A 8 legjobban menedzselt WordPress tárhely-szolgáltató: kezelheti őket nélkül?

legjobban menedzselt WordPress hosting kiemelt képEz a cikk minden részletet ismertet a legjobban kezelt WordPress tárhely-szolgáltatókkal kapcsolatban.


Ha van WordPress weboldala, akkor’Meg kell találnia a tárhelyet. A kezelt WordPress tárhely népszerű választás, mert hozzá tartozik speciális szolgáltatások a WordPress webhelyek számára.

A kezelt WordPress tárhelyet kifejezetten a WordPress webhelyek támogatására fejlesztették ki, és olyan szolgáltatásokkal van felszerelve, amelyek elősegítik a webhely sikerét. Az automatikus frissítésektől a WordPress egyetlen kattintással történő telepítéséig a WordPress felhasználók számára ez a tökéletes tárhely.

Ez teszi a kezelt WordPress-tárolást ideálisvá az üzleti vagy nagy forgalmú webhelyek számára. A benne szereplő szolgáltatások, a legfelső szintű támogatástól a napi biztonsági másolatokig, a webhely lehető legegyszerűbb működtetését szolgálják.

Természetesen, ha nem’Nincs WordPress webhelye, ez a fajta tárhely nyert’neked legyen neked! Ebben az esetben nézzen helyette a VPS-t vagy a dedikált tárhelyet.

A jó hír az, hogy a kezelt WordPress tárhely egy nagyon népszerű lehetőség, amelyet sok szolgáltató kínál. A hátránya, hogy webhelyének legjobb tervének megtalálása lehetetlen feladatnak tűnik!

Hogy’miért mi’Mélyreható kutatást végzett a legjobb szolgáltatók megtalálása érdekében, mindent megvizsgálva, az áraktól és szolgáltatásoktól kezdve az ügyfélszolgálatig és azon túl is.

Contents

A 8 legjobban kezelt WordPress tárhely-szolgáltató:

 1. Bluehost – A legjobb a WordPress tárhelyéhez.
 2. A2 tárhely – A legjobb az ügyfélszolgálathoz.
 3. Mozgásban – Jellemzők.
 4. WP motor – Legjobb segítség és támogatás.
 5. SiteGround – A legjobb megbízhatóság.
 6. 1&1 IONOS – Legjobb ár-érték arány.
 7. DreamHost – A legjobb a dolgok egyszerűségének megőrzéséhez.
 8. Hajrá apu – A legjobb kiegészítő szolgáltatásokhoz.

A legjobbat minden bizonnyal kétségkívül a Bluehost – javasolja a WordPress, és láthatja miért! Megállapítottuk, hogy az A2 Hosting volt a következő legjobb, a sebességre és az ügyfélszolgálatra összpontosítva, míg az InMotion’A lenyűgöző tulajdonságai miatt a harmadik helyre került. Nem számít, mi vagy te’Újra keresve, ezeknek a nyolc legjobb szolgáltatónak mindenkinek kell lennie valamit.

Ez a cikk lebontja a nyolc legjobban kezelt WordPress tárhely-szolgáltatót, megadva az alacsony árakat, előnyeket és hátrányokat, valamint azt, hogy az egyes szolgáltatók mi a legjobb. Összehasonlításunk végére te’Tudom, melyik tárhely-szolgáltató a legjobb választás az Ön WordPress-webhelyére.

Legjobban kezelt WordPress tárhely

A nyolc legjobban menedzselt WordPress tárhely-szolgáltató mindegyike különböző erősségekkel és szolgáltatásokkal rendelkezik. Vajon te’ott olcsó árakat, korlátlan tárhelyet vagy megbízható tárhelyet keres’tökéletes szolgáltató vár rád.

Ennek ellenére nehéz lehet nyomon követni az egyes anyák és csavarok kínálatát, így mi’Összeállított egy táblázatot a nyolc legfontosabb jellemzői összehasonlítására.

