7 legjobb olcsó megosztott tárhely-szolgáltató 2020-ban

A költségvetést megszorító webhelyek a múlté – és ezért fizetnek prémiumot a minőségi webtárhelyért. Manapság bárki a saját weboldalát tárolhatja anélkül, hogy betörne a bankba – és mi is’itt vagyok, hogy megmutassam, hogyan.


Szóval te’sikerült létrehoznia egy weboldalt – jó munka! Nos, te’újra házigazdának kell lennie. Te nem’nincs egy csomó készpénz – ki csinálja? – De ugyanígy, te sem’Nem akarjuk, hogy rövid idő alatt megváltozzunk, és elakadjunk egy al-par szolgáltatóval.

Nos, ne félj.

legjobb olcsó web hosting szolgáltatók

A megosztott tárhely egy nagyszerű módja annak, hogy webhelyét eljuttassa az online világba. Azt’Olcsó, könnyen telepíthető és szinte bármilyen személyes vagy szerény méretű webhelyhez használható.

Mi’újra kitalálni a következő kérdést ‘Hogyan találok a megfelelő szolgáltatót?’ Végül is látszólag végtelen lehetőségek vannak odakint, mindegyik ajánlat zavarosabb, mint az utolsó.

Hogy’oda, ahol bejönünk.

Itt, a Webhely-készítő szakértőjében két vagy két dolgot ismerünk az online elérésről. Legyen’honlapot hozunk létre, tárolhatunk, vagy tippeket adhatunk az online sikerességhez’fedezte magát. Szakemberekből álló kutatócsoportunk keményen dolgozott, tesztelve és felülvizsgálva egy csomó személyt… Nos, házigazdák!

Mi’Most tökéletes helyzetben van, hogy párosítson a tökéletes szolgáltatóval. Szóval, hadd’Vessen egy rövid pillantást arra, hogy melyik megosztott tárhelyszolgáltatás a legjobb az üzleti életben.

Contents

A legjobb olcsó megosztott tárhely-szolgáltatók

 1. DreamHost – Kikiáltási ár: 4,95 USD / hó
 2. HostGator – Kikiáltási ár: 5,95 USD / hó
 3. Mozgásban – Kikiáltási ár: 7,99 USD / hó
 4. A2 tárhely – Kikiáltási ár: 7,99 USD / hó
 5. Bluehost – Kikiáltási ár: 7,99 USD / hó
 6. Hostinger – Kikiáltási ár: 7,99 USD / hó
 7. iPage – Kikiáltási ár: 9,99 USD / hó

A legolcsóbb megosztott tárhely-tervezet havonta 4,95 dollártól indul, az első helyen lévő Dreamhost-nal. A HostGator forró a sarkában, havi 5,95 USD indulási árral. Az InMotion, az A2 tárhely, a Bluehost és a Hostinger mindössze 7,99 dollárt számol fel havonta, sőt az iPage, a hátsó oldal felépítése esetén, 10 dollár alá kerül a megosztott tárhelyért..

Azt’Fontos tudni, hogy ezek mind nem diszkontált kiindulási árak. Még több pénzt takaríthat meg, ha aláír egy hosszú távú megállapodást, amelyet mi’Majd később megvitatom.

Ebben a cikkben mi’Megvizsgáljuk a fenti szolgáltatók mindegyikét, megmondhatjuk a megosztott tárhely erősségeit és gyengeségeit, és összehasonlíthatjuk őket fej-fej ellen.

A megosztott tárhely ideális személyes weboldalakhoz vagy kisvállalkozásokhoz. Ha te’érdeklődik más típusú webtárhely iránt, olvassa el néhány alábbi cikkünket:

Ki a legjobb olcsó megosztott tárhely-szolgáltató?

A DreamHost kiváló tárhely-szolgáltató, amely bármely szolgáltatás legolcsóbb megosztott tárhelyét kínálja (4,95 USD / hó). Ha te’hajlandó fizetni egy kicsit extra, azonban a kiváló minőség az InMotion (7,99 USD / hónap) vagy a HostGator (6,95 $ / hónap).

