A 8 legjobb felhő-tárhely-szolgáltató

A legjobb felhő-tárhely-szolgáltatók


Szeretne többet megtudni a felhőtárhelyről és olvassa el a legjobb szolgáltatók véleményét? te’jöttél a megfelelő helyre.

A webtárhely az internet láthatatlan alapja.

Minden meglátogatott webhely valahol található. Webhelyének is hostolást igényel, és az elérhető legjobb lehetőségek közül az egyik a felhő-tárhely.

Ahelyett, hogy egy szerverhez kötnék, a felhőtárhely számos forrásból vonja ki erőforrásait, hogy virtuális szervert hozzon létre.

A megosztott tárhely használatával, ha a szerver lemerül, akkor a webhely le is csökken. Ha egy felhőkiszolgáló leáll, akkor a hálózat más szerverei felveszik a lazítást. A felhőtárhely kiváló egyensúlyt teremt a megfizethetőség és az erő között.

Contents

Mi az a Cloud Hosting?

A felhőtárhely az, ahol webhelyét több kiszolgálón tárolják, amely lehetővé teszi az erőforrások begyűjtését számos különböző helyről. Ez a felhő-tárhelyt nagyon skálázható, megbízható és rugalmas tárhely-formássá teszi, amely tökéletesen alkalmazható olyan webhelyek számára, amelyek túrákat és merüléseket tapasztalnak meg például a forgalom terén..

A felhőtárhely kiválóan alkalmas mindenkinek, aki rugalmasságot igényel. Gondoljon úgy a tervre, mint egy pay-as-you-go mobil: havonta dönt a saját erőforrás-limitekről, és ennek megfelelően fizet.

Ha nagy marketing kampány érkezik, például a felhő-tárhely lehetővé teszi, hogy felkészüljen az egyszeri forgalmas hónapra.

Több tucat – ha nem több száz – tárhelyszolgáltató közül választhat, és a megfelelő megtalálása félelmetes kilátás lehet. Hogy’miért mi’Óráknyi kutatást folytatott, hogy megtalálják az üzleti legjobb felhőgazdagépeket.

Legjobb felhő-tárolási szolgáltatások

Mi’mindent elemeztem, a szolgáltatásoktól és a megbízhatóságtól kezdve a támogatásig és az ár-érték arányig. Tehát, késedelem nélkül, itt vannak a nyolc legfontosabb szolgáltató a felhő-tárhely számára:

 1. A2 tárhely: A legjobb átfogó képesség a Cloud Hosting számára.
 2. Cloudways: Egy közeli helyezett.
 3. Kamatera: A testreszabáshoz a legjobb.
 4. SiteGround: Legjobb Jellemzők.
 5. Hostwinds: A legjobb azok számára, akik költségvetésben vannak.
 6. Mozgásban: Legjobb segítség & Támogatás.
 7. HostGator: Nem mérhető tárolás.
 8. DreamHost: Legolcsóbb felhőtárhely.

enged’röviden áttekintjük a listánk első három oldalát. Az A2 hosting első helyen áll, lenyűgöző funkciókkal és bármikor pénz-visszatérítési garanciával. A Cloudways a második helyet kapja rugalmas adatközpont-lehetőségei miatt, míg a Kamatera kiváló testreszabási lehetőségekkel a harmadik helyet.

Az alsó csillagbesorolás összehasonlításával közelebbről megnézheti ezt a három legfontosabb szolgáltatót.

Olvassa el az osztályozás teljes bontását. Mi’Fedezzük fel, mely szolgáltatók megfelelnek az igényeknek, nézzük meg az árazást, és dobj be néhány tiszteletre méltó említést is. Most hadd’megyek!

