7 legjobb cPanel tárhely-szolgáltató: Vedd át ma a webhelyed irányítását

A legjobb cpanel tárhely szolgáltatók kiemelt képeEz a cikk vadon utazhat a legjobb cPanel-tárhely-szolgáltatókon, és segít kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbbet..


A legtöbb tárhelyszolgáltató vezérlőpanelt ad a felhasználóinak. Gondoljon a vezérlőpultra, mint például az irányítópultra – rá’s az interfész, amelyet a hostolási szolgáltatások, a fiókok és a szerver funkcióinak kezelésére használ, egy helyen. Ez megkönnyíti a domain nevek, e-mail címek, biztonsági másolatok és egyebek kezelését.

A cPanel a központ egyik legnépszerűbb választási lehetősége, mert megkönnyíti webhelyének futtatását. Rengeteg szerszámmal, és – ami a legfontosabb az ön nyugalmához – jön’rendkívül megbízható.

Azért, mert’Olyan széles körben érhető el a tárhely-szolgáltatók köréből, hogy a legmegfelelőbb cPanel kiválasztása nehéz lehet. Saját szakember kutatást végeztünk, és a hét legjobb cPanel tárhely-szolgáltatóval álltunk elő.

Akár az első, akár a hetedik számot választja, biztos lehet benne, hogy ez a cPanel világ termésének krémje.

Contents

A 7 legjobb cPanel tárhely-szolgáltató

 1. Bluehost – A legjobb általános szolgáltató.
 2. HostGator – A legjobb az üzemidőhöz.
 3. Mozgásban – A legjobb megosztott és VPS tároláshoz.
 4. A2 tárhely – A legjobb felhő tárolására.
 5. SiteGround – A legjobb megbízhatóság.
 6. GoDaddy tárhely – A legjobb kiegészítő szolgáltatásokhoz.
 7. HostPapa – A legmegfelelőbb drága megújítási költségekkel.

A Bluehost a legjobb választás – ez’ez a legjobb gazdagép, és különösen hatékony WordPress tárhelyet kínál. A HostGator egy újabb erős versenyző, lenyűgöző 99,99% -os rendelkezésre állással. Mozgásban’Az cPanel a VPS tárhelyre van optimalizálva, míg az A2 Hosting az első számú szolgáltató a felhő tárolásához. A SiteGround stresszmentes, megbízható tárhelyet kínál, a GoDaddy rengeteg extra funkciót kínál. A HostPapa legutolsó drága megújítási áraival.

Olyan sok szolgáltató van ott’Könnyű elragadni, amikor megpróbálja megtalálni a legjobbat. Hogy’miért mi’itt vagyok!

Mi’Összehasonlítja ezeket a legjobb szolgáltatókat, és mindegyiket lebontja, így a lehető legtájékoztatóbb és magabiztosabb döntést hozhatja. A cikk végére Ön’Ismerni fogja a cPanel legjobb szolgáltatóinak bínját és bínját – és a legjobbakat, te’Tudom, melyik a tökéletes választás az Ön számára.

További információ

 • Még nem ismeri a webtárhelyet? Nézd meg bevezetésünket: Webtárhely-szolgáltatások: Mi az a webtárhely?
 • Hasonlítsa össze a legjobb szolgáltatókat egymás mellett Web hosting szolgáltatások összehasonlító táblázata
 • Szerezd meg a teljes aluljárót A legjobb webtárhely-szolgáltatók részletes áttekintésünkben
 • torta az alapjainkkal az útmutatónkban: Hogyan lehet webhelyet üzemeltetni?

A legjobb cPanel-tárhely-szolgáltatók

Ahelyett, hogy be kell vonszolnia az internetet, az egyes szolgáltatókra vonatkozó részleteket kell keresnie’vezérlőpaneleinket, úgy döntöttünk, hogy lépünk fel. Mi’kipróbáltam, teszteltem, hasonlítottam össze és kereszthivatkozásokat készítettünk az egyes tárhely-szolgáltatók számára, hogy a lehető legjobbakat biztosítsuk Önnek.