Sok cikktől eltérően’Online talál, ez nem’nem csak a véleményünk – ez’részletes, szakértői kutatások támasztják alá. enged’közelebbről megvizsgálja, miként hasonlítják össze a legjobb olcsó megosztott tárhely szolgáltatói az egyes szolgáltatások funkcióit.

Olcsó megosztott tárhely-szolgáltatók: fej-összehasonlítás

Tárhelyszolgáltató Ár (havonta) Látogatói limit (havonta)A benne szereplő webhelyek számaTárhelyIngyenes biztonsági mentések / domainokSSL biztonságüzemidőDreamHostHostGatorMozgásban
$ 4.95Korlátlan150GB&# 10004;&# 10004;99,95%
$ 5.952400001Korlátlanx&# 10004;99,99%
$ 7.99360.0002Korlátlan&# 10004;&# 10004;99,97%

Ha te’nem szól a műszaki fogadási feltételekről, Don’ne aggódj. Itt’s néhány magyarázat arról, hogy mi ezek a szolgáltatások:

 • Látogatói korlátozás – Annak száma, ahányszor a webhelyére havonta lehet hozzáférni és böngészni.
 • Tartalmazott webhelyek – Hány webhelyet üzemeltethet a megadott árért.
 • Tárhely – Mennyi fájlterület van a webhely tartalmához és médiájához.
 • Biztonsági másolat / Domainek – Képesség a webhely egy korábbi verziójának / a webhely URL-jének helyreállítására, pl. websitebuilderexpert.com
 • SSL biztonság – A látogatók védelmét szolgáló tanúsítvány’ adatok és információk. Az URL melletti kis lakat formájában szimbolizálva.
 • Uptime – Mennyire rendszeresen működik webhelye online. Például a 99,97% -os rendelkezésre állás megfelel azzal, hogy webhelye évente mindössze két és fél órát áll le.

Az alábbiakban mi’Megtekintjük ezeket a szolgáltatókat külön-külön. Mi’Felülvizsgálunk még néhány – összesen hét – áttekintést, hogy mely szolgáltatók kínálják a legjobb olcsó megosztott tárhelyet..

# 1 DreamHost

A legjobb az olcsó megosztott tárhelyhez

Nézze meg az alábbiakban felsorolt ​​legfontosabb felvételeket kutatásaink alapján, a csillagbesorolás alapján a megosztott tárhely minden egyes területén:

DreamHost előnyei és hátrányai

ElőnyökHátrányok
 • Olcsóbb megosztott tárhely, mint bármely szolgáltató
 • Korlátlan látogatói korlátozás
 • Nincs 24/7 vagy személyes támogatás
 • Nincs ipari szabvány cPanel

A DreamHost Shared Hosting árainak bontása

Ha az ár a fő gond, akkor a DreamHost az Ön számára. A megosztott kezdőterve mindössze 2,59 dollár / hó, de három évre el kell köteleznie magát, hogy ezt az árat megkapja..

Az éves árak 3,95 dollár / hónap, míg a havi árak 4,95 dollár. Frissítheti a Megosztott Korlátlan csomagjára is, amelynek havi 10,95 dollárba kerül.

A DreamHost megosztott tárhely szolgáltatásai

A legizgalmasabb szolgáltatás talán az, hogy a DreamHost nem’t nem korlátozza azt, hogy hány ember látogathatja meg webhelyét havonta. Bár a legtöbb kis webhely nyert’Nem vonzza a látogatók százezreit’Örülök, hogy megismerted’mindkét irányban nem kell aggódnia.

A hátrányok a szerény üzemidő és a 24 órás támogatás hiánya. De az ügyfelek továbbra is hozzáférhetnek a DreamHosthoz’Súgó és támogatási jegyek benyújtása.

Az ingyenes biztonsági mentések és a domainek szintén két nagy értékesítési pontot jelentenek, míg az SSL tanúsítvány és a weboldal készítője jó érzés. A fő különbség a DreamHost és a versenytársak között az, hogy a DreamHost nem’Ne használjon cPanel-et – egy ipari szabványos műszerfal. Megvan a saját egyedi műszerfal, amelyhez viszonylag könnyű megismerkedni.

