9 legjobb kisvállalkozói weboldal-készítő: melyik a legmegfelelőbb neked?

legjobb kisvállalkozói weboldal-építőkA weboldal birtoklása nagyszerű módja annak, hogy népszerűsítse kisvállalkozását és több ügyfelet érjen el. És ami még jobb, a drag-and-drop weboldal-készítőknek köszönhetően ugyanannyi idő alatt elkészítheti a jó Hálaadás vacsora főzéséhez szükséges időt. Ez a cikk segítséget nyújt Önnek abban, hogy pontosan eldöntse, melyik kisvállalkozói weboldal-készítő az Ön számára legmegfelelőbb.


Míg ott van’s nem ‘egy kaptafára’ lehetőség, mi’sikerült megtalálnunk a kilenc legjobb kisvállalkozói weboldal-készítőt, amikor a következő kulcsterületekre koncentráltuk kutatásainkat, amelyek véleményünk szerint különösen fontosak a sikeres kisvállalkozású webhelyek számára: a könnyű használat, a szolgáltatás minősége, a tervezés rugalmassága, a segítség és támogatás, mivel valamint ár-érték arány.

Mint mindig, mi is’ve ügyfeleink pontszámait is figyelembe vette. Ennek a pontszámnak a kiszámításához valódi felhasználókat kapunk, hogy kipróbáljam az egyes építőket egy kis vállalkozás webhelyének létrehozásával, rövid áttekintéssel.

9 legjobb weboldal-készítő kisvállalkozások számára

 1. Wix – A legjobb, mindenre kiterjedő webhely-készítő kisvállalkozások számára.
 2. Squarespace – A legjobb gyorsan növekvő kisvállalkozások vagy induló vállalkozások számára.
 3. Weebly – Kiváló ár-érték arány.
 4. GoDaddy – Az időtudatos kisvállalkozások tulajdonosai számára a legjobb.
 5. WordPress.com – Leginkább koncentrált webhelyek blogolására.
 6. Duda – A legjobb sablontervek, de korlátozott kreatív szabadság.
 7. Megdöbbentő módon – a legjobban segíthet és támogathat, valamint több kisebb webhely felépítéséhez.
 8. Site123 – A legegyszerűbben használható.
 9. Jimdo Creator – Egyszerű, de hiányzik a minőségi szolgáltatások.

A Wix a legjobb általános weboldal-készítő kisvállalkozások számára – több mint 500 iparág-specifikus sablon választása a szuper könnyű telepítéssel együtt nyerő kombináció. A Squarespace szép kivitelű és nagy méretezhetőségű, míg a Weebly verhetetlen ár-érték arányt kínál.

Mi’Részletesebben áttekinti a kilenc építőt, áttekintve a legfontosabb előnyöket és hátrányokat, valamint az árakat és más.

További információ

 • Ha tudja, hogy e-kereskedelmi webhelyet szeretne létrehozni, és termékeket szeretne eladni, akkor nézd meg a mi webhelyünket 5 legjobb e-kereskedelmi szoftver cikk, amely kifejezetten a legjobb építőkkel foglalkozik, hogy Ön online árusítson
 • Hasonlítsa össze a A legjobb weboldalkészítők mélyreható áttekintésünkben
 • Döntse el, hogy mely weboldal-készítő a legmegfelelőbb kisvállalkozása számára, összehasonlítva a legjobb választásokat egymás mellett Weboldalkészítő összehasonlító diagram

1

Wix

A legjobb, mindenre kiterjedő webhely-készítő kisvállalkozások számára

A Wix a legjobb kisvállalkozók webhely-készítője azért, mert’Erőteljes, egyszerűen használható és nagyszerű rugalmasságot kínál webhelyének létrehozásakor.

Készíthet weboldalt kisvállalkozása számára órákban, és valóban gyorsan és zökkenőmentesen léphet online kapcsolatba.

Ha te’Ha márkaépítésre törekszik az interneten, és szeretne egyszerűbbé tenni a dolgokat, a Wix határozottan az Ön építője. Wix’A drag-and-drop funkció jelent te nem’Nincs szüksége műszaki vagy tervezési ismeretekre professzionális és vonzó kisvállalkozási webhely felépítésére.

ProsCons# 1# 2
A drag-and-drop építő kiváló kreatív irányítást kínál, anélkül, hogy tudná, hogyan kell kódolnitudsz’Ne módosítsa a sablonokat, ha egy webhely életre lép. Az újratervezésnek az alapoktól felfelé kell lennie
Webhelyünkön az építőipari felhasználók tesztelésekor a Wix volt az az építő, akit az emberek a legvalószínűbben ajánlottakAnnak ellenére, hogy sokak számára plusz, a rendelkezésre álló testreszabási lehetőségek már korán túlzottnak érzik magukat

Tehát Don’Ne aggódjon, ha a HTML kódolása, például a HTML, idegen nyelvnek tűnik. Ön nyert’nem kell megértenie egy gyönyörű weboldal felépítését a Wix segítségével.

Lehet, hogy aggódik, mivel a Wix annyira egyszerű felvenni és használni, hogy az összes rajta felépített webhely azonos.

És azt szeretné létrehozni egy kisvállalkozói webhelyet’egyedi, don’t te?

A jó hír az, hogy nagy szabadságot élvezhet a Wix segítségével egy valódi személyiséggel rendelkező kisvállalkozói weboldal felépítésében, mivel a Wix több mint 500 professzionálisan megtervezett sablont kínál, amely bármit tartalmaz a sminkesektől a szüreti autókig..

Wix fotósablonokA Wix lenyűgöző sablonjai segítségével professzionális kisvállalkozási webhelyet hozhat létre anélkül, hogy pénzt költene a tervezőre

Csak azért, mert a Wix egyszerűen használható, nem’Ez azt jelenti, hogy egyszerű funkciókat kínál az online üzleti tulajdonosok számára. A Wix segítségével:

 • Vegyen fel kapcsolattartási űrlapokat és online foglalási űrlapokat a találkozókhoz (nagyszerű, ha te’új kiskereskedő, vagy foglalást igényel, mint például fogorvos).
 • Készítsen és küldjön számlákat, és kövesse nyomon a kifizetéseket – Mindez egy helyen, pénzügyeinek kezelése egyszerű.
 • Adjon hozzá testreszabott vetélkedőket, felméréseket és kapcsolatfelvételi űrlapokat, amelyek segítségével megtudhatja, mit gondol ügyfelei.
 • Helyezze be a videó hátterét (a kód megérintése nélkül) a webhely ellazításához, és adja meg ezt a WOW tényezőt.

A Wix-nek van egy ingyenes verziója, de ha te’komolyan gondolkodik egy sikeres online üzlet felépítésében’Feltétlenül érdemes frissíteni egy fizetett tervre, hogy kihasználhassa a prémium funkciókat. A fizetett tervek 13 dollár / hónap és 49 dollár / hónap (évente számlázva), tehát így van’Könnyen indítható kicsi, és frissítheti, amire szüksége van.

Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy induljon legalább a Korlátlan Tervhez (havonta 17 dollár), mivel így’Ingyenes 300 dollár értékű hirdetési utalványt igényelhet (100 dollár a Google hirdetések, a Bing hirdetések és a helyi hirdetések). Ez csak azokra a webhelyekre vonatkozik, amelyek újak a fizetett reklámokban, de remek módja annak, hogy ezeken a csatornákon átverjék anélkül, hogy aggódnának a saját nehezen megkeresett pénz elvesztése miatt..