Side-by-side felhő tárhely összehasonlítása

SzolgáltatóMaximális RAMMaximális CPU-kMax. SávszélességRoot AccessMaximális tárhelyüzemidőLegolcsóbb árWBE besorolás (/ 5)A2 tárhelyCloudwaysKamateraSiteGroundHostwindsMozgásbanHostGatorDreamHost
32GB129TB&# 10003;250GB99,95%$ 5 / mo4.2
384GB9620TB&# 10007;3840GB99,99%$ 10 / mo4
524GB104V40GB&# 10003;1000GB99,95%4 $ / hó3.8
10GB85TB&# 10007;120GB99,98%$ 80 / mo3.7
96GB169TB&# 10003;750GB99,97%$ 4.99 / mo3.6
8GBunmetered86TB&# 10003;260GB99,97%$ 34.99 / hó3.2
6GB6unmetered&# 10007;unmetered99,99%12,95 $ / hó3
16GB8unmetered&# 10003;100GB99,95%$ 4.50 / mo3

Ha ezeknek a kifejezéseknek némelyike ​​úgy hangzik, mint egy techie zsargon, Don’ne aggódj. Az alábbiakban mi’Megvizsgálom, hogy mit értenek, és miért’újra fontos:

Véletlen hozzáférésű memória (RAM) egyfajta digitális agyi erő. Ez biztosítja a számítógépek számára a feladatok elvégzéséhez szükséges adattárolást. Minél több RAM van a webhelyén, annál több munkát képes kezelni. A legtöbb webhely esetében legalább gigabájtot (GB) kellett volna fedeznie.

Számítógép-feldolgozó egységek (CPU-k) a szerver magjai. Agyként működnek, feldolgozzák az információkat. Természetesen, minél több van, annál hatékonyabb lesz a webhelye.

Sávszélesség a kiszolgálók (azaz a webhely), az internet és a felhasználók közötti adatáramlás. A sávszélesség diktálja, mennyi információ tud eljutni a kapcsolatok mentén, valamint hogy milyen gyorsan. A jó sávszélességű tárhely lehetővé teszi, hogy webhelye megbirkózzon a nagy forgalommal.

Root Access lehetőséget ad a szerver testreszabására’környezetét. Telepíthet speciális szoftvereket, például extra biztonságot, és módosíthatja a hardverbeállításokat. Ez extra rugalmasságot ad a tárhelyének, és nagyobb irányítást biztosít.

üzemidő szó szerint azt az időtartamot jelöli, amelyet webhely felkapott az interneten. Azt’Lehetetlen 100% -os rendelkezésre állás elérése, de a cél az, hogy minél közelebb kerüljön ehhez. Végül is, ha a webhelye lemerül, senki sem férhet hozzá.

1. A2 tárhely

A legjobb átfogó képesség a Cloud Hosting számára

Árazás Sávszélesség Tárolás Ingyenes biztonsági mentések? Ingyenes domain név? Root hozzáférés? Pénzvisszafizetési garancia?
5 USD – 371 USD
2TB – 9TB
20 GB – 250 GB
Igen
Nem
Igen
Igen, bármikor

Amit mi szeretünk az A2 Hostingban

Ami a felhő tárolását illeti, az A2 Hosting képes’nem lehet megverték. A funkciókkal kapcsolatos kutatásaink tetején szerepelt, és bármikor pénz-visszatérítési garanciával is rendelkezik – olyasmit, amit nem kínál más szolgáltató.

Azt’Ez szintén nem túl drága, a felhőalapú tervek havi 5 dollárral kezdődnek; míg az üzemidő nincs’A legjobb 99,95% -on, de rengeteg kiváló szolgáltatást kap.

Ezek a szolgáltatások tartalmaznak akár 250 GB tárolóhelyet, 12 CPU magot és 32 GB RAM-ot. Ó, és korlátlan számú webhelyet üzemeltethet – olyasmit, amit más felhő-tárhely szolgáltatók nem adnak meg’t ajánlatot.

Mit lehetne javítani?

Kicsit bosszantónak kell fizetnie az SSL-tanúsítványt kiegészítőként – ugyanis nem kapunk ingyenes domaint -, hanem 5 dolláros kezdőárért’nem baj.

2. Felhők

Egy közeli helyezett

Árazás Sávszélesség Tárolás Ingyenes biztonsági mentések? Ingyenes domain név? Root hozzáférés? Pénzvisszafizetési garancia?
10 USD – 1290,04 USD
1TB – 10TB
25 GB – 3840 GB
Nem
Nem
Nem
Nem

Amit mi szeretünk a Cloudways-ről

A Cloudways egy erős második helyezett lehetőség, és attól függően, hogy mit tesz, első számú lehet’újra keresi. Ez a platform lehetővé teszi a felhőkiszolgálók telepítését a több mint 25 globális hely közül az egyikben, és maga is kiválaszthatja a régiót és a várost.