# 2 HostGator

A legjobb az Uptime számára

Az 5-ből 4.5 ponttal megosztott tárhely elérése érdekében csak kevesen versenyezhetnek a HostGatorral a legfontosabb területeken:

HostGator előnyei és hátrányai

ElőnyökHátrányok
 • Kiváló 99,99% üzemidő
 • Opcionális weboldal készítő
 • Nincs ingyenes biztonsági mentés vagy domain
 • Csak egy webhelyet tárolhat a legolcsóbb terv alapján

HostGator megosztott tárhely árazási bontás

A HostGator évek óta elcsúszik a versenyén, és ma úgy tekintik, mint a web hosting élelmezési lánc csúcspontja. A megosztott tárhelyszolgáltatása akár 3,75 dollárba kerül havonta egy hároméves üzlettel, de az éves árak 5,95 dollárt / hó kezdik..

Összesen három megosztott tárhely-terv létezik, amelyek mindegyike akár 60% -os engedményt kínál hosszú távú feliratkozáshoz. A HostGator általában híres a dedikált tárhelyről, de megosztott tárhelyszolgáltatása továbbra is az egyik legjobb a piacon.

HostGator megosztott tárhely szolgáltatásai

Tekintettel arra a nyilvánvaló hibára, hogy nincsenek ingyenes biztonsági mentések vagy domainok, a HostGator’ajánlatainak riválisa szinte bárki számára’s. A korlátlan e-mail fiókok megszerzése nagy plusz, ugyanúgy, mint a 24 órás dedikált támogatás. Az igazi sorsolás azonban a HostGator’üzemidő – 99,99%, ez’s a legjobb odakint.

Előfordulhat, hogy csak egy webhelyet képes tárolni a HostGatoron’s Hatchling terv, de frissítsen a Baby vagy Business megosztott tárhely csomagjaira, és a világ az ön osztriga, korlátlan webhelytárhely. Ott’Ez egy nagyon nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garancia is, így Ön is’Nem veszített el semmit, ha megpróbálta a HostGator-t.

# 3 InMotion

Legjobb ár-érték arány

Az InMotion kutatásunk eredményeként egy hiábavaló 4.7-es verzióval jelent meg a megosztott tárhelyszolgáltatásánál – bármelyik szolgáltató legjobb pontszáma:

InMotion előnye és hátránya

ElőnyökHátrányok
 • Bármely szolgáltató által kínált legátfogóbb szolgáltatáskészlet
 • Két webhelyet tárolhat a legolcsóbb terv szerint
 • Csak 25 aldomaint engedélyezett a legolcsóbb terv szerint
 • Tud’t az online áruházak üzemeltetése a legolcsóbb terv szerint

Az InMotion megosztott tárhelyének árainak bontása

Az InMotion kétéves időtartamra havi 3,99 dolláros ajánlatot indít el. Ez éves regisztráció esetén 4,99 dollárra növekszik, míg a havi ár ismét 7,99 dollárra / hónapra növekszik..

Három megosztott tárhely-terv közül lehet választani – Launch, Power és Pro -, amelyek közül a legdrágább kiskereskedelem 17,99 USD / hónap.. Annak ellenére, hogy a DreamHost és a HostGator némileg növeli a költségeket, az InMotion valóban olyan jó, mint a megosztott webtárhely számára..

Az InMotion megosztott tárhely szolgáltatásai

Először is, az InMotion csak néhány olyan szolgáltató, amely lehetővé teszi, hogy több webhelyet üzemeltessen a legalapvetőbb megosztott tárhely-tervében. Nem csak, hogy a szolgáltatások szempontjából is nagyjából lefedi az összes alapot.