Side-by-side cPanel tárhely-összehasonlítás

ProviderSupportDisk SpaceUptimePénz-visszatérítési garancia * Legolcsóbb árBluehostHostGatorMozgásbanA2 tárhelySiteGroundHajrá apuHostPapa
24/750 GB – Korlátlan99,98%30 nap$ 2.75
24/7Korlátlan99,99%45 nap$ 2.75
24/7

Korlátlan

99,97%

90 nap$ 6.39
24/7Korlátlan99,95%Bármikor$ 3.92
24/710 GB – 960 GB99,98%30 nap$ 3.95
24/7100 GB – Korlátlan99,97%Nem$ 4.99
Élő csevegés és telefon100 GB – Korlátlan99,97%48 óra$ 3.95

* Ez mutatja a minimális időtartamot – a választott tárhelytípustól függően változhat.

Ezek a szolgáltatók legfontosabb jellemzői, így összehasonlíthatjuk, hogy mit’s egymás mellett kínálnak. Ez könnyebb lehet, ha mindegyikről külön olvasunk, különösen, ha olyan technikus funkciókról van szó, mint az üzemidő és a lemezterület.

Ha te’készen áll arra, hogy először lábát ugrja be a gyűrűbe minden szolgáltatóval, majd folytassa tovább. Alternatív megoldásként, ha kicsit frissítenie kell ezeket a fő funkciókat, itt’s gyors lebontás.

Jellemzők megmagyarázva

Lemezterület: A lemezterület vagy a tárolóhely az, hogy mennyi hely kell a webhely tárolására’tartalma. Gondoljon fájlokat, képeket, oldalakat és az összes kedves dolgot, amely a webhelyét alkotja – mindegyikre szükségük van valahova! Ha a tárhely túl kicsi, akkor az’Könnyű elképzelni, hogy mi baj van’El fogok törni, amint folyamatosan hozzáad tartalmat a webhelyedhez…

Uptime: Az Uptime az a százalék, amelyben a szerver fut, ami azt jelenti, hogy a támogatott webhelyek szintén működnek és működnek. Ha a szerver mindig nem működik, hogyan fogja valaki felkeresni az Ön weboldalát? Az állásidő elengedhetetlen a versenynek való lépésekhez, ezért ügyeljen rá’s a lehető legközelebb a 100% -hoz. Például a HostGator működési ideje lenyűgöző: 99,99%!

Megjegyzés az árakról: A fenti táblázatban szereplő árak tükrözik az ezen szolgáltatók által az új ügyfeleknek kínált kedvezményes árakat. Ha fel szeretne iratkozni a legalapvetőbb megosztott tárhely-tervre, akkor az’Ez a legalacsonyabb ár, amire számíthat.

Az ár és a lemezterület egyaránt változik a választott tárhely típusától és attól függően, hogy melyik feliratkozásra készül.

# 1. Bluehost

A legjobb általános szolgáltató

Bluehost előnyei és hátrányai

ProsCons
 • A legjobb a WordPress webhelyek tárolására
 • Állandó, megbízható tárhelyet kínál
 • Kiegészítők a pénztárnál növelik az árat, ha nem’t törölje őket

Szállítást keres a WordPress webhelyén? Ne keresse tovább! A Bluehost képes’nem lehet megverték – nem csak úgy jött ki, mint az a legjobb általános tárhely-szolgáltató kutatásunkban, azt’Ez is a WordPress által ajánlott első számú szolgáltató.

Mi ezt gondoljuk’érdemes kiabálni, főleg mivel a kutatásunk támogatta a Bluehostot’A WordPress hírnévre tett állítás. Bármely típusú és méretű webhelyre képes, megosztott, VPS és dedikált tervekkel, valamint kifejezetten testreszabott megosztott WordPress tárhely, WooCommerce tárhely és felügyelt WordPress tárhely számára..

A Bluehost a felhasználók számára túlmutat. Például a Bluehost’A kezelt WordPress tervek tartalmazzák:

 • Ingyenes domain, hogy webhelye erősebb identitást nyújtson
 • Automatikus szoftverfrissítések hogy webhelye naprakész és biztonságos legyen
 • Ingyenes biztonsági mentések a stresszmentes élményért
 • Korlátlan tárhely így webhelye szabadon növekszik
 • Nem mért sávszélesség így élvezheti a magas forgalmat

A Bluehost a WordPress játékának tetején van, de te nem’nem kell kiválasztania egy WordPress-specifikus tervet. Kutatásunkban a Bluehost a VPS és az elkötelezett tárhely területén is bizonyította magát, megbízható szolgáltatások köre és tiszteletben tartott 99,98% -os üzemidő miatt..

