A 8 legjobb VPS-tárhely-szolgáltató 2020-ban: melyik házigazda a legtöbb?

web hosting összehasonlító kiemelt kép


A VPS tárolása az egyik leghatékonyabb módszer a webhelyek fogadására. Csatlakozzon hozzánk, amikor áttekinti a kilenc legjobb szolgáltatót.

A webhely elindításakor sokan egy alapvető megosztott webtárhely-szolgáltatásra fordulnak – de ahogy a webhely növekszik, annak igényei is növekednek.

Hogy’s amikor ez’Itt az ideje, hogy megvizsgáljuk a virtuális magánszerver (VPS) használatát.

A VPS előrelépés a megosztott tárhelytől. Még mindig megoszt egy szervert (a számítógépet, amely a webhelyet a látogatók számára elérhetővé teszi online) más webhelyekkel, de sokkal kevesebb webhely használja ezt a szervert.

A VPS szolgáltatók általában több rendszerszintű erőforrást bocsátanak az előfizetők rendelkezésére, ami azt jelenti, hogy webhelyének gyorsabbnak és rugalmasabbnak kell lennie. Ráadásul, ha forgalmi szálakat tapasztal – talán egy értékesítési esemény során, vagy miután egy fontos hír történeteket szünetel az Ön webhelyén -, a VPS erőforrásai bővíthetők, hogy megfeleljenek az Ön webhelyének.’új követelményei.

A helyzet az, hogy rengeteg VPS szolgáltató van odakint, és a legjobb VPS tárhely szolgáltató kiválasztása nehéz feladat. Szerencsére te’jöttél a megfelelő helyre. Mi’elvégezte a kutatást az Ön számára, hogy kitalálja, melyik VPS szolgáltatások a legjobbak.

Áttekintettük a VPS tárhelyszolgáltatók széles skáláját, az általuk kínált szolgáltatásokat, és mi különböztette őket a többitől. Milyen fogadási terveket kínálnak? Mit’s az előadásuk, mint? És nyújtanak-e jó segítséget és támogatást??

8 legjobb VPS-szolgáltatónk:

 1. Mozgásban – A legjobb általános VPS-tárhely-szolgáltató.
 2. A2 tárhely – Legjobb ár-érték arány.
 3. Bluehost – Legjobb Jellemzők.
 4. iPage – A legjobb az ügyfélszolgálathoz.
 5. HostGator – A legjobb megbízhatóság.
 6. HostPapa – A legjobb RAM és tárolóhely.
 7. Hajrá apu – A legjobb kiegészítő szolgáltatásokhoz.
 8. DreamHost – A legjobb sávszélesség.

A legjobb VPS-tárhely-szolgáltatók

A legjobb VPS-szolgáltatók azok, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. Ez ostobanak tűnhet, de az’igaz. A legjobb VPS-terv megtalálása azt jelenti, hogy sok tényezőt, például árat, szolgáltatásokat, támogatást kell megvizsgálni.

A 9 legfontosabb szolgáltatónk rendelkezik saját egyedi értékesítési ponttal. Nincs VPS tárhely’t egy minden méretre alkalmas megoldás, szóval hagyjuk’alaposabban megvizsgálja az egyes szolgáltatókat, és megnézheti, hogy a szolgáltatás úgy hangzik-e, mint Ön’újra keresi.

Ha webhelyén sok weboldal vagy kiváló minőségű tartalom található, akkor a sok tárhelyet biztosító szolgáltatóknak prioritást kell élvezniük. Hasonlóképpen, ha te’Ha költségvetést készítenek, vagy sok segítségre van szükségük, az olcsó árakat és a jó támogatást nyújtó szolgáltatókat prioritásként kell kezelni.

Mozgásban

Az InMotion a legjobb kutya, amikor a VPS-tárhelyről van szó. Hihetetlen funkciókat, ésszerű üzemidőt és hasznos támogatást kínál, mindezt méltányos áron. Az InMotion a megosztott tárhely területén végzett kutatásaink tetején is tette lehetővé, hogy ideális szolgáltatóvá váljon a kezdéshez vagy annak frissítéséhez.

InMotion VPS tárhelyAz InMotion a legjobb besorolású szolgáltató mind a megosztott, mind a VPS tárhely számára.