Ez azt jelenti, hogy te’Soha nem leszek túl messze a szerverektől, ami nagyszerű a webhely sebességéhez. Ez azt is jelenti, hogy a Cloudways’ a tervek rugalmasabbak, mint a versenytársaké. Az árak a választott adatközponttól függenek, de választhat a havi vagy óránkénti árazási csomagok között is, attól függően, hogy mi a legmegfelelőbb az Ön webhelyére..

Például fizethet havonta 10 dollárt az alaptervéért egy New York-i, San Francisco, London és néhány másik város digitális óceán adatközpontjával. Vagy ha nagyon sok rugalmasságot értékel, akkor ugyanazt a tervet és adatközpontot kaphatja meg, ha a fizetési ráta 0,019 USD / óra..

Mit lehetne javítani?

A Cloudways nagyon lenyűgöző ügyfélszolgálatot kínál minden tervében, beleértve a 24 órás élő csevegést és az egyszerű jegyrendszert. Azonban te’Ha Ön regisztrálja magát, a két fizetett támogatási terv egyikét alá kell írnia’Szeretnék többet, mint az alapvető jellemzők. Havonta 100 dollárért az Advanced támogatási terv proaktív helyszíni megfigyelést és vizsgálatokat, valamint testreszabási segítséget tartalmaz. Ha 24 órás telefonos támogatást szeretne, akkor te’Fel kell haladnia a prémium támogatási tervnek, amely havonta 500 dollár.

3. Kamatera

A testreszabáshoz a legjobb

Árazás Sávszélesség Tárolás Ingyenes biztonsági mentések? Ingyenes domain név? Root hozzáférés? Pénzvisszafizetési garancia?
4 USD – 3700 USD
1 GB – 40 GB
20 GB – 1000 GB
Nem
Nem
Igen
Nem

Amit mi szeretünk a Kamatera-ban

A Kamatera az egyetlen tárhelymegoldás, amely teljes körű irányítást biztosít a felhő-tárhely felett, függetlenül attól, hogy a feladat annak eldöntése, hogy ki kapja root-hoz hozzáférést a szerverekhez, vagy az IP-kiosztás kiválasztása.

A Kamatera nagy rugalmasságot is kínál az erőforrások felfelé vagy lefelé történő méretezésekor. A szerver kapacitása percek alatt növelhető vagy csökkenthető, és olyan elemek, mint a CPU, RAM, tárhely és még a tűzfalak is hozzáadhatók vagy eltávolíthatók egy kattintással a végén.

Röviden: a Kamatera nagyszerű, ha teljesen személyre szabott tárhely-tervet szeretne.

Mit lehetne javítani?

Ha értékeli az üzemidőt a testreszabás felett, akkor vegye figyelembe, hogy a Kamatera csak 99,95% -os üzemidőt garantál. Általánosságban ez továbbra is jelentős százalék, és évente csak kb. 4,5 óra leállást jelent. De a HostGator és a Cloudways, Kamatera 99,99% -os garanciáival összehasonlítva’Az üzemidő kissé elmarad.

4. Telephely

Legjobb Jellemzők

Árazás Sávszélesség Tárolás Ingyenes biztonsági mentések? Ingyenes domain név? Root hozzáférés? Pénzvisszafizetési garancia?
80 USD – 240 USD
5TB
40 GB – 120 GB
Igen
Nem
Nem
Igen – 15 napig kínálják

Amit mi szeretünk a SiteGround-en

Kiváló segítség és támogatás (telefonon, élő csevegésen és e-mailben), valamint egy nagyon erős 99,98% -os rendelkezésre állási garancia és nagyszerű szolgáltatások révén’Túl messzire megy a SiteGround. Hostoló kutatásaink szerint ez rendkívül megbízható szolgáltató, teljes pontszáma 3,7 / 5.

Mit lehetne javítani?