Side-by-side kezelt WordPress tárhely-összehasonlítás

ProviderStorageUptime% A SitesSoftware UpdatesStarting Price / hónap mennyiségeBluehostA2 tárhelyMozgásbanWP motorSiteGround1&1 IONOSDreamHostHajrá apu
Korlátlan99.98KorlátlanIgen$ 29.99
unmetered

99.95

1 – Korlátlan

Igen$ 24.46
40 GB – 240 GB99,971 – 20Igen$ 8.99
10 GB – 1 TB99.951–25Igen$ 35
10 GB – 30 GB99.981 – KorlátlanIgen$ 11.95
25 GB – 200 GB99.981 – 5Igen$ 9
30 GB – 120 GB99.951Igen$ 19.95
10 GB – 50 GB99,971 – 5Igen$ 10.99

A fenti táblázat felvázolja az egyes szolgáltatók által kínált legfontosabb funkciókat. Az itt látható kikiáltási ár: a legalacsonyabb standard ár minden tervhez, de gyakran különféle kedvezményeket és promóciókat talál az új felhasználók számára – meg is’érdemes vásárolni!

Valójában a legtöbb tárhely-szolgáltató kedvezményeket kínál az új felhasználók számára, amelyeket mindenképpen érdemes kihozni. De emlékezz, a promóció vége után az árak megújulnak a normál árfolyamon. Győződjön meg arról, hogy mindig a hosszú távú költségeket tervezi, nem pedig a gyorsértékesítést. Ennek ellenére a promóciós árak gyakran egy vagy több éven át érvényesek.

A tárhely szolgáltatásainak magyarázata

A tárhely szolgáltatójának kutatása fejfájást okozhat a felbukkanó műszaki zsargon miatt. A zavarok kiküszöbölésére hagyja’s gyorsan lebontja a táblázatban említett funkciókat.

Tárolás (vagy lemezterület) az, hogy mennyi tárhely van a webhelyén a szerveren. Itt található az összes webhely’tartalma tárolásra kerül, beleértve képeket, weboldalakat és fájlokat. Azt’Nagyon fontos, hogy ellenőrizze, hogy a terve elegendő tárhelyet biztosít-e Önnek’t elfogy a szoba!

üzemidő arra utal, hogy a szerver garantáltan mekkora ideig működik és működik. Azt’s általában százalékban jelenik meg – például 99,98% egy nagy rendelkezésre állás ideje. Azt akarja, hogy ez a szám a lehető legközelebb legyen a 100% -hoz, mert ez azt jelenti, hogy webhelye szinte állandóan online lesz.

A webhelyek száma nagyjából önmagáért beszél – ezt a webhelyszámot támogatja az Ön hostolási terve. Az alaptervek általában egy webhelyet biztosítanak Önnek, és lehetővé teszik, hogy még többet kinyisson a frissítés során.

Szoftver frissítések a WordPress tárhelyére jellemző szolgáltatás. A WordPress gyakran frissít platformokat, amelyekkel lépést kell tartania és telepítenie kell magát – ha nem’A szoftver elavulttá válik, és sebezhetővé válik a hibák, a hackerek és más rosszindulatok ellen. Szerencsére automatikus szoftverfrissítésekkel, szolgáltatója frissíti az Ön webhelyét!

# 1: Bluehost

A legjobb a WordPress tárhelyéhez

Bluehost előnyei és hátrányai

ProsCons
 • A WordPress ajánlja a legjobb WordPress-tárhely-szolgáltatóként
 • Korlátlan lemezterület
 • Meglehetősen drága tervek a versenytársakhoz képest
 • Beépülő modulok nem’t automatikusan frissül

A Bluehost a WordPress tárhelyén a legjobb a csomagból. Azt’s maga a WordPress ajánlja az első számú szolgáltatót, és három kezelt WordPress-tárhely-terve van, amelyek közül választhat.

Minden terv tartalmazza:

 • Korlátlan tárhely
 • Korlátlan domain és aldomain
 • Nincs korlátozás a forgalomra
 • Ingyenes SSL (biztonságos aljzatok rétege) Biztonság
 • Megállóhelyi környezet (a változások tesztelésére)
 • Azonnali WordPress telepítés
 • Automatikus WordPress frissítések
 • Spam-védelem
 • Ingyenes biztonsági mentések
 • Ingyenes domain (éves tervek szerint)

A Bluehost SSD (Solid State Drive) tárolót használ, ami azt jelenti, hogy webhelye sokkal gyorsabban töltődik be, mintha hagyományos HDD (merevlemez) tárolót használna. Minden terv – még a legolcsóbb is – korlátlan számú webhelyet támogat.