A2 tárhely

Az A2 Hosting barátságos mosollyal és felbecsülhetetlen tanácsokkal szolgálja ki VPS terveit. Azt’Ideális kezdők fogadására, intuitív segítség- és támogatási szolgáltatással, és bármikor nagyvonalú pénz-visszatérítési garanciával.

A2 tárhely VPS tárhelyAz A2 Hosting ügyfélszolgálatáról ismert, így az’szem előtt tartani, ha te’újra teljes fogadó kezdő.

Bluehost

Ha menedék van’Még nem építette be webhelyét, a Bluehost az egyetlen VPS-tárhely-szolgáltató, amely állandó domainként ingyenes domaint biztosít Önnek. Valódi értékesítési pontja a tulajdonságainak minősége, amely akár 8 GB RAM-ot és 4 CPU-magot, valamint korlátlan e-mail fiókot tartalmaz.

Bluehost VPS tárhelyA Bluehost az egyik legjobb hosting szolgáltató a piacon.

iPage

Az iPage nagyon jó ügyfélszolgálatot kínál, 24 órás élő csevegést és telefonos támogatást, mélyreható tudásközpontot és támogatási jegyeket kínál. Jellemzői szintén nagyon jók, mellékelve az SSL tanúsítványt és az ingyenes webhelyről készült biztonsági mentéseket.

iPage VPS tárhelyOtt’Nem tagadja, hogy az iPage olcsó ajánlatokat kínál, ám áldozatot adsz értük.

HostGator

A HostGator a tárhely mestere. Kutatásunk eredményeként a legmagasabb fogadási pontszámmal jött ki. Azt’Nem egészen olyan mester, amikor a VPS tárolását elválasztjuk, de az’Természetesen nincs lejtő. A jó szolgáltatásokkal és a szolgáltatók legjobb üzemidejével sokkal rosszabbat tehet.

HostGator VPS tárhelyA HostGator a legjobb mindennapi hosting szolgáltatást kínálja, és a VPS-tárolását érdemes megfontolni.

HostPapa

A HostPapa nem’t olcsón jönnek, de egyetlen más szolgáltató sem versenyezhet kapacitásaival. HostPapa’A legfelső szintű árazási terv elég RAM-ot (Random Access Memory) és tárolóhelyet kínál a legnagyobb webhelyek kezeléséhez.

Hostpapa VPS tárhelyA HostPapa nagyszerűen néz ki a felszínen, de vigyázzon a drága megújítási költségekre.

Hajrá apu

A GoDaddy belemeríti lábujjait mindazba a webes témába. A világ létének tetején’A legnagyobb domain regisztrátor, kiváló weboldal készítővel és magas színvonalú tárhely-csomagokkal is rendelkezik. Ha te’Mire szüksége van egyablakos ügyintézésre, a GoDaddy segíthet.

GoDaddy VPS tárhelyA GoDaddy számos fantasztikus szolgáltatást kínál, de a VPS hosting nem’t a legerősebb.

DreamHost

A DreamHost korlátlan sávszélességet is kínál minden tervében. Más tulajdonságai is nagyon ügyesek, bár igen’Nem a legjobb, ha időnként segítő kézre van szüksége. A versenytársaktól eltérően, a Dreamhost nem nyújt telefonos támogatást és élő csevegést.

DreamHost VPS tárhelyA DreamHost olcsó árak nagyszerűek az alapszintű webhelyek számára, de hosszú távon kissé korlátozóak lehetnek.

Side-by-side VPS hosting összehasonlítás

Az egyes VPS-host által kínált szolgáltatások különválasztása nehéz lehet. Senki sem akarja eltölteni hétvégéit vagy estéit egy nagy számú webhelyen átpördülve, és a legjobb ajánlatot keresi. Szóval, mi’az összes kulcsfontosságú információt egy helyre teheti.

Itt láthatja az egyes szolgáltatók által nyújtott maximális szolgáltatási összeget, függetlenül attól, hogy megkapja-e a root hozzáférést, vagy sem’a rendelkezésre álló teljesítmény és a tesztelés eredményei.

Azt’Fontos megjegyezni, hogy az alábbiakban bemutatott árak a legolcsóbbak, amelyekhez a VPS-t a szolgáltatónál szerezhetik meg – nem az Ön ára’d fizet, hogy mindent megkapjon a maximális kapacitásért.

