6 legjobb egyházi weboldal-építő

kiemelt kép a legjobb egyházi weboldal-építőkNem kellene weboldalt létrehoznia az egyház számára’40 napot és 40 éjszakát nem igényel – nem kell’Rengeteg időre, végtelen költségvetésre vagy isteni technikai készségekre van szüksége az ötletek életre keltetéséhez. Ehelyett szükséged van ezeknek a hat legfontosabb egyházi weboldal-építőnek az egyikére.


Számos oka van annak, hogy weboldalt hozzon létre az egyházának. Kapcsolat a közösséggel és a gyülekezettel, fiatalabb tagok iránti vonzerő, az információk könnyebben elérhetővé tétele – a lista folytatódik.

A jelenlegi tagok bevonása mellett egy webhely különösen hasznos lehet egyházának növekedésében’s követi. Tudtad, hogy Az új látogatók 80% -a nézd meg a templomot’honlapján mielőtt még belépne az épületbe? Az első benyomások számítanak, és ma az első benyomások a webhelyekről származnak.

Lehet, hogy nincs ideje vagy költségvetése arra, hogy az összes ébrenlétét webhely felépítésére fordítsa. És az’rendben van! A weboldal-készítők gyors és olcsó megoldást kínálnak – ezek olyan online platformok, amelyek segítenek Önnek a saját webhelyének létrehozásában, technikai ismeretek nélkül.

Számos weboldal-készítő létezik, de hogyan válasszuk ki a legjobbat a tömegből? Vannak egyházi építők, egyházi sablonokkal rendelkező általános építők és egyéb éppen építő építők’egyáltalán nem.

Szeretnénk elválasztani a jót a rosszról, és teljesen lerázni az egyenesen csúnya dolgot. Hogy’miért mi gondosan elvégzett mélyreható kutatást, teszteljük, elemezzük és összehasonlítsuk eredményeinket, amíg magabiztosan elmondhatjuk, hogy ezek a A legjobb egyházi weboldal-építők a piacon.

6 legjobb egyházi weboldal-építő

 1. Wix – a legjobb egyházi weboldal-készítő
 2. Squarespace – a legjobb szép mintákhoz
 3. Weebly – a költségvetés építéséhez leginkább megfelelő
 4. Sharefaith – a legjobb egyházi weboldal-készítő
 5. Minisztérium Designs – a tapasztalt ügyfélszolgálat számára a legjobb
 6. Sejtmag – a sokoldalúság érdekében

Ez a cikk összehasonlítja ezeket az egyházi weboldal-építőket, pontosan meghatározza, hogy melyikükhöz a legmegfelelőbb, feltárja azok jellemzőit és árait, és így tovább. Röviden, mi’Segítünk egyszer és mindenkorra eldönteni, melyik építő a legjobb választás az egyházának.

A legjobb egyházi weboldal-építők: Összehasonlítás

Hogy megtaláljuk a legjobb templom-weboldal-építőket, mindegyik építőt megvizsgáltuk’Jellemzői, a kiszámított ár-érték arány, és a tervek ütemétől függően változnak. Az alábbi táblázat a főbb jellemzőket mutatja, így kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő építőt.

Ingyenes PlanStarter ár * Ingyenes domainFree SSLWixSquarespaceWeeblySharefaithMinisztérium DesignsSejtmag
&# 10004;&# 65039;$ 11&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
&# 10060;$ 12&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039;$ 5&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
&# 10060;$ 45&# 10060;&# 10060;
&# 10060;$ 20&# 10004;&# 65039;&# 10060;
&# 10060;$ 79&# 10060;&# 10004;&# 65039;

* Ezek az árak a legolcsóbb tervet tükrözik, amely magában foglalja a weboldalkészítő funkciót. Egyes platformok más szolgáltatásokat kínálnak olcsóbban, de az itt feltüntetett ár a legolcsóbb’Fizetni fogok egy weboldal létrehozásáért.

Abban az esetben, ha te’nem biztos abban, hogy ezek a szolgáltatások néhány, mi’Röviden átnézem, hogy mit értenek, mielőtt részletesebben áttekintenék az egyes építőket.