A Wix ügyes közelmúltbeli kiegészítése volt az ADI építője – a mesterséges tervezési intelligencia mellett. A Wix ADI kérdéseket tesz fel webhelyével kapcsolatban, és válaszai alapján létrehoz egy weboldalt. Egy teljes körű üzleti webhely csak egy rövid kérdőívvel elérhető!

És a közönség jobban hozzáértő technológiája érdekében megtalálható a Wix Corvid, amely lehetővé teszi az egyedi kódok integrálását a Wix webhelyére. Azt’Teljesen választható, de nagyszerű látni, hogy a Wix vendéglátója teljes képességekkel rendelkezik.

Azt is szereti a Wix, mert biztosítja fantasztikus ügyfélszolgálat. Amikor te’Ha új vállalkozást szeretne létrehozni kisvállalkozása számára, bármilyen segítsége valóban változást hozhat (a kisvállalkozású webhelyek építésének saját tapasztalatából tudjuk).

Súgógombok vannak mindenhol a Wix webhelyen, szóval ha te is’Ha problémája van webhelyének egy adott részének felépítésével, akkor kattintson a gombra, és konkrét választ találhat kérdésére. Ez nagyszerű, mert elveszíti a sok csalódást az online üzleti vállalkozás létrehozásakor, és lehetővé teszi az akadályok átváltását.

A Wix App Market már rendelkezik több mint 200 alkalmazás és szolgáltatás, a SEO tippektől, amelyek segítik webhelyének online megtalálását, és a felhasználói bázist bővítő e-mail eszközökig terjednek. A legfrissebb kiegészítések közé tartozik a Wix Video, amely lehetővé teszi testreszabott logóval ellátott videó hozzáadását a platformjára, valamint a Wix SEO Wiz frissítése, amely lehetővé teszi webhelyének indexelését a Google-on, hogy a releváns keresők (potenciális ügyfelek) megtalálják az Ön webhelyét..

Míg Wix’A sablonok sokfélesége nagyszerű, akkor te is’nem alkalmazhat másik sablont’kiválasztottam egyet. Ez frusztráló lehet, ha megváltoztatja a sablonokat’Az összes tartalmat újra be kell helyeznie. Ezért feltétlenül válassza ki a megfelelő sablont először!

Amíg mi’d Ha ajánlana, javasoljon egy tiszta e-kereskedelmi áruház-építőt, például a Shopify-t’Ha új termékeket szeretne eladni az Ön üzleti webhelyén, akkor a Wix rendelkezik teljes értékű e-kereskedelmi eszközökkel, amelyeket érdemes megvizsgálni, ha Ön’máris Wix rajongó vagy, és tovább szeretné fejleszteni az e-kereskedelem kínálatát.

Mint láthatja, ott van’Rengeteg oka van annak, hogy a Wix miért mi az első számú ajánlott webhely-készítő a kisvállalkozások számára. De ne!’nem csak szólunk érte. Beszéltünk Sara-val, a Cloud Nine Knits alapítójával, hogy megismerjék a Wix használatával kapcsolatos tapasztalatait kisvállalkozási webhelyének felépítésében..

FELHASZNÁLÓI ÁTTEKINTÉS: KÖRNYEN KILENC KENYET

wix felhasználói vélemény sara fejlövés

Sara’A Wix webhely lehetővé teszi számára a foglalások kezelését és a kötőipari üzletágának értékesítését.

A kötés iránti szenvedélye ihlette Sara kisvállalkozását, a Cloud Nine Knits-et, hogy az Egyesült Királyságban tanítsa az embereket horgoláshoz és karozáshoz óriási fonal segítségével. Sara azért hozta létre weboldalát, mert olyan helyre volt szüksége online, ahol foglalkozásainak foglalásait kezelheti, valamint kézzel készített kötött termékek kis választékát is eladhatja..

Q&A Sara-val

Hogyan döntött úgy, hogy a Wix volt a megfelelő webhely-készítő az Ön számára?

“Miután a múltban egy másik weboldal-készítővel küzdöttem, és úgy éreztem, hogy korlátozott a sablonjai, az egyszerűség iránti igény miatt Wixhez fordultam. Azonnal szerettem a Wix Editor alkalmazást, amely professzionális eredményeket adott nekem, nulla kódolási ismeretekkel.”

Mennyire volt könnyű webhelyét felépíteni?

“Találtam Wix szuper intuitív. Úgy döntöttem, hogy van egy kis tervezési szabadsága a Wix Editor segítségével (a sablon használata helyett), és a drag and drop funkciók annyira egyszerűvé tették az oldalak elkészítését. Imádtam, hogyan tudtam átváltani az elrendezéseken és a tervezési funkciókon, és látni azokat a képernyőn frissülve, amíg végül kiválasztottam a legjobban tetszőt. A Wix alkalmazások is megkönnyítették az azonnali funkcionalitás hozzáadását a webhelyemhez.”

“Nagyon ajánlom a Wix-et minden egyes kisvállalkozás tulajdonosának, akikkel találkozom, könnyebb kezelhetősége, központosított üzleti funkciói, valamint azért, hogy kényelmesebb legyen az egész telefonról történő kezelése.”

Mennyi időbe telt a webhely felépítése?

“Néhány órát vett igénybe a főoldalak elkészítése, ahogy azt akartam. Ez volt a könnyű rész. Aztán még néhány napot eltartott a saját tartalmak megcsúsztatása és átírása – a perfekcionistának lenni időigényes lehet!”

Mit’az egyik javítás’d, hogy Wix?

“én’szeretném, ha egy kicsit több funkcionalitás lenne a foglalási rendszerben: például, hogy különféle opciókat tudok adni az ügyfeleknek, például engedélyezni a fonalak színének kiválasztását a lehetõségek listájáról a workshop elõtt..”

Hogyan hasznosította webhelyének létrehozása az Ön vállalkozását??

“Ez a vállalkozásom központi központja. én’d elveszhet nélküle, és az én vállalkozásom kevésbé lesz sikeres! Használom az összes foglalás, termékek eladása, az ügyfélközösség kezelése, video oktatóanyagok megosztása, számlák küldése és a kifizetések kezelése, e-mail marketing kampányok lefolytatása és valós időben történő nyomon követése céljából. És a legcsodálatosabb rész az, hogy mindezt nagyrészt a telefonom Wix alkalmazásából csinálom, bárhol is vagyok.”

Egyéb hasznos útmutatók

 • Wix Review – a Wix részletes bemutatásához
 • Wix árazási áttekintés – melyik terv az Ön számára?
 • Wix e-kereskedelem áttekintése – ha online eladna a Wix-szel?
 • Hogyan kell használni a Wix-t – egyszerű lépésről-lépésre szóló útmutatónk a Wix weboldal készítéséhez
 • Wix vs Weebly vs Squarespace – hasonlítsa össze az első három weboldal-készítőt

2

Squarespace

A legjobb gyorsan növekvő kisvállalkozások vagy induló vállalkozások számára

Kis vállalkozás nagy tervekkel? A Szóköz hely egy jó választás.