Ingyenes biztonsági másolatot, domaineket és SSL-biztonságot biztosítunk, csakúgy, mint korlátlan e-mail fiókokat, webhely-készítő szolgáltatást és 24 órás, dedikált támogatást. A havi látogatók számára korlátozott (360 000), bár ez megmarad’nagyon valószínűtlen’túllépi a határértéket. Röviden, Az InMotion a legjobb megosztott tárhely-szolgáltatót kezeli, és megéri a havi extra dollárt vagy két dollárt, ha nyújtani tud.

# 4 A2 tárhely

A legjobb az ügyfélszolgálat számára

Mivel a megosztott hosting pontszám 4,4, az A2 Hosting megtartja az elit társaságok körében a sajátját. A pontozási lebontást itt találja:

A2 Előnyök és hátrányok

ElőnyökHátrányok
 • Bármikor pénz-visszafizetési garancia
 • 24/7 személyes segítség és támogatás
 • Nincs ingyenes biztonsági mentés vagy domain a legolcsóbb terv szerint
 • Gyenge üzemideje 99,95%

A2 megosztott tárhely árazási bontás

A legtöbb megosztott tárhelyszolgáltatóhoz hasonlóan az A2 három szintű terveket kínál. A legolcsóbb terv a Lite, melynek ára 7,99 USD / hónap – ez azt jelenti, hogy 10% -ot takaríthat meg, ha évente feliratkozik, és 20% -ot, ha két évre feliratkozik..

Legdrágább megosztott tárhely-terve a Turbo, amely havonta 18,99 dollárt fog visszatéríteni. Azt’Fontos megjegyezni, hogy ezek mind a Linux szerverek tárhelyének ára, amelyet általában használnak. A Windows hosting árai ennél drágábbak.

A2 megosztott tárhely szolgáltatásai

Az egyik, amit azonnal észrevesz az A2-nél, az a támogatási személyzet ismerete. Hosszú képzés elvégzése után, Az A2-nél van a legjobb támogató csapat’találkoztam. Ingyenes biztonsági mentések vannak (csak a Turbo tervben), de vannak’Nincs ingyenes domain.

Az üzemidő nincs’t fantasztikus, de korlátlan tárhelyet, 25 e-mail fiókot és SSL biztonsági tanúsítványt kap. És ha te’Az A2 nem nyerte meg teljesen’Szolgáltatásának kipróbálása után bármikor pénz-visszatérítési garanciát kaphat.

# 5 Bluehost

Legjobb minőségű szolgáltatások

Annak ellenére, hogy az ötödik helyen állt, a Bluehost továbbra is összesen 4,1 csillagot szerezott megosztott tárhely-kutatásunkból, és csodálatosan teljesített a kulcsfontosságú területeken:

Bluehost előnyei és hátrányai

ElőnyökHátrányok
 • Ingyenes biztonsági mentések és domainek
 • Kiváló 99,98% üzemidő
 • Csak 50 GB tárhely a legolcsóbb tervnél
 • 32 000 havi webhely-látogató korlátozása

A Bluehost Shared Hosting árainak bontása

A cikk többi szolgáltatójához hasonlóan havonta 2,95 dollárért is megvásárolhat egy megosztott tárhely-tervet a Bluehost segítségével. Hároméves tervbe visznek bennünket.

Ez az ár havi 4,95 dollárra havonta ugrik, havi fizetés esetén pedig 7,99 dollárra havonta. Négy megosztott tárhely-terv közül lehet választani, amelyek közül a legdrágább havi 23,99 dollárra csökken.

A Bluehost Shared Hosting szolgáltatásai

A Bluehost jobban ismert a WordPress tárhelyről, és vannak olcsóbb megosztott tárhely szolgáltatók is. Ez azt mondta, a társaság valóban prémiumot jelent a minőségért. A ragyogó rendelkezésre állás és az ingyenes biztonsági mentések / domainek mellett ott is’Ezenkívül 24 órás és 7 órás támogatás, valamint egy befogadó SSL biztonsági tanúsítvány.

A fő korlátozás a tárolás. te’50 GB-os újbóli felső korlát a Bluehoston’s Alapterv, tehát ez’nem ajánlott médiaterhelésű webhelyek számára. Frissítsen minden más megosztott tárhely-tervre, és korlátlan tárhelyet kap. A dolgok feltöltése egy teljes webdesign és marketing szolgáltatás, bár te’Először le kell foglalnia egy konzultációt és meg kell szereznie az árajánlatot.