Szóval, mit fizet az összes ilyen fényes szolgáltatásért? A legolcsóbb terv a Havonta 29,99 USD. Építési terv, amely megadja az összes alapot, amelyre szükség van egy professzionális webhely futtatásához. Azt’Nagyszerű az induláshoz, és magában foglal egy marketing központot, 100 ingyenes minőségű témát és a domain adatvédelmét a szokásos funkciók mellett.

Az ajánlott Grow terv költségek 39,99 USD havonta és amint a neve is sugallja, webhelyének és közönségének felépítésére szolgál. Mindent megszerezhet a Build tervből, valamint az üzleti áttekintő eszközök, SEO eszközök, a JetPack Premium és még sok más.

A legmagasabb terv a havi 59,99 USD méretarányos terv, amely fejlett funkciókkal, köztük a JetPack Pro-val, a korlátlan biztonsági mentésekkel és visszaállításokkal, valamint a PayPal-integrációval, valamint a Grow terv mindent tartalmaz.

Ha biztonságot, sebességet és kiváló WordPress teljesítményt szeretne, Bluehost a legjobb választás.

bluehost legjobb WordPress tárhelyA Bluehost sebességet és kiválóságot ígér a kezelt WordPress tárhely számára, és a WordPress által ajánlott első számú szolgáltató

# 2: A2 tárhely

A legjobb az ügyfélszolgálat számára

A2 tárhely előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Automatikus frissítések mind a szoftver, mind a bővítmények számára
 • Bármikor pénz-visszafizetési garancia
 • 99,95% -os rendelkezésre állás pontszám
 • Nincs ingyenes domain

Az A2 tárhely egy másik legjobb választás a WordPress webhelyén. Funkciói szempontjából lépést tart akár a Bluehost szolgáltatással, akár az ajánlatokkal is jobb ár-érték arány! A hátrány? Egy viszonylag rossz üzemidő-pontszám (99,95%).

Az A2 Hosting automatikusan frissíti a szoftvert és a bővítményeket, így Ön is’Mindig 100% -ban naprakész lesz a legújabb verziókkal. Az SSL biztonságot az összes terv biztosítja, csakúgy, mint az ingyenes biztonsági mentéseket és az ingyenes webhely-átadást.

Három hostolási terv létezik, kezdve a Az 1 oldali terv havonta 24,46 USD. Ez a terv egy webhelyet támogat, és tartalmaz 10 GB tárolást, ingyenes SSL biztonságot, automatikus biztonsági mentéseket és webhelyrendezést (így a webhely változásait kipróbálhatja, mielőtt azokat élővé teszi).

Az A 3-Sites terv havi 38,75 dollárba kerül, és három webhelyre és 25 GB-os tárhelyre növeli a korlátait. Ezek a fő különbségek, bár felszabadít más funkciókat, mint például egy másik mag, 1 GB-os extra fizikai memória és két kiegészítő domain.

A legfejlettebb terv a 75,48 USD Korlátlan terv, amely korlátlan számú webhelyet támogat, és 40 GB tárhelyet biztosít Önnek. Kapsz négy magot és 4 GB fizikai memóriát, valamint korlátlan kiegészítő domaineket.

Minden terv nagyvonalú pénz-visszatérítési garanciával jár.

A2 menedzselt WordPress tárhelyAz A2 Hosting a sebességre és a nagy teljesítményre összpontosít, hogy a WordPress webhelyéhez a legjobb megoldást nyújtsa.