Az új ügyfelek megosztott WordPress-tárhelyet szerezhetnek havonta mindössze 2,95 dollártól a Bluehost-tal (általában 7,99 dollár)..

Mindegyik Bluehost’A fogadási tervek a következőkkel járnak: 30 napos pénzvisszafizetési garancia, szóval ha te’Nem vagy teljesen elégedett a kapott szolgáltatással, te’Teljes visszatérítést kapok.

A kezelt WordPress tárhelyhez Ön’a Bluehost segítségével havonta 19,95 dollár indulási árat keres havi 49,95 dollárra’promóciós árak.

Bluehost’A cPanel megegyezik a többi márkájával – tiszta, egyszerű és megbízható.

bluehost cpanelA Bluehost cPanel tiszta, tiszta és könnyen megtalálható. Kezelheti a domaineket, e-mail fiókokat, beépülő modulokat és még sok minden másat az irányítópulton.

További információ

 • Tudjon meg többet a Bluehostról az alapos részben Bluehost Review
 • Ellenőrizze, hogy a Bluehost megfelel-e költségvetésének a miénkhez Bluehost árképzés
 • Miért olyan jó a Bluehost a WordPress számára? Megtudhatja a a legjobb WordPress tárhely-szolgáltatós
 • Keresse meg a WordPress webhelyének tökéletes szolgáltatót a Legjobban kezelt WordPress tárhely-szolgáltatók

# 2. HostGator

A legjobb az Uptime számára

HostGator előnyei és hátrányai

ProsCons
 • 99,99% üzemidő
 • Könnyen kezelhető kezelőpanel
 • Vannak olcsóbb szolgáltatók odakint
 • A támogatási portál lenyűgöző lehet

A HostGator nemcsak a legjobb eredményidőért nyeri el a díjat, hanem el is győzi a nyereményt legjobb dedikált tárhely-szolgáltató.

Szóval mi teszi ilyen jót? Először is, akkor felrobbant a jelenetre lenyűgöző 99,99% üzemidő. Hogy’a legmagasabb rendelkezésre állási pontszám, amelyet bármilyen szolgáltatótól valószínűleg elvárhat, a kiszolgálót érintő kisebb frissítések és működési hibák miatt.

A HostGator közel áll a Bluehost másodpercéhez, a magas rendelkezésre állás pontszámát a támogatási lehetőségek teljes skálájával, a rengeteg tárhelytípussal és a minőségi szolgáltatások teljes házával (például CodeGuard) kombinálva..

Mit’s még több, A HostGator testreszabta cPaneljét, hogy még könnyebben használható legyen – ez’Nagyon egyszerű navigálni és megtalálni mindent, amire szüksége van. Rengeteg videó, cikk és útmutató található a HostGator támogatási portálján is abban az esetben, ha elakad!

cpanel hostgatorA HostGator a cPanelt használja, hogy a felhasználók számára egyértelmű és egyszerű felületet biztosítson webhelyeik futtatásához. Kezelheti a domaineket, figyelheti a forgalmat és még sok minden mást is végezhet a vezérlőpulton.

A HostGator különösen jól teljesített, amikor a dedikált tárhelyről volt szó. Számos funkciót kap, többek között:

 • Beépített SSL biztonság hogy a látogatók biztonságban maradjanak és a Google boldog legyen
 • 1 TB lemezterület rengeteg tartalom tárolására
 • Választhat Linux vagy Windows tárhely hogy megfeleljen az Ön igényeinek
 • Nem mért sávszélesség a nagy forgalom kezelésére
 • 8 GB RAM hogy minden zökkenőmentesen működjön

… és az’csak a legolcsóbb dedikált terv szerint!

HostGator’A legolcsóbb dedikált terv a helyesen elnevezett Value Server terv, amely költségekkel jár Havonta 119 USD új felhasználók számára. Ha te’Ha még nem áll készen a dedikált tárhelyre, akkor a HostGator segítségével akár alig is fogadhat Havonta 2,75 USD a legolcsóbb megosztott terv alapján.

hostgator legjobb cpanel szolgáltatóA HostGator segítségével havonta csak 2,75 dollárt indíthat a tárhelyen, a legolcsóbb megosztott tárhely-terv alapján.