SzolgáltatóMaximális RAMMaximális CPU-kMax. SávszélességRoot AccessMaximális tárhelyüzemidőLegolcsóbb árWBE besorolás MozgásbanA2 tárhelyBluehostiPageHostGatorHostPapaHajrá apuDreamHost
8GB56TB&# 10003;260GB99,97%$ 39.99 / hó90%
8GB84 TB&# 10003;150GB99,95%$ 49.99 / hó85%
8GB43 TB&# 10003;120GB99,98%$ 29.99 / hó84%
8GB44 TB&# 10003;120GB99,94%$ 24.99 / hó83%
8GB43 TB&# 10003;240GB99,99%$ 89.95 / hó83%
24GB128 TB&# 10003;1000 GB99,97%$ 49.99 / hó81%
8GB4Korlátlan&# 10003;200GB99,97%$ 40.99 / hó70%
8GBN / AKorlátlan&# 10007;240GB99,95%$ 15 / mo61%

Mint látható, a HostPapa egyértelmű nyertes RAM, CPU és sávszélesség szempontjából. Azt’Érdemes azonban rámutatni, hogy ezeknek a határoknak a eléréséhez te’Havonta 299,99 dollárt kell fizetnie – ez a szolgáltatók bármelyik programjának legmagasabb díja.

Mindent figyelembe véve az InMotion volt a számunkra egyértelmű győztes. Ha konkrét követelményei vannak, az asztalunk nagyszerű módja annak, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatót.

Még mindig vakarja a fejét, hogy mit jelent az egyes oszlopok? Don’ne aggódj, mi’magyarázzam:

 • RAM (Random Access Memory) – mi üzemzi a webhelyet, és lehetővé teszi annak működését.
 • CPU (számítógépes feldolgozó egységek) – a kiszolgálón belüli magok, amelyek feldolgozzák az információkat.
 • Sávszélesség – az adatmennyiség, amely a szerver, az internet és a webhely között áramlik.
 • Root Access – a szerver testreszabásának lehetősége kiegészítő szoftver telepítésével.
 • Tárolás – a webhelyén található dolgok (tartalom, média, weboldalak stb.) Számára szükséges hely
 • üzemidő – mennyire következetesen működik webhelye online.

Sok webhely esetében az ebben a táblázatban feltüntetett összegek túlzott és feleslegesek. Leggyakrabban a legfontosabb dolog, amelyet figyelembe kell venni, az üzemidő és a költségek.

Természetesen’Örülök, hogy hatalmas tárhely vagy sávszélesség van korlátozva – de ez nem számít, ha webhelye rendszeresen csökken, vagy te’nem engedheti meg magának a havi számlát!

Mozgásban

A legjobb általános VPS-szolgáltató

InMotion ProsInMotion Hátrányok
Korlátlan CPU-mag, domain és e-mail fiókMeglehetősen drága felső szintű VPS-tárhely-tervek
Ingyenes domain 6-12 hónapos tervekkelMás szolgáltatók jobban teljesíthetik a 99,97% -át

Az InMotion magasra állítja a sávot, amikor a VPS-tárhelyről van szó. Egyedül a tulajdonságai 95% -ot szereztek kutatási tesztelésünk során, és így is’Könnyen belátható, miért. Minden tervhez ingyenes biztonsági mentések, root hozzáférés, korlátlan CPU-mag és e-mail fiók tartozik.

Az InMotion tökéletes minden felmerülő vállalkozáshoz vagy nagy személyes webhelyhez. Három különböző árképzési tervet kínál, amelyek 39,99 és 144,99 dollár között mozognak. Az InMotion telefonon, élő chat-en és jegykezelő rendszerrel elérhető 24 órás, 24 órás pénz-visszatérítési garanciával, az olvasók 99% -ának tökéletes szolgáltatást nyújt..

A2 tárhely

Legjobb ár-érték arány

A2 tárhely ElőnyökA2 tárhely Hátrányok
Legjobb ár-érték arányNincs ingyenes domain
Bármikor pénz-visszafizetési garanciaCsak 99,95% üzemidő

Ha te’Ha bizonytalan vagy bizonytalan a VPS tárhelyével kapcsolatban, az A2 Hosting segíthet. Barátságos, ügyfél-központú megközelítése miatt azonnal érzem magam, és az alkalmazottak mindig készen állnak a segítségre. Plusz, ha te’Ha elégedetlen vagy a szolgáltatással, bármikor visszatérítést kaphat, kérdései nélkül.