 • Domain: te oldalad’A domain név a weboldal címe, amely megjelenik a keresősávon – például a domain “www.websitebuilderexpert.com.” Így találnak téged az emberek, és a webhely részeként járnak el’személyazonossága.
 • SSL (Secure Sockets Layer): ez hangosnak hangzik, de az’Nagyon fontos, hogy webhelye SSL-biztonsággal rendelkezik. Ez titkosítja a felhasználó és az Ön weboldala között áthaladó információkat (például jelszavakat és kártya adatait), megóvva az érzékeny információkat a szivárgásoktól és a hackertől. Azt’Ez is nagyon fontos a bizalom megteremtése és a keresési eredmények megfelelő rangsorolása szempontjából.

# 1. Wix

A legjobb egyházi weboldal-készítő

A Wix kutatásunkban az osztály csúcspontja volt, ötvözve a könnyű használatot a professzionális tulajdonságokkal és a lenyűgöző mintákkal – és ami a legfontosabb, hogy’Szuper könnyű használni. Nézze meg alább a csillagbesorolást!

Wix előnye és hátránya

ProsCons
 • Rendkívül könnyen használható
 • Lenyűgöző sablon minták
 • Tud’Ne módosítsa a sablonokat, amint a webhely élő
 • Kevesebb tárhely, mint néhány versenytársnál

A Wix népszerű weboldal készítő amatőrök, vállalkozások és még hírességek körében – te’valószínűleg láttam a TV-ben a hirdetéseket. Azt’s a drag and drop weboldal készítő, ami azt jelenti, hogy nem tudta’t könnyebben használható – egyszerűen húzza az elemeket, például képeket, szövegmezőket és videókat, bárhová is szeretné őket az oldalán. Itt’kicsit több információ a Wix-ről’s drag-and-drop szerkesztő.

Wix nincs’t egy speciális egyházi weboldal-készítő, de van meghatározott egyház és nonprofit szervezet sablonok közül választhat. Felvehet adományokat, kapcsolatfelvételi és események oldalakat, megoszthat blogbejegyzéseket és akár prédikációkat is küldhet webhelyére.

Wix rendelkezik egy szabad terv, de a saját domain nevének használatához, te’Frissítenie kell a Wix egyikére’hét fizetett terv. A legolcsóbb a Havonta 11 USD Kombinált terv, de a jobb források érdekében a Havonta 14 USD korlátlan terv – ez továbbra is költségvetés-barát, de nagyobb forgalmat enged a webhelyére.

Wix templom webhelysablonjaiA Wix számos egyházi webhelysablonnal rendelkezik az űrlap kiválasztásához. Ide tartoznak a beépített szolgáltatások és az adományozásra szolgáló oldalak, prédikáció felvételek, események és egyebek.

# 2. Squarespace

Legjobb szép mintákhoz

A négyzet alakú terület képes’t legyőzni a lenyűgöző tervei miatt. De’nem csak szép arc – nézze át az alábbiakat, hogy megnézze, hogy szerepelt a tesztelésünk során.

Négyzetűr előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Legjobb minőségű minták a piacon
 • Minden építő legjobb minőségű tulajdonságai
 • Viszonylag drága ár tervek
 • Nem olyan kezdőbarát, mint Wix

A Squarespace a felhasználóival kényezteti a kiváló minőségű, kifinomult sablon minták. Ha nagyméretű képei vannak, vagy igazán profi megjelenést szeretne, a Squarespace a legjobb választás.

Azt’Nem egészen olyan kezdőbarát, mint Wix, de még mindig nem vagy’használatához nincs szükség kódolási vagy tech ismeretekre – csak egy kicsit több szabadidő. Azt’Ez is drágább, az árak kezdődik Havonta 12 USD. Javasoljuk, hogy válassza a Havonta 18 USD üzleti terv, mivel ez lehetővé teszi az adományok elfogadását a webhelyén keresztül.

A tervezés szempontjából a Squarespace nem’nincs külön egyházi sablon. Ehelyett keresse meg a “Közösségi és nonprofit” sablonok, hogy megtalálják a tökéletes egyezést – különösen a Clarkson sablont ajánljuk!

A Squarespace hihetetlenül magas színvonalú funkciókkal rendelkezik, amelyek mindegyike már beépítve van. Például a Clarkson témával kapcsolatban’Az adományozási, küldetési és önkéntességi oldalakat automatikusan megtalálja.

