannak. Sok alacsony igényű weboldal esetén ezek az erőforrások messze menhetnek.

Az InMotionhoz hasonlóan a HostGator a ingyenes domain viszonteladói fiók minden viszonteladói tárhely-tervvel – ez egy szép, természetes kiegészítés a hosting jövedelemnek. A HostGatornak is van erős ügyfélszolgálat, éjjel-nappal telefonon vagy élő chat-en keresztül kínált segítséggel.

A HostGator az egyik a legzöldebb hosting szolgáltatók, a szén-dioxid-kibocsátást 130% -kal ellensúlyozva.

Mit lehetne javítani??

A HostGator kikapcsolja a parkból, amikor a szolgáltatásokra és az üzemidőre vonatkozik, de mégis’s még mindig le a második helyen. Mi ad?

Nos, a fő ok az kevésbé egyszerű biztonsági mentési házirend. A listán szereplő öt szolgáltató közül három ingyenes biztonsági mentéseket kínál, de a HostGator segítségével’s nem olyan egyértelmű; létrehoz ‘heti biztonsági mentések a 20 GB alatti és 100 000 inodes fiókoknál’, vagy kérésre megteheti, egyszerre 25 dollárért. Azt’Nem a világ vége, de potenciálisan gyorsan összeadódhat.

3

GoDaddy tárhely

A legjobb korlátlan forráshoz

Árazás

Ügyfélszámlák

Lemez terület

Sávszélesség

Időbeli teljesítmény

Ingyenes biztonsági mentések

Pénzvisszafizetési garancia

A mi eredményünk

39,99 USD – 89,99 USD havonta
Legfeljebb 250
90 GB – 240 GB
unmetered
99,97%
Igen
30 napos ajánlat (hacsak nem fizet havonta, ebben az esetben’s 48 óra)
4/5

Mit’Jó a GoDaddy-ról’viszonteladói tárhely?

Amikor felmérést végeztünk az olvasóinkkal webhelyünk segítségével, hogy tárhely-szolgáltatót találjunk, a GoDaddy volt az a márka, amelyről valószínűleg hallottak. Azt’ez egy jól ismert név az online világban, és az a kedves vásárlás a GoDaddy tárhely viszonteladására akkor is eladhatja a fő termékein, ideértve a domain neveket, SSL tanúsítványokat és a GoDaddy szoftvert’weboldal készítője.

De amikor a viszonteladói tárhelyről van szó, a GoDaddynek kulcsfontosságú értékesítési pontja van; nem mért sávszélesség. Ez nagyszerű csomag, ha Ön’újból tárhelyet biztosít a változó forgalmi igényű webhelyek számára – gondoljon olyan e-kereskedelmi boltokra, amelyek digitális marketing kampányokat folytatnak, flash-értékesítéseket folytatnak, vagy szezonális kereslettel rendelkeznek. A nem mért sávszélesség minimálisra csökkenti ezen webhelyek összeomlásának esélyét forgalmas időszakokban.

a Az uptime garancia a második helyen van az InMotion-val ésszerűen 99,97% -kal.

Mit lehetne javítani??

De míg a GoDaddy a márkák elismerése terén tetején szerepelhet, kutatásaink harmadik helyen helyezkedtek el a viszonteladói tárhely területén, összességében 4/5 csillagot értékelve.. Néhány helyen pontok estek.

Először a GoDaddy Mindegy’t semmilyen segítséget és támogatást nem kínálnak a 24/7 élő chat-en keresztül. Még mindig éjjel-nappal támogatja a telefont, tehát ez részünkről válogatósnak tűnhet – de ezt a listán szereplő 3/5 szolgáltató kínál, tehát téves okokból választja el egymástól..

Másodszor, a pénz-visszafizetési garancia egy kicsit több ‘válogatós’ mint más szolgáltatókkal. Ha hónapról hónapra fizet, akkor csak két nap áll rendelkezésére a pénz visszaigénylésére – és nem a 30 nap, amelyet kiemelten hirdetnek.

4

A2 tárhely

A legjobb támogatás

Árazás

Ügyfélszámlák

Lemez terület

Sávszélesség

Időbeli teljesítmény

Ingyenes biztonsági mentések

Pénzvisszafizetési garancia

A mi eredményünk

19,99 USD – 61,99 USD havonta
40-100
30 GB – 200 GB
400 GB – 2000 GB
99,95%
Igen
30 napig ajánlott
3.3 / 5

Mit’Jó az A2 Hostingról’viszonteladói tárhely?

A2 tömítés’s A viszonteladói csomagok megfizethetőek, az árak 19,99 dollár körül kezdődnek.

Ott’s kiváló segítséget és támogatást kínál telefonon, élő csevegőn és e-mailben, 24/7 lehetőségekkel. Mi’tesztelték az A2 tárhelyet’az élő csevegés, és megerősítheti, hogy gyors és hasznos – pontosan mire van szüksége a webgazda számára.

Mit lehetne javítani??

Az A2 Hosting rendelkezik a következőkkel is a legrosszabb üzemidő garancia, így – legalábbis elméletben – a legtöbb leállást nyújt Önnek bármely szolgáltatónk számára’itt szerepelt (bár ne feledje, hogy ez csak egy ‘rosszabb eset’).