Jellemzők szerint választhat a Linux vagy a Windows szerver tárhely között, míg az A2 ingyenes biztonsági mentéseket, root hozzáférést és korlátlan e-mail fiókokat kínál. Azt’egy kicsit drágább, mint az InMotion, a terv 49,99 és 99,99 dollár között havonta van, de Ön’Nagyon megbízható szolgáltatást fog szerezni, amely első helyen áll.

Bluehost

Legjobb Jellemzők

Bluehost ElőnyökBluehost Hátrányok
99,98% üzemidőMeglehetősen drága felső szintű VPS-tárhely-tervek
Ingyenes domainEgy dedikált IP-cím

A Bluehost jobban ismert WordPress tárhelyéről, de még mindig tartalmaz mindent, amire szüksége van a VPS szolgáltatástól. És ha te’Ha még nem vásároltunk domain nevet, akkor a Bluehost az egyetlen szolgáltató’tesztelték, amely örökre ingyenesen ad egyet.

A szokásos funkciók mind elérhetők, és a Bluehost ragyogó üzemidejét, 99,98% -át büszkélkedhet. A belépő szintű VPS-tárhely árazása szintén nagyon ésszerű, havi 18,99 dollártól kezdve az új ügyfeleknél (megújítási arány 29,99 dollár), egészen 59,99 dollárig. Ó, és ne!’Ne felejtse el a 24 órás ügyfélszolgálatot. És ha te’Egy VPS terv megkeresésére, amely elsősorban egy fotós webhelyet hajt végre, a Bluehost első helyet foglal el a legjobb fotós webhely-tárhely-szolgáltatók áttekintésében..

Az új ügyfelek VPS-tárhelyet kaphatnak mindössze havi 18,99 dollártól a Bluehost-tal (általában 29,99 USD).

Szóval mit kapsz havi 18.99 dollárért??

 • Ingyenes webhely domain
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Egy kattintással a WordPress telepítése
 • 1 TB sávszélesség & 30 GB tárhely
 • 24 órás támogatás telefonon & élő chat

Mindegyik Bluehost’s A VPS tárhelytervei a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, szóval ha te’Nem vagy teljesen elégedett a kapott szolgáltatással, te’Teljes visszatérítést kapok.

iPage

A legjobb az ügyfélszolgálathoz

iPage ElőnyökiPage Hátrányok
1 év ingyenes domainSzegény 99,94% üzemidő
Többféle segítség és támogatás forrásCsak 1 TB sávszélesség

Lehet, hogy az iPage nem rendelkezik a legolcsóbb árakkal, különösen a ragyogó tulajdonságokkal, vagy a legnagyobb kapacitással, de van egy kis része mindennek. A RAM-tól a root hozzáférésig, az ingyenes biztonsági mentésekből az SSL biztonságáig, Ön’Mindenre hozzáférhet, amire szüksége van.

Az üzemidő nincs’t Kiváló a versenytársaihoz képest, ám olcsóbb tervekben – 24,99 dollártól havonta – és 24 órás támogatással élvezheti a kényelmet. Mi’d látom az iPage otthont azoknak, akiknek szilárd szolgáltatásra van szükségük elfogadható áron – az ügyfélszolgálat minden szükséges segítséget megad.

HostGator

A legmegbízhatóbb

HostGator ElőnyökHostGator Hátrányok
120 GB tárhelyDrága árazási tervek
99,99% üzemidőNincs ingyenes domain

A HostGator megette a reggeli versenyét, amikor az általános hostolási szolgáltatásokkal foglalkozott, és kifejezetten a VPS szolgáltatása is nagyon erős. A HostGator lecsökkenti az ár-érték arányt – bár ésszerűen versenyez az InMotion kedvelt funkcióival, havonta 89,95 USD indulási költség elegendő ahhoz, hogy a szűk költségvetésűeknél el lehessen számolni..

Ennek ellenére a HostGator nagyszerű promóciós megállapodással rendelkezik, ahol csak az első három évben csak 29,95 dollárt fizethet, ha hosszú távon elkötelezi magát a HostGator mellett. Van egy vadonatúj weboldal-készítő is’s tökéletes egyszerű webhelyek létrehozásához, ha Ön’újra, hogy saját.