Nem számít, melyik témát választja, magabiztos lehet benne’végül a profi, karcsú és nagy teljesítményű webhely hogy vonzza a látogatókat.

négyzet alakú egyház webhelyének példájaEzt a templomi weboldalt a Squarespace használatával készítették, és testreszabta a választott sablont, hogy egyedi és modern megjelenésű weboldalt hozzon létre.

# 3. Weebly

A költségvetéshez legjobban megfelelő

A Weebly nagyszerű funkciókkal, nagyméretű alkalmazás-áruházakkal és számosféle árral bíró, vonzó építőgép. Azt’forró a Squarespace sarkában – ellenőrizze az alábbi pontozásokat, hogy megnézze, hol vannak az erősségei.

Weebly előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Nagyon költségvetés-barát induló árak
 • A weboldal méretezéséhez a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik
 • Nincsenek egyházi sablonok
 • Korlátozott kreatív szabadság a Wix-hez képest

A Weebly tökéletes, ha akar egyszerű, stílusos minták, és több kreatív útmutatás, mint te’d megszerezni a Wix és a Squarespace segítségével. A sablonok meglehetősen felépített – megteheti’Ne húzzon bármit bárhová, ahogyan a Wix segítségével képes. Ez frusztráló lenne a köztük lévő kreatív álmodozók számára, de ha a tervezés a legrosszabb rémálma, akkor az’s megkönnyebbülés!

A tökéletes sablon megtalálása trükkös lehet, mint ott’Nincs keresési funkció és nincs közösségi vagy nonprofit kategória a lehetőségek szűkítéséhez. Ha viszonylag kicsi a választási lehetőség, akkor nem kellene’Nem kell sokáig találnia kedvenc dizájnját.

Mivel nincsenek testreszabott sablonok, akkor azt is meg kell adni’t személyre szabott funkciókat nem kap’Gondosan meg kell választania a témát, hogy például beépített adományoldalakat kapjon. Szerencsére megteheted a téma előnézete és érezzük magunkat a kötelezettségvállalás előtt, és változtasd meg a témádat még a webhely közzététele után is.

Weeblynek van ingyenes terv és három fizetett terv, havonta 6 és 26 dollár között. Mi nem’Nem javasoljuk, hogy túl hosszú ideig ragaszkodjon a szabad csomaghoz – korlátozott funkciókkal rendelkezik, nem’t lehetővé teszi az egyéni domain csatlakoztatását, és a webhelyén hirdetéseket jelenít meg.

Egyházának professzionális weboldalához fizetős tervre van szüksége.

Javasoljuk a Havonta 12 USD Szakmai terv azért, mert’Ez a legolcsóbb terv a hirdetések eltávolítására az Ön webhelyéről, ami elengedhetetlen az online komoly elkötelezettséghez. Feloldja azokat a funkciókat is, mint például egy ingyenes domain és a korlátlan tárhely, amely ideális média, például prédikáció felvételek vagy közösségi videók feltöltésére.

Az ok, miért nem’Nem javasoljuk a havonta 6 USD-t. A személyes terv azért van, mert hirdetéseit jeleníti meg az Ön webhelyén, és korlátozott tárhelygel rendelkezik, mint például az ingyenes csomag. A szakmai terv sokkal jobb esélyt kínál arra, hogy megbízható és emlékezetes weboldalt hozzon létre az egyházának.

példa a weebly templom weboldaláraEzt a templomi weboldalt Weebly segítségével készítették, egyszerű és tiszta tervezéssel. Láthatja a Weebly hirdetést, amely megjelenik az oldalon – meg’nem zavaró, de frissítéssel eltávolíthatók.

# 4. Sharefaith

A legjobb egyházi webhely-készítő

A Sharefaith egy olyan platform, amelynek célja az Isten szavának terjesztése az élvonalbeli technológián keresztül. Számos egyéb szolgáltatás között a Sharefaith büszkélkedhet saját egyházi weboldal-készítőjével, amely segített több mint 8000 minisztérium saját webhelyeket hoznak létre – az’elég lenyűgöző!

Az az előnye, hogy ismeri az összes Sharefaith-ot’témái alkalmasak lesznek egy egyházi weboldalra’ez csak egy eset, ha kiválasztunk egyet, amely megfelel az egyházának és a gyülekezetének. A tervek kellemes és elegánsak, de tud’t kihívás a négyzetterületre a tervezés szempontjából.