Az A2 Hosting a legkevésbé skálázható szolgáltató ezen a listán, a legalacsonyabb sávszélesség és lemezterület. Ha arra törekszik, hogy igazán növekedjen vállalkozása, akár te’Ön egy tervező vagy egy otthoni viszonteladó, te’ott talállak’felső határ annak, amit elérhet más szolgáltatókkal összehasonlítva.

5

HostPapa

A legjobb kiskereskedő viszonteladók számára

Árazás

Ügyfélszámlák

Lemez terület

Sávszélesség

Időbeli teljesítmény

Ingyenes biztonsági mentések

Pénzvisszafizetési garancia

A mi eredményünk

29,99 USD – 119,99 USD havonta
20-60
50 GB – 250 GB
500 GB – 2,5 TB
99,95%
Korlátozott számú domain esetében
30 napig ajánlott
3.2 / 5

Mit’Jó a HostPapa kapcsán’viszonteladói tárhely?

A HostPapa szerepel ebben a listában, mert kutatásaink azt találták, hogy az ötödik legjobb viszonteladói tárhely-szolgáltató. Bár a többi négy szolgáltatóhoz képest rendben van, ott’Nem igazán sok, jobb – és egy kicsit rosszabb is.

Mit lehetne javítani??

Először is, van a közös legrosszabb üzemidő (az A2 tárhelyhez kötve). Mi’Már eleget beszéltünk arról, hogy miért kellene igazán riasztani az ügyfélszámot, amikor viszonteladói fiókot keres, így nyertünk’Nem is mélyedünk bele részletesebben ezzel.

HostPapa Mindegy’Nem nyújt 24 órás támogatást telefonon vagy élő chat-en. Ez egy hatalmas csapás a szemünkben; tapasztalatunk szerint a fogadási problémák nem jelentkeznek’t kényelmesen illeszkedik az irodai órákba – az’miért gondolunk ott’Valós értéke a napi 24 órás támogatásban.

A listán a négy legjobb szolgáltató számlázási szoftvert is kínál a tervével, így könnyedén kiszámlázhatja az ügyfelek számláját. Míg a HostPapa ezt kínálja három legdrágább csomagjával (arany, platina és titán), mégis Mindegy’nem tartoznak az olcsóbb kettőbe – valódi csapást jelent a logisztikára, ha azt tervezi, hogy eladja a tárhelyet, és nem csak azt adja el az ügyfeleknek.

És végül, A HostPapa csak bizonyos számú domain névre nyújt biztonsági másolatot, amely az öt szolgáltató közül három közül választja ki, amelyek alapértelmezés szerint ingyenes biztonsági mentéseket kínálnak.

5 legjobb viszonteladói szolgáltató: Következtetés

És az’s egy burkolózás! Kutatásunk szerint ismét az 5 legjobb viszonteladói tárhely-szolgáltató:

 1. Mozgásban – a legjobb ár-érték arányt
 2. HostGator – a szolgáltatásokhoz legjobban megfelelő
 3. Hajrá apu – a legjobb korlátlan forráshoz
 4. A2 tárhely – a legjobb támogatás
 5. HostPapa – a legjobb viszonteladó kezdőknek

Vajon te’Reméljük, hogy új webdesignőr, aki néhány ügyfélfiókot kíván létrehozni, vagy egy host viszonteladó, amely százaikat szeretne eladni’talált egy szolgáltatót, amely az Ön számára működni fog. És ne feledje, mindegyik pénzvisszafizetési garanciát kínál Önnek’nem veszített el semmit azáltal, hogy megadta.

Ha el akarja tartani az ajánlást, akkor nem’Nem kell tovább néznie, mint a HostGator. Összességében’s legjobban értékelt tárhelyszolgáltató cégünk, valamint a viszonteladói tárhely felmérése.

GYIK

Valamennyi viszonteladó tárhelyfiókja azonos?

Nem, ahogy mi’Látva ezt az öt legfontosabb viszonteladói házigazdát, nagyon különböző típusú fiókokkal járhat. A szokásos modell a lemezterület és a sávszélesség nagy részének megvásárlása, majd ezt megfordítva és eladva, ahogy tetszik. Akkor vannak olyan modellek, mint a Siteground’Ahol alapvetõen viszonteladja a társaságot’s StartUp megosztott tárhely-terv.

Mennyire fontosak a domain vagy az ügyfelek korlátai?

Nagyon. Ha csak azt tervezi, hogy a webtárhelyet más szolgáltatások kiegészítőként használja, akkor a korlátozott számú ügyfélszámlának valószínűleg nem számít. De ha azt tervezi, hogy a lehető legnagyobb mértékben növekedjen, akkor ezek a korlátok akadályozzák növekedését egy bizonyos ponton.

Fontos a fehér címke szolgáltatása?

Azt’Sokkal profi, ha fel tudja venni a saját márkáját, bár ez azt jelenti’Önnek el kell készítenie saját vonzó logóját. Mégis, az’Ez egy nagyszerű módja annak, hogy növeljék az ügyfelekbe vetett bizalmat.

Fontos, hogy legyen-e Windows opció a viszonteladói tárhelyhez?

Valószínűleg nem. A webszerverek túlnyomó része Linuxon fut, míg a Windows inkább speciális. Ha itt’Ha egyik ügyfelének egyértelmű szüksége van a Windows szerver futtatására, akkor érdemes lehet. Egyébként ragaszkodj a Linuxhoz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me