Lehet, hogy a Squarespace nem olyan egyszerûen használható, mint a Wix (a végső drag and drop készítõ) vagy az e-kereskedelem szakembere (Shopify és BigCommerce), de szépen megtervezett sablonjai és fenomenális képminősége valóban egyedülálló ajánlatot kínál.

ProsCons# 1# 2
Squarespace’A SEO tulajdonságai nagyon erősek – tökéletes, ha Ön’arra törekszik, hogy webhelye megtalálható legyen a keresési eredmények közöttNem olyan egyszerű használni, mint néhány alternatíva. Ha te’újra elégedett veled’rendben lesz, de ha te’A Wix, a Weebly vagy a GoDaddy nem szolgálná jobban
A közösségi média integrációja kiváló. te’Szeretném tudomásul venni a világot vállalkozásáról, és a zavartalan közösségi média jelenléte ezt sokkal könnyebbé tesziNincs alkalmazásbolt – te’támaszkodva a beépített szolgáltatásokra (amelyek nagyon jók), de nyert’Ezen túlmenően nem lesz képes testreszabni a funkcionalitást

Squarespace’A SEO tulajdonságai nagyon erősek. Ha a SERP (keresőmotor-eredményoldal) dominanciája kiemelt témája a napirendjén – és a legtöbb kisvállalkozás számára is így kell lennie -, akkor’S minden bizonnyal szilárd alapot jelent a sikerhez. Mi’Nagyon sok részletbe esett arról, hogy mi teszi jóvá – és hogyan lehet teljes mértékben kihasználni – a Squarespace SEO áttekintésünkben, tehát ellenőrizze, hogy további információ.

Squarespace’A sablonok csiszoltak, és tiszta vonalaik valóban professzionális hangulatot adnak. A Négyzettel’Képekkel az ügyfelek nagyíthatnak a termékekre, és közelről ellenőrizhetik a részleteket (tökéletes, ha te’olyan termékek újbóli hirdetése, mint oktatók). A gyors áttekintés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elolvassák a terméket’adatait, és tegye a kosárba. Ez nagyszerű, mert te’a vásárlás lehető legegyszerűbbé tétele.

A négyzet hely sokkal több, mint egy csinos arc, és ez’meglepően olcsó is.

Ha te’nem akar online termékeket eladni, te’választhatott a Személyes terv ($ 12 / hó) vagy a Üzleti terv havonta 18 USD (mindkettőt évente számlázják). Nem meglepő, hogy mi vagyunk’d itt egy vállalkozásnak ajánlom – az üzleti tervvel több elemzési és marketing funkciót kap, így a betekintés megéri a havi 6 dollárt..

Az üzleti tervben is eladhat, de ha te’újra elsősorban egy e-kereskedelmi vállalkozás vagyunk’d határozottan javaslom, hogy menjen legalább a Alapvető kereskedelmi terv (26 USD / hó, évente számlázva). Ha csak valamivel többet fizet, akkor teljes értékű, e-kereskedelemspecifikus funkciót nyit fel – ebben az esetben a számviteli és a címkenyomtatás integrálását többek között.

Menj tovább a Squarespace-hez’áralapján további információt kap’minden tervhez tartozik, és ne feledje, hogy 14 napig ingyenesen kipróbálhatja bármelyik tervet. A Website Builder Expert olvasói exkluzív ajánlatkódunkkal 10% -ot is megszerezhetnek a fizetett tervekből.

Bármely más építőnél jobban teheti kisvállalkozásának webhelyét úgy, hogy így néz ki’professzionálisan tervezték anélkül, hogy bármilyen kóddal kellene elkísérnie magát. Az olyan elrendezési funkciók, mint a Cover Pages – egyetlen görgető oldal – valóban kiemelik kisvállalkozásának webhelyét a tömegből.

Több sablont telepíthet egyetlen webhelyre, és egyszerre több mintán is dolgozhat.

Négyzet alakú fotózási sablonokA Squarespace gyönyörű sablonjainak köszönhetően elcsábíthatja ügyfeleit bármilyen kód ismerete nélkül, vagy professzionális tervező felvétele nélkül

A Squarespace kiváló lehetőségeket kínál egy weboldal létrehozására, amely támogatja az Ön weboldalát (ragyogó módja annak, hogy személyiségét felvegye vállalkozására és webhelyét valóban egyedi tartalommal töltse fel), és néhány igazán kiemelkedő funkcióval rendelkezik:

 • Mobilra reagáló sablonok – a tartalom automatikusan átméreteződik, így webhelye kiválóan néz ki, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ ügyfele.
 • Sokféle stílusú lehetőség – a Squarespace segítségével’képességeit valóban megbélyegzheti webhelyén a formatervezés egyszerű testreszabásával, a betűtípusoktól és a színektől egészen az oldalsáv szélességéig és a háttérképekig. Azt’A fedőlap-sablonok váltása is nagyon egyszerű, amikor úgy érzi, hogy webhelyének frissítésre van szüksége.
 • Nagyszerű helyvezérlés – Felvehet olyan funkciókat, mint egy hirdetési sáv (nagyszerű, ha te’kaptak egy új terméket például) és egy mobil információs sávot, amely egyszerűsíti webhelyét a látogatók számára egy mobiltelefonon, és megjelenít egy gyorsmenüt olyan kulcsinformációkkal, mint a kapcsolattartási adatok és a nyitvatartási idő.
 • Csatlakozzon társadalmilag – integrálhatja a Squarespace webhelyet a közösségi médiaplatformok sokaságával, és akár bizonyos platformon lévő tartalmat egyenesen az oldalára is bevonhat.

azonban, A négyzet nem’Olyan intuitív, mint a Wix, és korlátozónak érzi magát – ez’Csak nem olyan testreszabható, és hosszabb időt vesz igénybe, hogy felgyorsuljon. A webhelyének változtatása hosszabb ideig tart, és a Squarespace használatba kerül’A sablonok korlátozottabbak, mint a többi ajánlott gyártónknál. Ha te’nem a Tervező, a Squarespace’A stílusszerkesztő bonyolult eszköz lehet a megértéshez.

Egyéb hasznos útmutatók

 • Squarespace Review – a Squarespace részletes áttekintése
 • Squarespace Pricing Review – a Squarespace alapos részletezéséhez’árazási tervei
 • Squarespace ajánlatkód – 10% -ot kaphat minden Squarespace tervhez exkluzív kedvezménykódunkkal
 • Squarespace ecommerce Review – megtudhatja, hogyan értékeljük a Squarespace e-kereskedelmet
 • Hogyan kell használni a Négyteret – a Kilenc oldal webhely létrehozásának egyszerű kilenc lépésről szóló útmutatója
 • Wix vs Squarespace – melyiket választja?

3

Weebly

Kiváló ár-érték arány

A Weebly akkor a legjobb, ha Ön’a legegyszerűbb utat keresi a kisvállalkozás online eléréséhez, és ne’nincs szüksége egy olyan díszes webhelyre, amely tele van funkciókkal – ez’Kiváló eszköz az online üzleti vállalkozás alapjának megteremtésére nagyon kevés pénzért (havi tervek mindössze 6 dollár / hónap, évente fizetendők).

Azt’Ezenkívül nagyon egyszerű a képek módosítása és másolása. Valóban megépíthet egy tisztességes megjelenésű üzletet a Weebly-n reggeli és ebéd között – valószínűleg villásreggeli és ebéd között -, ha elfogadható lenne mindkettő.

