8 legjobb megosztott tárhelyszolgáltatás: melyiket válassza?

legjobb megosztott tárhely kiemelt képeEz a cikk a legjobb megosztott tárhely-szolgáltatók teljes körű leírását tartalmazza.


A megosztott tárhely a legolcsóbb módja a webhely tárhelyének. Ez a fajta tárhely látja, hogy Ön és más felhasználók egy szervert osztanak meg a különálló webhelyek futtatására. Mindannyian egy kicsit használhatják azt a szervert, így a költségek kedvezőek és alacsonyak!

A megosztott tárhely hátránya az erőforrások korlátozása. Gondolj csak úgy, mintha egy közös házban élnél – mindegyiknek megvan a saját szobája, de te’még mindig megosztja az edényszappant és a WC-papírt. Ha az egyik háziasszonyukban rengeteg ember van körben, és felhasználja ezeket a dolgokat, akkor ott van’senki sem marad neked!

A webhelyénél ez azt jelenti, hogy te’A webhely sebessége lassabb lesz – vagy akár összeomlik -, ha egy másik webhely túl sok felhasználja a megosztott erőforrásokat. Ez akkor fordulhat elő, ha a másik oldal hirtelen növekszik a webhely forgalmában.

A megosztott tárhely a legjobb az egyoldalas és statikus webhelyeknél. Gondolj olyan blogokra vagy üzleti webhelyekre, amelyek nem’nem kell sok a helyszíni interakció (azok, amelyek például a telefonon keresztül foglalnak helyet, nem pedig egy weboldalon keresztül).

Azt’Nem méretezhető tárhely-választás, tehát igen’Nem megfelelő az Ön számára, ha magas színvonalú tartalomra van szüksége, például nagy képtárakra, vagy online eladásra van szüksége. Ehhez inkább a VPS tárhelyet ajánljuk.

A megosztott tárhelyet a legtöbb tárhely-szolgáltató kínálja. És oly sok választással hogyan kell eldöntenie a legjobbat? Hogy’ahova bejönünk. Mi’ve kiterjedt kutatást végeztünk a legjobb megosztott tárhely szolgáltatók feltárása érdekében.

Webhelyét a legjobbak közül érdemel ki, ezért nézd meg ezeket a nyolc megosztott tárhely szolgáltatót, és derítsd ki, hogy melyik az Ön számára:

 1. Mozgásban – A legjobb általános megosztott tárhely-szolgáltató.
 2. HostGator – Legjobb segítség és támogatás.
 3. A2 tárhely – A legjobb az ügyfélszolgálathoz.
 4. DreamHost – Kiváló ár-érték arány.
 5. Bluehost – A legjobb, ha ingyenes extrákat biztosít Önnek.
 6. iPage – A legjobb az olcsó árképzéshez.
 7. SiteGround – A legjobb megbízhatóság.
 8. HostPapa – Kiválóan alkalmas a magas megújítási költségekkel való ragasztáshoz.

Ez a cikk lebontja ezeket a legnépszerűbb szolgáltatókat, és feltárja, melyik a legjobban megfelel a megosztott tárhely igényeinek. te’Megtudhatja az egyes szolgáltatók előnyeit és hátrányait, valamint azt, hogy mennyibe kerülnek. Mi’Bemutatunk néhány más figyelemre méltó szolgáltatót is, és megoszthatjuk Önnel a legfontosabb tippeket a megosztott tárhelyszolgáltatás kiválasztására vonatkozóan.

A cikk végére Ön’Mélyreható szakértői kutatásaink alapján tudni fogja, hogy melyik szolgáltató a legmegfelelőbb az Ön számára.

A megosztás gondoskodó, szóval hagyja’s kezdjen!