# 6 Hostinger

A legjobb a variáns számára

Míg a Bluehost a legjobb minőségű tulajdonságokkal bírja a tortát, addig a Hostinger továbbra is lenyűgöző funkciók sorozatát kínálja ugyanolyan megfizethető áron.

Hostinger előnyei és hátrányai

ElőnyökHátrányok
 • Erős bevezetési élmény a WordPress tervekhez
 • Többnyelvű ügyfélszolgálat
 • Nincs telefonos támogatás
 • Alacsony rendelkezésre állás ideje

Hostinger megosztott tárhely árainak bontása

Hostinger’megosztott tervei tartomány: 7,99 dollár és 15,95 dollár / hónap, és mint a listán szereplő legtöbb szolgáltató, a Hostinger három különféle megosztott tervet kínál, amelyek közül választhat. Minden terv olcsóbb lesz, mivel több időt fordít rá. Valójában a Hostinger a legolcsóbb szolgáltató, ha a megújítási árakat figyelembe veszik – az Egységes Megosztott terv csak 0,80 USD / hó, ha négy évre feliratkozik.

A legtöbb szolgáltatóhoz hasonlóan a Hostinger 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. De kevésbé gyakori a Hostinger’diákkedvezmény, amely 15% -ot takaríthat meg a tervében, ha Ön’újra támogatható!

Hostinger megosztott tárhely szolgáltatásai

Minden Hostinger megosztott tervhez legalább egy e-mail fiók és 100 GB sávszélesség tartozik. Korlátlan e-mail fiókok és sávszélesség eléréséhez Ön’Frissítenie kell az Egységes Megosztott Tervről a Prémium vagy az Üzleti Megosztott tervre.

A prémium és az üzleti megosztott tervekben ingyenes domainhez és Secure Shell (SSH) hozzáféréshez is hozzájuthat. Ugyanakkor a Hostinger-nek nincs jó rendelkezésre állásideje – 99,90%, Hostinger’Az ígéret jóval lemarad a versenytársakétól. És bár meglévő ügyfélszolgálatai, az élő csevegéstől a többnyelvű lehetőségekig, rave áttekintésekkel találkoztak, a Hostinger lemarad az időktől abban, hogy Mindegy’t jelenleg nem nyújt telefonos támogatást.

# 7 iPage

A legjobb a lemezterület számára

Az iPage-nak vannak egyértelmű hibái, ám megosztott tárhely-szolgáltatóként mindazonáltal továbbra is jól teljesített. Itt’s erősebb és gyengeségeinek közelebbi áttekintése:

iPage előnyei és hátrányai

ElőnyökHátrányok
 • 24/7 személyes segítség és támogatás
 • Korlátlan e-mail fiókok és aldomainek
 • Csak egy terv közül lehet választani
 • Gyenge üzemideje 99,94%

Az iPage megosztott tárhelyének árainak bontása

A havi 9,99 USD-es ára lehet a legdrágább ebben a listában, de Az iPage nagyon olcsó lesz, amikor aláír egy hároméves tervet (1,99 USD / hó).

Az iPage csak egy tervet kínál, ezért a frissítés érdekében te’d váltania kell a szolgáltatót vagy a használt host típusát. Mégis, ha az éves tervek havi 2,99 dollárt jelentenek, az iPage biztosan nem’nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Az iPage megosztott tárhely szolgáltatásai

Az iPage kissé felfelé és lefelé a szolgáltatáskínálatával. Az üzemidő rossz, de van’s 24/7 támogatás. Korlátlan tárhelyet kap, de 100 dollárt kell fizetnie a biztonsági mentésekért. Végül azonban több pozitív, mint negatív van.

Az 500 000 látogatói limitnek elegendőnek kell lennie, és kapsz egy SSL tanúsítványt a korlátlan e-mail fiókok mellett. Ha csak egy webhelyet kell üzemeltetnie – és ne’Ha nem látja, hogy havonta több mint félmillió látogató bővül, akkor az iPage több mint megfelelő.