# 3: InMotion

Legjobb jellemzők

InMotion előnye és hátránya

ProsCons
 • A piac legjobb tulajdonságainak köre
 • A webhelyet előzetesen telepítse egy szakértő
 • Kevesebb lemezterületet biztosít, mint a legjobb versenytársak
 • Az előrehaladott tervek drágává válnak

Lehet, hogy a Bluehost a WordPress tárhelyének legjobb szolgáltatója, de amikor a szolgáltatásokról szól, az InMotion mindenkit kitölt a vízből. Kutatásunkban, szinte tökéletes pontszámot kapott a kezelt WordPress tárhelyi szolgáltatásaiért. enged’Vessen egy pillantást arra, hogy miért jött annyira jól:

Hat terv közül választhat, amelyek mindegyike a következőket tartalmazza:

 • Ingyenes domain
 • Korlátlan sávszélesség
 • Automatikus frissítések mind a szoftver, mind a bővítmények számára
 • SSL biztonság
 • Korlátlan e-mail fiók
 • Ingyenes biztonsági mentések

Még akkor is, ha egy szakértő előzetesen telepíti webhelyét, az így van’s percek alatt készen áll!

A legolcsóbb terv a WP-1000S terv, amely éppen indul 8,99 USD havonta. Ez kb. 20 000 havi látogató számára alkalmas, és 40 GB-os SSD tárhelyet biztosít Önnek.

A legjobb értékű terv a Havonta 12,99 USD WP-2000S terv, amely támogatja két webhelyet, 50 000 havi látogatót, 80 GB SSD tárolót és egy ingyenes Jetpack Personal fiókot. Ez a terv egy prémium előfizetést is tartalmaz a WordPress témákhoz és beépülő modulokhoz, rengeteg eszköz segítségével biztosítva a WordPress webhelyének a legjobb teljesítményt..

A szolgáltatások tovább fejlődnek, ahogy feljebb halad az InMotion segítségével’kezelt WordPress tárhely-terveket. Rengeteg hely van a választáshoz és a növekedéshez, azaz megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelő tervet.

Az InMotion 90 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

inmotion legjobban kezelt WordPress funkciókAz InMotion rengeteg kiváló minőségű szolgáltatást kínál a WordPress felhasználók számára, a telepítéstől az automatikus frissítésekig és az ingyenes biztonsági mentésekig.

# 4: WPEngine

A legjobb segítség és támogatás

WP motor előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Sokféle segítség és támogatási lehetőség
 • Rengeteg lemezterület
 • Drága ártervek – rossz ár-érték arány
 • Funkciók hiánya a versenytársakhoz képest

A WP Engine szilárd választás bármely WordPress webhely számára. A tesztelésünk során jól teljesített, de rossz ár-érték arány és alacsony üzemidő-pontszám elengedte. Ahol ragyogott, ott volt az segítség és támogatási lehetőségek, amelyek mindent lefednek az élő csevegéstől a napi 24 órás telefonos támogatásig.

Az indítási terv havi 35 dollárba kerül, és egy kis webhelyhez vagy bloghoz készült, akár 25 000 havi látogatóval. Ez a terv 10 GB tárhelyet, 50 GB sávszélességet és számos ingyenes szolgáltatást kínál, beleértve egy ingyenes SSL tanúsítványt és több mint 35 StudioPress témát.

A növekedési terv költségekkel jár Havonta 115 USD, és 100 000 látogatást támogat havonta. Ezt a tervet, nem meglepő módon, az üzleti életének növelésére tervezték – megadja az ehhez szükséges extra funkciókat, beleértve a 20 GB-os tárolást, öt weboldalt és a 200 GB-os sávszélességet..

A havi 290 dollár Skála terv valójában meglehetősen hasonlít a növekedési tervhez, mivel ugyanolyan ingyenes szolgáltatásokkal jár. A fő különbség a korlátok közötti felugrás – 30 GB tárhely, 15 webhely és 400 GB sávszélesség. Ez azt jelenti, hogy webhelye képes kezelni 400 000 látogatás havonta!

A WP Engine egyéni tervet is kínál, amelyet csak akkor kell megnéznie, ha webhelye milliónyi havi látogatást generál – ebben az esetben jól sikerült!

wpengine által kezelt wordpress tervekA WPEngine-nek négy árai vannak, amelyek teret kínálnak méretezéshez és növekedéshez a WordPress-webhely fejlesztésekor.