Legjobb megosztott tárhelyszolgáltatások

Side-by-side megosztott tárhely összehasonlítása

ProviderDisk SpaceUptime% SitesNo. Látogatók száma / hónapÁrukatMozgásban

HostGator

A2 tárhely

DreamHost

Bluehost

iPage

SiteGround

HostPapa

Korlátlan99,972 – Korlátlan360.000$ 6.39
$ 8.49
$ 14.71
Korlátlan

99.99

1 – Korlátlan

240000$ 2.75
$ 3.95
$ 5.95
Korlátlan99.951 – Korlátlan$ 3.92
$ 4.90
$ 9.31
50 GB – Korlátlan99.951 – KorlátlanKorlátlan$ 2.59
50 GB – Korlátlan99.981 – Korlátlan32.000$ 2.75
$ 5.45
$ 5.45
$ 13.95
Korlátlan99,941500.000$ 1.99
10 GB – 30 GB99.981 – Korlátlan10 000 – 100 000$ 3.95
$ 5.95
$ 11.95
100 GB – Korlátlan99,972 – Korlátlan$ 3.95
$ 3.95
$ 12.95

A fenti táblázatban egymás mellett láthatja az egyes szolgáltatók legfontosabb jellemzőit. Az összes feltüntetett ár promóciós ajánlatok új felhasználók számára. A hosting cégek szinte mindig ezeket az ügyleteket kínálják új ügyfeleknek, és ők is’újraárakat érdemes kihozni!

Ne feledje: ezek az árak a promóciós időszak lejártával magasabb mértékben megújulnak. A promóciós időszakok általában egy és három évig tartanak, de a szolgáltatók között nagymértékben eltérnek, tehát igen’mindig érdemes ellenőrizni.

Lemez terület az a webhelyen tárolt adatmennyiség a megosztott szerveren. Ez rendkívül fontos szolgáltatássá teszi, mivel elegendő lemezterületre van szüksége az összes webhely tárolásához’tartalma (például képek, fájlok és weboldalak).

üzemidő az az idő, amelyet egy szerver tölt “fel” és futás. Ez megmutatja, hogy webhelye milyen gyakran lesz fel és elérhető online, nem pedig megbízhatatlan kiszolgáló miatt. 100% üzemidő nincs’t reális, de a HostGator’s 99,99% eléggé lenyűgöző.

A webhelyek száma nem meglepő módon utal arra a webhely-számra, amelyet a megosztott tárhely-tervében tárolhat! A legtöbb szolgáltató egy vagy két oldalt kínál legalacsonyabb terv szerint, de ha ennél többre van szüksége, akkor te’Frissítenie kell a korlátlan webhelyek feloldásához.

Havi látogatók száma megmutatja, hogy hány látogatója képes lesz kezelni a webhelyet a megosztott tárhelyterv részeként. A különböző megosztott terveknek különböző korlátai vannak, és ha a forgalom meghaladja ezt az összeget, akkor webhelye lelassul – vagy akár összeomlik.

# 1: InMotion

A legjobb általános megosztott tárhely-szolgáltató

InMotion előnye és hátránya

ProsCons
 • Kiváló megosztott tárhely szolgáltatás
 • A legjobb megosztott általános szolgáltató
 • Az Uptime nem olyan magas, mint más szolgáltatók
 • Vannak olcsóbb árak odakint

Az InMotion a legjobb általános megosztott tárhely-szolgáltató a piacon. Korlátlan lemezterület és magas rendelkezésre álláspontszám, ingyenes biztonsági mentésekkel és ingyenes domainkel kombinálva, a teljes megosztott tárhelycsomaghoz.

Az InMotion három megosztott tárhely-tervet kínál: Indítás, Power és Pro. Minden terv ingyenes domain, korlátlan lemezterület, sávszélesség és e-mail lehetőséget biztosít Önnek. Mindhárom marketing eszközöket, ingyenes biztonsági csomagot és ingyenes SSL biztonságot kínál.

Az indítás a legalapvetőbb, 6,39 dollár havonta. A havi 8,49 USD energiaterv az InMotion’A legnépszerűbb eladó, hat webhelyet kínál, és kétszeresére növeli a Launch terv teljesítményét. A Pro terv a legfejlettebb, 14,71 dollár havonta, korlátlan webhelyeket, profi szintű támogatást és teljesítményt nyújt, ami négyszer jobb, mint a Indítási terv.

inmotion legjobb megosztott tárhelyAz InMotion a legjobb általános megosztott tárhelyet kínálja a piacon, rengeteg kiváló szolgáltatással és árszínvonallal.