ProsCons# 1# 2
Kiváló pontszámot ért el az ár-érték arány szempontjából (4,1 / 5).tudsz’t nem helyreállíthatja a webhelyeket. Ha meggondolja magát egy törölt webhelyen, segítségre lesz szüksége a Weebly csapattól
A Weeblynek hatalmas számú alkalmazása van. Mit és mit tehet webhelye?’a ténylegesen rajtad múlikAz alkalmazások nagyszerűek, de a legtöbbjük eléréséhez prémium tervre van szükség

Weebly’A fizetett tervek észrevehetően olcsóbbak, mint a nagyobb versenytársak, azaz Ön’Tényleg megkapom a pénzt’érdemes frissíteni az ingyenes vagy az alap fizetett csomagokon túl.

A szabad terv, te’Csatlakozunk egy Weebly.com aldomainhez (az Ön webhelyének a böngészőben megjelenő neve)’keresősáv, például a cooltrainers.weebly.com). Tehát, mint mindig, ha professzionális megjelenésű kisvállalkozási oldalt akar építeni, javasoljuk, hogy jelentkezzen be a Weebly egyikébe’nagyon ésszerűen fizetett tervek. Ezek a $ 6 / hónap személyes tervetől a $ 26 / month teljesítési tervig terjednek, a szakmai terv (12 USD) között ülve. Javasoljuk, hogy induljon el a Teljesítmény terv, mivel ez rengeteg e-kereskedelmi funkciót kínál, amelyek minden sikeres üzleti webhelyhez később, inkább hamarosan szükségesek lesznek. Például ez az egyetlen Weebly terv, amelyen keresztül elfogadhat fizetéseket a PayPalon keresztül, amely sok vásárló számára a preferált fizetési mód. A Teljesítmény-terv hozzáférést biztosít a fejlett e-kereskedelmi betekintésekhez az üzlet felemelése érdekében.

De hadd’visszatérünk ahhoz, hogy milyen egyszerű a Weebly használata – vagyis, nagyon könnyű.

A testreszabható, előre megtervezett, az egyes iparágakra összpontosító elrendezések azt jelentik’Nagyon könnyű belemerülni és elkezdeni építeni kisvállalkozási webhelyét. Weebly-ben’szerkesztési módban, ahogyan látja a webhelyét, az hogyan fog megjelenni élőben. Ez időt takarít meg, ahogy nem’A szerkesztési módról az előnézeti módra kell váltania.

Weebly üzleti témákA weboldal-készítők kiváló minőségű navigációs sávok segítségével nagyszerű weboldalakat hozhatnak létre kisvállalkozásod számára

Mindez nagyon kedvezővé teszi a Weebly-t kisvállalkozások számára, amelyek esetleg nem is tettek’Nincs szükség divatos funkcionalitásra, és csak arra törekszenek, hogy egyértelmű, egyszerű és megfizethető módon mutatják be a termékeket vagy szolgáltatásokat.

A Weebly elég erős audio- és videofájlban, és mivel képes a HD Video-t hozzáadni a Pro Plan-hez, az azt jelenti, hogy valódi ragyogást adhat webhelyéhez. Azt’folyamatosan fejlődik, de még mindig észrevehetően elmarad a versenytársaktól, például a Wix-től és a Squarespace-től, mind a tulajdonságok, mind a formaminőség / változatosság szempontjából (például a Weebly-nek 40 sablonja van – például a Wix-nek több mint 500).

Ha van némi ismerete a HTML-ről és a CSS-ről (lépcsőzetes stíluslapok – a weblapok elrendezésének formázására használják, például a táblázatok méretére és a szövegstílusokra), vagy ismer valakit, amely segíthet, a Weebly hozzáférést biztosít a Kódszerkesztőhöz, ami azt jelenti, hogy gondolni és változtatásokat végezhet, amelyek valóban egyedi hangulatot adnak webhelyének.

Egyéb hasznos útmutatók

 • Weebly áttekintés – 12 kulcsfontosságú dolog, amit tudnia kell a Weeblyről
 • Weebly árképzés – valóban megéri-e a tervek??
 • Weebly e-kereskedelem áttekintés – a Weebly részletes ismertetése’online értékesítési eszközök
 • Hogyan kell használni a Weebly-t – könnyen követhető útmutató a Weebly webhely felépítéséhez
 • Weebly vs Squarespace – derítse ki, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára

4

Hajrá apu

Ideális az időtudatos kisvállalkozások tulajdonosai számára

A GoDaddy kiválóan alkalmas arra, hogy gyorsan elérhetővé váljon egy kis üzleti vállalkozás weboldala. Az építőgép könnyen használható és egyszerűen bemutatható, és stílusának hiánya miatt kényelmessé válik. Azt’ez a leggyorsabb termék egy weboldal felépítéséhez, így az’Nagyon kényelmes azok számára, akik rövid időn belül tartózkodnak.

ProsCons# 1# 2
Kiváló, ha teljesen működőképes üzleti webhelyet szeretne gyorsan élővé tenni.Nem a legmegfelelőbb a művészetesebb iparágakhoz. A GoDaddy egy nagyon egyenes szélű építő.
Fejlett e-kereskedelmi funkciókat kínál, lehetővé téve 5000 termék hozzáadását és a szállítási lehetőségek testreszabását közvetlenül az építőben.

Kiváló a sablonválasztása, és ha közöttük vált, a webhely automatikusan újraformázódik. Ez egy nagyon hasznos szolgáltatás, ami valóban megkülönbözteti a GoDaddy-t egy olyan építőtől, mint a Wix.

GoDaddy kis üzleti sablonokAhelyett, hogy öt különböző szolgáltatásra zsákmányolna öt különféle szolgáltatást, a GoDaddy egyik legfontosabb hátránya, hogy egy kicsit mindent megtesz.

A drag-and-drop építő szerkezetű és könnyen használható, bár hiányzik a stílusosabb építők látványossága. Ha te’Nem vagy kreatív típusú, GoDaddy’A mesterséges tervezési intelligencia (ADI) egy teljes webhelyet hozhat létre Ön után’ve válaszolt néhány kérdésre.

A GoDaddy nemrégiben fokozta e-kereskedelmi funkcióit és kezelő eszközeit. Legfeljebb 5000 terméket felvehet a készletébe, és a szállítási módok be vannak építve. Rengeteg fizetési lehetőség van (természetesen hitelkártyák és PayPal).

Ez azonban továbbra is elég ésszerű. A legolcsóbb csomag (az alapcsomag) havonta 10 dollárba kerül (évente számlázva). A skála másik végén az e-kereskedelmi terv 25 havonta visszatéríti Önt (évente számlázva), és két terv ül a közepén. Minden tervhez nagyon nagylelkű egy hónapos ingyenes próbaverzió tartozik.

Ahelyett, hogy öt különböző szolgáltatásra zsákmányolna öt különféle szolgáltatást, a GoDaddy egyik legfontosabb hátránya, hogy egy kicsit mindent megtesz. Gondoskodhat a domain regisztrálásáról, a web hostingról és a weboldalak létrehozásáról egy helyen.

Az GoDaddy-vel való online csatlakozás könnyű, ám ez így van’kissé korlátozó, mint az építők Wix és Squarespace. A kisvállalkozás gyors és egyszerű online elérhetősége érdekében’Néhány jobb platform elérhető.