További információ

 • Olvassa el teljes HostGator áttekintés további részleteket erről a népszerű szolgáltatótól
 • További információ a Legjobb dedikált tárhely-szolgáltatók
 • Hasonlítsa össze a HostGator versenytársaival:
  • HostGator vs GoDaddy
  • SiteGround vs HostGator
  • Bluehost vs HostGator

# 3. Mozgásban

A legjobb a megosztott és a VPS tároláshoz

InMotion előnye és hátránya

ProsCons
 • A legjobb megosztott tárhely szolgáltató
 • Legjobb VPS-tárhely-szolgáltató, optimalizált VPS cPanel-rel
 • Nem a legolcsóbb szolgáltató a piacon

Az InMotion képes’t megverték, ha a megosztott tárhelyről és a VPS-ről van szó. A bajnok mindkét típusát tekintve a bajnokság tetején szerepelt, lenyűgözően pontozta a szolgáltatásokat, a lemezterületet, valamint a súgót és támogatást.

A legtöbb ember a megosztott tárhelyen indul el’ez a legalapvetőbb lehetőség, és az InMotion számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek biztosítják, hogy webhelye a lehető legjobban induljon az életben. Havonta 6,39 dollárért, számíthat ingyenes biztonsági mentésekre, ingyenes domainre, korlátlan e-mail fiókokra, korlátlan lemezterületre és még sok mindenre.

És mikor’Itt az ideje, hogy webhelyének robusztusabb tárhelytervet adjon, számíthat az InMotion-ra, hogy csillagszintű VPS-ot is biztosítson. A tervek havi 29,19 USD-tól kezdődnek, és olyan funkciókat tartalmaznak, mint a root hozzáférés (a végső irányításhoz és testreszabáshoz a szerver felett), ingyenes biztonsági mentések (a nyugalom érdekében) és akár 260 GB-os tárhely, hogy a webhely helyet biztosítson a növekedéshez.

Mozgásban’A cPanel szennyezetlen és tiszta, mindent egyetlen oldalon elrendezve.

inmotion cpanelAz InMotion a cPanel használatával átfogó, mindent egyben kezelő központot nyújt Önnek webhelyének kezelésére.

Ez megkönnyíti a webhely különböző szakaszainak kezelését, valamint a statisztikák, például a sávszélesség-felhasználás nyomon követését. A tetején található menü linkekkel görgetheti vagy felhasználhatja az egyenesen a kívánt szakaszra ugrást, vagy a keresősáv segítségével szűkítheti az eredményeket.

inmotion cpanel keresésA keresősáv megkönnyíti a közvetlen elérést a kezelt területekre.

Az InMotion cPanel használatával járó további bónuszainak az az, hogy azóta igazán testreszabott szolgáltatást kap A cPanel speciálisan optimalizálható a VPS tárolására. A cPanel VPS Optimized biztosítja az erőforrások minimális felhasználását, javítva a teljesítményt és a sebességet.

A cPanelnek ez a verziója szerepel az InMotion egészében’s VPS tervek – kombinálják a kifejezetten optimalizált szolgáltatást az InMotion-tal’Legfontosabb tulajdonságai, és te is’Van egy nyerő kombináció!

inmotion legjobb cpanel vps szolgáltatóAz InMotion a legjobb VPS-tárhely-szolgáltató, és magában foglalja a cPanelt, hogy a felhasználók számára a lehető legjobb teljesítményt szolgáltassa weboldalai számára.

További információ

 • Olvassa el teljes Az InMotion tárhely áttekintése hogy alaposan megnézze ezt a lenyűgöző szolgáltatót
 • Tudjon meg többet a Legjobb megosztott tárhely-szolgáltatók áttekintésünkben
 • Hasonlítsa össze a A legjobb VPS-tárhely-szolgáltatók teljes áttekintésünkben
 • Válassza ki webhelyének és költségvetésének a legjobb szolgáltatót a legjobb olcsó VPS-tárhely-szolgáltatók
 • Nem biztos benne, milyen típusú tárhelyre van szüksége? a Közös tárhely vs. VPS tárhely Az összehasonlítás a helyes utat fogja meghatározni!

# 4. A2 tárhely

A legjobb a Cloud Hosting számára

A2 tárhely előnyei és hátrányai

ProsCons
 • A felhő tárolására alkalmas
 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • Meglehetősen alacsony rendelkezésre állás ideje (99,95%)

A rossz ügyfélszolgálat az egyik leginkább bosszantó dolog – nem kell’Nem akarjuk az utolsó ember tudni, amikor valami baj van az Ön webhelyével! Hogy’valami olyasmit nem’az A2 tárhelynél nem kell aggódnia. Villámgyorsan és szívesen segít, számíthat az A2 Hosting ügyfélszolgálatára!