# 2: HostGator

A legjobb segítség és támogatás

HostGator előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Rendkívül magas üzemidő – 99,99%
 • Kiváló segítség és támogatási szolgáltatások
 • Nincsenek ingyenes biztonsági mentések – térjen fel külön díjért
 • Nincs ingyenes domain

A HostGator jó név a fogadó világban, és jó okból! Azt’Ez a legjobb, mindenre kiterjedő tárhely-szolgáltató a piacon, és ez a magas színvonalú szolgáltatás megmutatkozik megosztott tárhelyterveiben.

Mindhárom megosztott tárhelyterve a legszélesebb körű szolgáltatásokat nyújtja, beleértve az egyszerű kattintással történő telepítést, a nem mért sávszélességet és az ingyenes SSL-tanúsítványt. Add hozzá a hihetetlenül magas rendelkezésre állás ideje (99,99%), és ez a megosztott szolgáltató szilárd választásnak tűnik!

HostGator’s A Hatchling terv a legolcsóbb, 2,75 dollár havonta, amely alapvető eszközöket és egyetlen domaint biztosít Önnek. A Baby terv a következő szinttel feljebb havi 3,95 dollárba kerül, és korlátlan tartományokat nyit fel. A legfejlettebb terv a havi 5,95 dolláros üzleti terv, amely további technikai funkciókat kínál, például egy ingyenes dedikált IP-t és ingyenes keresőmotor-optimalizáló (SEO) eszközöket..

hostgator megosztott tárhely-terveketA HostGator a megosztott tárhelyszolgáltatások teljes skáláját kínálja. Összpontosítva az egyszerűséget és a megfizethetőséget, vonzó választássá teszi!

# 3: A2 tárhely

A legjobb az ügyfélszolgálat számára

A2 tárhely előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Legjobb ügyfélszolgálat
 • Bármikor pénz-visszafizetési garanciát kínál
 • Nincs ingyenes domain
 • Ingyenes biztonsági mentések, amelyeket csak a Turbo terv tartalmaz

Az A2 egy szilárd megosztott tárhely szolgáltató, amely kiváló ár-érték arányt kínál a minőségi tárhely szolgáltatások mellett. A korlátlan lemezterület és az ingyenes helyátvitel mindössze két extrája, amelyek miatt ez a szolgáltató a legjobb választás.

te’Azt is megkapom csodálatos ügyfélszolgálat – ha itt’Mivel problémája van a szerverrel, az A2 Hosting egy pillanat alatt tudatja Önnel, így nyert’Nem szabad sötétben hagyni, hogy kitaláljuk, mi’rosszul ment.

Az A2 hosting büszke a sebességre, megbízhatóságra és támogatásra – és ezeket az értékeket tükrözi három árai. A Lite terv költségekkel jár 3,92 USD havonta, és egy weboldalt, egy adatbázist, korlátlan tárolást és átadást, ingyenes SSL biztonságot és ingyenes SSD tárolást biztosít. Az Havonta 4,90 USD Swift terv mindezt, valamint korlátlan webhelyeket és adatbázisokat kínál.

A Turbo terv a legmagasabb, és költségekkel jár Havonta 9,31 USD. Ez olyan eszközöket nyújt a sebességhez, mint az A2 Site Accelerator és a Turbo Server, amelyek akár 20-szor gyorsabb oldalletöltést tesznek lehetővé.

a2 közös tervek tárolásaAz A2 Hosting megosztott tárhely-terveiben gyorsaságot, támogatást és megbízhatóságot kínál, így szilárd választást jelent webhelye számára.