# 5: SiteGround

Megfelelő a megbízhatósághoz

SiteGround előnye és hátránya

ProsCons
 • A WordPress tárhely-szolgáltatásai széles választéka támogatja webhelyét
 • Kiváló ár-érték arány
 • Kevés lemezterület
 • Nincs ingyenes domain

A SiteGround a WordPress Bluehost mellett ül’jó könyvei. Miért? A válasz a SiteGround-ben rejlik’Funkciói – köszönj az egyetlen kattintással történő telepítésekhez, a szoftver és a pluginok automatikus frissítéséhez, a szakértői támogatáshoz és az ingyenes migrációhoz.

Az összes SiteGround’A tervek tartalmazzák a “Alapvető WordPress szolgáltatások”, például ingyenes napi biztonsági mentéseket, automatikus frissítéseket és ingyenes SSL-biztonságot.

A SiteGround egyszerűvé teszi három kezelt WordPress tárhely-tervet, kezdve a Havonta 11,95 USD indulási terv. Ehhez tartozik minden alapvető WordPress szolgáltatás, plusz 10 GB tárhely és egy webhely, ami a legmegfelelőbb 10 000 havi látogatással rendelkező webhelyekhez.

A GrowBig terv költségekkel jár Havonta 19,95 USD és erőteljesen növeli az erőforrásait. Az alapvető WordPress szolgáltatások mellett kiemelt műszaki támogatást és ingyenes, professzionális WordPress átadást kap. Dobjon el 20 GB-os tárolást és korlátlan számú webhelyet, és a webhely valóban egyre növekszik!

Ha WordPress-webhelyén mintegy 100 000 havi látogatás történik, akkor te’Szükségem lesz a GoGeek tervre Havonta 34,95 USD. A GrowBig terv mindent tartalmaz, de megnöveli a tárhelyet 30 GB-ra, és további sorozatokat bővít “Geeky WordPress szolgáltatások” hogy webhelye zökkenőmentesen működjön.

webhely megbízható, menedzselt WordPress tárhelyA SiteGround egy hivatalosan ajánlott WordPress gazdagép. Az új ügyfelek olcsóbb ajánlatokat kapnak, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyekkel webhelyét bővítheti.

# 6: 1&1 IONOS

Legjobb ár-érték arány

1&1 IONOS előnye és hátránya

ProsCons
 • Kiváló ár-érték arány, skálázható árképzéssel
 • Ingyenes domain az éves tervekhez
 • Hiányzik a segítség és támogatás – nincs élő csevegés
 • Nincs lemezterület’Nem egyeznek a legjobb versenytársakkal, mint például a Bluehost

1&1 Az IONOS biztonságos és szabványos választás a WordPress tárhelyigényeihez. Nem tette’A legtöbb vizsgált területen kiemelkedik, kivéve az ár-érték arányt, ahol megfizethető áraival lezárta a zoknit.

Mind 1&1 Az IONOS WordPress tervei tartalmaznak egy ingyenes domént, automatikus szoftverfrissítéseket, ingyenes SSL biztonságot és ingyenes biztonsági mentéseket.

Az Havonta 9 USD Alapvető terv tartalmaz 25 GB-os SSD tárolót, 10 e-mail fiókot és egy webhelyet. Az Az üzleti terv havi 11 dollárba kerül és tartalmaz 100 GB-os SSD tárolót, 100 e-mail fiókot és két helyet.

A Pro terv a legmagasabb, havonta 15 dollár, és 200 GB-ra növeli a tárhelyet. Ezenkívül 500 e-mail fiókot, öt webhelyet, a SiteLock malware védelmet és hozzáférést biztosít a RailGun tartalomszolgáltató hálózathoz. A terv célja a biztonság és a teljesítmény fokozása.

1&1 Az IONOS nem’túlságosan magas pontszámot kap a segítségére és támogatására tett tesztelésünk során, de a szolgáltatások széles skálájával – és a legmagasabb tervvel, csupán havonta 15 dollárral -’Ez még mindig vonzó választás.

1 és 1 ionos kezelt WordPress terveket1&1 Az IONOS ismert az új ügyfelek számára nyújtott szuper olcsó ajánlatokról – de még promóciós árai nélkül is kiváló ár-érték arányt kínál.