HostPapa

Legjobb RAM és tárolóhely

HostGator ElőnyökHostGator Hátrányok
Hihetetlen kapacitás az Extreme tervvelDrága tervek
Korlátlan domain és e-mail fiókNincs ingyenes biztonsági mentés

A HostPapa ugyanúgy, mint a pizzéria nevében, nem’t felére szolgálja a dolgokat. Ha hatalmas webhelyet kell üzemeltetnie, amely nagy fájlmérettel, nagy felbontású tartalommal és több weboldallal rendelkezik, mint amennyit meg tud rázni, akkor a HostPapa az Ön számára.

Legyen óvatos – vannak olyan általános csapdák, amelyekbe sok ember beleesik. Először: a promóciós árak csak egy hónapra kínálnak ajánlatot, ezt követően pedig Ön’havi 49,99 és 299,99 dollár között fizet az öt terv közül bármelyiknél. Másodszor, a 30 napos pénz-visszatérítési garancia csak azoknak érvényes, akik egy évre vagy annál tovább feliratkoznak. Mindenkinek csak 48 órája van a visszatérítés igénylésére.

Hajrá apu

A legjobb kiegészítő szolgáltatásokhoz

Hajrá apu ElőnyökHajrá apu Hátrányok
Korlátlan sávszélességNincs 24/7 élő chat vagy jegy támogatás
Linux és Windows szerverek egyarántNincs pénz-visszafizetési garancia

A GoDaddy az egyik leghíresebb webhelymárka. Akár ismered, mint a világot’a legnagyobb domain regisztrátor, egy ízléses weboldal-készítő, vagy valójában webtárhely-szolgáltatása érdekében a GoDaddy mindazt kínálja.

Hajrá apu’A VPS tárhely meglehetősen szerény, de van’elég ahhoz, hogy kielégítse a legtöbb embert. Ha te’Még mindig elindulunk, és egyablakos ügyintézésre van szüksége webhelyének felépítéséhez és üzemeltetéséhez, mi megtehetjük’t elég erősen ajánlom a GoDaddy-t.

DreamHost

Legjobb sávszélesség

DreamHost ElőnyökDreamHost Hátrányok
Korlátlan e-mail fiók és domainNincs élő chat támogatás
Korlátlan sávszélességCsak 30 GB tárhely az alapcsomagban

Oké, rendben, tehát a DreamHost nem’t egyenesen a legjobb a semmiben. De a korlátlan sávszélesség még mindig olyan, amire nagyon büszke lehet – ez’csak két másik szolgáltató kínálja! Azt’Ez a második legolcsóbb VPS gazda is az 1 mögött&1 IONOS, a kiindulási ár csak 15 USD / hó.

Bosszantóan a DreamHost az egyetlen szolgáltató ebben a listában, amely nem engedélyezi a root hozzáférést, és az egyetlen, amely rugalmatlan mennyiségű CPU-maggal rendelkezik. Ott’Nincs telefonos vagy élő csevegési támogatás, és átlagos üzemideje 99,95%. A DreamHost egy klasszikus eset arra, hogy megkapja azt, amit fizet – de aztán megint 1&1 Az IONOS olcsóbb és jobb!

Hogyan lehet kiválasztani a megfelelő VPS-tárhely-szolgáltatót?

Számos tényezőt kell figyelembe venni, amikor VPS-tárhely-szolgáltatót keres. Nagyon sok az Ön és a webhely igényeinek függvénye.

Mindent figyelembe véve, vannak néhány szokásos tényező, amelyeket mindenkinek figyelembe kell vennie a gazda kiválasztásakor. Ezek:

 • üzemidő – Ez kritikus szempont minden webhely számára. Egyik szolgáltató sem garantálja a 100% -os üzemidőt, de minél közelebb juthat webhelyéhez, soha nem megy le, annál jobb.
 • Root Access – Ha te’Mivel technikailag jobbak, a szerverénél nagyobb rugalmasság és testreszabás remekül bír. Telepíthet további, az Ön webhelyének megfelelő szoftvert’szükségleteit, és fokozza a biztonságát.
 • Sávszélesség – Az üzemidőhöz hasonlóan a sávszélesség olyan, amire minden webhely támaszkodik. Az internethasználók közel fele arra számít, hogy egy weboldal két másodpercen belül betöltődik, tehát az megtörténik’Létfontosságú, hogy webhelye bőséges sávszélességet biztosítson.