# 4: Álomszellem

Legjobb ár-érték arány

DreamHost előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Legjobb ár-érték arány a piacon
 • Nagyszerű a kis WordPress webhelyek számára
 • Szegény segítség és támogatás
 • Alacsony üzemidő 99,95% -on

A DreamHost a megosztott tárhely-szolgáltatások széles skáláját kínálja, és egyike a tárhely szolgáltatóknak ajánlotta a WordPress.

Azt’s nem a legerősebb a segítség és támogatás, vagy az uptime szempontjából, de a 97 napos pénz-visszafizetési garancia és nagyon kedvező áron, akkor’vitatkozom a DreamHost-szal’ár-érték arány.

A Közös Kezdő terv költségek Havonta 2,59 USD. Egy webhelyet, egy ingyenes domaint, korlátlan forgalmat, gyors SSD tárolást és ingyenes SSL tanúsítványt nyújt Önnek. A WordPress előre telepítve van, így időt és energiát takaríthat meg.

A Shared Unlimited terv egy költségfrissítést jelent Havonta 7,95 USD. Ez minden a Starter tervhez tartozik, és korlátlan webhelyeket és korlátlan e-maileket nyit fel a domainjéhez.

Az ezen áron elérhető szolgáltatások azt jelentik, hogy a DreamHost elnyeri a vonzó címet ‘a legjobb ár-érték arányú szolgáltató’. A DreamHost-ot a WordPress is ajánlja, és az előtelepítéssel együtt ezek a megosztott tervek akár a WordPress-webhelyekre is alkalmasak.

dreamhost megosztott tárhelyA DreamHost egy WordPress által ajánlott tárhely-szolgáltató, amely kiváló ár-érték arányt kínál

# 5: Bluehost

A legjobb, ha ingyenes extrákat biztosít Önnek

Bluehost előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Rengeteg ingyenes extrát tartalmaz a terv
 • A WordPress által ajánlott első számú szolgáltató
 • Mindegy’t ugyanolyan ár-érték arányt kínálnak, mint versenytársai
 • Az SSL biztonság csak a Pro tervben ingyenes

A Bluehost sok praktikus extrát kínál, például a domain adatvédelmét, de a pénzért jobb ár-érték arányt kínálhat versenytársaihoz képest. Mégis, az’ott van az InMotion-szal a megosztott tárhely funkciók szempontjából, és bepattan a HostGatorra’sarkú, nagyon tiszteletteljes 99,98% -os pontszámmal.

Jön tonna extra, beleértve a rendszeres automatikus biztonsági mentéseket, a domainkezelőt, a spamszakértőt és a teljesítménynövelő tartalomszolgáltató hálózatot, a CloudFlare-t.

Az alapterv önmagáért beszél. mert Havonta 2,95 USD, megkapja az összes megosztott tárhely szolgáltatást az alapszintű webhely támogatásához, beleértve egy webhelyet, 50 GB-os SSD-tárolót, nem mérhető sávszélességet és SSL-biztonságot.

Nál nél Havonta 5,95 USD, a Plusz terv csak 3 dollárral több, de jelentősen megnöveli a limiteket. Korlátozatlan webhelyeket és nem tervezett tárhelyeket, valamint korlátlan parkoló- és aldomaineket nyit fel, 200 dollárt a marketing ajánlatokban és egy spam szakértőt.

A Bluehost javasolja a Choice Plus tervét. Ez promóciós árazással 5,95 dollárba kerül, tehát külön fizetés nélkül mindent megkap a Plusz tervből, a domain adatvédelemmel és a CodeGuard Basic webhelyről készített biztonsági másolataival együtt..

A Pro terv költségekkel jár Havonta 13,95 USD, és tökéletes választás, ha webhelyének lendületet kell kapnia. Több energiát ad neked, mint a másik három terv, mivel fejlett szolgáltatásokkal jár, beleértve a nagy teljesítményű szervert.

A Bluehost szintén a WordPress által ajánlott tárhely-szolgáltató, szóval ha te’Van egy kis WordPress-webhely, ez lehet a megosztott tárhelyszolgáltatás az Ön számára.

bluehost megosztott tárhely-terveiA Bluehost négy megosztott tárhely-tervvel rendelkezik, amelyek számos beépített funkcióval és opcionális extrával rendelkeznek.