# 7: DreamHost

A legjobb az egyszerűség megőrzéséhez

DreamHost előnyei és hátrányai

ProsCons
 • A WordPress által ajánlott – tisztességes szolgáltatáskínálat
 • Ésszerű és méretezhető árazási tervek
 • Súgó és támogatási lehetőségek hiánya
 • Alacsony üzemidő (99,95%)

A DreamHost a listánk vége felé jár, de az’nem szabad figyelmen kívül hagyni – ez a listánk harmadik és utolsó hostja a WordPress által hivatalosan ajánlott.

A webhely támogatására szolgáló fényes tárhely-funkciókkal rendelkezik, és tisztességes ár-érték arányt kínál. Ennek ellenére’A lemezterület, rendelkezésre állási idő, valamint a súgó és támogatási lehetőségek széles skálája engedi le.

Három választási terv közül választhat, amelyek mindegyike magában foglalja a nem mért sávszélességet, a 24 órás támogatást, az SSL biztonságot, a napi biztonsági mentéseket, az ingyenes domaint és az automatikus szoftverfrissítéseket.. Minden terv csak egy weboldalt támogat.

A havi 19,95 dollár DreamPress terv a fentiek mindegyikét, valamint 30 GB-os SSD tárolót és az előre telepített Jetpack Free szoftvert kínál. A DreamPress Plus 29,95 dollárba kerül és 60 GB-os SSD tárolást, korlátlan CDN-t és frissítést biztosít a Jetpack Professional-hoz.

A DreamPress Pro terv a legmagasabb, havonta 79,95 dollár. Mindent tartalmaz a DreamPress Plus tervtől kezdve, és SSD-tárhelyét 120 GB-ra növeli. A prioritási támogatást is feloldja!

Lehet, hogy a DreamHost nem rendelkezik hatalommal az Ön webhelyének a csillagokhoz való eljuttatásához, de ha kényelmes lakóautóra van szüksége rakétahajó helyett, akkor’nem engedlek le.

dreamhost menedzselt WordPressA DreamHost a WordPress hivatalosan ajánlja, és rendelkezik az eszközökkel, amelyek egyszerűvé teszik a webhely futtatását.

# 8: GoDaddy

A legjobb kiegészítő szolgáltatásokhoz

GoDaddy előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Rengeteg extra szolgáltatást kínál a tárhelyen kívül
 • Ingyenes domain éves tervekkel
 • Nincs ingyenes SSL tanúsítvány két legalacsonyabb tervnél
 • A fejlett szolgáltatások hiánya

A GoDaddy továbbra is az egyik legjobban menedzselt WordPress-tárhely-szolgáltató, de megteheti’Nem versenyeznek a Bluehost kedvelőivel, ezért is’s nyolcadik helyen. Hajrá apu akkor a legjobb, ha kiegészítő szolgáltatásokra van szüksége a tárhelyeddel együtt.

Négy terv közül választhat, amelyek mindegyike tartalmaz egy ingyenes domaint (éves tervekben), WordPress szoftverfrissítéseket, nem mért sávszélességet, egy kattintással történő migrációt és ingyenes biztonsági mentéseket.

A havi 9,99 USD alapterv 10 GB-os SSD tárhelyet biztosít, és egy webhelyet támogat. Az A deluxe terv havi 14,99 dollárba kerül, és tartalmaz 15 GB-os SSD-tárolót, egy webhelyet és egy kattintásos átmeneti webhelyet, amely lehetővé teszi az új változtatások tesztelését, mielőtt azokat közzéteszi az élő webhelyen.

Az Havonta 19,99 USD Végső terv Két webhelyet támogat, 30 GB-os SSD tárhellyel, egy éves ingyenes SSL tanúsítvánnyal, valamint a rosszindulatú programok beolvasásával és javításával. Mindent tartalmaz a Deluxe tervtől.

Az Pro 5+ terv 5-50 webhelyre tervezték, és havi 34,99 dollárba kerül. Ez magában foglalja az 50 GB-tól 200 GB-ig tartó SSD tárolást, automatikus biztonsági mentéseket, ingyenes SSL tanúsítványokat és ingyenes webhely-karbantartó eszközöket.