Kutatásunkban, Az A2 Hosting szintén kiemelkedett a remek felhő-tárhelyről, amely lehetővé teszi a terv erőforrásainak testreszabását az igényeinek függvényében.

Az A2 Hosting a cPanelt használja intuitív tervezése és könnyen kezelhető felülete miatt. Ezt a népszerű vezérlőpanelt használja a megosztott, VPS, dedikált és viszonteladói szerverek táplálására, és egyesíti a cPanel-et a nagy teljesítményű SwiftServer-ekkel, hogy a webhely számára biztosítsa a szükséges erőt és sebességet..

És mi a helyzet a fogadással?? Az A2 tárhely jó választás – kutatásunkban az 5-ből nagyon tiszteletreméltó 4,3 csillagot kapott. Teljes súgó- és támogatási lehetőségeket kínál, valamint különféle tárhelytípusok széles választékát kínálja.

Ahol az A2 Hosting leesett, ott volt az elég alacsony rendelkezésre állás ideje (99,95%). Ennek a hibának ellenére még mindig befejeződött az első három szolgáltató megosztott tárhely, VPS-tárhely, felhő-tárhely és kezelt WordPress-tárhely számára.

A2 tárhely’Az ára 3,92 USD-tól kezdődik a legolcsóbb megosztott tárhely-tervért, és nagyvonalú pénz-visszatérítési garanciát is kínál.

Rengeteg oktatóanyag és cikk található az A2 Hosting támogatási központjában, amelyek segítenek megismerkedni a cPanelrel, és ez’Könnyen személyesen felkeresheti az esetleges kérdéseit.

A2 hosting cpanel szolgáltató ügyfélszolgálatAz A2 Hosting ragyog, ha az ügyfélszolgálatról van szó, így kényelmesen érheti magát bármilyen kérdésével.

További információ

 • Olvassa el teljes A2 tárhely áttekintés hogy megnézze’ez a helyes választás az Ön számára

# 5. SiteGround

Megfelelő a megbízhatósághoz

SiteGround előnye és hátránya

ProsCons
 • A WordPress által ajánlott
 • Kiváló ár-érték arány
 • Kevés lemezterület
 • Nincs ingyenes domain

Ha a fő hangsúly a folyamatos, stresszmentes, megbízható tárhely, akkor a SiteGround a választás az Ön számára. Az összes SiteGround tervhez tartozik a cPanel, amely megkönnyíti a fiók kezelését. Kezelje domainjeit, nyomon tudja követni a számlázást, és még a támogatást is elérheti a Vezérlőpulton keresztül a SiteGround segítségével.

Számos tárhelyi lehetőség van a SiteGround segítségével. Nem tette’Kutatásunkban jó vagy rossz okokból nem emelkedik ki – kényelmesen elfér a versenytársak között Összesen 5 csillag az 4-ből.

A SiteGround hétféle tárhelyet kínál. Ezek közül ez’legerősebb a dedikált tárhely és a kezelt WordPress tárhely területén. Azt’egyik vagy sem az első helyen, de az a WordPress által ajánlott, testreszabott funkciói miatt.

Havonta 3,95 USD-tól olyan alapvető WordPress-funkciókat kap, mint például az ingyenes telepítés és migráció, a napi biztonsági mentések, az automatikus frissítések és a WordPress speciális támogatása. Azt’Nem igazán a Bluehost-on’szint, de ez’s biztonságos és szilárd választás.

helyszíni megbízható cpanel tárhelyAz összes SiteGround’A hostolási tervek a cPanel legújabb verziójával jönnek létre, amelyet még kezdőbarátabbá tesznek

További információ

 • Olvassa el teljes SiteGround áttekintés a funkciók, az árak és egyebek részletesebb ismertetése érdekében
 • Szakadt a szolgáltatók között? Olvassa el szakértői összehasonlításainkat, hogy megtalálja a legjobb választást:
  • SiteGround vs GoDaddy
  • SiteGround vs InMotion
  • SiteGround vs Bluehost
  • SiteGround vs HostGator

# 6. GoDaddy tárhely

A legjobb kiegészítő szolgáltatásokhoz

GoDaddy előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Rengeteg funkcióval rendelkezik, mind a beépített, mind az opcionális extrákkal együtt
 • Könnyen kezelhető több szolgáltatás egy műszerfalról
 • Nincs pénz-visszatérítési garancia a legtöbb tárhely-tervre

Tekintse meg a GoDaddy webhelyet, amely magában foglalja a tárhelyet, a domain neveket, az e-maileket, a marketingt és a többit. Azt’Nem a legfejlettebb tárhely-szolgáltató, de van egy sor extra eszköz, amellyel megbéníthat.