# 6: iPage

A legjobb az olcsó árképzéshez

iPage előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Legolcsóbb megosztott tárhely-terv
 • Megfelelő szolgáltatáskínálat
 • Hiányzik a teljesítmény a webhely sebessége szempontjából
 • A tesztelt szolgáltatók közül a legalacsonyabb rendelkezésre állás

Az iPage egy költségvetés-barát hosting szolgáltatás, amely a ‘egy kaptafára’ megosztott tárhely-terv a Havonta 1,99 USD.

Az iPage csak ezt a megosztott tárhely-tervet kínálja, de ott van’Nem tagadom’s vonzóan olcsó ár! Havonta mindössze 1,99 dollárért kap tisztességes szolgáltatást, beleértve egy ingyenes domain egy évre, ingyenes SSL tanúsítványt, korlátlan lemezterületet, korlátlan e-mail fiókokat és korlátlan domainneveket. Még ennél is jobb, ha az iPage minden terve felett 500 dollár extrával rendelkezik.

Ez minden bizonnyal nagyszerű ajánlatnak hangzik, de amit készpénzben takarít meg, azért gyorsan fizet. Az iPage nem’t ne fújja le a zoknit a tesztelés során; ehelyett inkább csak kényelmesen dobta el őket.

Csak egy weboldallal együtt, ingyenes biztonsági mentések nélkül, és a nyolc legalacsonyabb rendelkezésre állási ideje (99,94%), láthatja, miért nem tette az iPage’t birkózott a ‘legjobb ár-érték arány’ cím a DreamHost-tól, annak piszkos olcsó árai ellenére.

ipage legjobb megosztott tárhely

# 7: SiteGround

Megfelelő a megbízhatósághoz

SiteGround előnye és hátránya

ProsCons
 • Megbízható tárhely
 • Ingyenes biztonsági mentések az összes megosztott tervről
 • Nincs ingyenes domain
 • Korlátozott lemezterület

A SiteGround gyors és biztonságos megosztott tárhelyet ígér, ezáltal vonzóvá téve a lehetőségeket mind a személyes, mind a kisvállalkozások számára. A SiteGround tisztességes megosztott tárhely szolgáltatásokat, nagyszerű segítség- és támogatási lehetőségeket, valamint 99,98% -os rendelkezésre állást biztosít.

A lemezterület és az ár-érték arány szempontjából azonban elmarad a versenytársaktól. Az A rendelkezésre álló lemezterület legfeljebb 30 GB lehet – hasonlítsa össze más, korlátlan lemezterületet kínáló szolgáltatókkal, és a SiteGround küzd a lenyűgözésért.

A SiteGround rendelkezik három megosztott tárhely-terv: StartUp, GrowBig és GoGeek. Minden terv a SiteGround programmal érkezik’s ‘alapvető’ jellemzői, amelyek magukban foglalják:

 • Ingyenes weboldal készítő
 • Ingyenes SSL biztonság
 • Ingyenes napi mentések
 • Ingyenes e-mail fiókok

Az StartUp havi 3,95 dollárba kerül és megadja ezeket az alapvető szolgáltatásokat, plusz egy weboldalt, 10 GB lemezterületet és kapacitást 10 000 havi látogatáshoz.

GrowBig, havonta 5,95 dollár, korlátlan webhelyekre és 20 GB lemezterületre frissíti ezt az ajánlatot. Azt is hozzáteszi ‘prémium’ funkciók, például az ingyenes biztonsági mentés visszaállítása, és 25 000 havi látogatást tesz lehetővé webhelyén.

Az Havonta 11,95 USD GoGeek terv 30 GB lemezterületet ad. Egyesíti ‘Stréberes’ olyan szolgáltatások, mint például a PCI-kompatibilis szerverek, az alsóbb csomagok alapvető és prémium funkcióival. Ez lehetővé teszi a GoGeek tervnek, hogy támogassa 100 000 havi látogatót.