Egyéb hasznos útmutatók

 • GoDaddy Weboldal-készítő áttekintés – a teljes részletet megismerheti a GoDaddy-ről’weboldal készítője
 • GoDaddy e-kereskedelem áttekintés – ez a helyes választás az online értékesítéshez?
 • Hogyan készítsünk webhelyet a GoDaddy-n – egyszerű, lépésről lépésre szóló útmutatónk az induláshoz
 • Wix vs GoDaddy – két népszerű weboldal-készítő részletes bemutatása

5

WordPress.com

Legjobban koncentrált webhelyek blogolására

A WordPress.com nagyon sok ‘minden a blogról’. Ha vállalkozása nagymértékben támaszkodik a blogolásra – vagy valójában egy blog -, akkor te’aranyat ütött ezzel az építővel. De bármi másért, te’Valószínűleg túl korlátozónak találja.

ProsCons# 1# 2
Kiváló beépített blogszerző eszközökkel és szolgáltatásokkal rendelkezikNagyon korlátozott bármire, ami nem’t egy blog – gondoljon merev sablonokra, frusztráló funkciókra és elavult háttérképre
Szuper olcsó árak – a fizetett WordPress.com tervek mindössze havonta 5 USD-tól kezdődnek (évente számlázják)A legalapvetőbb testreszabáson túlmenően Ön is’Szüksége lesz valamilyen kódolási ismeretekre

A WordPress.com a blogok készítéséhez készült, és valóban megtehetjük’t eléggé hangsúlyozni. Ha kisvállalkozása blog alapú, készülj fel egy csomó szuper hasznos funkcióra, például megjegyzések, címkék, kedvelések, kategóriák, és hogy a hozzászólásaid megjelenjenek a blogban ‘Olvasó’ az előfizető olvasók számára a hírcsatornában való megtekintéshez.

Ha azonban vállalkozása nem blog, akkor te’Durva idő lesz vele. De hé, Don’nem csak szólunk érte – a felhasználói tesztelés részeként egy órát adtunk a résztvevőknek egy fiktív vállalkozásnak szóló weboldal létrehozására. ‘Shore kávéház’ készített egy rövid ismertetőt, és arra kérte őket, hogy tegyék meg gondolataikat.

Az egyik különösen frusztrált résztvevő, aki a WordPress.com-ot használja, azt mondta:

“Utáltam, nagyon utáltam. Valójában nem’t a teásom.”

És a többi résztvevő sem volt’t sem különösebben ingyenes – úgy találták, hogy a dolgok csak dolgok’t intuitív, és nem tették meg’Az óra alatt semmi haladást nem lehet elérni, mint ők’d várhatóan. Azt’Nem meglepő, hogy a WordPress.com nagyon bombázott, amikor az Ügyfél Pontszámot érte el, és megszerezte a tesztelt építők (közös) legalacsonyabb pontját (3,5 / 5). A tervezési rugalmasság érdekében mindössze 2,4 / 5-et ért el; azt’Nehéz elkészíteni a WordPress.com sablonjait.

Tehát, eltekintve a blogolásról, van-e a WordPress.com-nak megváltó tulajdonsága? Megfizethetősége minden bizonnyal hatalmas plusz – ott van’Ingyenes díjcsomag érhető el, és a fizetett csomagok havonta mindössze 5 dollárba kerülnek (évente számlázják). A legolcsóbb terv – a ‘Személyes’ terv – egyéni domain és élő csevegő támogatással is jár. Hogy’Ez egy jó kis robbantás a dollárért.

Ha te’Ha Ön beteg, és lehetőleg valamilyen kódolási ismerete van, akkor a WordPress.com minden bizonnyal arra késztetheti munkáját az üzleti webhelyen – neked’csak annyira, hogy semmilyen módon nem könnyíti meg magát.

Egyéb hasznos útmutatók

 • WordPress.com áttekintés – fedezze fel ennek a blogkészítőnek a vonásait és hátrányait
 • WordPress.com vs WordPress.org – értsd meg a WordPress platformok közötti különbséget
 • Legjobb blogplatformok – ha szüksége van blogra, válassza ezt a listát

6

Duda

A legjobb sablontervek, de korlátozott kreatív szabadság

Duda web-készítőként kezeli magát, de nem’ezt nem engedted el. Azt’Valójában rendkívül egyszerű egyetlen webhely létrehozása vállalkozása számára, és a legolcsóbb terv csak költségekkel jár $ 14 / hó.

ProsCons# 1# 2
Több mint 90 jól megtervezett sablon közül lehet választaniNem a legjobb megoldás a SEO támogatás szempontjából
Lehetőség személyre szabott felhasználói utazások létrehozására, még a legolcsóbb tervvel isA testreszabási lehetőségek meglehetősen korlátozottak – nem kiváló azok számára, akik sok kreatív szabadságot akarnak

Szóval, mit mondhatunk neked Dudáról? Nos, először is, a sablonok jók. Mint nagyon jó. Persze, hogy nem’Mindegyiknek megvan a modern, minimalista megjelenése, amelyet a Squarespace-rel kap, de valahogy valódinak érzik magukat – mint például azok a weboldalak, amelyeket boldogan használ minden nap a mindennapi vállalkozások számára.

Hogy’Ezért jön a Duda a kis üzleti vállalkozások webhelyeinek tervezéséhez, 4,6 / 5-ös pontszámmal, míg a Squarespace továbbra is a portfólió vagy a fotós webhelyek vezető helyét tartja – alapvetően bármi, ami’szuper képvezérelt.

De az a dolog, ami a legjobban izgat minket Duda iránt? Személyre szabott. Felhasználó. Journeys.

Tehát Duda jelenleg két tervet kínál – egyet a Havonta 14 dollár egy hely felépítéséhez, egy másik pedig 74 dollár havonta az ügynökségek számára. És még a legolcsóbb tervnél is megváltoztathatja azt, ahogy a felhasználók látják az Ön webhelyét, különféle tényezőktől függően.

Például, ha valaki először látogatja meg az Ön webhelyét, dönthet úgy, hogy megjelenít egy videót a szolgáltatásokról. És ha valaki a közeli helyről látogatja meg webhelyét, felvehet egy gombot, hogy felhívja Önt. Ez nagyon okos cucc egy weboldal készítő számára, és bárki számára könnyen beállítható – csak kattintson ‘Személyre szabás’ a fő műszerfal jobb oldalán, majd válassza a lehetőséget ‘Szabály’. Itt hozhat létre előugró ablakokat és szalaghirdetéseket.

Szóval, hol esik le Duda? Nos, először is, a SEO támogatás nem’t igazán ott vagyok. Ha te’támaszkodva arra, hogy megtalálja a Google-ban’Ön keresési eredményei’Olvassa el az alapvető SEO tippeket, hogy segítsen odajutni Önhöz’t ne kapja meg az utasításokat és útmutatásokat, amelyeket más építőkkel készített. Másodszor, amíg a tervek fantasztikusak, nincs’t egy nagy méret a testreszabáshoz. Néhány embernek tetszik ez a megközelítés, de ha te’egy kreatív projekt után, akkor ez túlságosan korlátozónak érzi magát.