Mint Wix, sok beépített funkcióval rendelkezik, például a prédikációk feltöltésére és megosztására szolgáló szakaszok, valamint egy drag-and-drop szerkesztő.

A Sharefaith hátránya az árazás. Hozzon létre egy weboldalt’Szükségem lesz rá “Web + Média” csomag, amely költségekkel jár Havonta 45 USD (évente számlázva). Ez magában foglalja az ingyenes tárhelyet, a sablonváltást, valamint az adományozási és adományozási platformot – mindezt a Squarespace vagy a Weebly segítségével megszerezheti az ár töredékéért..

Sharefaith előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Előre csomagolt sablonok széles választéka
 • Számos egyéb szolgáltatást kínál
 • Nem olyan egyszerű használni, mint más építők
 • Viszonylag drága prémium tervek

sharefaith templom webhelyének funkcióiA Sharefaith tele van olyan szolgáltatásokkal, amelyek testreszabott webhelyének sikere érdekében készültek.

# 5. Minisztérium Designs

A legjobb tapasztalt ügyfélszolgálathoz

A Minisztérium Designs csapatának minden tagja rendelkezik a háttér az egyházi szolgálatban, ami azt jelenti, hogy egy egyedi igényekhez igazodó szolgáltatást kap. De mi lenne a termék tech oldalával??

Minisztérium Designs’ jellemzői elég szabvány. Ide tartoznak blogszerző eszközök, podcastok és video hátterek. Sablonjai vonzóak, ha nem teljesen élvonalbeli a tervezés szempontjából. Mindent egybe’Nincs mit írni otthon, de rengeteg hasznos funkciók az induláshoz.

Regisztráció előtt győződjön meg róla’újra boldog befektetés – A Minisztérium Designs csak akkor reális lehetőség, ha van 1 020 USD készen áll a fizetésre. 1000 dollárt fizet, mint a egyszeri díj, akkor Havonta 20 USD a tárhelyért. Ez azt jelenti, hogy te’Nem kötöttek be szerződést, de ez az ár nagyon meredek, mint más építők.

Minisztérium tervezi előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Kiváló minőségű és tapasztalt szolgáltatás
 • Nagyon felhasználóbarát
 • Drága előzetes és folyó költségek
 • Jellemzői és kivitele semmi különös

A minisztérium tervezi a templom weboldalának építőjétA Minisztérium Designs a csapatát használja’Tapasztalata, hogy az egyházokat több emberrel kapcsolják össze a technológián keresztül.

# 6. Sejtmag

A legjobb a többfunkciós készülék kényelme érdekében

Több mint 1000 templom már használják a Nucleus-t, de csatlakoznia kell hozzájuk?

A nukleusz ígéretes lesz all-in-one központi csomópont a templom számára, inspiráló akció a követőidetől. Küldetése körül forog “Következő lépések” hogy az új és a meglévő tagok aktívak és aktívak maradjanak az egyházban.

Bár a központi csomópont felépítése bonyolultnak tűnhet, a Nucleus megkönnyíti mindenkinek a megszervezését drag and drop tervező eszközök és alkalmazásintegrációk.

A legjobb része a Nucleus-nak az támogató és bátorító ügyfélszolgálat – üzeneteket, videókat, útmutatókat és sokféle interakciót vár el a webhely felállításakor.

Mindez azonban a kényelem áráért – a teljes csomagért, a Nucleus Completeért’Szükségem lesz tartalékra Havonta 125 USD. A weboldal készítője saját költségén jár 99 dollár havonta, ezért határozottan javasoljuk a Nucleus használatát’ Először 30 napos ingyenes próbaverzió!

A atommag büszkélkedhet sikeres esettanulmányok, és a motívumában vannak néhány motiváló érték – de ha nincs nagylelkű költségvetés, az általa kínált szerszámok és tervek nem készülnek’t igazán megéri az árat.

Nukleusz előnye és hátránya

ProsCons
 • A segítség és támogatás ösztönzése
 • Nagyon kezdőbarát
 • Drága árak
 • Kevesebb kreatív szabadság, mint más építőknek

atommag templom weboldal készítőjeA Nucleus mindent egyben csomópontot ígér az egyház és a gyülekezet számára, hogy javítsa a kommunikációt és ösztönözze a többit “következő lépések.”