A GoDaddy egy sor választékot kínál, amelyek mindegyikét könnyen kezelheti egy helyen. Ez teszi ezt a népszerű, ha nem különösen erős választást.

Kutatásunkban a GoDaddy valóban csúcspontot kapott megosztott tárhely-tervei szempontjából. Csak a legolcsóbb gazdasági terv alapján élvezheti az ingyenes biztonsági mentések, az ingyenes domain, az első üzleti évre szóló ingyenes üzleti e-mail és még sok más lehetőséget..

Mindezen remek extrák miatt a GoDaddy kiemelkedő szerepet kapott kutatásaink jellemzőiért.

A GoDaddy azonban zuhant a rangsorban, amikor ár-érték arányt ért el. A GoDaddy nyerte a legtöbb hosting-tervhez (beleértve a megosztott tárhelyet) való pénz-visszafizetési garanciát és a meglehetősen izmos megújítási költségeket’t nem hozza meg a legtöbb ütést a dollárért.

A cPanel nem’t nem támogatja a Windows tárhelyét, így csak akkor kap cPanelt a GoDaddy-vel, ha feliratkozik valamelyik Linux tárhely-tervére. Általában a Linux tárolását javasoljuk’gyorsabb és általában olcsóbb, míg a Windows specifikusabb és nem’t szükséges a legtöbb felhasználó számára.

godaddy cpanel megosztotta a linux tárhelyetA GoDaddy a cPanelt használja a vezérlőpulthoz, ami azt jelenti, hogy garantáltan megbízható, könnyen navigálható felületet biztosít fiókja és webhelyének kezelésére..

További információ

 • Olvassa el GoDaddy tárhely áttekintés hogy megtudja, mi ez’raktáron van

# 7. HostPapa

A legjobb, ha drága megújítási árakat kínálunk Önnek

HostPapa előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Korlátlan sávszélesség a legolcsóbb terveknél
 • Ingyenes domain regisztráció elérhető
 • Magas megújítási költségek
 • Nincs ingyenes biztonsági mentés

A HostPapa szilárd funkciókkal rendelkezik, és valójában személyes legjobbat adott kutatásunkban a megosztott WordPress tárhely-tervek alapján. Számos funkciót kap, köztük:

 • Ingyenes domain
 • Szoftver frissítések
 • SSL biztonság
 • Korlátlan sávszélesség

Azt gondoljuk’A legjobb, ha őszinte legyek őszinte, ezért tudnia kell, hogy a HostPapa meglehetősen drága megújítási költségekkel jár. Noha az új felhasználók számára vonzó értékesítési funkciók lehetnek, a HostPapa nem’t annyira vonzó, ha a megújítási idő gördül be.

Amíg feliratkozik a hosszú távú költségekre, a HostPapa remek választás lehet.

A promóciós árak a HostPapa havi 3,95 és 12,95 dollár között mozognak’Három megosztott WordPress tárhely-terv. A HostPapa 99,97% -os rendelkezésre állásával, rengeteg lemezterülettel és felhasználóbarát cPanelrel rendelkezik, amelynek érdemes megfontolni a.

hostpapa cpanelHostPapa’A cPanel tiszta, felhasználóbarát és egyszerűen navigálható.

További információ

 • Olvassa el HostPapa áttekintés hogy megtudja’neked igaz

Van-e más cPanel tárhely-szolgáltató?

A cPanel a piacon az egyik legszélesebb körben alkalmazott vezérlőpanel, elsősorban azért, mert miatt’annyira könnyen használható. Természetesen van értelme, hogy több cPanel szolgáltatót kínál, mint a listánkban szereplő hét -, de ezek a legjobb hét!