Egyéb hasznos útmutatók

 • Duda Review – élvezze a Duda teljes legalacsonyabb szintjét, beleértve az összes előnyeit és hátrányait

7

feltűnően

Legjobban segítséget és támogatást nyújt, valamint több kis webhely felépítéséhez

Meglepően jó pontszámot mutat az egész táblán – felhasználóink ​​számára annyira tetszett, mint népszerűbb építőknek, beleértve a Squarespace és a GoDaddy -, bár bár’Jó érték, van néhány komoly hátránya.

ProsCons# 1# 2
Hasznos, proaktív támogató csapatCsak egyoldalas webhelyeket hozhat létre, azaz azt jelenti’s nem méretezhető megoldás
Készíthet két oldalt a legolcsóbb 8 dollár / hó tervben, és akár öt terméket is eladhatHiányzik az építők tulajdonságainak minősége és mélysége, amelyek ezen a listán jobban szerepelnek

enged’Azzal kezdjük, amit szeretünk a Meglepően. Először fel: boldogság tisztviselők. Igen, hallotta ezt a jogot.

Megdöbbentő módon nemcsak a legtökéletesebben megnevezett támogató csapatnak viszi a koronát, hanem a legaktívabb is. A weboldal készítésének utazásának különböző pontjain felbukkan egy kis csevegődoboz, amely felhívja Önt, hogy beszéljen a boldogság tisztviselőjével – ez egy lehetőség,’rendelkezésre áll 24/7. Vannak mindenféle hasznos oktatóvideó a Strikingly-ről’webhelyén. Azt’Nem csoda, hogy lenyűgöző 4.5 / 5-ös lett!

feltűnően’A tervek nagyon ésszerűek. Ingyenes terv áll rendelkezésre, de mint mindig, azt javasoljuk, hogy vegye igénybe a prémiumot a professzionális megjelenés érdekében. A prémium csomagok havonta 8 – 49 USD (évente számlázva), és 14 napig ingyenesen kipróbálhatja az összes tervet.

A legolcsóbb fizetett csomag (a ‘Korlátozott’ terv), két webhelyet felépíthet, legfeljebb öt terméket eladhat, és az első évre ingyenes domain nevet tölthet be – lásd, mondtuk neked’megfizethető!

Szóval miért?’s le a hatodik helyen? Számunkra a fő probléma az, hogy a Feltűnő módon csak egyoldalas webhelyeket hozhat létre. A navigációs linkek az oldal lefelé vagy a felső részén csak az eredeti oldal lejjebb lévő szakaszaihoz vezetnek. Hogy’Jó, ha csak áttekintést kell benyújtania – Rólunk, Portfólióról, Kapcsolatfelvételről -, de ha valóban fejleszteni szeretné webhelyét, akkor az egyik oldal valóban nagyon hosszú lesz. Azt’Úgy gondolta, hogy egy átlagos ember körülbelül 22,7 métert görget a telefonján, de valószínűleg nyert’Túl izgatott, ha a webhely felelős ennek nagy részéért.

Az egyoldalas webhelyek azt jelentik, hogy a blogok és a termékkategóriák szintén ki vannak zárva. Tehát, bár a Strikingly nagyon kedvező árú, az’Nem igazán nagy érték – mindössze 3,5 / 5-ös pontszámot kapunk kutatásunkban.

Tehát, ha meg kell mutatnia a ‘aroma’ egy vagy két projektből, amelyek útközben vannak, a feltűnő módon biztonságos és szuper olcsó lehetőség. Ha te’ha valami kissé méretezhetőbb lesz, nézd meg a lehetőségeket tovább a listában.

Egyéb hasznos útmutatók

 • Feltűnő áttekintés – a Feltűnő áttekintése’szolgáltatások, árak és így tovább

8

Site123

Legegyszerűbben használható

enged’Képzelje el, hogy egy este eljött a Rossz Emberek és azt követelte, hogy azonnal hozzák létre egy üzleti weboldalunkat – ‘azonnal, vagy pedig!’ Ebben a félelmetes forgatókönyvben a Site123 valószínűleg csak Ön lesz az építő’d elérni.

ProsCons# 1# 2
A tervezés által támogatott megközelítés miatt ez egy szupergyors és egyszerű építőgép-használatA formatervezési minták keltesek
Félelmetes szakértői támogató csoport elérhető az élő csevegés soránHa nem csupán alapvető webhelyen szeretne rendelkezni, akkor meglehetősen gyorsan megjelenik

Miért választanánk a Site123-at, hogy kiszabadítsunk minket ebből a különösen résidőből? Azért, mert’Nagyon jó, ha egy webhely nagyon egyszerűen és meglehetősen gyorsan elérhetővé válik – mindaddig, amíg te’Nem vagy túl értékes a végeredmény szempontjából. A Site123 egy fantasztikus kis támogató csoporttal is rendelkezik, amely elérhető az élő csevegés során.

De bár a Site123 telepítése rendkívül gyors lehet, megteheti’Nem tagadom, hogy a végeredmény szuper keltezettnek tűnik. A Site123 szintén gyenge pontszámot mutat a szolgáltatások szempontjából, az utolsó helyen állva a 2,6 / 5-sel. Tehát annak ellenére, hogy ingyenes tervet kínál – az egyetlen fizetett csomagnak csupán 10,80 dollár kerül havonta – az ár-érték arány nagyon rossz, ismét az utolsó helyen.

Az egyik felhasználónk a visszajelzéseivel valóban a fejére szegezte:

“Azt’rendben van, de ha több, mint egy alapvető webhelyre van szüksége, akkor elég gyorsan megjelenik.”

Tehát, ha te nem’szuperbiztosak vagyunk az online dolgok iránt – vagy egy újabb szintű rohanásban vannak – mi’d javaslom, hogy válasszon egy másik, könnyen használható weboldal-készítőt, például a Wix, a GoDaddy vagy a Duda.

Egyéb hasznos útmutatók

 • SITE123 áttekintés – a teljes áttekintés során mindent megtudhat erről az építőről

9

Jimdo Alkotó

Egyszerű, de hiányzik a minőségi szolgáltatások

Ha te’olvassa el az egész cikket (köszönöm, hogy velünk ragadtál!), akkor te is’Valószínűleg észrevenném, hogy a kisvállalkozások weboldalának készítői listánk alján egyre egyszerűbbé válnak – de nem feltétlenül a jobb felé. Jimdo egy ilyen építő.

ProsCons# 1# 2
A rendelkezésre álló és fizetett díjcsomaggal, amely mindössze 9 dollár / hó (évente számlázva), Jimdo meglehetősen jó ár-érték arányt ért el (3,2 / 5).Korlátozott segítség és támogatás – a terv korlátozza, és csak e-mailben érhető el
Kényelmetlen az elemek szerkesztése és rendezése, és általában nincs jó mélysége

Don’Nem tévedek bennünket, Jimdo sokkal jobb, mint sok a weboldal készítője a piacon – és ezt tudnunk kellene’kilencvennél kipróbáltam, de ez az’S rosszabb, mint a listán szereplő másik nyolc.

Igen, a Jimdo nagyon egyszerű – de a mai weboldal-készítők világában ez az’már nem valami különleges. A nagy szereplők folyamatosan fejlődnek, hogy javítsák a könnyű használatot és a funkciók mélységét, míg a Jimdo Creatorhoz hasonló szolgáltatások elmaradjanak.