Van néhány olyan hely, ahol a SiteGround elveszített pontokat. Először is, nem’Nem kínál ingyenes domain nevet a terveivel. Ha nem’Még nincs domain név, az ingyenes ingyen megszerzés hasznos bónusz, és ezt sok más szolgáltató kínálja. Másodszor, a 80 dolláros kezdőár sokkal magasabb, mint más szolgáltatók esetében – ha te’ha egy közös tervből származik, ez egy fokozatos lépést jelent majd.

Ennek ellenére a SiteGround általában jó eredményt kap az egész táblán, és a nagy rendelkezésre állás, a nagyszerű támogatás és az 5 TB sávszélesség kombinációja révén kiemelkedik a szolgáltatások között.

5. Gazdaszél

A legjobb azok számára, akik költségvetésben vannak

Árazás Sávszélesség Tárolás Ingyenes biztonsági mentések? Ingyenes domain név? Root hozzáférés? Pénzvisszafizetési garancia?
4,99 USD – 328,99 USD
1TB – 9TB
30 GB – 750 GB
Nem
Nem
Igen
Igen – 60 nap

Amit mi szeretünk a Hostwinds-nél

A Hostwinds tisztességes mennyiségű tárhelyet, sávszélességet és RAM-ot kínál felhőtervein, plusz egy kattintással történő telepítési lehetőségek a legtöbb alkalmazás számára.

A Hostwinds terv legjobb része az óránkénti árazási bontás. Például a legalapvetőbb felhő-tárhely-tervezési ára 0,006931 dollár / óra, míg a legfejlettebb felhő-terv 0,4656931 dollár / óra. Ez havi 4,99 és 328,99 dollárt tesz ki, és minden köztük lévő Hostwind terv olcsóbb a versenytársakhoz képest (bár Ön’Több pénzt takaríthat meg a DreamHost segítségével). A legjobb az, hogy ez a szolgáltató’s 60 napos pénz-visszafizetési garancia hosszabb ideig tart, mint a legtöbb.

Mit lehetne javítani?

A host szél olcsó, és te is’Megkapja tisztességes értékét a pénzéért. Azt mondta, nyertél’nem férhet hozzá ugyanazon mélységhez és szélességű funkciókhoz, mint Ön’d drágább szolgáltatótól. Ingyenes biztonsági mentések, ingyenes tartományok és szerver testreszabás nem szükségesek’t a szolgáltatóval együtt.

6. InMotion

Legjobb segítség & Támogatás

Árazás Sávszélesség Tárolás Ingyenes biztonsági mentések? Ingyenes domain név? Root hozzáférés? Pénzvisszafizetési garancia?
34,99 USD – 114,99 USD
4TB – 86TB
75 GB – 260 GB
Igen
Igen – mind a 6, mind a 12 hónapos tervre
Igen
Igen – 30 nap (de csak 6+ hónapos tervek esetén)

Amit mi szeretünk az InMotion-ban

Az InMotion jobban ismert a megosztott és a VPS tárhelyéről, de erre nincs’azt értem’Nincs itt mit kínálnia. Fő értékesítési pontja az ügyfélszolgálat – 24 órás élő csevegés és telefonos támogatás, segítségjegyek és egy átfogó tudásközpont nyújtása, ha bármilyen kérdése merül fel.

A szolgáltatások szempontjából is jó pontszámot nyújt. Ingyenes domének és biztonsági mentések, korlátlan e-mail fiókok és webhelyek, nem mért CPU-magok és root hozzáférés csak néhány olyan szolgáltatás közül, amelyre számíthat. A felajánlott segítség szintén elég erős tapasztalatunk szerint, amely mindig segít.

Mit lehetne javítani?

A listán szereplő más szolgáltatókkal összehasonlítva az InMotion’s RAM-ja meglehetősen alacsony, korlátozott 8GB-nál. A sávszélesség szintén kissé korlátozott, ami rövidtávú lehet, ha webhelye hirtelen forgalomnövekedést tapasztal.