Vannak más szolgáltatók is, amelyek a saját cPanel verzióját használják, amelyet mi’kutattam és ajánlhatok. Ezek a szolgáltatók akkor a legjobbak, ha kicsit más, de ugyanolyan felhasználóbarát terméket akar.

iPage

Kétséget kizáróan, Az iPage a legerősebb az ár-érték arány szempontjából. Az iPage-val havonta 1,99 dollárt is fogadhat a megosztott tárhely-tervében – ez az’75% -kal kevesebb a rendes áron, és magában foglalja az ingyenes domain regisztrációt!

A legfontosabb dolog, amit tudnia kell az iPage-ról, hogy nem’Ne használd a cPanelt – megvan a maga iPage Vezérlőpult. Ennek az egyedi kezelőpanelnek az a célja, hogy még a cPanelnél is egyszerűbben megtervezze a tervezést, és ezáltal a kezdőbarát legyen. Ez a műszerfal gyors és egyszerű hozzáférést biztosít az összes felügyeleti eszközhöz, és a kialakítását úgy alakíthatja, hogy tükrözze magát az iPage-t.

Összességében az iPage jó, költségvetés-barát tárhely-szolgáltató, amely tökéletes, ha csak egyszerűen akarja tartani a dolgokat. a “egy kaptafára” a megosztott tárhely-terv azt jelenti, hogy nem kell’nem kell aggódnia a növekvő költségek miatt, mivel webhelye növekszik.

DreamHost

A DreamHost a legjobb tárhely-szolgáltató. A cPanel helyett a DreamHost rendelkezik egy egyedi vezérlőpulttal, az úgynevezett DreamHost panel.

A DreamHost Panel hasonlóan működik, mint a cPanel, lehetővé téve az ellenőrzéseket, hogy mindent kezelhessen a kifizetésektől és a kiszolgálóktól a fiókjáig, a hozzáférési támogatástól és egyebektől. Egyszerű menükkel, hasznos linkekkel és a legfontosabb keresősávval rendelkezik a gyors javításokhoz.

A DreamHost egy másik szolgáltató, amelyet a WordPress ajánl, és lenyűgöző funkciókkal rendelkezik.

WPEngine

A WPEngine a WordPress felhasználóinak szól, négy kiválasztott WordPress tárhely-tervvel.

Azt’Nem meglepő, hogy ez a WordPress szakembercsomag legmagasabb szintű segítséget és támogatást kínál. te’Jelentkeznie kell a havi 115 dolláros növekedési tervre a nap 24 órájában nyitva tartó telefonos támogatás feloldásához, vagy merésznek lennie, és mennie kell az egyedi tervhez, hogy hozzáférjen a tanácsadó fedélzeti alapokhoz (ooh).

A WPEngine a saját cPanel verzióját használja, amelyet azért hozott létre, hogy a felhasználók a lehető legjobb WPEngine élményt nyújtsa.. Ezt a kezelőpanelt felhasználói portálnak hívják, és lehetővé teszi az összes főbb szolgáltatás elérését, például a látogatói statisztikákat, a tárolási és sávszélesség-felhasználást, valamint a domainkezelést.

wpengine felhasználói portálWPEngine’s A Felhasználói portál tiszta, egyszerű felületet nyújt webhelyének kezeléséhez.

cPanel vagy Custom Control Panel – Hogyan hasonlítják össze?

A nap végén az összes vezérlőpanel hasonló munkát végez – te’Van egy központi, mindent egyben központja a webhely fontos funkcióinak kezelésére.

Bár a különböző szolgáltatók testreszabják a cPanel-t, összességében az alapok változatlanok. Önnek előnyei vannak a szokásos online cPanel útmutatóknak és kézikönyveknek, amelyek segítenek a kiszolgálásban, és a szolgáltatók közötti váltás egyszerű.

Az egyedi vezérlőpanelek testreszabottabb és specifikusabb szolgáltatást nyújtanak, amelyet a szolgáltató tölt be’Saját adatai és kialakítása az Ön és webhelye javára. Azonban ott van’Ezenkívül több teret enged a kockázatnak – nem kell’Nem tudom, mennyire könnyű vagy nehéz használni, és a szolgáltatók későbbi váltása sokkal nehezebb lehet.

Néhány szolgáltató valóban bemutatja a vezérlőpanel bemutatóját, amely nagyszerű módja annak, hogy megnézze, vajon bejelöli-e a dobozokat a regisztráció előtt.