Ha domainre, e-mail fiókra, online marketingre vagy többre van szüksége, a GoDaddy ezt Önnek is fedezheti. Sokkal többet kínál, mint pusztán a tárhely, szóval ha te’újra az egy-egy szolgáltatás után, Hajrá apu lehet neked!

godaddy wordpress tárhelyA GoDaddy egyszerűen kezelt WordPress-tárhelyet kínál, extra keretein belül elérhető kiegészítő szolgáltatások előnyeivel.

Hogyan választhatja ki a kezelt WordPress tárhely-szolgáltatót??

Olyan sok tárhelyszolgáltatóval, akik mindegyike felhívja a figyelmét és lenyűgöző funkciókkal büszkélkedhet, hogyan szándékozik tudni, hogy melyiket válassza? Szüksége van ezekre az eszközökre? Mit is jelentenek ezek??

Azt’Könnyen eltévedhet az összes rövidítés és promóciós ár között. Itt’s a legfontosabb tippek gyors listája a megfelelő úton tartáshoz:

 • Térjen vissza az alapokhoz
 • Időt kell fordítania az üzemidőre
 • A pénz értéke
 • Segítség és támogatás
 • Don’nem megbotlik!

Térjen vissza az alapokhoz

Készítsen egy listát a az alapvető jellemzők webhelyének igényeihez, és ellenőrizze, hogy a választott szolgáltató ezeket tartalmazza-e a tervében. Az alapvető jellemzők, amelyekre figyelni kell: automatikus frissítések, SSL biztonság, tárolás, sávszélesség és ingyenes biztonsági mentések. Dobj el egy ingyenes domént is, ha nem’Nincs ilyen!

Tegyen időt az Uptime-re

Valójában ez olyan fontos! Senki sem fogja meglátogatni az Ön weboldalát, ha a házigazda’A szerverek folyamatosan nem működnek. A magas üzemidő feltétlenül szükséges – egyébként te’csak fizet egy webhelyért, amelyet senki sem lát.

A pénz értéke

Győződjön meg róla’megkapja a magas színvonalú szolgáltatást anélkül, hogy a teljes költségvetést kimerítené. Határozottan nagyszerű eladási áron vásárolhat – ebben a cikkben a normál árakra koncentrálunk, de sok szolgáltató kínál kedvezményeket az új ügyfelek számára.

Don’t azonban csak az ár vonzza be őket! Nézze meg mit’Fizetni fogok, miután a promóciós időszak lejárt, és csak az, amit te’újra pénzt keres.

Segítség és támogatás

Vigyázz magadra, valamint a webhelyére is! Vessen egy pillantást a támogatási lehetőségek körére, és keresse meg a böngészést, hogy megtudja, vannak-e a szükséges válaszok. Először, ez a WordPress szakértő támogatása, vagy csak általános?

Ezután adj rá! Próbálja ki az élő csevegést, olvassa el a súgócikkeket, és derítse ki, van-e elérhető támogatás a nap 24 órájában, vagy hétfőtől péntekig.

Don’t Kapcsolódjon be

Ha te’újra új, akkor a hosting zavaró lehet. Ott’Rengeteg levél és tech-beszéd folyik, és korlátlan kínálatot kínál erre.

Vizsgáld meg, de ne!’t pánikba esik. Az igazság az, hogy webhelye valószínűleg nyert’Nincs szüksége korlátlan lemezterületre – tehát ne’Nem érzem, hogy fizetnie kell érte!

A legfontosabb dolog az, hogy olyan szolgáltatót találjon, amely támogatni fogja a WordPress webhelyet, és gyors és biztonságos. A listánk bármelyik szolgáltatója elvégzi ezt a munkát, így’rajtad múlik, hogy kiválassza a legmegfelelőbbet!

Legjobban kezelt WordPress tárhely: Összegzés

Ez a cikk megadta neked a nyolc legjobban menedzselt WordPress szolgáltatót, és mindegyiket megvizsgálta, hogy képet kapjon arról, hogy melyik a legjobb választás az Ön WordPress webhelyére. Mi’áttekintettük tulajdonságaikat, áraikat és azt, hogyan teljesítettek kutatásunkban.