Ez egy megbízható és tiszteletben tartott megosztott tárhely szolgáltatás, és ez a harmadik szolgáltató, amelyet a WordPress ajánl. azonban, A SiteGround nem megfelelő azok számára, akiknek nagy mennyiségű lemezterületre van szükségük.

siteground megosztott tárhely-tervekA SiteGround megbízható és biztonságos megosztott tárhelyet kínál, személyes és alapvető üzleti webhelyek számára.

# 8: HostPapa

A legjobb a megújítási költségekkel való ragaszkodáshoz

HostPapa előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Jó megosztott tárhely szolgáltatás
 • Ingyenes SSL és korlátlan sávszélesség a legolcsóbb csomagban
 • Magas megújítási költségek
 • Nincs ingyenes biztonsági mentés

A HostPapa meglehetősen átlagos megosztott hosting szolgáltatásokat kínál. A tesztelésünk során nem’Nem lehet ragyogni egy adott területen, és meglehetősen magas színvonalú 3,5 csillag az 5-ből.

Nem’t ingyenes biztonsági mentéseket kínál, és kissé hiányzik a segítség és támogatási lehetőségek közül. A 99,97% -os rendelkezésre állási és középkategóriás promóciós árszerkezetek biztonságossá teszik, ha nem is különösebben erőteljes választást kínálnak a tárhelyed számára.

Három megosztott tárhely-terv közül választhat: Starter, Business és Business Pro.

A kezdő terv havi 3,95 dollárba kerül és az összes alapvető funkcióval együtt, beleértve az ingyenes SSL biztonságot és az ingyenes webátvitelt, plusz két webhely, ingyenes domain regisztráció, 100 GB lemezterület és korlátlan sávszélesség.

Az üzleti terv havi 3,95 dollárba kerül a promóciós időtartamra. Ez megújul nagyobb költségekkel, mint az indulási terv, de extra ütést kapsz a dollárodért! Mindent megtalál a Starter tervben, korlátlan webhelyekkel, korlátlan lemezterülettel és speciális funkciókkal, például korlátlan e-mail fiókkal.

A Business Pro terv havi 12,95 dollárba kerül, mindent biztosít az üzleti tervtől kezdve, és fokozott teljesítményt és biztonságot ígér. Hozzáadott teljesítményjavításokkal, például gyorsabb kiszolgálókkal és kiszolgálónként kevesebb fiókkal, valamint biztonsági fejlesztésekkel, mint például a prémium szintű Wildcard SSL és a domain adatvédelem.

Azt’Érdemes megemlíteni azt a HostPapa-t’A megújítási áraknak csípőjük lehet a farkukban. A tervétől függően te’végül fizetni fogok Havonta 7,99 USD, 12,99 USD vagy 19,99 USD a promóciós időszak lejártát követően. Ezek az árak sokkal magasabbak, mint a HostPapa’versenytársai.

hostpapa megosztott tárhely-terveketA HostPapa számos megosztott tárhely szolgáltatással rendelkezik, ezáltal biztonságos, szabványos opcióvá teszi az alapvető webhelyet.

Közös tárhely árazási összehasonlítása

Az alábbi grafikonon összehasonlíthatja a legjobb megosztott tárhely-szolgáltatók legalacsonyabb árait. A DreamHost a legjobb ár-érték arányt kínálja, bár a HostGator ötvözi a lenyűgöző teljesítményt és a nagyon alacsony árakat. Az InMotion a legjobb általános megosztott tárhely-szolgáltató, és mégis’Ez a legdrágább, ez’Világos, hogy megkapja, amit fizet!

megosztott tárhely kezdő áraiA megosztott tárhely a legolcsóbb tárhely-típus – ár-érték arányt kap a legjobb szolgáltatók kezdőárainak összehasonlításával.

Van-e más megosztott tárhelyszolgáltatás??