A legjobb egyházi weboldal-építők: Összegzés

Építhet webhelyet a gyülekezetéhez idővödrök, mélyebb költségvetés vagy hihetetlen technikai ismeretek nélkül. Csak amire szükséged van, a hat legnépszerűbb egyházi weboldal-készítőnk egyikéhez!

Vajon te’olyan kényelmes a technológia, mint a vasárnapi prédikációk, vagy inkább inkább a Biblia bonyolultságának kicsomagolását, mint a kódolás rejtélyeit, mi’megtaláltuk a legjobb építőket.

A webhely felépítése és kezelése során a weboldal készítők olcsók, gyorsak és legfőképpen egyszerűek. Ez tökéletesvé teszi őket, ha te’szűk időben vagy pénzben kell lennie, és be kell illesztenie a webdizájnot egy már csomagolt ütemtervbe.

Mi’Az egyes építők tulajdonságait, terveit, árait és könnyű használatát megvizsgálta, hogy a lehető legjobb képet kapjon arról, hogy melyik a megfelelő az Ön gyülekezetéhez. Abban az esetben, ha te’itt szenved az információ túlterhelése’Ez a hat építő gyors megújítása, és mi az’újra a legjobb.

6 legjobb egyházi weboldalépítő: Összefoglaló

 1. Wix – a legjobb egyházi weboldal-készítő
 2. Squarespace – a legjobb szép mintákhoz
 3. Weebly – a legjobb költségvetéshez
 4. Sharefaith – a legjobb egyházi webhely-készítő
 5. Minisztérium Designs – a legjobb tapasztalt ügyfélszolgálathoz
 6. Nucleus – a legjobb a minden-egyben kényelem érdekében

Mostanra nagyon jó ötlettel kell rendelkeznie, hogy a hat építő közül melyik a szikla’Felépítem a templom webhelyét. Akár a Wix-ot, akár a Nucleus-t választja, bízhat webhely-készítőjében, és élvezheti az előnyeit, amelyeket ez hozhat az egyházának és a gyülekezetének!

A legjobb egyházi weboldal-építők: GYIK

Melyik weboldal készítője a legegyszerűbben használható?

Wix, kezeket le! Ez megkönnyítette a tesztelés során a könnyű használatot, bebizonyítva, hogy rendkívül kezdőbarát és testreszabható. Ez nagyszerű, mivel azt jelenti, hogy nem’nem kell kompromisszumot kötnie a minőség miatt, csak azért, mert tudod’t kód!

Melyik webhely-készítő a legjobb kis költségvetés esetén?

A Wix és a Weebly egyaránt ingyenes tervekkel rendelkezik, így elkezdheti az egyházi webhely felépítését anélkül, hogy egyetlen centtel elválnának. Mindig javasoljuk, hogy frissítsen egy fizetett tervre egy professzionálisabb webhelyen – a Wix-nek a legolcsóbb, hirdetésmentes kezdő ára van, csupán havonta 11 dollár..

Melyik a jobb – általános vagy egyházi építő?

Ez valóban az Ön igényeitől függ – ha például a tervezést értékeli, akkor a Squarespace jobb, mint a Sharefaith. Ha nagyon konkrét segítségre és támogatásra van szüksége, akkor a Minisztérium Designs vagy a Nucleus jobb lesz, mint a Wix vagy a Weebly.

Hogyan válasszam ki a legjobb domént az egyházi webhelyemhez?

Azt’A legjobb, ha a domain név rövid, releváns és könnyen megjegyezhető! Próbálja meg a domainjét a lehető legközelebb állítani az egyház tényleges nevéhez – például a Spiers Churchnek lehet egy www.spireschurch.com nevű weboldala..

Meg kell találnom a tárhelyet az egyházi webhelyem számára?

Nem! A tárhely az összes weboldal-készítőben szerepel, amely szerepel a listánkban, tehát nem’Nem kell aggódnia, hogy megtalálja a saját tárhelyét, vagy külön fizetni kell érte. Tudod építeni a webhelyet, hátradőlni és pihenni’mindannyian az Ön számára kezelik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map