7. HostGator

Nem mérhető tárolás

Árazás Sávszélesség Tárolás Ingyenes biztonsági mentések? Ingyenes domain név? Root hozzáférés? Pénzvisszafizetési garancia?
12,95 USD – 19,95 USD
unmetered
unmetered
Igen
Nem
Nem
Igen – 45 nap

Amit mi szeretünk a HostGatorról

A HostGator a kutatás rangsorán felül tette a legjobb globális tárhely-szolgáltatót. Habár jobban ismertek a dedikált tárhelycsomagjairól, a HostGatorról’s A rendelkezésre álló üzemidő 99,99% -át mindenféle tárhely-típuson átterjeszti. Ha nagy weboldala van – akár a weblapok mennyisége, akár magas színvonalú tartalom, például képek – a HostGator’A nem mérlegelt tárolás helyettesíti Önt. A nem mért sávszélesség szintén segít az ingadozó forgalom kiszolgálásában.

A HostGatornak három felhő-tárhely-terve van, amelyek mindegyike egy nagyon ésszerű, 12,95 és 19,95 dollár közötti árkoncentráció között helyezkedik el. te’Korlátlan e-mail fiókot és nagylelkű 45 napos pénz-visszatérítési garanciát is kap.

Mit lehetne javítani?

Az alacsony költségek miatt a források kissé korlátozottak. Ott’Nincs ingyenes domain, nincs ingyenes biztonsági másolat és nincs root hozzáférés, ezért gondoljon arra, hogy ezek a szolgáltatások foglalkozásszerűvé válnak-e Önnek.

8. DreamHost

Legolcsóbb felhőtárhely

Árazás Sávszélesség Tárolás Ingyenes biztonsági mentések? Ingyenes domain név? Root hozzáférés? Pénzvisszafizetési garancia?
4,50 – 96 USD
unmetered
100GB
Igen (WordPress webhelyek esetén)
Nem
Igen
Nem

Amit mi szeretünk a DreamHost-ban

Egy szolgáltatónak lehet a világ legjobb szolgáltatásainak jellemzői, de ha ára nem a költségvetésén kívül nyert’nem tudunk segíteni. Szerencsére a DreamHost a felhő-tárhelyet bárki számára elérhetővé teszi. A tervek mindössze 4,50 dollárból indulnak, és még a legdrágábbuk is 100 dollárnál alacsonyabb. te’Ezenkívül óránkénti tarifát is használunk, nem pedig fixet. Ott’s nem mérhető sávszélesség, akár 16 GB RAM, 4 processzormag és ingyenes SSL biztonsági tanúsítvány.

Mit lehetne javítani?

Vannak viszonylag jelentős hátrányai is: nincs ingyenes domain, nincs élő csevegés és telefonos támogatás, és nincs pénz-visszafizetési garancia (jó, ha’újra a legolcsóbb tervre, de aggasztó, ha aláírja a havi 96 dolláros tervét!). te’100 GB-os tárhely is korlátozódik, korlátozva annak lehetőségét, hogy webhelyét valóban növekedjen a DreamHost felhő-tárhely-terv alapján.

Hogyan választja ki a megfelelő tárhely-szolgáltatót?

Számos kulcsfontosságú tényezőt kell figyelembe venni, amikor felhő-tárhely-szolgáltatót választanak. Mi’itt próbáltam kiszolgálni őket. Csak te tudja pontosan, mire van szüksége; csak annyit tudunk tenni, hogy helyes irányba mutatunk.

Néhány kulcsfontosságú dolog, amelyet a következőkben részesítünk előnyben részesítésben:

a költségvetésed egy nagy. Mennyit hajlandó költeni a tárhelyre?

Vevőszolgálat Isten áldása lehet, ha te’újból megjelenik az egész webtárhely-probléma. Nem csak támogatást nyújt Önnek bármilyen tárhelyi csuklás révén, de Ön is’megtudhatja, hogyan működik.

Pénzvisszafizetési garanciák gondoskodj róla, hogy ne’csapdába eshet egy 18 hónapos szerződésben, amelyet nem szerz’nem akar vagy szükség. Időt ad arra, hogy látja a szolgáltatót működésben.