Természetesen a szolgáltatók vagyunk’a fent felsorolt ​​nem’t az egyetlen megosztott tárhelyszolgáltatás – de ők a legjobbak a környéken. A többi tárhelyszolgáltató, amelyet teszteltünk, nem tette meg’Kutatásunkban ezt nem teljesítik jól.

Vannak azonban olyan szolgáltatók, akik nem’Nem egészen ezt a listát, de még említésre méltó.

1&1 IONOS

Ezek közül az első 1&1 IONOS, amely közvetlenül a HostPapa mögött jött kutatásunk során. Ez a szolgáltató a legjobban azok számára, akik a termékskálán kívül a tárhelyen kívüli termékeket szeretnének, például domaineket és e-mail szolgáltatásokat. Magasra értékelték, amikor ár-érték arányt ért el, de a megosztott tárhely szolgáltatásaiban esett le.

GoDaddy tárhely

Mint 1&1 IONOS, a GoDaddy rengeteg kínálatot kínál a tárhelyen kívül. De eltérően az 1-től&1 IONOS, a GoDaddy Hosting abszolút összeomlotta a funkciókat. Például ingyenes biztonsági mentéseket és ingyenes üzleti e-maileket kínál az első évre, és korlátlan számú látogatót enged a webhelyére. Ennek ellenére’az egyetlen szolgáltató, amely nem’t nem nyújt pénz-visszafizetési garanciát, és nem volt’t annyira erős segítséget és támogatást nyújt, mint néhány versenytársa.

WPEngine

Ha azt’Súgó és támogatás’utána, akkor érdemes megnézni az utolsó tiszteletreméltó említésünket. A WPEngine jellemzői és működési ideje átlagos pontszámokkal jött ki, de a lenyűgöző támogatási és támogatási lehetőségekkel ragyogott. Ha rengeteg támogatást szeretne, akkor a WPEngine az Ön számára host szolgáltató!

Hogyan választja meg a megosztott tárhely szolgáltatást??

Ha a listánkon szereplő egyik hosting szolgáltatás sem rögtön kiugrott veled, akkor kíváncsi lehet, hogy te’újra választani akartam. Azt’Könnyen elbűvölhet az összes olyan ingyenes szolgáltatás, amelyet az orrod előtt integetsz.

Választása teljesen függ az Ön egyedi igényeitől, de itt van a három legfontosabb dolog, amelyet meg kell keresni egy megosztott tárhely szolgáltatónál:

 • üzemidő – ez’Eddig sokat jöttek fel, és jó okból! Olyan host szolgáltatást szeretne, amelynek magas rendelkezésre állási ideje van. A webhely nyert’akkor nem virágzik, ha a szerver folyamatosan nem működik. Te nem’Ne festsen remekművet, zárja le egy sötét szobába, és azon gondolkodjon, miért nem vásárolja meg senki!
 • A pénz értéke – mennyit fizet, és mennyit fog keresni a pénzéért? Vásároljon körül, és hasonlítsa össze a különböző szolgáltatókat – kezdje meg a DreamHost keresésével, mivel az a piacon a legjobb ár-érték arányt nyújtja. Ha csak alacsony költségeket szeretne tartani, akkor nézd meg az iPage alkalmazást’tervei – ők’újra a legolcsóbb árak körül!
 • Lemezterület és sávszélesség – A lemezterület az, hogy mennyi adatot tárolhat a webszerveren, míg a sávszélesség az, hogy mekkora adat továbbítható a szerver és a webhely között. Ezeknek az az igénye attól függ, hogy mekkora a webhelye (te’Több lemezterületre lesz szüksége sok tartalomhoz), és mennyi forgalmat ér el webhelye (te’Nagyobb sávszélességre van szüksége ahhoz, hogy megbirkózzon a nagyobb forgalommal).

Az állásidő, az ár-érték arány, a lemezterület és a sávszélesség fontos, függetlenül a webhely céljától vagy a műszaki képességétől.

Segítség és támogatás Mindig érdemes megvizsgálni, de szubjektívbb – győződjön meg arról, hogy vannak-e olyan súgó lehetőségek, amelyek Önnek vannak’újra boldog és magabiztos, ha a dolgok valaha rosszul mentek.