Mostanra már ismeri a környék legjobb szolgáltatóit, és hogyan választhat köztük. Itt’s egy gyors áttekintés:

8 legjobban menedzselt WordPress tárhely-szolgáltató: Elvesztett

 1. Bluehost – A legjobb a WordPress tárhelyéhez.
 2. A2 tárhely – A legjobb az ügyfélszolgálathoz.
 3. Mozgásban – Jellemzők.
 4. WPEngine – Legjobb segítség és támogatás.
 5. SiteGround – A legjobb megbízhatóság.
 6. 1&1 IONOS – Legjobb ár-érték arány.
 7. DreamHost – A legjobb a dolgok egyszerűségének megőrzéséhez.
 8. Hajrá apu – A legjobb kiegészítő szolgáltatásokhoz.

Felejtsd el az órákat a görgetést, több száz lapot és számtalan fejfájást – ezek a legjobb nyolc szolgáltató a kezelt WordPress tárhelyhez. A görgetést, a tesztelést és az összehasonlítást elvégeztük az Ön számára, tehát csak annyit kell tennie, hogy válasszon egyet!

Gondoljon arra, hogy milyen típusú webhelyed van, és milyen alapvető szolgáltatásokra van szüksége. Vigyázzon az igazán fontosakra – rendelkezésre állásra, lemezterületre, sávszélességre és ár-érték arányra. Győződjön meg arról, hogy szolgáltatója megfelel az Ön igényeinek, és Ön is’jó lesz menni.

Legjobban kezelt WordPress tárhely: GYIK

A kezelt WordPress tárhely csak a nagy WordPress webhelyekre alkalmas?

Javasoljuk a kezelt WordPress tárhelyet nagyobb webhelyek számára, csak azért, hogy megbizonyosodjon róla’újra kapok megéri az árát és az összes olyan funkció felhasználása, amelyek ezekkel a hatalmas tervekkel járnak! De, a kezelt WordPress tárhely bármilyen méretű WordPress webhelyre alkalmas – ez’s rajtad múlik!

Vessen egy pillantást a kisvállalkozások számára a legjobb webtárhely áttekintésére, és talál egy ötlet arról, hogy melyik a legmegfelelőbb az Ön webhelyéhez.

Ki kell választania a WordPress tárhelyét a WordPress webhelyen?

Egyáltalán nem! Választhat bármilyen típusú tárhelyet, amely a legmegfelelőbb, akár ez’megosztott, VPS, felhő vagy dedikált tárhely! A WordPress-specifikus tárhely előnyei az, hogy a szolgáltató az Ön igényeihez igazítja szolgáltatásait, például automatikusan futtatja a frissítéseket.

Csak most kezdődött? Olvassa el a Legjobb Megosztott Szolgáltatási Szolgáltatások áttekintést, hogy többet megtudjon a legolcsóbb tárhelytípusról. Vagy nézd meg a legjobb VPS-tárhely-szolgáltatók áttekintését, hogy megnézhesd, mi az’mindent szól.

Melyik a jobb, menedzselt WordPress-tárhely vagy megosztott WordPress-tárhely?

A megosztott WordPress-tárhely korlátozottabb, mint a kezelt WordPress-tárhely. Azt’olcsóbb, de alapvető forrásai. További előnyöket és fejlett funkciókat kap – mint például a Bluehost’All-in-one marketing központ – menedzselt WordPress tárhely, bár ez magasabb árral jár. Ha webhelyét szeretné bővíteni, akkor a jobb választás a felügyelt WordPress tárhely.

Olvassa el a legjobb WordPress tárhely-szolgáltató áttekintését, hogy megnézze, melyik a legjobb.

Mit’Ez a legolcsóbb WordPress-tárhely-szolgáltató?

A kezelt WordPress-tárhely legolcsóbb szolgáltatója az InMotion, A kezdőár 8,99 USD havonta a WP-1000S tervén. Figyelembe véve azt is, hogy kutatásaink jellemzői szempontjából a legjobbak, és a legjobb szolgáltatók listáján a harmadik helyen szerepel,’Nem rossz ár-érték arány!

Olvassa el az InMotion áttekintést, hogy megtudja’ez a legjobb szolgáltató az Ön számára. Vagy folytassa a legjobb olcsó webtárhely-szolgáltatók áttekintésével az ajánlatokkal, lopásokkal és más alacsony árakkal kapcsolatban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map