További információ

 • Szeretne többet megtudni a felhőtárhelyről? Olvassa el a A legjobb felhő-tárhely-szolgáltatók mélyreható áttekintésünkben
 • Olvassa el iPage áttekintés hogy többet megtudjon erről a költségvetés-barát szolgáltatótól
 • Szeretne még alacsonyabb árakat látni? Nézze meg, hogy az iPage miként hasonlít az A legjobb olcsó webtárhely-szolgáltatók a piacon
 • Ha tetszett a WPEngine megjelenése’a kezelőpanelről, olvassa el a WPEngine áttekintés és nézd meg’neked igaz!

A legjobb cPanel-tárhely-szolgáltatók – összefoglaló

Ez a cikk összegyűjtötte a hét legjobb szolgáltatót, amelyek a cPanel-et használják, sőt bemutattak is Önnek néhányat, amelyek a saját utat tették meg, de még mindig erősen ajánlhatók..

A cPanel egy vezérlőpult, amely megkönnyíti a webhely, a domainek, a szerverbeállítások, az e-mail fiókok és egyebek kezelését és futtatását egy helyen. Azt’Ez egy népszerű, kezdőbarát kezelőpanel, amelyet a legtöbb tárhely-szolgáltató használ.

7 legjobb cPanel tárhely-szolgáltató: Összefoglalás

 1. Bluehost – A legjobb általános szolgáltató.
 2. HostGator – A legjobb az üzemidőhöz.
 3. Mozgásban – A legjobb megosztott és VPS tároláshoz.
 4. A2 tárhely – A legjobb felhő tárolására.
 5. SiteGround – A legjobb megbízhatóság.
 6. GoDaddy tárhely – A legjobb kiegészítő szolgáltatásokhoz.
 7. HostPapa – A legmegfelelőbb drága megújítási költségekkel.

Mi van a többivel? Ezek nem’t az egyetlen kiváló minőségű szolgáltató odakint – mi’Kutattam másokat, amelyek saját egyedi vezérlőpaneleket használnak, és a DreamHost, az iPage és a WPEngine keményen dolgoztak annak érdekében, hogy a vezérlőpanelt a rivális cPanelhez hozzák.

Összességében mi’d javasolnom kell a Bluehost-ot, mint a legjobb szolgáltatót. Azt’Megvan a szolgáltatások, az árak és a megbízható indítópult. A Bluehost nem szereti a legjobb általános szolgáltató címet, valamint a WordPress hosting vitathatatlan bajnokát.’Nem hagy sok helyet a verseny számára.

Don’Ne hagyja, hogy a por lerakódjon ezen epikus leszámolás után – válassza ki a győztest, átvegye az irányítást a cPanel felett, és élvezze a boldog hostolást!

A legjobb cPanel-tárhely-szolgáltatók: GYIK

A cPanel ingyenes?

Önmagában a cPanel nem ingyenes termék – a kezdés időpontja: Havonta 15 USD. azonban, a legtöbb tárhelyszolgáltató ingyenesen beilleszti a tárhelytervébe, tehát nem’aggódnia kell az esetleges extra fizetésért! Néhányan egy évig ingyen megadják Önnek, de utána külön díjat számítanak fel, ezért mindenképpen ellenőrizze a tervet, mielőtt feliratkozna.

A vezérlőpultom privát?

Igen! A vezérlőpult eléréséhez be kell jelentkeznie, függetlenül attól, hogy nem’s cPanel vagy egyéni. Azt’Fontos, hogy a vezérlőpanel biztonságban legyen, mert az összes fontos információt és beállítást tartalmaz az Ön webhelyére. Te nem’Nem szeretne egy véletlen idegennel bejutni, és elkezdeni zavarodni a domainjeivel vagy e-mailjeivel!

A cPanel kompatibilis az összes tárhelytípussal?

A cPanel csak Linux hostoláshoz használható, a Windows tárhely helyett. Ezt nem kellett volna’Ez nem okoz problémát a legtöbb ember számára, mivel a Linux a legnépszerűbb és legszélesebb körben ajánlott tárhely. Azt’gyorsabb, olcsóbb és naprakész. Ha azonban szüksége van Windows tárhelyre, használhatja a Plesk szoftvert a cPanel helyett – sok szolgáltató mindkettőt kínál, így senki sem marad ki.

A Website Builder Expert célja, hogy őszinte adatokat szolgáltasson az Ön számára. Hogy’Ezért végezzük el saját kutatásainkat, és közvetlen, személyes betekintést szerezzünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map