A kisvállalkozású weboldal-készítő kritériumainak való megfelelés során különösen rosszul értékelte a tervezési rugalmasságot. Azt’Az elemek hozzáadása egyszerű – de ha megpróbálja szerkeszteni őket, a saját ízlése szerint, akkor te’Valójában nagyon bosszantónak találja a folyamatot. Elég jól néz ki, de te’nagyon kevés irányítást kapott.

A súgó és támogatás egy másik észrevehető mélypont volt, és Jimdo mindössze 1,7 / 5-re tett szert ezen a területen. A legdrágább tervvel, te’re garantált válasz egy órán belül. Azok számára, akik olcsóbbak, viszont Ön’1-2 munkanapon átnézve – nem ideális, ha komoly problémája van. Minden segítséget és támogatást e-mailben is nyújtanak, amely önmagában sokkal kevésbé hasznos (és modern), mint az élő csevegés funkció, amelyet a legtöbb építő most támogat..

Jimdonak azonban vannak megváltó tulajdonságai. Meglehetősen jól tartózkodott az ár-érték arányban, 3,2 / 5-ig pontozva. Ott’Ez egy ingyenes csomag, valamint a fizetett, kezdve a Start tervtől mindössze 9 havonta a Unlimited csomagig, a havi 39 dollárig (minden árat számláznak évente). Tehát annak ellenére, hogy megvannak a korlátai, az egyik legolcsóbb fizetett tervet kínálja.

Összességében a Jimdo Teremtő nem’még nem egészen ott, de az’s úton van. És ott’Nem árt az ingyenes terv elindításával, hogy megnézze, hogyan kezd vele dolgozni – könnyedén frissítheti későbbi időpontban, ha tetszik neki, vagy válthat egy másik építőhöz, ha nem’t.

Egyéb hasznos útmutatók

 • Jimdo áttekintés – tudjon meg többet, és megtudja, a Jimdo megfelelő-e az Ön számára
 • Wix vs Weebly vs Squarespace vs Jimdo – a végső összehasonlítás

Hogyan válasszuk ki a kisvállalati webhelykészítőt

Mielőtt belemerülne, és elkezdené webhelyének felépítését, azt készítse el’Fontos kitalálni, mi fontos a kisvállalkozása számára.

A weboldalkészítők tökéletesen alkalmazhatók művészek, kávézók, e-kereskedelem webhelytulajdonosok, fotósok, írók, művészeti kereskedők, éttermek, esküvői tervezők, kertészek, villanyszerelők, vízvezeték-szerelők számára – a lista végtelen.

De például egy vízvezeték-szerelőnek nagyon eltérő igényei vannak, mint az esküvői fotósnak.

Az egyiknek online megrendelési foglalási űrlapra van szüksége, a másiknak kiváló minőségű képeket kell hozzáadnia és feltöltenie.

Kérdezd meg magadtól: kik az ügyfelek? Reklámozza a márkáját? Vagy online kell foglalnia?

Fogjon egy kicsit a papírt, és írja le, milyen célokat szeretne elérni (például foglaljon online foglalásokat), milyen funkciókkal rendelkezik’szeretné, ha weboldala szerepelne (blogoldal vagy egy ‘Rólunk’ szakasz) és ki a célközönség.

Érdemes lehet megválaszolni a rövid, négy kérdéses kvízünket is kap ajánlásokat, amelyek pontosan az Ön weboldalához igazodnak.

weboldal készítő kvíz

Itt van öt tényező mi’összeraktam. Ők’nem mindent, de ők’jó kiindulási pont annak eldöntéséhez, hogy a kisvállalkozás webhelyének milyen prioritást kell élveznie (és mely webhely-készítő lehet a legmegfelelőbb az Ön számára):

 1. Egyszerű használat
 2. Közösségi média
 3. Email
 4. képek & sablonok
 5. Segítség & Támogatás

1.Könnyű használat

A legjobban értékelt kisvállalkozói webhelyek építői a következők nagyon felhasználóbarát és segíthet abban, hogy online legyen, még ha nem is’A testében nincs technikai csont.

Jól hangzik?

Mindannyian kínálnak ingyenes próbaverziók, így kísérletezhet és játszhat körül, hogy megtudja, melyik építőt használja a legegyszerűbben, anélkül, hogy saját pénzét el kellene költenie.

Gondolj úgy, mintha sok különféle ruhát próbálna ki, mielőtt eldöntené a partira való megfelelő ruhát.

Az egyes weboldal-készítők tesztelésekor kérdezd meg magadtól:

 • Könnyen hozzáadhat képeket és sablonokat anélkül, hogy összezavarná a webhelyet’elrendezése?
 • Könnyű-e megtenni olyan változtatásokat, mint például a kapcsolattartási adatok frissítése és új termékek hozzáadása?
 • Képes-e a weboldal készítője a szükséges funkciókat biztosítani? Például, ha te’Ha egy étteremben szeretne online foglalni, akkor foglalási űrlapot is felvehet webhelyére?
 • Megfelelőek-e a színsémák és a sablonok vállalkozása számára? Például egy könyvelő cégnek különféle színséma-sablonokra és sablonokra lesz szüksége a helyi jégkrém-eladónak.

Megmutathatjuk Önt a legjobb kisvállalkozói weboldal-készítők felé, de megtehetjük’Nem szabad teljesen elmondani, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára, mert nagy része a személyes preferencia eredménye. Hogy’s miért javasoljuk, hogy tesztelje az összes ajánlott weboldal-készítőt és nézd meg, működik-e ez a kis vállalkozása számára.

A Wix és a Weebly egyaránt ingyenes alapterveket kínálnak, de ha te’Ha komolyan veszi magát a vonzó kisvállalkozói webhely felépítését, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be egy fizetett tervre az olyan alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez, amelyek elősegítik az üzlet kiemelkedését.

Minél könnyebben megtalálja az építőt, annál több időt kell játszania a webhelyén’színsémája és márkaneve, írjon termékleírásokat és kiváló minőségű képeket – mindaz, ami kiemeli áruházat!

2.Szociális médiaintegráció

A közösségi média oldalai, például a Facebook, a Pinterest, a Instagram és a Twitter nagyszerű módja lehet a szemgolyók megjelenítésének a kisvállalkozás webhelyén.

A közösségi média fontos módja az értékesítés generálásának vagy az ügyfelekkel való kapcsolattartásnak??

Ha a válasz’Igen, akkor te’Szeretnék egy olyan weboldal-készítőt, amely a szociális média integrációjára összpontosít (minél jobb az integráció, annál könnyebb lesz a vállalkozásának a közösségi médiában történő reklámozása anélkül, hogy óráit időbe telik).

A Wix webhelyét például ingyenesen integrálhatja az Instagram, a Facebook és a Twitter segítségével; felvehet egy Facebook-hoz hasonló felugró gombot a webhelyére. Minden ajánlott kisvállalkozói weboldal-készítő különféle szintű szociális média-integrációval érkezik vegye igénybe az ingyenes próbaverziókat, hogy játsszon és dolgozzon ki, melyik megfelel a legjobban a közösségi média igényeinek.

Ellenőrizze, hogy a kiválasztott weboldal-készítő engedi-e Önnek:

 • Add hozzá a szociális média oldalaira mutató linkeket.
 • Húzza be a tartalmat a közösségi média-fiókokból – például a ‘a nap tweetje’ – a webhelyére.
 • Tegye közzé tartalmát webhelyéről közvetlenül a közösségi platformokra

3.E-mail marketing

Az e-mail marketing számos kisvállalkozás életévé.