Azok számára, akik WordPress webhellyel rendelkeznek, feltétlenül nézze meg a szolgáltatót’s WordPress integráció. A Bluehost, a DreamHost és a SiteGround a WordPress felhasználók három legjobb megosztott tárhelyszolgáltatása.

Ha te’ha zavarosnak találja az ingyenes kiegészítők mennyiségét, szűkítse le az Ön számára legfontosabb tényezőkre. Három fő, amelyre figyelni kell, az ingyenes domain, ingyenes biztonsági mentés és pénz-visszafizetési garancia.

Legjobb megosztott tárhelyszolgáltatások: Összegzés

Ez a cikk a piac nyolc legjobb megosztott tárhelyszolgáltatásába merült. Mi’áttekintettük a tárhely alapjait, feltártuk az egyes megosztott tárhelyszolgáltatók előnyeit, hátrányait és árait, és átadtuk a legfontosabb tippeinket arra vonatkozóan, hogyan válasszuk ki az Ön számára a legjobbat.

8 legjobb megosztott tárhely-szolgáltató: Összefoglalás

A legjobb megosztott tárhely-szolgáltatók:

 • Mozgásban – A legjobb általános megosztott tárhely-szolgáltató.
 • HostGator – Legjobb segítség és támogatás.
 • A2 tárhely – A legjobb az ügyfélszolgálathoz.
 • DreamHost – Kiváló ár-érték arány.
 • Bluehost – A legjobb, ha ingyenes extrákat biztosít Önnek.
 • iPage – A legjobb az olcsó árképzéshez.
 • SiteGround – A legjobb megbízhatóság.
 • HostPapa – Kiválóan alkalmas a magas megújítási költségekkel való ragasztáshoz.

Természetesen vannak más szolgáltatók is, például az 1&1 IONOS és GoDaddy Hosting, de nem sikerült’Nem igazán felel meg a tesztelésünknek, hogy ez a nyolc legjobb lista legyen.

Ne feledje, hogy vigyázzon az alapvető kérdésekre – rendelkezésre állásra, ár-érték arányra, lemezterületre és sávszélességre -, valamint az Ön igényeihez szabott szolgáltatásokra, például támogatási lehetőségekre vagy ingyenes domainre.

Készen áll a megosztott terv, és a virtuális háziasszonyok várnak – regisztrálj, és ma kapjon otthont!

Legjobb megosztott tárhelyszolgáltatások: GYIK

Melyik megosztott tárhely szolgáltatója a legjobb a WordPress webhely tárolására?

A Bluehost a maga a WordPress által ajánlott szolgáltató, de kifejezetten a megosztott tárhelyhez a DreamHost-ot ajánljuk. Azt’a WordPress által is ajánlott, és jobban teljesítettek megosztott tesztelésünkben.

Javasolja-e a megosztott tárhelyet más típusú tárhely helyett?

Az őszinte válasz: nem igazán! A legtöbb webhely VPS-tárhelyet igényel, amely több méretezhető funkcióval rendelkezik, mint a megosztott tárhely. De ez nem így van’Ez azt jelenti, hogy a megosztott tárhely nem létezik’t Önnek megfelelő – ha van alapvető blogja vagy egyoldalas webhelye, ez lehet a tökéletes választás! A legjobb szolgáltatókat a Legjobb VPS tárhelyszolgáltatók áttekintésében láthatja.

Ha te’Ha nem biztos benne, hogy megosztott vagy VPS-tárhelyre van szüksége, nézd meg a Közös tárhely és a VPS tárhely-összehasonlító oldalunkat.

Melyik a jobb: Linux vagy Windows tárhely?

Határozottan javasoljuk a Linux tárhelyét a legtöbb felhasználó számára – meg’s sokkal gyorsabb, és általában olcsóbb is! Ön nyert’Nem kell fontolóra vennie a Windows tárhelyét, kivéve ha nagyon különleges igényei vannak az ilyen típusú hosting rendszerre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me