üzemidő az egyik legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell venni. Ha webhelye rendszeresen leáll, rémálommá válik minden érintett számára, így a tökéletes szolgáltatást nyújtó szolgáltató megtalálása nagy plusz.

Root hozzáférés hasznos lehet az ottani technikusok számára is. Több ellenőrzés a szerver felett’A környezet azt jelenti, hogy további szoftvereket telepíthet, amelyek kifejezetten a webhelyed számára hasznosak.

A legjobb felhő-tárhely-szolgáltatók: Következtetés

A felhőtárhely modern, megbízható formája a tárolásnak’Nem csoda’újra érdekli!

Kutatásaink szerint nyolc kiemelkedő felhő-tárhely-szolgáltató van. Mindegyik valami kissé különbözik az asztalról, az így van’Fontos tudni, hogy mi vagy’újra keresi.

Összefoglalva hagyja’s végigfuttatják a legfontosabb szolgáltatókat, és mire specializálódnak.

A 8 legjobb felhőszolgáltató: a Roundup

 1. A2 tárhely: A legjobb átfogó képesség a Cloud Hosting számára.
 2. Cloudways: Egy közeli helyezett.
 3. Kamatera: A testreszabáshoz a legjobb.
 4. SiteGround: Legjobb Jellemzők.
 5. Hostwinds: A legjobb azok számára, akik költségvetésben vannak.
 6. Mozgásban: Legjobb segítség & Támogatás.
 7. HostGator: Nem mérhető tárolás.
 8. DreamHost: Legolcsóbb felhőtárhely.

Ha te’A felhő tárhelyének crème de la crème-jét keresi. Jobb tulajdonságokkal rendelkezik, mint bármelyik versenytársa, és nyert’nem kell karod és lábad fizetni.

Ha te’hiányzik a készpénz, a host szolgáltató vagyunk’d ajánlom a DreamHost. Ez a legjobb ár-érték arányt kínálja, a felhőtárhely havi 4,50 dollárba kerül.

Az áron túl a szolgáltatások a legfontosabb dolog, amit meg kell nézni. Határozzuk meg’a legfontosabb számodra – tárolás, RAM, rendelkezésre állás stb. -, és onnan dolgozhat. Ha részletesebb, egymás melletti összehasonlításra van szüksége, tekintse meg web hosting szolgáltatók összehasonlító táblázatát.

A legjobb felhő-tárhely-szolgáltatók: GYIK

Mit’s a különbség a megosztott és a felhőbeli tárhely között?

A megosztott tárhely több webhelyet foglal magában, amelyek ugyanazt a szervert osztják meg. A felhőtárhely több webhelyet foglal magában, amelyek több szerver erőforrásait megosztják. Nincs felhő-tárhely’nem kötődik egy helyre, ezért kevésbé hajlamos az áramkimaradásokra – ha egyik kiszolgáló lemegy, egy másik felveheti a laza szolgáltatást.

Mennyibe kerül a felhőtárhely??

A felhőalapú hostolás nagyon rugalmas, így a fizetett ár a felhasznált erőforrások mennyiségétől függ. Általánosságban elmondható, hogy a felhő-tárhely 5 dollár körül kezdődik, és akár százokba (vagy néha akár több ezerbe) is felmehet. A legtöbb webhelynek azonban csak 5 és 50 dollár között kell fizetnie.

Válthatom a tárhely szolgáltatói között?

Igen. Azt’Olyanok, mint online ház költöztetése – feliratkozik egy új szolgáltatóra, áthelyezi digitális tárgyait új otthonába, majd megszünteti a régi szolgáltatóval kötött megállapodást. Ez finoman hangzik, de te’d lepődni kell, milyen egyszerű ez. Egyes szolgáltatók – mint például a HostGator – akár azt is felajánlják, hogy az Ön számára mozog.

Lehetek magam is webhelyet üzemeltetni?

Azt’Lehetséges, de mi nem’Nem ajánlom. A szívében a jó tárhely a hozzáférhetőségről szól – bárki, bárhonnan, bármikor hozzáférhet egy weboldalhoz. A saját szerver beállításához sok technikai know-how szükséges, és valószínű, hogy te is vagy’Többet költenek egy kevésbé megbízható szerverre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map