Azt’Ez egy fantasztikus módja annak, hogy valóban személyes kapcsolatot létesítsen ügyfeleivel, és ha e-maileket küld (akár kis számot is), vagy személyes üzleti e-mail címet szeretne szerezni, és elkezdi küldeni az e-maileket, akkor Ön’Szeretne egy weboldal-készítőt, amely lehetővé teszi a postafiók kezelését.

Ha te’már létrehozott egy nagy e-mail listát, vagy arra törekszik, hogy gyorsan új előfizetőket szerezzen, ellenőrizze, hogy mely eszközöket kínál minden weboldal-készítő az App Store-on keresztül hogy segítsen skála az e-mail marketing. A Squarespace integrációt kínál a MailChimp-rel – ez egy nagyszerű e-mail eszköz’korábban használtam’ugyanazon a drag and drop elven készültek, mint a weboldal készítői.

Készíthet feltűnő e-mail kampányokat anélkül, hogy ismernie kellene a kódoló nyelveket, mint például a HTML (Hypertext Markup Language – betűstílusok, például dőlt és félkövér betűk hozzáadása, valamint hivatkozások hozzáadása a szöveghez), és egyáltalán nem küld professzionális e-maileket az ügyfeleknek.

Ez nagyszerű mód lehet a kisvállalkozás iránti érdeklődés felszámolására (talán ön’vásárolt egy üzletben rendezvényt, amelyről emlékeztetni szeretnéd az embereket), hitelességet ad vállalkozása számára, és tartsa fenn a kapcsolatot hűséges ügyfelekkel.

Az e-mail marketing használatával Ön’újabb karakterlánc hozzáadása a webhelyéhez’íj.

4. Kép ​​és sablonok

A weboldal-készítők számos ingyenes és fizetett stock fotóval és sablonnal érkeznek, hogy az Ön weboldala élesnek és stílusosnak tűnjön. De a különböző webhelyeknek eltérő képigényük van, tehát annak ellenére, hogy az öt legnagyobb weboldal-készítőnk’ a sablonok és a képek szinte minden iparágat lefednek’Először érdemes ellenőrizni, hogy az általuk kínált sablonok és képek megfelelnek-e vállalkozásának speciális igényeinek.

Például, ha te’Ön egy könyvelő cég, te’Szüksége lesz kompetenciára utaló sablonokhoz, és olyan professzionális képekkel, mint például öltönyökben vagy irodaházban dolgozók, igaz?

Ha vállalkozása nagymértékben függ a látványtól (lehet, hogy fotós vagy divatos étterem), akkor hajlamos lehet egy építő felé, amely a legszebb és csiszoltabb képeket nyújtja, például a Squarespace.

Minél jobban meg tudja jeleníteni üzleti webhelyének megjelenését, annál több ügyfél jutalmazza meg márkaelkötelezettségével és dollárjaival a kasszában.

5.Help & Támogatás

Amikor te’újraindítva a kisvállalkozás webhelyét, bármilyen támogatás, amelyet kap, valódi változást hozhat.

Minden ajánlott építőnk kiváló támogatást nyújt e-mailben, telefonon és online csevegésen keresztül, így Ön is’soha nem hagyja magát, amikor megpróbálja levenni a webhelyét.

Tapasztalataink szerint Wix’s A Súgó biztosítja az okok és videók legmélyebb gyűjteményét, hogy segítsen megválaszolni minden kérdését; Weebly’Az útmutatók és információk továbbra is nagyon hasznosak, de nem annyira meggyőzőek, mint a Wix’s vagy négyzet’támogatás.

Minél kevesebb időt töltenek ki egy funkció hozzáadásával vagy a stílus elem megváltoztatásával, annál több időt kell arra összpontosítania, hogy miként teszi a webhelyed egyedivá és vonzza a látogatókat.

Itt egy weboldal-készítő’Az ügyfélszolgálat felbecsülhetetlen értékű lehet.

Az első osztályú ügyfélszolgálat olyan lehet, mintha egy idegenvezető utazna egy forgalmas városban töltött vakációra: megmutathatják a helyes utat, megmutathatják az izgalmas funkciókat és segíthetnek az idő megszervezésében..

9 legjobb kisvállalkozói webhely-készítő: Végső gondolatok

A múltban már aggódhatott, hogy egy weboldal létrehozása túl drága lesz (Ön’egy kis üzlet, ahol’s a pénz származik?) vagy túl nehéz (te’nem egy számítógépes szakember, hogy állítsd fel a webhelyet a semmiből?).

Ezeket a közös kisvállalkozási igényeket és aggodalmakat figyelembe vettük a weboldal-készítők értékelésekor, és a kilenc közül az egyik szilárd alapot nyújt egy kis üzleti vállalkozás számára.

Mi’Kilenc legjobb kisvállalkozók weboldal-készítőjét vizsgáltuk meg…

 1. Wix – A legjobb, mindenre kiterjedő webhely-készítő kisvállalkozások számára.
 2. Squarespace – A legjobb gyorsan növekvő kisvállalkozások vagy induló vállalkozások számára.
 3. Weebly – Kiváló ár-érték arány.
 4. GoDaddy – Az időtudatos kisvállalkozások tulajdonosai számára a legjobb.
 5. WordPress.com – Leginkább koncentrált webhelyek blogolására.
 6. Duda – A legjobb sablontervek, de korlátozott kreatív szabadság.
 7. Megdöbbentő módon – a legjobban segíthet és támogathat, valamint több kisebb webhely felépítéséhez.
 8. Site123 – A legegyszerűbben használható.
 9. Jimdo Creator – Egyszerű, de hiányzik a minőségi szolgáltatások.

A kilenc ajánlott kisvállalkozói weboldal-készítőnk mindegyike olyan vállalkozókat jelent, akik online elérhetővé válnak anélkül, hogy rengeteg pénzt költenek professzionális fejlesztők és tervezők felvételére.

Bármelyik építőt választja, te’Létrehozhat egy funkcionális és vonzó weboldalt, amely online létrehozza kisvállalkozását, bármiféle műszaki know-how nélkül.. Míg a különböző vállalkozások eltérő igényekkel és prioritásokkal rendelkeznek, a Wix biztonságos tét minden kisvállalkozás számára, hatalmas sablonválasztékának, egyszerű beállításának és jó ár-érték arányának köszönhetően.

Ha tudja, kisvállalkozása webhelyének fő funkciója a termékek értékesítése lesz, akkor javasoljuk az e-kereskedelem szakértőjének, például a BigCommerce vagy a Shopify használatát. Míg a Wix, a Squarespace és a Weebly e-kereskedelmi platformokat kínálnak, addig a Shopify és a BigCommerce olyan eszközökkel rendelkezik, amelyekkel eljuttathatja áruházát a következő szintre.

Használja ki az ingyenes próbaverziókat, hogy megtalálják a tökéletes webhely-készítőt kisvállalkozásod számára. Ha egyszer’Ha webhely-készítőt választott kisvállalkozásának, javasoljuk, hogy következő lépésként olvassa el az alábbi útmutatót.

Az üzleti weboldal felépítéséhez lépésről lépésre vannak információk az üzleti webhely felépítéséhez szükséges anyákról és csavarokról.

GYIK

Ez a cikk hasznosnak bizonyult?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map