8 legjobb VPS-szolgáltató: Következtetés

Most egy igazán világos elképzeléssel kell rendelkeznie arról, hogy nem csak a legjobb VPS-tárhely-szolgáltatók, hanem azok, amelyek mindegyike különösen jó. Összefoglalva itt’s ez a lista ismét:

A 8 legjobb VPS-szolgáltató: A roundup

 1. Mozgásban – A legjobb általános VPS-tárhely-szolgáltató.
 2. A2 tárhely – Legjobb ár-érték arány.
 3. Bluehost – Legjobb Jellemzők.
 4. iPage – A legjobb az ügyfélszolgálathoz.
 5. HostGator – A legjobb megbízhatóság.
 6. HostPapa – A legjobb RAM és tárolóhely.
 7. Hajrá apu – A legjobb kiegészítő szolgáltatásokhoz.
 8. DreamHost – A legjobb sávszélesség.

Az InMotion egyértelmű nyertes számunkra a szolgáltatások, a támogatás, az rendelkezésre állás és az érték figyelembevételekor. Ez a legjobb VPS-tárhely-szolgáltatást kínálja, és a legtöbb olvasó számára a szolgáltató kell, hogy legyen.

Az A2 tárhely különösen jó a nem technikai népek számára, kiemelkedő segítség és támogatás révén, míg a HostGator’s uptime egyszerűen képes’nem lehet egyeztetni. A GoDaddy is remek lehetőség, ha Ön’még nem készített egy weboldalt, és mindent meg akar tenni egy helyen.

Csak így’Ugyanakkor biztosan megtudhatja, hogy kipróbálja őket. Minden szolgáltatónak (GoDaddy és DreamHost bár) pénz-visszatérítési garancia van, tehát megvan’Érdemes kipróbálni egy-egy hónapra, hogy megnézze, mit gondol.

A legjobb VPS-szolgáltatók: GYIK

Mit’s a különbség a VPS és a megosztott tárhely között?

A VPS és a megosztott webtárhely egyaránt azt jelenti, hogy a külön hardvert megosztják több vevővel. A nagy különbség az, hogy a VPS esetén kevesebb számla tesz igényt a hardver erőforrásokra. Ön garantálja a jobb teljesítményt is a VPS-sel a megosztott tárhelyhez képest.

Mit’s a különbség a VPS és a dedikált szerver között?

A VPS egy dedikált hardveren futó virtuális környezet, és ezt a hardvert meg kell osztania számos más ügyféllel. Eközben egy dedikált szerver egyedüli hozzáférést biztosít a hardverhez. A dedikált tárhelyhez csak hatalmas webhelyekre van szükség, mivel a költségek jelentősen meghaladják a megosztott tárhelyet vagy a virtuális magánszervereket.

Mi az a virtuális szerver??

A virtuális kiszolgáló lényegében egy fizikai számítógépen futó színlelt számítógép. Mivel a szerverek annyira nagy teljesítményűek, és az iránti igények eltérnek az asztali számítógépektől, meglehetősen jól működik, ha több virtuális szervert futtat egyetlen gépen..

Mire használható a VPS??

A VPS legnyilvánvalóbb és legnépszerűbb oka egy vagy több webhely futtatása. Azonban bármihez felhasználhatja őket, amelyek megkövetelik az internethez való hozzáférést – például egy olyan webalkalmazáshoz, mint a Nextcloud, hogy a saját Dropbox alternatíváját futtassa -, vagy pedig saját virtuális magánhálózatot hozhat létre, hogy jobban biztosítsa a számítógép és a mobil internetkapcsolatát. készülékek.

Melyik VPS tárhely szolgáltató a legjobb ár-érték arányt?

A legolcsóbb VPS-szolgáltató az 1&1 IONOS, amelynek VPS S terve mindössze 2 dollárt fizet havonta. Mi’Azt állítom azonban, hogy az InMotion a legjobb ár-érték arányt nyújtja Önnek – a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik, 90 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, és mindössze havonta 29,19 dollárból indul promóción.

Melyik VPS-tárhely-szolgáltató a legjobb kisvállalkozások számára?

Ez tényleg attól függ, hogy mi a vállalkozása’ a webhely a. A legtöbb a legjobbat találja az InMotion-nak, mert egyszerűen fogalmazva: a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik. Ezenkívül korlátlan e-mail fiókokat is megad – ez egy nagy bónusz az alkalmazottak számára -, és több webhely üzemeltetését is lehetővé teszi, ha a vállalkozásnál egynél több.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map