A legjobb olcsó megosztott tárhely-szolgáltatók: Összegzés

Itt van – mélyreható pillantást vehet a legjobban értékelt olcsó megosztott tárhely szolgáltatókra. Vannak mások is, akik hasonló áron kínálnak megosztott tárhelyet, de nem tették meg’Ne rakd fel ezt a csomót, ha lépést teszek.

Összefoglalva itt’s a megosztott tárhely kultúrájának krémje.

Olcsó megosztott tárhely-szolgáltatók: Tájékoztatás

 1. DreamHost – Kikiáltási ár: 4,95 USD / hó
 2. HostGator – Kikiáltási ár: 5,95 USD / hó
 3. Mozgásban – Kikiáltási ár: 7,99 USD / hó
 4. A2 tárhely – Kikiáltási ár: 7,99 USD / hó
 5. Bluehost – Kikiáltási ár: 7,99 USD / hó
 6. Hostinger – Kikiáltási ár: 7,99 USD / hó
 7. iPage – Kikiáltási ár: 9,99 USD / hó

Számunkra az InMotion a legjobb megosztott tárhely szolgáltató. A DreamHost egyértelmű választás, ha megbízható szolgáltatásra van szüksége olcsón, míg a HostGator valahol közt ül a költség-minőség skálán.

Ott’Ez az egyetlen módja annak, hogy biztosan tudjuk, hogy a szolgáltató a legmegfelelőbb-e az Ön webhelyére, és az’s kipróbálásával. Mind a hét szolgáltató legalább 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így mindig adhatsz egyet örvényt, hogy megnézze, mit csinálsz tőle..

Menj oda, és keresse meg a megfelelő hostot, amelyen megoszthatja webhelyét a világgal.

GYIK

Ki kínálja a legolcsóbb megosztott tárhelyet??

A legtöbb tárhely-szolgáltató kedvezményes árakat hirdet – néhányan csak havi dollárért -, de a nem diszkontált árakhoz viszonyítva a DreamHost a legalacsonyabb havi árakat kínálja. A legalapvetőbb megosztott tárhely-tervért a DreamHost havi 4,95 dollárt számít fel.

Van-e más megosztott tárhely szolgáltató?

Igen, sok! Ez a cikk csak a legjobb olcsó megosztott tárhely-szolgáltatókra összpontosít, de másokat is megtalálhat – például az 1-et&1 IONOS, SiteGround és GoDaddy – akik mind olcsó megosztott tárhelyet kínálnak. Ha te’közvetlenül a legjobb házigazdák után térjen át az összehasonlító táblázatba.

A megosztott tárhely alkalmas kisvállalkozások számára?

A legtöbb kisvállalkozási webhely úgy találja, hogy a megosztott tárhely megfelelő a számukra. Mások kinövi, és választhatják a VPS-tárhelyet, amelyet általában a következő lépésnek tekintnek. Ha te’Ha kisvállalkozói webhelyet szeretne üzemeltetni, olvassa el a legjobb kisvállalkozás-házigazdák útmutatóját itt.

Mit’s a különbség a megosztott, a VPS és a dedikált tárhely között?

A megosztott tárhelyben az Ön webhelye megosztja a szerverterületet és az erőforrásokat más webhelyekkel. A virtuális magánszerver (VPS) tárhelyén az a hely, ahol webhelyét egy virtuális megosztott szerveren tárolják, de nagyobb rugalmassággal rendelkezik a biztonság és az erőforrások felett. Dedikált tárhely az, amikor megvan a saját személyes kiszolgálója.

A felhőtárhely jobb, mint a megosztott tárhely?

A felhőtárhely egy olcsóbb webtárhely modernebb formája, amelynek népszerűsége az utóbbi években egyre növekszik. Az egyik nem jobb, mint a másik, de az Ön igényeitől függően lehet, hogy egyértelmű nyertes lesz. Tudjon meg többet a legjobb felhő-tárhely-szolgáltatókról itt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map